Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας |
Συγγραφέας |
Μήνυμα |
volvos (volvos) Άντε γεια !!!

Ένταξη: 08 Απρ 2004 Δημοσιεύσεις: 15542
|
Δημοσιεύθηκε: Δευ 20 Ιούν 2005, 20:38:27 Θέμα δημοσίευσης: Σφύριγμα σαν TURBO, τι είναι ? |
|
|
μετα την αλλαγη στο κονδωρα -εγγυηση- του μεσσαιου καζανιου το αυτοκινητο κανει ενα σφυριγμα...
το πηγα στο κονδωρα καμια βδομαδα μετα και το σχολιο του μηχανικου προς τον υπευθυνο ηταν....ρε συ αυτο σφυριζει σα τουρμπο
και οντως το αμαξι ειδικα στη 1η και 2α με φουλ γκαζι απο 3000σαλ και πανω κανει ενα απιστευτο σφυριγμα το οποιο σε συνδυασμο με το βαρελλακι εχει ψαρωσει παραααααα πολλους.μιλαμε για τρελλο γελιο.
με 3η ακουγεται πιο λιγο και με 4η καθολου σχεδον.με νεκρα δεν ακουγεται τιποτα οσο και να το πατας...
θεωρω δεδομενο οτι το προβλημα ειναι σχετικο με το καινουργιο μεσαιο που μου εβαλαν αφου το εκανε απο τοτε κατευθειαν ....
στο δε κονδωρα μου λεγανε κατι για τεντοτηρες και κλπ κλπ ...ασχετοι εντελως.
το θεμα ειναι επειδη μαλλον θα αργησω να βρω χρονο να τους το παω τι μπορει να ειναι?υπαρχει κινδυνος να μου χαλασει και το τελικο αυτη η παπαρια?εχει και τη πλακα της αλλα μη γαμησουμε και το αμαξι ! |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
gianic (Γιάννης) Τρελλαμένο μέλος

mx-5 1.8
Ένταξη: 02 Ιούλ 2004 Δημοσιεύσεις: 835 Τόπος: Αγ.Παρασκευη
|
Δημοσιεύθηκε: Δευ 20 Ιούν 2005, 21:01:30 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
φιλε μου ο μηχανικος σου κατι ξερειι . νομιζεις πως ειναι κανενας τυχαρπαστος ?
και οντως τα περισσοτερα μοντελα του 2004 ειναι εφοδιασμενα με τουρμπινοσφυριχτρα απο το εργοστασιο.
Η τουρμπινοσφυριχτρα μαλλον θελει ζυγοσταθμιση γι αυτο και σου κανει αυτον τον θορυβο. καλη τυχη παντως !
bye bye cc , welcome miata
Fuck army... |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |

|
Δημοσιεύθηκε: Δευ 20 Ιούν 2005, 21:08:17 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
μπαρδον????
ρε μη γελατε  |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
gianic (Γιάννης) Τρελλαμένο μέλος

mx-5 1.8
Ένταξη: 02 Ιούλ 2004 Δημοσιεύσεις: 835 Τόπος: Αγ.Παρασκευη
|
Δημοσιεύθηκε: Δευ 20 Ιούν 2005, 21:20:48 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
just joking ! 
bye bye cc , welcome miata
Fuck army... |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
Baphomet (Πέτρος) Έχω ξεφύγει !!!

Citroen C4 1.6 (16V) VTR (2007)
Ένταξη: 06 Νοέ 2003 Δημοσιεύσεις: 4616 Τόπος: Αθήνα - Γαλάτσι
|
Δημοσιεύθηκε: Δευ 20 Ιούν 2005, 21:38:02 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
σίγουρα δεν είναι τεντωτήρας? κι εμένα τα ίδια μου έκανε περίπου και ήταν τεντωτήρας. Αν το σφύριγμα αλλάζει συχνότητα αναλογα με το πόσο γκαζώνεις τεντωτήρας είναι. Αν είναι σταθερής συχνότητας έχεις δίκιο το καζάνι θα φταίει. Να χαλάσει το τελικό δεν νομίζω... |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
ntzoan Μόλις έγραψα

206 GTi 1.6 16v
Ένταξη: 07 Απρ 2004 Δημοσιεύσεις: 12 Τόπος: Θεσσαλονίκη
|
Δημοσιεύθηκε: Τρι 21 Ιούν 2005, 22:16:22 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Έχω ακριβώς το ίδιο πρόβλημα και εγώ. Μετά από αλλαγή εντός εγγύησης του μεσαίου στην αντιπροσωπία ακούγεται ένα σφύριγμα στο τέρμα γκάζι το οποίο όμως είναι ίδιο σε όλες τις ταχύτητες, ακόμα και με νεκρά. Το αμάξι δεν το πήγα ακόμα να το κοιτάξουν. |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |

|
Δημοσιεύθηκε: Τρι 21 Ιούν 2005, 22:18:04 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
αρχιζει στι 3500 εκει δηλαδη που ακουγεται και η χοανη και ειναι σταθερος σε δυναμη.σβηνει δε κοντα στο κοφτη.
μιλαμε για πανδαισια περναω και με κοιτανε ολοι
σημερα προσπαθησα να το τραβηξω βιντεο να το ακουσετε αλλα απετυχα... |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
StAkIS (Χρήστος) Μέλος

Peugeot 206 1.4 (8V) XR (2000)
Ένταξη: 29 Σεπ 2002 Δημοσιεύσεις: 110 Τόπος: Αργυρούπολη,Αθήνα
|
Δημοσιεύθηκε: Σαβ 09 Ιούλ 2005, 19:00:02 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Έχω ακριβώς τον ίδιο ήχο και είναι ο τεντωτήρας. 
206 Θαύματα Του Κόσμου Σε Ενα! |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
Recifees (Γιαννης) Τρελλαμένο μέλος

206 BlueBird 1.600.000 κεκ
Ένταξη: 07 Νοέ 2003 Δημοσιεύσεις: 491
|
Δημοσιεύθηκε: Δευ 11 Ιούλ 2005, 05:58:40 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
αυτό το ζουαν που όταν το παρατάς και δεν το αλλάζεις θέλει και μεσαίο .....
Τελικά θα φύγει απο καταλύτη στα σίγουρα
Με την ρόδα στον αέρα ... |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
tirokomos (Να μας γραφεις...) Τρελλαμένο μέλος

peugeot 307 1.4 (16v) xs
Ένταξη: 07 Μάρ 2005 Δημοσιεύσεις: 668 Τόπος: Θεσσαλονίκη
|
Δημοσιεύθηκε: Τρι 01 Νοέ 2005, 22:52:50 Θέμα δημοσίευσης: Σφύριγμα σαν TURBO, τι είναι ? |
|
|
Παιδια εβαλα το αμαξι στο συνεργειο για ενα προκαθορισμενο ραντεβου οπου θα μου αλλαζαν εγκεφαλο,ιμαντα διναμο,πεταλουδα και μπουζι....Ολα καλα και ολα οραια,παω λοιπον να το παρω απο το συνεργειο και το αμαξι μου φαινεται μια χαρα!Αλλο αυτοκινητο για να λεμε την αληθεια!Το μονο που με εχει τρελανει ειναι οτι ακουγεται απο μπροστα ενα σφυριγμα σαν τουρμπισμα!!!!Ηδη υπαρχουν ατομα που εχουν ψαρωσει και με ρωταν τι το εχω κανει....Εχω την εντυπωση οτι ειναι ο ιμαντας διναμο....Αργυρηηηηηηηηηηηηηηηηηηη....σωσε με!Οποιος εχει καποια γνωμη...ευπροσδεκτη!!!! 
ΣΣΣΣΣΣΣΣΣΑΣΙ ΜΜΜΜΜΕ ΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΑΣΙ ΔΔΔΔΔΔΔΙΑΦΕΡΕΙ....ΕΕΕΕΕΚΕΙ ΝΑ ΔΕΙΣ ΦΦΦΦΦΑΣΣΣΣΣΣΗ!!!!!!! |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
teodor_v (Στο καλο...) Μέλος

Peugeot 206 XS 1.6 16V
Ένταξη: 20 Φεβ 2004 Δημοσιεύσεις: 166 Τόπος: Θεσσαλονίκη-Καλαμαριά
|
Δημοσιεύθηκε: Τετ 02 Νοέ 2005, 02:08:37 Θέμα δημοσίευσης: Re: Εγινε απο μονο του TURBO!!!! |
|
|
tirokomos έγραψε: | Παιδια εβαλα το αμαξι στο συνεργειο για ενα προκαθορισμενο ραντεβου οπου θα μου αλλαζαν εγκεφαλο,ιμαντα διναμο,πεταλουδα και μπουζι....Ολα καλα και ολα οραια,παω λοιπον να το παρω απο το συνεργειο και το αμαξι μου φαινεται μια χαρα!Αλλο αυτοκινητο για να λεμε την αληθεια!Το μονο που με εχει τρελανει ειναι οτι ακουγεται απο μπροστα ενα σφυριγμα σαν τουρμπισμα!!!!Ηδη υπαρχουν ατομα που εχουν ψαρωσει και με ρωταν τι το εχω κανει....Εχω την εντυπωση οτι ειναι ο ιμαντας διναμο....Αργυρηηηηηηηηηηηηηηηηηηη....σωσε με!Οποιος εχει καποια γνωμη...ευπροσδεκτη!!!!  |
Ζηλεψε απο την εξατμιση και ειπε να βοηθησει με τα γιδια....
McLaren Mercedes!
   |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
tsosmoulis (μητσάκος) Έχω ξεφύγει !!!

106 rallye x 2
Ένταξη: 03 Ιούν 2004 Δημοσιεύσεις: 1747 Τόπος: ΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛ
|
Δημοσιεύθηκε: Τετ 02 Νοέ 2005, 03:11:38 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
ισως σε αυτο μπορει να σε βοηθησει ο καβαλιωτης.κατι τετοιο ακουγε και αυτος και καποιος ιμαντας ηταν αλλα οχι του δυναμο.
ακουγεται συνεχεια η μονο σε συγκεκριμενες φασεις?οταν εχεις κλιματισμο ανοιχτο ακουγεται?τσεκαρε το 
τί κάνετε? ράλλυ???
στο ΔΝΤ αμέσως!!! |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
kanelj (Γιαννης) Έχω ξεφύγει !!!

PEUGEOT 206 1.6 8v rallye 109+ ?
Ένταξη: 27 Μάρ 2003 Δημοσιεύσεις: 2206 Τόπος: Γαλατσι
|
Δημοσιεύθηκε: Τετ 02 Νοέ 2005, 07:05:02 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Eμενα αυτο ακουγεται απο τα ηχεια!!!
Περναει μια μικρη παραμορφωση απο την μηχανη και οσο παταω γκαζι ακουγεται περισσοτερο....Δεν τσεκαρεις να κλεισεις το κασσετοφωνο να δεις μηπως και σταματησει??Το εχω ξαναδει σε κανα-δυο αυτοκινητα...
www.secret-rooms.gr |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |

peugeot 307 1.4 (16v) xs
|
Δημοσιεύθηκε: Τετ 02 Νοέ 2005, 18:00:03 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
kanelj έγραψε: | Eμενα αυτο ακουγεται απο τα ηχεια!!!
Περναει μια μικρη παραμορφωση απο την μηχανη και οσο παταω γκαζι ακουγεται περισσοτερο....Δεν τσεκαρεις να κλεισεις το κασσετοφωνο να δεις μηπως και σταματησει??Το εχω ξαναδει σε κανα-δυο αυτοκινητα... | Αυτος ο ηχος που λες ακουγεται λογω παραλληλων ηλεκτρικων ρευματων απο συνδεσμολογιες του rcd απ'οσο ξερω...αν κανω λαθος ας με διορθωσει καποιος.Παντως το σφυριγμα που ακουω ειναι απο τη μηχανη...μαλλον ειναι ο ιμαντας διναμο αλλα δε μπορω να καταλαβω γιατι σφυριζει...μηπως αν κανω μερικα χιλιομετρα θα βγαλει το σκασμο του??? 
ΣΣΣΣΣΣΣΣΣΑΣΙ ΜΜΜΜΜΕ ΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΑΣΙ ΔΔΔΔΔΔΔΙΑΦΕΡΕΙ....ΕΕΕΕΕΚΕΙ ΝΑ ΔΕΙΣ ΦΦΦΦΦΑΣΣΣΣΣΣΗ!!!!!!! |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |

|
Δημοσιεύθηκε: Τετ 02 Νοέ 2005, 18:13:23 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
εγω για ενα τετοιο σφυριγμα αλλαξα 2 φορες μεσαιο καζανακι στην εξατμιση και παω για 3η
κοιτα πιο παλια στις βλαβες |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |

peugeot 307 1.4 (16v) xs
|
Δημοσιεύθηκε: Τετ 02 Νοέ 2005, 18:18:31 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Τι ακριβως ειχε το μεσαιο καζανακι???Σε ρωταω γιατι ουτε για κατι τετοιο εχω εντυπωση...το ακουω οτι βγαινει απο τη μηχανη.....Λες να μου βαλανε καμια τουρμπινα και να μη μου το πανε????? 
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
tsosmoulis (μητσάκος) Έχω ξεφύγει !!!

106 rallye x 2
Ένταξη: 03 Ιούν 2004 Δημοσιεύσεις: 1747 Τόπος: ΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛ
|
Δημοσιεύθηκε: Τετ 02 Νοέ 2005, 19:48:57 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
αν κανανε παντως κατι τετοιο ξερω αρκετους που θα ηθελαν να περασουν μια βολτιτσα απο εκει 
τί κάνετε? ράλλυ???
στο ΔΝΤ αμέσως!!! |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
bakclima (ΓΕΩΡΓΙΟΣ) Έχω ξεφύγει !!!

PEUGEOT 206 2.0 (16V) RC (2004) Α7
Ένταξη: 30 Δεκ 2003 Δημοσιεύσεις: 1084 Τόπος: ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
|
Δημοσιεύθηκε: Τετ 02 Νοέ 2005, 19:59:45 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Τουλαχιστον τρεχει πιο γρηγορας 
DBH ENERGY SOLUTIONS |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |

peugeot 307 1.4 (16v) xs
|
Δημοσιεύθηκε: Τετ 02 Νοέ 2005, 20:05:23 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
tsosmoulis έγραψε: | αν κανανε παντως κατι τετοιο ξερω αρκετους που θα ηθελαν να περασουν μια βολτιτσα απο εκει  | Τεμεναδες θα τους κανω!!!!! Γιωργο.....δε χρειαζεται να παει πιο γρηγορα...ηδη ακομη και τωρα εσυ και ο Teo δυσκολευεστε να με ακολουθησετε....δε θελω να σας κανω να νιωθετε πιο ασχημα απότι τωρα.... 
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
teodor_v (Στο καλο...) Μέλος

Peugeot 206 XS 1.6 16V
Ένταξη: 20 Φεβ 2004 Δημοσιεύσεις: 166 Τόπος: Θεσσαλονίκη-Καλαμαριά
|
Δημοσιεύθηκε: Πεμ 03 Νοέ 2005, 01:04:36 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Ασχετα απο τις μαλ****ς σου... tirokomos έγραψε: | Γιωργο.....δε χρειαζεται να παει πιο γρηγορα...ηδη ακομη και τωρα εσυ και ο Teo δυσκολευεστε να με ακολουθησετε....δε θελω να σας κανω να νιωθετε πιο ασχημα απότι τωρα....  |
Δεν μου φαινεται λογικο να ειναι ο ιμαντας ψηλε εκτος αν αντι για ιμαντα σου βαλανε παρθενικο υμένα (ξερεις εσυ...) 
McLaren Mercedes!

Έχει επεξεργασθεί από τον/την teodor_v στις Πεμ 03 Νοέ 2005, 21:40:43, 1 φορά |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
|