PSClub - Hellas Αρχική σελίδα
Portal Home  |   Δημόσια συζήτηση  |   Αναζήτηση  |   Κατάλογος Μελών  |   Ομάδες Μελών  |   Προφίλ  |   Προσωπικά μηνύματα  |   Σύνδεση  |  Εγγραφή

Φτιάχτο μόνος σου: Βαφή και μικροζημιές
Μετάβαση στη σελίδα Προηγούμενη  1, 2

Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Βλάβες - Επισκευές - Συνεργεία - Ανταλλακτικά Printable version
Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας  
Συγγραφέας Μήνυμα
Vini (Nick)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

*** Groupe PSA ***

Ένταξη: 12 Απρ 2002
Τόπος: Athens

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 15 Νοέ 2002, 19:37:25    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

christhehealer έγραψε:
Sidobre έγραψε:
Α! επειδή το θέμα έχει ενδιαφέρον, το μετέτρεψα σε δική του θεματική ενότητα (topic)

Eύγε. Nα σκεφτείς μόλις είδα το topic, νόμισα ότι το άνοιξε κάποιος άλλος , και είπα να σε πάρω τηλέφωνο να βάλεις και τα δικά μου μέσα... Shocked Shocked Shocked Shocked

Λοιπόν από μαγαζί που μου είπε ο theflame. Eκεί πας και σου φτιάχνουν το χρώμα. Θα πάω, θα ρωτήσω πριν αγοράσω και θα σας ενημερώσω. Ψάχνοντας πάντως σε site για βαψίματα πλαστικών και αυτοκινήτου, όλοι προτείνουν βαφή πιστολιού. Tο τεύχος όμως των "μαστορεμάτων" προτείνει σπρεΐ. Mία σκέψη είναι να, μην σκεφτώ το κόστος και να αγοράσω και τα δύο. Aυτό θα το αποφασίσω εκείνη τη στιγμή, εξετάζοντας τις τότε παραμέτρους.

CHRIS δεν ξέρω αν σε ενδιαφέρει αλλά στην Τερψιχόρης 9 (Ηλιουπόλεως & Υμμητού γωνία) υπάρχει η SIKKENS αντιπρoσωπεία χρωμάτων αυτοκινήτου...
Με μηχανικό υπολογιστή σου φτιάχνει το χρώμα σε 2 λεπτά .... και κόστος τα 250γραμμάρια 9 euro....
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
christhehealer (Celebrity)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Jazzmobile

Ένταξη: 19 Ιούν 2002
Τόπος: Αθήνα - Γκύζη

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 15 Νοέ 2002, 20:35:20    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Vini θα κοιτάξω και εκεί. Η τιμή που γράφεις είναι αυτή που άκουσα, από μια μικρή έρευνα.Το κιλό - 30+ ευρώ

Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email
DimiP 
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!

Peugeot 206xt,Μazda 3MPS,Peugeot 207GT

Ένταξη: 16 Απρ 2002
Τόπος: Πειραιάς

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 16 Νοέ 2002, 08:55:09    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

μια μικρη γνωμη :
Πιστευω πως για μικρομερεμετια και μικροβαψιματα , εννοω σε μεγεθος, καλο ειναι να ξερουμε καποια πραγματα και να τα κανουμε μονοι μας αν προκειται να γλυτωσουμε ταλαιπωρια και λιγα ευρω
Ομως αν προκειται να βαψουμε π.χ. καπο η πλαινα μασπιε η προφυλακτηρες, η,...η...η.... τοτε πιστευω πως η δουλεια που θα κανει ο φανοποιος θα ειναι καλυτερη απο τη δικη μας και επιπλεον θα μας γλυτωσει απο τα εξοδα και τον κοπο να προμηθευτουμε πιστολια,βαφες,στοκους,βερνικια και ποιος ξερει τι αλλο.
Αλλο να βαψεις 2 φρυδακια και αλλο 2 προφυλακτηρες!
Παντως καλο κουραγιο σε οσους συνεχισουν.

Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
Επισκόπηση όλων των Δημοσιεύσεων που έγιναν πριν από:   
Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Βλάβες - Επισκευές - Συνεργεία - Ανταλλακτικά Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες
Μετάβαση στη σελίδα Προηγούμενη  1, 2
Σελίδα 2 από 2

Μετάβαση στη:  
Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Δ.Συζήτησης