Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας |
Συγγραφέας |
Μήνυμα |
silverpug206 (Κωνσταντίινος) Μέλος

206 3 θύρες
Ένταξη: 12 Απρ 2004 Δημοσιεύσεις: 182 Τόπος: Λευκωσία
|
Δημοσιεύθηκε: Τετ 26 Οκτ 2005, 14:32:45 Θέμα δημοσίευσης: 6η Συναντηση του Κυπριακου συνδέσμου |
|
|
Παιδια δεν είμουν σιγουρος που να βάλω 2-3 φωτογραφιες που ήθελα να δείξω απο μια συνάντηση στη Κυπρο του Κυπριακου συνδέσμου. Ελπιζω να είναι η σωστή κατηγορία αφου λέει "νέα από τον καυτό χώρο της "πεζοκίνησης" και όχι μόνο" Αν ειμαι λάθος παρακαλώ καποιος moderator να με βάλει στη σωστή κατηγορία. Ευχαριστω
Η 6 συνάντηση του συνδέσμου έγινε στις 23 του Οκτωβρη και ήταν μεγάλη επιτυχία.Είχαμε 42 αυτοκινητα συνολο και περιπου 38 που έμειναν μέχρι το τέλος.

Ιδρυτής
---------------------------------------
http://www.pug-club.com
PEUGEOT OWNERS CLUB CYPRUS
 |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
Stevon ("Κουμπάρος" John Φυστίκη...) Τμήμα Δημοσίων Σχέσεων

VF7 + VF3 = P.S.A.
Ένταξη: 22 Απρ 2004 Δημοσιεύσεις: 2584
|
Δημοσιεύθηκε: Τετ 26 Οκτ 2005, 15:08:34 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Πολλύ ωραία η Pug-συνάντηση σας και σε ωραία τοποθεσία, επίσης μεγάλη γκάμα <<λιονταριών>> 
Δέν προλάβαμε να το "τουρμπίσουμε" και μας άφησε ο 3ος... |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
ultra-one (Χάρης) Έχω ξεφύγει !!!

Peugeot 206 1.6 GTi 2004 Blue Recife :)
Ένταξη: 13 Οκτ 2004 Δημοσιεύσεις: 1792 Τόπος: Αθήνα Κέντρο Σταθμός Λαρίσης
|
Δημοσιεύθηκε: Τετ 26 Οκτ 2005, 15:22:52 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Stevon έγραψε: | Πολλύ ωραία η Pug-συνάντηση σας και σε ωραία τοποθεσία, επίσης μεγάλη γκάμα <<λιονταριών>>  |
Η συνάντηση είναι στη Λευκωσία στο πάρκο της Ακρόπολης, 200μ από το πατρικό μου!
Κωνσταντίνε μπράβο σας! Και εις ανώτερα!
Αυτό εδώ το κόκκινο που έβαλα στον κύκλο είναι μήπως αυτό που νομίζω??????!!!!

Επιτέλους το 206 μου άρχισε να γίνεται αυτοκίνητο  |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
silverpug206 (Κωνσταντίινος) Μέλος

206 3 θύρες
Ένταξη: 12 Απρ 2004 Δημοσιεύσεις: 182 Τόπος: Λευκωσία
|
Δημοσιεύθηκε: Τετ 26 Οκτ 2005, 15:44:29 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
ultra-one έγραψε: | Stevon έγραψε: | Πολλύ ωραία η Pug-συνάντηση σας και σε ωραία τοποθεσία, επίσης μεγάλη γκάμα <<λιονταριών>>  |
Η συνάντηση είναι στη Λευκωσία στο πάρκο της Ακρόπολης, 200μ από το πατρικό μου!
Κωνσταντίνε μπράβο σας! Και εις ανώτερα!
Αυτό εδώ το κόκκινο που έβαλα στον κύκλο είναι μήπως αυτό που νομίζω??????!!!!  |
Ναι φιλε Χαρη εχεις απολυτο δικιο και για την τοποθεσία αλλα και για το 309. Ειναι το αυτοκινητο που είχες και ήρθε με αυτο ο Κυριακος γιατι προσπαθεί να εφαρμόσει ΜΙ16 στο 205 του και έτσι κυκλοφορεί σχεδον παντα αυτες τις μέρες με το 309.
Ιδρυτής
---------------------------------------
http://www.pug-club.com
PEUGEOT OWNERS CLUB CYPRUS
 |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
ultra-one (Χάρης) Έχω ξεφύγει !!!

Peugeot 206 1.6 GTi 2004 Blue Recife :)
Ένταξη: 13 Οκτ 2004 Δημοσιεύσεις: 1792 Τόπος: Αθήνα Κέντρο Σταθμός Λαρίσης
|
Δημοσιεύθηκε: Τετ 26 Οκτ 2005, 15:50:38 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
silverpug206 έγραψε: | Ναι φιλε Χαρη εχεις απολυτο δικιο και για την τοποθεσία αλλα και για το 309. Ειναι το αυτοκινητο που είχες και ήρθε με αυτο ο Κυριακος γιατι προσπαθεί να εφαρμόσει ΜΙ16 στο 205 του και έτσι κυκλοφορεί σχεδον παντα αυτες τις μέρες με το 309. |
Και με κλειστά μάτια θα το αναγνώριζα το 309 μου! Δεν ξεχνιούνται ΠΟΤΕ οι μεγάλοι έρωτες!!!!! 
Επιτέλους το 206 μου άρχισε να γίνεται αυτοκίνητο  |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
|