PSClub - Hellas Αρχική σελίδα
Portal Home  |   Δημόσια συζήτηση  |   Αναζήτηση  |   Κατάλογος Μελών  |   Ομάδες Μελών  |   Προφίλ  |   Προσωπικά μηνύματα  |   Σύνδεση  |  Εγγραφή

H Corolla TS φεύγει, η Corolla Compressor έρχεται!!!!!

Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Νέα Printable version
Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας  
Συγγραφέας Μήνυμα
MEMsound 
Υπεύθυνος Συνεργασιών
Επίσημο Μέλος

206gti

Ένταξη: 17 Σεπ 2004
Τόπος: Στροφοδιαδρομές

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 25 Οκτ 2005, 19:10:28    Θέμα δημοσίευσης: H Corolla TS φεύγει, η Corolla Compressor έρχεται!!!!! Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Αυτά είναι νέα!!!

Άντε να δούμε πότε θα μπει στο "χoρό της υπερπίεσης στα πολλά κιβικά" και η Peugeot...
Κάτι μου λέει ότι μετά τον 1,6Τ του 207 θα ακολουθήσει και 2λιτρο Τ αναπόφευκτα λόγω ανταγωνισμού...

Εντομεταξύ δείτε το νέο Corolla Compressor

http://automoto.flash.gr/news/news/2005/10/25/4670id/

- - -

Παράθεση:
.....Το παράδοξο, είναι πως και η νέα έκδοση χρησιμοποιεί σαν βάση τον ίδιο κινητήρα 1.8 λίτρων που συναντούσαμε και στην TS. Η προσθήκη του υπερσυμπιεστή όμως, έχει οδηγήσει στην αύξηση της ισχύος, που πλέον ανέρχεται σε 215 ίππους. Η Toyota ανακοινώνει επιτάχυνση 0-100 σε 6,9'' και τελική που ξεπερνά τα 230 χλμ/ώρα. Οι τιμές εκτός του ότι είναι κορυφαίες για την κατηγορία, είναι και σημαντικά βελτιωμένες σε σύγκριση με την TS (ενδεικτικά αναφέρουμε τη βελτιωμένη κατά 1,5'' επιτάχυνση 0-100)......

η πιο ωραία βόλτα...
ειναι η επόμενη...
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Yahoo Messenger MSN Messenger
Tiesto (Vassilis)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

Opel Astra GTC 1.8 Cosmo

Ένταξη: 02 Ιούν 2005
Τόπος: Athens

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 25 Οκτ 2005, 20:32:38    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Μπραβο πολυ καλο!

Εγω διαβασα καπου οτι βγηκε και Z4 M οποτε Μανθο κανε τη καλη εσυ που μας φερνεις τα νεα Razz Razz Razz

"The world's best Dj! Dj Tiesto!" - Cream Amnesia Ibiza 10/08/2002

www.tiesto.gr
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email
netblaster (Γιώργος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Peugeot 206 1.4 (16v) XS (2005)

Ένταξη: 14 Νοέ 2003
Τόπος: Αθήνα-Άλιμος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 25 Οκτ 2005, 21:58:53    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Το θεμα ειναι οτι βγηκε για περιορισμενη παραγωγη στην Αγγλια!!! Ειναι αγνωστο αν θα περασει σε μαζικη παραγωγη...

Photobucket
Δεν έχει σημασία πόσο γρήγορο αυτοκίνητο έχεις, αλλά πόσο γρήγορα μπορείς να το πας!!!
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Yahoo Messenger MSN Messenger
shark_zak (ΖΑΧΑΡΙΑΣ)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

peugeot 206 1.4 (8V) QUIKSILVER 2002

Ένταξη: 09 Δεκ 2002
Τόπος: ΑΘΗΝΑ - Ν.ΕΡΥΘΡΑΙΑ

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 26 Οκτ 2005, 00:28:42    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

αν πουλήσει σίγουρα θα το βγάλουν...
και φυσικά αν συμφέρει και τις εταιρείες οικονομικά... Wink

"Εικονικό το γέλιο μου και με μεγάλο κόπο, το κάνω για να ξεγελώ τα μάθια των ανθρώπων..."
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα
ultra-one (Χάρης)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Peugeot 206 1.6 GTi 2004 Blue Recife :)

Ένταξη: 13 Οκτ 2004
Τόπος: Αθήνα Κέντρο Σταθμός Λαρίσης

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 26 Οκτ 2005, 09:28:18    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

To θέμα είναι να στρίβει κιόλας!!! Μέχρι τώρα η Corolla δεν έστριβε. Φανταστήτε πως θα πηγαίνει με ακόμη περισσότερη ισχύ! Rotfl Rotfl Tease

Επιτέλους το 206 μου άρχισε να γίνεται αυτοκίνητο Twisted evil
Επιστροφή στην κορυφή
Stevon ("Κουμπάρος" John Φυστίκη...)
Τμήμα Δημοσίων Σχέσεων
Επίσημο Μέλος

VF7 + VF3 = P.S.A.

Ένταξη: 22 Απρ 2004

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 26 Οκτ 2005, 10:16:15    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

ultra-one έγραψε:
To θέμα είναι να στρίβει κιόλας!!! Μέχρι τώρα η Corolla δεν έστριβε. Φανταστήτε πως θα πηγαίνει με ακόμη περισσότερη ισχύ! Rotfl Rotfl Tease

Χάχαχαχαχαχααα , αυτό έλεγα και εγώ εχθές το βράδυ στον Μάνθο.... Laughing

Δέν προλάβαμε να το "τουρμπίσουμε" και μας άφησε ο 3ος...
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα MSN Messenger
COOL ALEXIS (Aleki)
Τμήμα Συνεργασιών
Επίσημο Μέλος

C3 Cowmooflage

Ένταξη: 10 Μάϊ 2004
Τόπος: Fathercare

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 26 Οκτ 2005, 10:32:18    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Devon έγραψε:
ultra-one έγραψε:

Χάχαχαχαχαχααα , αυτό έλεγα και εγώ εχθές το βράδυ στον Μάνθο.... Laughing

Κάπου έχω μιά δοκιμή περί τούτης και είχε αρκετά καλά σχόλια Exclamation
Το αυτοκίνητο ακόμα και στο σύστημα διεύθυνσης δεν έχει σχέση με το μαμά Exclamation

Θέλω ένα και ένα
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα MSN Messenger
Stevon ("Κουμπάρος" John Φυστίκη...)
Τμήμα Δημοσίων Σχέσεων
Επίσημο Μέλος

VF7 + VF3 = P.S.A.

Ένταξη: 22 Απρ 2004

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 26 Οκτ 2005, 10:53:30    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

BE COOL... έγραψε:

Κάπου έχω μιά δοκιμή περί τούτης και είχε αρκετά καλά σχόλια Exclamation
Το αυτοκίνητο ακόμα και στο σύστημα διεύθυνσης δεν έχει σχέση με το μαμά Exclamation

Λές να θυμήθηκαν την τέχνη απο το ΑΕ86????????(και άλογα + στήσιμο...??)

Δέν προλάβαμε να το "τουρμπίσουμε" και μας άφησε ο 3ος...
Επιστροφή στην κορυφή
Ghost Dog (John Φυστίκης)
Ταμίας
Επίσημο Μέλος

206 wRC + 2008 allure 1.2 puretech 130

Ένταξη: 18 Ιούν 2002
Τόπος: Μερικεεές στροφές μπροστά...(\στη χωρα που γεννηθηκε ο πολιτισμος)

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 26 Οκτ 2005, 18:27:55    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Ισως αν την κανουν να στριβει τουλαχιστον σαν την celica (η οποια στριβει πολυ καλυτερα) και με ενα τετοιο μοτερ θα ειναι ενα καλο (και φυσικα αξιοπιστο!) καρο... Wink
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
Ronin (Πάνος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

206 Grand Tourisme 2.0 16v

Ένταξη: 08 Δεκ 2002
Τόπος: ΑΘΗΝΑ

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 27 Οκτ 2005, 08:09:42    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Μωρέ στρίβει και παραστρίβει μάλιστα.
Καμία σχέση με peugeot βέβαια,αλλα άμα τη μάθεις πάει αέρα παντού.
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα
MaGeLaNoS (Νίκος)
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

Ένταξη: 28 Αύγ 2005
Τόπος: Θεσσαλονίκη-Μακεδονία

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 27 Οκτ 2005, 09:31:07    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Ronin έγραψε:
άμα τη μάθεις πάει αέρα παντού.

Συμφωνω με τον φιλο.στην αρχη λιγο δυστροπη αλλα μετα μολις παρεις τον αερα..

Παράθεση:
θα ειναι ενα καλο (και φυσικα αξιοπιστο!) καρο...

Για θεμα αξιοπιστιας μπορουμε να μιλαμε για ωρες μιας και ειναι ευρεια σαν εννοια αλλα σε γενικες γραμμες με την προσθηκη του κομπρεσσορα πιστευω οτι ανεβαζει εκτος απο επιδοσεις και το κυρος της η Toyota αποδεικνυοντας οτι μπορει να ακολουθησει τις συχρονες επιταγες της(γρηγορης)αυτοκινησης

If you don't know what speed means,don't get out in the streets!You'd better stay home!
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα MSN Messenger
MEMsound 
Υπεύθυνος Συνεργασιών
Επίσημο Μέλος

206gti

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 27 Οκτ 2005, 10:14:25    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Ronin έγραψε:
Μωρέ στρίβει και παραστρίβει μάλιστα.
Καμία σχέση με peugeot βέβαια,αλλα άμα τη μάθεις πάει αέρα παντού.

συμφωνώ..... Wink Wink Wink

η πιο ωραία βόλτα...
ειναι η επόμενη...
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Yahoo Messenger MSN Messenger
tirokomos (Να μας γραφεις...)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

peugeot 307 1.4 (16v) xs

Ένταξη: 07 Μάρ 2005
Τόπος: Θεσσαλονίκη

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 27 Οκτ 2005, 15:06:56    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

ultra-one έγραψε:
Χαρη δε ξερω για ποια corolla μιλας σε πληροφορω παντως οτι η ts ενος φιλου.....εστριβε και με το παραπανω....!Τιποτε ομως δεν συγκρινεται με το type r!!!!!!!Mother honda για αλλη μια φορα!!!! Laughing

ΣΣΣΣΣΣΣΣΣΑΣΙ ΜΜΜΜΜΕ ΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΑΣΙ ΔΔΔΔΔΔΔΙΑΦΕΡΕΙ....ΕΕΕΕΕΚΕΙ ΝΑ ΔΕΙΣ ΦΦΦΦΦΑΣΣΣΣΣΣΗ!!!!!!!
Επιστροφή στην κορυφή
MEMsound 
Υπεύθυνος Συνεργασιών
Επίσημο Μέλος

206gti

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 29 Οκτ 2005, 08:58:58    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

http://www.autoexpress.co.uk/u/r26d472ba0b74bf77t/previews/61414/toyota_corolla_compressor.html

η πιο ωραία βόλτα...
ειναι η επόμενη...
Επιστροφή στην κορυφή
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

peugeot 307 1.4 (16v) xs

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 29 Οκτ 2005, 12:20:48    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Αλλα 10mm kaτω???Μπραβο..... Wink

ΣΣΣΣΣΣΣΣΣΑΣΙ ΜΜΜΜΜΕ ΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΑΣΙ ΔΔΔΔΔΔΔΙΑΦΕΡΕΙ....ΕΕΕΕΕΚΕΙ ΝΑ ΔΕΙΣ ΦΦΦΦΦΑΣΣΣΣΣΣΗ!!!!!!!
Επιστροφή στην κορυφή
Kouzman (Yiannis)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

Peugeot 206 CC RG

Ένταξη: 26 Μάϊ 2003
Τόπος: Piraeus, Nea Smyrni, NYC

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 02 Νοέ 2005, 15:08:13    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

το να στριβει με την εννοια που το εννουμε πολλους τους αφηνει αδιαφορους...

Wink Wink Wink

γκαζια και αλλα γκαζια και αγιος ο θεος... Twisted evil Twisted evil

2006 Wicked White Mitsubishi Evolution IX GSR
Επιστροφή στην κορυφή
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

peugeot 307 1.4 (16v) xs

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 02 Νοέ 2005, 18:07:24    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

χεχεχεχεχεχεχεχεχε ετσι ετσι!!!! Wink Laughing

Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση όλων των Δημοσιεύσεων που έγιναν πριν από:   
Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Νέα Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες
Σελίδα 1 από 1

Μετάβαση στη:  
Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Δ.Συζήτησης