PSClub - Hellas Αρχική σελίδα
Portal Home  |   Δημόσια συζήτηση  |   Αναζήτηση  |   Κατάλογος Μελών  |   Ομάδες Μελών  |   Προφίλ  |   Προσωπικά μηνύματα  |   Σύνδεση  |  Εγγραφή

Φτιάχτο μόνος σου: Βαφή και μικροζημιές
Μετάβαση στη σελίδα 1, 2  Επόμενη

Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Βλάβες - Επισκευές - Συνεργεία - Ανταλλακτικά Printable version
Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας  
Συγγραφέας Μήνυμα
christhehealer (Celebrity)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Jazzmobile

Ένταξη: 19 Ιούν 2002
Τόπος: Αθήνα - Γκύζη

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 04 Νοέ 2002, 15:51:17    Θέμα δημοσίευσης: Φτιάχτο μόνος σου: Βαφή και μικροζημιές Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Tο Σάββατο το βράδυ εκεί που πήγα να δείξω τα χτυπήματα σ' ένα φίλο, να σου και ένα καινούριο...

Στην πίσω πλαστική ποδιά κάτω από το καυ@#$%%^κι μπασμένη μέσα αλλά όχι σπασμένη, ευτυχώς. Mήπως ξέρει κανένας, εάν τραβήξω προς τα έξω το χτύπημα μήπως σπάσει η ποδιά;

Kαι που μπορώ να βρώ χρώμα αυτοκινητού (σπρέι και μπογιά) για να φτιάξω μόνος μου τουλάχιστον το χρώμα που έχει φύγει, γιατί τα χτυπήματα δεν τα φτιάχνω. Eάν είναι να δίνω κάθε δύο μήνες μια κατοστάρα για ψιλοχτυπήματα, να μου λείπει. Έτσι κι αλλοιώς δεν θα το πουλήσω αλλά θα το δώσω για ανταλαγή στην Peugeot για να πάρω το RC Twisted evil Twisted evil Twisted evil Aς το φτιάξουν μόνοι τους, ας το φάνε, ας το κάνουν ότι θέλουν...

Έχω και από ένα παλιό τεύχος του "Mαστορέματα" πως επισκευάζεις τα μικροχτυπήματα. Kαιρός να το φέρω στην επιφάνεια. "Eπισκευαι μικροχτυπημάτων ο MαστροHealer"

Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email
teoman (Τεό)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

C230 Sport Coupe Kompressor

Ένταξη: 19 Αύγ 2002
Τόπος: Jurassic Park

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 04 Νοέ 2002, 15:58:55    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

christhehealer έγραψε:

Kαι που μπορώ να βρώ χρώμα αυτοκινητού (σπρέι και μπογιά) για να φτιάξω μόνος μου τουλάχιστον το χρώμα που έχει φύγει, γιατί τα χτυπήματα δεν τα φτιάχνω.

Κάπου στην πόρτα αναγράφεται ο κωδικός του χρώματος.Μετά πας σε κάποιο χρωματοπωλείο και το ζητάς.Αν πάλι θέλεις,μπορείς να ζητήσεις λίγο από την αντιπροσωπεία.Αυτοί έχουν σίγουρα.
Προτείνω να μην κάνεις "τραβήγματα" μόνος σου γιατί μπορεί να προκαλέσεις μεγαλύτερη ζημιά... Γι'αυτό προσοχή...

Ότι αξίζει πονάει... Και είναι δύσκολο...
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα
Slash (Ντάνης)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

Peugeot 206 1.4 (8V) XT (2001)

Ένταξη: 25 Ιούλ 2002
Τόπος: Θεσσαλονίκη

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 04 Νοέ 2002, 22:19:31    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Ανάλογα Chris, πρέπει να εκτιμήσεις την όλη κατάσταση. Δηλαδή αν το τραβήξεις θα σου κάνει μεγαλύτερη ζημιά, ή θα φτιάξει ελαφρώς; Η ποδιά μάλλον πάντως δεν πρέπει να επαναφέρεται, αλλά μου κάνει εντύπωση αφού έχει βαθούλωμα και δεν έχει σπάσει, γιατί να μην μπορεί να ξαναγυρίσει; Ένα καλό κόλπο που εφαρμόζεται σε κάθε περίπτωση είναι να πάρεις ένα πανάκι, να το τυλίξεις 2-3 φορές, και με ένα σφυράκι να αρχίσεις, με την λαβή ή το κεφάλι, να το σμπρώχνεις προς τα έξω. Με συνεχή πίεση, όχι επαναλαμβανόμενα, όπως όταν καρφώνουμε πχ. Τότε θα δεις τις ανοχές του, και προς τα που και αν σπάει, και ανάλογα θα σταματήσεις ή θα συνεχίσεις. Wink

I live my life a 1/4 mile at a time...for those 10 seconds or less...I'm free
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
Alex 
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Peugeot 206 1.4 (8V) XT (1999)

Ένταξη: 24 Ιούλ 2002
Τόπος: Αθήνα - Μαρούσι

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 05 Νοέ 2002, 00:54:57    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

christhehealer έγραψε:
Στην πίσω πλαστική ποδιά κάτω από το καυ@#$%%^κι μπασμένη μέσα αλλά όχι σπασμένη, ευτυχώς. Mήπως ξέρει κανένας, εάν τραβήξω προς τα έξω το χτύπημα μήπως σπάσει η ποδιά;
"

Θεωρητικα αν βαθουλωσε και δεν εσπασε θα πρεπει να εχει αρκετη ελαστικοτητα να κανει το ιδιο και προς τα εξω.. Αλλα δεν βαζω και το χερι μου στη φωτια..
Επιστροφή στην κορυφή
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Jazzmobile

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 06 Νοέ 2002, 17:04:44    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Δεν χρειάζεται σφυρί με πανί αλλά ματσόλα. Eίναι σφυρί με ελαστικό κεφάλι. Aυτοί που ασχολούνται με μαστορέματα το γνωρίζουν.

Mου κάθεται πολύ άσχημα για 20 γραμμάρια στόκο και 10 γραμμάρια χρώμα να πληρώσω 100.000, σε αυτή τη φάση.

O στόκος που προτείνουν τα "μαστορέματα" είναι πολύ ευκολοδούλευτος. Kαμία σχέση με τους απλούς στόκους που ξέρεται. Δουλεύεται με νερό, και έχει πολύ πλαστικότητα.

και στο φινάλε, εάν πάω στην Peugeot θα μου πουν να αλλάξω ποδιά. Δεν χάνω τίποτα να δοκιμάσω. Σε κάτι χαλασμένο θα δοκιμάσω, όχι σε κάτι καινούριο.

Aυτό που δεν μπορώ να βρω, είναι το χρώμα. Tο έχω βέβαια από το CD αλλά θέλω να το διασταυρώσω και με κάτι που να το γράφει στο αυτοκινήτο. Στην πόρτα πάντως δεν είναι.

Επιστροφή στην κορυφή
teoman (Τεό)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 06 Νοέ 2002, 17:15:12    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

christhehealer έγραψε:

Aυτό που δεν μπορώ να βρω, είναι το χρώμα. Tο έχω βέβαια από το CD αλλά θέλω να το διασταυρώσω και με κάτι που να το γράφει στο αυτοκινήτο. Στην πόρτα πάντως δεν είναι.

Chris,εμένα η αντιπροσωπεία μου είχε πει ότι αναγράφεται στην πόρτα όταν ήθελα να βάλω αεροτομή (για το βάψιμο).

Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα
teoman (Τεό)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 06 Νοέ 2002, 17:17:36    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Στο χαρτάκι που γράφει για τις πιέσεις των ελαστικών-πάνω,πάνω-έχει ένα πολυψήφιο αριθμό.Αυτός πρέπει να είναι.

Επιστροφή στην κορυφή
Slash (Ντάνης)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

Peugeot 206 1.4 (8V) XT (2001)

Ένταξη: 25 Ιούλ 2002
Τόπος: Θεσσαλονίκη

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 07 Νοέ 2002, 02:27:00    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Ναι εκεί είναι γραμμένο, μην λησμονείτε όμως οτι υπάρχουν και περιπτώσεις που δεν είναι γραμμένο το χρώμα πάνω στο χαρτάκι αυτό, όπως και επίσης άλλα αυτοκίνητα που δεν το έχουν καν το χαρτάκι με τα info. Το θυμάμαι γιατί είχαμε ένα παραπλήσιο θέμα από τις πρώτες μέρες που είχα μπει στο Club και κάτι τέτοια είχαν ακουστεί. Δεν ξέρω κιόλας, μήπως έχει τύχει να γράφουν και άλλο τύπο χρώματος από αυτό που είναι το αυτοκίνητο. Shocked

I live my life a 1/4 mile at a time...for those 10 seconds or less...I'm free
Επιστροφή στην κορυφή
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Jazzmobile

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 08 Νοέ 2002, 18:35:28    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

teoman έγραψε:
Στο χαρτάκι που γράφει για τις πιέσεις των ελαστικών-πάνω,πάνω-έχει ένα πολυψήφιο αριθμό.Αυτός πρέπει να είναι.

Oύτε στην πόρτα γράφει χρώμα, ούτε στον χώρο του κινητήρα. Tο Σαββατοκύριακο που θα είμαι σε γκαράζ θα ψάξω και αλλού. όπου μπορεί να γράφει τον κωδικό Rolling eyes Rolling eyes Rolling eyes Rolling eyes

Επιστροφή στην κορυφή
theflame 
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

Peugeot 206 1.4 (8V) XS (2002)

Ένταξη: 06 Ιούλ 2002
Τόπος: Αθήνα - Αμπελόκηποι

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 08 Νοέ 2002, 22:51:02    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

christhehealer έγραψε:
teoman έγραψε:

Oύτε στην πόρτα γράφει χρώμα, ούτε στον χώρο του κινητήρα. Tο Σαββατοκύριακο που θα είμαι σε γκαράζ θα ψάξω και αλλού. όπου μπορεί να γράφει τον κωδικό Rolling eyes Rolling eyes Rolling eyes Rolling eyes

Γιατρέ μου είναι στο χαρτάκι με τις πιέσεις, είναι τα τρία τελευταία γράμματα ή τέσσερα στις τρείς σειρές που έχει κάτω από τις πιέσεις των ελαστικών με τα στοιχεία.
Το ξέρω με σιγουριά ότι εκεί αναφέρετε, μην ψάχνεις να βρείς κάτι που να λέει color γιατί από εκεί διάβασα και τον έδωσα στον μάστορα που μου έβαψε την αεροτομή (Oh yes την έβαλα :D)

206 reasons to live...
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email MSN Messenger
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Jazzmobile

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 11 Νοέ 2002, 11:28:22    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

theflame έγραψε:

Γιατρέ μου είναι στο χαρτάκι με τις πιέσεις, είναι τα τρία τελευταία γράμματα ή τέσσερα στις τρείς σειρές που έχει κάτω από τις πιέσεις των ελαστικών με τα στοιχεία.
Το ξέρω με σιγουριά ότι εκεί αναφέρετε, μην ψάχνεις να βρείς κάτι που να λέει color γιατί από εκεί διάβασα και τον έδωσα στον μάστορα που μου έβαψε την αεροτομή (Oh yes την έβαλα :D)

Kατ' αρχήν καλορίζικη η αεροτομή. Έχεις απόλυτο δίκιο, δεν τα είχα προσέξει καθόλου. Tώρα αυτό που μένει είναι να βρω ένα κατάστημα που να πουλάει χρώματα αυτοκινήτου (τα απλά χρωματοπωλεία κάνουν άραγε;).

Tο σποϊλερ φτιάχνεται απ' ότι είδα αλλά πρέπει να βγει, γιατί όπως είναι δεν μου δίνει "χέρι¨να το ισιώσω. Θα στοκαριστεί και θα βαφτεί με πιστόλι τελικά, γιατί στο σπρεί υπάρχει μία παράμετρο που δεν την είχα λάβει υπόψη μoυ καθόλου. Thanks Sidobre Wink

Επιστροφή στην κορυφή
DimiP 
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!

Peugeot 206xt,Μazda 3MPS,Peugeot 207GT

Ένταξη: 16 Απρ 2002
Τόπος: Πειραιάς

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 11 Νοέ 2002, 19:14:03    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

christhehealer έγραψε:
theflame έγραψε:

Kατ' αρχήν καλορίζικη η αεροτομή. Έχεις απόλυτο δίκιο, δεν τα είχα προσέξει καθόλου. Tώρα αυτό που μένει είναι να βρω ένα κατάστημα που να πουλάει χρώματα αυτοκινήτου (τα απλά χρωματοπωλεία κάνουν άραγε;).

Tο σποϊλερ φτιάχνεται απ' ότι είδα αλλά πρέπει να βγει, γιατί όπως είναι δεν μου δίνει "χέρι¨να το ισιώσω. Θα στοκαριστεί και θα βαφτεί με πιστόλι τελικά, γιατί στο σπρεί υπάρχει μία παράμετρο που δεν την είχα λάβει υπόψη μoυ καθόλου. Thanks Sidobre Wink

παραμετρος στο sprey;;;;;
Για πες να μαθαινουμε, μια που ασχολουμαι με βαψιματα.

Επιστροφή στην κορυφή
Ady (Αδριανός)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Peugeot 206 1.4 (8V) XS (2001)

Ένταξη: 03 Σεπ 2002
Τόπος: Αθήνα - Ν. Ερυθραία

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 12 Νοέ 2002, 08:26:33    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

christhehealer έγραψε:
Tώρα αυτό που μένει είναι να βρω ένα κατάστημα που να πουλάει χρώματα αυτοκινήτου (τα απλά χρωματοπωλεία κάνουν άραγε;).

Chris, λογικά όλα τα χρωματοπωλεία πρέπει να σου φτιάχνουν το χρώμα που ζητάς. Αν υπάρχει δυσκολία, ξέρω στο Χαλάνδρι ένα μαγαζί που φτιάχνει χρώματα για αμάξια.

Επίσης αν ψάχνεις πιστόλι, διαθέτουμε και τέτοιο.

Τσαφ...τσουφ...τσαφ...τσουφ...
Επιστροφή στην κορυφή
Sidobre (Τάσος)
Πρόεδρος - Webmaster
Πρόεδρος - Webmaster
Επίσημο Μέλος

Peugeot 206 XS evo2

Ένταξη: 12 Απρ 2002
Τόπος: Αθήνα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 12 Νοέ 2002, 10:10:07    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

DimiP έγραψε:

Τα περισσότερα σπρέι του εμπορίου, περιέχουν σιλικόνη για να στρώνουν εύκολα και γρήγορα.

Αυτό για το αυτοκίνητο δεν είναι καλό διότι αν χειαστεί να ξαναβαφτεί θα υπάρχει πρόβλημα.

If everything seems under control, you're just not going fast enough...
Επιστροφή στην κορυφή
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Jazzmobile

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 12 Νοέ 2002, 15:54:44    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Ady έγραψε:
Επίσης αν ψάχνεις πιστόλι, διαθέτουμε και τέτοιο.

Thanks για την προσφορά Ady. Aλλά η "κατασκευαστική εταιρία" διαθέτει και τέτοιο.

Tελικά μαγαζιά βρέθηκαν δύο περί της Mεσογείων και Kατεχάκη, εκ των οποίων το ένα σίγουρα φτιάχνει και το χρώμα. Mένει μόνο μία παράμετρο που δεν έχω ψάξει και τη σκέφτηκα σήμερα. Tο βερνίκι που έχει πάνω το αυτοκίνητο, είναι έξτρα;

Επιστροφή στην κορυφή
DimiP 
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 13 Νοέ 2002, 00:54:30    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Sidobre έγραψε:
DimiP έγραψε:

Τα περισσότερα σπρέι του εμπορίου, περιέχουν σιλικόνη για να στρώνουν εύκολα και γρήγορα.

Αυτό για το αυτοκίνητο δεν είναι καλό διότι αν χειαστεί να ξαναβαφτεί θα υπάρχει πρόβλημα.

οταν λες sprey εμποριου εννοεις τα ετοιμα που υπαρχουν απο τις διαφ. εταιριες ή και αυτα που σου φτιαχνουν τα χρωματοπωλεια ;;;;

Επιστροφή στην κορυφή
Ady (Αδριανός)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Peugeot 206 1.4 (8V) XS (2001)

Ένταξη: 03 Σεπ 2002
Τόπος: Αθήνα - Ν. Ερυθραία

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 13 Νοέ 2002, 08:02:22    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

christhehealer έγραψε:
Tο βερνίκι που έχει πάνω το αυτοκίνητο, είναι έξτρα;

Χωρίς να είμαι 100% σίγουρος, πρέπει να είναι έξτρα.
Οταν πήρα από τον Κανελλή χρώμα για τις μικρογρατζουνιές μου έδωσαν δύο μπουκαλάκια, ένα χρώμα και ένα βερνίκι.

Τσαφ...τσουφ...τσαφ...τσουφ...
Επιστροφή στην κορυφή
DimiP 
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 13 Νοέ 2002, 10:03:30    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Ady έγραψε:
christhehealer έγραψε:
Tο βερνίκι που έχει πάνω το αυτοκίνητο, είναι έξτρα;

Χωρίς να είμαι 100% σίγουρος, πρέπει να είναι έξτρα.
Οταν πήρα από τον Κανελλή χρώμα για τις μικρογρατζουνιές μου έδωσαν δύο μπουκαλάκια, ένα χρώμα και ένα βερνίκι.

ΤΟ ΒΕΡΝΙΚΙ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΤΑ ΕΧΤΡΑ!

Επιστροφή στην κορυφή
Sidobre (Τάσος)
Πρόεδρος - Webmaster
Πρόεδρος - Webmaster
Επίσημο Μέλος

Peugeot 206 XS evo2

Ένταξη: 12 Απρ 2002
Τόπος: Αθήνα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 13 Νοέ 2002, 10:09:27    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

DimiP έγραψε:

οταν λες sprey εμποριου εννοεις τα ετοιμα που υπαρχουν απο τις διαφ. εταιριες ή και αυτα που σου φτιαχνουν τα χρωματοπωλεια ;;;;

Διμιπ, δεν έχω ιδέα αυτά που σου φτιάχνουν τι ακριβώς έχουν.

Μπορούμε όμως να ρωτήσουμε!

Α! επειδή το θέμα έχει ενδιαφέρον, το μετέτρεψα σε δική του θεματική ενότητα (topic)

If everything seems under control, you're just not going fast enough...
Επιστροφή στην κορυφή
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Jazzmobile

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 15 Νοέ 2002, 12:47:20    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Sidobre έγραψε:
Α! επειδή το θέμα έχει ενδιαφέρον, το μετέτρεψα σε δική του θεματική ενότητα (topic)

Eύγε. Nα σκεφτείς μόλις είδα το topic, νόμισα ότι το άνοιξε κάποιος άλλος , και είπα να σε πάρω τηλέφωνο να βάλεις και τα δικά μου μέσα... Shocked Shocked Shocked Shocked

Λοιπόν από μαγαζί που μου είπε ο theflame. Eκεί πας και σου φτιάχνουν το χρώμα. Θα πάω, θα ρωτήσω πριν αγοράσω και θα σας ενημερώσω. Ψάχνοντας πάντως σε site για βαψίματα πλαστικών και αυτοκινήτου, όλοι προτείνουν βαφή πιστολιού. Tο τεύχος όμως των "μαστορεμάτων" προτείνει σπρεΐ. Mία σκέψη είναι να, μην σκεφτώ το κόστος και να αγοράσω και τα δύο. Aυτό θα το αποφασίσω εκείνη τη στιγμή, εξετάζοντας τις τότε παραμέτρους.

Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση όλων των Δημοσιεύσεων που έγιναν πριν από:   
Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Βλάβες - Επισκευές - Συνεργεία - Ανταλλακτικά Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες
Μετάβαση στη σελίδα 1, 2  Επόμενη
Σελίδα 1 από 2

Μετάβαση στη:  
Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Δ.Συζήτησης