PSClub - Hellas Αρχική σελίδα
Portal Home  |   Δημόσια συζήτηση  |   Αναζήτηση  |   Κατάλογος Μελών  |   Ομάδες Μελών  |   Προφίλ  |   Προσωπικά μηνύματα  |   Σύνδεση  |  Εγγραφή

206 Gti και κόστος
Μετάβαση στη σελίδα Προηγούμενη  1, 2

Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Γενικές Συζητήσεις περί αυτοκινήτων Printable version
Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας  
Συγγραφέας Μήνυμα
MEMsound 
Υπεύθυνος Συνεργασιών
Επίσημο Μέλος

206gti

Ένταξη: 17 Σεπ 2004
Τόπος: Στροφοδιαδρομές

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 24 Οκτ 2005, 10:33:14    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Sidobre έγραψε:
To νέο γκρι που έχει βγάλει η Peugeot είναι φοβερό! Ευχαρίστως θα έδινα το αμάξι μου (ε, εντάξει χωρίς την μηχανή και τις αναρτήσεις) για να πάρω το καινούργιο χρωματάκι!

= Gris Fer = "γριζοσκουροσιελμωβ" Laughing Laughing

(όσο για το πιο πάνω post μου σε greenglish sorry ρε είχα πρόβλημα στο pc του σπιτιού... το διόρθωσα Wink Wink Wink Wink )

η πιο ωραία βόλτα...
ειναι η επόμενη...
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Yahoo Messenger MSN Messenger
netblaster (Γιώργος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Peugeot 206 1.4 (16v) XS (2005)

Ένταξη: 14 Νοέ 2003
Τόπος: Αθήνα-Άλιμος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 24 Οκτ 2005, 10:49:00    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Ασχετο, αλλα το καινουριο χρωματακι (στο περιπου) ειναι αυτο:

Arrow Στη Γαλλια το μεταλλικο το χρωνουν 350Ε!!! Shocked (Εδω θυμιζω οτι ειναι 290Ε)

Photobucket
Δεν έχει σημασία πόσο γρήγορο αυτοκίνητο έχεις, αλλά πόσο γρήγορα μπορείς να το πας!!!
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Yahoo Messenger MSN Messenger
ultra-one (Χάρης)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Peugeot 206 1.6 GTi 2004 Blue Recife :)

Ένταξη: 13 Οκτ 2004
Τόπος: Αθήνα Κέντρο Σταθμός Λαρίσης

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 24 Οκτ 2005, 11:10:51    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

206_freak έγραψε:
Είμαι σε δίλημμα. Στην αντιπροσωπεία το είχε σε ένα φοβερό μπλε ελεκτρίκ. Έδειχνε πολύ το αμάξι. Το είδα και στο δρόμο και μου άρεσε πάρα πολύ. Αλλά φοβάμαι μήπως κάποια στιγμή το μετανιώσω

Μην τους ακούς! Το 206 το πήρα στο "ηλεκτρικ" Bleu Recife και εννοείται ότι δεν το μετάνοιωσα καθόλου!
Είναι χρώμα που καθιερώθηκε ως "σπορ" από τα αγωνιστικά Impreza και τις διαφημίσεις του 206 RC και είναι χάρμα οφθαλμών! Twisted evil

Οτιδήποτε αυτοκίνητο να έπαιρνα και πάλι θα ήταν σε μπλέ ηλεκτρίκ! Silly

Επιτέλους το 206 μου άρχισε να γίνεται αυτοκίνητο Twisted evil
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email
MEMsound 
Υπεύθυνος Συνεργασιών
Επίσημο Μέλος

206gti

Ένταξη: 17 Σεπ 2004
Τόπος: Στροφοδιαδρομές

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 24 Οκτ 2005, 11:20:11    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

ultra-one έγραψε:
....Οτιδήποτε αυτοκίνητο να έπαιρνα και πάλι θα ήταν σε μπλέ ηλεκτρίκ! Silly

αλλά όχι 206 εεε???
χαχαχαχαχαχαχαχαχα Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing

η πιο ωραία βόλτα...
ειναι η επόμενη...
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Yahoo Messenger MSN Messenger
ultra-one (Χάρης)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Peugeot 206 1.6 GTi 2004 Blue Recife :)

Ένταξη: 13 Οκτ 2004
Τόπος: Αθήνα Κέντρο Σταθμός Λαρίσης

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 24 Οκτ 2005, 11:33:22    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

MEMsound έγραψε:
ultra-one έγραψε:
....Οτιδήποτε αυτοκίνητο να έπαιρνα και πάλι θα ήταν σε μπλέ ηλεκτρίκ! Silly

αλλά όχι 206 εεε???
χαχαχαχαχαχαχαχαχα Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing

Υπάρχει μια μικρή περίπτωση ακόμη και ένα 206 με ανάρτησεις PS, αντιστρεπτικές 22άρες μπρος-πίσω, PS αγωνιστικά Ψαλίδια και πολλές άλλες αλλαγές να μην είναι τόσο κακό τελικά......... Silly Silly Silly Silly

Λεφτά, όρεξη και χρόνο χρειάζεται αλλά που θα μου πάει, θα το κάνω να μοιάζει με αυτοκίνητο οδηγικά! 2gunfire 2gunfire 2gunfire

(Υ.Γ: Η βρίσκω ένα 309GTi δεκαπενταετίας! Πάντως θα μου έρθει φθηνότερα από το να φτιάξω το 206!!! Shocked )

Επιτέλους το 206 μου άρχισε να γίνεται αυτοκίνητο Twisted evil
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email
Recifees (Γιαννης)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

206 BlueBird 1.600.000 κεκ

Ένταξη: 07 Νοέ 2003

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 25 Οκτ 2005, 04:19:31    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

ultra-one έγραψε:
206_freak έγραψε:
Είμαι σε δίλημμα. Στην αντιπροσωπεία το είχε σε ένα φοβερό μπλε ελεκτρίκ. Έδειχνε πολύ το αμάξι. Το είδα και στο δρόμο και μου άρεσε πάρα πολύ. Αλλά φοβάμαι μήπως κάποια στιγμή το μετανιώσω

Μην τους ακούς! Το 206 το πήρα στο "ηλεκτρικ" Bleu Recife και εννοείται ότι δεν το μετάνοιωσα καθόλου!
Είναι χρώμα που καθιερώθηκε ως "σπορ" από τα αγωνιστικά Impreza και τις διαφημίσεις του 206 RC και είναι χάρμα οφθαλμών! Twisted evil

Οτιδήποτε αυτοκίνητο να έπαιρνα και πάλι θα ήταν σε μπλέ ηλεκτρίκ! Silly

.....καθώς και γιατί ήταν το αγωνιστικό χρώμα των Γάλλων (Πεζώ Ρενώ Μπουγκάτι κλπ κλπ) προ του Α' Παγκόσμιου μετά αλλάξανε πολλά

Ακόμα ένα Ρεσιφέ εδώ Very happy

Με την ρόδα στον αέρα ...
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
Επισκόπηση όλων των Δημοσιεύσεων που έγιναν πριν από:   
Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Γενικές Συζητήσεις περί αυτοκινήτων Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες
Μετάβαση στη σελίδα Προηγούμενη  1, 2
Σελίδα 2 από 2

Μετάβαση στη:  
Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Δ.Συζήτησης