PSClub - Hellas Αρχική σελίδα
Portal Home  |   Δημόσια συζήτηση  |   Αναζήτηση  |   Κατάλογος Μελών  |   Ομάδες Μελών  |   Προφίλ  |   Προσωπικά μηνύματα  |   Σύνδεση  |  Εγγραφή

206 - Ξήλωμα κονσόλας οργάνων

Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Εσωτερικό και Αμάξωμα Printable version
Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας  
Συγγραφέας Μήνυμα
DimiP 
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!

Peugeot 206xt,Μazda 3MPS,Peugeot 207GT

Ένταξη: 16 Απρ 2002
Τόπος: Πειραιάς

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 18 Οκτ 2005, 22:30:28    Θέμα δημοσίευσης: 206 - Ξήλωμα κονσόλας οργάνων Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

οσο κιαν εψαξα δεν βρηκα τιποτα.
τελος παντων μπορει απο κουλαμαρα και να μην το βρηκα , αν εχει ξανασυζητηθει πειτε το.
αλλιως,
Μπορει καποιος να μου πει πως βγαινει το πλαστικο που καλυπτει τα οργανα. κατάρχην τα οργανα περιεχονται μεσα σε αυτο ή ειναι απλα καπακι;
θελω να αφαιρεσω προσωρινα , το πλαστικο (ΟΧΙ το τζαμι που βρισκεται μπροστα)

τι γινεται; το τραβας ; ειναι πουθενα βιδωμενο;
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
STELIOS 
Moderator

Little Bastard

Ένταξη: 18 Οκτ 2003

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 19 Οκτ 2005, 00:07:00    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Νομιζω απλα ξεκουμπωνει. Θα κοιταξω ενα manual που εχω και θα σου πω λεπτομεριες αυριο.

Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα
Vaggelis (Βάγγος - Ιδρυτικό μέλος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Peugeot 206 1.4 (8V) XR (2000)

Ένταξη: 10 Οκτ 2002
Τόπος: Αμπελογκάρντεν

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 19 Οκτ 2005, 10:24:57    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

αν εννοείς το πλαστικό μέρος του ταμπλώ που "σκεπάζει" τα όργανα (και τους δίνει σκιά), βγαίνει πολύ εύκολα, είναι κουμπωτό και πιάνει σε 4 σημεία
Τράβα (με προσοχή, γιατί πλαστικό είναι, σπάει κιόλας) το πάνω μέρος του προς τα έξω και στη συνέχεια το κάτω μέρος, που βρίσκεται πάνω από την κολώνα του τιμονιού....
Το έχω κάνει μερικές φορές, για να καθαρίσω το τζάμι εσωτερικά.... Wink

Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Yahoo Messenger MSN Messenger
DimiP 
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!

Peugeot 206xt,Μazda 3MPS,Peugeot 207GT

Ένταξη: 16 Απρ 2002
Τόπος: Πειραιάς

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 21 Οκτ 2005, 18:33:26    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Vaggelis έγραψε:
αν εννοείς το πλαστικό μέρος του ταμπλώ που "σκεπάζει" τα όργανα (και τους δίνει σκιά), βγαίνει πολύ εύκολα, είναι κουμπωτό και πιάνει σε 4 σημεία
Τράβα (με προσοχή, γιατί πλαστικό είναι, σπάει κιόλας) το πάνω μέρος του προς τα έξω και στη συνέχεια το κάτω μέρος, που βρίσκεται πάνω από την κολώνα του τιμονιού....
Το έχω κάνει μερικές φορές, για να καθαρίσω το τζάμι εσωτερικά.... Wink

ευχαριστω! βγηκε καθαριστηκε, εγιναν κατι αισθητικες παρεμβασεις, καθαριστηκε και το τζαμι, και ξαναμπηκε.
ολα καλα. Wink

Επιστροφή στην κορυφή
picatsou-206 (johny)
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

Ένταξη: 07 Αύγ 2008

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 26 Αύγ 2009, 19:29:00    Θέμα δημοσίευσης: 206 - Αφαίρεση ταμπλό σε 206 Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Καλησπέρα παίδες ξέρει μηπως κανείς πως να αφαιρέσω το ταμπλό με σχετικά σωστά βήματα χωρίς να κάνω κάποια ζημιά?
Επιστροφή στην κορυφή
picatsou-206 (johny)
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

Ένταξη: 07 Αύγ 2008

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 27 Αύγ 2009, 19:11:48    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

τελος
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση όλων των Δημοσιεύσεων που έγιναν πριν από:   
Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Εσωτερικό και Αμάξωμα Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες
Σελίδα 1 από 1

Μετάβαση στη:  
Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Δ.Συζήτησης