PSClub - Hellas Αρχική σελίδα
Portal Home  |   Δημόσια συζήτηση  |   Αναζήτηση  |   Κατάλογος Μελών  |   Ομάδες Μελών  |   Προφίλ  |   Προσωπικά μηνύματα  |   Σύνδεση  |  Εγγραφή

Υπό παρακολούθηση!
Μετάβαση στη σελίδα Προηγούμενη  1, 2

Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Γενικές Συζητήσεις Printable version
Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας  
Συγγραφέας Μήνυμα
ROM206 (ΙΓΝΑΤΙΟΣ)
Φανατικό μέλος
Φανατικό μέλος

206 1.6ΧΤ '03( EVOLUTIONISED )

Ένταξη: 16 Απρ 2004
Τόπος: Παραλία πλευρά !!!

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 04 Οκτ 2005, 18:05:23    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

ePhI έγραψε:
.

Τα νέα μέτρα προβλέπουν:

-Η τήρηση αρχείου με τις τηλεφωνικές συνδιαλέξεις επεκτείνεται από τους έξι μήνες στον ένα χρόνο. Τα αρχεία θα περιλαμβάνουν στο εξής και τις αναπάντητες κλήσεις -πολύ περισσότερες από τις συνδιαλέξεις- διογκώνοντας τον όγκο των πληροφοριών που πρέπει να αποθηκευτούν. Η απόφαση που προκάλεσε την αντίδραση των εταιρειών, καθώς τελικά εκτίναξε το συνολικό κόστος στα οκτώ εκατ. ευρώ (δύο εκατ. ανά εταιρεία)

-Επιβάλλεται η καταγραφή του «αναγνωριστικού κελιού, πλην του αρχικού κελιού». Αυτό σημαίνει ότι θα σημειώνιονται για κάθε εξερχόμενη κλήση οι κυψέλλες (κεραίες) που χρησιμοποιήθηκαν. Η καταγραφή της αρχικής και της τελικής κεραίας που χρησιμοποίησε ο ύποπτος οι Αρχές θα μπορούν να συμπεραίνουν το δρομολόγιό του.

Στη σύσκεψη του υπουργείου Δικαιοσύνης, οι εκπρόσωποι της αστυνομίας ζήτησαν την καταγραφή ακόμα περισσότερων στοιχείων από αυτά που απαιτεί η ΕΕ, όπως την ηλεκτρονική ταυτότητα της συσκευής (ΙΜΕΙ). Από την άλλη πλευρά, η Αρχή Διασφάλισης Απορρήτου Επικοινωνιών εξέφρασαν επιφυλάξεις για την επεξεργασία δεδομένων κινητής τηλεφωνίας

Έτυχε να διαβάσω τώρα αυτό το τόπικ για αυτό και γράφω και εγω αυτό το πόστ...

Δεν θυμάμαι ακριβώς τα γεγονότα γιατί το άκουσα τελείως στα πεταχτά μια μέρα στις ειδήσεις....
Είχε γίνει ένας φόνος μια νεαρής κοπέλας και η αστυνομία υποπτευόταν τον πρώην της γκόμενο,αλλα δεν είχαν αρκετές αποδείξεις...με τα πολλά βρήκαν τις αποδείξεις και τον μπαγλαρώσαν... ακούστε πως...

Ο τύπος για να έχει άλωθι έστειλε απο το κινητό του μήνυμα και καλά οτι την έψαχνε ενω το κινήτο της το είχε αυτός μέσα στο σπίτι του...Η αστυνομία τώρα τι έκανε, έκατσε και είδε το απο ποιές κεραίες πέρασε το σήμα, σε πιο κέντρο πήγε, απο πιο κέντρο έφυγε και ποιές κεραίες ακολούθησε πάλι για να καταλήξη στο κινητό της.Έτσι διαπίστωσαν οτι το μήνυμα είχε ακολοθούσει ακριβώς την ίδια πορεία... και εφόσον αυτός είπε οτι δεν είχε καθόλου για κάποιες ημέρες πως ήταν δυνατόν να έχει την ίδια πορεία...άρα εφόσον την σκότωσε έστειλε το μήνυμα σαν κάλυψει...

Που θέλω να καταλήξω.... οτι αυτή η μέθοδος βασίζεται στο σύστημα παρακολούθησης που αναφέρει πιο πάνω η epHI...

My Baby !!!!!
http://www.psclub.gr/forum/album_personal.php?user_id=1196
CURIOCITY DIDN'T KILL THE CAT!
MY PEUG 206 DID!!!!!
(Θέλω καινούργιοοοο αμάξι...!!! )
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
shark_zak (ΖΑΧΑΡΙΑΣ)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

peugeot 206 1.4 (8V) QUIKSILVER 2002

Ένταξη: 09 Δεκ 2002
Τόπος: ΑΘΗΝΑ - Ν.ΕΡΥΘΡΑΙΑ

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 14 Οκτ 2005, 00:30:57    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

και που εισαι ακομα.... Evil

"Εικονικό το γέλιο μου και με μεγάλο κόπο, το κάνω για να ξεγελώ τα μάθια των ανθρώπων..."
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα
ePhI (Eφη)
Φανατικό μέλος
Φανατικό μέλος

206 1.6(16V) xs3/z4

Ένταξη: 02 Σεπ 2003
Τόπος: always ΒΠ

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 14 Οκτ 2005, 10:08:44    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

shark_zak έγραψε:
και που εισαι ακομα.... Evil

...και ειναι μονο η αρχη Evil Evil Evil Evil

``Δύο πράγματα είναι αιώνια,το σύμπαν και η ανθρώπινη βλακεία,αν και δεν είμαι σίγουρος για το πρώτο``
ΑΙΝΣΤΑΙΝ
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email
Επισκόπηση όλων των Δημοσιεύσεων που έγιναν πριν από:   
Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Γενικές Συζητήσεις Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες
Μετάβαση στη σελίδα Προηγούμενη  1, 2
Σελίδα 2 από 2

Μετάβαση στη:  
Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Δ.Συζήτησης