PSClub - Hellas Αρχική σελίδα
Portal Home  |   Δημόσια συζήτηση  |   Αναζήτηση  |   Κατάλογος Μελών  |   Ομάδες Μελών  |   Προφίλ  |   Προσωπικά μηνύματα  |   Σύνδεση  |  Εγγραφή

Κωδικοί τζαμιών/παρμπρίζ

Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Γενικές Συζητήσεις περί αυτοκινήτων Printable version
Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας  
Συγγραφέας Μήνυμα
Αλεξ@νδρος (Αλέξανδρος)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

Peugeot 206 1.4(8V) XS 4/2004

Ένταξη: 20 Απρ 2002
Τόπος: Παλαιό Ηράκλειο

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 15 Ιούν 2002, 12:50:48    Θέμα δημοσίευσης: Κωδικοί τζαμιών/παρμπρίζ Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Οπως βλεπετε δεν φοβαμαι να ανοιξω topic με το κιλο 8)
ορμωμενος απο το θεμα του Byron
ξερει κανεις τι σημαινουν οι κωδικοι επανω στα τζαμια πχ Ε2 Ε6 κτλ ?
Ειναι βαθμος σκοτεινοτητας ,ασφαλειας η κατι αλλο?

Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email
Byron206 (Αρης)
Δραστήριο μέλος
Δραστήριο μέλος

Peugeot 206 1.6 (16v) GTi (2003)

Ένταξη: 06 Ιούν 2002
Τόπος: Αθήνα Βύρωνα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 15 Ιούν 2002, 13:08:27    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

ΑΠΟ ΕΧΩ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΕΙΝΑΙ ΣΑΝ ΜΕΤΡΗΤΗΣ ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ ΚΑΙ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΔΙΟΤΙ ΕΧΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΜΕ ΤΟ ΠΩΣ ΓΙΝΕΤΑΙ Η ΘΡΑΥΣΗ ΤΟΥΣ.....ΕΓΩ ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΕΧΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΚΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΚΑΛΗ ΟΡΑΣΗ.

BYRON206
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email MSN Messenger
Miltellas (Μίλτος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Peugeot 206 1.6 16V XSM 2001

Ένταξη: 24 Μάϊ 2002
Τόπος: Θεσσαλονίκη

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 22 Ιούν 2002, 02:42:34    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Καλό το ερώτημα. Wink

Άντε, ξέρει κανείς;

Ελληνική Λέσχη Φίλων της Πραγματικής Οδήγησης

Performance of Real Cardriving Club
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος MSN Messenger
Μαυρολέων (Γιάννης)
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

307cc

Ένταξη: 22 Νοέ 2005

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 30 Δεκ 2005, 10:36:09    Θέμα δημοσίευσης: Το παρμπρίζ σας τί είναι; (E?) Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Έχετε παρατηρήσει τα διακριτικά στις κάτω γωνίες των παραθύρων & παρμπριζ του αυτοκινήτου;
Αν ναι, προσέξατε την παράμετρο Ε;
Σε κάθε γυάλινγ επιφάνεια λοιπόν, υπάρχει και αυτός ο κωδικός.
(Για παράδειγμα το παρμπρίζ του cc μου είναι Ε6 ενώ του κλειστού 307 Ε9, αν θυμάμαι καλά).

Γνωρίζει κανείς τί αντιπροσωπεύει αυτή η διαβάθμιση;
Δηλαδή ένα παρμπρίζ Ε1 είναι καλύτερο από ένα Ε12 και κατά ποία έννοια; Question

Έχω σκάσει γιατί δεν κάτάφερα να βρώ πληροφορίες σχετικά στο διαδίκτυο.

Αν ξέρει παιδιά κάποιος κάτι ας το μοιραστεί.

Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
DimiP 
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!

Peugeot 206xt,Μazda 3MPS,Peugeot 207GT

Ένταξη: 16 Απρ 2002
Τόπος: Πειραιάς

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 30 Δεκ 2005, 10:57:18    Θέμα δημοσίευσης: Re: Το παρμπρίζ σας τί είναι; (E?) Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Μαυρολέων έγραψε:
Έχετε παρατηρήσει τα διακριτικά στις κάτω γωνίες των παραθύρων & παρμπριζ του αυτοκινήτου;
Αν ναι, προσέξατε την παράμετρο Ε;
Σε κάθε γυάλινγ επιφάνεια λοιπόν, υπάρχει και αυτός ο κωδικός.
(Για παράδειγμα το παρμπρίζ του cc μου είναι Ε6 ενώ του κλειστού 307 Ε9, αν θυμάμαι καλά).

Γνωρίζει κανείς τί αντιπροσωπεύει αυτή η διαβάθμιση;
Δηλαδή ένα παρμπρίζ Ε1 είναι καλύτερο από ένα Ε12 και κατά ποία έννοια; Question

Έχω σκάσει γιατί δεν κάτάφερα να βρώ πληροφορίες σχετικά στο διαδίκτυο.

Αν ξέρει παιδιά κάποιος κάτι ας το μοιραστεί.

τα Ε εχουν να κανουν με την αντοχη υλικων , βρισκονται συνηθως σε τζαμια/κρυσταλα/γυαλια γενικοτερα κια πλαστικα.
ακριβως δεν ξερω να σου εξηγησω επιστημονικα αλλα εχουν να κανουν με το ποσο αντεχει στο σπάσιμο το καθε υλικο.

Wink

Επιστροφή στην κορυφή
brz20 (Κωνσταντίνος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Peugeot 307 1.6 (16V) XSi (2004)

Ένταξη: 04 Οκτ 2005
Τόπος: Τρικαλα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 30 Δεκ 2005, 19:30:51    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Αυτην την σφραγιδα την εχω προσεξει και εγω.Βεβαια οχι με τοσο λεπτομερια.Κατι ασχετο τελειως.Εχω προσεξει οτι τα ευρωπαικα εχουν τελιτσες στο τελειωμα του παραθυρου ενω τα γιαπωνεζικα δεν εχουν.Ξερετε γιατι το κανουν αυτο?

The Ubuntu it's a way of life.
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Yahoo Messenger MSN Messenger
nOkpos (Δημήτρης)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

peugeot 207 1.6 GT (2009)

Ένταξη: 10 Ιούλ 2005
Τόπος: ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 31 Δεκ 2005, 13:06:36    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

το Ε1 ειναι το καλητερο και παει μεχρι και Ε20 που ειναι οτι χειροτερο...
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα MSN Messenger
106 S16 
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

Ένταξη: 25 Νοέ 2004

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 31 Δεκ 2005, 15:43:07    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Το Ε..ν δηλώνει τη χώρα κατασκευής του συγκεκριμένου ανταλακτικού.
Επιστροφή στην κορυφή
kanelj (Γιαννης)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

PEUGEOT 206 1.6 8v rallye 109+ ?

Ένταξη: 27 Μάρ 2003
Τόπος: Γαλατσι

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 01 Ιαν 2006, 12:00:48    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Ωραια.....
Τι απο τα 2 ισχυει τωρα?θα μας πει καποιος σιγουρα?

www.secret-rooms.gr
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Yahoo Messenger
smpokos (γιωργος)
Μέλος
Μέλος

Ένταξη: 24 Νοέ 2005
Τόπος: SALONIKA

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 04 Ιαν 2006, 17:30:23    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

το Ε ουσιαστικα δηλωνει το ποσα κοματια θα γινουν αν τρακαρεις τα συγκεκριμενα μερη. προσπαθω να το πω οσο πιο απλα γινεται. το Ε υπαρχει σε ολα τα μερη του αυτοκινητου ακομα και στα λαστιχα.

MPAMPA MIN TREXEIS
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email MSN Messenger
106 S16 
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

Ένταξη: 25 Νοέ 2004

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 04 Ιαν 2006, 23:16:19    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Πλάκα κάνετε; Το Ε..αριθμός δηλώνει τη χώρα κατασκευής του εξαρτήματος πάνω στο οποίο βρίσκετε, π.χ όπου βλέπετε Ε1 είναι κατασκευασμένο στη Γερμανία, Ε2 Γαλία, Ε3 Ιταλία κ.τλ ακόμη και για την Ελλάδα υπάρχει το αντίστοιχο σήμα Ε12 ή Ε13 δεν θυμάμαι.
Επιστροφή στην κορυφή
kanelj (Γιαννης)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

PEUGEOT 206 1.6 8v rallye 109+ ?

Ένταξη: 27 Μάρ 2003
Τόπος: Γαλατσι

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 05 Ιαν 2006, 00:14:51    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Ρε παιδια...τι λετε τωρα?
Το Ε-2,6,8,13... σημαινει ποσες φορες αντεχει το αυτοκινητο να κανεις sex μεσα!

www.secret-rooms.gr
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Yahoo Messenger
smpokos (γιωργος)
Μέλος
Μέλος

Ένταξη: 24 Νοέ 2005
Τόπος: SALONIKA

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 05 Ιαν 2006, 19:12:19    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

παιδια αυτο που εγραψα παραπανω ισχυει γιατι εχω φαει απειρες ωρες να το συζηταμε με ενα φιλο μηχανικο και το εψαξε μεσα απο την αντιπροσωπεια που δουλευει. ουσιαστικα ειναι ενα δεικτης ευαισθησιας αν μπορουμε να το πουμε ετσι.

MPAMPA MIN TREXEIS
Επιστροφή στην κορυφή
brz20 (Κωνσταντίνος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Peugeot 307 1.6 (16V) XSi (2004)

Ένταξη: 04 Οκτ 2005
Τόπος: Τρικαλα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 18 Ιαν 2006, 18:51:18    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Ειναι σιγουρο αυτο?Πως ξερουν το ποσα κομματια θα γινει το τζαμι σε περιπτωση τρακαρισματος?Και καλα για τα αλλα υλικα αλλα τα τζαμια εχουν ειδικη στρωση ζελατινης για να μην γινονται 10000 κομματακια.Αν ηταν ετσι σε περιπτωση τρακας δεν θα υπηρχε καμια περιπτωση να βγουμε ζωντανοι.

The Ubuntu it's a way of life.
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Yahoo Messenger MSN Messenger
netblaster (Γιώργος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Peugeot 206 1.4 (16v) XS (2005)

Ένταξη: 14 Νοέ 2003
Τόπος: Αθήνα-Άλιμος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 19 Ιαν 2006, 01:09:31    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Αυτο που μου εχουν πει εμενα ειναι οτι το Ε χαρακτηριζει την καθαροτητα του κρυσταλλου καθως και την αντοχη του!!! Τωρα τι ακριβως ειναι δεν ξερω...

Photobucket
Δεν έχει σημασία πόσο γρήγορο αυτοκίνητο έχεις, αλλά πόσο γρήγορα μπορείς να το πας!!!
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση όλων των Δημοσιεύσεων που έγιναν πριν από:   
Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Γενικές Συζητήσεις περί αυτοκινήτων Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες
Σελίδα 1 από 1

Μετάβαση στη:  
Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Δ.Συζήτησης