PSClub - Hellas Αρχική σελίδα
Portal Home  |   Δημόσια συζήτηση  |   Αναζήτηση  |   Κατάλογος Μελών  |   Ομάδες Μελών  |   Προφίλ  |   Προσωπικά μηνύματα  |   Σύνδεση  |  Εγγραφή

Διακόπτης airbag on off
Μετάβαση στη σελίδα 1, 2  Επόμενη

Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Βλάβες - Επισκευές - Συνεργεία - Ανταλλακτικά Printable version
Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας  
Συγγραφέας Μήνυμα
nOkpos (Δημήτρης)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

peugeot 207 1.6 GT (2009)

Ένταξη: 10 Ιούλ 2005
Τόπος: ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 12 Οκτ 2005, 08:39:04    Θέμα δημοσίευσης: Διακόπτης airbag on off Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

ξερει κανεις πως λειτουργη ?? γιατι 1 φορα πηγα να τον γυρισω στο off και ξανα πηγαινε μονος του στο οn......
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα MSN Messenger
kostask (KΩΣΤΑΣ)
Φανατικό μέλος
Φανατικό μέλος

JEEP WRANGLER

Ένταξη: 26 Μάρ 2005
Τόπος: .......................................

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 12 Οκτ 2005, 09:19:20    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Το γυρνάς στο off και βγαζεις το κλειδί (απο την θέση του off).
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα Yahoo Messenger MSN Messenger
Stevon ("Κουμπάρος" John Φυστίκη...)
Τμήμα Δημοσίων Σχέσεων
Επίσημο Μέλος

VF7 + VF3 = P.S.A.

Ένταξη: 22 Απρ 2004

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 12 Οκτ 2005, 09:23:36    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Αρχικώς αυτό το διακοπτάκι απενεργοποιεί τον αερόσακο του συνοδηγού, ποιός ο λόγος να το κάνεις???
Question

Πάντως η λειτουργία του είναι η εξής:
1)Βάζεις το κλειδί στην υποδοχή με οποιαδήποτε φορά
2)Το γυρνάς αριστερόστροφα (δλδ στην ένδειξη off)
3)ΔΕΝ το αφήνεις χαλαρό γιατί έχει επαναφορά και θα ξαναπάει στην θέση on
4)Το κρατάς σταθερά στην θέση off και απλά τραβάς το κλειδί

Την επόμενη φορά που θα βάλεις εμπρός το αυτοκίνητο θα σου ανάψει το αντίστοιχο ledάκι για την απενεργοποιηση του αερόσακου συνοδηγού.

Υ.Γ= καλό θα ήταν να το κάνεις με σβηστό τον κινητήρα.

Δέν προλάβαμε να το "τουρμπίσουμε" και μας άφησε ο 3ος...

Έχει επεξεργασθεί από τον/την Stevon στις Τετ 12 Οκτ 2005, 10:29:17, 1 φορά
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα MSN Messenger
MEMsound 
Υπεύθυνος Συνεργασιών
Επίσημο Μέλος

206gti

Ένταξη: 17 Σεπ 2004
Τόπος: Στροφοδιαδρομές

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 12 Οκτ 2005, 09:53:20    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Stevon έγραψε:
Αρχικώς αυτό το διακοπτάκη απενεργοποιεί τον αερόσακο του συνοδηγού, ποιός ο λόγος να το κάνεις???....

1.για να μην ανοίξει σε περίπτωση στούκας ενώ δεν έχεις συνοδηγό (και πληρώνεις τσάμπα και τον αερόσακο συνοδηγού) και
2.γιατί αν βάλεις παιδικό κάθισμα στο κάθισμα του συνοδηγού πρέπει να απενεργοποιηθεί ο αερόσακος (έτσι τουλάχιστον γράφει στο βιβλίο η peugeot αν και δεν το καταλαβαίνω απόλυτα...)

η πιο ωραία βόλτα...
ειναι η επόμενη...
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Yahoo Messenger MSN Messenger
Τμήμα Δημοσίων Σχέσεων
Επίσημο Μέλος

VF7 + VF3 = P.S.A.

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 12 Οκτ 2005, 10:34:02    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

MEMsound έγραψε:
1.για να μην ανοίξει σε περίπτωση στούκας ενώ δεν έχεις συνοδηγό (και πληρώνεις τσάμπα και τον αερόσακο συνοδηγού) και

Βρε Μάνθο αυτό το ξέρω,το ζήτημα είναι ότι κάθε φορά που θα πηγαίνεις μόνος σου θα το έχεις κλειστό ενώ όταν θα έχεις παρέα θα το ανοιγεις??

ΚΑΙ άν το ξεχάσεις μιά φορά????ΤΟ ατύχημα δέν πρόκειται να ενημερώσει κανέναν μας για το πότε θα γίνει!!!!.......

Τώρα για το δέυτερο που είπες σωστό είναι αυτό που λέει το βιβλιαράκι....κάποια στιγμή θα στο δείξω απο κοντά. Wink

Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα MSN Messenger
ultra-one (Χάρης)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Peugeot 206 1.6 GTi 2004 Blue Recife :)

Ένταξη: 13 Οκτ 2004
Τόπος: Αθήνα Κέντρο Σταθμός Λαρίσης

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 12 Οκτ 2005, 10:40:15    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

MEMsound έγραψε:
2.γιατί αν βάλεις παιδικό κάθισμα στο κάθισμα του συνοδηγού πρέπει να απενεργοποιηθεί ο αερόσακος (έτσι τουλάχιστον γράφει στο βιβλίο η peugeot αν και δεν το καταλαβαίνω απόλυτα...)

Αναφέρεται στα παιδικά καθίσματα που βλέπουν ανάποδα (rear facing child seats) και των οποίων η πλάτη εξέχει αρκετά μπροστά.
Αν ανοίξει ο αερόσακος, θα κτυπήσει με δύναμη το παιδικό κάθισμα και προφανώς και το παιδι! Shocked

Επιτέλους το 206 μου άρχισε να γίνεται αυτοκίνητο Twisted evil
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email
ultra-one (Χάρης)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Peugeot 206 1.6 GTi 2004 Blue Recife :)

Ένταξη: 13 Οκτ 2004
Τόπος: Αθήνα Κέντρο Σταθμός Λαρίσης

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 12 Οκτ 2005, 10:43:38    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Stevon έγραψε:

Σταυράκο μήπως κατά βάθος είσαι ολίγον τι Πόντιος??!!!! Rotfl Rotfl Rotfl Rotfl Rotfl

Αν το κλειδί το έχεις στο διακόπτη του αερόσακου, προφανώς ο κινητήρας θα είναι σβηστός!!!!!!!!!!!!!! Silly Silly Silly

(Εκτός και αν κουβαλάς μαζί σου πάντοτε και το έξτρα κλειδί και με το ένα ξεκινάς τον κινητήρα και με το άλλο απενεργοποιείς τον αερόσακο! Silly )

Επιτέλους το 206 μου άρχισε να γίνεται αυτοκίνητο Twisted evil
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email
gianic (Γιάννης)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

mx-5 1.8

Ένταξη: 02 Ιούλ 2004
Τόπος: Αγ.Παρασκευη

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 12 Οκτ 2005, 11:00:01    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

ultra-one έγραψε:
Stevon έγραψε:

Σταυράκο μήπως κατά βάθος είσαι ολίγον τι Πόντιος??!!!! Rotfl Rotfl Rotfl Rotfl Rotfl

Αν το κλειδί το έχεις στο διακόπτη του αερόσακου, προφανώς ο κινητήρας θα είναι σβηστός!!!!!!!!!!!!!! Silly Silly Silly

(Εκτός και αν κουβαλάς μαζί σου πάντοτε και το έξτρα κλειδί και με το ένα ξεκινάς τον κινητήρα και με το άλλο απενεργοποιείς τον αερόσακο! Silly )

χαχα !!! και ελεγα κατι δεν κολλαει, κατι δεν κολλαει .... Very happy Very happy Very happy

bye bye cc , welcome miata
Fuck army...
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
Τμήμα Δημοσίων Σχέσεων
Επίσημο Μέλος

VF7 + VF3 = P.S.A.

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 12 Οκτ 2005, 11:06:33    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

giannis_cc έγραψε:
ultra-one έγραψε:
Stevon έγραψε:

χαχα !!! και ελεγα κατι δεν κολλαει, κατι δεν κολλαει .... Very happy Very happy Very happy

Βρέ ΚΟΥΚΟΥΡΟΥΚΙΔΕΣ και οι δύο
ΥΠΑΡΧΕΙ και το αναπληρωματικό κλειδί!!!!! Silly Silly

Για αυτό και το έγραψα αυτό.

Επίσης πίστεψε με υπάρχουν πάρα μα πάρα πολλοί που το δευτερο κλειδί το έχουν στο ντουλαπάκι μόνιμα. Wink

Επιστροφή στην κορυφή
bakclima (ΓΕΩΡΓΙΟΣ)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

PEUGEOT 206 2.0 (16V) RC (2004) Α7

Ένταξη: 30 Δεκ 2003

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 12 Οκτ 2005, 19:12:24    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

ουαου!!!!!!!!!!! δεν το πιστευω αυτο οτι καποιος εχει το δευτερο κλειδι στο ντουλαπακι ή καπου αλλου μεσα ομως στο αυτοκινητο Shocked Shocked

DBH ENERGY SOLUTIONS
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα
shiba (giwrgos)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

shiba cc

Τόπος: γαλατσι

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 12 Οκτ 2005, 20:39:49    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

οντωσ δεν εχει νοημα να εχεισ το αντικλειδι στο αμαξι μεσα..δηλαδηα αν το χασεισ το κανονικο θαπρεπει νμα σπασεισ το αμαξι για να μπεισ μεσα?

Επιστροφή στην κορυφή
tirokomos (Να μας γραφεις...)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

peugeot 307 1.4 (16v) xs

Ένταξη: 07 Μάρ 2005
Τόπος: Θεσσαλονίκη

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 13 Οκτ 2005, 00:40:27    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

kala ola ayta re paidia me ta kleidia kai to pote energopoieitai o aerosakos sinodigou apla na ipenthimiso oti to na to apenergopoiiseis de pisteyo oti tha se ofelisei se tipota giati akoma kai se periptosi proskrousis POS THA ENERGOPOIITHEI AYTOS AN DE KATHETAI ATOMO STI THESI TOU SINODIGOU????????GIA AYTO TO LOGO IPARXOUN KAI OI AISTHITIRES KATO APO TA KATHISMATA!!!! Devil gi'auto kalitera stamatiste na malonete kai na eironeyeste o enas ton allo!!!
Επιστροφή στην κορυφή
shiba (giwrgos)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

shiba cc

Τόπος: γαλατσι

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 13 Οκτ 2005, 01:20:21    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

απλα αστειευομαστε..κανεισ δεν θελει να θιξει κανεναν...μια παρεα ειμαστε αλλωστε Very happy Wink

Επιστροφή στην κορυφή
Touristas (Αργύρης)
Τεχνικός Σύμβουλος

Peugeot Geopolis RS 300

Ένταξη: 15 Φεβ 2004
Τόπος: Νικαια-Περιστέρι

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 13 Οκτ 2005, 07:09:10    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Αισθητήρες στα καθίσματα δεν έχουν όλα τα αυτοκίνητα
206 , 307 δεν έχει. Το 407 έχει μόνο και αυτό είναι για την ζώνη ασφαλείας.
Το διακόπτη για την απενεργοποίηση του αερόσακου του συνοδηγού το έχει είτε στην περίπτωση που θα τοποθετηθεί παιδικό κάθισμα ή αν δεν κάθεται κανένας οπότε είναι και ανώφελο να ανοίξει.
Εάν είναι στο ΟΝ και δεν κάθεται κανείς λειτουργεί κανονικά
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος MSN Messenger
Τμήμα Δημοσίων Σχέσεων
Επίσημο Μέλος

VF7 + VF3 = P.S.A.

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 13 Οκτ 2005, 08:13:34    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

shiba έγραψε:
απλα αστειευομαστε..κανεισ δεν θελει να θιξει κανεναν...μια παρεα ειμαστε αλλωστε Very happy Wink

Thumb right

Επιστροφή στην κορυφή
nOkpos (Δημήτρης)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

peugeot 207 1.6 GT (2009)

Ένταξη: 10 Ιούλ 2005

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 13 Οκτ 2005, 10:30:16    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

καλα δεν περιμενα τοσες απαντησεις Very happy Very happy σας ευχαριστω πολυ!
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα MSN Messenger
volvos (volvos)
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!
Επίσημο Μέλος

Ένταξη: 08 Απρ 2004

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 13 Οκτ 2005, 11:28:00    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Touristas έγραψε:
Εάν είναι στο ΟΝ και δεν κάθεται κανείς λειτουργεί κανονικά

δηλαδη αν ειμαι μονος και τρακαρω θα πληρωσω 2 αεροσακους Question Question Question
Επιστροφή στην κορυφή
MEMsound 
Υπεύθυνος Συνεργασιών
Επίσημο Μέλος

206gti

Τόπος: Στροφοδιαδρομές

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 13 Οκτ 2005, 11:38:59    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

volvos έγραψε:
δηλαδη αν ειμαι μονος και τρακαρω θα πληρωσω 2 αεροσακους Question Question Question

ακριβώς.... Laughing

η πιο ωραία βόλτα...
ειναι η επόμενη...
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Yahoo Messenger MSN Messenger
Touristas (Αργύρης)
Τεχνικός Σύμβουλος

Peugeot Geopolis RS 300

Ένταξη: 15 Φεβ 2004
Τόπος: Νικαια-Περιστέρι

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 13 Οκτ 2005, 14:56:01    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

MEMsound έγραψε:
volvos έγραψε:

ακριβώς.... Laughing
Thumb Left
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος MSN Messenger
tirokomos (Να μας γραφεις...)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

peugeot 307 1.4 (16v) xs

Ένταξη: 07 Μάρ 2005
Τόπος: Θεσσαλονίκη

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 13 Οκτ 2005, 16:18:40    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Παιδια νομιζω οτι εχει γινει καποιο μπερδεμα...Οι αεροσακοι δεν ανοιγουν ετσι ευκολα...Στο δικο μου 307 κατω απ΄το καθησμα περνουν καλωδιωσεις και οταν ρωτησα στη Peugeot τι ειναι αυτα τα καλωδια γιατι φοβηθικα μηπως απο το περα δωθε τις θεσης γινει καμια λαλακια και κοπει τιποτε...Η απαντηση ηταν οτι ειναι η καλωδιωσεις για τους αισθητηρες airbag και δεν υπαρχει φοβος Rolling eyes

Edited (Greeklish to Greek) by STELIOS
Mod Team
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση όλων των Δημοσιεύσεων που έγιναν πριν από:   
Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Βλάβες - Επισκευές - Συνεργεία - Ανταλλακτικά Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες
Μετάβαση στη σελίδα 1, 2  Επόμενη
Σελίδα 1 από 2

Μετάβαση στη:  
Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Δ.Συζήτησης