Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας |
Συγγραφέας |
Μήνυμα |
ROM206 (ΙΓΝΑΤΙΟΣ) Φανατικό μέλος

206 1.6ΧΤ '03( EVOLUTIONISED )
Ένταξη: 16 Απρ 2004 Δημοσιεύσεις: 342 Τόπος: Παραλία πλευρά !!!
|
Δημοσιεύθηκε: Τρι 11 Οκτ 2005, 16:57:38 Θέμα δημοσίευσης: Ασυνείδητοι οδηγοί.... ή μήπως ασυνείδητοι πεζοί ??? |
|
|
Σας έχει τύχει ποτέ εκεί που οδηγήτε αμέριμνοι και ήρεμα να σας πετάγεται ενα "ΖΩΟ" μπροστά σας απο το πουθενά...????
Εμένα μου έτυχε σήμερα... και δυστυχώς οχι μόνο δεν κατάλαβε τι βλάκεια του αλλα ζήτησε και τα ρέστα... ΕΛΕΟΣ
Λοίπον... και αναριωτέμαι, γιατί τα βάζουμε με τους οδήγους πάντα όταν δεν έχουμε μάθει να συμπεριφερόμαστε σαν πεζοί...
Που πας ΚΥΡΑ ΜΟΥ, έχεις πιάσει την κουβέντα με την φίλη σου και δεν βλέπεις οτι περνάς δρόμο....δηλάδη αν σε πέρναγα απο κάτω απο τις ρόδες θα έφταιγα εγώ μετά?
Βεβαιά και θα έφταιγα γιατί οι νόμοι μας προστατεύουν το πεζό και οχι και τον οδηγό που δεν φταίει επειδή ο πεζός κοιμάται όρθιος.
Και σας ρωτώ, πότε ενας οδηγός έχει δίκιο αν έχει προκληθεί ατύχημα με ενα πεζό?( Ευτυχώς δεν τη χτύπησα γιατί έκοψα το τιμόνι, και όταν την είπα ΟΥΦΟ μου είπε " ΑΝΤΕ ΡΕ ΗΛΙΘΙΕ", τώρα τι της λές?κάτι τις είπα και πήρε μέρος και ο ΕΤΣΙ της, μόνο που άλλαξε γνώμη και το κόψανε το θέμα εκεί !! )
My Baby !!!!!
http://www.psclub.gr/forum/album_personal.php?user_id=1196
CURIOCITY DIDN'T KILL THE CAT!
MY PEUG 206 DID!!!!!
(Θέλω καινούργιοοοο αμάξι...!!! ) |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |

|
Δημοσιεύθηκε: Τρι 11 Οκτ 2005, 17:12:10 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Πιστεύετε οτι φταίνε η οδηγοί ή μήπως οι πεζοί?
Βέβαια ξέρουμε πως ο πεζός έχει προτεραιότητα στις διαβάσεις, στους φωτεινούς σηματοδότες, στις πινακίδες προτεραιότητας... ή μήπως έχει παντού? και αν έχει παντού όπως υποστηρίζουν μερικοί, πότε έχει δίκιο ένας οδηγός?
My Baby !!!!!
MY PEUG 206 DID!!!!!
(Θέλω καινούργιοοοο αμάξι...!!! )
Έχει επεξεργασθεί από τον/την ROM206 στις Τρι 11 Οκτ 2005, 19:01:03, 1 φορά |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
vinman Γεν. Γραμματέας
407 2.0
Ένταξη: 21 Φεβ 2005 Δημοσιεύσεις: 4577
|
Δημοσιεύθηκε: Τρι 11 Οκτ 2005, 17:14:56 Θέμα δημοσίευσης: Re: Ασυνείδητοι οδηγοί.... ή μήπως ασυνείδητοι πεζοί ??? |
|
|
ROM206 έγραψε: | Σας έχει τύχει ποτέ εκεί που οδηγήτε αμέριμνοι και ήρεμα να σας πετάγεται ενα "ΖΩΟ" μπροστά σας απο το πουθενά...????
Που πας ΚΥΡΑ ΜΟΥ, έχεις πιάσει την κουβέντα με την φίλη σου και δεν βλέπεις οτι περνάς δρόμο.... |
Τωρα το ανακαλυψες Ιγνατιε??
Δεν ειναι μονο οτι πεταγονται απο το πουθενα....εδω εχουν κανει τον δρομο πεζοδρομιο... ...και δεν μιλαω για στενακια που ειναι παρκαρισμενα στο πεζοδρομιο αυτοκινητα (αλλο θεμα αυτο )...αλλα σε μεγαλους δρομους οπου δεν χρησιμοποιουν πεζοδρομιο αλλα μονο τον δρομο....  |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |

|
Δημοσιεύθηκε: Τρι 11 Οκτ 2005, 17:23:59 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Η καλύτερη ατάκα πάντως τις "κυριάς" για να δικαιολογηθεί...
- Αφού δεν είχες βγάλει φλάς οτι θα στρίψεις....
Ρε ANIMAL, εδω δεν είδες οτι περνάς δρόμο, είδες αν είχα βγάλει φλάς που το είχα βγάλει 20 μέτρα πριν αλλα επειδή έκανα επανοφορά στο τιμόνι( διότι το έκοψα αριστέρα για να μην την πάρω απο κάτω) έσβησε αυτόματα...( αλλα τόσα ξέρει απο οδήγηση και αμάξια)
Η πλάκα είναι οτι το κατάλαβε οτι θα την πέρναγα απο κάτω όταν την είπα ΟΥΦΟ ... πιο πρίν ήταν ακόμα στην κοσμάρα της
My Baby !!!!!
MY PEUG 206 DID!!!!!
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
gianic (Γιάννης) Τρελλαμένο μέλος

mx-5 1.8
Ένταξη: 02 Ιούλ 2004 Δημοσιεύσεις: 835 Τόπος: Αγ.Παρασκευη
|
Δημοσιεύθηκε: Τετ 12 Οκτ 2005, 10:57:05 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
μαλ***α εκανες ρε επρεπε να την πατησεις .
Ενας γνωστος μου κατα παραμοιο τροπο πατησε εναν μαλ**α που πετχατηκε χωρις να παρει πρεφα και τον σκοτωσε επι τοπου .
Ε ας προσεχε ο πεζος , δεν κυκλοφορει μονος του ... Τελικα βγηκε αθωος απ το δικαστηριο .
και γω παραλιγο να πατησω εναν μεθυστακα μες τη μεση της μεσογειον 4 η ωρα το πρωι .Τα ειδα ολα με τον μαλ**α
bye bye cc , welcome miata
Fuck army... |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
kanelj (Γιαννης) Έχω ξεφύγει !!!

PEUGEOT 206 1.6 8v rallye 109+ ?
Ένταξη: 27 Μάρ 2003 Δημοσιεύσεις: 2206 Τόπος: Γαλατσι
|
Δημοσιεύθηκε: Τετ 12 Οκτ 2005, 15:30:39 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Και που να δεις μερα μεσημερι Σαββατου να εισαι εθνικη και να βλεπεις μια ΤΡΙΜΑΛΑKΙΣΜΕΝΗ να τραβωλογαει το μουλικο της απο το χερι και να περνανε την εθνικη απο την μια μερια του ΣΕΙΡΙΟΣ στην αλλη τρεχοντας
Παραλιγο να γινω γκαζακια με αλλα 265 οχηματα πισω μου και να τους παταγαμε και αυτους
ΗΜΑΡΤΟΝ οι βλακεια του ανθρωπου
www.secret-rooms.gr |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |

|
Δημοσιεύθηκε: Τετ 12 Οκτ 2005, 17:48:24 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Άλλο σκηνικό, στην εκδρομή που είχαμε πάει στην Λευκάδα, εις τον πηγαιμό,εγω είχα σταματήσει να βάλω βενζίνη και είχα χωριστεί απο την ομάδα που είμασταν,οπότε μέτα άρχισα να το πατάω λίγο το γκάζι καθώς είμαστε στην Εθνική και περνάμε ενα σημείο της, κατηφορικό όπου δεν έχει διαχωριστικά ανάμεσα στις κατευθύνσεις, εγω έχω μια ταχύτητα γύρω στα 180+ και βλέπω ξαφνικά ΕΝΑ ΗΛΙΘΙΟ ΚΟΡΜΙ με φωτογραφική μηχανή να περνάει απο τα αριστερά προς τα δεξιά τον δρόμο.... με αποτέλεσμα να πλάκωνομαι σαν τρελλός στα φρένα για να σταματήσω....
Φυσικά σταμάτησα, και του έδωσα κάτι ευχές του ΒΛΑΚΑ.......
Αααα... και ενα άλλο που έγινε πρίν κανα μήνα,
Λ. Ποσειδώνος, περίπου 4 τα ξημερώματα,έχω βγεί μια βόλτα με τον κολλήτο για να τα πούμε....
Λοιπόν, μέτα το Φρατζέλικο, κάνει μια στροφή ,με το που βγαίνεις απο την στροφή έχει ενα φανάρι για πεζούς ,έχοντας ανοίξει ταχύτητα και πάω με 130 και περνάω το Φρατζέλικο και μπαίνω στην στροφή, κατα τη ν έξοδο ένω είχα πράσινο και εννοείται κόκκινο για τους πεζούς ΕΝΑΣ ΒΛΑΚΑΣ θεωρεί σωστό να περάσει σέρνωντας και μια βαλίτσα με ροδάκια απο πίσω του, τι να κάνω έγω τον βλέπω πλακώνομαι στα φρένα και πάω το ρίξω προς τα δεξιά για μην το πάρω μαζί μου, βλέπωντας με αυτός πάει τρέξει για να περάσει τι να κάνω.... κόβω αριστερά αφού αυτός συνέχισε δεξιά... ο βλάκας ενώ πάει δεξιά, σταματά και πάει πίσω πάλι, άντε πάλι εγω δεξιά,και στο τέλος κάνει πάλι δεξιά να τρέξει., άντε και εγώ πάλι αριστέρα... αποτέλεσμα δεν κατάφερα να πάρω τους πόντους γιατί μου ξέφυγε....
Ρε παιδία, έχουμε πεί, η ταχύτητα σκοτώνει, αλλα μου φαίνεται σκοτώνει πιο πολύ η βλακεία των ανθρώπων !!!
My Baby !!!!!
MY PEUG 206 DID!!!!!
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
eve (eva) Δραστήριο μέλος

peugeot 206 1.4 (8v) XT (2003)
Ένταξη: 17 Σεπ 2004 Δημοσιεύσεις: 247 Τόπος: Ηγουμενίτσα
|
Δημοσιεύθηκε: Τετ 12 Οκτ 2005, 18:00:20 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
ROM206 έγραψε: | ...
σκοτώνει πιο πολύ η βλακεία των ανθρώπων !!! |
Αυτό ακριβώς! 
206 rulez:) |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
Ydwr (Πανος) Δραστήριο μέλος

Peugeot 206 1.6 (16V) XS (2003)
Ένταξη: 28 Ιαν 2004 Δημοσιεύσεις: 243 Τόπος: Πεντελη
|
Δημοσιεύθηκε: Παρ 14 Οκτ 2005, 12:14:23 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Τετοια σκηνικα απειρου καλους και βλακειας όλοι εχουμε ζησει και θα ζησουμε και αλλα.
Ο πεζος εχει προτεραιοτητα σχεδον παντου με εξαιρεση τους αυτοκινητοδρομους και οπου ο "Γρηγορακης" αναβοσβηνει.
Στις κυριες οδικες αρτηριες επιτρεπεται η διελευση του δρομου μονο απο τις διαβάσεις.
Οι γωνιες που δεν εχουν φαναρι ανηκουν στους πεζους.
Οι δρομοι ειναι για τα οχηματα, αλλα και τα πεζοδρομια για τους πεζους. Οποτε εδω ειναι μια κατασταση παρε τον ενα και βαρα τον αλλον η κατασταση εδω.
Να πω και τις δικες μας οδηγικες ασυνειδησειες ομως.
Αυτα τα ατιμα τα φαναρακια που το πορτοκαλι για τα δεξια ή αριστερα αναβοσβηνει, ενω των πεζων ειναι πρασινο τι σημαινει?
Προτεραιοτητα εχει ο πεζος και εσυ ας χασεις και το φαναρι. Κι ασε τον καφρο απο πισω να κορναρει.
Σε αφυλακτη διαβαση πεζων ποιος εχει προτεραιοτητα?
Η μεταμορφωση του πεζου σε τραινο σας λεει κατι. Ετσι και πατησει το ποδι του πανω στην διαβαση εισαι υποχρεωμενος να σταματησεις και να περιμενεις.
Στα φαναρια που παταει ο πεζος το κουμακι για να περασει απεναντι ποσοι οδηγοι ειναι αυτοι που περιμενουν να ξαναγινει πρασινο?
Δεν θα ξεχασω ποτε το σκηνικο με την γιαγιακα που περνουσε την διαβαση. Ο μπροστα περιμενε πως και πως να περασει και την παρακολουθουσε. Παταει λοιπον η γιαγιακα το ποδι στο πεζοδρομιο και ο βιαστικουλης με το κεφαλι ακομα δεξια ξεκινησε. Χωρις ομως να δει τον πιτσιρικα που περνουσε τρεχοντας για να προλαβει να περασει και αυτος. Παλι καλα που δεν εσπασε τιποτα ο μικρος. Αλλα η μελανια στο δεξι μηρο και η γρατζουνια σε ολο το αριστερο χερι του εμεινε ενθυμιο.
Και οσον αφορα το "τον περναω απο πανω εχω το δικιο με το μερος μου" ας το σκεφτουμε λιγο καλυτερα. Γιατι το οριο ταχυτητας μπορει να μας κατσει πολυ ασχημα.
Πχ. Γιατι αγορι μου Ιγνατιε πηγαινες με 130 στην Ποσειδωνος? Το οριο ειναι 50 (ταχυτητα πολεως).
Γιατι πηγαινες με 180+ σε εκεινο το σημειο της εθνικης? 80 δεν εγραφε η πινακιδουλα?
Καπως ετσι με εναν δικηγορο γατα το παιχνιδι γυρναει στο ποιος εκανε την μεγαλυτερη Μ@λακια. Αυτος που περασε παρανομα?Ή εσυ που ετρεχες υπερβολικα και δεν ειχες περιθωρια αντιδρασης?
Πιασε το αυγο και κουρευτω
Πανω κατω,μπρος πισω και πλαγιως |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
STELIOS Moderator
 Little Bastard
Ένταξη: 18 Οκτ 2003 Δημοσιεύσεις: 2664
|
Δημοσιεύθηκε: Παρ 14 Οκτ 2005, 13:10:05 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Ydwr έγραψε: | .....
Αυτα τα ατιμα τα φαναρακια που το πορτοκαλι για τα δεξια ή αριστερα αναβοσβηνει, ενω των πεζων ειναι πρασινο τι σημαινει?
Προτεραιοτητα εχει ο πεζος και εσυ ας χασεις και το φαναρι. Κι ασε τον καφρο απο πισω να κορναρει. ... |
Σωστος, γιατι οταν εχεις το πορτοκαλι που αναβοσβηνει σημαινει οτι περνας ΑΛΛΑ παραχωρεις προτερεοτητα αν χρειαστει.
Ydwr έγραψε: | .....
Σε αφυλακτη διαβαση πεζων ποιος εχει προτεραιοτητα?
Η μεταμορφωση του πεζου σε τραινο σας λεει κατι. Ετσι και πατησει το ποδι του πανω στην διαβαση εισαι υποχρεωμενος να σταματησεις και να περιμενεις. ... |
ΠΟΛΥ σωστος. Εδωπερα ομως οπως ξερουμε προτεραιοτητα εχει ο πιο μεγαλος !!! Πχ. Αν εγω εχω αμαξι και εσυ εισαι ανθρωπος εγω εχω προτερεοτητα αφου μπορω να σε πατησω. Αν Εγω εχω αμαξι αλλα εσυ εχεις τζιπαρα τοτε εσυ εχεις προτερεοτητα αφου εισαι πιο μεγαλος και μπορεις να μου κανεις ζημια..... Απλα πραγματα, ο νομος της φυσης, η επικρατηση του ισχυρου !!!
Χωρις πλακα, εγω καταλαβα τη σημαινει διαβαση πεζων οταν εμενα στη Μεγαλη Βρετανια. Πρωτα απ'ολα σε καθε διαβαση υπαρχει ειδικος φωτησμος, οχι σαν εδω που βλεπεις τη διαβαση μονο τη στιγμη που τη περνας. Δευτερον οι οδηγοι τις σεβονται απολυτα, οχι σαν εδω που αν κανεις να περασεις ανεμελα (οπως πρεπει δηλαδη) θα βλεπεις ολοι να φρεναρουν πανικοβλητοι και να σε βριζουν που "πεταχτηκες" στο δρομο.
Παντως οπως ειπε και ο Ιγνατιος υπαρχουν περιπτωσεις που οι πεζοι φεροντε πραγματικα ανεγκεφαλα και ηλιθια.
Πχ. Κατεβαινεις τη Κηφισιας και ξαφνικα σου βγαινουν απ'τους θαμνους της νησιδας τα πιτσιρικια που θελουν να περασουν τη λεοφωρο αλλα βαριουντε να πανε μεχρι το φαναρι, και ειναι και σκοταδι και εισαι στην αριστερη με καμια 80αρια χλμ. Εκει ποσο φταις αν τους παρεις παραμαζομα ???
 |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
Baphomet (Πέτρος) Έχω ξεφύγει !!!

Citroen C4 1.6 (16V) VTR (2007)
Ένταξη: 06 Νοέ 2003 Δημοσιεύσεις: 4616 Τόπος: Αθήνα - Γαλάτσι
|
Δημοσιεύθηκε: Παρ 14 Οκτ 2005, 14:38:51 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
σαββατο ξημερώματα πριν αρκετό καιρό κατεβαίνω την κηφισίας με ταχύτητα περί τα 130. ο δρόμος είναι εντελώς άδειος από αυτοκίνητα. στο ύψος του village και πριν περάσω κάτω από την γέφυρα ένας τύπος πηδαει τις μεσαίες προστατευτικές μπάρες και πάει να περάσει τον δρομο περπατώντας!!!! και ταυτόχρονα κοιτάει απέναντι και μιλάει με κάποιον χωρίς να κοιτάει τον δρόμο, τον βλέπω 100 μέτρα πριν και κορνάρω, ο τύπος έχει φτάσει σχεδόν στο τέλος του δρόμου κι εγώ που ήμουν δεξιά (καταπάνω του δηλαδη) στρίβω τέρμα αριστερα για να είμαι σίγουρος. Και τότε ο μαλ**ας γυρίζει πίσω τρέχοντας...εγώ δεν πρόλαβα να φρενάρω, αυτός πρόλαβε να πηδήξει στις μπάρες...  |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
Tiesto (Vassilis) Τρελλαμένο μέλος

Opel Astra GTC 1.8 Cosmo
Ένταξη: 02 Ιούν 2005 Δημοσιεύσεις: 758 Τόπος: Athens
|
Δημοσιεύθηκε: Παρ 14 Οκτ 2005, 22:53:20 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Οντως πολλοι πεζοι ειναι λιγο στον κοσμο τους αλλα ο,τι και κανουν, οπου και να ειναι εχουν προτεραιοτητα για εναν πολυ απλο λογο. Αν χτυπα ξυλο χτυπισεις πεζο και τον σκοτωσεις πας δικαστηριο για φονο εξ αμελειας. Οποτε οπως ειπε ενα παιδι πανω, δε πα να κορναρουν ολοι απο πισω. Ακομα και αν κανει μ****ια ο πεζος εχει "δικιο".
"The world's best Dj! Dj Tiesto!" - Cream Amnesia Ibiza 10/08/2002
www.tiesto.gr |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
RASTAVIPER (THOMAS) Τρελλαμένο μέλος

TOP FUELER - 106 1.6(16)V
Ένταξη: 23 Νοέ 2004 Δημοσιεύσεις: 904 Τόπος: JAMAICA
|
Δημοσιεύθηκε: Τρι 18 Οκτ 2005, 10:06:34 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Tiesto έγραψε: | Οντως πολλοι πεζοι ειναι λιγο στον κοσμο τους αλλα ο,τι και κανουν, οπου και να ειναι εχουν προτεραιοτητα για εναν πολυ απλο λογο. Αν χτυπα ξυλο χτυπισεις πεζο και τον σκοτωσεις πας δικαστηριο για φονο εξ αμελειας. Οποτε οπως ειπε ενα παιδι πανω, δε πα να κορναρουν ολοι απο πισω. Ακομα και αν κανει μ****ια ο πεζος εχει "δικιο". |
Οχι φιλε μου δεν ειναι ετσι τα πραγματα...
Αν υπαρχουν μαρτυρες οτι εκανε παπαρια ο πεζος, τοτε τη γλυτωνεις.Δεν μπορεις να προσεχεις τον καθε τρελο που θα σου πεταχτει στο δρομο απο το πουθενα.
Και με παραδειγμα:πριν χρονια μια φιλη με starlet gt ανεβαινε βουλιαγμενης στο υψος της βουλας.Μολις ειχε ξεκινησει απο φαναρι και αρχισε και ανοιγε και της πεταγεται γρια απο το πουθενα, ακριβως στη μεση του δρομου.την πηρε παραμαζωμα και την τραυματισε.Εφαγε ταλαιπωρια η κοπελα στο τμημα μεχρι αργα, ηρθε και ο γερος και ζητουσε και τα ρεστα.Ομως μετα που μιλησαν οι μπατσοι και με τη γρια και με μαρτυρες, ειδαν τι παιζει και την αφησαν και την κοπελα στην ησυχια της.Ο γερος μαλιστα, ζητουσε και αποζημιωση αλλα δε νομιζε να πηρε τιποτα...
ViPeR RaCiNg 2 > featuring Rallye 106, 1.6, 8V, NOW IN 16V EDITION!
www.tfrc.gr "ΠΟΙΑ ΠΙΣΤΑ,ΠΑΡΑΛΙΑ!"
 |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
STELIOS Moderator
 Little Bastard
Ένταξη: 18 Οκτ 2003 Δημοσιεύσεις: 2664
|
Δημοσιεύθηκε: Τρι 18 Οκτ 2005, 14:54:37 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Ρε παιδια το ζητημα δεν ειναι ποιος εχει δικιο και ποιος αδικο. Μπορει ο πεζος να ειναι ηλιθιος και να εχεις εσυ απολυτο δικιο, ομως εδω μηλαμε για τη σωματικη ακεραιοτητα και τη ζωη καποιου ανθρωπου. Αυτος με το αμαξι χειρηζεται ενα μεσο που μπορει να αποβει φονικο (ασχετος απ’το ποιος ειναι υπευθηνος), γι’αυτο το λογο ΠΡΕΠΕΙ να ειναι δυο φορες πιο προσεκτικος απ’τον πεζο. Οταν κυκλοφορεις πρεπει να προσεχεις χιλια-δυο πραγματα μεταξη αυτων και τους "ηλιθιους" πεζους. Σιγουρα μερικες φορες μπορει να κανουν μαλ...κιες (απο απροσεξια, ανορημοτητα, βλακεια κτλ)αλλα αυτοι μπορει να το πληρωσουν με τη ζωη τους, γι’αυτο εχουν προτερεοτητα και γενικα ο νομος τους ευνοει.
 |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
elias (Ηλίας) Φανατικό μέλος

Peugeot 206 1.4 (8V) XT (2000)
Ένταξη: 05 Μάϊ 2003 Δημοσιεύσεις: 357 Τόπος: Λάρισα
|
Δημοσιεύθηκε: Τρι 18 Οκτ 2005, 16:41:05 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Λίγο πολύ όλοι μας έχουμε αντιμετωπίσει παρόμοιες καταστάσεις όπως αυτές που περιγράφονται παραπάνω. Το πιο τρελό που μου έχει συμβεί με πεζό ήταν το εξής: μέρα μεσημέρι σε κεντρικό μονόδρομο βλέπω μπροστά μου μια κυρία να περνάει τον δρόμο διαγώνια. Και εκεί που περπατάει για να φτάσει στην άλλη άκρη του δρόμου, ξαφνικά γυρίζει και συνεχίζει το περπάτημα στην μέση του δρόμου. Σταματάω πίσω της στα 1-2 μέτρα. Πίσω μου σταματάνε άλλα 2-3 αυτοκίνητα και πάμε σημειωτόν πίσω από την κυρία. Να την κορνάρω? Μπα θα τρομάξει λέω! Πατάω το γκάζι 2-3 φορές. Τίποτα. Στον κόσμο της αυτή. Ανοίγω το παράθυρο για να της φωνάξω να κάνει στην άκρη και εκείνη την στιγμή γυρίζει, βλέπει το αυτοκίνητο, τρομάζει και πετάγεται στην άκρη του δρόμου. Δεν της είπα τίποτα, έκλεισα το παράθυρο και την άφησα στον κόσμο της και στην τρομάρα της. Ηθικό δίδαγμα? "Είναι πολλοί αλλά είναι σκρόπιοι" που λέμε εδώ στα μέρη μας.
 |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |

|
Δημοσιεύθηκε: Τρι 18 Οκτ 2005, 18:16:47 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Ydwr έγραψε: | Ο πεζος εχει προτεραιοτητα σχεδον παντου με εξαιρεση τους αυτοκινητοδρομους και οπου ο "Γρηγορακης" αναβοσβηνει.
Στις κυριες οδικες αρτηριες επιτρεπεται η διελευση του δρομου μονο απο τις διαβάσεις. |
ΠΟΛΥ ΣΩΣΤΑ !!!!!
Ydwr έγραψε: | Οι γωνιες που δεν εχουν φαναρι ανηκουν στους πεζους. |
Αυτό για να είμαι ειλικρινής δεν το καταλάβα....
Ydwr έγραψε: | Οι δρομοι ειναι για τα οχηματα, αλλα και τα πεζοδρομια για τους πεζους. Οποτε εδω ειναι μια κατασταση παρε τον ενα και βαρα τον αλλον η κατασταση εδω. |
Αυτό ξαναπέστο..... !!! Η αλήθεια είναι οτι έχουμε κάνει τα πεζοδρόμια θέσης στάθευσης και οι πεζοί τους δρόμους παιδικές χαρές
[quoτe="Ydwr"]Αυτα τα ατιμα τα φαναρακια που το πορτοκαλι για τα δεξια ή αριστερα αναβοσβηνει, ενω των πεζων ειναι πρασινο τι σημαινει?
Ydwr έγραψε: | Προτεραιοτητα εχει ο πεζος και εσυ ας χασεις και το φαναρι. Κι ασε τον καφρο απο πισω να κορναρει. |
Συμφωνώ απολύτος και εδώ και σε πληροφορώ πως έχω τσακωθεί για αυτό το λόγο!!!
Ydwr έγραψε: | Σε αφυλακτη διαβαση πεζων ποιος εχει προτεραιοτητα?
Η μεταμορφωση του πεζου σε τραινο σας λεει κατι. Ετσι και πατησει το ποδι του πανω στην διαβαση εισαι υποχρεωμενος να σταματησεις και να περιμενεις. |
ΣΩΣΤΟΣ και εδώ!!!( και για αυτό το λόγο έχω βριστεί με ταρίφα στην Θησέως στην Καλλιθέα)
Ydwr έγραψε: | Στα φαναρια που παταει ο πεζος το κουμακι για να περασει απεναντι ποσοι οδηγοι ειναι αυτοι που περιμενουν να ξαναγινει πρασινο? |
Σε αυτό δεν ξέρω να σου απαντήσω γιατί δεν μου έχει τύχει ακόμα να πατήσω και εγώ κουμπάκι και να γίνει πράσινο!!! Πάντα μένει κόκκινο μέχρι να έρθει η ώρα του να γίνει πράσινο για πεζούς!
Ydwr έγραψε: | Και οσον αφορα το "τον περναω απο πανω εχω το δικιο με το μερος μου" ας το σκεφτουμε λιγο καλυτερα. Γιατι το οριο ταχυτητας μπορει να μας κατσει πολυ ασχημα.
Πχ. Γιατι αγορι μου Ιγνατιε πηγαινες με 130 στην Ποσειδωνος? Το οριο ειναι 50 (ταχυτητα πολεως).
Γιατι πηγαινες με 180+ σε εκεινο το σημειο της εθνικης? 80 δεν εγραφε η πινακιδουλα?? |
Ydwr έγραψε: | Καπως ετσι με εναν δικηγορο γατα το παιχνιδι γυρναει στο ποιος εκανε την μεγαλυτερη Μ@λακια. Αυτος που περασε παρανομα?Ή εσυ που ετρεχες υπερβολικα και δεν ειχες περιθωρια αντιδρασης? |
Ydwr έγραψε: | Πιασε το αυγο και κουρευτω | 
My Baby !!!!!
MY PEUG 206 DID!!!!!
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
Ghost Dog (John Φυστίκης) Ταμίας

206 wRC + 2008 allure 1.2 puretech 130
Ένταξη: 18 Ιούν 2002 Δημοσιεύσεις: 5423 Τόπος: Μερικεεές στροφές μπροστά...(\στη χωρα που γεννηθηκε ο πολιτισμος)
|
Δημοσιεύθηκε: Τετ 19 Οκτ 2005, 12:05:31 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Baphomet έγραψε: | σαββατο ξημερώματα πριν αρκετό καιρό κατεβαίνω την κηφισίας με ταχύτητα περί τα 130. ο δρόμος είναι εντελώς άδειος από αυτοκίνητα. στο ύψος του village και πριν περάσω κάτω από την γέφυρα ένας τύπος πηδαει τις μεσαίες προστατευτικές μπάρες και πάει να περάσει τον δρομο περπατώντας!!!! και ταυτόχρονα κοιτάει απέναντι και μιλάει με κάποιον χωρίς να κοιτάει τον δρόμο, τον βλέπω 100 μέτρα πριν και κορνάρω, ο τύπος έχει φτάσει σχεδόν στο τέλος του δρόμου κι εγώ που ήμουν δεξιά (καταπάνω του δηλαδη) στρίβω τέρμα αριστερα για να είμαι σίγουρος. Και τότε ο μαλ**ας γυρίζει πίσω τρέχοντας...εγώ δεν πρόλαβα να φρενάρω, αυτός πρόλαβε να πηδήξει στις μπάρες...  |
Μηπως φταιει το μερος??
Στο ιδιο σχεδον σημειο μια Κυρικη πρωι περνουσα για να παω σε ενα φιλαρακι...
Αδειος ο δρομος,τσαφ τσουφ εγω (με καμια 150αρα),τελευταια στιγμη και ενω με βλεπει οτι παω κουβαρια πεταγεται απο τις μπαριερες μια κοπελα, της κορναρω ενω ταυτοχρονα πεφτω στα φρενα...διαπιστωνω οτι δεν προλαβαινω,κοιταζω αν ερχεται κανεις στην διπλανη λωριδα και την <καβατζωνω>...
Η καρακαξα ενω θα μπορουσε να κανει 3 βηματακια πισω και να ξανανεβει στο πεζουλακι με τις μπαριερες καθοτανε και...κοιταζε!  |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
Ghost Dog (John Φυστίκης) Ταμίας

206 wRC + 2008 allure 1.2 puretech 130
Ένταξη: 18 Ιούν 2002 Δημοσιεύσεις: 5423 Τόπος: Μερικεεές στροφές μπροστά...(\στη χωρα που γεννηθηκε ο πολιτισμος)
|
Δημοσιεύθηκε: Τετ 19 Οκτ 2005, 12:18:33 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
ROM206 έγραψε: | ...............στην Θησέως στην Καλλιθέα..
|
Σε αυτον τον δρομο εχει γινει αντιστοιχο σκηνικο με το προηγουμενο που ανεφερα!
Ημασταν με τη μηχανη φιλου (Θησεως οπως παμε προς Κουκακι,στο υψος του Αγιου Νικολαου, τερμα αριστερη λωριδα...) και ανοιγουμε μια 2α(η μηχανη λογω κυβισμου και ακραποβιτς ακουγοτανε χιλιοοομετρα μακρια)
Ξαφνικα πεταγεται μια γυναικα μεσα απο τα παρτερια με τα λουλουδια (και οχι απο καποια διαβαση) και χωνομαστε στο οριο αναμεσα απο 2 αυτοκινητα για να την αποφυγουμε και στα καπακια δυνατα φρενα για να μην σκασουμε στο μπροστινο οχημα!
Παρομοιο σκηνικο εχει συμβει και στην παραλιακη, με σκυλακι, στο υψος του Bo (οπως αποδειχτηκε το σκυλακι ειχε περισσοτερο μυαλο απο τον εν λογω "ανθρωπο")  |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
Ydwr (Πανος) Δραστήριο μέλος

Peugeot 206 1.6 (16V) XS (2003)
Ένταξη: 28 Ιαν 2004 Δημοσιεύσεις: 243 Τόπος: Πεντελη
|
Δημοσιεύθηκε: Τετ 19 Οκτ 2005, 13:35:28 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
ROM206 έγραψε: | Ydwr έγραψε: | Οι γωνιες που δεν εχουν φαναρι ανηκουν στους πεζους. |
Αυτό για να είμαι ειλικρινής δεν το καταλάβα....
|
Να στο θεσω αλλιως. Σε κάθε γωνια της γειτονιας σου προτεραιοτητα εχει ο πεζος.
Τωρα σχετικα με τα συμβαντα στο Village αλλα και γενικοτερα, το σκαρφαλωμα μπαριερας απο πεζο απαγορευεται ρητως και δια ροπαλου!!!
Ακομα περισσοτερο οταν υπαρχουν εναλλακτικες διοδοι - διαβασεις.
Α και καποτε υπηρχαν και πινακιδες "Απαγορευσης διελευσης πεζων". Θυμαμαι ειχα δει μια στην αρχη της παλιας γεφυρας του σταυρου. Που να πηγαν αυτες αραγε? 
Πανω κατω,μπρος πισω και πλαγιως |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |

|
Δημοσιεύθηκε: Τετ 19 Οκτ 2005, 14:03:50 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Ydwr έγραψε: |
Να στο θεσω αλλιως. Σε κάθε γωνια της γειτονιας σου προτεραιοτητα εχει ο πεζος. |
Δηλαδή, πάω να στρίψω αμέριμνος εγω και επειδή η ηλίθια έχει ξεχαστεί και σκέφτεται να περάσει το δρόμο δίχως να κοιτάζει θα την πληρώνω μια ζωή μετά?
Δεν μου ακούγεται και πολύ σωστό αυτό.....
My Baby !!!!!
MY PEUG 206 DID!!!!!
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
|