PSClub - Hellas Αρχική σελίδα
Portal Home  |   Δημόσια συζήτηση  |   Αναζήτηση  |   Κατάλογος Μελών  |   Ομάδες Μελών  |   Προφίλ  |   Προσωπικά μηνύματα  |   Σύνδεση  |  Εγγραφή

Θα προκριθούμε στα τελικά του Mundial?(..και θέματα Εθνικής)
Μετάβαση στη σελίδα Προηγούμενη  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10  Επόμενη

Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Γενικές Συζητήσεις Printable version
Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας  

Προκριση στο mundial 2006
Ναι
71%
 71%  [ 33 ]
Οχι
28%
 28%  [ 13 ]
Σύνολο Ψήφων : 46

Συγγραφέας Μήνυμα
shiba (giwrgos)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

shiba cc

Ένταξη: 17 Σεπ 2004
Τόπος: γαλατσι

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 08 Σεπ 2005, 01:37:14    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

εγω παιδια πιστευω η δανια θα μασ αφησει να κερδισουμε μονο και μονο για να κανει σπασιμο στην τουρκια....μακαρι...αλλα επιτελουσ κυριε ρεχαγκελ πριχτη καντε μια ανανεωση αλλιωσ....ουστ

Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
Baphomet (Πέτρος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Citroen C4 1.6 (16V) VTR (2007)

Ένταξη: 06 Νοέ 2003
Τόπος: Αθήνα - Γαλάτσι

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 08 Σεπ 2005, 01:48:56    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

εγώ τα έχω πει τοσο καιρό για τα 2 μονιμα κρεατα...σειταρίδης και βρύζας. βαλε και τον μπασινα που ειναι παλτό χωρις ομαδα και ετοιμη η ομάδα. για 8 εναντιον 11 καλα πηγαμε...
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα Yahoo Messenger MSN Messenger
Tiesto (Vassilis)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

Opel Astra GTC 1.8 Cosmo

Ένταξη: 02 Ιούν 2005
Τόπος: Athens

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 08 Σεπ 2005, 14:35:28    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

μωρε δε φταιει ο Ρεχαγκελ. Εχω ακουσει οτι τα παιδια ακομα δεν εχουν παρει το πριμ απτο euro! αν αληθευει ισως φταιει και αυτο.

οπως και να χει ομως δικαιολογιες δεν υπαρχουν. φαινεται καθαρα οτι απο τοτε που πηραμε το euro εχουμε πεσει παρα πολυ.

Αν δεν βαλουν τον κ*λο τους κατω να βελτιωθουν θα φαμε τρελο ρεζιλι...

"The world's best Dj! Dj Tiesto!" - Cream Amnesia Ibiza 10/08/2002

www.tiesto.gr
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email
manosm3 (manos)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

207 RC F/L '10 & Peugeot 206 1.4 XT

Ένταξη: 17 Ιούν 2005
Τόπος: Βριλησσια

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 08 Σεπ 2005, 15:50:30    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Εγω πιστευα απο την αρχη οτι πηραμε το Ευρωπαϊκο επειδη ειχαμε τυχη. Πιστευω οτι το 2006 θα παρουμε απο τα 3, το 4ο.... Laughing

Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email
shiba (giwrgos)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

shiba cc

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 08 Σεπ 2005, 15:56:31    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

για το ευρωπαικο οπωσ εχω ξαναπει πιστευω δεν ημασταν εμεισ καλη ομαδα οι αλλοι ητανε παλτα...οτο ουστ

Επιστροφή στην κορυφή
MEMsound 
Υπεύθυνος Συνεργασιών
Επίσημο Μέλος

206gti

Τόπος: Στροφοδιαδρομές

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 08 Σεπ 2005, 16:04:51    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Αυτό που μου αρέσει είναι ότι το 1/3 των Έλληνων είναι άριστοι μηχανικοί (για κάθε τύπο αυτοκινήτου....), το άλλο 1/3 άριστοι πολιτικοί (που έχουν στην τσέπη τους την λύση για να ευχαριστήσους εξίσου όλες τις τάξεις....), και το άλλο 1/3 άριστοι προπονητές....

Τρομάρα μας... Cool Cool Cool Cool

η πιο ωραία βόλτα...
ειναι η επόμενη...
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Yahoo Messenger MSN Messenger
Baphomet (Πέτρος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Citroen C4 1.6 (16V) VTR (2007)

Ένταξη: 06 Νοέ 2003
Τόπος: Αθήνα - Γαλάτσι

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 08 Σεπ 2005, 16:09:48    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

MEMsound έγραψε:
Αυτό που μου αρέσει είναι ότι το 1/3 των Έλληνων είναι άριστοι μηχανικοί (για κάθε τύπο αυτοκινήτου....), το άλλο 1/3 άριστοι πολιτικοί (που έχουν στην τσέπη τους την λύση για να ευχαριστήσους εξίσου όλες τις τάξεις....), και το άλλο 1/3 άριστοι προπονητές....

το να μην έχεις άποψη πάλι είναι χειρότερο και από τις 3 αυτές περιπτώσεις... οι οποίες δεν είναι διόλου Ελληνικό στοιχείο.
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα Yahoo Messenger MSN Messenger
MEMsound 
Υπεύθυνος Συνεργασιών
Επίσημο Μέλος

206gti

Τόπος: Στροφοδιαδρομές

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 08 Σεπ 2005, 16:46:50    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

σωστό και αυτό Wink

η πιο ωραία βόλτα...
ειναι η επόμενη...
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Yahoo Messenger MSN Messenger
shiba (giwrgos)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

shiba cc

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 08 Σεπ 2005, 18:30:25    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

MEMsound έγραψε:

φιλε μανθο δεν μπορεισ να πεισ καποιον προπονητη..που βλεπει τα αυτονοητα...η ομαδα δεν τσουλαει και γιαυτο φταιει ο ρεχαγκέλ..οωσ οταν πηραμε το ευρωπαικο ολοι κανανε ηρωα το ρεχαγκελ και κανεισ τον καραγκουνη,γκουμα,τσιαρτα,παπαδοπουλο,καφε...τωραδηλαδη ποιον να κατηγορησω?τον μπασινα τον βρυζα πουτουσ βαζει ο βλακοοτο να παιζουν ενω τα παιδια εχουνε να παιξουν 5 μηνεσ?και για να μην φαινομαι οπαδοσ...ακομα και τον καψη...καλυτερα να βαλει το μορα παρα το καψη που ειναι και χτυπημενοσ και τελειωμενοσ εστω απο ην εθνικη ομαδα...οτο ουστ

Επιστροφή στην κορυφή
TONY PAP (Aντώνης)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

206 1,6 16V 5θ

Ένταξη: 22 Μάϊ 2003
Τόπος: Μοσχάτο

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 09 Σεπ 2005, 08:27:36    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Να μην κατηγορήσεις κανέναν... και να μην πετάς στα σκουπίδια κανέναν.
Απλά πρέπει να είμαστε ρεαλιστές και όχι ουτοπικοι ή αιθεροβάμονες.
Στα ομαδικά αθλήματα παίζουν όλα τον ρόλο τους, από την υποδομή που δεν έχουμε στο ποδόσφαιρο μέχρι και την ψυχολογία μας. Επειδή γίναμε πρωταθλητές δεν μπορούμε να ζητάμε πάντα η ομάδα να αποδίδει 100% να παίζει και ωραία μπάλα και να νικάει τους πάντες.
Οι παίκτες και ο προπονητής δεν είναι φυσικά άχρηστοι και όλοι και όλα στην ζωή κάνουν τον κύκλο τους.
Φυσικά ευθύνες και απαιτήσεις υπάρχουν οπότε χρειάζεται ψύχραιμη και καλοπροαίρετη κριτική. Cool
Μην ξεχνάτε ότι όταν πήγαμε στο παγκόσμιο στην Αμερική με τον Παναγούλια προπονητή γίναμε οι μα..... της παρέας με 0-10 γκολ και 0 βαθμούς και προσγειωθήκαμε ανώμαλα στην Ελληνική πραγματικότητα. Wink

TONY PAP
Επιστροφή στην κορυφή
shiba (giwrgos)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

shiba cc

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 09 Σεπ 2005, 12:45:50    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

TONY PAP έγραψε:
Επειδή γίναμε πρωταθλητές δεν μπορούμε να ζητάμε πάντα η ομάδα να αποδίδει 100% να παίζει και ωραία μπάλα και να νικάει τους πάντες.
)
δεν θυμαμαι ποτε επαιξε τελευταια φορα καλη μπαλα η ελλαδα...

Επιστροφή στην κορυφή
vinman 
Γεν. Γραμματέας

407 2.0

Ένταξη: 21 Φεβ 2005

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 08 Οκτ 2005, 22:07:42    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Τίτλοι Τέλους...

Η εθνική Ελλάδος ηττήθηκε με 1-0 στη Κοπεγχάγη από την αντίστοιχη της Δανίας και αν οι Τούρκοι δεν χάσουν στα Τίρανα και οι Δανοί στο Αλμάτι τη Τετάρτη, αποχαιρετά τις ελπίδες συμμετοχής στα μπαράζ πρόκρισης του Παγκοσμίου Κυπέλλου. Ένα... παιδικό γκολ του Μίκαελ Γκράαβγκαρντ στα τελευταία λεπτά του πρώτου μέρους χώρισε τις δύο ομάδες, με τους διεθνείς του Ότο Ρεχάγκελ να μη μπορούν στη συνέχεια να απαιτήσουν την ισοφάριση.
--------------------------------------------------------------------------------

Ο Γερμανός εκλέκτορας άφησε εκτός αποστολής τους προερχόμενους από τραυματισμό (Δέλλα, Φύσσα, Χαριστέα) και στην ενδεκάδα εμπιστεύτηκε τον Μιχάλη Καψή για το αριστερό άκρο, τον Κώστα Κατσουράνη δίπλα στον Σωτήρη Κυργιάκο και τον Νίκο Λυμπερόπουλο παρτενέρ του Ζήση Βρύζα στη γραμμή κρούσης.
Από την άλλη, ο Μόρτεν Όλσεν είδε ότι ο Τόμας Χέλβεγκ δε μπορούσε να προσφέρει και προτίμησε τους Γένσεν, Γκράαβγκαρντ, Νίλσεν και Πρίσκε (από τα αριστερά στα δεξιά) στην άμυνα. Στη μεσαία γραμμή ο Κλάους Γένσεν είχε στα νώτα του τους Πούλσεν – Γκράβεσεν, ενώ η επιθετική τριάδα ήταν η γνωστή, αυτή των Ρόμενταλ, Γιόργκενσεν, Τόμασον.

Μόλις στο πρώτο λεπτό, η ελληνική ομάδα έχασε την ευκαιρία για να ανοίξει το σκορ αλλά ο Γιαννακόπουλος καθυστέρησε όσο χρειαζόταν για να γλιτώσει με το σώμα του ο Σόρενσεν, μετά από δυνατό γέμισμα του Σεϊταρίδη. Παρά την αρχική ανησυχία, οι γηπεδούχοι ήταν εκείνοι που ανέλαβαν τα ηνία, δίχως πάντως να μπαίνουν με τη μπάλα στα πόδια στη περιοχή του Νικοπολίδη.

Ο Ντένις Ρόμενταλ ανάγκασε τον Αρτινό πορτιέρο σε καίρια επέμβαση στο 7’ μετά από μακρινό σουτ αλλά στη συνέχεια, αν και οι μέσοι μας παρουσίαζαν... αρρυθμίες, οι προσπάθειες των Δανών σταματούσαν στους πολύ καλούς Κατσουράνη – Κυργιάκο.

Επειδή όμως το επιτελικό κομμάτι είναι μία άλλη ιστορία, η Ελλάδα δεν κατάφερε να κάνει αισθητή την παρουσία της. Ο Βρύζας κρατούσε τη μπάλα όσο και όποτε χρειαζόταν αλλά πότε ο Λυμπερόπουλος ήταν πολλά μέτρα πίσω και πότε οι Γιαννακόπουλος – Καραγκούνης δεν προλάβαιναν να δώσουν τις απαραίτητες βοήθειες. Ένα σουτ με το αριστερό από τον Σεϊταρίδη στο τέταρτο δεν επεφύλασσε ιδιαίτερες έννοιες για τον τερματοφύλακα της Άστον Βίλα.

Οι Πρωταθλητές Ευρώπης έπονταν σε ό,τι αφορά στον ρυθμό της αναμέτρησης αλλά οι δυσκολίες στα μετόπισθεν ήταν ελεγχόμενες, μέχρι το 40ο λεπτό, όταν και δέχθηκαν ένα "φθηνό" γκολ. Ο Κώστας Κατσουράνης πέταξε τη μπάλα κόρνερ έχοντας στη πλάτη του τον Γιάν Νταλ Τόμασον, αν και ο Νικοπολίδης θα μπορούσε να μπλοκάρει. Ο Τόμας Γκράβεσεν το εκτέλεσε από τα αριστερά, ο Μίκαελ Γκράβγκααρντ πήδηξε μόνος του στη μικρή περιοχή και με κεφαλιά έστειλε τη μπάλα στα ελληνικά δίχτυα. Οι Βρύζας – Λυμπερόπουλος ουδέποτε ακολούθησαν στον αέρα τον στόπερ της Κοπεγχάγης, ενώ και ο Νικοπολίδης "κόλλησε" στο έδαφος.
Η ουσία είναι πως οι Δανοί πήραν το προβάδισμα και πλέον έμεναν 45 λεπτά για τη μεγάλη ανατροπή.

Η επανάληψη άρχισε με τον Ρεχάγκελ να βγάζει από το παιχνίδι για να περάσει στη θέση του ο Δημήτρης Σαλπιγγίδης. Στα πρώτα λεπτά του δευτέρου ημιχρόνου οι Δανοί έδειξαν ευχαριστημένοι με το να κυκλοφορούν τη μπάλα στα άκρα και όποτε χρειάζεται να δίνουν χώρο. Προκειμένου ο Γερμανός ομοσπονδιακός να τακτοποιήσει τα πράγματα στη μεσαία γραμμή, εμπιστεύτηκε τον Παντελή Καφέ, αντί του Νίκου Λυμπερόπουλου.

Ο μέσος του Ολυμπιακού, βρέθηκε σε θέση βολής στο 71ο λεπτό αλλά το σουτ από πολύ πλάγια δεν είχε ευτυχή κατάληξη. Προηγουμένως, ο Κυργιάκος είχε αποσωβήσει τον κίνδυνο σε μία αντεπίθεση των Δανών, αφού πλέον το παιχνίδι είχε "ανοίξει".

Οι Δανοί όμως κρατούσαν μάλλον άνετα το προβάδισμα. Αρκετοί από τους διεθνείς μας έμεναν από δυνάμεις όσο το ματς βάδιζε προς το τέλος του, ενώ η ανάπτυξη παρουσίαζε πάρα πολλά προβλήματα ώστε να καταστήσει "ενεργούς" τους επιθετικούς μας.

Το σκηνικό δεν άλλαξε μέχρι τέλους και έτσι η εθνική Ελλάδος, εκτός συγκλονιστικού απροόπτου, αποχαιρετά τις ελπίδες της για εμπλοκή στα μπαράζ πρόκρισης στο Παγκόσμιο Κύπελλο ή αλλιώς, τις εναποθέτει στα πόδια των Αλβανών και αυτά των Καζάκων.
Αν ψάξει κάποιος για διακριθέντες, θα τους βρει πιθανότατα στα πρόσωπα των Κώστα Κατσουράνη και Σωτήρη Κυργιάκου. Διακριτικός σεβασμός στην έδρα από τον Βέλγο ρέφερι Ντε Μπλίκερε, ο οποίος δεν θα είχε απέβαλλε τον Τόμας Γκράβεσεν ακόμη και αν υπήρχε τρίτο ημίχρονο.

Οι συνθέσεις
Δανία: Σόρενσεν, Πρίσκε, Νίκλας Γένσεν, Νίλσεν, Γκράαβγκαρντ, Γκράβεσεν, Πούλσεν, Κλάους Γιένσεν (86’ Λάρσεν), Ρόμενταλ (73’ Γκρόνκιερ), Γιόργκενσεν, Τόμασον.
Ελλάδα: Νικοπολίδης, Καψής, Σεϊταρίδης, Κυργιάκος, Κατσουράνης, Ζαγοράκης, Μπασινάς (46’ Σαλπιγγίδης), Καραγκούνης, Γιαννακόπουλος, Λυμπερόπουλος (62’ Καφές), Βρύζας (73’ Γκέκας).

Γκολ: 40’ Γκράαβγκαρντ

Διαιτητής: Ντε Μπλίκερε (Βέλγιο)
Κίτρινες κάρτες: Γκράβεσεν – Λυμπερόπουλος, Γιαννακόπουλος (χάνει το επόμενο), Καψής, Κυργιάκος (χάνει το επόμενο), Σαλπιγγίδης, Καραγκούνης (χάνει το επόμενο)
Κόκκινες κάρτες: -
Επιστροφή στην κορυφή
STELIOS 
Moderator

Little Bastard

Ένταξη: 18 Οκτ 2003

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 09 Οκτ 2005, 01:52:37    Θέμα δημοσίευσης: Re: Θα προκριθούμε στα τελικά του Mundial?(..και θέματα Εθνι Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

vinman έγραψε:
.............πιστευετε οτι μπορουμε να προκριθουμε στα τελικα του παγκοσμιου κυπελλου το 2006 στην Γερμανια?

Μαλλον οχι.... Sad

Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα
shiba (giwrgos)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

shiba cc

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 09 Οκτ 2005, 03:21:03    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

λοιπον ασ μην ειμαι και εγω μια φορα καφροσ..δεν πειραζει...ειμαστε εστω πρωταθλητεσ ευρωπησ..για3 χρονια ακομα...τωρα χρειαζεται σωστοσσχεδιασμοσ για να μην γυρισουμε στισ παλιεσδ κακομοιριεσ...ο οτο εδωσε πολλα αλλα πιστευω δεν εχει υλικο νσ φτιαξει ομαδα..απλα θα παει στην γερμανια καποια στιγμη και θα σηκωσει +εκει το ευρωπαικο..

Επιστροφή στην κορυφή
TZAG 
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

Peugeot 206CC 1.6 (16V) (2002)

Ένταξη: 25 Σεπ 2002
Τόπος: Theva

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 09 Οκτ 2005, 07:01:33    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Το μόνο (ας πούμε παρήγορο) είναι ότι για πρώτη φορά είδαμε την ομάδα εκτός έδρας να τρέχει τόσο στο κέντρο και πίσω φυσικά, περισσότερο κι απο τον αγώνα με την Τουρκία. Βέβαια χωρίς όφελος αλλά προσπαθώ να βρώ δικαιολογίες...
Αναμφισβήτητα ΠΟΤΕ η εθνική μας ομάδα δεν "έζησε για την νίκη". Πάντα έπαιζαν χλιαρά και ΑΝ ο Θεός μας βοηθούσε, καταφέρναμε και βάζαμε ΤΟ ΠΟΛΥ ΕΝΑ γκολ. Άρα τι να ζητήσει κανείς κι απο ποιόν;; Τον προπονητή ή τους παίκτες;; Και πάλι καλά που φτάσαμε μέχρι εκεί που ΚΑΜΜΙΑ ΑΛΛΗ ομάδα του ίδιου επιπέδου με εμάς δεν κατάφερε, το ακατόρθωτο που κάναμε πέρυσι. Χωρίς αθλητική υποδομή και εκπαίδευση δεν μένεις εκεί ψηλά. Παρόλα αυτά, θεωρώ ότι είμαστε πραγματικά ΗΡΩΕΣ!!

Minus the roof, the sky is the limit.

Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος MSN Messenger
Ghost Dog (John Φυστίκης)
Ταμίας
Επίσημο Μέλος

206 wRC + 2008 allure 1.2 puretech 130

Ένταξη: 18 Ιούν 2002
Τόπος: Μερικεεές στροφές μπροστά...(\στη χωρα που γεννηθηκε ο πολιτισμος)

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 09 Οκτ 2005, 12:18:37    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

TZAG έγραψε:
....... Παρόλα αυτά, θεωρώ ότι είμαστε πραγματικά ΗΡΩΕΣ!!

Φυσικα και <ειμαστε> ΗΡΩΕΣ!!!
Ισως να εφταιξε και λιγο οτι εδω και 2 χρονια τα παιδια παιζουν "ασταματητα" πολλα παιχνιδια (...δεν ειναι και συνηθησμενοι)
Οοοοπως και να'χει την Τεταρτη, κλασσικα στο γηπεδο για να αποθεωσουμε την ομαδα που μας εβγαμε στους δρομους...! Cheers
Επιστροφή στην κορυφή
fallen_angel82 (Δημήτρης)
Μέλος
Μέλος

Peugeot 206 1.4 XS GT Look

Ένταξη: 14 Ιαν 2005
Τόπος: Μενίδι

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 10 Οκτ 2005, 11:32:02    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Αν μπορούσα θα πήγαινα και εγώ στο γήπεδο. Να πάτε όσοι μπορείτε. Το αξίζουν. Τώρα στο αγωνιστικό μέρος. Ο Μπασινάς μπορεί να μην έχει ομάδα, μπορεί να έχει να παίξει κανά εξάμηνο αλλά όσο έπαιξε δεν ήταν αρνητικός, όπως ο Βρύζας ή ο Καραγκούνης? Ο Ρεχάγκελ δεν έβλεπε ότι ο επιθετικός μας εκτός του ότι δεν ταίριαζε στο σχήμα που κατέβασε(πιο αργός και από το replay) δεν άντεχε. Ειδικά στο δεύτερο ημίχρονο περπατούσε. Και δεν τον κατηγορώ που δεν μπορούσε να τρέξει. Τον κατηγορώ που ενώ έβλεπε ότι είναι χώμα και δεν μπορούσε να βοηθήσει, δεν ζήτησε μόνος του αλλαγή... Κάτι πολυ σημαντικό. Οι πιο πολλοί πάιχτες από την ομάδα του euro "παίζουν" στο εξωτερικό. Τα εισαγωγικά είναι γιατί μόνο μπάλα δεν παίζουν. Ο Καραγκούνης έχει να παίξει σε είσημο αγώνα από την τελευταί πανσέληνο. Ο Γιούρκας αντί να παίξει μπάλα κάνει κλίκες με τους άλλους της Πόρτο για να φύγει από τη Ρωσσία και το κακό συνεχίζεται... Ούτε και εκείνοι που παίζουν στην Ελλάδα όμως παίζουν μπάλα. Ο αρχηγός(Και το σέβομαι απεριόριστα) είναι ερωτευμένος με τη θεά Λίλη. Τι να κάνει ο άνθρωπος?... Wink Laughing Ο πορτιέρο της Εθνικής?...Τι να πω για αυτόν? Twisted evil Για άλλη μια φορά ο μοιραίος παίχτης. Που πας ρε Καραμήτρο?!?!?!? Κάτσε ρε αγόρι μου στη γραμμή σου και μόλις εκτελεστεί το κόρνερ δες που θα πάει η μπάλα κια μετά βγες. Στη φάση του γκολ, ήταν έξω από την εστία του πριν ακόμη ο Γκράβεσεν πάρει φόρα. Α τώρα που είπα Γκράβεσεν. Αν τον είχα μπρστά μου θα τον έσπαγα στο ξύλο 2gunfire Τι μ@λ@κας άνθρωπος είναι αυτός? Γκαλάκτικο θα μου πεις. παπ***α μέντολες που λέει και ο καφενείος. Ένα από τα καλά που είχε η κατάκτηση του euro ξέρετε ποιο ήταν? Αντιμετωπίσανε παίχτες όπως ο Ζιντάν, ο Φίγκο, ο Νέντβεντ(η ψυχάρα) και τώρα έχουν άλλη ψυχολογία. Δεν φοβούνται κανένα όνομα. Άλλες χρονιές θα πηγαίναμε στη Δανία και θα τρώγαμε τρία και θα λέγαμε και ευχαριστώ. And of all, επείδη σας κούρασα και δεν θέλω Splat Splat Splat το κόβω κάπου εδώ. Τα παιδιά μας έκαναν υπερήφανους και τους αξίζουν πολλά μπράβο.

PS. Προπονητής δεν είμαι αλλά αφού δεν μπορούμε να προκριθούμε, καλύτερα ο Ρεχάγκελ να βάλει τους μικρόύς να παίξουν.

Όταν το παιχνίδι τελειώνει,
ο βασιλιάς και το πιόνι
μπαίνουν στο ίδιο κουτί...
Επιστροφή στην κορυφή
Vaggelis (Βάγγος - Ιδρυτικό μέλος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Peugeot 206 1.4 (8V) XR (2000)

Ένταξη: 10 Οκτ 2002
Τόπος: Αμπελογκάρντεν

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 10 Οκτ 2005, 11:52:50    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Προσωπικά πιστεύω οτι με τις εμφανίσεις που έκανε η εθνική σε όλους τους αγώνες των προκριματικών, δεν άξιζε να περάσει, αλλά δεν κατακρίνω κανέναν.....
αυτούς τους παίκτες έχουμε, καλύτεροι δεν υπάρχουν, οπότε αποδίδουν αυτό που μπορούν....
μην τα θέλουμε και όλα, η περσυνή επιτυχία ήταν ανεπανάληπτη και μόνο με πολύ δουλειά στις ακαδημίες και στις μικρές εθνικές (εφήβων - ελπίδων), θα μπορέσουμε κάποτε να πλησιάσουμε λίγο εκείνη την επιτυχία.....
Ένα μεγάλο ευχαριστώ λοιπόν, για ότι μας πρόσφεραν....
όσο για τον Ρεχάγκελ, πιστεύω οτι πρέπει να παραμείνει όσο αντέχει ηλικιακά, γιατί δεν υπάρχει αντάξιός του αυτή τη στιγμή (αυτά που ακούγονται για Μπάγιεβιτς και Χιντινγκ είναι ...μπούρδες)

Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Yahoo Messenger MSN Messenger
TZAG 
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

Peugeot 206CC 1.6 (16V) (2002)

Ένταξη: 25 Σεπ 2002
Τόπος: Theva

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 11 Οκτ 2005, 06:55:13    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Ναί μακάρι να μείνει ο Ρεχάγκελ αλλά αν τελικά δεν, και ο Χίντινγκ δεν είναι κακός! Μακάρι να έρθει κανένας νέος ολλανδός απο την τελευταία μεγάλη φουρνιά του Αίαντα (Κούμαν, Ράικαρντ). Διότι οι ολλανδοί κι αν φτιάχνουν μεγάλες ομάδες απο μικρές ηλικίες!

Minus the roof, the sky is the limit.

Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος MSN Messenger
shiba (giwrgos)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

shiba cc

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 11 Οκτ 2005, 13:33:52    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

μακρυα απο κουμαν..ειναι ασχετοσ Laughing [/flash]

Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση όλων των Δημοσιεύσεων που έγιναν πριν από:   
Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Γενικές Συζητήσεις Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες
Μετάβαση στη σελίδα Προηγούμενη  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10  Επόμενη
Σελίδα 9 από 10

Μετάβαση στη:  
Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Δ.Συζήτησης