PSClub - Hellas Αρχική σελίδα
Portal Home  |   Δημόσια συζήτηση  |   Αναζήτηση  |   Κατάλογος Μελών  |   Ομάδες Μελών  |   Προφίλ  |   Προσωπικά μηνύματα  |   Σύνδεση  |  Εγγραφή

Ας αρχίσει ο τουρισμός!!!!
Μετάβαση στη σελίδα Προηγούμενη  1, 2, 3, 4  Επόμενη

Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Γενικές Συζητήσεις περί αυτοκινήτων Printable version
Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας  

Τουρ με τα 206 μας.....
Είμαι ήδη εκεί και σας περιμένω πίνοντας ζεστό καφέ!!!
29%
 29%  [ 5 ]
Μέσα, αλλά το οικονομικό........να κάνουμε κάτι γιαυτό?
11%
 11%  [ 2 ]
Αν με βολεύει το ΣΚ θα έρθω σίγουρα
35%
 35%  [ 6 ]
Ε..να ....και....που.....μμμμμ......θα δούμε.....
11%
 11%  [ 2 ]
Δεν το βλέπω .......
5%
 5%  [ 1 ]
Είστε ένα μάτσο κόπανοι και σας έχω χεσ...ς
0%
 0%  [ 0 ]
Αν είναι ο Μίλτος εγώ δεν έρχομαι!!!
5%
 5%  [ 1 ]
Αμα δεν πέσει παντόφλα....
0%
 0%  [ 0 ]
Σύνολο Ψήφων : 17

Συγγραφέας Μήνυμα
DimiP 
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!

Peugeot 206xt,Μazda 3MPS,Peugeot 207GT

Ένταξη: 16 Απρ 2002
Τόπος: Πειραιάς

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 11 Νοέ 2002, 10:27:02    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Εγω και ψηφισα (ειμαι το 8%) και θα ερχομουν ευχαριστως αλλα δεν αξιζει για μιση μερα μια και δουλευω μεχρι Σαββατο μεσημερι, οποτε....
Για να ειμαι αληθινος ομως σκεφτομαι και το οικονομικο.Σε κατι τετοια ξαφνικα , χαλας λεφτα που δεν τα καταλαβαινεις παρα μετα απο 2-3 μερες κι αφου εχει φυγει η γλυκα.
Οι καιροι ειναι δυσκολοι
Και μην ξεχνατε και ενα αξιωμα by DimiP:Οσο περισσοτερα τα μελη του club τοσο ευκολοτερο να μαζευτουν αρκετα για εκδρομη αλλα και τοσο δυσκολοτερο να μαζευονται ολοι καθε φορα!![/u]

Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
Sidobre (Τάσος)
Πρόεδρος - Webmaster
Πρόεδρος - Webmaster
Επίσημο Μέλος

Peugeot 206 XS evo2

Ένταξη: 12 Απρ 2002
Τόπος: Αθήνα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 11 Νοέ 2002, 10:31:27    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Οσο περισσοτερα τα μελη του club τοσο ευκολοτερο να μαζευτουν αρκετα για εκδρομη αλλα και τοσο δυσκολοτερο να μαζευονται ολοι καθε φορα!![/quote]

Αυτό είναι δεδομένο, ότι δηλαδή δεν θα μπορούν να έρθουν όλοι.

Γι'αύτο πρέπει οι ημερομηνίες που δίνουμε να ταιριάζουν τουλάχιστον για τους περισσότερους. Οσοι δεν μπορούν, θα μπορέσουν την επόμενη φορά.

If everything seems under control, you're just not going fast enough...
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα
christhehealer (Celebrity)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Jazzmobile

Ένταξη: 19 Ιούν 2002
Τόπος: Αθήνα - Γκύζη

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 11 Νοέ 2002, 13:37:52    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Nikel έγραψε:
Δεν με βοηθάς δεν με βοηθάς.......

O Γεωργίου ξεκίνησε το ραδιόφωνο από τον Sprint Fm (ήταν το ραδιόφωνο του "Φίλαθλου"). Tον παίρνει τηλέφωνο ένας τύπος και του λέει θέλω ψευδόνυμο που να τελειώνει σε -ιου για να μοιάζει με το Γεωργίου. Kαι έτσι βγήκε το Iγνατίου. Kαι έτσι ο Iγνατίου έβγαινε κάθε Παρασκευή βράδυ στην εκπομπή και γινόταν το έλα να δεις. Tο καλύτερο το είπε όταν έγινε η μεταγραφή του Bαρεσάνοβιτς στην Tουρκία που βγαίνει ο Iγνατίου και λέει: και αυτοί οι Tούρκοι 145 Nησίδες διεκδικούν και το μόνο που πήραν ήταν ο Bαρεσάνοβιτς. Kαι οι περισσότερες ατάκες του Γεωργίου είναι καθαρά του Iγνατίου

Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Jazzmobile

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 11 Νοέ 2002, 13:45:19    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

pduke έγραψε:
μήπως αν βάλουμε κανα δωράκι έρθουνε πιο πολλοί?Ας πουμε δυο ελατηριάκια eibach?(όσοι έχουν να πάνε στο περτούλι για να μην ξαναπιαστούν αδιάβαστοι....... Cool )

Έχω ελατήρια Eibach και όσο για το Περτούλι, στο φιλάω με τις φωτιές που μου άναψες. Σε δωράκι θα ήθελα κάτι σε στυλ Carmen Electra, εάν έχεις. Shocked Shocked Shocked Shocked

Πάντως και τέσσερις να πάμε, θα είναι μια αρχή που πρέπει να γίνει, για να ξεφύγουμε λίγο από τα "φτιαξίματα" του 206 και να αναδείξουμε και άλλες χρησιμότητες του εν λόγω οχήματος.

Επιστροφή στην κορυφή
pduke (Πάνος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

206 GT 2.0 16V

Ένταξη: 17 Ιούλ 2002
Τόπος: Scholarington(Duke of..)

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 11 Νοέ 2002, 14:54:57    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Πάντως και τέσσερις να πάμε, θα είναι μια αρχή που πρέπει να γίνει, για να ξεφύγουμε λίγο από τα "φτιαξίματα" του 206 και να αναδείξουμε και άλλες χρησιμότητες του εν λόγω οχήματος.

Εγώ μαζί σου Χρήστο.Το ταξίδι είναι από τις ελάχιστες αγνές απολaύσεις ,πόσο μάλλον αν βρεθούμε όλοι (όσοι!?) μαζί.

Electra δεν έχω,έχω κάτι σε Tatjana Patitz όμως αν θες.....

GT όπως Μέγας Τουρίστας

Don't forget the boogie ... and those marvellous bastards !
Επιστροφή στην κορυφή
theflame 
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

Peugeot 206 1.4 (8V) XS (2002)

Ένταξη: 06 Ιούλ 2002
Τόπος: Αθήνα - Αμπελόκηποι

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 11 Νοέ 2002, 22:34:15    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Nikel έγραψε:
theflame έγραψε:
Nikel έγραψε:
theflame έγραψε:
Νικέλιε παιδί μου, εσύ μάλλον δεν ετοιμάζεις μόνο τούρμπισμα....

Αλλα????????

Δεν ξέρω... απλά για να μιλάς τόσο αποφασιστικά για τις στροφές... Embarassed και κάτι άλλο θα έχεις στο μυαλό σου, υποθέτω... Embarassed
Μήπως να τις αποφύγεις πετώντας;;;;; :D

Παιζει αυτο το ενδεχομενο αλλα βασικα στοιχηματιζω στις αναρτησεις που θα βαλω (Bilstein PSS)! Τωρα αν με απογοητευσουν και αυτες υπαρχει και αλλη μια εναλλακτικη...τα χερια μου Wink

Έτσι σε θέλω..... :D
Ηθικόν.... Ακμαιότατον!!!!! :D
Είδες, και κάτι άλλο μου μύριζε εκτός από το turbo!!! (και δεν ήταν το λάστιχο που θα αφήνεις επιταχύνοντας με τετάρτη Wink )

Όσο αναφορά τώρα την πρόσκληση-πρόκληση για εκδρομούλα με το club, η ιδέα είναι ΟΥΑΟΥ αλλά και οι καιροί δύσκολοι. Crying or Very sad
Δυστυχώς δεν μπορώ να πάρω θετική θέση παρά μόνο την "τελευταία" στιγμή, οπότε... απλά ελπίζω να μπορέσω, και σίγουρα το θέλω.

206 reasons to live...
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email MSN Messenger
Nikel 
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Ένταξη: 30 Μάϊ 2002
Τόπος: Πειραιάς-Κερατσίνι

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 12 Νοέ 2002, 11:37:02    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

christhehealer έγραψε:
Nikel έγραψε:
Δεν με βοηθάς δεν με βοηθάς.......

O Γεωργίου ξεκίνησε το ραδιόφωνο από τον Sprint Fm (ήταν το ραδιόφωνο του "Φίλαθλου"). Tον παίρνει τηλέφωνο ένας τύπος και του λέει θέλω ψευδόνυμο που να τελειώνει σε -ιου για να μοιάζει με το Γεωργίου. Kαι έτσι βγήκε το Iγνατίου. Kαι έτσι ο Iγνατίου έβγαινε κάθε Παρασκευή βράδυ στην εκπομπή και γινόταν το έλα να δεις. Tο καλύτερο το είπε όταν έγινε η μεταγραφή του Bαρεσάνοβιτς στην Tουρκία που βγαίνει ο Iγνατίου και λέει: και αυτοί οι Tούρκοι 145 Nησίδες διεκδικούν και το μόνο που πήραν ήταν ο Bαρεσάνοβιτς. Kαι οι περισσότερες ατάκες του Γεωργίου είναι καθαρά του Iγνατίου

Σωστοςςςςςς

A CC & a Strong Hair-Gel Are 2 Things That Go Together
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
alxdr74 (αλεξανδρος)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

peugeot 307 1.4 XS

Ένταξη: 11 Νοέ 2002
Τόπος: GREECE

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 13 Νοέ 2002, 12:47:28    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

[quote="pduke"][b]Πάντως και τέσσερις να πάμε, θα είναι μια αρχή που πρέπει να γίνει, για να ξεφύγουμε λίγο από τα "φτιαξίματα" του 206.....
βαλτε και μενα μεσα οποτε ειμαστε πεντε! Smile τελικά τι θα γινει θα την κανουμε αυτη την εκδρομη? Φανταστειτε ολων τα βλεματα σαν παρακολουθουν μια ''ουρα'' απο 206 να αναιβενει το πήλιο! Smile

Peugeot...The drive of your life
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Yahoo Messenger
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Jazzmobile

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 13 Νοέ 2002, 15:04:42    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

alxdr74 έγραψε:
τελικά τι θα γινει θα την κανουμε αυτη την εκδρομη?

Nαί και έχουν προκείψει και κάποια καινούρια στοιχεία, τα οποία ξέρει ο Sidobre. Sorry που δεν ασχολούμε πολύ με το θέμα αλλά αυτή τη στιγμή προέχει για μένα η νομιμοποίηση του club.

Επιστροφή στην κορυφή
Sidobre (Τάσος)
Πρόεδρος - Webmaster
Πρόεδρος - Webmaster
Επίσημο Μέλος

Peugeot 206 XS evo2

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 13 Νοέ 2002, 15:08:49    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Οντως παιδιά όλοι θέλουμε να γίνει και θα γίνει.

Επειδή όμως όντως προέχει η νομιμοποίηση και έχουμε καταπιαστεί όλοι με διάφορα επί τουτου, σε πολύ σύντομο χρονικό διάστημα θα έχουμε τις ανακοινώσεις.

Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα
Sidobre (Τάσος)
Πρόεδρος - Webmaster
Πρόεδρος - Webmaster
Επίσημο Μέλος

Peugeot 206 XS evo2

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 13 Νοέ 2002, 15:13:49    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Το Θετικό νέο είναι ότι για το Touring, καλύπτουμε και αυτούς που ψήφισαν το δεύτερο Wink

Δηλαδή το οικονομικό θα είναι ιδιαίτερα ελκυστικό!

Επιστροφή στην κορυφή
Vaggelis (Βάγγος - Ιδρυτικό μέλος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Peugeot 206 1.4 (8V) XR (2000)

Ένταξη: 10 Οκτ 2002
Τόπος: Αμπελογκάρντεν

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 13 Νοέ 2002, 15:33:26    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Sidobre έγραψε:
Οντως παιδιά όλοι θέλουμε να γίνει και θα γίνει.

Επειδή όμως όντως προέχει η νομιμοποίηση και έχουμε καταπιαστεί όλοι με διάφορα επί τουτου, σε πολύ σύντομο χρονικό διάστημα θα έχουμε τις ανακοινώσεις.

Από το στόμα σου και στου Θεού το αυτί. Ελπίζω να μην συμβεί ότι έγινε και με άλλες "υποσχέσεις" (τα αυτοκόλλητα ας πούμε που έπρεπε να ήταν έτοιμα εδώ και δύο εβδομάδες, ε;;;;.....)
Πάντως για την εκδρομή δηλώνω πρώτος από τώρα συμμετοχή, και ας μην έχει κανονιστεί τίποτα ακόμα

Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Yahoo Messenger MSN Messenger
Sidobre (Τάσος)
Πρόεδρος - Webmaster
Πρόεδρος - Webmaster
Επίσημο Μέλος

Peugeot 206 XS evo2

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 13 Νοέ 2002, 15:39:54    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Vaggelis έγραψε:
Από το στόμα σου και στου Θεού το αυτί. Ελπίζω να μην συμβεί ότι έγινε και με άλλες "υποσχέσεις" (τα αυτοκόλλητα ας πούμε που έπρεπε να ήταν έτοιμα εδώ και δύο εβδομάδες, ε;;;;.....)
Πάντως για την εκδρομή δηλώνω πρώτος από τώρα συμμετοχή, και ας μην έχει κανονιστεί τίποτα ακόμα

Ποιός είπε ότι τα ξεχάσαμε τα αυτοκόλλητα;

Οτι υποσχόμαστε το τηρούμε, αυτός είναι απαράβατος κανόνας!

Επιστροφή στην κορυφή
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 13 Νοέ 2002, 15:43:22    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Sidobre έγραψε:
Vaggelis έγραψε:

Ποιός είπε ότι τα ξεχάσαμε τα αυτοκόλλητα;

Οτι υποσχόμαστε το τηρούμε, αυτός είναι απαράβατος κανόνας!

Ε, που είναι τότε;;;;;;??????????!!!!!!!!
Δεν βλέπω κανένα στο πίσω τζάμι μου!!!!!!!!!!!!!

Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Yahoo Messenger MSN Messenger
Sidobre (Τάσος)
Πρόεδρος - Webmaster
Πρόεδρος - Webmaster
Επίσημο Μέλος

Peugeot 206 XS evo2

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 13 Νοέ 2002, 15:46:10    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Vaggelis έγραψε:

Tσκ, τσκ, τσκ,

Τι ανυπόμονοι που είστε ρε παιδιά!

Υπάρχει λογος που δεν τα έχουμε μοιράσει ακόμα. Λίγη υπομονή Wink

Επιστροφή στην κορυφή
Αλεξ@νδρος (Αλέξανδρος)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

Peugeot 206 1.4(8V) XS 4/2004

Ένταξη: 20 Απρ 2002
Τόπος: Παλαιό Ηράκλειο

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 13 Νοέ 2002, 17:07:04    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Sidobre έγραψε:
Το Θετικό νέο είναι ότι για το Touring, καλύπτουμε και αυτούς που ψήφισαν το δεύτερo :D

Να δω που θα βρειτε τις 60000 περιπου που χρειαζομαι για να μεταφερω το PUG Ηρακλειο-Αθηνα-Ηρακλειο.Δεν ερχεστε αντ'αυτου εσεις ενα tour κατα δω?Εχει και ενα ωραιο σπηλαιο του Σαρχου αν το εχετε ακουστα το οποιο εχει και Ρωσιδες Cool

Επιστροφή στην κορυφή
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Jazzmobile

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 13 Νοέ 2002, 17:56:34    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Alexandros έγραψε:
Εχει και ενα ωραιο σπηλαιο του Σαρχου αν το εχετε ακουστα το οποιο εχει και Ρωσιδες Cool

Έλα ρε Aλέξανδρε εκεί έχουν φωλιά και έψαχνα να τη βρω. Shocked Shocked Shocked Shocked

Aλλάζει το σχέδιο. 1ο Tour του 206 club στη Σπηλιά του Σάρχου για να θαυμάσουμε δίμετρες ξανθιές Pωσίδες...

Pωσίδες Question Question Question Mπα άκυρο. Eγώ είμαι υπερ των Oυκρανέζων. Άσε που ο Πολίτης έχει υποσχεθεί Mολδαβές, αι οποίαι είναι εξίσου αρίστης ποιότητας με τας Oυκρανέζας.

Όπως έλεγα λοιπόν, 1ο Tour του 206 club στο Πηλιο προς τέρψην όλων των αισθήσεων. Όταν πηγαίνουν οι παντρεμένοι για τα "ζεστά σεντόνια", οι εργένηδες υπό την σοφή καθοδήγηση του Πολίτη, θα βγαίνουμε για γούστα Twisted evil Twisted evil Twisted evil Twisted evil Twisted evil

Επιστροφή στην κορυφή
teoman (Τεό)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

C230 Sport Coupe Kompressor

Ένταξη: 19 Αύγ 2002
Τόπος: Jurassic Park

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 14 Νοέ 2002, 10:40:41    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Vaggelis έγραψε:

Και μου να δεις που μερικοί έχουν και στο μπροστά Wink

Ότι αξίζει πονάει... Και είναι δύσκολο...
Επιστροφή στην κορυφή
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 14 Νοέ 2002, 11:35:36    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

teoman έγραψε:
Vaggelis έγραψε:

Και μου να δεις που μερικοί έχουν και στο μπροστά Wink

Δέν πειράζει... Ο μεγάλος λέοντας που έχω στο καπώ δεν νοιώθει μοναξιά, αλλά δεν θα έλεγε όχι σε... λίγη "παρέα"...

Επιστροφή στην κορυφή
pduke (Πάνος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

206 GT 2.0 16V

Ένταξη: 17 Ιούλ 2002
Τόπος: Scholarington(Duke of..)

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 14 Νοέ 2002, 23:44:08    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Επιστρέφω σαν μέγας τουρίστας και εξομολογούμαι,
Οταν γράφτηκα σε αυτό το φόρουμ η πρώτη εικόνα που ήρθε στο μυαλό μου μεσα στην υπέρμετρη χαρά μου ,ήταν ενα κομβόι απο 206 να ανεβαίνει το πήλιο και "γρήγορες" συζητήσεις δίπλα στο τζάκι.
Ναι ο άνθρωπος γύρο από το 206 λείπει σε μένα πιο πολύ από όλα τα άλλα.Αληθηνές στιγμές.Καλό το φόρουμ μας(το καλύτερο απόσα έχω μπει),αλλά αυτή η οθόνη και το πληκτρολόγιο μου γυρνάν τα νεύρα.
Καλές και οι συναντήσεις,αλλά ορθάντζα στο πάρκινγκ το χ πολυκαταστήματος.....

Βουνό!!!Δάσος ρεεεεεε!!! ελευθερία!!!τζάκι...ζεστασιά(καλά δεν θα πηδηχτούμε κιόλας....)
Άντε κλαμπίσιοι μου κοντά είμαστε

GT όπως Μέγας Τουρίστας

Don't forget the boogie ... and those marvellous bastards !
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση όλων των Δημοσιεύσεων που έγιναν πριν από:   
Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Γενικές Συζητήσεις περί αυτοκινήτων Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες
Μετάβαση στη σελίδα Προηγούμενη  1, 2, 3, 4  Επόμενη
Σελίδα 3 από 4

Μετάβαση στη:  
Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Δ.Συζήτησης