Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας |
Συγγραφέας |
Μήνυμα |
Takis@20VT (Takis) Μόλις έγραψα

Ένταξη: 01 Αύγ 2005 Δημοσιεύσεις: 4
|
Δημοσιεύθηκε: Κυρ 09 Οκτ 2005, 02:55:56 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Κύριοι γειά σας, μιας και είναι η 1η φορά που γράφω εδώ μέσα αν και σας παρακολουθώ αρκετό καιρό τώρα.
Στο ψητό τώρα: η δική μου άποψη είναι οτι ο εν λόγω 1.8 20βάλβιδος με το τούρμπο είναι 'τού μάτς' όπως λένε στο χωριό μου για το συγκεκριμένο πλαίσιο. Απλά θα ξεφτυλίζεται το πλαίσιο σε σημείο να γίνεται επικίνδυνο το εν λόγω αυτ/το στην οδήγησή του (προσωπική άποψη). Ίσως θα ήταν καλύτερα να έβαζαν τον ίδιο κινητήρα χωρίς το τούρμπο επάνω του και τα πράγματα πιστεύω θα ήταν αρκετά ανεκτά. (1.8 20V πραγματικών 125 ίππων με αποθέματα ροπής ικανοποιητικά).
Όσο για το θέμα αξιοπιστίας του 1.8 20VT είναι θρυλικό. Εννοείται οτι ίσως να υπάρχουν εξαιρέσεις στον κανόνα, αλλά στο θέμα βελτίωσης φταίνε οι λάθος επιλογές του ιδιοκτήτη & οχι καθ' αυτού ο ίδιος ο κινητήρας.
Ανήκω στο club των κατόχων του 1.8 20VT εδώ & ενάμισυ χρόνο χωρίς να έχει κάνει ούτε τσικ μέχρι τώρα.
Υ.Γ. Το κύκνειο άσμα του εν λόγω κινητήρα σε δύναμη εργοστασιακής απόδοσης βρίσκεται στο audi ΤΤ με αυξημένη την ισχύ του από 225 hp που ήταν στους 240 hp  |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
STELIOS Moderator
 Little Bastard
Ένταξη: 18 Οκτ 2003 Δημοσιεύσεις: 2664
|
Δημοσιεύθηκε: Κυρ 09 Οκτ 2005, 09:06:13 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Takis@20VT έγραψε: | .......
Στο ψητό τώρα: η δική μου άποψη είναι οτι ο εν λόγω 1.8 20βάλβιδος με το τούρμπο είναι 'τού μάτς' όπως λένε στο χωριό μου για το συγκεκριμένο πλαίσιο. Απλά θα ξεφτυλίζεται το πλαίσιο σε σημείο να γίνεται επικίνδυνο το εν λόγω αυτ/το στην οδήγησή του (προσωπική άποψη)..... |
Δεκτη η αποψη. Ομως γενικα τα μοντελα VW τεινουν να ειναι βαρια απο κατασκευης τους, δεν ειναι τα κλασικα κουβαδακια στυλ Punto και Peugeot. Παντως τα παραπανω αλογα ειναι παντα καλοδεχουμενα
Takis@20VT έγραψε: | .......Όσο για το θέμα αξιοπιστίας του 1.8 20VT είναι θρυλικό. Εννοείται οτι ίσως να υπάρχουν εξαιρέσεις στον κανόνα, αλλά στο θέμα βελτίωσης φταίνε οι λάθος επιλογές του ιδιοκτήτη & οχι καθ' αυτού ο ίδιος ο κινητήρας.... |
Σωστα το θετεις. Αλλα αυτο ισχυει και γενικα σε ολα τα μοτερ.
 |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
vinman Γεν. Γραμματέας
407 2.0
Ένταξη: 21 Φεβ 2005 Δημοσιεύσεις: 4577
|
Δημοσιεύθηκε: Κυρ 09 Οκτ 2005, 09:19:56 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Απο χθες εως και αυριο το απογευμα τυχαινει να εχω στα χερια μου ενα suberb με τον γνωστο 1,8Τ.......Ενα θα πω....Παρολο που το superb ειναι μεγαλο και βαρυ,απλα χαιδευεις το γκαζι και το αυτοκινητο απογειωνεται....Για την αξιοπιστια του ξερω οτι ειναι καλη και φυσικα δεν εχει καμμια σχεση με τον FSI που ειναι επιεικως απαραδεκτος... |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
|