PSClub - Hellas Αρχική σελίδα
Portal Home  |   Δημόσια συζήτηση  |   Αναζήτηση  |   Κατάλογος Μελών  |   Ομάδες Μελών  |   Προφίλ  |   Προσωπικά μηνύματα  |   Σύνδεση  |  Εγγραφή

Γυρνάω το κλειδί και τίποτα η μίζα
Μετάβαση στη σελίδα Προηγούμενη  1, 2

Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Βλάβες - Επισκευές - Συνεργεία - Ανταλλακτικά Printable version
Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας  
Συγγραφέας Μήνυμα
sod (BASILHS)
Τμήμα Κοινωνικών Εκδηλώσεων

PUG 206 1.4 (8v) Βελτιωμενο στα σημεια

Ένταξη: 10 Νοέ 2004
Τόπος: athina - peristeri

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 07 Οκτ 2005, 06:44:39    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

[b]Κι εγω προβλημααααααααααααα!!!!!γυρναω το κλειδι να βαλω μπροστα και τιποτα!!η μπαταρια ξηρου τυπου και αλαγμενη πριν 6 μηνεs και η ενδειξη στο πρασινο,οκ!!στο βολτομετρο 12-14 volt!!!ειχα φωτα κανονικα,ραδιο,κλειδωνε κτλ.πηρα ρευμα με καλωδια αλλα τιποτα!χτυπησα την μιζα μηπωs ειχε κολησει και τιποτα!!!τελικα πηρα την οδικη τηs peugeot και το πηγαμε στη lion.προβλεπω τρελο κουστουμι Evil Evil Ενα ευχαριστω στον ROM206,STEVON,TOURISTA KAI KANELJ για την βοηθεια τουs!!!

Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Yahoo Messenger MSN Messenger
sod (BASILHS)

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 07 Οκτ 2005, 09:29:44    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Η πρωτη εκτιμηση τηs LION ειναι μιζα 280 ευρω!!!

Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Yahoo Messenger MSN Messenger
sod (BASILHS)

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 07 Οκτ 2005, 12:03:51    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Τελικη τιμη στην LΙΟΝ 153 ευρω και αυτο επειδη εχει ληξει πριν απο λιγο καιρο η εγγυηση!!Αυταααα!!!!

Επιστροφή στην κορυφή
manosm3 (manos)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

207 RC F/L '10 & Peugeot 206 1.4 XT

Ένταξη: 17 Ιούν 2005
Τόπος: Βριλησσια

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 07 Οκτ 2005, 18:07:14    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

sod έγραψε:
Η πρωτη εκτιμηση τηs LION ειναι μιζα 280 ευρω!!!

136 ευρω πληρωσα εγω!!!!

Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email
sod (BASILHS)

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 07 Οκτ 2005, 22:56:54    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Tελικα εδωσα 153 ευρω και αυτο γιατι μου ειπαν πωs η lion δεν ξεχνα τουs πελατεσ τηs απο την μια μερα στην αλλη!αυτο μου απαντησαν οταν ρωτησα τι εγινε και απο 280 που ηταν αρχικα πωs κατεβηκε στα 153.μου ειπαν και το αλλο πωs και εξω να πηγαινα 150 θα εδινα! Laughing Laughing εγω ειχα παρει το συνεργειο ποy το παω και μου πε πωs με 70-80 ευρω θα ξεμπερδευα!αυτα!!!

Επιστροφή στην κορυφή
Stevon ("Κουμπάρος" John Φυστίκη...)
Τμήμα Δημοσίων Σχέσεων
Επίσημο Μέλος

VF7 + VF3 = P.S.A.

Ένταξη: 22 Απρ 2004

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 08 Οκτ 2005, 08:36:46    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

sod έγραψε:
εγω ειχα παρει το συνεργειο ποy το παω και μου πε πωs με 70-80 ευρω θα ξεμπερδευα!αυτα!!!

Βασίλη ΝΑΙ μπορεί να έχεις δίκιο για αυτό , με μία διαφορά ότι αυτή την στιγμή που μιλάμε εάν το αυτοκίνητο σου δέν παίρνει ΞΑΝΑ εμπρός θα στο αλλάξουν στα <<πλαίσια >> της εγγύησης (το ανταλλακτικο) και αυτό ισχύει για ένα ολόκληρο έτος. Wink

Δέν προλάβαμε να το "τουρμπίσουμε" και μας άφησε ο 3ος...
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα MSN Messenger
Επισκόπηση όλων των Δημοσιεύσεων που έγιναν πριν από:   
Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Βλάβες - Επισκευές - Συνεργεία - Ανταλλακτικά Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες
Μετάβαση στη σελίδα Προηγούμενη  1, 2
Σελίδα 2 από 2

Μετάβαση στη:  
Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Δ.Συζήτησης