PSClub - Hellas Αρχική σελίδα
Portal Home  |   Δημόσια συζήτηση  |   Αναζήτηση  |   Κατάλογος Μελών  |   Ομάδες Μελών  |   Προφίλ  |   Προσωπικά μηνύματα  |   Σύνδεση  |  Εγγραφή

Σασμάν - Δίσκο πλατό και δύο βάσεις κομμένες στα 23000χλμ.
Μετάβαση στη σελίδα Προηγούμενη  1, 2, 3, 4  Επόμενη

Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Βλάβες - Επισκευές - Συνεργεία - Ανταλλακτικά Printable version
Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας  
Συγγραφέας Μήνυμα
ROLAND GARROS (PARIS)
Μέλος
Μέλος

Renault Megane CC (έπαθα και έμαθα)

Ένταξη: 12 Μάρ 2004
Τόπος: ATHENS

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 09 Μάϊ 2005, 15:59:19    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

υπάρχει και η λύση "φτίαχνε μόνο ότι σου είναι απαραίτητο..."

εγω στο δικό μου ήθελα να βάλω τα κλάματα αλλα με τον καιρό κατάλαβα οτι ήταν μεμονομένη περίπτωση (ελατωματικό)

ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΑΣΧΗΜΑ Ε?

Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα MSN Messenger
volvos (volvos)
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!
Επίσημο Μέλος

Ένταξη: 08 Απρ 2004

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 03 Οκτ 2005, 21:10:18    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

μετα απο 43000χλμ και 1.5 συμβιωσης με το πεζο μου ενα εχω να πω...

ΑΝΤΕ ΓA**ΣΟΥ ΚΥΡΙΑ ΠΕΖΟ...

ΚΑΙ ΟΠΟΙΟΝ ΑΚΟΥΣΩ ΝΑ ΚΟΡΟΙΔΕΥΕΙ ΤΑ ΝΤΑΤΣΟΥΝΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΚΟΥΡΟΛΙΑ ΘΑ ΤΟΝ ΠΑΡΕΙ Ο ΔΙΑΟΛΟΣ.

μολις γυρισα με ταξι απο τη πεζο.ΣΥΜΠΛΕΚΤΗΣ αυτη τη φορα...
εμεινα μες στη κηφισιας 20.00 το βραδυ ευτυχως διπλα στο κονδωρα.

2 φορες μεσαιο καζανακι
3 φορες γρυλους παραθυρων- 2 οδηγου 1 συνοδηγου-
2 φορες για το ιδιο τριξιμο στις πισω ταπετσαριες -
2 φορες κομ στο τιμονι
1 φορα οοοοολο το τιμονι
1 φορα μπαταρια- εμεινα μεσα στην πεζο!!!!!!!!!! -
1 φορα οθονη πολλαπλων ενδειξεων...

θα μου πειτε με εξαιρεση το συμπλεκτη τα υπολοιπα δεν ειναι και τοσο τραγικα...ΝΑΙ ΑΛΛΑ ΟΙ ΕΡΓΑΤΩΡΕΣ ΠΟΥ ΕΧΩ ΧΑΣΕΙ ΓΙΑ ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ...
ΑΥΡΙΟ ΤΟ ΠΡΩΙ ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΜΕ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΣΕΙ ΓΙΑ 3η ΦΟΡΑ ΣΤΟΝ ΕΡΓΟΔΟΤΗ ΜΟΥ ΜΕΣΑ ΣΕ ΕΝΑ ΜΗΝΑ ΠΟΥ ΑΡΓΩ ΓΙΑ ΤΟ ΜΠΟΥΡΔΕΛΟ????

ειλικρινα εχω ταπηροκρανιαστει κυριως με τη πεζο
ειναι αδιανοητο ενα αμαξι που κυκλοφορει 6χρονια στην αγορα να μην εχουν λυσει ακομα τα ιδια και τα ιδια προβληματα....αυτο δειχνει τι ειναι η πεζο.
ακομα και 147 να παρεις δεν θα εχει τα ιδια προβληματα με τα πρωτα
μοντελα

προτεινω εδω να γραψετε ολοι ποσες ωρες απο την εργασια σας εχετε χασει για το πεζο σας απο βλαβες και ποσες φορες σας τα εχουν χωσει τα αφεντικα σας για αυτο το ρημαδι το !@#$%@
ΠΟΥ ΝΑ ΤΟ ΕΙΧΑ ΠΕΙΡΑΞΕΙ ΑΙΝΤΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ

και σε 6 μηνες που ληγει η εγγυηση α τα πληρωνω απο τη τσεπη μου?????????????????????????????????
αμε δε σφαξανε ΜΑΤΙΖ ΜΕ 5ΧΡΟΝΙΑ ΕΓΓΥΗΣΗ και 0-100 στο απειρο θα παρω Twisted evil Twisted evil Twisted evil Twisted evil

τωρα που τα εχωσα και ηρεμησα λετε να βαλω κανα 4φτερο της peygeot sport Laughing

ΕDITED by STELIOS
Mod Team
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
manosm3 (manos)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

207 RC F/L '10 & Peugeot 206 1.4 XT

Ένταξη: 17 Ιούν 2005
Τόπος: Βριλησσια

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 03 Οκτ 2005, 22:36:12    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Πουλα το οσο εινα ιστην εγγυηση! Εγω παρατηρησα οτι οσο ηταν στην εγγυηση δεν ειχε προβληματα, απο κει και μετα...... Evil
Η μανα μου αναπωλει τις μερες που ειχε ενα ΚΙΑ και δεν ειχε ΚΑΝΕΝΑ προβλημα!
Υ/Γ: Ας μου πει καποιος πως να βγαλω τα ρετσινια απο το 206! Μη χασω και μεταπωλητικη αξια Razz Razz Razz

Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email
Recifees (Γιαννης)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

206 BlueBird 1.600.000 κεκ

Ένταξη: 07 Νοέ 2003

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 04 Οκτ 2005, 08:53:12    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

@Volvos είναι πολλά ...όπως και αυτά του rom Sad

Oύτε και εγώ είχα την καλύτερη άποψη για την γαλλική αξιοπιστία ,βλέποντας όμως μερικές περιπτώσεις που αποδείχθηκαν πραγματικά σκυλιά απο άποψη αντοχής και αξιοπιστίας, έτσι άλλαξα απο Ιαπωνα και Γερμανό σε Γάλλο .
Σε άλλο Πεζώ της οικογένειας το πράγμα πάει λες και το έχουν μουντζώσει Evil

Τώρα το μόνο πρόβλημα μετά 30000χλμ και 2+ χρόνια ...ένα ρουλεμάν του clima που τα έπαιξε ..Νόμιζα ότι ξεκίνησε ο χορός αλλά μετά κατάλαβα ότι θα πρέπει να να μειώσω την διάρκεια που έχω πατημένο το γκάζι στην εθνική και να κλείνω που και πού το κλίμα στις 190αρες που συνήθιζα (το άφηνα ανοικτό για να μειώνω τη θερμοκρασία Embarassed επειδή το πόδι μου ήταν απλωμένο ) έτσι ηρέμησα λίγο ,το ζυγοστάθμισα και έφυγε και το όποιο τρέμουλο απο τα 130-140 βάλε

Ντατσούνια είναι και τα Skyline , 350Z ,300ZX ...
Toyota είναι και τα Supra τα Celica

Με την ρόδα στον αέρα ...
Επιστροφή στην κορυφή
volvos (volvos)
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!
Επίσημο Μέλος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 04 Οκτ 2005, 09:57:07    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

ααααααααααααα ξεχασα
το ραδιοσιντι
το κομπρεσερ του αιρκοντισιον....
ακριβως το ιδιο κανει και σε μενα σφυριζει στα πολλα με γκαζι σα ρουλεμαν.....
Επιστροφή στην κορυφή
kogos (Kogos)
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

Peugeot 307 1.6 (16V) XT Premium (2003)

Ένταξη: 29 Ιούν 2005
Τόπος: Αθήνα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 04 Οκτ 2005, 10:02:07    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

να ρωτήσω κι εγώ κάτι;; Πόσο πάει δίσκος-πλατό (και σε χρήμα αλλά και πόσο χρόνο χρειάζονται για να αλλάξουν);;; Μιλάω για τα stock της Peugeot, όχι τίποτα after sale...

Ακόμα, περίπου σε πόσα χλμ. (πείτε μου μια μέση εκτίμηση) θέλουν αλλαγή λόγο φθοράς;
Επιστροφή στην κορυφή
kanelj (Γιαννης)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

PEUGEOT 206 1.6 8v rallye 109+ ?

Ένταξη: 27 Μάρ 2003
Τόπος: Γαλατσι

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 04 Οκτ 2005, 10:20:19    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Παιδια,αν δεν προσεχετε τα αυτοκινητα σας δεν σας φταιει κανεις..... Rolling eyes

www.secret-rooms.gr
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Yahoo Messenger
volvos (volvos)
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!
Επίσημο Μέλος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 04 Οκτ 2005, 11:26:01    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

ΤΙ ΛΕΣ ΓΙΑΝΝΑΚΗ ΔΕ ΠΡΟΣΕΧΩ ΤΟ ΑΜΑΞΙ ΜΟΥ ΣΟΒΑΡΑ ΜΙΛΑΣ???????????

ΑΛΛΟΥ ΤΙΣ ΕΙΡΩΝΕΙΕΣ ΣΟΥ...

ΜΟΛΙΣ ΜΕ ΕΝΗΜΕΡΩΣΑΝ ΟΤΙ ΔΕΝ ΜΕ ΚΑΛΥΠΤΕΙ Η ΕΓΓΥΗΣΗ ΚΑΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΩ ΤΟ ΣΥΜΠΛΕΚΤΗ ΑΠΟ ΤΗ ΤΣΕΠΗ ΜΟΥ...ΑΝΑΛΩΣΙΜΟ ΕΙΔΟΣ ΣΤΑ 40000ΧΛΜ

ΕΙΠΑΤΕ ΤΙΠΟΤΑ???
Επιστροφή στην κορυφή
kanelj (Γιαννης)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 04 Οκτ 2005, 11:28:18    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Μα δεν ειρωνευτηκα κανεναν.....
Απλα ειπα το προφανες....
Εχω ακουσει και εχω δει πολλα εξυπκα να κανουν πολλοι....
Μηπως φταιτε και εσεις λιγο?Πως χαλαει ενας συμπλεκτης μονος του?!?!

www.secret-rooms.gr
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Yahoo Messenger
gianic (Γιάννης)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

mx-5 1.8

Ένταξη: 02 Ιούλ 2004
Τόπος: Αγ.Παρασκευη

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 04 Οκτ 2005, 15:45:10    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

kanelj έγραψε:
Μα δεν ειρωνευτηκα κανεναν.....
Απλα ειπα το προφανες....
Εχω ακουσει και εχω δει πολλα εξυπκα να κανουν πολλοι....
Μηπως φταιτε και εσεις λιγο?Πως χαλαει ενας συμπλεκτης μονος του?!?!

κι ομως χαλαει ... εγω στα 15000 χλμ τον αλλαξα με εντελως ηρεμη οδηγηση χωρις πατημενες πρωτες χωρις τιποτα . Ειναι πολλα 206 τα οποια εχουν ελλατωματικους δισκους απ τη μανα τους ...

Α και να σημειωσω πως δεν πατιναρε , απλα δεν κουμπωναν οι ταχυτητες

bye bye cc , welcome miata
Fuck army...
Επιστροφή στην κορυφή
Sidobre (Τάσος)
Πρόεδρος - Webmaster
Πρόεδρος - Webmaster
Επίσημο Μέλος

Peugeot 206 XS evo2

Ένταξη: 12 Απρ 2002

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 04 Οκτ 2005, 16:04:09    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

giannis_cc έγραψε:
Ειναι πολλα 206 τα οποια εχουν ελλατωματικους δισκους απ τη μανα τους ...

Εχεις αποδείξεις για αυτό;

Γιατί σύμφωνα με στατιστικά οι δίσκοι αντέχουν από 50-70.000 χλμ ανάλογα την χρήση.

Αν σου έσπασε κάποιο ελλατήριο (αφού δεν πατίναρε) μάλλον φταις εσύ.

Volvo, 40.000 αν υπολογίσεις ότι το αμάξι οδηγείται στην Αθήνα δεν είναι άσχημα. Μήν ξεχνάς ότι οι δίσκοι είναι Valeo και είναι και πάμφθηνοι.

If everything seems under control, you're just not going fast enough...
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα
gianic (Γιάννης)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

mx-5 1.8

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 04 Οκτ 2005, 16:07:00    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Sidobre έγραψε:
giannis_cc έγραψε:
Ειναι πολλα 206 τα οποια εχουν ελλατωματικους δισκους απ τη μανα τους ...

Εχεις αποδείξεις για αυτό;

Γιατί σύμφωνα με στατιστικά οι δίσκοι αντέχουν από 50-70.000 χλμ ανάλογα την χρήση.

Αν σου έσπασε κάποιο ελλατήριο (αφού δεν πατίναρε) μάλλον φταις εσύ.

Volvo, 40.000 αν υπολογίσεις ότι το αμάξι οδηγείται στην Αθήνα δεν είναι άσχημα. Μήν ξεχνάς ότι οι δίσκοι είναι Valeo και είναι και πάμφθηνοι.

εχω φιλο μηχανικο σε εξουσιοδοτημενο και μου ανοιγει τα ματια οποτε μιλαμε αλλα δυστυχως ειναι εκτος Αθηνα και Πατρας .

-------Δηλαδη πως ακριβως φταιω;--------

Fuck army...
Επιστροφή στην κορυφή
Sidobre (Τάσος)
Πρόεδρος - Webmaster
Πρόεδρος - Webmaster
Επίσημο Μέλος

Peugeot 206 XS evo2

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 04 Οκτ 2005, 16:12:28    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Αν έχει σπάσει ελατήριο μπορεί να συμβεί και από μία φορά απροσεξίας με απότομη απεμπλοκή.

Εντάξει σίγουρα μπορεί να είναι αστοχία υλικού, πάντα παίζει τέτοιο σκηνικό, αλλά δεν πιστεύω ότι όλοι οι δίσκοι είναι προβληματικοί!

Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα
gianic (Γιάννης)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

mx-5 1.8

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 04 Οκτ 2005, 16:16:01    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Sidobre έγραψε:
Αν έχει σπάσει ελατήριο μπορεί να συμβεί και από μία φορά απροσεξίας με απότομη απεμπλοκή.

Εντάξει σίγουρα μπορεί να είναι αστοχία υλικού, πάντα παίζει τέτοιο σκηνικό, αλλά δεν πιστεύω ότι όλοι οι δίσκοι είναι προβληματικοί!

ολοι σιγουρα δεν ειναι ! τυχερα ειναι αυατ μωρε .

Μπορω να βαλω δισκο-πλατω στο δικο μου απο διλιτρο ή απο RC ;

Fuck army...
Επιστροφή στην κορυφή
Sidobre (Τάσος)
Πρόεδρος - Webmaster
Πρόεδρος - Webmaster
Επίσημο Μέλος

Peugeot 206 XS evo2

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 04 Οκτ 2005, 16:18:38    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Οχι το ένα είναι ΒΕ σασμάν και το άλλο είναι ΜΑ. Αλλο το ένα άλλο το άλλο.

Μπορείς όμως να κοιτάξεις σε κανένα SACHS που ξέρω ότι είναι αρκετά καλοί.

Επιστροφή στην κορυφή
gianic (Γιάννης)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

mx-5 1.8

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 04 Οκτ 2005, 16:22:15    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

ok thnx !

Fuck army...
Επιστροφή στην κορυφή
volvos (volvos)
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!
Επίσημο Μέλος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 04 Οκτ 2005, 17:29:36    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

το αυτοκινητο εχει κανει 43000χλμ με το 70% στην εθνικη με 5η και 4η...
δεν εχει ξεκινησει ουτε μια φορα σπινιαροντας σε καλη ασφαλτο και γενικα το προσεχα ιδιαιτερα το σαζμαν αφου απο την αρχη γρατσουναγε η αλλαγη απο 2α σε 3η...
επισης ουτε πατιναρε ποτε ουτε τιποτα απλα σε μεσα σε μια στγμη σκληρυνε αφανταστα το πενταλ σαν να ειχα απωλεια υγρων...
δεν εχει εξακριβωθει ακομα 100% οτι ειναι δισκο πλατο αφου αυριο πρωι θα κατεβασουν....

οποιος μετα απο αυτα νομιζει οτι φταιει η χρηση μου που χαλασε ο συμπλεκτης σε 40000χλμ ειναι ΗΛΙΘΙΟΣ
Επιστροφή στην κορυφή
kanelj (Γιαννης)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 05 Οκτ 2005, 15:10:33    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Εμενα το αυτοκινητο μου εχει κανει 112.000χλμ με 2 κινητηρες ( Shocked ) και ο δισκος μου κρατησε μεχρι τα 80.000!
-Φαντασου αλλαξα κιητηρα και ΔΕΝ αλλαξα δισκο!!!

-Λιγο πριν αλλαξω κινητηρα εκανα απιστευτες βλακειες με τον δισκο (πχ εφευγα σε φαναρι με κοφτες και σπινιαρε Shocked Shocked Shocked )

-το ελιωνα συνεχεια το αυτοκινητο και σπινιαρα συνεχεια ακομα και με 2α σε ασχημο οδοστρωμα...

-εχει μαθει να οδηγει και αλλο ενα ατομο (και εγω σε αυτο εμαθα) με αυτον τον δισκο....

Edited by Sidobre
Reason: Λεπτά τα όρια πλάκας και μη πλάκας. Ευχαριστώ

www.secret-rooms.gr
Επιστροφή στην κορυφή
STELIOS 
Moderator

Little Bastard

Ένταξη: 18 Οκτ 2003

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 05 Οκτ 2005, 18:58:12    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Τωρα που το σηζητατε εχω παρατηρησει τους τελευταιους μηνες πως πατωντας το πενταλ του συμπλεκτη σκληραινει στο μεσο της διαδρομης του. Το ιδιο και στο αφημα, σαν να σκαλωνει καπου στη μεση της διαδρομης. Εχω κανει περιπου 90.000 χλμ. Μηπως ειναι καποιο σημαδι.... Confused

Επιστροφή στην κορυφή
kanelj (Γιαννης)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 05 Οκτ 2005, 19:07:14    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

kanelj έγραψε:
Εμενα το αυτοκινητο μου εχει κανει 112.000χλμ με 2 κινητηρες ( Shocked ) και ο δισκος μου κρατησε μεχρι τα 80.000!
-Φαντασου αλλαξα κιητηρα και ΔΕΝ αλλαξα δισκο!!!

-Λιγο πριν αλλαξω κινητηρα εκανα απιστευτες βλακειες με τον δισκο (πχ εφευγα σε φαναρι με κοφτες και σπινιαρε Shocked Shocked Shocked )

-το ελιωνα συνεχεια το αυτοκινητο και σπινιαρα συνεχεια ακομα και με 2α σε ασχημο οδοστρωμα...

-εχει μαθει να οδηγει και αλλο ενα ατομο (και εγω σε αυτο εμαθα) με αυτον τον δισκο....

Edited by Sidobre
Reason: Λεπτά τα όρια πλάκας και μη πλάκας. Ευχαριστώ

Καλα ντε!
Δεκτον!
Απλα θελω να καταληξω οτι δεν χαλανε ετσι ευκολα οι δισκοι...
By the way,αν δεν χαλαει απο την κακη χρηση τοτε απο τι μπορει να χαλασει?
Αν ξερει κανενας να μας πει??
Εκτος απο τα ελατηρια του που ξερουμε οτι χαλανε...
Γιατι δεν μπορω να σκεφτω κατι αλλο... Rolling eyes

www.secret-rooms.gr
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση όλων των Δημοσιεύσεων που έγιναν πριν από:   
Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Βλάβες - Επισκευές - Συνεργεία - Ανταλλακτικά Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες
Μετάβαση στη σελίδα Προηγούμενη  1, 2, 3, 4  Επόμενη
Σελίδα 2 από 4

Μετάβαση στη:  
Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Δ.Συζήτησης