Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας |
Συγγραφέας |
Μήνυμα |
Alex Έχω ξεφύγει !!!

Peugeot 206 1.4 (8V) XT (1999)
Ένταξη: 24 Ιούλ 2002 Δημοσιεύσεις: 1037 Τόπος: Αθήνα - Μαρούσι
|
Δημοσιεύθηκε: Τρι 12 Νοέ 2002, 19:31:59 Θέμα δημοσίευσης: Ξέρει κανείς τι είναι αυτά? |
|
|
Ρε παιδια ξερει κανεις τι ειναι τα 2 μαυρα, κυλινδρικα σαν ρυθμιστηρια, που βρισκονται κατω απ'το καπω στο σημειο πανω απ'την πεταλουδα (και λιγο πιο αριστερα ισως) - περιπου στο κεντρο οπως κοιταμε το αμαξι βασικα - και εχουν απο πισω τους δυο λαστιχα? Τι ρολο βαρανε αυτα? Δεν τα πετυχα και πουθενα στο 206 CD...(αν και μαλλον καπου θα γραφει και γι'αυτα).. Δεν ξερω αν το εχουν ολα τα μοντελα παντως τα 1400 εχουν... |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
Slash (Ντάνης) Τρελλαμένο μέλος

Peugeot 206 1.4 (8V) XT (2001)
Ένταξη: 25 Ιούλ 2002 Δημοσιεύσεις: 541 Τόπος: Θεσσαλονίκη
|
Δημοσιεύθηκε: Τετ 13 Νοέ 2002, 00:15:21 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Χεχεχε!!!
Είχα κι εγώ την ίδια απορία με τον πατέρα μου όταν το βλέπαμε το αυτοκίνητο στο πάρκινγκ ένα βράδυ, και λέμε σωληνάκια υψηλής πίεσης; Ρε μπας και έχει καμια προεγκατάσταση για turbo;
Τα σωληνάκια του κλίματος είναι Alex, το πάνε-έλα της πίεσης. Μάλιστα το έδειξα και στο meeting που είχαμε, και οι υπόλοιποι το ίδιο αποφάνθηκαν. 
I live my life a 1/4 mile at a time...for those 10 seconds or less...I'm free |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
Alex Έχω ξεφύγει !!!

Peugeot 206 1.4 (8V) XT (1999)
Ένταξη: 24 Ιούλ 2002 Δημοσιεύσεις: 1037 Τόπος: Αθήνα - Μαρούσι
|
Δημοσιεύθηκε: Τετ 13 Νοέ 2002, 01:17:11 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Και εγω κατι τετοιο πιστευω οτι ειναι αλλα οχι με βεβαιοτητα.. μαλιστα το ενα απο τα 2 το ειχα παει δεξια αριστερα (ειναι σαν ρυθμιστηρι) και αναρωτιομουν αν εκανα καμια μ@λακια.. Το αμαξι δειχνει οτι δουλευει ΟΚ παρ'ολο το "σκαλισμα"..
Παντως αν ξερει κανεις με βεβαιοτητα η αν ξερει που υπαρχουν πληροφοριες γι'αυτο ας το γραψει... |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
|