PSClub - Hellas Αρχική σελίδα
Portal Home  |   Δημόσια συζήτηση  |   Αναζήτηση  |   Κατάλογος Μελών  |   Ομάδες Μελών  |   Προφίλ  |   Προσωπικά μηνύματα  |   Σύνδεση  |  Εγγραφή

Ξέρει κανείς τι είναι αυτά?

Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Γενικές Συζητήσεις περί αυτοκινήτων Printable version
Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας  
Συγγραφέας Μήνυμα
Alex 
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Peugeot 206 1.4 (8V) XT (1999)

Ένταξη: 24 Ιούλ 2002
Τόπος: Αθήνα - Μαρούσι

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 12 Νοέ 2002, 19:31:59    Θέμα δημοσίευσης: Ξέρει κανείς τι είναι αυτά? Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Ρε παιδια ξερει κανεις τι ειναι τα 2 μαυρα, κυλινδρικα σαν ρυθμιστηρια, που βρισκονται κατω απ'το καπω στο σημειο πανω απ'την πεταλουδα (και λιγο πιο αριστερα ισως) - περιπου στο κεντρο οπως κοιταμε το αμαξι βασικα - και εχουν απο πισω τους δυο λαστιχα? Τι ρολο βαρανε αυτα? Δεν τα πετυχα και πουθενα στο 206 CD...(αν και μαλλον καπου θα γραφει και γι'αυτα).. Δεν ξερω αν το εχουν ολα τα μοντελα παντως τα 1400 εχουν...
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email
Slash (Ντάνης)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

Peugeot 206 1.4 (8V) XT (2001)

Ένταξη: 25 Ιούλ 2002
Τόπος: Θεσσαλονίκη

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 13 Νοέ 2002, 00:15:21    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Χεχεχε!!!
Είχα κι εγώ την ίδια απορία με τον πατέρα μου όταν το βλέπαμε το αυτοκίνητο στο πάρκινγκ ένα βράδυ, και λέμε σωληνάκια υψηλής πίεσης; Ρε μπας και έχει καμια προεγκατάσταση για turbo; Laughing
Τα σωληνάκια του κλίματος είναι Alex, το πάνε-έλα της πίεσης. Μάλιστα το έδειξα και στο meeting που είχαμε, και οι υπόλοιποι το ίδιο αποφάνθηκαν. Wink

I live my life a 1/4 mile at a time...for those 10 seconds or less...I'm free
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
Alex 
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Peugeot 206 1.4 (8V) XT (1999)

Ένταξη: 24 Ιούλ 2002
Τόπος: Αθήνα - Μαρούσι

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 13 Νοέ 2002, 01:17:11    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Και εγω κατι τετοιο πιστευω οτι ειναι αλλα οχι με βεβαιοτητα.. μαλιστα το ενα απο τα 2 το ειχα παει δεξια αριστερα (ειναι σαν ρυθμιστηρι) και αναρωτιομουν αν εκανα καμια μ@λακια.. Το αμαξι δειχνει οτι δουλευει ΟΚ παρ'ολο το "σκαλισμα"..

Παντως αν ξερει κανεις με βεβαιοτητα η αν ξερει που υπαρχουν πληροφοριες γι'αυτο ας το γραψει...
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email
Επισκόπηση όλων των Δημοσιεύσεων που έγιναν πριν από:   
Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Γενικές Συζητήσεις περί αυτοκινήτων Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες
Σελίδα 1 από 1

Μετάβαση στη:  
Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Δ.Συζήτησης