PSClub - Hellas Αρχική σελίδα
Portal Home  |   Δημόσια συζήτηση  |   Αναζήτηση  |   Κατάλογος Μελών  |   Ομάδες Μελών  |   Προφίλ  |   Προσωπικά μηνύματα  |   Σύνδεση  |  Εγγραφή

Τράβηγμα δεξιά
Μετάβαση στη σελίδα Προηγούμενη  1, 2, 3  Επόμενη

Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Βλάβες - Επισκευές - Συνεργεία - Ανταλλακτικά Printable version
Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας  
Συγγραφέας Μήνυμα
DimiP 
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!

Peugeot 206xt,Μazda 3MPS,Peugeot 207GT

Ένταξη: 16 Απρ 2002
Τόπος: Πειραιάς

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 24 Δεκ 2003, 19:44:27    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

ΡΕ ΣΕΙΣ ΔΕ ΣΤΑΜΑΤΑΤΕ ΤΗΝ ΚΑΖΟΥΡΑ ΛΕΩ ΓΩ;;;;
Νωε , μαντεψε ποιος θα αναλαβει να μου φτιαξει τον πεζουλα που τραβαει δεξια...πες αλευρι!!!
οχι τιποτ'αλλο αλλα κατι ειχα ακουσει πως στη Lion είναι "γιατροι" οι μηχανικοι και "λυνουν και δενουν"!!!! Wink

Vaggelis, οτι και να πω χαμενο θα παει... Twisted evil ενα θα σου πω , ετσι οπως στριβει τωρα (με τα λαστιχα) δεν το πιανεις...χιχιχιχι... Twisted evil Twisted evil Twisted evil

Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
Vaggelis (Βάγγος - Ιδρυτικό μέλος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Peugeot 206 1.4 (8V) XR (2000)

Ένταξη: 10 Οκτ 2002
Τόπος: Αμπελογκάρντεν

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 25 Δεκ 2003, 00:54:11    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

DimiP έγραψε:

Vaggelis, οτι και να πω χαμενο θα παει... Twisted evil ενα θα σου πω , ετσι οπως στριβει τωρα (με τα λαστιχα) δεν το πιανεις...χιχιχιχι... Twisted evil Twisted evil Twisted evil

Σίγουρα δεν σε πιάνω, γιατί τα δικά μου είναι στο τέρμα της ζωής τους.....
Πρόσεχε όμως τι λες, γιατί και εγώ ετοιμάζομαι για αλλαγή.....

Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Yahoo Messenger MSN Messenger
307__:)(dimitris) 
Φανατικό μέλος
Φανατικό μέλος

peugeot 307 1.6 black

Ένταξη: 07 Σεπ 2004
Τόπος: agrinio

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 28 Σεπ 2005, 13:25:52    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Γεια σας παιδια λοιπον μεχρι στιγμης ειχα αναρτηση bilstein sprint και apex 55mm τελικα προ 3 ημερων αλλαξα τα apex με eibach παλι 55mm λογου του οτι το αυτοκινητο δεν εκατσε οπως ηθελα πισω.Τελικα μετα απο αυτην την αλλαγη το αυτικινητο τραβαει δεξια και το τιμονι να εχει ασαφειες και να κανει κατι περα δωθε σαν καποιος (μεταφορικα)στον δρομο να μου κουναει τους τροχους εκανα 3 ευθυγραμμισεις και τιποτα ξερει κανεις τι μπορει να ειναι? Εχουν γινει αλλαγες δεξι αριστερο λαστιχο οπως και αμορτισερ και ελατηριων αλλα τιποτα οπιος γνωριζει κατι ας βοηθησει Crying or Very sad
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος MSN Messenger
Touristas (Αργύρης)
Τεχνικός Σύμβουλος

Peugeot Geopolis RS 300

Ένταξη: 15 Φεβ 2004
Τόπος: Νικαια-Περιστέρι

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 28 Σεπ 2005, 13:41:06    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Αμορτισέρ δεξιά , αριστερά δεν γίνεται δεν είναι ίδια.
Επιστροφή στην κορυφή
Φανατικό μέλος
Φανατικό μέλος

peugeot 307 1.6 black

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 28 Σεπ 2005, 13:45:14    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Τα bilstein sprint εχουν αυτη την δυνατοτητα γιατι εχει δυο βασεις για να παινει η ζαμφορ
Επιστροφή στην κορυφή
crusader (Σπύρος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Ένταξη: 26 Μάρ 2004

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 28 Σεπ 2005, 13:51:31    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Είχα κι εγώ πρόσφατα πρόβλημα "τραβήγματος" κι ενώ είχα φάει τον κόσμο να βρω τι φταίει, τελικά ήταν το πιο απλό πράγμα : Η πίεση των ελαστικών!!

Ο μηχανικός μου τα μέτρησε μια μέρα με πιεσόμετρο ακριβείας (αγωνιστικού τύπου) και είδαμε ότι οι πιέσεις ήταν άλλα αντί άλλων.
Σε συνδυασμό με τον τύπο του ελαστικού που φόραγα, έκανε το αμάξι να έχει αυτή την συμπεριφορά.

Κοινώς στο βενζινάδικο που έβαζα αέρα άλλα έδειχνε το όργανο και άλλα έκανε... Confused

Αφού διορθώσαμε τις πιέσεις εξαφανίστηκε και το τράβηγμα Exclamation

®
Επιστροφή στην κορυφή
Touristas (Αργύρης)
Τεχνικός Σύμβουλος

Peugeot Geopolis RS 300

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 28 Σεπ 2005, 14:22:32    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

307__:)(dimitris) έγραψε:
Τα bilstein sprint εχουν αυτη την δυνατοτητα γιατι εχει δυο βασεις για να παινει η ζαμφορ

καλά ντε Razz Razz
Επιστροφή στην κορυφή
DimiP 
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!

Peugeot 206xt,Μazda 3MPS,Peugeot 207GT

Ένταξη: 16 Απρ 2002
Τόπος: Πειραιάς

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 29 Σεπ 2005, 00:13:16    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

crusader έγραψε:
Είχα κι εγώ πρόσφατα πρόβλημα "τραβήγματος" κι ενώ είχα φάει τον κόσμο να βρω τι φταίει, τελικά ήταν το πιο απλό πράγμα : Η πίεση των ελαστικών!!

Ο μηχανικός μου τα μέτρησε μια μέρα με πιεσόμετρο ακριβείας (αγωνιστικού τύπου) και είδαμε ότι οι πιέσεις ήταν άλλα αντί άλλων.
Σε συνδυασμό με τον τύπο του ελαστικού που φόραγα, έκανε το αμάξι να έχει αυτή την συμπεριφορά.

Κοινώς στο βενζινάδικο που έβαζα αέρα άλλα έδειχνε το όργανο και άλλα έκανε... Confused

Αφού διορθώσαμε τις πιέσεις εξαφανίστηκε και το τράβηγμα Exclamation

να πω κατι ;
ενταξει παραδεχομαι οτι μπορει να εφταιγε ο αερας στα λαστιχα σου αλλα , αντε και τα μετρησες και τα φουσκωσες μια φορα με ακριβεια.
οταν θα χρειαστει να ξαναφουσκωσεις σε καποιο βενζιναδικο τοτε τι γινεται ;
θελω να πω πως μαλλον το δικο σου τραβηγμα δεν εχει σχεση με τα τραβηγματα που παροσιαζουν τα 206 του 307 και του δικου μου που ακομα και τωρα "δεξιοφερνει".
το λεω αυτο γιατι εχω βαρεθει (χωρις βεβαια ναφτες εσυ) να ακουω να μου λενε (για το δικο μου) οτι φταινε τα λαστιχα (και ο αερας και η φθορα τους) που φευγει δεξια.
προσπαθω να τους πισω οτι κατι αλλο φταιει αλλα....

Επιστροφή στην κορυφή
crusader (Σπύρος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Ένταξη: 26 Μάρ 2004

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 29 Σεπ 2005, 10:10:31    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Δημήτρη εγώ απλά ανέφερα την δική μου περίπτωση, για να ελέγξει και αυτό ο φίλος πιο πάνω.

Τώρα, σε εσένα μπορεί να φταίει κάτι άλλο..

Όσο για το όταν θα χρειαστεί να ξαναβάλω αέρα στα λάστιχα, απλά θα δοκιμάσω κάποιο άλλο βενζινάδικο με την ελπίδα να λειτουργεί εντάξει το μηχάνημα.
Δεν μπορώ να κάνω κάτι άλλο, ούτε να πηγαίνω κάθε λίγο και λιγάκι στον μηχανικό. Rolling eyes

®
Επιστροφή στην κορυφή
Φανατικό μέλος
Φανατικό μέλος

peugeot 307 1.6 black

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 29 Σεπ 2005, 10:19:01    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Touristas έγραψε:

καλά ντε Razz Razz

Ελα Αργυρη πλακα κανω Laughing μην τα παιρνεις σοβαρα(γιατι θα σου δωσω τα ελατηρια μου και θα πηγαινεις και εσυ στραβα Laughing )Καμια λυση παιδια κανενας Question Idea
Επιστροφή στην κορυφή
Touristas (Αργύρης)
Τεχνικός Σύμβουλος

Peugeot Geopolis RS 300

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 29 Σεπ 2005, 10:36:30    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Ελα Αργυρη πλακα κανω Laughing μην τα παιρνεις σοβαρα(γιατι θα σου δωσω τα ελατηρια μου και θα πηγαινεις και εσυ στραβα Laughing )Καμια λυση παιδια κανενας Question Idea

Λες ε μπας και χαμηλώσει και το δικό σου σωστά Razz Razz Laughing Laughing
Επιστροφή στην κορυφή
gianic (Γιάννης)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

mx-5 1.8

Ένταξη: 02 Ιούλ 2004
Τόπος: Αγ.Παρασκευη

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 29 Σεπ 2005, 12:14:44    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

κι εγω απο τοτε που χαμηλωσα το αμαξι δεν κρατιεται ευθεια με τιποτα .

ετσι οπως παω αν αφησω το τιμονι γυρναει μονο του δεξιοστροφα .

κανεις δεν εχει βρει τιποτα απολυτως στις ευθυγραμμισεις και συνεργεια μεχρι που ενας ευθυγραμμισας μου πε πως πρεπει να συνηθισεις γιατι αν οχι ολα τα περισσοτερα χαμηλωμενα 206 τραβανε δεξια .

Τον ρωταω: "καμια λυση ;". και μου απανταει ξερα ...D2

οσοι καταλαβαν καταλαβαν ....

bye bye cc , welcome miata
Fuck army...
Επιστροφή στην κορυφή
MEMsound 
Υπεύθυνος Συνεργασιών
Επίσημο Μέλος

206gti

Ένταξη: 17 Σεπ 2004
Τόπος: Στροφοδιαδρομές

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 29 Σεπ 2005, 12:22:25    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

giannis_cc έγραψε:
....Τον ρωταω: "καμια λυση ;". και μου απανταει ξερα ...D2...
=1500€.... Wink Wink
Ναι όλα σχετικά είναι...
Μήπως τότε κάτι πρέπει να ρυθμιστεί κατάλληλα στην ευθυγράμμιση μετά το χαμήλωμα (με διαφορετικό τρόπο από ότι όταν δεν είναι χαμυλωμένο το αυτοκίνητο) ώστε να μην πάιρνει δεξιά.
Μου φαίνεται πάρα πολύ περίεργο να μην μπροεί να διορθωθει! Scratch

η πιο ωραία βόλτα...
ειναι η επόμενη...
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Yahoo Messenger MSN Messenger
Touristas (Αργύρης)
Τεχνικός Σύμβουλος

Peugeot Geopolis RS 300

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 29 Σεπ 2005, 12:25:48    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Δεν είναι λογικό να τραβάει δεξιά μετά το χαμήλωμα Rolling eyes
Έχω χαμηλώσει κι εγώ 206 με 3ποντα και πάει καρφί ευθεία Wink

Το δικό δεν λέει να στρώση Silly ….πρέπει να του κάνω μια καλή ευθυγράμμιση και θα του φύγει αυτή η τάση προς τα δεξιά που έχει Tease
Επιστροφή στην κορυφή
Φανατικό μέλος
Φανατικό μέλος

peugeot 307 1.6 black

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 29 Σεπ 2005, 12:31:30    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Ουτε εγω ειχα τετοιο προβλημα με τα apex τελικα μπηκαν παλι apex Embarassed ε Αργυρη? Πηρα ενα τηλ σε αυτον που τα βαζει μου ειπε το εκανε δοκιμη χωρις ευθυγραμμιση και το προβλημα εξαφανιστηκε και απο οτι ειδε το eibach εχει διαφορετικη θεση που πιανει στα top mount. Τωρα νεοτερα αργοτερα που θα το δω και μονος μου Rolling eyes
Επιστροφή στην κορυφή
gianic (Γιάννης)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

mx-5 1.8

Ένταξη: 02 Ιούλ 2004
Τόπος: Αγ.Παρασκευη

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 29 Σεπ 2005, 12:33:34    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

ρε μπας και καμια ζαντουλα εχει βγει off ?

εχω κανει 5 ευθυγραμμισεις βαρεθηκα να σκαω 20ευρα.

bye bye cc , welcome miata
Fuck army...
Επιστροφή στην κορυφή
MEMsound 
Υπεύθυνος Συνεργασιών
Επίσημο Μέλος

206gti

Ένταξη: 17 Σεπ 2004
Τόπος: Στροφοδιαδρομές

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 29 Σεπ 2005, 12:34:05    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Touristas έγραψε:
Δεν είναι λογικό να τραβάει δεξιά μετά το χαμήλωμα Rolling eyes

προφανώς!

η πιο ωραία βόλτα...
ειναι η επόμενη...
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Yahoo Messenger MSN Messenger
SnakeMJK (Ζήσης)
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!
Επίσημο Μέλος

Renault Clio 1.5 (8V) Dynamic (2015)

Ένταξη: 27 Φεβ 2003
Τόπος: Αθήνα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 29 Σεπ 2005, 13:02:05    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Πριν αλλάξω αμορτισέρ, για 3,5 ολόκληρα χρόνια, το αυτοκίνητο δεν πήγαινε ΠΟΤΕ ευθεία. Πάντα είχε ένα τραβηγματάκι δεξιά. Από το καλοκαίρι κ μετά με τα νέα αμορτισέρ, πάει καρφί ευθεία (ακόμα κ όταν το αριστερό μου μπροστά λάστιχο είχε πάει η πίεση του κόντα στο 20, όταν όλα τα άλλα ήταν στο 32).

Ότι να ναι δηλαδή!!!

Επιστροφή στην κορυφή
Spyros_L 
Μέλος
Μέλος

Old school

Ένταξη: 25 Σεπ 2005
Τόπος: Κορυδαλλός-Κεφαλονιά

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 29 Σεπ 2005, 13:06:02    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Χαλαρώστε όλοι..Δεν έχει βγεί ακόμα αυτοκίνητο που να αντιμετωπίζει με αδιαφορία τις κακοτεχνίες των ελληνικών δρόμων. Όλων τα αυτοκίνητα πέρνουν δεξιά ή αριστερά ανάλογα με τις συνθήκες οδήγησης στους άθλιους δρόμους μας. Το σίγουρο είναι πως θέλει μεγάλη προσοχή!!!
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα MSN Messenger
Touristas (Αργύρης)
Τεχνικός Σύμβουλος

Peugeot Geopolis RS 300

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 29 Σεπ 2005, 13:10:48    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Δεν λέμε να τραβάει λόγο κακού δρόμου τουλάχιστον για το δικό μου και όχι μόνο ξέρω πολύ καλά πότε είναι ο δρόμος και πότε το αμάξι. Wink
Είναι λογικό ότι αρκετές φορές όλα τα αυτοκίνητα τραβάνε ή δεξιά ή αριστερά λόγο ανωμαλιών του δρόμου.
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση όλων των Δημοσιεύσεων που έγιναν πριν από:   
Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Βλάβες - Επισκευές - Συνεργεία - Ανταλλακτικά Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες
Μετάβαση στη σελίδα Προηγούμενη  1, 2, 3  Επόμενη
Σελίδα 2 από 3

Μετάβαση στη:  
Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Δ.Συζήτησης