PSClub - Hellas Αρχική σελίδα
Portal Home  |   Δημόσια συζήτηση  |   Αναζήτηση  |   Κατάλογος Μελών  |   Ομάδες Μελών  |   Προφίλ  |   Προσωπικά μηνύματα  |   Σύνδεση  |  Εγγραφή

"Έφυγε" το TFRC, αλλά "ξαναεπέστρεψε"
Μετάβαση στη σελίδα Προηγούμενη  1, 2, 3  Επόμενη

Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Γενικές Συζητήσεις Printable version
Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας  
Συγγραφέας Μήνυμα
Tiesto (Vassilis)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

Opel Astra GTC 1.8 Cosmo

Ένταξη: 02 Ιούν 2005
Τόπος: Athens

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 12 Σεπ 2005, 22:57:51    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

εγω τεελυταια φορα που το χα δει το 2000-2001 ηταν μπλε Razz

εχω ενα videaki απτο limanakia.tsx.org (υπαρχει ακομα αυτο αραγε?) που χε μια παλια 5αρα στη βροχη να μπαινει μ αναποδο ολο το πεταλο. αν ηταν αυτος, μπραβο πολυ καλο!

"The world's best Dj! Dj Tiesto!" - Cream Amnesia Ibiza 10/08/2002

www.tiesto.gr
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email
TiMoRiS (Argiris)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

Mini Cooper S R56

Ένταξη: 06 Ιαν 2004
Τόπος: Πειραιας

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 13 Σεπ 2005, 09:00:08    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

UnderTaker έγραψε:
Δεν είναι 1600άρι το μοτέρ...
1800 είναι αν δεν κάνω λάθος...!!! Πράγματι από Subaru!!!Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing

Ερώτηση [άσχετη]: Το i2dclub που εμφανίστηκε στο καπάκι, έχει καμία σχέση ή είναι ξεκάρφωτο με την υπόθεση του TFRC?

Οχι Οχι καμια σχεση!Το www.i2dclub.gr ειμαστε περιπου στους 6 μηνες λειτουργειας και προσπαθουμε να φτιαξουμε μια παρεα που εχει τρελα με τα αμαξια και την λιιιγο διαφορετικη οδηγηση! Twisted evil
Αν θεωρηθει διαφημηση μπορειτε να το διαγραψετε το post μου

www.asfaleia365.gr
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Yahoo Messenger MSN Messenger
UnderTaker (Παναγιώτης)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

Αυτοκίνητο? Μπα....

Ένταξη: 18 Νοέ 2004

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 13 Σεπ 2005, 11:45:25    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Χαλάρωσε ρε, τι διαφήμιση, εξάλλου εγώ ρώτησα πρώτος...

Πάντως στο RWYB, κάνανε καλή μόστρα [Ωραία αυτοκόλλητα είχανε πρόεδρααααα...].
Twisted evil Twisted evil Twisted evil Twisted evil Twisted evil Twisted evil Twisted evil Twisted evil

ΑΝ ΞΑΝΑΚΑΤΕΒΕΙ ΑΥΤΟ ΤΟ DEMI S3 ΘΑ ΤΟΥ ΠΙΩ ΤΟ ΑΙΜΑ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΑΜΑΚΙ....
ΤΟ ΑΥΤΟ ΙΣΧΥΕΙ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ALMERA!!!
Twisted evil Twisted evil Twisted evil Twisted evil Twisted evil Twisted evil Twisted evil

WELCOME TO THE DARK SIDE!!!!!
(.....we have cookies....)
Επιστροφή στην κορυφή
TiMoRiS (Argiris)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

Mini Cooper S R56

Ένταξη: 06 Ιαν 2004
Τόπος: Πειραιας

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 13 Σεπ 2005, 14:37:02    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

UnderTaker έγραψε:
Χαλάρωσε ρε, τι διαφήμιση, εξάλλου εγώ ρώτησα πρώτος...

Πάντως στο RWYB, κάνανε καλή μόστρα [Ωραία αυτοκόλλητα είχανε πρόεδρααααα...].
Twisted evil Twisted evil Twisted evil Twisted evil Twisted evil Twisted evil Twisted evil Twisted evil

ΑΝ ΞΑΝΑΚΑΤΕΒΕΙ ΑΥΤΟ ΤΟ DEMI S3 ΘΑ ΤΟΥ ΠΙΩ ΤΟ ΑΙΜΑ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΑΜΑΚΙ....
ΤΟ ΑΥΤΟ ΙΣΧΥΕΙ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ALMERA!!!
Twisted evil Twisted evil Twisted evil Twisted evil Twisted evil Twisted evil Twisted evil

Πρωτον ειναι Α3 1,6 με 17αρες
Δευτερον ειναι challenge με 17αρες και 200κιλα ηχοσυστημα!
Παντως αμα οι βλεψεις σου ειναι για τετοια κυβικα δυσκολα θα σταθεις απεναντι στον ΜeM!(πλακα κανω!) Laughing Laughing Laughing
Ισως να ανοιξουμε και μαζι! Shocked Shocked Shocked

www.asfaleia365.gr
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Yahoo Messenger MSN Messenger
SnakeMJK (Ζήσης)
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!
Επίσημο Μέλος

Renault Clio 1.5 (8V) Dynamic (2015)

Ένταξη: 27 Φεβ 2003
Τόπος: Αθήνα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 13 Σεπ 2005, 15:40:21    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Tiesto έγραψε:
εχω ενα videaki απτο limanakia.tsx.org (υπαρχει ακομα αυτο αραγε?) που χε μια παλια 5αρα στη βροχη να μπαινει μ αναποδο ολο το πεταλο. αν ηταν αυτος, μπραβο πολυ καλο!

το θέλω αυτό το video!! απ το συγκεκριμένο site έχω κ εγώ κάτι videάκια... θα τα ανεβάσω κάααααποια στιγμή.

Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
RASTAVIPER (THOMAS)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

TOP FUELER - 106 1.6(16)V

Ένταξη: 23 Νοέ 2004
Τόπος: JAMAICA

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 14 Σεπ 2005, 16:44:09    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Tiesto έγραψε:
εγω τεελυταια φορα που το χα δει το 2000-2001 ηταν μπλε Razz

Ναι φιλε μου ο Fiestaman ειναι σε φαση που δυσκολα θα ξαναδεις αφου δυστυχως την εκαψε τη μπεμπα... Crying or Very sad Crying or Very sad (2,5 μοτερ φοραγε)

Οσο για το γνωστο πρασινο transporter που εμπαινε με τις 2 ροδες σε κατι δεξιοτεχνιες και ηταν απο τα πρωτα αμαξια με TFRC αυτοκολλητα που κυκλοφορουσε ΗΤΑΝ ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ και οχι του Μακη και δε χωραει καμια αμφισβητηση.

ViPeR RaCiNg 2 > featuring Rallye 106, 1.6, 8V, NOW IN 16V EDITION!
www.tfrc.gr "ΠΟΙΑ ΠΙΣΤΑ,ΠΑΡΑΛΙΑ!"
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος MSN Messenger
volvos (volvos)
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!
Επίσημο Μέλος

Ένταξη: 08 Απρ 2004

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 14 Σεπ 2005, 17:15:52    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

ξεκολλα φιλε μιλαμε για το 95-96 κατεβαινες τοτε λιμανακια η πηγαινες ακομα σχολειο?αυτο το τρανσπορτερ που λες ειναι ποοοοοοοολυ μεταγενεστερο.
επισης το bmw καποτε ηταν μ5 και οταν το εκαψε εβαλε το 2.5.......
Επιστροφή στην κορυφή
crusader (Σπύρος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Ένταξη: 26 Μάρ 2004

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 14 Σεπ 2005, 20:04:40    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Παρακαλώ να ηρεμήσουν τα πνεύματα και να μην γίνεστε εριστικοί.

Ευχαριστώ

®
Επιστροφή στην κορυφή
RASTAVIPER (THOMAS)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 15 Σεπ 2005, 00:00:59    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

volvos έγραψε:
ξεκολλα φιλε μιλαμε για το 95-96 κατεβαινες τοτε λιμανακια η πηγαινες ακομα σχολειο?αυτο το τρανσπορτερ που λες ειναι ποοοοοοοολυ μεταγενεστερο.
επισης το bmw καποτε ηταν μ5 και οταν το εκαψε εβαλε το 2.5.......

Να μιλας καλυτερα "φιλε" και δε νομιζω πουθενα να το επαιξα παλιος και να εγραψα οτι το 95 πηγαινα λιμς, στο βαθμο που παω τωρα.Το 95 ημουν 16 χρονων και πηγαινα μια στο τοσο.Εσυ δηλαδη ποσο ησουν τοτε και την εχεις δει παλαιουρας??

Επιστροφή στην κορυφή
Touristas (Αργύρης)
Τεχνικός Σύμβουλος

Peugeot Geopolis RS 300

Ένταξη: 15 Φεβ 2004
Τόπος: Νικαια-Περιστέρι

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 15 Σεπ 2005, 06:43:19    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Χαλαρώστε γιατί θα μας αναγκάσετε να το κλειδώσουμε.
Ότι αντιπαράθεση έχετε μέσω π.μ.
Ευχαριστώ
Επιστροφή στην κορυφή
UnderTaker (Παναγιώτης)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

Αυτοκίνητο? Μπα....

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 15 Σεπ 2005, 11:30:37    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Εσύ τι πετάγεσαι τώρα σαν την π...??? [πεταλούδα θα έγραφα...]
RotflRotflRotflRotflRotflRotflRotflRotflRotflRotflRotfl
RotflRotflRotflRotflRotflRotflRotflRotflRotflRotflRotfl

Άσε μας ρε παιδί μου να βγάλουμε τα μάτια μας... Τι ανακατεύεσαι???? Twisted evil Twisted evil Twisted evil Twisted evil Twisted evil Twisted evil Twisted evil

Και φτιάξε μου και το καλοριφέρ... Evil Evil Evil

Πάντως, το πράσινο VW κλούβα με το Subaru το μοτέρ, ανήκει σε έναν τύπο περιπτερά, που είναι εξαιρετικός άνθρωπος. Τον έχω γνωρίσει προσωπικά, και μου έχει αφήσει τις καλύτερες εντυπώσεις... Thumbs Up

Ένα βράδυ παιδευόμασταν ώρες ολόκληρες με το αυτοκίνητό του σε ένα δυναμόμετρο, όταν κόπηκε η ντίζα του γκαζιού... Απίστευτες ιστορίες... Laughing Laughing Laughing Laughing

Επιστροφή στην κορυφή
RASTAVIPER (THOMAS)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 16 Σεπ 2005, 14:20:09    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

UnderTaker έγραψε:

Πάντως, το πράσινο VW κλούβα με το Subaru το μοτέρ, ανήκει σε έναν τύπο περιπτερά, που είναι εξαιρετικός άνθρωπος. Τον έχω γνωρίσει προσωπικά, και μου έχει αφήσει τις καλύτερες εντυπώσεις... Thumbs Up

Ένα βράδυ παιδευόμασταν ώρες ολόκληρες με το αυτοκίνητό του σε ένα δυναμόμετρο, όταν κόπηκε η ντίζα του γκαζιού... Απίστευτες ιστορίες... Laughing Laughing Laughing Laughing

Δε θελω να σε στεναχωρησω αλλα το φορτηγακι του Γιωργου το ειδαν καποια δικα μας παιδια τρακαρισμενο και παρατημενο πριν μερικες βδομαδες καπου στη Βαρκιζα.Τωρα το τι εγινε, δυστυχως δεν ξερω... Crying or Very sad Crying or Very sad

Επιστροφή στην κορυφή
UnderTaker (Παναγιώτης)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

Αυτοκίνητο? Μπα....

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 16 Σεπ 2005, 15:19:39    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Ω, δεν το ήξερα αυτό...!!! Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad

Επιστροφή στην κορυφή
ROM206 (ΙΓΝΑΤΙΟΣ)
Φανατικό μέλος
Φανατικό μέλος

206 1.6ΧΤ '03( EVOLUTIONISED )

Ένταξη: 16 Απρ 2004
Τόπος: Παραλία πλευρά !!!

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 16 Σεπ 2005, 20:36:33    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Παιδιά.... δεν εχώ ιδέα τι ήταν το TFRC.... πάντως.... διάβασα ΄τον επίλογο του "Προέδρου" πιθανώς... και πραγματίκα ο τύπος είναι ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ ΑΠΟΓΟΗΤΕΥΜΕΝΟΣ.... και σίγουρα και απο τα μέλη του TFRC και απο τους υπόλοιπους....και για να μιλάει έτσι ο τύπος πρέπει αν έχει πονέσει ΠΟΛΥ !!!
...και κάτι ακόμα.....( πάντα δίχως να έχω ίδεα για το TFRC) για να αντέξει τόσα χρόνια ενα club με τόσες δυσκολίες και τόσα μέλη( και όταν λέω τόσα μέλη... ξέρουμε πάντα οτι όσοι πιο πολλοί τόσα και πιο πολλά τα προβλήματα και μλκιες που γίνονται απο το καθένα) πρέπει πραγματίκα να αγωνίζονταν οι υπεύθυνοι με νύχια και με δόντια για να καταφέρουν τους στόχους και να διατηρήσουν τα πιστεύω τους οπότε ας μην είμαστε τόσο σκλήροι στην δουλεία τους και στις προσπάθειες τους.... !!
Βέβαια αυτά τα λέω απο προσωπικής άποψης δίχως να γνωρίζω και πολλά πράγματα για τα κατορθώματα του TFRC.... Rolling eyes Rolling eyes

και κάτι άσχετο.... για τα βίντεο που λέτε....
... εχώ 2 βιντεάκια στο κινήτο που μου στείλαν πριν κανα χρόνο σε μια καφέτερια με ενα τύπο Twisted evil με BMW να μπαίνει τέζες στο πέταλο και με καιρό να ρίχνει καρεκλοπόδαρα... επίσης και ένα λευκό φορτηγάκι Evil να μπαίνει στο πέταλο με τις 2 ρόδες στον αέρα.... μήπως τυχαίνει να είναι απο το TFRC????

My Baby !!!!!
http://www.psclub.gr/forum/album_personal.php?user_id=1196
CURIOCITY DIDN'T KILL THE CAT!
MY PEUG 206 DID!!!!!
(Θέλω καινούργιοοοο αμάξι...!!! )
Επιστροφή στην κορυφή
christhehealer (Celebrity)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Jazzmobile

Ένταξη: 19 Ιούν 2002
Τόπος: Αθήνα - Γκύζη

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 16 Σεπ 2005, 22:33:43    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Ρώτησα να μάθω χθες βράδυ για πιο λόγο έκλεισε το tfrc και δεν ήξερε κανένας. Και ούτε εδώ μέσα έχει γραφτεί κάποιος λόγος και μάλιστα από ανθρώπους που όπως λένε έχουν σχέση με τα πράγματα. Έφτασαν να "πλακωθούν" αλλά για αφορμή και αιτία.. κουβέντα...
Χθες το βράδυ ο UnderTaker μου έκανε μια ερώτηση: Πιστεύεις ότι τα club έχουν ημερομηνία λήξεως?

Ναι το πιστεύω, Παναγιώτη. Γιατί δεν είναι club αυτοκινήτου. Είναι forum στο Internet με θέμα το αυτοκίνητο. Ο καθένας που έχει χώρο σε κάποιο server ανεβάζει μια phBB και την ονομάζει club αυτοκινήτου... Μοιραία τα μέλη του είναι πρώτα χρήστες του Internet και μετά οδηγοί. Αυτό που τους ενδιαφέρει κύρια είναι να σερφάρουν. Μπορεί οι ιδρυτές του χώρου να έχουν τις καλύτερες των προθέσεων αλλά τις λένε σε λάθος ανθρώπους. Είναι σαν να πουλάνε αντιηλιακά σε Εσκιμώους. Τι να πεις στον άλλον πάμε να τρέξουμε στα Μέγαρα; Computer-ας είναι ο άνθρωπος. Πρότεινέ του κανα διαδικτυακό GT4 να δεις πως είναι μέσα...

Έτσι η δραστηριότητα είναι αναλόγως light. Κανά καφεδάκι στα γνωστιά στέκια, καμιά συναντησούλα σε κανα parking για ν' ανεβάσουμε καμιά φώτο στο forum και για super χαϊλίκια κανα touring που το παρουσιάζουμε σαν τον γύρο του κόσμου... Μοιραία κάποια στιγμή έρχεται και η πτώση. Δεν συμβαίνει και τίποτα συναρπαστικό ώστε να είναι όλοι στην τσίτα, τα θέματα εξαντλούνται στο forum [πόσες φορές να διαβάσεις για χαμήλωμα με μαμά ελατήρια], κάποιοι αλλάζουν αυτοκίνητο οπότε μετακινούνται σε άλλο forum... και πάει λέγοντας...

Μια ακόμα σημαντική παράμετρος της πτώσης, είναι ότι στα virtual clubs αυτοκινήτου, δεν αλλάζουν τα "κεφάλια". Δεν ακούγονται νέες ιδέες, ώστε ν' ανανεώνεται και το ενδιαφέρον. Αυτός που έχει τον server συνήθως [αυτο]αποκαλείται και "Πρόεδρος" και το θέμα βρωμάει μούχλα από μακρυά. Άσε που εάν βαρεθεί ο "Πρόεδρος" και κατεβάσει το forum, πάει περίπατο και το club.

Σίγουρα υπάρχουν club που έχουν αντέξει το χρόνο... Ένα από αυτά είναι η Αρχή του Σπορ... Κοιτώντας πίσω, μέσα από τα αφιερώματα των περιοδικών, βλέπεις μια παρέα κάνγκουρες [κυριολεκτικά] που την μία έκαναν παντηλίκια στις πλατείες του Ψυχικού και της Φιλοθέης [μην γελάτε από αυτές τις πλατείες έχουν ξεκινήσει τα καλύτερα χέρια των Ελληνικών αγώνων] και την άλλη έτρεχαν στην Πάρνηθα και το Τατοί. Αυτοί όλοι μαζεύτηκαν κάποια στιγμή και έφτιαξαν την γνωστή λέσχη περιηγήσεων και αυτοκινήτου. To πλεονέκτημα τους είναι ότι δεν υπήρχε το [παλιο]internet. Για να γραφτεί κάποιος μέλος στo club έπρεπε να πάει αυτοπροσώπως στην... έδρα!!!!!!! Άρα αποκλειόταν [σχεδόν] να γραφτεί κάποιος μέλος, άσχετος με το αντικείμενο, που απλά είδε φως και μπήκε. Αυτό τους βοήθησε να υπάρχουν τόσα χρόνια. Plus ότι με τα ΔΣ, εκλογές και τα σχετικά, άλλαζαν και τα πρόσωπα, άρα έμπαιναν φρέσκες ιδέες και όλο αυτό συνέβαλε στο να μένει το πράγμα "ζωντανό"..χωρίς ημερομηνία λήξεως.

Για μένα όσο τα clubs αυτοκινήτου έχουν forum στο Internet, έχουν και ημερομηνία λήξεως. Είναι η ημέρα που αυτός που έχει τον server πατώντας απλά ένα κουμπί στο πληκτρολόγιο του υπολογιστή του, θα τελειώσει και το club... Βλέπε tfrc...

Επιστροφή στην κορυφή
crusader (Σπύρος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Ένταξη: 26 Μάρ 2004

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 17 Σεπ 2005, 00:05:18    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Αν και με μελαγχόλησες, μάλλον έχεις δίκιο. Έτσι έχουν τα πράγματα.. Rolling eyes

®
Επιστροφή στην κορυφή
STELIOS 
Moderator

Little Bastard

Ένταξη: 18 Οκτ 2003

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 17 Σεπ 2005, 01:00:51    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Υou have spoken wisely.....

Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα
MEMsound 
Υπεύθυνος Συνεργασιών
Επίσημο Μέλος

206gti

Ένταξη: 17 Σεπ 2004
Τόπος: Στροφοδιαδρομές

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 17 Σεπ 2005, 09:59:21    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Δεν έχω παρά να συμφωνήσω απόλυτα..... Sad Sad

Μελαγχολικό μεν, πραγματικό δε... Shocked Shocked

η πιο ωραία βόλτα...
ειναι η επόμενη...
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Yahoo Messenger MSN Messenger
UnderTaker (Παναγιώτης)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

Αυτοκίνητο? Μπα....

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 17 Σεπ 2005, 10:52:37    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Καταστροφική κουβέντα άνοιξες... Wink Wink Wink Και με είχες προειδοποιήσει....

Δεν θα κάνω κανένα σχόλιο... Εξακολουθώ να πιστεύω ότι η ηλεκτρονική ύπαρξη ενός club είναι απαραίτητη. Αρκεί να μην περιορίζεται εκεί...

Αλλά επειδή είδα [με έκπληξη] πολλούς να συμφωνούν εδώ μέσα, θα διατυπώσω μόνο μια ερώτηση...

Εμείς που βρισκόμαστε...??? Ποια είναι η θέση μας στο χώρο των auto-club...?

Τελικά, ο ακρογωνιαίος λίθος των περισσότερων κλαμπ είναι το ... forum?

Πόσα club άντεξαν πραγματικά στο χρόνο...? Μήπως το ... ΕΝΑ που αναφέρθηκε...? Το οποίο μάλλον εδώ και πολλά χρόνια δεν είναι club, αλλά γέρνει προς ... επιχείρηση...

Δείτε τώρα ξένα club... Όχι στην Ελλάδα. Που έχουν αντέξει στο χρόνο! Υπάρχουν, και είναι πάρα πολλά. Και δεν έχουν κερδοσκοπικό χαρακτήρα!

Μπορεί κανένας να μαντέψει γιατί άντεξαν...? Και ας έχουνε forum...

Επιστροφή στην κορυφή
UnderTaker (Παναγιώτης)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

Αυτοκίνητο? Μπα....

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 17 Σεπ 2005, 10:55:41    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Και δεν υπάρχει κανένας λόγος για μελαγχολία! Ό,τι γράφεται, γράφεται για καλό.
Για προβληματισμό και συμμόρφωση... Wink Wink Wink

Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση όλων των Δημοσιεύσεων που έγιναν πριν από:   
Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Γενικές Συζητήσεις Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες
Μετάβαση στη σελίδα Προηγούμενη  1, 2, 3  Επόμενη
Σελίδα 2 από 3

Μετάβαση στη:  
Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Δ.Συζήτησης