PSClub - Hellas Αρχική σελίδα
Portal Home  |   Δημόσια συζήτηση  |   Αναζήτηση  |   Κατάλογος Μελών  |   Ομάδες Μελών  |   Προφίλ  |   Προσωπικά μηνύματα  |   Σύνδεση  |  Εγγραφή

Για τις Λιονταρίνες του club
Μετάβαση στη σελίδα Προηγούμενη  1, 2, 3 ... 16, 17, 18, 19  Επόμενη

Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Γενικές Συζητήσεις Printable version
Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας  
Συγγραφέας Μήνυμα
MEMsound 
Υπεύθυνος Συνεργασιών
Επίσημο Μέλος

206gti

Ένταξη: 17 Σεπ 2004
Τόπος: Στροφοδιαδρομές

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 16 Σεπ 2005, 14:20:42    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

(τρευρίζοντας σα να μιλάω σε διοικητή στρατοπέδου:)Μαμαμμμαάλιστα κύριε Salute Bounce

η πιο ωραία βόλτα...
ειναι η επόμενη...
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Yahoo Messenger MSN Messenger
manosm3 (manos)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

207 RC F/L '10 & Peugeot 206 1.4 XT

Ένταξη: 17 Ιούν 2005
Τόπος: Βριλησσια

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 16 Σεπ 2005, 18:35:52    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Θελω να θεσω μιαν απορια: Οι gay που γραφουν; Tease Tease Tease Tease Tease Tease Tease

Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email
miss pug (Μαρία)
Νέος χρήστης
Νέος χρήστης

Ένταξη: 15 Ιούλ 2005

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 16 Σεπ 2005, 21:21:25    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

MEMsound έγραψε:
χμμμμ είναι και αυτό.... Confused
εεε τότε όχι με το δικό μου!
χιχιχιχιχιχιχιχι!! Laughing Laughing

Κε λιονταρινε οταν βρεις αυτοκινητο τα ξαναλεμε....
Επιστροφή στην κορυφή
MEMsound 
Υπεύθυνος Συνεργασιών
Επίσημο Μέλος

206gti

Ένταξη: 17 Σεπ 2004
Τόπος: Στροφοδιαδρομές

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 17 Σεπ 2005, 09:53:17    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Ναι καλά περίμενε εσύ να ψάξω... Thumb Down Whistling χιχιχιχιχι

(sorry κ.Tourist...Silly )

η πιο ωραία βόλτα...
ειναι η επόμενη...
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Yahoo Messenger MSN Messenger
Touristas (Αργύρης)
Τεχνικός Σύμβουλος

Peugeot Geopolis RS 300

Ένταξη: 15 Φεβ 2004
Τόπος: Νικαια-Περιστέρι

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 17 Σεπ 2005, 09:55:54    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Laughing Laughing Laughing Laughing
Thumbs Up
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος MSN Messenger
pygolabida (Γιάννα)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

Fiat 500άκι C 1.4 100hp 16V Lounge

Ένταξη: 05 Αύγ 2004
Τόπος: London

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 21 Σεπ 2005, 18:19:13    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Ενημερώνω τις λιονταρίνες μας (καθώς και κάθε ενδιαφερόμενο) ότι ξεκίνησαν τα σεμινάρια του εθελοντισμού για το Χαμόγελο του Παιδιού.

Συγκεκριμένα πρόκειται για συντροφιά σε παιδιά που βρίσκονται στο νοσοκομείο για ιατρικές εξετάσεις πρίν φιλοξενηθούν από τον οργανισμό.

Περισσότερες πληροφορίες καθώς και δηλώσεις συμμετοχής στο 210 3306140 (Κα Καβαλιαράκη).

http://www.hamogelo.gr

Επιστροφή στην κορυφή
Stalitsa (Αιμιλία)
Δραστήριο μέλος
Δραστήριο μέλος

Ένταξη: 27 Μάϊ 2005
Τόπος: Πειραιάς

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 21 Σεπ 2005, 21:37:20    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

pygolabida έγραψε:
Ενημερώνω τις λιονταρίνες μας (καθώς και κάθε ενδιαφερόμενο) ότι ξεκίνησαν τα σεμινάρια του εθελοντισμού για το Χαμόγελο του Παιδιού.

Συγκεκριμένα πρόκειται για συντροφιά σε παιδιά που βρίσκονται στο νοσοκομείο για ιατρικές εξετάσεις πρίν φιλοξενηθούν από τον οργανισμό.

Περισσότερες πληροφορίες καθώς και δηλώσεις συμμετοχής στο 210 3306140 (Κα Καβαλιαράκη).

Εγώ και η Γιάννα..Η Γιάννα και εγώ θα είμαστε εκεί..!! Wink

Είναι κάτι στιγμές,που στα σύννεφα χάνονται,στον ουρανό...
Πρόσωπα αγαπημένα,πρόσωπα λατρεμένα που αφήνουν κενό...
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
LuNa (Αναστασία)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

Peugeot 107 1.0 (12V) (2006)

Ένταξη: 13 Δεκ 2004
Τόπος: Περιστέρι

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 22 Σεπ 2005, 08:30:24    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Stalitsa έγραψε:
pygolabida έγραψε:

Εγώ και η Γιάννα..Η Γιάννα και εγώ θα είμαστε εκεί..!! Wink

Surprised Surprised Surprised Surprised Surprised Surprised Surprised
με δουλεύετε ρε? ούτε συννενοημένες να είμασταν!!!!
έχω δηλώσει τη συμμετοχή μου πριν ένα μήνα!

206 1.6 .... περασμένα μεγαλεία ... Sad

πλέον.... 107 1,0 ... ΤΑ ΣΤΗΝΟΥΜΕ???? Twisted evil
Επιστροφή στην κορυφή
Stalitsa (Αιμιλία)
Δραστήριο μέλος
Δραστήριο μέλος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 23 Σεπ 2005, 09:33:25    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

LuNa έγραψε:
Surprised Surprised Surprised Surprised Surprised Surprised Surprised
με δουλεύετε ρε? ούτε συννενοημένες να είμασταν!!!!
έχω δηλώσει τη συμμετοχή μου πριν ένα μήνα!

Thumbs Up Ωραίααααααα!!!Έεετσι να μαζευόμαστε οι λιονταρίνες..! Very happy
Θα τα πούμε απο κοντά Αναστασία μου λοιπόν...

Επιστροφή στην κορυφή
crusader (Σπύρος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Ένταξη: 26 Μάρ 2004

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 29 Νοέ 2005, 12:04:14    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Τα άσχετα post από τους undertaker/crusader/Baphomet/silver ps διεγράφησαν.

®
Επιστροφή στην κορυφή
CHRYSAF.206GTI (ΧΡΥΣΑΦΟΥΛΑ)
Μέλος
Μέλος

206gti 16v 1600k.

Ένταξη: 14 Απρ 2005
Τόπος: ΑΘΗΝΑ

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 18 Δεκ 2005, 19:45:27    Θέμα δημοσίευσης: απουσία... Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

χαιρετώ τις λιονταρίνες και τα υπόλοιπα μέλη Wink εχω να γράψω πολύ καιρό στο forum κ γενικά έχω χαθεί λόγω φόρτου εργασίας... Crying or Very sad !! χαίρομαι πολύ για την ανανέωση του site κ πολλά θερμά συγχαρητήρια στα παιδιά για το άνοιγμα της πολυποθητης λέσχης μας Thumbs Up Thumbs Up Clapping Yahoo! Yahoo! Yahoo! μπράβο παιδιά!!!!!! keep up the good work!!!! ελπίζω να μπορέσω κάποια στιγμή να έρθω απο την λέσχη και να τα πούμε καλύτερα....

είναι ο κόσμος δύσκολη γραφή
ολο σβήνεται..
και αν δεν διαβαστεί με την αφή
τίποτα δεν γίνεται....
Επιστροφή στην κορυφή
pygolabida (Γιάννα)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

Fiat 500άκι C 1.4 100hp 16V Lounge

Ένταξη: 05 Αύγ 2004
Τόπος: London

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 29 Δεκ 2005, 18:15:37    Θέμα δημοσίευσης: Re: απουσία... Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

CHRYSAF.206GTI έγραψε:
χαιρετώ τις λιονταρίνες και τα υπόλοιπα μέλη Wink εχω να γράψω πολύ καιρό στο forum κ γενικά έχω χαθεί λόγω φόρτου εργασίας... Crying or Very sad !! χαίρομαι πολύ για την ανανέωση του site κ πολλά θερμά συγχαρητήρια στα παιδιά για το άνοιγμα της πολυποθητης λέσχης μας Thumbs Up Thumbs Up Clapping Yahoo! Yahoo! Yahoo! μπράβο παιδιά!!!!!! keep up the good work!!!! ελπίζω να μπορέσω κάποια στιγμή να έρθω απο την λέσχη και να τα πούμε καλύτερα....

Καλώς την! Μία από τα ίδια, τουλάχιστον προσπαθώ να πηγαίνω στο στέκι..... Razz

Επιστροφή στην κορυφή
Stalitsa (Αιμιλία)
Δραστήριο μέλος
Δραστήριο μέλος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 29 Δεκ 2005, 21:29:11    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Κάθε Πέμπτη σχεδόν είμαι εκεί....Λιονταρίνες σας περιμένω!

Επιστροφή στην κορυφή
xrisa-xs (ΧΡΥΣΑ)
Moderator
Επίσημο Μέλος

206xs 1.4 (2002) & 207 GT 1.6 (2009)

Ένταξη: 25 Οκτ 2005

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 30 Δεκ 2005, 13:06:21    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

εεεεχχμμμμμ.... και γω όποτε μπορώ είμαι εκεί! Wink Wink Wink

Watch out!!! Red demoness on the loose!!!
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα
Μέλος
Μέλος

206gti 16v 1600k.

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 31 Δεκ 2005, 01:29:53    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

γεια σου γιάννα!!! Wink
γεια σου αιμιλία!!! Wink
γεια σου χρύσα!!! Wink
ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ Κ ΚΑΛΑ!!!!!.....

Smile colors Onfire Multi color
ελπίζω κάποια στιγμή να μπορέσω να έρθω στο στέκι να τα πούμε!!!!!
ΑΜΗΝ Κ ΠΟΤΕ ΒΑΣΙΚΑ!!!!!!! Rolling eyes Rolling eyes

ολο σβήνεται..
τίποτα δεν γίνεται....
Επιστροφή στην κορυφή
...... (ΕΦΗ)
Δραστήριο μέλος
Δραστήριο μέλος

......

Ένταξη: 28 Μάρ 2003

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 03 Ιαν 2006, 15:19:50    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Υπαρχουν κοπελες που δεν ξερουν τι θα πει οδηγηση...κι ομως παλευουν να αποδειξουν οτι οδηγουν τελεια...(εχοντας Ν) Cool Cool
Μπορει να ακουγιεται χαλια να το λεει μια γυναικα αυτο...αλλα ποσες γυναικες ξερετε τελικα που μπορουν να οδηγησουν χωρις να τρακαρουν...???
Εγω παντως καμια...
Οσο κι αν θελουμε να υπερασπιστουμε το γυναικειο φυλο κακα τα ψεμματα δεν ειμαστε γεννημενες αγωνιαρες στους δρομους....
οχι πως οι ανδρες πανε πισω...αλλα οι γυναικες πανε ακομα πιο πισω...
Ολα αυτα γιατι μια ???γυναικα σημερα πηγε να με τρακαρει...να μην πω αντιδραση...αφησε απλα το τιμονι...
Που πας καλε κυρατσα...???δεν ειναι κατσαρολα το αυτοκινητο, καηκες και αφησες το τιμονι....
ακομα μεγαλυτερη εντυπωση μου εκανε η εκφραση της...
δεν εγινε και τιποτα....
συνεχιζω το βαψιμο...και αντε παρατα με...εχω και το eyeliner να τελειοποιησω...

Ηλιοπαρτυ...........................................................................................................................................Όποιος βιάζεται φτάνει γρηγορότερα.....
Επιστροφή στην κορυφή
Μέλος
Μέλος

206gti 16v 1600k.

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 03 Ιαν 2006, 17:50:10    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

...... έγραψε:
Υπαρχουν κοπελες που δεν ξερουν τι θα πει οδηγηση...κι ομως παλευουν να αποδειξουν οτι οδηγουν τελεια...(εχοντας Ν) Cool Cool
Μπορει να ακουγιεται χαλια να το λεει μια γυναικα αυτο...αλλα ποσες γυναικες ξερετε τελικα που μπορουν να οδηγησουν χωρις να τρακαρουν...???
Εγω παντως καμια...
Οσο κι αν θελουμε να υπερασπιστουμε το γυναικειο φυλο κακα τα ψεμματα δεν ειμαστε γεννημενες αγωνιαρες στους δρομους....
οχι πως οι ανδρες πανε πισω...αλλα οι γυναικες πανε ακομα πιο πισω...
Ολα αυτα γιατι μια ???γυναικα σημερα πηγε να με τρακαρει...να μην πω αντιδραση...αφησε απλα το τιμονι...
Που πας καλε κυρατσα...???δεν ειναι κατσαρολα το αυτοκινητο, καηκες και αφησες το τιμονι....
ακομα μεγαλυτερη εντυπωση μου εκανε η εκφραση της...
δεν εγινε και τιποτα....
συνεχιζω το βαψιμο...και αντε παρατα με...εχω και το eyeliner να τελειοποιησω...

αγαπητή έφη επετρεψε μου να διαφωνήσω μαζί σου....
ναι μεν υπάρχουν πολλές γυναίκες που φοβούνται το τιμόνι αλλά υπάρχουν κ λίγες(υπάρχουν όμως)!!!που είναι αστέρια κ οδηγούν πολύ καλύτερα απο τους άντρες!!!!...
εξάλλου ρώτα κ εμένα τι γκάφες έχω δει απο αντρες οδηγούς που θεωρούνται αρχηγοί στην οδήγηση.... Ha Ha
οσον αφορά αν ξέρω γυναίκες που δεν έχουν τρακάρει...........................
ΝΑΙ ΞΕΡΩ!!!!! ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΜΟΥ Κ ΕΙΜΑΙ ΠΟΛΥ ΠΟΛΥ ΠΕΡΗΦΑΝΗ ΓΙΑ ΑΥΤΟ!!!!!!!! Clapping Clapping Thumbs Up

ολο σβήνεται..
τίποτα δεν γίνεται....
Επιστροφή στην κορυφή
...... (ΕΦΗ)
Δραστήριο μέλος
Δραστήριο μέλος

......

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 03 Ιαν 2006, 21:01:50    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Τι λες τωρα????
Εισαι περηφανη που τρακαρες???
Δηλαδη ποτε θα ενιωθες οτι εκανες λαθος???
Idea Idea Idea Idea
Εγω παντως μια φορα τρακαρα(ηθελημενα και εξεπιτηδες)(και στο μελλον αν μου ξανατυχει θα το ξανακανω)...στο ελαχιστο βεβαια...ενα φτερο μου φυγε...και δεν ενιωσα και τοσο καλα....γιατι δεν το εκανα καλα Exclamation ....
Επικινδυνη ομως δεν ειμαι....
ποτε δεν ημουν....
προσεχω για να εχω...
Ομως την μαγκια που εχουν μερικες να νομιζουν οτι ειναι τελειες ενω σιγουρα δεν ειναι...δεν την δεχομαι...
Καλος οδηγος δεν θεωρειται αυτος που κανει καλα σφηνες...
Οπως επισης καλος οδηγος δεν ειναι αυτος που νομιζει οτι πρεπει να φθανει στα ορια το αυτοκινητο του για να δει αν αντεχει(γι΄αυτο υπαρχουν οι πιστες)
(και οχι οι πιστες των σκυλαδικων...οι αλλες)
Confused
Ναι στην ωραια αισθηση των στροφων οχι ομως στην αισθηση να αισθανεσαι τον φοβο οτι δεν ξερεις που θα καταληξεις...(ποιο νοσοκομειο εφημερευει..και λοιπα...)
Εγω παντα ημουν της αποψης οτι το αυτοκινητο ειναι παιγνιδι του ανδρα οπως και το playstation....αλλα και το ποδοσφαιρο...
Ας μην μπαινουμε λοιπον στα χωραφια τους γιατι φαινομαστε καπως....
Δεν ξερω πολλες γυναικες να ξερουν τι περιεχει το αυτοκινητο τους μεσα στην καρδια του...πως ζει...???
Το μονο που ξερουν καλα ειναι "γεμισε το με αμολυβδη" και δινουν το κλειδι στον βενζινα...
Κι ολα αυτα τα κοριτσακια που εχουν βγει στους δρομους με τα φτιαγμενα τουτουδακια ειναι μια αποτυχημενη προσπαθεια να προσεγγισουν τους νεαρους...
Λεφτα για ξοδεμα εχουν και χωνουν στα αμαξια που τους πηρε ο μπαμπας...
Φτιαγμενο αμαξι και γκομενα με μινι και γοβα...εμενα μου κανει κατι...σε μπλιαχ....και φυσικα πολυ γελιο...
Φτιαγμενο αμαξι με κουστουματο ανδρα μου κανει κατι σε πολυ σεξυ....
Η γυναικα καλο ειναι να ξερει να οδηγει αλλα μεχρι εκει που την παιρνει...
Ας τους αφησουμε και κατι να κανουν κι αυτοι...αφου πιατα αποκλειεται να μαθουν να πλενουν....
Οι μαμαδες βλεπεις...τους εχουν κακομαθει...
Wink Wink Wink Wink Wink Wink Wink Wink Wink Wink Wink

Ηλιοπαρτυ...........................................................................................................................................Όποιος βιάζεται φτάνει γρηγορότερα.....
Επιστροφή στην κορυφή
xrisa-xs (ΧΡΥΣΑ)
Moderator
Επίσημο Μέλος

206xs 1.4 (2002) & 207 GT 1.6 (2009)

Ένταξη: 25 Οκτ 2005

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 03 Ιαν 2006, 21:51:30    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Παράθεση:
Εγω παντα ημουν της αποψης οτι το αυτοκινητο ειναι παιγνιδι του ανδρα οπως και το playstation....αλλα και το ποδοσφαιρο...
Ας μην μπαινουμε λοιπον στα χωραφια τους γιατι φαινομαστε καπως....

άποψη σου και σεβαστή, αναρωτήθηκες όμως ποτέ γιατί είναι έτσι και όχι το αντίστροφο? και δίνω ένα απλό παράδειγμα Idea :όταν εφευρέθηκε και κατασκευάστηκε το αυτοκίνητο οι γυναίκες στερούνταν βασικά δικαιώματα, όπως αυτό της ψήφου, πόσο μάλλον και της ευκαιρίας να "μπουν" σε τέτοιου είδους ανδροκρατούμενα "χωράφια". για να έρθουν τα πράγματα στο σημείο που είναι σήμερα κύλησε πολύ νερό στο ποτάμι. κακώς λοιπόν θεωρούμε το αυτοκίνητο "φυσικό" ανδρικό χώρο. όλα τα υπόλοιπα περί φτιαξίματος και γοβας-μίνι-κουστουμιού ειναι MARKETING για να πουλήσουν οι αυτοκινητοβιομηχανίες και όλο το λοιπό κύκλωμα Wink .

σε αυτό που συμφωνώ απόλυτα μαζί σου είναι η σωστή οδηγική συμπεριφορά Thumb Left Thumb Left . σωστος οδηγός, άνδρας ή γυναίκα, είναι αυτός που οδηγεί σωστά, με σεβασμό στη δική του ζωή και των υπολοίπων.

Watch out!!! Red demoness on the loose!!!
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα
...... (ΕΦΗ)
Δραστήριο μέλος
Δραστήριο μέλος

......

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 04 Ιαν 2006, 10:04:14    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Exclamation ΚΑΛΑ...Αυτα με τις ψηφους και λοιπα εγω τα ονομαζω μπανανοφλουδες...
Κανεις ενα μεγαλο λαθος συγκρινεις ανομοια ειδη...αλλο ανδρας... Laughing Laughing Laughing
και αλλο γυναικα...
Γιατι μια γυναικα πρεπει να προσπαθησει να φανει αντρακι????
Κι ολοι αμα τα καταφερει να ειναι και καλα περηφανοι που μια τα καταφερε!!!
Κι οταν ενας ανδρας προσπαθησει να γινει γυναικουλα...ολοι να τον εχουν στο περιθωριο....και να τον κοροϊδευουν!!!!!
Confused Confused Confused Confused Confused Confused

Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση όλων των Δημοσιεύσεων που έγιναν πριν από:   
Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Γενικές Συζητήσεις Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες
Μετάβαση στη σελίδα Προηγούμενη  1, 2, 3 ... 16, 17, 18, 19  Επόμενη
Σελίδα 17 από 19

Μετάβαση στη:  
Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Δ.Συζήτησης