Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας |
Συγγραφέας |
Μήνυμα |
manosm3 (manos) Τρελλαμένο μέλος

207 RC F/L '10 & Peugeot 206 1.4 XT
Ένταξη: 17 Ιούν 2005 Δημοσιεύσεις: 908 Τόπος: Βριλησσια
|
Δημοσιεύθηκε: Τετ 14 Σεπ 2005, 17:28:27 Θέμα δημοσίευσης: Γυρνάω το κλειδί και τίποτα η μίζα |
|
|
Απο το μεσημερι που χρειααστηκα το 206 για να παω καπου μου παρουσιαζει ενα προβλημα. (Φυσικα δεν πηγα) Γυρναω το κλειδι και τιποτα η μιζα. Το immobilizer δε κλειδωνει το αυτοκινητο, στη 2η σκαλα λειτουργουν ολα, αλλα μολις γυρισω για να το βαλω μπρος...τιποτα! Υποψιαζομουν μπαταρια επειδη με εχει απασχολησει πολυ αυτο το θεμα αλλα το ραδιο λειτουργει, το κεντρικο κλειδωμα επισης, τα φωτα του καντραν το ιδιο. Τι λετε να ειναι;
 |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
gianic (Γιάννης) Τρελλαμένο μέλος

mx-5 1.8
Ένταξη: 02 Ιούλ 2004 Δημοσιεύσεις: 835 Τόπος: Αγ.Παρασκευη
|
Δημοσιεύθηκε: Τετ 14 Σεπ 2005, 17:43:23 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
μπαταρια ειναι σιγουρα !
το αντιμετωπισα ακριβως το ιδιο πριν μερικους μηνες και ψιλοτρομαξα . αναβαν κανονικα ολα αλλα δεν επαιρνε μπρος με τπτ ! αντε βουρ για μπαταρια !
bye bye cc , welcome miata
Fuck army... |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
STELIOS Moderator
 Little Bastard
Ένταξη: 18 Οκτ 2003 Δημοσιεύσεις: 2664
|
Δημοσιεύθηκε: Τετ 14 Σεπ 2005, 17:49:23 Θέμα δημοσίευσης: Re: Νεκρο! |
|
|
manosm3 έγραψε: | Απο το μεσημερι που χρειααστηκα το 206 για να παω καπου μου παρουσιαζει ενα προβλημα. (Φυσικα δεν πηγα) Γυρναω το κλειδι και τιποτα η μιζα. Το immobilizer δε κλειδωνει το αυτοκινητο, στη 2η σκαλα λειτουργουν ολα, αλλα μολις γυρισω για να το βαλω μπρος...τιποτα! Υποψιαζομουν μπαταρια επειδη με εχει απασχολησει πολυ αυτο το θεμα αλλα το ραδιο λειτουργει, το κεντρικο κλειδωμα επισης, τα φωτα του καντραν το ιδιο. Τι λετε να ειναι; |
Στανταρ μπαταρια.
Ολα αυτα που λες λειτουργουν με ελαχιστο ρευμα που ομως δεν ειναι αρκετο για να ξεκινησει τη μηχανη.
 |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
kazanovas (giannis) Νέος χρήστης

206 1.6 Gti
Ένταξη: 30 Νοέ 2003 Δημοσιεύσεις: 93 Τόπος: Ζωγράφου-Ιωάννινα
|
Δημοσιεύθηκε: Τετ 14 Σεπ 2005, 20:03:06 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
χμμ μπορει και να μην ειναι μπαταρια ρε παιδια γιατι το δικο μου παρουσιαζει ενα παρομοιο προβλημα(μου το εχει κανει 3-4 φορεσ ωσ τωρα) γυρναω το κλειδι και ωσ τη δευτερη σκαλα ολα ειναι οκ απο εκει και περρα δεν επερνε μπροσ με τιποτα.Υστερα απο καμια 15αρια φορεσ παιρνει μπροσ σαν να μην τρεχει τιποτα.Στην peugeot που το πηγα και το βαλαμε στο μηχανημα εδειξε οτι υπαρχει παροδικη βλαβη στο συστημα ελεγχου των στροφων κατα την εκκινηση τωρα τι ειναι αυτο θα σασ γελασω.Απο βδομαδα θα παω να μου το αλλαξουν.Αληθεια ξερει κανεισ τι ειναι αυτο και αν θα μου παρουν τιποτα μιασ και ειμαι στην εγγυηση ακομα? |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |

|
Δημοσιεύθηκε: Τετ 14 Σεπ 2005, 22:15:31 Θέμα δημοσίευσης: Re: Νεκρο! |
|
|
STELIOS έγραψε: | manosm3 έγραψε: | Απο το μεσημερι που χρειααστηκα το 206 για να παω καπου μου παρουσιαζει ενα προβλημα. (Φυσικα δεν πηγα) Γυρναω το κλειδι και τιποτα η μιζα. Το immobilizer δε κλειδωνει το αυτοκινητο, στη 2η σκαλα λειτουργουν ολα, αλλα μολις γυρισω για να το βαλω μπρος...τιποτα! Υποψιαζομουν μπαταρια επειδη με εχει απασχολησει πολυ αυτο το θεμα αλλα το ραδιο λειτουργει, το κεντρικο κλειδωμα επισης, τα φωτα του καντραν το ιδιο. Τι λετε να ειναι; |
Στανταρ μπαταρια.
Ολα αυτα που λες λειτουργουν με ελαχιστο ρευμα που ομως δεν ειναι αρκετο για να ξεκινησει τη μηχανη. |
To θεμα της μπαταριας ειναι πολυ πονεμενο! Με την παλια- εργοστασιακη μπαταρια, αν το αφηνα ακινητο 3-4 μερες ΕΜΕΝΕ!! Στο ραδιο εφευγαν οι αποθηκευμενοι σταθμοι, δε λειτουργουσε το κεντρικο κλειδωμα, αναβοσβηνε η οθονη του ραδιοφωνου κλπ. Τωρα δε γινεται αυτο! Πηγα κι αλλαξα μπαταρια αλλα κινειται συνεχεια.... Μη το σπασω το μπουρ...!!!!! 
 |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
STELIOS Moderator
 Little Bastard
|
Δημοσιεύθηκε: Τετ 14 Σεπ 2005, 22:17:19 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
kazanovas έγραψε: | χμμ μπορει και να μην ειναι μπαταρια ρε παιδια γιατι το δικο μου παρουσιαζει ενα παρομοιο προβλημα(μου το εχει κανει 3-4 φορεσ ωσ τωρα) γυρναω το κλειδι και ωσ τη δευτερη σκαλα ολα ειναι οκ απο εκει και περρα δεν επερνε μπροσ με τιποτα.Υστερα απο καμια 15αρια φορεσ παιρνει μπροσ σαν να μην τρεχει τιποτα.Στην peugeot που το πηγα και το βαλαμε στο μηχανημα εδειξε οτι υπαρχει παροδικη βλαβη στο συστημα ελεγχου των στροφων κατα την εκκινηση τωρα τι ειναι αυτο θα σασ γελασω.Απο βδομαδα θα παω να μου το αλλαξουν.Αληθεια ξερει κανεισ τι ειναι αυτο και αν θα μου παρουν τιποτα μιασ και ειμαι στην εγγυηση ακομα? |
Eνταξει δεν αποκλειεται να ειναι ετσι αλλα ειναι λιγο ασυνηθηστο. Το πιθανοτερο ειναι να φταιει η μπαταρια. Εσυ αφου εισαι ακομα στην εγγηση μια ανησιχεις.
Μανο δοκιμασε να το βαλεις μπροστα με καλωδια (jump start cables) απο αλλη μπαταρια, αν παρει τοτε ειναι 100% προβλημα μπαταριας.
 |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |

|
Δημοσιεύθηκε: Παρ 16 Σεπ 2005, 12:35:11 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Δοκιμασα να το βαλω μπροστα με μπαταρια αλλα τιποτα. Μηπως ειναι μιζα; Δεν κανει κανενα θορυβο οταν γυρνας το κλειδι για να παρει μπροστα το μοτερ. Ειμαι μοντελο '02, εχω ακομη εγγυηση;
 |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
netblaster (Γιώργος) Έχω ξεφύγει !!!

Peugeot 206 1.4 (16v) XS (2005)
Ένταξη: 14 Νοέ 2003 Δημοσιεύσεις: 1763 Τόπος: Αθήνα-Άλιμος
|
Δημοσιεύθηκε: Παρ 16 Σεπ 2005, 14:24:59 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Αν δεν παιρνει ουτε με μπαταρια τοτε μαλλον ειναι η μιζα σου!!!
Μου κανει εντυπωση ομως που δεν κανει κανενα θορυβο!!! Εγω οταν ειχα μεινει απο μιζα με το 205 την ακουγα που πηγαινε να δωσει, αλλα μονο θορυβο εκανε!!!
Δυστυχως δεν εισαι εντος εγγυησης (αχ ρε Ιαπωνες με τα 6-7 χρονια σας)!!! Το κοστος αλλαγης μιζας δεν ξερω ποσο ειναι, αλλα σε μια BMW Ε36 φιλου που αλλαξε προσφατα πηγε γυρω στα 200Ε +τοποθετηση!!!
Δεν έχει σημασία πόσο γρήγορο αυτοκίνητο έχεις, αλλά πόσο γρήγορα μπορείς να το πας!!! |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
Sidobre (Τάσος) Πρόεδρος - Webmaster

Peugeot 206 XS evo2
Ένταξη: 12 Απρ 2002 Δημοσιεύσεις: 6846 Τόπος: Αθήνα
|
Δημοσιεύθηκε: Παρ 16 Σεπ 2005, 15:55:53 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Ενδέχεται να έχει ο συνεργάτης μας ELTREKA μίζα VALEO (αυτή που βάζει και η μαμά) και σίγουρα θα την πάρεις φτηνότερα σαν ανταλλακτικό. Αν πάντως είναι μίζα το πρόβλημα...
If everything seems under control, you're just not going fast enough... |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
MEMsound Υπεύθυνος Συνεργασιών

206gti
Ένταξη: 17 Σεπ 2004 Δημοσιεύσεις: 31104 Τόπος: Στροφοδιαδρομές
|
Δημοσιεύθηκε: Παρ 16 Σεπ 2005, 16:18:53 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Sidobre έγραψε: | Ενδέχεται να έχει ο συνεργάτης μας ELTREKA μίζα VALEO (αυτή που βάζει και η μαμά) και σίγουρα θα την πάρεις φτηνότερα σαν ανταλλακτικό. Αν πάντως είναι μίζα το πρόβλημα... |
= αν είναι εκεί το πρόβλημα ρίξτους ένα τηλεφωνο:
210-5704700
http://www.eltrak.gr/eltrekka/index.asp
η πιο ωραία βόλτα...
ειναι η επόμενη... |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
Sidobre (Τάσος) Πρόεδρος - Webmaster

Peugeot 206 XS evo2
Ένταξη: 12 Απρ 2002 Δημοσιεύσεις: 6846 Τόπος: Αθήνα
|
Δημοσιεύθηκε: Παρ 16 Σεπ 2005, 16:23:07 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
MEMsound έγραψε: | Sidobre έγραψε: | Ενδέχεται να έχει ο συνεργάτης μας ELTREKA μίζα VALEO (αυτή που βάζει και η μαμά) και σίγουρα θα την πάρεις φτηνότερα σαν ανταλλακτικό. Αν πάντως είναι μίζα το πρόβλημα... |
= αν είναι εκεί το πρόβλημα ρίξτους ένα τηλεφωνο:
210-5704700
http://www.eltrak.gr/eltrekka/index.asp |
Zητάνε κάρτα μέλους!
If everything seems under control, you're just not going fast enough... |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |

206gti
|
Δημοσιεύθηκε: Παρ 16 Σεπ 2005, 16:25:48 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
ε και που είναι το πρόβλημα ρε Πρόεδρε!
Ας γίνει μέλος ας πάρει την κάρτα και ας πάει για "ψώνια" 
η πιο ωραία βόλτα...
ειναι η επόμενη... |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |

|
Δημοσιεύθηκε: Παρ 16 Σεπ 2005, 18:32:34 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Καλα, με βλεπω να το καιω για να παρω τα λεφτα απο την ασφαλιστικη! Μη το σπασω! Σιγουρα δεν εχω εγγυηση; Το πηρα 8 Νοεμβριου του '02!
 |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |

206gti
|
Δημοσιεύθηκε: Παρ 16 Σεπ 2005, 19:16:01 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
manosm3 έγραψε: | Καλα, με βλεπω να το καιω για να παρω τα λεφτα απο την ασφαλιστικη! Μη το σπασω! Σιγουρα δεν εχω εγγυηση; Το πηρα 8 Νοεμβριου του '02! |
Χαλάρωσε...
Θα ζήσεις περισσότερο... 
η πιο ωραία βόλτα...
ειναι η επόμενη... |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
vinman Γεν. Γραμματέας
407 2.0
Ένταξη: 21 Φεβ 2005 Δημοσιεύσεις: 4577
|
Δημοσιεύθηκε: Παρ 16 Σεπ 2005, 22:48:05 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
MEMsound έγραψε: | manosm3 έγραψε: | Καλα, με βλεπω να το καιω για να παρω τα λεφτα απο την ασφαλιστικη! Μη το σπασω! Σιγουρα δεν εχω εγγυηση; Το πηρα 8 Νοεμβριου του '02! |
Χαλάρωσε...
Θα ζήσεις περισσότερο...  |
 |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |

|
Δημοσιεύθηκε: Παρ 16 Σεπ 2005, 23:25:22 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
150 euros για το 206! Αν εχεις το Θεο σου!!!! Στους γιατρους να τα φανε!! 
 |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
STELIOS Moderator
 Little Bastard
|
Δημοσιεύθηκε: Σαβ 17 Σεπ 2005, 01:13:35 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
manosm3 έγραψε: | Δοκιμασα να το βαλω μπροστα με μπαταρια αλλα τιποτα. Μηπως ειναι μιζα; Δεν κανει κανενα θορυβο οταν γυρνας το κλειδι για να παρει μπροστα το μοτερ. Ειμαι μοντελο '02, εχω ακομη εγγυηση; |
Αυτο που θα σου πω χρειαζεται 2 ατομα. Ενας να γυρναει το κλειδι και ο αλλος να χτυπησει εξωτερικα τη μιζα με κατι (πχ. σκουποξυλο, κονταρι) ωστε να τη τρανταξει.
Μερικες φορες χαλανε τα καρβουνακια στο μοτερ της μιζας και δεν κανουν καλη επαφη, με το τρανταγμα φτιαχνουν προσορινα. Το ειχα παθει σ'ενα Renault Clio Ι που ειχαμε παλια και μου ειχε δηξει αυτη τη μεθοδο μηχανικος της Express Service ωστε να παιρνει μπροστα μεχρι να τη φταξω. Στη συγκεκριμενη περιπτωση δεν χρειαστικε καν αλλαγη μιζας μια και ο ηλεκτρολογος αλλαξε τα καρβουνακια της μιζας με πολυ μικροτερο κοστος.
Μια αλλη περιπτωση μπορει να ειναι και ο πολλαπλασιαστης, εχω ακουσει απο μηχανικους πως στα Group PSA χαλανε αν και δεν το εχω ακουσει απο κανεναν του club.
 |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
bouboulis (Δημήτρης) Μέλος

307 1.4 XS
Ένταξη: 18 Φεβ 2003 Δημοσιεύσεις: 103 Τόπος: Θεσσαλονίκη
|
Δημοσιεύθηκε: Κυρ 18 Σεπ 2005, 01:50:18 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Δεν ξέρω αν έλυσες το πρόβλημά σου, να σου πω πάντως ότι κάτι παρόμοιο έκανε και το δικό μου και ήταν η μπαταρία. Δοκίμασε όταν γυρνάς τη μίζα να πατήσεις ταυτόχρονα κόρνα.Αν δεν χτυπάει τότε έφυγες για καινούρια μπαταρία. Εγώ πάντως έπαθα μεγάλο χουνέρι γιατί έβλεπα όλα τα λαμπάκια από το καντράν να αναβοσβήνουν, άναβε το λαμπάκι του ESP που δεν έχω, ανοιγόκλειναν μόνες τους οι κλειδαριές, αναβόσβηνε η πλαφονιέρα και άλλα ωραία πράγματα...Βάζω καινούρια μπαταρία και όλα στρώνουν (ευτυχώς)
Have Fun!! |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |

|
Δημοσιεύθηκε: Δευ 19 Σεπ 2005, 23:04:37 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
136 ευρω! Ενας φιλος μου εβαλε την ιδεα οτι μπορει να με εκλεψαν. Στη μιζα του 214 του, που ειχε παθει το ιδιο με μενα, την ειχαν βγαλει και τη συνεδεσαν με μπαταρια 220ν και ηταν ΟΚ μετα!
 |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
kanelj (Γιαννης) Έχω ξεφύγει !!!

PEUGEOT 206 1.6 8v rallye 109+ ?
Ένταξη: 27 Μάρ 2003 Δημοσιεύσεις: 2206 Τόπος: Γαλατσι
|
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|