PSClub - Hellas Αρχική σελίδα
Portal Home  |   Δημόσια συζήτηση  |   Αναζήτηση  |   Κατάλογος Μελών  |   Ομάδες Μελών  |   Προφίλ  |   Προσωπικά μηνύματα  |   Σύνδεση  |  Εγγραφή

Γυρνάω το κλειδί και τίποτα η μίζα
Μετάβαση στη σελίδα 1, 2  Επόμενη

Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Βλάβες - Επισκευές - Συνεργεία - Ανταλλακτικά Printable version
Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας  
Συγγραφέας Μήνυμα
manosm3 (manos)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

207 RC F/L '10 & Peugeot 206 1.4 XT

Ένταξη: 17 Ιούν 2005
Τόπος: Βριλησσια

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 14 Σεπ 2005, 17:28:27    Θέμα δημοσίευσης: Γυρνάω το κλειδί και τίποτα η μίζα Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Απο το μεσημερι που χρειααστηκα το 206 για να παω καπου μου παρουσιαζει ενα προβλημα. (Φυσικα δεν πηγα) Razz Γυρναω το κλειδι και τιποτα η μιζα. Το immobilizer δε κλειδωνει το αυτοκινητο, στη 2η σκαλα λειτουργουν ολα, αλλα μολις γυρισω για να το βαλω μπρος...τιποτα! Υποψιαζομουν μπαταρια επειδη με εχει απασχολησει πολυ αυτο το θεμα αλλα το ραδιο λειτουργει, το κεντρικο κλειδωμα επισης, τα φωτα του καντραν το ιδιο. Τι λετε να ειναι;

Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email
gianic (Γιάννης)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

mx-5 1.8

Ένταξη: 02 Ιούλ 2004
Τόπος: Αγ.Παρασκευη

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 14 Σεπ 2005, 17:43:23    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

μπαταρια ειναι σιγουρα !

το αντιμετωπισα ακριβως το ιδιο πριν μερικους μηνες και ψιλοτρομαξα . αναβαν κανονικα ολα αλλα δεν επαιρνε μπρος με τπτ ! αντε βουρ για μπαταρια !

bye bye cc , welcome miata
Fuck army...
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
STELIOS 
Moderator

Little Bastard

Ένταξη: 18 Οκτ 2003

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 14 Σεπ 2005, 17:49:23    Θέμα δημοσίευσης: Re: Νεκρο! Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

manosm3 έγραψε:
Απο το μεσημερι που χρειααστηκα το 206 για να παω καπου μου παρουσιαζει ενα προβλημα. (Φυσικα δεν πηγα) Razz Γυρναω το κλειδι και τιποτα η μιζα. Το immobilizer δε κλειδωνει το αυτοκινητο, στη 2η σκαλα λειτουργουν ολα, αλλα μολις γυρισω για να το βαλω μπρος...τιποτα! Υποψιαζομουν μπαταρια επειδη με εχει απασχολησει πολυ αυτο το θεμα αλλα το ραδιο λειτουργει, το κεντρικο κλειδωμα επισης, τα φωτα του καντραν το ιδιο. Τι λετε να ειναι;

Στανταρ μπαταρια.
Ολα αυτα που λες λειτουργουν με ελαχιστο ρευμα που ομως δεν ειναι αρκετο για να ξεκινησει τη μηχανη.

Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα
kazanovas (giannis)
Νέος χρήστης
Νέος χρήστης

206 1.6 Gti

Ένταξη: 30 Νοέ 2003
Τόπος: Ζωγράφου-Ιωάννινα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 14 Σεπ 2005, 20:03:06    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

χμμ μπορει και να μην ειναι μπαταρια ρε παιδια γιατι το δικο μου παρουσιαζει ενα παρομοιο προβλημα(μου το εχει κανει 3-4 φορεσ ωσ τωρα) γυρναω το κλειδι και ωσ τη δευτερη σκαλα ολα ειναι οκ απο εκει και περρα δεν επερνε μπροσ με τιποτα.Υστερα απο καμια 15αρια φορεσ παιρνει μπροσ σαν να μην τρεχει τιποτα.Στην peugeot που το πηγα και το βαλαμε στο μηχανημα εδειξε οτι υπαρχει παροδικη βλαβη στο συστημα ελεγχου των στροφων κατα την εκκινηση τωρα τι ειναι αυτο θα σασ γελασω.Απο βδομαδα θα παω να μου το αλλαξουν.Αληθεια ξερει κανεισ τι ειναι αυτο και αν θα μου παρουν τιποτα μιασ και ειμαι στην εγγυηση ακομα?
Επιστροφή στην κορυφή
manosm3 (manos)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 14 Σεπ 2005, 22:15:31    Θέμα δημοσίευσης: Re: Νεκρο! Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

STELIOS έγραψε:
manosm3 έγραψε:

Στανταρ μπαταρια.
Ολα αυτα που λες λειτουργουν με ελαχιστο ρευμα που ομως δεν ειναι αρκετο για να ξεκινησει τη μηχανη.

To θεμα της μπαταριας ειναι πολυ πονεμενο! Evil Evil Evil Evil Με την παλια- εργοστασιακη μπαταρια, αν το αφηνα ακινητο 3-4 μερες ΕΜΕΝΕ!! Στο ραδιο εφευγαν οι αποθηκευμενοι σταθμοι, δε λειτουργουσε το κεντρικο κλειδωμα, αναβοσβηνε η οθονη του ραδιοφωνου κλπ. Τωρα δε γινεται αυτο! Πηγα κι αλλαξα μπαταρια αλλα κινειται συνεχεια.... Μη το σπασω το μπουρ...!!!!! Evil Evil Evil Evil

Επιστροφή στην κορυφή
STELIOS 
Moderator

Little Bastard

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 14 Σεπ 2005, 22:17:19    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

kazanovas έγραψε:
χμμ μπορει και να μην ειναι μπαταρια ρε παιδια γιατι το δικο μου παρουσιαζει ενα παρομοιο προβλημα(μου το εχει κανει 3-4 φορεσ ωσ τωρα) γυρναω το κλειδι και ωσ τη δευτερη σκαλα ολα ειναι οκ απο εκει και περρα δεν επερνε μπροσ με τιποτα.Υστερα απο καμια 15αρια φορεσ παιρνει μπροσ σαν να μην τρεχει τιποτα.Στην peugeot που το πηγα και το βαλαμε στο μηχανημα εδειξε οτι υπαρχει παροδικη βλαβη στο συστημα ελεγχου των στροφων κατα την εκκινηση τωρα τι ειναι αυτο θα σασ γελασω.Απο βδομαδα θα παω να μου το αλλαξουν.Αληθεια ξερει κανεισ τι ειναι αυτο και αν θα μου παρουν τιποτα μιασ και ειμαι στην εγγυηση ακομα?

Eνταξει δεν αποκλειεται να ειναι ετσι αλλα ειναι λιγο ασυνηθηστο. Το πιθανοτερο ειναι να φταιει η μπαταρια. Εσυ αφου εισαι ακομα στην εγγηση μια ανησιχεις.
Μανο δοκιμασε να το βαλεις μπροστα με καλωδια (jump start cables) απο αλλη μπαταρια, αν παρει τοτε ειναι 100% προβλημα μπαταριας.

Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα
manosm3 (manos)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 16 Σεπ 2005, 12:35:11    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Δοκιμασα να το βαλω μπροστα με μπαταρια αλλα τιποτα. Μηπως ειναι μιζα; Δεν κανει κανενα θορυβο οταν γυρνας το κλειδι για να παρει μπροστα το μοτερ. Ειμαι μοντελο '02, εχω ακομη εγγυηση;

Επιστροφή στην κορυφή
netblaster (Γιώργος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Peugeot 206 1.4 (16v) XS (2005)

Ένταξη: 14 Νοέ 2003
Τόπος: Αθήνα-Άλιμος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 16 Σεπ 2005, 14:24:59    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Αν δεν παιρνει ουτε με μπαταρια τοτε μαλλον ειναι η μιζα σου!!! Sad

Μου κανει εντυπωση ομως που δεν κανει κανενα θορυβο!!! Εγω οταν ειχα μεινει απο μιζα με το 205 την ακουγα που πηγαινε να δωσει, αλλα μονο θορυβο εκανε!!!

Δυστυχως δεν εισαι εντος εγγυησης (αχ ρε Ιαπωνες με τα 6-7 χρονια σας)!!! Το κοστος αλλαγης μιζας δεν ξερω ποσο ειναι, αλλα σε μια BMW Ε36 φιλου που αλλαξε προσφατα πηγε γυρω στα 200Ε +τοποθετηση!!!

Photobucket
Δεν έχει σημασία πόσο γρήγορο αυτοκίνητο έχεις, αλλά πόσο γρήγορα μπορείς να το πας!!!
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Yahoo Messenger MSN Messenger
Sidobre (Τάσος)
Πρόεδρος - Webmaster
Πρόεδρος - Webmaster
Επίσημο Μέλος

Peugeot 206 XS evo2

Ένταξη: 12 Απρ 2002
Τόπος: Αθήνα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 16 Σεπ 2005, 15:55:53    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Ενδέχεται να έχει ο συνεργάτης μας ELTREKA μίζα VALEO (αυτή που βάζει και η μαμά) και σίγουρα θα την πάρεις φτηνότερα σαν ανταλλακτικό. Αν πάντως είναι μίζα το πρόβλημα...

If everything seems under control, you're just not going fast enough...
Επιστροφή στην κορυφή
MEMsound 
Υπεύθυνος Συνεργασιών
Επίσημο Μέλος

206gti

Ένταξη: 17 Σεπ 2004
Τόπος: Στροφοδιαδρομές

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 16 Σεπ 2005, 16:18:53    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Sidobre έγραψε:
Ενδέχεται να έχει ο συνεργάτης μας ELTREKA μίζα VALEO (αυτή που βάζει και η μαμά) και σίγουρα θα την πάρεις φτηνότερα σαν ανταλλακτικό. Αν πάντως είναι μίζα το πρόβλημα...

= αν είναι εκεί το πρόβλημα ρίξτους ένα τηλεφωνο:
210-5704700
http://www.eltrak.gr/eltrekka/index.asp

η πιο ωραία βόλτα...
ειναι η επόμενη...
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Yahoo Messenger MSN Messenger
Sidobre (Τάσος)
Πρόεδρος - Webmaster
Πρόεδρος - Webmaster
Επίσημο Μέλος

Peugeot 206 XS evo2

Ένταξη: 12 Απρ 2002
Τόπος: Αθήνα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 16 Σεπ 2005, 16:23:07    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

MEMsound έγραψε:
Sidobre έγραψε:

= αν είναι εκεί το πρόβλημα ρίξτους ένα τηλεφωνο:
210-5704700
http://www.eltrak.gr/eltrekka/index.asp

Zητάνε κάρτα μέλους!

If everything seems under control, you're just not going fast enough...
Επιστροφή στην κορυφή
MEMsound 
Υπεύθυνος Συνεργασιών
Επίσημο Μέλος

206gti

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 16 Σεπ 2005, 16:25:48    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

ε και που είναι το πρόβλημα ρε Πρόεδρε!
Ας γίνει μέλος ας πάρει την κάρτα και ας πάει για "ψώνια" Laughing

η πιο ωραία βόλτα...
ειναι η επόμενη...
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Yahoo Messenger MSN Messenger
manosm3 (manos)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 16 Σεπ 2005, 18:32:34    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Καλα, με βλεπω να το καιω για να παρω τα λεφτα απο την ασφαλιστικη! Evil Evil Evil Evil Evil Evil Μη το σπασω! Σιγουρα δεν εχω εγγυηση; Το πηρα 8 Νοεμβριου του '02!

Επιστροφή στην κορυφή
MEMsound 
Υπεύθυνος Συνεργασιών
Επίσημο Μέλος

206gti

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 16 Σεπ 2005, 19:16:01    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

manosm3 έγραψε:
Καλα, με βλεπω να το καιω για να παρω τα λεφτα απο την ασφαλιστικη! Evil Evil Evil Evil Evil Evil Μη το σπασω! Σιγουρα δεν εχω εγγυηση; Το πηρα 8 Νοεμβριου του '02!

Χαλάρωσε...
Θα ζήσεις περισσότερο... Laughing Laughing Laughing

η πιο ωραία βόλτα...
ειναι η επόμενη...
Επιστροφή στην κορυφή
vinman 
Γεν. Γραμματέας

407 2.0

Ένταξη: 21 Φεβ 2005

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 16 Σεπ 2005, 22:48:05    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

MEMsound έγραψε:
manosm3 έγραψε:

Χαλάρωσε...
Θα ζήσεις περισσότερο... Laughing Laughing Laughing

Razz Razz Razz Razz
Επιστροφή στην κορυφή
manosm3 (manos)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 16 Σεπ 2005, 23:25:22    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

150 euros για το 206! Αν εχεις το Θεο σου!!!! Στους γιατρους να τα φανε!! Evil Evil Evil Sniper Sniper Sniper Sniper Sniper Sniper Sniper Sniper Sniper Sniper Sniper 2gunfire 2gunfire 2gunfire 2gunfire 2gunfire 2gunfire 2gunfire 2gunfire

Επιστροφή στην κορυφή
STELIOS 
Moderator

Little Bastard

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 17 Σεπ 2005, 01:13:35    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

manosm3 έγραψε:
Δοκιμασα να το βαλω μπροστα με μπαταρια αλλα τιποτα. Μηπως ειναι μιζα; Δεν κανει κανενα θορυβο οταν γυρνας το κλειδι για να παρει μπροστα το μοτερ. Ειμαι μοντελο '02, εχω ακομη εγγυηση;

Αυτο που θα σου πω χρειαζεται 2 ατομα. Ενας να γυρναει το κλειδι και ο αλλος να χτυπησει εξωτερικα τη μιζα με κατι (πχ. σκουποξυλο, κονταρι) ωστε να τη τρανταξει.
Μερικες φορες χαλανε τα καρβουνακια στο μοτερ της μιζας και δεν κανουν καλη επαφη, με το τρανταγμα φτιαχνουν προσορινα. Το ειχα παθει σ'ενα Renault Clio Ι που ειχαμε παλια και μου ειχε δηξει αυτη τη μεθοδο μηχανικος της Express Service ωστε να παιρνει μπροστα μεχρι να τη φταξω. Στη συγκεκριμενη περιπτωση δεν χρειαστικε καν αλλαγη μιζας μια και ο ηλεκτρολογος αλλαξε τα καρβουνακια της μιζας με πολυ μικροτερο κοστος.
Μια αλλη περιπτωση μπορει να ειναι και ο πολλαπλασιαστης, εχω ακουσει απο μηχανικους πως στα Group PSA χαλανε αν και δεν το εχω ακουσει απο κανεναν του club.

Επιστροφή στην κορυφή
bouboulis (Δημήτρης)
Μέλος
Μέλος

307 1.4 XS

Ένταξη: 18 Φεβ 2003
Τόπος: Θεσσαλονίκη

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 18 Σεπ 2005, 01:50:18    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Δεν ξέρω αν έλυσες το πρόβλημά σου, να σου πω πάντως ότι κάτι παρόμοιο έκανε και το δικό μου και ήταν η μπαταρία. Δοκίμασε όταν γυρνάς τη μίζα να πατήσεις ταυτόχρονα κόρνα.Αν δεν χτυπάει τότε έφυγες για καινούρια μπαταρία. Εγώ πάντως έπαθα μεγάλο χουνέρι γιατί έβλεπα όλα τα λαμπάκια από το καντράν να αναβοσβήνουν, άναβε το λαμπάκι του ESP που δεν έχω, ανοιγόκλειναν μόνες τους οι κλειδαριές, αναβόσβηνε η πλαφονιέρα και άλλα ωραία πράγματα...Βάζω καινούρια μπαταρία και όλα στρώνουν (ευτυχώς)

Have Fun!!
Επιστροφή στην κορυφή
manosm3 (manos)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 19 Σεπ 2005, 23:04:37    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

136 ευρω! Ενας φιλος μου εβαλε την ιδεα οτι μπορει να με εκλεψαν. Στη μιζα του 214 του, που ειχε παθει το ιδιο με μενα, την ειχαν βγαλει και τη συνεδεσαν με μπαταρια 220ν και ηταν ΟΚ μετα!

Επιστροφή στην κορυφή
kanelj (Γιαννης)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

PEUGEOT 206 1.6 8v rallye 109+ ?

Ένταξη: 27 Μάρ 2003
Τόπος: Γαλατσι

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 20 Σεπ 2005, 05:45:30    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

με μπαταρια 220V?

www.secret-rooms.gr
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Yahoo Messenger
Επισκόπηση όλων των Δημοσιεύσεων που έγιναν πριν από:   
Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Βλάβες - Επισκευές - Συνεργεία - Ανταλλακτικά Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες
Μετάβαση στη σελίδα 1, 2  Επόμενη
Σελίδα 1 από 2

Μετάβαση στη:  
Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Δ.Συζήτησης