PSClub - Hellas Αρχική σελίδα
Portal Home  |   Δημόσια συζήτηση  |   Αναζήτηση  |   Κατάλογος Μελών  |   Ομάδες Μελών  |   Προφίλ  |   Προσωπικά μηνύματα  |   Σύνδεση  |  Εγγραφή

Θρυλικά Peugeot
Μετάβαση στη σελίδα Προηγούμενη  1, 2, 3, 4

Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Γενικές Συζητήσεις περί αυτοκινήτων Printable version
Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας  
Συγγραφέας Μήνυμα
fterotos (fterotos)
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

309GTi16

Ένταξη: 14 Σεπ 2005

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 14 Σεπ 2005, 12:17:55    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

file ultra-one ...kapou diabasa pos les oti to 309gti16 den eixe uperstrofh , logo diaforetikon rithmiseon apo to 309gti, auto pou les apla sou leo pos den isxuei ! ta 2 amaksia eixan diaforetikes rithmiseis sthn anarthsh kai to 16v den eixe kamia epafh me to 8v . 23mm itan oi antistreptikh tou 16v. tou 8v htan pio lepth 21mm nomizo.

...kai kati allo, sthn agglia den eidan pote 309gti16 , ta elaxista pou uparxoun einai metatropes !
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email
Baphomet (Πέτρος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Citroen C4 1.6 (16V) VTR (2007)

Ένταξη: 06 Νοέ 2003
Τόπος: Αθήνα - Γαλάτσι

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 14 Σεπ 2005, 12:41:06    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

φίλε μου γράφε με Ελληνικά σε παρακαλώ, μας βγήκαν τα μάτια... Wink
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα Yahoo Messenger MSN Messenger
ultra-one (Χάρης)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Peugeot 206 1.6 GTi 2004 Blue Recife :)

Ένταξη: 13 Οκτ 2004
Τόπος: Αθήνα Κέντρο Σταθμός Λαρίσης

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 14 Σεπ 2005, 13:40:15    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

fterotos έγραψε:
file ultra-one ...kapou diabasa pos les oti to 309gti16 den eixe uperstrofh , logo diaforetikon rithmiseon apo to 309gti, auto pou les apla sou leo pos den isxuei ! ta 2 amaksia eixan diaforetikes rithmiseis sthn anarthsh kai to 16v den eixe kamia epafh me to 8v . 23mm itan oi antistreptikh tou 16v. tou 8v htan pio lepth 21mm nomizo.

...kai kati allo, sthn agglia den eidan pote 309gti16 , ta elaxista pou uparxoun einai metatropes !

To 309GTi 16v δεν κυκλοφόρησε ποτέ σε δεξιοτίμονο διότι υπήρχε πρόβλημα με την αντλία των φρένων που δεν χώραγε πίσω από τον κινητήρα!
Όντως στην Αγγλία όλα τα 16v είναι μετατροπές και δεν ξέρω πως έλυσαν το πρόβλημα της αντλίας που δεν κατάφερε να λύσει η Peugeot!!!

Οι αντιστρεπτικές ήταν και στα 2 23χιλ. (κάπου είχα διαβάσει για 24χιλ) αλλά το 16v είχε πιο σκληρά ελατήρια μπροστά και αυξημένο αρνητικό κάμπερ όπως και μεγαλύτερη σύγκλιση πίσω.
Συνεπώς είναι εύλογο ότι ήταν πιο υποστροφικό από το 8v και σε αυτό συμφωνούν και τα περιοδικά που το είχαν δοκιμάσει τότε.

Το 16v ήταν πιο αποτελεσματικό στο να "ισιώνει" τις στροφές και συνεπώς πιο γρήγορο από το Α στο Β, αλλά το 8v ήταν και είναι υποδειγματικό στην συμπεριφορά του και στο ότι μπορούσε να κάνει τα πάντα από υποστροφή, υπερστροφή, πλαγιολίσθηση ή ουδέτερη συμπεριφορά ανάλογα με τις διαθέσεις του οδηγού.

Επιτέλους το 206 μου άρχισε να γίνεται αυτοκίνητο Twisted evil
Επιστροφή στην κορυφή
fterotos (fterotos)
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

309GTi16

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 14 Σεπ 2005, 14:16:07    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

...sorry paidia gia ta greek-english,alla den ginete diaforetika .
file ultra one, h diafora mas einai pos esu diabazeis gia to 309gti16 se periodika kai ego to odhgo. oso gia thn antistreptikh den bazo to xeri mou sthn fotia gia to 8v , sigoura eixe paxuteres raudous to 16v.

p.s. ta 309opos lene kai ta biblia mou (ektos apo to 16v) foragan 20, 22,23 mm antistreptikes , ara to 8v tetoia tha forouse
Επιστροφή στην κορυφή
ultra-one (Χάρης)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 14 Σεπ 2005, 14:28:43    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

fterotos έγραψε:

file ultra one, h diafora mas einai pos esu diabazeis gia to 309gti16 se periodika kai ego to odhgo. oso gia thn antistreptikh den bazo to xeri mou sthn fotia gia to 8v , sigoura eixe paxuteres raudous to 16v.

p.s. ta 309opos lene kai ta biblia mou (ektos apo to 16v) foragan 20, 22,23 mm antistreptikes , ara to 8v tetoia tha forouse

Και εγώ οδηγούσα το 8v για 7 χρόνια!

Να δω και εγώ το Haynes Manual, για τις αντιστρεπτικές όπως και τις εκτυπώσεις που έχω από ευθυγραμμίσεις και να τα συγκρίνουμε!

Το 309GTi 16v σου είναι μαμά ή τροπέτο??????

Βάλε και μια φωτογραφιούλα του "Θεού" στην υπογραφή σου! Cool

Επιστροφή στην κορυφή
fterotos (fterotos)
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

309GTi16

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 14 Σεπ 2005, 14:43:04    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

..mama einai.
sto manual pou les ,den anaferete tipota gia to 16v.
Επιστροφή στην κορυφή
ultra-one (Χάρης)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 14 Σεπ 2005, 14:46:24    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

fterotos έγραψε:
..mama einai.

Worthy Worthy Worthy Worthy Worthy Worthy Worthy Worthy Worthy Worthy Worthy Worthy Worthy Worthy Worthy Worthy

Χρώμα?? 3θυρο???, Ηλιοροφή????, Α/C??, Ατρακάριστο??

ΤΟ ΠΟΥΛΑΣ???????????????????????????????????????? Twisted evil Twisted evil Twisted evil Twisted evil Twisted evil Twisted evil Twisted evil

fterotos έγραψε:
sto manual pou les ,den anaferete tipota gia to 16v.

To ξέρω! Έχει όμως για το 8v. Cool

Επιστροφή στην κορυφή
fterotos (fterotos)
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

309GTi16

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 14 Σεπ 2005, 14:55:19    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

..mple metalliko , mono 3porto ebgene , den exei hliorofh , oute A/C

KAI DEN TO POULAO, otan stamatisa na to kukloforo(phra allo amaksi) eixa arxisei na tou bazo kapoia pragmata ,( opos baseis mhxanhs peugeot sport kai silent blocks , eksaftero disko xalkou k.t.l ) me thn proptikh na to exo gia na kano thn plaka mou se kamia anabash , alla...

ama thes sou poulao to mama dermatino timoni Smile
Επιστροφή στην κορυφή
ultra-one (Χάρης)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 14 Σεπ 2005, 15:03:38    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

fterotos έγραψε:
mple metalliko , mono 3porto ebgene...

Μμμμμμμμ! Very happy Very happy Very happy Very happy Very happy Very happy

fterotos έγραψε:
KAI DEN TO POULAO.......

Μα γιατίιιιιιιιιιιιι? Cool Cool Cool Cool Cool Cool

Αν μένεις Αθήνα και το αυτοκίνητο κυκλοφορεί να έρθεις με το 309 σε κάποιες από τις συναντήσεις του Club να σε γνωρίσουμε!

Επίοσης αν έχεις χρόνο διάβασε αυτά που γράφω για το 309 στην προηγούμενη σελίδα και πες μου αν συμφωνείς με αυτά που λέω ή αν έχεις άλλη γνώμη για κάτι!

Ειδικά αν έχεις οδηγήσει και 206 θα μπορείς να πεις αν είμαι σωστός ή όχι! Cool

Επιστροφή στην κορυφή
fterotos (fterotos)
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

309GTi16

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 14 Σεπ 2005, 15:46:52    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

...file mou mias kai eixes kai ta 2 amaksia sthn katoxh sou , den exo logo na diafoniso mazi sou ! an den eixes to 206 tha elega pos den eisai antikimenikos ,alla tora den exo logo na to po .

os stisimo pistebo pos den exoun kamia sxesh 309gti kai 206 gti (2000cc)

tora gia auta pou les gia to 309 , to diko mou eixe psili thesh odhgishs , alla omos para polu kalh ! to timonh htan polu kalo ,akribes kai me kalh aisthish . ta frena , exontas empeiries kai apo alla amaksia , den htan kati to idietero , idika se apodosh.(to 206gti 2000cc exei pio dunata)
to kibotio , arketeta grhgoro kai kalo se aisthish , alla htan konto ! gia auto htan kai dunato akoma kai sta xamhla . h 2a pianei 95 me to zori me kofti stis 7250rpm .

Έχει επεξεργασθεί από τον/την fterotos στις Τετ 14 Σεπ 2005, 16:11:56, 1 φορά
Επιστροφή στην κορυφή
Timour21 (Stathis)
Μέλος
Μέλος

Peugeot 306 GTI-6

Ένταξη: 28 Ιούν 2004
Τόπος: Αθήνα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 14 Σεπ 2005, 15:52:12    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

για να καταλάβω και γω, το 309 το 16v ήταν ο αλουμινένιος 1905 Mi16?
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
boxer (Νίκος)
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

Peugeot 206 2.0 Gti (2000)

Ένταξη: 12 Σεπ 2005
Τόπος: ΧΑΛΚΙΔΑ

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 14 Σεπ 2005, 15:52:52    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

να σου πω και γω που ειμαι φιλος του φτεροτου,ειχα μπει πολλες φορες στο 309gti 16v & εχω 206gti 2λιτρο;;;
λοιπον το 309 ειναι σιγουρα πιο ευχαριστο,πιο αποτελεσματικο,πιο γρηγορο(το 16v) και πραγματικο gti οπως και το 306. πολυ καλη οδικη συμπεριφορα, απιαστο στα στριφτερα κομματια....και και και και.......!!
ομως οσο γραφεις για τι 206 ειμαι σχεδον σε ολα αντιθετος!
ισως αυτα που λες να ισχυουν στα 1.6gti ή μονο στο δικο σου!
με το διλιτρο παντως καμια επαφη οσα λες!!
Επιστροφή στην κορυφή
boxer (Νίκος)
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

Peugeot 206 2.0 Gti (2000)

Ένταξη: 12 Σεπ 2005
Τόπος: ΧΑΛΚΙΔΑ

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 14 Σεπ 2005, 15:55:47    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Timour21 έγραψε:

ναι ναι , αυτος με τα 160ps!!! πηγαινε πολυ σφερα!!
Επιστροφή στην κορυφή
fterotos (fterotos)
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

309GTi16

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 14 Σεπ 2005, 15:55:53    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Timour21 έγραψε:

nai auto einai ..XU9J4
Επιστροφή στην κορυφή
STELIOS 
Moderator

Little Bastard

Ένταξη: 18 Οκτ 2003

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 14 Σεπ 2005, 16:05:33    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

ultra-one έγραψε:

To 309GTi 16v δεν κυκλοφόρησε ποτέ σε δεξιοτίμονο διότι υπήρχε πρόβλημα με την αντλία των φρένων που δεν χώραγε πίσω από τον κινητήρα!
Όντως στην Αγγλία όλα τα 16v είναι μετατροπές και δεν ξέρω πως έλυσαν το πρόβλημα της αντλίας που δεν κατάφερε να λύσει η Peugeot!!!

Γιατι οταν κανεις τετοια μετατροπη αναλαμβανεις εσυ το κοστος της μετατροπης και της "πατεντας" που χρειαζεται. Η Peugeot προφανος θεορησε οτι ηταν αντοικονομικο να κανει μια τετοια μετατροπη μαζικα (σε χιλιαδες αμαξια δηλαδη).

Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα
ultra-one (Χάρης)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 14 Σεπ 2005, 16:11:17    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

fterotos έγραψε:
to kibotio , arketeta grhgoro kai kalo se aisthish , alla htan konto ! gia auto htan kai dunato akoma kai sta xamhla . h 2a pianei 95 me to zori me kofti stis 7250rpm .

Έκανες εσύ κάτι????? Περίεργο μου φαίνεται! Στα 309GTi 8v & 205GTi 1.9 η 2α ήταν 110+ χιλιόμετρα στις 6750 στροφές κόφτη! Shocked

Επιστροφή στην κορυφή
fterotos (fterotos)
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

309GTi16

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 14 Σεπ 2005, 16:15:12    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

ultra-one έγραψε:
fterotos έγραψε:

Έκανες εσύ κάτι????? Περίεργο μου φαίνεται! Στα 309GTi 8v & 205GTi 1.9 η 2α ήταν 110+ χιλιόμετρα στις 6750 στροφές κόφτη! Shocked

Oxi file , etsi htan ! eixe diaforetikh klimakosh . sta 0-100km/h hthele 2 allages
Επιστροφή στην κορυφή
ultra-one (Χάρης)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 12 Δεκ 2006, 14:29:47    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Έψαχνα για κάτι άλλο και έπεσα πάνω σε αυτό:

http://www.carsurvey.org/review_62991.html Cool

Και λέω "Πολύ ωραία τα λέει ο τύπος"! Ούτε που θυμόμουνα ότι το είχα γράψει εγώ! Laughing

Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση όλων των Δημοσιεύσεων που έγιναν πριν από:   
Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Γενικές Συζητήσεις περί αυτοκινήτων Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες
Μετάβαση στη σελίδα Προηγούμενη  1, 2, 3, 4
Σελίδα 4 από 4

Μετάβαση στη:  
Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Δ.Συζήτησης