PSClub - Hellas Αρχική σελίδα
Portal Home  |   Δημόσια συζήτηση  |   Αναζήτηση  |   Κατάλογος Μελών  |   Ομάδες Μελών  |   Προφίλ  |   Προσωπικά μηνύματα  |   Σύνδεση  |  Εγγραφή

Mail!Η συμβίωση με μια Mercedes E 200 Kompressor
Μετάβαση στη σελίδα Προηγούμενη  1, 2

Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Γενικές Συζητήσεις περί αυτοκινήτων Printable version
Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας  
Συγγραφέας Μήνυμα
netblaster (Γιώργος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Peugeot 206 1.4 (16v) XS (2005)

Ένταξη: 14 Νοέ 2003
Τόπος: Αθήνα-Άλιμος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 11 Σεπ 2005, 17:36:15    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Για την ποιοτητα λετε??? Εδω στην ερευνα της ADAC μεχρι και το Image σε ποσοστο το μετρανε!!! Rolling eyes

Photobucket
Δεν έχει σημασία πόσο γρήγορο αυτοκίνητο έχεις, αλλά πόσο γρήγορα μπορείς να το πας!!!
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Yahoo Messenger MSN Messenger
STELIOS 
Moderator

Little Bastard

Ένταξη: 18 Οκτ 2003

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 11 Σεπ 2005, 17:52:57    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Baphomet έγραψε:
STELIOS έγραψε:
manosm3 έγραψε:
Εγω απ' ο,τι εχω καταλαβει θελει να ρεζιλεψει την ΕΚΚΑ.
Για την ποιοτητα της ΜΒ, ερευνες εχουν δειξει οτι η ποιοτητα της εχει πεσει κατα 67% τα τελευταια 5 χρονια... Sad

Να ρωτησω κατι?

Μηπως εχει πεσει ΣΤΟ 67% και οχι ΚΑΤΑ 67%. Γιατι αν εχει πεσει κατα 67% η ποιοτητα αυτο σημαινει οτι εχει 33% της ποιοτητας που ειχε πριν 5 χρονια. Εμενα μου φενεται ΥΠΕΡΒΟΛΙΚΟ αυτο και μαλιστα τοσο γρηγορα (5χρονια). Δηλαδη θα πρεπει να μηλαμε για σαραβαλα πλεον...
Επεισης που τη διαβασες αυτη την ερευνα ???

βασικά αυτό που λες είναι λίγο άκυρο... δεν υπάρχει προφανώς απόλυτο ποσοστό ποιότητας. Σαν 100% θεωρούμε το τον αριθμο της χρονιάς 2000 π.χ. Αν ο αντίστοιχος αριθμός σήμερα είναι 67% μικρότερος τότε λέμε "η ποιότητα της έχει πέσει κατά 67% τα τελευταία 5 χρόνια". Αντίστοιχα μπορεί να έχει πέσει και 90% τα τελευταία 7-8 χρόνια.
Αυτό που μου κάνει εμένα εντύπωση σε σχέση με αυτό το στατιστικό είναι το πως μπορεί κανείς να ποσοτικοποιήσει και μάλιστα με ποσοστά την ποιότητα... Confused Confused Confused Confused

Σωστα δεν υπαρχει απολυτο οριο ποιοτητας 100%. Και ναι αν θεωρησουμε 100% τη χρονια 2000, οταν πεις οτι σε 5 χρονια μειωθικε ΚΑΤΑ 67% σημαινει οτι επεσε 67%, εχασε 67% δηλαδη -67%.
Οταν λες εχει πεσει κατα 67% σημαινει σημαινει οτι εχει χασει 67%, οχι οτι κατεβηκε στο 67%
manosm3 έγραψε:
.....
Για την ποιοτητα της ΜΒ, ερευνες εχουν δειξει οτι η ποιοτητα της εχει πεσει κατα 67% τα τελευταια 5 χρονια... Sad

Αν θες να πεις οτι ειναι στο 67% που ηταν πριν 5 χρονια λες "Eχει πεσει στο 67% απ'οτι ηταν πριν 5χρονια".

Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα
Baphomet (Πέτρος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Citroen C4 1.6 (16V) VTR (2007)

Ένταξη: 06 Νοέ 2003
Τόπος: Αθήνα - Γαλάτσι

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 11 Σεπ 2005, 18:07:46    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

εγώ καταλαβαίνω πως εννοεί:
ποιότητα 2000: 100 μονάδες
ποιότητα 2005: 33 μονάδες

άρα πτώση κατά 67% την τελευταία 5ετία...
δεν μπορείς να πεις οτι "έχει 67% ποιότητα". Είναι αδόκιμο...όπως όλη η έρευνα βασικά, αν υπάρχει τελικά τέτοια βλακεία!
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα Yahoo Messenger MSN Messenger
STELIOS 
Moderator

Little Bastard

Ένταξη: 18 Οκτ 2003

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 11 Σεπ 2005, 18:22:43    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Baphomet έγραψε:
εγώ καταλαβαίνω πως εννοεί:
ποιότητα 2000: 100 μονάδες
ποιότητα 2005: 33 μονάδες

άρα πτώση κατά 67% την τελευταία 5ετία...
δεν μπορείς να πεις οτι "έχει 67% ποιότητα". Είναι αδόκιμο...όπως όλη η έρευνα βασικά, αν υπάρχει τελικά τέτοια βλακεία!

Oχι βαιβεα, δεν μπορεις να πεις οτι εχει 67% ποιοτητα ΣΚΕΤΟ. Πρεπει να πεις εχει 67% πτωση (-67%) σε ποιοτητα σε σχεση με 5 χρονια πριν ή εχει το 67%της ποιοτητας που ειχε πριν 5 χρονια (πτωση 33%).
Ενταξει το παρατραβηξαμε το ζητημα απλα ηθελα να πω στο Μανο πως ή εκανε λαθος διατυπωση ή καταλαβε λαθος την ερευνα που διαβασε....

Tωρα το πως μετρανε τη ποιοτητα σε ποσοστο % εχει να κανει με τη ποσοτητα των ελατοματων που ανακαληπτοντε κατα τη παραγωγη και τη ποσοτητα που δεν ανακαληπτεται και περναει στο καταναλωτη...

Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα
manosm3 (manos)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

207 RC F/L '10 & Peugeot 206 1.4 XT

Ένταξη: 17 Ιούν 2005
Τόπος: Βριλησσια

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 11 Σεπ 2005, 22:39:35    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Το διαβασα σε μια ερευνα στο δικτυο πριν πολυ καιρο. Δε θυμαμαι σελιδα.

Πετρο φιλολογος εισαι;

Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email
Baphomet (Πέτρος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Citroen C4 1.6 (16V) VTR (2007)

Ένταξη: 06 Νοέ 2003
Τόπος: Αθήνα - Γαλάτσι

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 11 Σεπ 2005, 23:57:06    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

manosm3 έγραψε:
Το διαβασα σε μια ερευνα στο δικτυο πριν πολυ καιρο. Δε θυμαμαι σελιδα.

Πετρο φιλολογος εισαι;

Laughing Laughing Laughing όχι, τελειόφοιτος οικονομολόγος Very happy
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα Yahoo Messenger MSN Messenger
Wagner669 (Αλέξανδρος)
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

Ένταξη: 12 Σεπ 2005

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 12 Σεπ 2005, 03:27:35    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

christhehealer έγραψε:
Eμένα πάντως κάτι δεν μου κάθεται καλά στην όλη ιστορία...

Kάποιος θέλει να δημοσιευτούν τα προβλήματα ενός αυτοκινήτου που δεν έχει πλέον.
Kαι τι θα κερδίσει μ' αυτό?

- Θα το μάθουν οι κλέφτες και θα του το επιστρέψουν πίσω, γιατί θα καταλάβουν ότι πήραν σκάρτο πράγμα?

- Θα πειστεί όλη η κοινωνία να μην ξαναγοράσει ποτέ mercedes?

- Θα τρομάξει η Mercedes και θα βελτιώσει το after sales service της?

Tι? Scratch

Το γραμμα δημοσιευτικε στο φορουμ του TFRC τον Αυγουστο του 2004
Παραλληλα το ιδιο γραμμα πηγε μεσω e-mail σε διαφορα περιοδικα "Ειδικου Τυπου"

Το οτι καποιος το ελαβε φετος, οταν το αυτοκινητο κλαπηκε δεν ειναι δικια μου ευθυνη.
Εγω θεωρησα σωστο να γνωστοποιησω τα προβληματα που μου παρουσιασε το αυτοκινητο.

...Πίστα; Ποιά πίστα; ΠΑΡΑΛΙΑ TM Νasos Smile

Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
Wagner669 (Αλέξανδρος)
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

Ένταξη: 12 Σεπ 2005

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 12 Σεπ 2005, 03:37:47    Θέμα δημοσίευσης: Re: Mail!Η συμβίωση με μια Mercedes E 200 Kompressor Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

manosm3 έγραψε:
Mercedes-Benz, Γερμανική Ποιότητα Κατασκευής και πράσινα άλογα!!!

Υ/Γ: Αυτος ειναι που του την εκλεψαν πριν λιγο καιρο κι εβαλα εδω μια ανανκοινωση, τωρα ζητα να διαδοσουμε την ιστορια του!

-Πρωτα δημοσιευτικε το γραμμα και ενα χρονο μετα εκλαπη το αυτοκινητο.
-Το "τωρα ζητα να διαδοσουμε την ιστορια του!" ειναι ολιγον ατοπο, καθως το εσταλει σε ηλεκτρονικη μορφη σε διαφορα περιοδικα και αυτα το προωθησαν, γραμμα αρχησε να κυκλοφωρει στο internet χωρις να ζητησω τιποτα απο κανεναν.
-Το ποσο ευκωλο ειναι να αντιγραψει κανεις ενα ηλεκτρονικο κλειδη -η παρουσια του οποιου μεσα στην καμπινα του αυτοκινητου ειναι αρκετη ωστε το αυτοκινητο να παρει μπρος- μπορει να σας το αναλυσει οποιοςδηποτε κλειδαρας που φτιαχνει κλειδια με imobilizer

...Πίστα; Ποιά πίστα; ΠΑΡΑΛΙΑ TM Νasos Smile

Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
Επισκόπηση όλων των Δημοσιεύσεων που έγιναν πριν από:   
Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Γενικές Συζητήσεις περί αυτοκινήτων Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες
Μετάβαση στη σελίδα Προηγούμενη  1, 2
Σελίδα 2 από 2

Μετάβαση στη:  
Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Δ.Συζήτησης