Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας |
Απόψεις |
Είναι Πηδάλιο Βάρκας |
|
17% |
[ 4 ] |
Ειναι ρουφιάνος |
|
39% |
[ 9 ] |
ούτε κρύο ,ούτε ζέστη |
|
43% |
[ 10 ] |
|
Σύνολο Ψήφων : 23 |
|
Συγγραφέας |
Μήνυμα |
Recifees (Γιαννης) Τρελλαμένο μέλος

206 BlueBird 1.600.000 κεκ
Ένταξη: 07 Νοέ 2003 Δημοσιεύσεις: 491
|
Δημοσιεύθηκε: Κυρ 11 Σεπ 2005, 15:48:18 Θέμα δημοσίευσης: Τιμόνι 206 το μεγάλο ερωτηματικό ??? |
|
|
Αλλοι λένε ότι είναι χάλια
Αλλοι αδιαφορούν ...
Αλλοι το θεωρούν αρκετά καλό ....
Ετσι αφού έφαγε αρκετή σύγκριση/επαίνους/κράξιμο εδώ θα το μαζέψουμε και θα δούμε , ο καθένας τι εννοεί αίσθηση
Με την ρόδα στον αέρα ...
Έχει επεξεργασθεί από τον/την Recifees στις Κυρ 11 Σεπ 2005, 16:27:10, 1 φορά |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
manosm3 (manos) Τρελλαμένο μέλος

207 RC F/L '10 & Peugeot 206 1.4 XT
Ένταξη: 17 Ιούν 2005 Δημοσιεύσεις: 908 Τόπος: Βριλησσια
|
Δημοσιεύθηκε: Κυρ 11 Σεπ 2005, 15:56:33 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Εγω εχοντας εμπειρια απο αλλα αυτοκινητα το κατατασσω στα πολυ μετρια. Κι κατι αλλο: Οποιος παρει 206, να ΜΗΝ το παρει με το απλο τιμονι, να το παρει με δερματινο γιατι το αλλο γλυστραει πολυ!!!!!
 |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
STELIOS Moderator
 Little Bastard
Ένταξη: 18 Οκτ 2003 Δημοσιεύσεις: 2664
|
Δημοσιεύθηκε: Κυρ 11 Σεπ 2005, 15:57:44 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Nαι αλλα θα ηταν καλητερα να βαλεις επιλογες σε στιλ Καλο-Κακο-Μετριο ή κατι παρομιο.
Εγω πρωσοπικα με το "Πηδάλιο Βάρκας" και το "Ρουφιάνος" δεν καταλαβαινω τι σημαινει το καθενα.....
 |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
gianic (Γιάννης) Τρελλαμένο μέλος

mx-5 1.8
Ένταξη: 02 Ιούλ 2004 Δημοσιεύσεις: 835 Τόπος: Αγ.Παρασκευη
|
Δημοσιεύθηκε: Κυρ 11 Σεπ 2005, 16:03:14 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
εχοντας οδηγησει αρκετα cc πιστευω πως το δικο μου εχει το χειροτερο τιμονι απ ολα .
δεν εχω ιδεα γιατι βεβαια .
παντως τα αλλα ηταν μια χαρα και θα μουν ικανοποιημενος αν ηταν ετσι και το δικο μου .
bye bye cc , welcome miata
Fuck army... |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |

|
Δημοσιεύθηκε: Κυρ 11 Σεπ 2005, 16:05:46 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Και να το ξεκινήσω ...
Τί εννοείτε όταν λέτε αίσθηση ???
Για μένα αίσθηση είναι η συμφωνία των αντιδράσεων του τιμονιού με τις αντιδράσεις του εμπρός μέρους και των ελαστικών.
Το πόσο γρήγορα αντιδρά το εμπρός μέρος βάση των προδιαγραφών του -σκληρότητα ανάρτησης προφίλ ελαστικών- και τι πληροφόρηση μου δίνει όταν στρίβω για τα περιθώρια που έχω ..\
Αρα το τιμόνι του 206 για μένα είναι ρουφιάνος
Με την ρόδα στον αέρα ... |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |

|
Δημοσιεύθηκε: Κυρ 11 Σεπ 2005, 16:07:50 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
STELIOS έγραψε: | Nαι αλλα θα ηταν καλητερα να βαλεις επιλογες σε στιλ Καλο-Κακο-Μετριο ή κατι παρομιο.
Εγω πρωσοπικα με το "Πηδάλιο Βάρκας" και το "Ρουφιάνος" δεν καταλαβαινω τι σημαινει το καθενα..... |
Πηδάλιο βάρκας = για τα μπάζα
ρουφιάνος = ακριβές σωστό και λοιπά
τέσπα θα το αλλάξω .αν το έβρισκα κίολας 
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |

mx-5 1.8
|
Δημοσιεύθηκε: Κυρ 11 Σεπ 2005, 16:17:17 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
αστο οπως ειναι εχει γελιο ! 
Fuck army... |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
netblaster (Γιώργος) Έχω ξεφύγει !!!

Peugeot 206 1.4 (16v) XS (2005)
Ένταξη: 14 Νοέ 2003 Δημοσιεύσεις: 1763 Τόπος: Αθήνα-Άλιμος
|
Δημοσιεύθηκε: Κυρ 11 Σεπ 2005, 16:59:37 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Εχοντας οδηγησει αρκετα αυτοκινητα με καλα τιμονια (οπως Focus, BMW κ.α.), δεν θαλεγα το τιμονι του 206 κακο!!! Και βαρος εχει, πολυστροφο δεν ειναι, αμεσες αντιδρασεις εχει, γρηγορο ειναι, με λιγα λογια το βρισκω μια χαρα βαση του χαρακτηρα του και της κατηγοριας του!!! Οσον αφορα την αισθηση του με χαλαει λιγο (το 205 που ειχα, ηταν και μη υδραυλικο, ειχε καλυτερη αισθηση), καθως οταν στριβεις τεζα μπαινεις, σχεδον παντα, στο περιπου!!! Αυτο ειναι κατι που το περιμενα ομως, καθως μην ξεχναμε οτι το 206 σε αλλες χωρες θεωρειται αυτοκινητο πολης!!!
Ουτε κρυο, ουτε ζεστη για μενα λοιπον... 
Δεν έχει σημασία πόσο γρήγορο αυτοκίνητο έχεις, αλλά πόσο γρήγορα μπορείς να το πας!!! |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
douf (Δημήτρης) Νέος χρήστης

206xs 1.6/16v
Ένταξη: 08 Ιούλ 2003 Δημοσιεύσεις: 92 Τόπος: Χαϊδάρι
|
Δημοσιεύθηκε: Κυρ 11 Σεπ 2005, 18:14:08 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Να μην ξεχνάμε ότι τα αυτοκινητάκια μας όταν τα αγοράσαμε,δεν τ' αγοράσαμε για αγωνιστική χρήση,αλλά για νορμάλ χρήση,οπότε να μην παραπονιέστε.Καλά δουλεύει για νορμάλ χρήση. |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
STELIOS Moderator
 Little Bastard
Ένταξη: 18 Οκτ 2003 Δημοσιεύσεις: 2664
|
Δημοσιεύθηκε: Κυρ 11 Σεπ 2005, 18:44:08 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Λοιπον εχω οδηγησει αυτοκινητα με καλητερο τιμονι και εχω οδηγησει και με χειροτερο. Σιγουρα υπαρχουν καλητερα τιμονια αλλα σε καμια περιπτωση δεν ειναι χαλια το τιμονι του 206, παιρνοντας παντα υποψη τη ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ και το ΧΑΡΑΚΤΗΡΑ του αυτοκινητου. Εγω προσωπικα το βρισκω καλο σε αισθηση και feedback, οχι τελειο ουτε πολυ καλο αλλα σαφως καλητερο απο αλλα αυτοκινητα της ιδιας χρονολογιας, κατηγοριας και τιμης. Απο αμεσωτητα θα ελεγα οτι υστερει καπως αλλα αυτο ειναι κατι που συνηθηζεται και υπερκαληπτεται απ΄το καλο feedback που προσφερει.
Σε γενικες γραμες στη κατηγορια που βρισκεται θα ελεγα οτι ειναι απ΄τις καλες επιλογες που μπορει να κανει κανεις ως προς την οδικη συμπεριφορα και την οδηγικη απολαυση (και τα δυο εχουν αμεση σχεση με το τιμονι). Φησικα υπαρχουν καλητερες (και ελαφρα ακριβοτερες) επιλογες αλλα υπαρχουν και πολλες χειροτερες (κυριος αυτα με ηλεκτρικη υποβοηθηση).
 |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |

|
Δημοσιεύθηκε: Κυρ 11 Σεπ 2005, 18:59:13 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
giannis_cc έγραψε: | εχοντας οδηγησει αρκετα cc πιστευω πως το δικο μου εχει το χειροτερο τιμονι απ ολα .
παντως τα αλλα ηταν μια χαρα και θα μουν ικανοποιημενος αν ηταν ετσι και το δικο μου . |
καμια ευθυγράμμιση ίσως ,εγώ πάντως είδα διαφορές ...
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |

mx-5 1.8
|
Δημοσιεύθηκε: Δευ 12 Σεπ 2005, 03:30:36 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Recifees έγραψε: | giannis_cc έγραψε: | εχοντας οδηγησει αρκετα cc πιστευω πως το δικο μου εχει το χειροτερο τιμονι απ ολα .
παντως τα αλλα ηταν μια χαρα και θα μουν ικανοποιημενος αν ηταν ετσι και το δικο μου . |
καμια ευθυγράμμιση ίσως ,εγώ πάντως είδα διαφορές ... |
εχω κανει μια στην πεζο,μια σε ευθυγραμισσα, μια σε βουλκανιζατερ κι αλλη μια οταν εβαλα τα κονι. το αμαξι συνεχιζει το χαβα προς τα δεξια . μαλλον θα πρεπει να μαθω να ζω μ αυτο !
Fuck army... |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
ultra-one (Χάρης) Έχω ξεφύγει !!!

Peugeot 206 1.6 GTi 2004 Blue Recife :)
Ένταξη: 13 Οκτ 2004 Δημοσιεύσεις: 1792 Τόπος: Αθήνα Κέντρο Σταθμός Λαρίσης
|
Δημοσιεύθηκε: Δευ 12 Σεπ 2005, 10:00:14 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
netblaster έγραψε: | .....καθως οταν στριβεις τεζα μπαινεις, σχεδον παντα, στο περιπου!!! |
STELIOS έγραψε: | ....Απο αμεσωτητα θα ελεγα οτι υστερει καπως..... |
(Πάρα πολύ έυστοχα σημεία!)
Την Παρασκευή είχα πάει στην Αγία Άννα (Β.Εύβοια) και γύρισα χθες. Και στις δυο διαδρομές πήγαινα σβέλτα διότι δεν βρήκα πολύ κίνηση.
Σημειώστε ότι έκανα ξανά ευθυγράμμηση την περασμένη βδομάδα και ρυθμίσαμε το μπροστινό σύστημα στα 1,3χιλ απόκλιση από 1,3χιλ σύγκλιση που είχα πριν. (Υποτίθεται τώρα είμαστε μέσα στα όρια που ορίζει η Peugeot)
Κατ΄ αρχήν να σας πω ότι το τιμόνι έγινε ΑΚΟΜΗ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ από πριν!!!
Πλέον το αυτοκίνητο ΔΕΝ οδηγείται!!!!
Και εξηγώ! Με το που στρίβεις λίγο το τιμόνι (με τον απαράδεκτα μεγάλο τζόγο και τη μεγάλη χαλαρότητα γύρω από τη θέση της ευθείας) δεν γίνεται τίποτα.
Στρίβοντας λίιιγο ακόμη το αυτοκίνητο στρίβει πάντα περισσότερο (έως πολύ περισσότερο) από ότι πρέπει και οποσδήποτε πρέπει να μειώσεις το τιμόνι μέσα στη στροφή.
Μετά από αυτό ίσως ξαναχρειαστεί να στρίψεις περισσότερο αν έχεις υποστροφή και μπαίνεις σε ένα φαύλο κύκλο όπου πας συνέχεια στο περίπου και είναι εντελώς αδύνατο να καταφέρεις να οδηγήσεις στρωτά με γραμμές απλά διότι το αυτοκίνητο είναι "παντού" στο δρόμο και κυριολεκτικά "παλεύεις" με το τιμόνι κάνοντας συνεχείς διορθώσεις και τιμονιές για να μην φύγεις σε κανά γκρεμό αφού πηγαινοέρχεσαι σχεδόν ανεγξέλεκτα από τη μια πλευρά του δρόμου στην άλλη προσπαθώντας να κρατήσεις την επιθυμητή πορεία και πηγαίνοντας συνέχεια στο περίπου!
Αυτά που γράφω ισχύουν και με σύγκλιση μπροστά αλλά ένα "κλικ" λιγότερο. Πλέον με την "προτεινόμενη" απόκλιση τα πράγματα έφτασαν στο απροχώρητο!!!!
Έχω δίπλωμα 18χρόνια, έχοντας οδηγήσει πολλά αυτοκίνητα μέσα σε αυτό το διάστημα.
Μπορώ πλέον να πω μετά βεβαιότητας ότι το 206 έχει ίσως το χειρότερο τιμόνι που έχω δει ποτέ σε Ι.Χ αυτοκίνητο με ίσως ελάχιστες εξαιρέσεις. (Δυστυχώς για μένα το καλύτερο ίσως τιμόνι που έχω δει ποτέ το είχε το 309GTi....)
Θυμίζει πολύ τζίπ ή παλιό αγροτικό όσο αφορά τον τζόγο, τη χαλαρότητα και την έλλειψη αμεσότητας και επιπλέον είναι αργό, πάαααααααααααααρα πολύ ανακριβές, με ανεπαρκή επαναφορά και με αρκετά έντονα το φαινόμενα του "torque steer" όταν επιταχύνεις που "κολλάει" το τιμόνι και του "bump steer" που το τιμόνι στρίβει συνεχώς μόνο του από τις ανωμαλίες στο δρόμο, όπου η μεγάλη χαλαρότητα γύρω από τη θέση της ευθείας κάνει τα πράγματα χειρότερα.
Το ότι είναι βαρύ όταν είναι στριμμένο δεν λέει απολύτως τίποτα αφού ισχύουν όλα τα παραπάνω και επιπλέον η αίσθηση και η πληροφόρηση που δίνει είναι πολύ μέτρια. (Και τα πισωκίνητα Lada είχαν πολύ βαρύ τιμόνι αλλά από κει και πέρα το χάος!!)
Υπάρχουν αυτοκίνητα που έχουν κορυφαία ανκαι ελαφρύτερα τιμόνια (όταν είναι στριμμένα - ΟΧΙ γύρω από την ευθεία) όπως το Mazda MX5....
Το τιμόνι του 307 αν εξαιρέσουμε λίγο το θέμα της αίσθησης που σου δίνει, είναι ΕΤΗ ΦΩΤΟΣ καλύτερο από του 206 σε όλους τους υπόλοιπους τομείς.
Αποκαλώντας το τιμόνι του 206 "Πηδάλιο Βάρκας" μάλλον προσβάλλουμε τα πηδάλια βάρκας!
Επιτέλους το 206 μου άρχισε να γίνεται αυτοκίνητο  |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
SnakeMJK (Ζήσης) Άντε γεια !!!

Renault Clio 1.5 (8V) Dynamic (2015)
Ένταξη: 27 Φεβ 2003 Δημοσιεύσεις: 5109 Τόπος: Αθήνα
|
Δημοσιεύθηκε: Δευ 12 Σεπ 2005, 11:00:19 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Μήπως το 206 σου είναι προβληματικό;
Μήπως απ τα πολλά πειράγματα το χάλασες;
Γιατί το δικό μου μια χαρά είναι για γρήγορη οδήγηση...
 |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
ice gus (ΚΩΣΤΑΣ) Μέλος

206 1.6(8v)xs 2000
Ένταξη: 17 Οκτ 2002 Δημοσιεύσεις: 116 Τόπος: ΕΞΑΡΧΕΙΑ-ΕΛΕΥΣΙΝΑ
|
Δημοσιεύθηκε: Δευ 12 Σεπ 2005, 11:31:32 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
giannis_cc έγραψε: | Recifees έγραψε: | giannis_cc έγραψε: | εχοντας οδηγησει αρκετα cc πιστευω πως το δικο μου εχει το χειροτερο τιμονι απ ολα .
καμια ευθυγράμμιση ίσως ,εγώ πάντως είδα διαφορές ... |
εχω κανει μια στην πεζο,μια σε ευθυγραμισσα, μια σε βουλκανιζατερ κι αλλη μια οταν εβαλα τα κονι. το αμαξι συνεχιζει το χαβα προς τα δεξια . μαλλον θα πρεπει να μαθω να ζω μ αυτο ! |
εχω και εγω το ιδιο προβλημα και μου ειπαν οτι μπορει να ειναι απο τα λαστιχα.εσυ εχεισ κοιταξει τα λαστιχα σου?
κατα τα αλλα το τιμονι με 195-50-15 λαστιχα και apex αναρτηση μου φενεται πολυ καλο και αμεσο. διαβαζει το δρομο με λιγα λογια.
ΤΟ ΠΙΟ ΓΛΥΚΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΗΣ ΖΩΗΣ ΜΟΥ! |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
pezomania (Γιώργος) Έχω ξεφύγει !!!

206 1.6 16V
Ένταξη: 12 Απρ 2002 Δημοσιεύσεις: 1231 Τόπος: Mandra
|
Δημοσιεύθηκε: Δευ 12 Σεπ 2005, 11:49:28 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Το τιμόνι;;
Λοιπόν, αν το συγκρίνω με 306Gti-205Gti-Rallye κτλ ΥΣΤΕΡΕΙ!!!!
Αν το συγκρίνω με Corsa 1.4 16v - Golf 1.6 - Polo 1.6 16v - Clio 1.6 16v που έχω οδηγήσει, είναι καλύτερο!!
Άρα για την κατηγορία του (είπα πια θεωρώ κατηγορία του), το θεωρώ ένα από τα καλύτερα!
ΠΡΟΣ ΧΑΡΗ
Φίλε κοίταξε το μπροστινό σύστημα. Έχεις οδηγήσει κι άλλο 206 16v πέρα από το δικό σου και σου αφήνει την ίδια αίσθηση;;
Η ΤΕΛΕΙΟΤΗΤΑ ΕΛΚΕΙ ΤΗΝ ΑΤΕΛΕΙΑ ΣΤΗΝ ΕΠΙΦΑΝΕΙΑ. |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
MEMsound Υπεύθυνος Συνεργασιών

206gti
Ένταξη: 17 Σεπ 2004 Δημοσιεύσεις: 31102 Τόπος: Στροφοδιαδρομές
|
Δημοσιεύθηκε: Δευ 12 Σεπ 2005, 12:31:06 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Χάρη κανόνισε κάποια στιγμή να οδηγήσεις το 206 του Stevon που είναι τελείως μαμά από πλευράς ανάρτησης και ευθυγράμμισης με F1 D3 195/50-15.
Έχω την αίσθηση ότι κάτι περίεργο συμβαίνει με το 206 σου.
Ίσως φταίνε και τα 205/50-15
Υ.Γ. Το τιμόνι του 206 δεν είναι φυσικά καλό αλλά για μένα δεν είναι και κακό ή μάλλον τραγικό.
Μέτριο θα το χαρακτήριζα.
Θα μπορούσε/έπρεπε βέβαια να ήταν αρκετά καλύτερο... 
η πιο ωραία βόλτα...
ειναι η επόμενη... |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |

|
Δημοσιεύθηκε: Δευ 12 Σεπ 2005, 13:09:32 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
pezomania έγραψε: | ΠΡΟΣ ΧΑΡΗ
Φίλε κοίταξε το μπροστινό σύστημα. Έχεις οδηγήσει κι άλλο 206 16v πέρα από το δικό σου και σου αφήνει την ίδια αίσθηση;; |
Το 206GTi που είχα οδηγήσει πολύ λίγο στο test drive από Συγγρού μέχρι Φλοίσβο και πίσω. Ανκαι μου φάνηκε κάπως περίεργο το τιμόνι, δεν είχα το χρόνο να δώσω και την απαιτούμενη σημασία διότι σε εκείνη τη φάση μου έκανε εντύπωση η κακή θέση οδήγησης και το κιβώτιο που σκάλωνε.....
Το μπροστινό σύστημα πάντως δείχνει "άψογο" στην Ευθυγράμμηση....
SnakeMJK έγραψε: | Μήπως το 206 σου είναι προβληματικό;
Μήπως απ τα πολλά πειράγματα το χάλασες; |
Η ανάρτηση είναι εντελώς μαμά. Δεν πείραξα τίποτα!
MEMsound έγραψε: | Ίσως φταίνε και τα 205/50-15 |
Με τα μαμά Contiγλύστρα 195/55 ήταν ακόμη χειρότερο!
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
MEMsound Υπεύθυνος Συνεργασιών

206gti
Ένταξη: 17 Σεπ 2004 Δημοσιεύσεις: 31102 Τόπος: Στροφοδιαδρομές
|
Δημοσιεύθηκε: Δευ 12 Σεπ 2005, 13:45:53 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
ultra-one έγραψε: | MEMsound έγραψε: | Ίσως φταίνε και τα 205/50-15 |
Με τα μαμά Contiγλύστρα 195/55 ήταν ακόμη χειρότερο! |
Καλά αυτό είναι ευτονόητο.... 
η πιο ωραία βόλτα...
ειναι η επόμενη... |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |

|
Δημοσιεύθηκε: Δευ 12 Σεπ 2005, 15:34:11 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Ίσως να είναι καλή ιδέα να αρχίσω να το ψάχνω λίγο πιο επιστημονικά!
Κατ' αρχήν διάβασα ότι τα 206 SW & RC έχουν σκληρότερα Silentblocks στο υποπλαίσιο από τα υπόλοιπα 206.
Κατά πάσα πιθανότητα τα Silentblocks που έχει το 1.6 (ίσως και το 2.0) GTi να είναι τα ίδια με του 1.1 που έχει ΚΑΙ λιγότερο βάρος ΚΑΙ λιγότερες απαιτήσεις από τους ιδιοκτήτες του!!!!!!!!!
Συνεπώς μια καλή αρχή ίσως να είναι όπως είχε αναφέρει και ο Volvos, η αλλαγή των Silentblocks με πιο σκληρά πριν από οτιδήποτε άλλο.
Και ερωτώ τους ειδικούς. (βλέπε Touristas κλπ!)
1. Όντως έτσι έχουν τα πράγματα με τα Silentblocks toy 206????
Αν ναι, ποιό είναι το part number και τι κόστος έχει???!!!!!!!
2. Από πλευράς Peugeot Sport υπάρχουν σκληρά Silentblocks???
Και πάλι, αν ναι, part number & κόστος???!!!!
3. Από 3ους κατασκευαστές βρίσκουμε σκληρά Silentblocks από Teflon, Πολυουρεθάνη κλπ????
Αν ξέρει κάτι κάποιος να μιλήσει αμέσως!!!!! 
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
|