PSClub - Hellas Αρχική σελίδα
Portal Home  |   Δημόσια συζήτηση  |   Αναζήτηση  |   Κατάλογος Μελών  |   Ομάδες Μελών  |   Προφίλ  |   Προσωπικά μηνύματα  |   Σύνδεση  |  Εγγραφή

Χ-ΒΟΧ και Halo 2 ...
Μετάβαση στη σελίδα Προηγούμενη  1, 2, 3, 4, 5, 6  Επόμενη

Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Γενικές Συζητήσεις Printable version
Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας  
Συγγραφέας Μήνυμα
Lord Cypher 
Μέλος
Μέλος

206 QS

Ένταξη: 15 Ιαν 2003
Τόπος: Το Στέκι του Πετράν

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 05 Σεπ 2005, 14:50:15    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

"Πρώτα από όλα να ευχαριστήσω τους γονεις μου για την υποστήριξη, όπως επίσης και τον ατζέντη μου που μου στάθηκε σε όλες τις δύσκολες -
?- στιγμές. Το αγαλματάκι αυτό το αφιερώνω.... ουπς λάθος χαρτάκι".
Ας σοβαρευτούμε όμως. Αυτό που φάγατε δεν ήταν παπούτσι... ολόκληρο βατραχοπέδιλο ήταν. Κρίμα που δεν κράταγα το σκόρ για να δείτε πόσα frags είχατε λιγότερα!!!
Και το 7-6 χαριστικό ήταν. Κριθήκατε και βρεθήκατε ανεπαρκείς. Όλες οι δηλώσεις σας ήταν απλώς οδοντόπαστες, σε αντίθεση με τις δικές μας (π.χ. ο θάνατος του Νάσου από Magnum - υπάρχει μεγαλύτερη ξεφτίλα Question Question Question Exclamation Exclamation Exclamation ).
Γι' αυτό πλέον η ομάδα ονομάζεται VVV δηλαδή Veni, Vidi, Vici, ή αλλιώς πάρτε τα τρια μας (ήρθαμε ,είδαμε και σας νικήσαμε Exclamation )
Σε πίστες που δεν ξέραμε, με τρίτο μέλος που δεν ξέραμε (συγχαρητήρια κιόλας για τον george γιατί έπαιξε φοβερά), σε settings που δεν ξέραμε και χάσατε (τις πέτρες, τις πέτρες βάλε!!! 2-0 στις πέτρες!).
Οι κραυγές σας τα λέγανε όλα (Ronin - "ρε μλκ δεν πεθαινει αυτός, είναι άφθαρτος Exclamation " - προς τους συμπαίκτες του για τον υποφαινόμενο).
Για ρεβάνς δεχόμαστε την πρόκληση και ετοιμάζουμε το κλύσμα με ασβέστη. Ετοιμάστε το βαρέλι με την βαζελίνη.
Ευχαριστώ,

ΑΓΚΙΣΤΡΩΣΟΥ

Remember... No Obstacles... Only Challenges...
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
nasoss 
Μέλος
Μέλος

Peugeot 206 2.0 (16V) GTI

Ένταξη: 26 Δεκ 2002
Τόπος: athina

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 05 Σεπ 2005, 23:40:58    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

ΑΓΑΠΗΤΕ ΑΓΚΙΣΤΡΙ, ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΟΥ ΠΩ ΜΕΡΙΚΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΓΙΑΤΙ ΜΑΛΛΟΝ ΕΙΣΑΙ ΕΚΤΟΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΣ ΑΝ ΝΟΜΙΖΕΙΣ ΟΤΙ ΜΠΟΡΕΙ ΞΑΝΑ ΝΑ ΥΠΑΡΞΟΥΝ ΤΕΤΟΙΟΥ ΕΙΔΟΥΣ ΣΥΓΚΥΡΙΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΚΕΡΔΙΣΕΤΕ.
ΚΑΤΑΡΧΗΝ ΣΕ ΜΑΧΗ ΜΑΝ ΤΟ ΜΑΝ ,ΕΚΕΙ ΤΟ ΞΕΧΝΑΣ, ΕΙΣΤΕ ΤΕΛΕΙΩΜΕΝΟΙ ΑΠΟ ΧΕΡΙ (ΚΑΙ ΑΠΟΔΕΙΧΘΗΚΕ ΚΑΙ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΑ!)
ΝΑ ΞΑΝΑΒΓΕΙ Ο KANELJ ΠΑΓΑΝΙΑ ΝΑ ΨΑΧΝΕΙ ΓΙΑ ΣΟΦΕΡ ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ ΝΑ ΤΟΝ ΒΑΡΑΤΕ ΜΕ ΤΑ ΜΠΑΖΟΥΚΑ ΔΕΝ ΝΟΜΙΖΩ ΝΑ ΞΑΝΑΓΙΝΕΙ, ΟΠΟΤΕ ΤΟ ΞΕΧΝΑΤΕ ΚΑΙ ΑΥΤΟ , ΜΕΤΑ ΔΕΥΤΕΡΗ ΦΟΡΑ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΝΤΕΦΟΡΜΕ ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΕ, ΟΠΟΤΕ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙΣ ΟΤΙ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΩΤΗΡΙΑ.

ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΦΑΝΤΑΣΤΕΙΣ ΤΙ ΚΑΝΑΤΕ? ΤΟ ΦΑΡΔΟΣ ΑΣ ΕΙΝΑΙ ΣΑΝ ΤΟ ΠΑΠΟΥΤΣΙ ΠΟΥ ΣΑΣ ΕΤΟΙΜΑΖΩ!!!
ΔΗΛΑΔΗ ΝΟΜΙΖΕΙΣ ΡΕ ΚΑΠΤΕΝ IGLO ΟTI MAZY ME TON ΜΟΥΤΣΟ ΣΟΥ ΤΟΝ ΡΟΖΟΜΠΙΣΤΟΛΑ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΚΑΝΙΣ ΤΑ ΙΔΙΑ?
Ε ΕΙΣΤΕ ΠΟΛΥ ΓΕΛΑΣΜΕΝOI!
ΚΑΝΤΕ ΥΠΟΜΟΝΗ ΚΑΙ ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟ ΘΑ ΣΑΣ ΠΕΡΑΣΩ ΤΑ ΑΓΚΙΣΤΡΙΑ ΣΑΣ ΑΠΟ ΤΟ ΚO......ΡΟ ΜΕΧΡΙ ΤΑ ΡΟΥΘΟΥΝΙΑ.!!!!
[color=brown]
ΚΑΙ ΤΗΣ ΜΠΑΛΕΣ Shocked Twisted evil Twisted evil Twisted evil Twisted evil Twisted evil Twisted evil Twisted evil Twisted evil [/color]

Photo Sharing and Video Hosting at Photobucket
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email AIM διεύθυνση
kanelj (Γιαννης)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

PEUGEOT 206 1.6 8v rallye 109+ ?

Ένταξη: 27 Μάρ 2003
Τόπος: Γαλατσι

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 06 Σεπ 2005, 11:49:19    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

nasoss έγραψε:

ΚΑΝΤΕ ΥΠΟΜΟΝΗ ΚΑΙ ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟ ΘΑ ΣΑΣ ΠΕΡΑΣΩ ΤΑ ΑΓΚΙΣΤΡΙΑ ΣΑΣ ΑΠΟ ΤΟ ΚO......ΡΟ ΜΕΧΡΙ ΤΑ ΡΟΥΘΟΥΝΙΑ.!!!!
ΚΑΙ ΤΗΣ ΜΠΑΛΕΣ Shocked Twisted evil Twisted evil Twisted evil Twisted evil Twisted evil Twisted evil Twisted evil Twisted evil [/color]

ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΑΧΧΑ ΑΧ ΧΑ Exclamation
Ρε σεις ποιος εβαλε λογοκρισια στο Κολαντερο??? Exclamation Exclamation
Δεν ειναι βρισια ρε,οργανικο ειναι Exclamation Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing
χα χα χα χαχ χα χα χα χα αχ χ ααχ ,οπως λεμε σπλιναντερο Exclamation Exclamation Exclamation
Σοβαρα μιλαω! Shocked

www.secret-rooms.gr
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Yahoo Messenger
Vaggelis (Βάγγος - Ιδρυτικό μέλος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Peugeot 206 1.4 (8V) XR (2000)

Ένταξη: 10 Οκτ 2002
Τόπος: Αμπελογκάρντεν

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 06 Σεπ 2005, 12:14:10    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

kanelj έγραψε:
nasoss έγραψε:

ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΑΧΧΑ ΑΧ ΧΑ Exclamation
Ρε σεις ποιος εβαλε λογοκρισια στο Κολαντερο??? Exclamation Exclamation
Δεν ειναι βρισια ρε,οργανικο ειναι Exclamation Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing
χα χα χα χαχ χα χα χα χα αχ χ ααχ ,οπως λεμε σπλιναντερο Exclamation Exclamation Exclamation
Σοβαρα μιλαω! Shocked

όποιος έβαλε λογοκρισία, να βάλει και στην επόμενο αγώνα μας λογοκρισία, γιατί θα είναι αυστηρά ακατάλληλος για ανηλίκους....

Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Yahoo Messenger MSN Messenger
Sidobre (Τάσος)
Πρόεδρος - Webmaster
Πρόεδρος - Webmaster
Επίσημο Μέλος

Peugeot 206 XS evo2

Ένταξη: 12 Απρ 2002
Τόπος: Αθήνα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 06 Σεπ 2005, 12:55:10    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

΄H Θα σοβαρευτήτε ή θα βγάλω την μάνικα και θα σας καταβρέξω όλους. Και όχι εικονικά! LIVE!

To ξεκινήσατε για χαβαλέ και το ΧΕΣΑΤΕ!

If everything seems under control, you're just not going fast enough...
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα
kanelj (Γιαννης)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 06 Σεπ 2005, 12:56:33    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Τι καναμε κ.Προεδρε Question Shocked

www.secret-rooms.gr
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Yahoo Messenger
Sidobre (Τάσος)
Πρόεδρος - Webmaster
Πρόεδρος - Webmaster
Επίσημο Μέλος

Peugeot 206 XS evo2

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 06 Σεπ 2005, 13:00:16    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Να είστε πιο κόσμιοι...

Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 06 Σεπ 2005, 13:04:50    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

περιμένουμε και εσάς κ. πρόεδρε για μια παρτίδα, αν αντέχετε....

Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Yahoo Messenger MSN Messenger
Sidobre (Τάσος)
Πρόεδρος - Webmaster
Πρόεδρος - Webmaster
Επίσημο Μέλος

Peugeot 206 XS evo2

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 06 Σεπ 2005, 13:28:34    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Δεν τα πάω καλά με αυτά τα παιχνίδια (όχι ότι δεν μπορώ να προσπαθήσω...).
(Δεν ισχύει όμως το ίδιο για κανένα GT4.... ) Whistling Whistling Whistling Whistling

Επιστροφή στην κορυφή
Stevon ("Κουμπάρος" John Φυστίκη...)
Τμήμα Δημοσίων Σχέσεων
Επίσημο Μέλος

VF7 + VF3 = P.S.A.

Ένταξη: 22 Απρ 2004

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 06 Σεπ 2005, 13:37:22    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Sidobre έγραψε:
(Δεν ισχύει όμως το ίδιο για κανένα GT4.... ) Whistling Whistling Whistling Whistling

χιχιχιχί γίναμε δύο......να κάνουμε ένα challenge μεταξύ μας.....?????

Δέν προλάβαμε να το "τουρμπίσουμε" και μας άφησε ο 3ος...
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα MSN Messenger
Sidobre (Τάσος)
Πρόεδρος - Webmaster
Πρόεδρος - Webmaster
Επίσημο Μέλος

Peugeot 206 XS evo2

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 06 Σεπ 2005, 13:45:10    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Χαλαρά!!! Εχω σκεφτεί και τρόπους που μπορεί να γίνει challenge...

Με φωτό από την οθόνη στον συνολικό χρόνο του καθ'ενός. Μπορούμε να το κάνουμε ενιαίο αλλά με ελεύθερες βελτιώσεις Wink

Κάθε εβδομάδα ή 2 εβδομάδες, μία πίστα με συγκεκριμένους γύρους. Νικητής αυτός που κάνει τους γύρους σε καλύτερο χρόνο!

Επιστροφή στην κορυφή
Baphomet (Πέτρος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Citroen C4 1.6 (16V) VTR (2007)

Ένταξη: 06 Νοέ 2003
Τόπος: Αθήνα - Γαλάτσι

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 06 Σεπ 2005, 16:52:10    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Sidobre έγραψε:
Χαλαρά!!! Εχω σκεφτεί και τρόπους που μπορεί να γίνει challenge...

Με φωτό από την οθόνη στον συνολικό χρόνο του καθ'ενός. Μπορούμε να το κάνουμε ενιαίο αλλά με ελεύθερες βελτιώσεις Wink

Κάθε εβδομάδα ή 2 εβδομάδες, μία πίστα με συγκεκριμένους γύρους. Νικητής αυτός που κάνει τους γύρους σε καλύτερο χρόνο!

όταν με το καλό βρούμε τον χώρο μας θα κοτσάρουμε ενα Playstation και θα δεις τι θα γινει... Twisted evil Twisted evil Twisted evil
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα Yahoo Messenger MSN Messenger
nasoss 
Μέλος
Μέλος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 06 Σεπ 2005, 17:30:26    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Είδατε τελικά που είχα δίκιο για το περιβόητο κολαντερο ?να ας πούμε ο πρόεδρος είπε ότι το χεσαμε ,συνώνυμο του κολαντερου αφού έχουν απόλυτη σχέση διότι και τα δυο είναι θέματα οργανικού περιεχομένου, οπότε άδικα κάποιος μου έκοψε την λέξη για λογοκρισία! είναι απόλυτος φυσικά φαινόμενα και τα δυο! Shocked Exclamation

Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email AIM διεύθυνση
kanelj (Γιαννης)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 07 Σεπ 2005, 08:25:55    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Sidobre έγραψε:

Δεν το περιμενα αυτο απο σενα Exclamation
Τι GT4 και χαζομαρες......Colin Mcrae λεγεται TO παιχνιδι Exclamation

(Παντως γιατι να μην προσπαθησουμε να μαθουμε και τον Προεδρο να...αγκιστρωνει???!!!!!)

www.secret-rooms.gr
Επιστροφή στην κορυφή
nasoss 
Μέλος
Μέλος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 09 Σεπ 2005, 10:32:41    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

ΜΗΝΥΜΑ ΠΡΟΣ ΒΑΓΓΕΛΟΜΑΔΑ : ΑΥΡΙΟ ΜΕΣΗΜΕΡΙ ΣΤΟ ΚΑΝΕΛΟΣΠΙΤΟ ΚΑΤΑ ΤΗΣ 2.30 ,ΕΙΜΑΣΤΕ Ο.Κ? Rolling eyes Question

Επιστροφή στην κορυφή
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 09 Σεπ 2005, 12:30:29    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Μπά χλωμό σε κόβω....
Σαββατιάτικα θα κλειστούμε μέσα;;;
Σας αφήνουμε να προπονηθείτε άλλη μια εβδομάδα και τα λέμε από Παρασκευή.....
Εντωμεταξύ η ομάδα μας ετοιμάζεται να παραταχθεί πλήρης....

Επιστροφή στην κορυφή
nasoss 
Μέλος
Μέλος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 09 Σεπ 2005, 15:31:26    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Scratch ΧΜΜΜ…… ΜΙΜΠΟΣ ΚΑΤΑΛΑΒΑΤΕ ΟΤΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΗΝ ΣΑΣ ΚΑΝΟΥΝ ΤΑ ΠΑΠΟΥΤΣΑ ΚΑΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΜΕΓΑΛΑ?
ΑΠΟ ΟΤΙ ΘΥΜΑΜΑΙ ΕΣΕΙΣ ΕΙΠΑΤΕ ΓΙΑ ΣΑΒΒΑΤΟ, ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΘΑ ΚΛΙΣΤΕΙΤΕ ΜΕΣΑ…
ΤΕΛΟΣ ΠΑΝΤΩΝ ΕΣΕΙΣ ΑΠΟΦΑΣΙΖΕΤΕ ΠΟΤΕ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ,ΚΑΙ ΣΥΝΑΝΤΙΟΜΑΣΤΕ ΟΠΟΤΕ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΣΑΣ ΠΕΡΝΟΥΜΕ ΤΑ ΜΕΤΡΑ ……
Laughing

Επιστροφή στην κορυφή
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 12 Σεπ 2005, 15:33:53    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Η ομάδα είναι έτοιμη πλέον και ανοιχτή σε κάθε πρόσκληση για αγκίστρωμα......
Περιμένουμε μέρα και ώρα.....

Επιστροφή στην κορυφή
nasoss 
Μέλος
Μέλος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 14 Σεπ 2005, 08:41:03    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

ΕΜΕΙΣ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ,ΕΣΕΙΣ ΠΕΣΤΕ ΩΡΑ ΚΑΙ ΜΕΡΑ ΚΑΙ ΠΟΣΑ ΑΤΟΜΑ ΘΑ ΕΙΣΤΕ………….. Sniper

Επιστροφή στην κορυφή
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 14 Σεπ 2005, 10:49:18    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Δεν είναι δικό μου το σπίτι για να κανονίσω....
Πέμπτη ή Παρασκευή καλά είναι πάντως....
Θα είμαστε 3 ή 4 άτομα...

Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση όλων των Δημοσιεύσεων που έγιναν πριν από:   
Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Γενικές Συζητήσεις Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες
Μετάβαση στη σελίδα Προηγούμενη  1, 2, 3, 4, 5, 6  Επόμενη
Σελίδα 4 από 6

Μετάβαση στη:  
Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Δ.Συζήτησης