PSClub - Hellas Αρχική σελίδα
Portal Home  |   Δημόσια συζήτηση  |   Αναζήτηση  |   Κατάλογος Μελών  |   Ομάδες Μελών  |   Προφίλ  |   Προσωπικά μηνύματα  |   Σύνδεση  |  Εγγραφή

Ηλιοροφή σε 206 CC?!?!?!
Μετάβαση στη σελίδα 1, 2  Επόμενη

Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Γενικές Συζητήσεις περί αυτοκινήτων Printable version
Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας  
Συγγραφέας Μήνυμα
netblaster (Γιώργος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Peugeot 206 1.4 (16v) XS (2005)

Ένταξη: 14 Νοέ 2003
Τόπος: Αθήνα-Άλιμος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 02 Σεπ 2005, 11:11:44    Θέμα δημοσίευσης: Ηλιοροφή σε 206 CC?!?!?! Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Το διαβασα κιαυτο... Ενας κατοχος 206 CC εστειλε επιστολη στο AMS ρωτωντας αν υπαρχει δυνατοτητα τοποθετησης ηλιοροφης στο CC!!! Eπειδη, λεει, ειχε ηλιοροφη και στο προηγουμενο αυτοκινητο του και ειναι καταλληλη για τον εξαερισμο της καμπινας χειμωνα-καλοκαιρι και οταν δεν υπαρχει η δυνατοτητα να ανοιξει καποιος την οροφη-καμπριο!!!

Επλιζω μονο να μην ειναι καποιος απο μας που το εγραψε αυτο γιατι αλλιως... Splat Splat Splat Splat

Photobucket
Δεν έχει σημασία πόσο γρήγορο αυτοκίνητο έχεις, αλλά πόσο γρήγορα μπορείς να το πας!!!
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Yahoo Messenger MSN Messenger
STELIOS 
Moderator

Little Bastard

Ένταξη: 18 Οκτ 2003

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 02 Σεπ 2005, 11:21:30    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Το ειχα διαβασει κ'εγω. Μηλαμε αλλο φρουτο..... Αυτος θελει και το σκυλο ολοκλρο και τη πιτα χωρτατη..... Confused

Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα
shark_zak (ΖΑΧΑΡΙΑΣ)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

peugeot 206 1.4 (8V) QUIKSILVER 2002

Ένταξη: 09 Δεκ 2002
Τόπος: ΑΘΗΝΑ - Ν.ΕΡΥΘΡΑΙΑ

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 02 Σεπ 2005, 11:30:50    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Θα ζηλεψε μαλλον απο την γυαλινη του megan... Wink

"Εικονικό το γέλιο μου και με μεγάλο κόπο, το κάνω για να ξεγελώ τα μάθια των ανθρώπων..."
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα
Baphomet (Πέτρος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Citroen C4 1.6 (16V) VTR (2007)

Ένταξη: 06 Νοέ 2003
Τόπος: Αθήνα - Γαλάτσι

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 02 Σεπ 2005, 11:37:48    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

γίνεται πάντως... Wink
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα Yahoo Messenger MSN Messenger
gianic (Γιάννης)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

mx-5 1.8

Ένταξη: 02 Ιούλ 2004
Τόπος: Αγ.Παρασκευη

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 02 Σεπ 2005, 12:47:01    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

αν γινεται ψηνομαι !

bye bye cc , welcome miata
Fuck army...
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
MEMsound 
Υπεύθυνος Συνεργασιών
Επίσημο Μέλος

206gti

Ένταξη: 17 Σεπ 2004
Τόπος: Στροφοδιαδρομές

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 02 Σεπ 2005, 13:25:33    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Baphomet έγραψε:
γίνεται πάντως... Wink

το έχεις δει κάπου συγκεκριμένα?

η πιο ωραία βόλτα...
ειναι η επόμενη...
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Yahoo Messenger MSN Messenger
Baphomet (Πέτρος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 02 Σεπ 2005, 13:29:42    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

όχι αλλά από αυτά που έχω διαβάσει στις εταιρίες που φτιάχνουν ηλιοροφές δεν θα υπαρχει πρόβλημα να γινει και στο CC.
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα Yahoo Messenger MSN Messenger
MEMsound 
Υπεύθυνος Συνεργασιών
Επίσημο Μέλος

206gti

Ένταξη: 17 Σεπ 2004
Τόπος: Στροφοδιαδρομές

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 02 Σεπ 2005, 13:40:41    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

δεν ξέρω αν στην οροφή του CC υπάρχει κάποια ενίσχυση εσωτερικά (πχ κάποιο X) που να μην μπορεί/πρέπει να αφαιρεθεί/κοπεί για να δημιουργηθεί χώρος για την ηλιοροφή.

Πάντως όπως και να το κάνουμε είναι λίγο υπερβολή.... Shocked Shocked Laughing

η πιο ωραία βόλτα...
ειναι η επόμενη...

Έχει επεξεργασθεί από τον/την MEMsound στις Παρ 02 Σεπ 2005, 13:51:42, 1 φορά
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Yahoo Messenger MSN Messenger
STELIOS 
Moderator

Little Bastard

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 02 Σεπ 2005, 13:46:33    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

MEMsound έγραψε:

Πάντως όπως και να το κάνουμε είναι λίγο υπερβολή.... Shocked Shocked Laughing

E ειναι λιγο..... Ειναι σαν να ζητας να σου φτιαξουν ενα παραθηρακι στο τζαμι Very happy Very happy Very happy

Επιστροφή στην κορυφή
gianic (Γιάννης)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

mx-5 1.8

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 02 Σεπ 2005, 15:12:55    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

εγω πιστευω οτι γινεται αλλα θα χαθει πολυ ακαμψια (και πολλα λεφτα) .

παντως αφου το αμαξι λειτουργει τις περισσοτερες μερες του χρονου σαν κλειστο δεν βλεπω καποια υπερβολη.

Fuck army...
Επιστροφή στην κορυφή
STELIOS 
Moderator

Little Bastard

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 02 Σεπ 2005, 15:38:10    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Γιατι ??? Πιστευεις πως τις μερες του χρονου που δεν θα το εχεις ανοιχτο θα ανοιγεις την ηλιοροφη επειδη ανοιγει "λιγοτερο" ???

Εγω προσωπικα που εχω με ηλιοροφη την ανοιγω τακτικα απ τις καλες μερες του Μαϊ μεχρι τις καλες μερες του Οκτωβρη, το ιδιο περιπου φανταζομαι θα κανουν και οι CCαδες με την οροφη τους. Μια ηλιοροφη σε'ενα CC ουσιαστικα δεν προσφερει καμοια παραπανω χρηστικοτητα. Αν ειναι για εμφανηση ή απλα η ιδεα οτι εχεις εναν παραπανω διακοπτη και μια παραπανω επιλογη, τοτε παω πασω αυτα ειναι γουστα....

Επιστροφή στην κορυφή
gianic (Γιάννης)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

mx-5 1.8

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 02 Σεπ 2005, 16:23:51    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

toink ! ρε στελιο τι κουμπακια και εμφανιση μου λες .
η ηλιοροφη τον χειμωνα δεν ειναι για να ανοιγει απλα για να υπαρχει το τζαμακι πανω απ το κεφαλι σου . . επειδη καπνιζω κι ολας ξερεις τι σπαστικο ειναι να ανοιγεις παραθυρο σε ταξιδι ? με την ηλιοροφη δεν ακουγεται κιχ (στην xm τουλαχιστον)

Fuck army...
Επιστροφή στην κορυφή
STELIOS 
Moderator

Little Bastard

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 02 Σεπ 2005, 19:36:12    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

giannis_cc έγραψε:
. . επειδη καπνιζω κι ολας ξερεις τι σπαστικο ειναι να ανοιγεις παραθυρο σε ταξιδι ? με την ηλιοροφη δεν ακουγεται κιχ (στην xm τουλαχιστον)

Eνταξει εδω εχεις δικιο αλλα θα διαφωνησω για τον θορηβο, σε ταχητητες ταξιδιου κανει αρκετο θορηβο ειδικα αν την ανοιγεις λιγο για να φευγει ο καπνος (εξαρταται και η ηλιοροφη φησικα). Aλλα θα εκανες τετοια μετατροπη απλα για να καπνιζεις πιο ανετα το χειμωνα ???

Επιστροφή στην κορυφή
gianic (Γιάννης)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

mx-5 1.8

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 03 Σεπ 2005, 02:55:40    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

αν ειχα λεφτα ναι αμε ! τωρα προεχουν αλλα οικουμενικα προβληματα...

Fuck army...
Επιστροφή στην κορυφή
Kouzman (Yiannis)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

Peugeot 206 CC RG

Ένταξη: 26 Μάϊ 2003
Τόπος: Piraeus, Nea Smyrni, NYC

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 06 Σεπ 2005, 08:53:37    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

επιτρεψτε μου να σας πορωσω λιγο...

την εποχη που εβγαινε το cc απο οτι καταλαβα η peugeot ειχε βγαλει σαν πρωτοτυπα ορισμενα cc με γυαλινη οροφη οπως ακριβως εκανε η renault με το megane τωρα... θα βρω τις φωτο και θα τις ποσταρω...

δεν ξερω αν κυκλοφορησε αυτο το μοντελο π.χ. μονο στη γαλλια αλλα ειναι αρκετα εντυπωσιακο...

2006 Wicked White Mitsubishi Evolution IX GSR
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email
vanvan (vangelis)
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

206 XS

Ένταξη: 20 Ιούν 2004
Τόπος: Νεα Σμύρνη

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 06 Σεπ 2005, 09:46:29    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Μήπως υπάρχει η δυνατότητα για το αντίστροφο: Εχω ηλιοροφή, μπορώ να κόψω κολόνες και να το κάνω CC? Idea
Επιστροφή στην κορυφή
shark_zak (ΖΑΧΑΡΙΑΣ)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

peugeot 206 1.4 (8V) QUIKSILVER 2002

Ένταξη: 09 Δεκ 2002
Τόπος: ΑΘΗΝΑ - Ν.ΕΡΥΘΡΑΙΑ

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 06 Σεπ 2005, 09:50:04    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

vanvan έγραψε:
Μήπως υπάρχει η δυνατότητα για το αντίστροφο: Εχω ηλιοροφή, μπορώ να κόψω κολόνες και να το κάνω CC? Idea

βρε συγκεντρώσου τι είναι αυτά που λες... Laughing
θα μας τρελάνεις τελείως... Silly

"Εικονικό το γέλιο μου και με μεγάλο κόπο, το κάνω για να ξεγελώ τα μάθια των ανθρώπων..."
Επιστροφή στην κορυφή
Baphomet (Πέτρος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 06 Σεπ 2005, 10:02:14    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

και βέβαια γίνεται...παίρνεις ένα τροΜπέτο...από την ανάποδη (το πίσω δηλαδή)!!! Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing
Επιστροφή στην κορυφή
gianic (Γιάννης)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

mx-5 1.8

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 06 Σεπ 2005, 12:57:21    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Baphomet έγραψε:
και βέβαια γίνεται...παίρνεις ένα τροΜπέτο...από την ανάποδη (το πίσω δηλαδή)!!! Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing

ναι παιρνεις και μια τροΜπετα κι αρχισας να φυσας να φυσας να φυσας μεχρι να ζαλιστεις, να μαστουρωσεις απο το οξυγονο και να νομιζεις οτι το 206 σου εγινε cc Very happy

Fuck army...
Επιστροφή στην κορυφή
TZAG 
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

Peugeot 206CC 1.6 (16V) (2002)

Ένταξη: 25 Σεπ 2002
Τόπος: Theva

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 07 Σεπ 2005, 02:23:50    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Kouzman έγραψε:
επιτρεψτε μου να σας πορωσω λιγο...

την εποχη που εβγαινε το cc απο οτι καταλαβα η peugeot ειχε βγαλει σαν πρωτοτυπα ορισμενα cc με γυαλινη οροφη οπως ακριβως εκανε η renault με το megane τωρα... θα βρω τις φωτο και θα τις ποσταρω...

δεν ξερω αν κυκλοφορησε αυτο το μοντελο π.χ. μονο στη γαλλια αλλα ειναι αρκετα εντυπωσιακο...

Κι ενισχύοντας την πόρωση συνεχίζω.
Απο το 2001 παρακαλώ έχει ήδη παρουσιάσει η Peugeot το 206 CC με υάλινη οροφή με την ονομασία Cool Bleu και μετά ήρθε η renault με το megane να μας πουλήσει μπούτι...εεε "μούρη" ήθελα να πω. Wink
Για αυτό φίλοι μην σας φαίνεται παράξενο. Σας παραθέτω μερικές φωτό για το λόγου το αληθές.

Minus the roof, the sky is the limit.

Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος MSN Messenger
Επισκόπηση όλων των Δημοσιεύσεων που έγιναν πριν από:   
Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Γενικές Συζητήσεις περί αυτοκινήτων Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες
Μετάβαση στη σελίδα 1, 2  Επόμενη
Σελίδα 1 από 2

Μετάβαση στη:  
Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Δ.Συζήτησης