Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας |
Συγγραφέας |
Μήνυμα |
Ghost Dog (John Φυστίκης) Ταμίας

206 wRC + 2008 allure 1.2 puretech 130
Ένταξη: 18 Ιούν 2002 Δημοσιεύσεις: 5423 Τόπος: Μερικεεές στροφές μπροστά...(\στη χωρα που γεννηθηκε ο πολιτισμος)
|
Δημοσιεύθηκε: Τετ 06 Νοέ 2002, 22:31:26 Θέμα δημοσίευσης: Βye Βye Εγγύηση??!! |
|
|
Με το σκεπτικο οτι ο πεζακλας θα ειναι στα χερια μου σε λιγοτερο απο ενα μηνα εχω ξεκινησει να κανω αγορες για την παρτη του!
Θα ηθελα ομως να με βοηθησετε στο τι προιοντα να μην βαλω για να ισχυει η 2ετης εγγυηση της peugeot!
1)ηχο/μα με subwoofer,amplifier
2)Φωτα στιλ lexus
3)3ποντα ελατηρια ΑPEX
4)Tρυπητες δισκοπλακες & σωλινακια αεροπορικου τυπου ΟΜP
5)Τελικο καζανικι
6)Σκουπα Peugeot sport
7)Μπαρα θολων sparco
8)Aντικατασταση των πισω ταμπουρων με δισκους
9)Ηλιοροφη webasto(Αργοτερα!!!)
Eυχαριστω για τον χρονο σας!!!! |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
Alex Έχω ξεφύγει !!!

Peugeot 206 1.4 (8V) XT (1999)
Ένταξη: 24 Ιούλ 2002 Δημοσιεύσεις: 1037 Τόπος: Αθήνα - Μαρούσι
|
Δημοσιεύθηκε: Τετ 06 Νοέ 2002, 23:03:19 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Αναλογα ποσο "κολλημενος" ειναι ο αντιπροσωπος μπορει να σου τα βαζει ολα η τιποτα... Αν σου λεει π@π@ριες ρωτας καποιον αλλο αντιπροσωπο.. Συνηθως οτι κανεις στα συνεργεια της αντιπροσωπειας θεωρουνται ΟΚ.. Αν το πειραξεις εκτος θεωρειται (νομιζω) ακυρη η εγγυηση.
Αυτο γινονταν και στην Αμερικη μεχρι που κατεφυγαν οι πολιτες και κερδισαν και πλεον ο καθε ιδιωτης εχει δικαιωμα να κανει οτι θελει στο αμαξι του και σε οποιο συνεργειο θελει και παλι να ισχυει η εγγυηση αν η κατασκευαστρια εταιρια δεν μπορει να αποδειξει χειροπιαστα οτι τα εξαρτηματα που βαζει ο ιδιωτης κανουν ζημια στην ευρυθμη λειτουργια του αυτοκινητου...
Τωρα στην Ελλαδα δεν ξερω τι παιζει και αντε να μπλεκεις με δικαστηρια... Οπότε απλα ζητας τη συγκαταθεση του αντιπροσωπου η του όποιου αντιπρόσωπου ειναι προθυμος και ανοιχτομυαλος ωστε να σε βοηθησει... |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
Miltellas (Μίλτος) Έχω ξεφύγει !!!

Peugeot 206 1.6 16V XSM 2001
Ένταξη: 24 Μάϊ 2002 Δημοσιεύσεις: 3657 Τόπος: Θεσσαλονίκη
|
Δημοσιεύθηκε: Πεμ 07 Νοέ 2002, 05:30:13 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Ο Νόμος σε καλύπτει να κάνεις service σε συνεργείο της αρεσκείας σου (αρκεί να ανήκει στον σύλλογο μηχανικών (το καλύτερο) ή να έχει απλώς την άδεια ασκήσεως επαγγέλματος).
Θα σου πρότεινα να μην προβείς σε μηχανικές βελτιώσεις (κινητήρα-ανάρτηση) εάν δεν μάθεις πρώτα το αυτοκίνητό σου. Να περάσει και λίγος καιρός να σιγουρευτείς ότι όλα λειτουργούν σωστά, για να μην ψάχνεσαι αργότερα να βρεις τί σου φταίει. Μηχανικές βελτιώσεις που δεν προτείνονται από τον αντιπρόσωπο, βγάζουν εκτός εγγυήσεως το 206 σου, σύμφωνα με τους όρους εγγύησης.
Στο κάτω-κάτω εάν δεν οδηγήσεις-απολαύσεις το 206 σου πώς θα ξέρεις ποιά βελτίωση είναι η καλύτερη γι αυτό (και για σένα);
Ελληνική Λέσχη Φίλων της Πραγματικής Οδήγησης
Performance of Real Cardriving Club |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
Sidobre (Τάσος) Πρόεδρος - Webmaster

Peugeot 206 XS evo2
Ένταξη: 12 Απρ 2002 Δημοσιεύσεις: 6846 Τόπος: Αθήνα
|
Δημοσιεύθηκε: Πεμ 07 Νοέ 2002, 10:17:32 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Miltellas έγραψε: | Θα σου πρότεινα να μην προβείς σε μηχανικές βελτιώσεις (κινητήρα-ανάρτηση) εάν δεν μάθεις πρώτα το αυτοκίνητό σου. Να περάσει και λίγος καιρός να σιγουρευτείς ότι όλα λειτουργούν σωστά, για να μην ψάχνεσαι αργότερα να βρεις τί σου φταίει. Μηχανικές βελτιώσεις που δεν προτείνονται από τον αντιπρόσωπο, βγάζουν εκτός εγγυήσεως το 206 σου, σύμφωνα με τους όρους εγγύησης.
Στο κάτω-κάτω εάν δεν οδηγήσεις-απολαύσεις το 206 σου πώς θα ξέρεις ποιά βελτίωση είναι η καλύτερη γι αυτό (και για σένα); |
Θα συμφωνήσω απόλυτα.
Μάθε πρώτα το 206 σου και μετά βρές τι θέλεις να αλλάξεις και γιατί.
Ηχητικά βάλε ότι θέλεις, αλλά μηχανικά περίμενε λίγο.
Είναι κανόνας!
If everything seems under control, you're just not going fast enough... |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |

Ένταξη: 18 Ιούν 2002 Δημοσιεύσεις: 5423 Τόπος: Μερικεεές στροφές μπροστά...(\στη χωρα που γεννηθηκε ο πολιτισμος)
|
Δημοσιεύθηκε: Παρ 08 Νοέ 2002, 01:12:22 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Δεν ειναι και ασχημο το σκεπτικο σας....& για να το λετε εσεις κατι παραπανω απο εμενα θα ξερετε!!!!
Οσον αφορα την ηλιοροφη αραγε?
Η webasto παντως δινει 10 χρονια εγγυηση! |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
Vini (Nick) Έχω ξεφύγει !!!

*** Groupe PSA ***
Ένταξη: 12 Απρ 2002 Δημοσιεύσεις: 3374 Τόπος: Athens
|
Δημοσιεύθηκε: Παρ 08 Νοέ 2002, 08:01:50 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
PoiSoN® έγραψε: | Δεν ειναι και ασχημο το σκεπτικο σας....& για να το λετε εσεις κατι παραπανω απο εμενα θα ξερετε!!!!
Οσον αφορα την ηλιοροφη αραγε?
Η webasto παντως δινει 10 χρονια εγγυηση! |
Kαλημέρα,
Η WEBASTO, HOLLANDIA, FARMONT είναι οι καλύτερες ηλιοροφές.
Βασικά το μόνο που θα πρέπει να προσέξεις είναι όχι η στεγανότητα αλλά η ευθεία τοποθέτηση. Οταν δηλ. την βάζουν να είσαι μπροστά από το αυτοκίνητο ώστε η ηλιοροφή να είναι σωστά τοποθετημένη και όχι στραβά... Το λέω αυτό γιατί και το χιλιοστό διαφοράς ακόμη, φαίνεται πάνω στο καπό.
Επίσης να θυμάσαι (για να είσαι νομότυπος) ότι αν βάλεις ηλιοροφή θα πρέπει να την περάσεις στην άδεια σου. Διαφορετικά δεν περνάει ΚΤΕΟ και δεν μπορείς να πουλήσεις το αυτοκίνητο.
Αυτά |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
Ady (Αδριανός) Έχω ξεφύγει !!!

Peugeot 206 1.4 (8V) XS (2001)
Ένταξη: 03 Σεπ 2002 Δημοσιεύσεις: 1468 Τόπος: Αθήνα - Ν. Ερυθραία
|
Δημοσιεύθηκε: Παρ 08 Νοέ 2002, 08:15:23 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Vini έγραψε: |
Επίσης να θυμάσαι (για να είσαι νομότυπος) ότι αν βάλεις ηλιοροφή θα πρέπει να την περάσεις στην άδεια σου. Διαφορετικά δεν περνάει ΚΤΕΟ και δεν μπορείς να πουλήσεις το αυτοκίνητο.
|
Αυτό δεν το ήξερα. Ηξερα μόνο για αλλαγή χρώματος ή μηχανής ότι πρέπει να το δηλώσεις στην άδεια.
Τσαφ...τσουφ...τσαφ...τσουφ... |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
seridim (ΔΗΜΗΤΡΗΣ) Δραστήριο μέλος

206 1.4(8V) ΧΤ(2001)
Ένταξη: 31 Ιούλ 2002 Δημοσιεύσεις: 290 Τόπος: ΦΛΩΡΙΝΑ
|
Δημοσιεύθηκε: Παρ 08 Νοέ 2002, 20:10:22 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Vini έγραψε: | .
Αυτά |
Πολύ σωστά. Εγώ στο προηγούμενο αυτοκίνητο όταν έβαλα ηλιοροφή δεν την δήλωσα στην άδεια. Όταν πήγα να περάσω ΚΤΕΟ που ζήτησαν σχέδιο από μηχανολόγο για να δουν αν το αυτοκίνητο είναι ''αξιόπιστο''. Αυτή την έκφραση χρησιμοποίησαν. Επίσης μου είπαν ότι η ηλιοροφή θεωρείται από την εφορία ''στοιχείο πολυτελείας'' σε ένα αυτοκίνητο. Γνωρίζει κανείς αν πράγματι ισχύει αυτό 
Βελτιώνοντας το........"ΑΒΕΛΤΙΩΤΟ"
ANOTHER MEMBER OF K.R.T |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
Vini (Nick) Έχω ξεφύγει !!!

*** Groupe PSA ***
Ένταξη: 12 Απρ 2002 Δημοσιεύσεις: 3374 Τόπος: Athens
|
Δημοσιεύθηκε: Παρ 08 Νοέ 2002, 20:18:10 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
seridim έγραψε: | Επίσης μου είπαν ότι η ηλιοροφή θεωρείται από την εφορία ''στοιχείο πολυτελείας'' σε ένα αυτοκίνητο. Γνωρίζει κανείς αν πράγματι ισχύει αυτό  |
Oχι....
Εκτός αν ζω μέσα στην χλίδα και δεν το έχω καταλάβει....  |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |

|
Δημοσιεύθηκε: Παρ 08 Νοέ 2002, 22:23:19 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Mε αφησατε για αλλη μια φορα αφωνο με τις γνωσεις σας.....
ΤΗΝΧ!!!! :D |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |

|
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
DimiP Άντε γεια !!!

Peugeot 206xt,Μazda 3MPS,Peugeot 207GT
Ένταξη: 16 Απρ 2002 Δημοσιεύσεις: 5257 Τόπος: Πειραιάς
|
Δημοσιεύθηκε: Σαβ 09 Νοέ 2002, 18:26:33 Θέμα δημοσίευσης: Re: ΒΑ ΒΥΕ Εγγυηση??!! |
|
|
PoiSoN® έγραψε: | Με το σκεπτικο οτι ο πεζακλας θα ειναι στα χερια μου σε λιγοτερο απο ενα μηνα εχω ξεκινησει να κανω αγορες για την παρτη του!
Θα ηθελα ομως να με βοηθησετε στο τι προιοντα να μην βαλω για να ισχυει η 2ετης εγγυηση της peugeot!
1)ηχο/μα με subwoofer,amplifier
2)Φωτα στιλ lexus
3)3ποντα ελατηρια ΑPEX
4)Tρυπητες δισκοπλακες & σωλινακια αεροπορικου τυπου ΟΜP
5)Τελικο καζανικι
6)Σκουπα Peugeot sport
7)Μπαρα θολων sparco
8)Aντικατασταση των πισω ταμπουρων με δισκους
9)Ηλιοροφη webasto(Αργοτερα!!!)
Eυχαριστω για τον χρονο σας!!!! |
1. συμφωνω με την αποψη που λεει να μαθεις το 206 σου λιγο , πριν βαλεις καποια πραγματακια που θα επεμβουν στο στησιμο του αυτ/του σου οπως μια μπαρα.
Επισης θα ελεγα να ευχαριστηθεις/στρωσεις το 206 σου σκετο και αργοτερα να αρχισεις να χωνεις.Ετσι θα επιτυχεις 2 πραγματα α. θα βαλεις τα "αξεσουαρ" σιγα-σιγα και θα νιωσεις τις αλλαγες οι οποιες ψυχολογικα θα σε κρατησουν για καμποσο διαστημα , β. θα εχεις το χρονο να δεις και να διαλεξεις τα καλυτερα
Και κατι για να σε πικρανω: Ξερεις ποσο θα σου κοστισουν αν βαλεις ολα αυτα με τη μια; ...κανε λιγο κρατει εκτος κιαν δεν υφισταται οικονομικο θεμα.
 |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |

|
Δημοσιεύθηκε: Κυρ 10 Νοέ 2002, 13:00:06 Θέμα δημοσίευσης: Re: ΒΑ ΒΥΕ Εγγυηση??!! |
|
|
DimiP έγραψε: | ...κανε λιγο κρατει εκτος κιαν δεν υφισταται οικονομικο θεμα. |
Οικονομικο 8εμα υφιστατει και ΠΑΡΑυφισταται(ενταξει δεν ειπα οτι δεν εχω και να φαω ),τα χρηματα που θα διαθεσω για το pug ειναι χρηματα που μαζευα αρκετα χρονια σαν μαθητης(Ξερετε,αντι να αγοραζω παιχνιδομηχανες,να καπνιζω,να βγαινω καθημερινα εξω κτλ τα μαζευα για το αυτοκινητο!!!!),επισης δουλευω σε 2 δουλειες μεχρι το μαρτιο που θα ξεκινησει η σχολη μου και δεν εχω οικογενεια να φροντισω παρα μονο το σκυλο μου και απο εδω και περα το pug(το νεο μελος της οικογενειας,οπως λεω και στους δικους μου!!)  |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
DimiP Άντε γεια !!!

Peugeot 206xt,Μazda 3MPS,Peugeot 207GT
Ένταξη: 16 Απρ 2002 Δημοσιεύσεις: 5257 Τόπος: Πειραιάς
|
Δημοσιεύθηκε: Κυρ 10 Νοέ 2002, 18:21:01 Θέμα δημοσίευσης: Re: ΒΑ ΒΥΕ Εγγυηση??!! |
|
|
PoiSoN® έγραψε: | DimiP έγραψε: | ...κανε λιγο κρατει εκτος κιαν δεν υφισταται οικονομικο θεμα. |
Οικονομικο 8εμα υφιστατει και ΠΑΡΑυφισταται(ενταξει δεν ειπα οτι δεν εχω και να φαω ),τα χρηματα που θα διαθεσω για το pug ειναι χρηματα που μαζευα αρκετα χρονια σαν μαθητης(Ξερετε,αντι να αγοραζω παιχνιδομηχανες,να καπνιζω,να βγαινω καθημερινα εξω κτλ τα μαζευα για το αυτοκινητο!!!!),επισης δουλευω σε 2 δουλειες μεχρι το μαρτιο που θα ξεκινησει η σχολη μου και δεν εχω οικογενεια να φροντισω παρα μονο το σκυλο μου και απο εδω και περα το pug(το νεο μελος της οικογενειας,οπως λεω και στους δικους μου!!)  |
να χαμε την τυχη σου!!!
 |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
Αλεξ@νδρος (Αλέξανδρος) Τρελλαμένο μέλος

Peugeot 206 1.4(8V) XS 4/2004
Ένταξη: 20 Απρ 2002 Δημοσιεύσεις: 936 Τόπος: Παλαιό Ηράκλειο
|
Δημοσιεύθηκε: Τετ 13 Νοέ 2002, 17:25:16 Θέμα δημοσίευσης: Re: ΒΑ ΒΥΕ Εγγυηση??!! |
|
|
PoiSoN® έγραψε: |
Εγω δηλ που εχω παιχνιδομηχανη,καπνιζα,εβγαινα εξω,τον Μαρτη απολυομαι,παντρευτηκα οποτε εχω οικογενεια την εχω πουτ@@σει.Ε ας παρω και εναν σκυλο :D
 |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |

|
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |

|
Δημοσιεύθηκε: Πεμ 14 Νοέ 2002, 22:08:36 Θέμα δημοσίευσης: Re: ΒΑ ΒΥΕ Εγγυηση??!! |
|
|
DimiP έγραψε: | να χαμε την τυχη σου!!! |
YΓΕΙΑ να εχουμε ολοι και ολα τα αλλα.....
(πολυ πρωτοτυπο,αλλα η αληθεια να λεγεται!) |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
Sidobre (Τάσος) Πρόεδρος - Webmaster

Peugeot 206 XS evo2
Ένταξη: 12 Απρ 2002 Δημοσιεύσεις: 6846 Τόπος: Αθήνα
|
Δημοσιεύθηκε: Παρ 15 Νοέ 2002, 10:37:49 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Miltellas έγραψε: | Αλέξανδρε, σκύλο να μην πάρεις! Έχει περισσότερες πιθανότητες να επιβιώσει μακριά σου...  |

If everything seems under control, you're just not going fast enough... |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
Αλεξ@νδρος (Αλέξανδρος) Τρελλαμένο μέλος

Peugeot 206 1.4(8V) XS 4/2004
Ένταξη: 20 Απρ 2002 Δημοσιεύσεις: 936 Τόπος: Παλαιό Ηράκλειο
|
Δημοσιεύθηκε: Παρ 15 Νοέ 2002, 23:51:23 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Miltellas έγραψε: | Αλέξανδρε, σκύλο να μην πάρεις! Έχει περισσότερες πιθανότητες να επιβιώσει μακριά σου...  |
ΑΠΙΣΤΕΥΤΟΣ ΜΙΛΤΟΣ
 |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
ultra-one (Χάρης) Έχω ξεφύγει !!!

Peugeot 206 1.6 GTi 2004 Blue Recife :)
Ένταξη: 13 Οκτ 2004 Δημοσιεύσεις: 1792 Τόπος: Αθήνα Κέντρο Σταθμός Λαρίσης
|
Δημοσιεύθηκε: Τετ 03 Ιαν 2007, 12:31:55 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Για να μην ανοίξω άλλο τόπικ, είπα να γράψω εδώ.
Το μόνο που σας λέω είναι ότι η Peugeot στην Κύπρο προσφέρει πλεόν 5 (ΝΑΙ ΠΕΝΤΕ) χρόνια εγγύηση!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Όταν συνέλθετε από το σοκ συζητάμε!!!!!!!!!
'Εχει κανείς ακούσει αν θα παιχτεί το ίδιο και στην Ελλάδα????????? 
Επιτέλους το 206 μου άρχισε να γίνεται αυτοκίνητο  |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
|