PSClub - Hellas Αρχική σελίδα
Portal Home  |   Δημόσια συζήτηση  |   Αναζήτηση  |   Κατάλογος Μελών  |   Ομάδες Μελών  |   Προφίλ  |   Προσωπικά μηνύματα  |   Σύνδεση  |  Εγγραφή

Βye Βye Εγγύηση??!!
Μετάβαση στη σελίδα 1, 2  Επόμενη

Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Βλάβες - Επισκευές - Συνεργεία - Ανταλλακτικά Printable version
Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας  
Συγγραφέας Μήνυμα
Ghost Dog (John Φυστίκης)
Ταμίας
Επίσημο Μέλος

206 wRC + 2008 allure 1.2 puretech 130

Ένταξη: 18 Ιούν 2002
Τόπος: Μερικεεές στροφές μπροστά...(\στη χωρα που γεννηθηκε ο πολιτισμος)

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 06 Νοέ 2002, 22:31:26    Θέμα δημοσίευσης: Βye Βye Εγγύηση??!! Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Με το σκεπτικο οτι ο πεζακλας θα ειναι στα χερια μου σε λιγοτερο απο ενα μηνα εχω ξεκινησει να κανω αγορες για την παρτη του!
Θα ηθελα ομως να με βοηθησετε στο τι προιοντα να μην βαλω για να ισχυει η 2ετης εγγυηση της peugeot!
1)ηχο/μα με subwoofer,amplifier
2)Φωτα στιλ lexus
3)3ποντα ελατηρια ΑPEX
4)Tρυπητες δισκοπλακες & σωλινακια αεροπορικου τυπου ΟΜP
5)Τελικο καζανικι
6)Σκουπα Peugeot sport
7)Μπαρα θολων sparco
8)Aντικατασταση των πισω ταμπουρων με δισκους
9)Ηλιοροφη webasto(Αργοτερα!!!)
Eυχαριστω για τον χρονο σας!!!!
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
Alex 
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Peugeot 206 1.4 (8V) XT (1999)

Ένταξη: 24 Ιούλ 2002
Τόπος: Αθήνα - Μαρούσι

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 06 Νοέ 2002, 23:03:19    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Αναλογα ποσο "κολλημενος" ειναι ο αντιπροσωπος μπορει να σου τα βαζει ολα η τιποτα... Αν σου λεει π@π@ριες ρωτας καποιον αλλο αντιπροσωπο.. Συνηθως οτι κανεις στα συνεργεια της αντιπροσωπειας θεωρουνται ΟΚ.. Αν το πειραξεις εκτος θεωρειται (νομιζω) ακυρη η εγγυηση.

Αυτο γινονταν και στην Αμερικη μεχρι που κατεφυγαν οι πολιτες και κερδισαν και πλεον ο καθε ιδιωτης εχει δικαιωμα να κανει οτι θελει στο αμαξι του και σε οποιο συνεργειο θελει και παλι να ισχυει η εγγυηση αν η κατασκευαστρια εταιρια δεν μπορει να αποδειξει χειροπιαστα οτι τα εξαρτηματα που βαζει ο ιδιωτης κανουν ζημια στην ευρυθμη λειτουργια του αυτοκινητου...

Τωρα στην Ελλαδα δεν ξερω τι παιζει και αντε να μπλεκεις με δικαστηρια... Οπότε απλα ζητας τη συγκαταθεση του αντιπροσωπου η του όποιου αντιπρόσωπου ειναι προθυμος και ανοιχτομυαλος ωστε να σε βοηθησει...
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email
Miltellas (Μίλτος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Peugeot 206 1.6 16V XSM 2001

Ένταξη: 24 Μάϊ 2002
Τόπος: Θεσσαλονίκη

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 07 Νοέ 2002, 05:30:13    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Ο Νόμος σε καλύπτει να κάνεις service σε συνεργείο της αρεσκείας σου (αρκεί να ανήκει στον σύλλογο μηχανικών (το καλύτερο) ή να έχει απλώς την άδεια ασκήσεως επαγγέλματος).

Θα σου πρότεινα να μην προβείς σε μηχανικές βελτιώσεις (κινητήρα-ανάρτηση) εάν δεν μάθεις πρώτα το αυτοκίνητό σου. Να περάσει και λίγος καιρός να σιγουρευτείς ότι όλα λειτουργούν σωστά, για να μην ψάχνεσαι αργότερα να βρεις τί σου φταίει. Μηχανικές βελτιώσεις που δεν προτείνονται από τον αντιπρόσωπο, βγάζουν εκτός εγγυήσεως το 206 σου, σύμφωνα με τους όρους εγγύησης.
Στο κάτω-κάτω εάν δεν οδηγήσεις-απολαύσεις το 206 σου πώς θα ξέρεις ποιά βελτίωση είναι η καλύτερη γι αυτό (και για σένα);

Ελληνική Λέσχη Φίλων της Πραγματικής Οδήγησης

Performance of Real Cardriving Club
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος MSN Messenger
Sidobre (Τάσος)
Πρόεδρος - Webmaster
Πρόεδρος - Webmaster
Επίσημο Μέλος

Peugeot 206 XS evo2

Ένταξη: 12 Απρ 2002
Τόπος: Αθήνα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 07 Νοέ 2002, 10:17:32    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Miltellas έγραψε:
Θα σου πρότεινα να μην προβείς σε μηχανικές βελτιώσεις (κινητήρα-ανάρτηση) εάν δεν μάθεις πρώτα το αυτοκίνητό σου. Να περάσει και λίγος καιρός να σιγουρευτείς ότι όλα λειτουργούν σωστά, για να μην ψάχνεσαι αργότερα να βρεις τί σου φταίει. Μηχανικές βελτιώσεις που δεν προτείνονται από τον αντιπρόσωπο, βγάζουν εκτός εγγυήσεως το 206 σου, σύμφωνα με τους όρους εγγύησης.
Στο κάτω-κάτω εάν δεν οδηγήσεις-απολαύσεις το 206 σου πώς θα ξέρεις ποιά βελτίωση είναι η καλύτερη γι αυτό (και για σένα);

Θα συμφωνήσω απόλυτα.

Μάθε πρώτα το 206 σου και μετά βρές τι θέλεις να αλλάξεις και γιατί.

Ηχητικά βάλε ότι θέλεις, αλλά μηχανικά περίμενε λίγο.

Είναι κανόνας!

If everything seems under control, you're just not going fast enough...
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα
Ταμίας
Επίσημο Μέλος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 08 Νοέ 2002, 01:12:22    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Δεν ειναι και ασχημο το σκεπτικο σας....& για να το λετε εσεις κατι παραπανω απο εμενα θα ξερετε!!!!
Οσον αφορα την ηλιοροφη αραγε?
Η webasto παντως δινει 10 χρονια εγγυηση!
Επιστροφή στην κορυφή
Vini (Nick)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

*** Groupe PSA ***

Τόπος: Athens

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 08 Νοέ 2002, 08:01:50    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

PoiSoN® έγραψε:
Δεν ειναι και ασχημο το σκεπτικο σας....& για να το λετε εσεις κατι παραπανω απο εμενα θα ξερετε!!!!
Οσον αφορα την ηλιοροφη αραγε?
Η webasto παντως δινει 10 χρονια εγγυηση!

Kαλημέρα,
Η WEBASTO, HOLLANDIA, FARMONT είναι οι καλύτερες ηλιοροφές.
Βασικά το μόνο που θα πρέπει να προσέξεις είναι όχι η στεγανότητα αλλά η ευθεία τοποθέτηση. Οταν δηλ. την βάζουν να είσαι μπροστά από το αυτοκίνητο ώστε η ηλιοροφή να είναι σωστά τοποθετημένη και όχι στραβά... Το λέω αυτό γιατί και το χιλιοστό διαφοράς ακόμη, φαίνεται πάνω στο καπό.

Επίσης να θυμάσαι (για να είσαι νομότυπος) ότι αν βάλεις ηλιοροφή θα πρέπει να την περάσεις στην άδεια σου. Διαφορετικά δεν περνάει ΚΤΕΟ και δεν μπορείς να πουλήσεις το αυτοκίνητο.

Αυτά
Επιστροφή στην κορυφή
Ady (Αδριανός)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Peugeot 206 1.4 (8V) XS (2001)

Ένταξη: 03 Σεπ 2002
Τόπος: Αθήνα - Ν. Ερυθραία

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 08 Νοέ 2002, 08:15:23    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Vini έγραψε:

Επίσης να θυμάσαι (για να είσαι νομότυπος) ότι αν βάλεις ηλιοροφή θα πρέπει να την περάσεις στην άδεια σου. Διαφορετικά δεν περνάει ΚΤΕΟ και δεν μπορείς να πουλήσεις το αυτοκίνητο.

Αυτό δεν το ήξερα. Ηξερα μόνο για αλλαγή χρώματος ή μηχανής ότι πρέπει να το δηλώσεις στην άδεια.

Τσαφ...τσουφ...τσαφ...τσουφ...
Επιστροφή στην κορυφή
seridim (ΔΗΜΗΤΡΗΣ)
Δραστήριο μέλος
Δραστήριο μέλος

206 1.4(8V) ΧΤ(2001)

Ένταξη: 31 Ιούλ 2002
Τόπος: ΦΛΩΡΙΝΑ

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 08 Νοέ 2002, 20:10:22    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Vini έγραψε:
.
Αυτά

Πολύ σωστά. Εγώ στο προηγούμενο αυτοκίνητο όταν έβαλα ηλιοροφή δεν την δήλωσα στην άδεια. Όταν πήγα να περάσω ΚΤΕΟ που ζήτησαν σχέδιο από μηχανολόγο για να δουν αν το αυτοκίνητο είναι ''αξιόπιστο''. Evil Evil Αυτή την έκφραση χρησιμοποίησαν. Επίσης μου είπαν ότι η ηλιοροφή θεωρείται από την εφορία ''στοιχείο πολυτελείας'' σε ένα αυτοκίνητο. Γνωρίζει κανείς αν πράγματι ισχύει αυτό Question

Βελτιώνοντας το........"ΑΒΕΛΤΙΩΤΟ"

ANOTHER MEMBER OF K.R.T
Επιστροφή στην κορυφή
Vini (Nick)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

*** Groupe PSA ***

Τόπος: Athens

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 08 Νοέ 2002, 20:18:10    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

seridim έγραψε:
Επίσης μου είπαν ότι η ηλιοροφή θεωρείται από την εφορία ''στοιχείο πολυτελείας'' σε ένα αυτοκίνητο. Γνωρίζει κανείς αν πράγματι ισχύει αυτό Question

Oχι....
Εκτός αν ζω μέσα στην χλίδα και δεν το έχω καταλάβει.... Wink Wink
Επιστροφή στην κορυφή
Ταμίας
Επίσημο Μέλος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 08 Νοέ 2002, 22:23:19    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Mε αφησατε για αλλη μια φορα αφωνο με τις γνωσεις σας..... Wink
ΤΗΝΧ!!!! :D
Επιστροφή στην κορυφή
Miltellas (Μίλτος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 09 Νοέ 2002, 03:17:01    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Vini έγραψε:
Εκτός αν ζω μέσα στην χλίδα και δεν το έχω καταλάβει.... Wink Wink

Vini ο χλιδάτος!!

Επιστροφή στην κορυφή
DimiP 
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!

Peugeot 206xt,Μazda 3MPS,Peugeot 207GT

Ένταξη: 16 Απρ 2002
Τόπος: Πειραιάς

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 09 Νοέ 2002, 18:26:33    Θέμα δημοσίευσης: Re: ΒΑ ΒΥΕ Εγγυηση??!! Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

PoiSoN® έγραψε:
Με το σκεπτικο οτι ο πεζακλας θα ειναι στα χερια μου σε λιγοτερο απο ενα μηνα εχω ξεκινησει να κανω αγορες για την παρτη του!
Θα ηθελα ομως να με βοηθησετε στο τι προιοντα να μην βαλω για να ισχυει η 2ετης εγγυηση της peugeot!
1)ηχο/μα με subwoofer,amplifier
2)Φωτα στιλ lexus
3)3ποντα ελατηρια ΑPEX
4)Tρυπητες δισκοπλακες & σωλινακια αεροπορικου τυπου ΟΜP
5)Τελικο καζανικι
6)Σκουπα Peugeot sport
7)Μπαρα θολων sparco
8)Aντικατασταση των πισω ταμπουρων με δισκους
9)Ηλιοροφη webasto(Αργοτερα!!!)
Eυχαριστω για τον χρονο σας!!!!

1. συμφωνω με την αποψη που λεει να μαθεις το 206 σου λιγο , πριν βαλεις καποια πραγματακια που θα επεμβουν στο στησιμο του αυτ/του σου οπως μια μπαρα.
Επισης θα ελεγα να ευχαριστηθεις/στρωσεις το 206 σου σκετο και αργοτερα να αρχισεις να χωνεις.Ετσι θα επιτυχεις 2 πραγματα α. θα βαλεις τα "αξεσουαρ" σιγα-σιγα και θα νιωσεις τις αλλαγες οι οποιες ψυχολογικα θα σε κρατησουν για καμποσο διαστημα , β. θα εχεις το χρονο να δεις και να διαλεξεις τα καλυτερα
Και κατι για να σε πικρανω: Ξερεις ποσο θα σου κοστισουν αν βαλεις ολα αυτα με τη μια; ...κανε λιγο κρατει εκτος κιαν δεν υφισταται οικονομικο θεμα.

Επιστροφή στην κορυφή
Ταμίας
Επίσημο Μέλος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 10 Νοέ 2002, 13:00:06    Θέμα δημοσίευσης: Re: ΒΑ ΒΥΕ Εγγυηση??!! Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

DimiP έγραψε:
...κανε λιγο κρατει εκτος κιαν δεν υφισταται οικονομικο θεμα.

Οικονομικο 8εμα υφιστατει και ΠΑΡΑυφισταται(ενταξει δεν ειπα οτι δεν εχω και να φαω Exclamation ),τα χρηματα που θα διαθεσω για το pug ειναι χρηματα που μαζευα αρκετα χρονια σαν μαθητης(Ξερετε,αντι να αγοραζω παιχνιδομηχανες,να καπνιζω,να βγαινω καθημερινα εξω κτλ τα μαζευα για το αυτοκινητο!!!!),επισης δουλευω σε 2 δουλειες μεχρι το μαρτιο που θα ξεκινησει η σχολη μου και δεν εχω οικογενεια να φροντισω παρα μονο το σκυλο μου και απο εδω και περα το pug(το νεο μελος της οικογενειας,οπως λεω και στους δικους μου!!) Wink
Επιστροφή στην κορυφή
DimiP 
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!

Peugeot 206xt,Μazda 3MPS,Peugeot 207GT

Ένταξη: 16 Απρ 2002
Τόπος: Πειραιάς

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 10 Νοέ 2002, 18:21:01    Θέμα δημοσίευσης: Re: ΒΑ ΒΥΕ Εγγυηση??!! Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

PoiSoN® έγραψε:
DimiP έγραψε:
...κανε λιγο κρατει εκτος κιαν δεν υφισταται οικονομικο θεμα.

Οικονομικο 8εμα υφιστατει και ΠΑΡΑυφισταται(ενταξει δεν ειπα οτι δεν εχω και να φαω Exclamation ),τα χρηματα που θα διαθεσω για το pug ειναι χρηματα που μαζευα αρκετα χρονια σαν μαθητης(Ξερετε,αντι να αγοραζω παιχνιδομηχανες,να καπνιζω,να βγαινω καθημερινα εξω κτλ τα μαζευα για το αυτοκινητο!!!!),επισης δουλευω σε 2 δουλειες μεχρι το μαρτιο που θα ξεκινησει η σχολη μου και δεν εχω οικογενεια να φροντισω παρα μονο το σκυλο μου και απο εδω και περα το pug(το νεο μελος της οικογενειας,οπως λεω και στους δικους μου!!) Wink

να χαμε την τυχη σου!!!

Επιστροφή στην κορυφή
Αλεξ@νδρος (Αλέξανδρος)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

Peugeot 206 1.4(8V) XS 4/2004

Ένταξη: 20 Απρ 2002
Τόπος: Παλαιό Ηράκλειο

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 13 Νοέ 2002, 17:25:16    Θέμα δημοσίευσης: Re: ΒΑ ΒΥΕ Εγγυηση??!! Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

PoiSoN® έγραψε:

Εγω δηλ που εχω παιχνιδομηχανη,καπνιζα,εβγαινα εξω,τον Μαρτη απολυομαι,παντρευτηκα οποτε εχω οικογενεια την εχω πουτ@@σει.Ε ας παρω και εναν σκυλο Rolling eyes :D

Επιστροφή στην κορυφή
Miltellas (Μίλτος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 14 Νοέ 2002, 04:18:16    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Αλέξανδρε, σκύλο να μην πάρεις! Έχει περισσότερες πιθανότητες να επιβιώσει μακριά σου... Laughing

Επιστροφή στην κορυφή
Ταμίας
Επίσημο Μέλος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 14 Νοέ 2002, 22:08:36    Θέμα δημοσίευσης: Re: ΒΑ ΒΥΕ Εγγυηση??!! Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

DimiP έγραψε:
να χαμε την τυχη σου!!!

YΓΕΙΑ να εχουμε ολοι και ολα τα αλλα.....
(πολυ πρωτοτυπο,αλλα η αληθεια να λεγεται!)
Επιστροφή στην κορυφή
Sidobre (Τάσος)
Πρόεδρος - Webmaster
Πρόεδρος - Webmaster
Επίσημο Μέλος

Peugeot 206 XS evo2

Τόπος: Αθήνα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 15 Νοέ 2002, 10:37:49    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Miltellas έγραψε:
Αλέξανδρε, σκύλο να μην πάρεις! Έχει περισσότερες πιθανότητες να επιβιώσει μακριά σου... Laughing

Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing

If everything seems under control, you're just not going fast enough...
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα
Αλεξ@νδρος (Αλέξανδρος)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

Peugeot 206 1.4(8V) XS 4/2004

Ένταξη: 20 Απρ 2002
Τόπος: Παλαιό Ηράκλειο

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 15 Νοέ 2002, 23:51:23    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Miltellas έγραψε:

Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing
ΑΠΙΣΤΕΥΤΟΣ ΜΙΛΤΟΣ

Επιστροφή στην κορυφή
ultra-one (Χάρης)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Peugeot 206 1.6 GTi 2004 Blue Recife :)

Ένταξη: 13 Οκτ 2004
Τόπος: Αθήνα Κέντρο Σταθμός Λαρίσης

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 03 Ιαν 2007, 12:31:55    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Για να μην ανοίξω άλλο τόπικ, είπα να γράψω εδώ.

Το μόνο που σας λέω είναι ότι η Peugeot στην Κύπρο προσφέρει πλεόν 5 (ΝΑΙ ΠΕΝΤΕ) χρόνια εγγύηση!!!!!!!!!!!!!!!!!! Shocked Shocked Shocked Shocked

Όταν συνέλθετε από το σοκ συζητάμε!!!!!!!!! Rolling eyes

'Εχει κανείς ακούσει αν θα παιχτεί το ίδιο και στην Ελλάδα????????? Confused

Επιτέλους το 206 μου άρχισε να γίνεται αυτοκίνητο Twisted evil
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση όλων των Δημοσιεύσεων που έγιναν πριν από:   
Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Βλάβες - Επισκευές - Συνεργεία - Ανταλλακτικά Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες
Μετάβαση στη σελίδα 1, 2  Επόμενη
Σελίδα 1 από 2

Μετάβαση στη:  
Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Δ.Συζήτησης