PSClub - Hellas Αρχική σελίδα
Portal Home  |   Δημόσια συζήτηση  |   Αναζήτηση  |   Κατάλογος Μελών  |   Ομάδες Μελών  |   Προφίλ  |   Προσωπικά μηνύματα  |   Σύνδεση  |  Εγγραφή

Πάλι οι οδηγοί θα την πληρώσουν !!!!
Μετάβαση στη σελίδα Προηγούμενη  1, 2, 3, 4, 5  Επόμενη

Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Γενικές Συζητήσεις περί αυτοκινήτων Printable version
Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας  
Συγγραφέας Μήνυμα
vinman 
Γεν. Γραμματέας

407 2.0

Ένταξη: 21 Φεβ 2005

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 02 Σεπ 2005, 16:26:56    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Σε συνεχή άνοδο η τιμή της αμόλυβδης
Ανεβαίνει συνεχώς η τιμή της αμόλυβδης βενζίνης στη χώρα μας και σύντομα αναμένεται να αγγίξει το 1,1 ευρώ. Αυτό είναι συνέπεια της απόφασης των εταιρειών εμπορίας καυσίμων να αυξήσουν κατά 2 με 3 λεπτά την χονδρική της τιμή, με αποτέλεσμα η αύξηση αυτή να επιβαρύνει τους οδηγούς.
Την Τετάρτη η τιμή εμπορίας της αμόλυβδης έφτασε τα 0,736 ευρώ το λίτρο, γεγονός που κάνει τους ειδικούς να προβλέπουν πως σε περιοχές της περιφέρειας όπως η Κεφαλονιά και η Κρήτη, οι οδηγοί θα αγοράζουν το λίτρο προς 1,1 ευρώ. Η εξέλιξη αυτή επιβαρύνει ακόμα περισσότερο τους καταναλωτές που τον τελευταίο χρόνο βλέπουν το ρεζερβουάρ του αυτοκινήτου τους να γεμίζει όλο και πιο σπάνια.
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
vinman 
Γεν. Γραμματέας

407 2.0

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 02 Σεπ 2005, 16:28:36    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Σημερα το πρωι πηγαινοντας για δουλεια εβαλα βενζινη κοντα στην γειτονια μου με 0,95.....Γυριζοντας τωρα το απογευμα το ιδιο βενζιναδικο την ειχε 1,03... Mad Mad
Επιστροφή στην κορυφή
crusader (Σπύρος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Ένταξη: 26 Μάρ 2004

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 02 Σεπ 2005, 16:41:12    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

vinman έγραψε:
Σημερα το πρωι πηγαινοντας για δουλεια εβαλα βενζινη κοντα στην γειτονια μου με 0,95.....Γυριζοντας τωρα το απογευμα το ιδιο βενζιναδικο την ειχε 1,03... Mad Mad

Κι εγώ το ίδιο παρατήρησα σε ένα πρατήριο εδώ κοντά μου σήμερα...

Τι γίνεται ρε παιδιά;

Τι συνταρακτικό έγινε σήμερα; Μήπως επηρεάζει την τιμή του πετρελαίου και η κόντρα Ντέμη - Original τώρα; Confused

®
Επιστροφή στην κορυφή
vinman 
Γεν. Γραμματέας

407 2.0

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 02 Σεπ 2005, 16:45:39    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

crusader έγραψε:
vinman έγραψε:

Τι γίνεται ρε παιδιά;

Τι συνταρακτικό έγινε σήμερα; Μήπως επηρεάζει την τιμή του πετρελαίου και η κόντρα Ντέμη - Original τώρα; Confused

Aπλα Σπυρο μας δουλευουν κανονικοτατα.... Evil
Οποτε ανεβαινει το πετρελαιο ανεβαινει και η βενζινη....Οταν ομως πεφτει η διεθνης τιμη του πετρελαιου στην Ελλαδα συμβαινει το καταπληκτικο γεγονος να συνεχιζει να ανεβαινει η βενζινη..... Evil
Εγω ξερω να πω οτι πριν δυο μηνες εψαχνα τιμη γυρω στα 0,79,και τωρα εχουμε καταντησει να βαζουμε με 1 ευρω και να κανουμε και τον σταυρο μας απο πανω....Ετσι οπως παει το πραγμα μεχρι τον Δεκεμβριο θα κοντευει να φτασει το 1,20.... Evil Evil
Επιστροφή στην κορυφή
RASTAVIPER (THOMAS)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

TOP FUELER - 106 1.6(16)V

Ένταξη: 23 Νοέ 2004
Τόπος: JAMAICA

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 02 Σεπ 2005, 20:24:11    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

vinman έγραψε:
crusader έγραψε:
vinman έγραψε:

Τι γίνεται ρε παιδιά;

Aπλα Σπυρο μας δουλευουν κανονικοτατα.... Evil
Οποτε ανεβαινει το πετρελαιο ανεβαινει και η βενζινη....Οταν ομως πεφτει η διεθνης τιμη του πετρελαιου στην Ελλαδα συμβαινει το καταπληκτικο γεγονος να συνεχιζει να ανεβαινει η βενζινη..... Evil
Εγω ξερω να πω οτι πριν δυο μηνες εψαχνα τιμη γυρω στα 0,79,και τωρα εχουμε καταντησει να βαζουμε με 1 ευρω και να κανουμε και τον σταυρο μας απο πανω....Ετσι οπως παει το πραγμα μεχρι τον Δεκεμβριο θα κοντευει να φτασει το 1,20.... Evil Evil

Μη ξεχναμε το γεγονος οτι εχει επηρεασει τις τιμες και η Κατρινα... Mad Mad

ViPeR RaCiNg 2 > featuring Rallye 106, 1.6, 8V, NOW IN 16V EDITION!
www.tfrc.gr "ΠΟΙΑ ΠΙΣΤΑ,ΠΑΡΑΛΙΑ!"
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος MSN Messenger
Divim (Divim)
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

Ένταξη: 08 Ιούν 2005

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 03 Σεπ 2005, 11:36:15    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Χόρτασα γεγονότα που μας επιρεάζουν αρνήτικα, πότε θα συμβεί κάτι με θετικό αποτέλεσμα Question Question

(πάω να φτιάξω το ποδηλατό μου) Cool Shocked Cool
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα
netblaster (Γιώργος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Peugeot 206 1.4 (16v) XS (2005)

Ένταξη: 14 Νοέ 2003
Τόπος: Αθήνα-Άλιμος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 03 Σεπ 2005, 11:42:50    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Ακουσα εναν απο το συνδεσμο βενζινοπωλων χθες να λεει οτι ειναι φουσκα και συντομα θα ξεφουσκωσει!!! Λετε??? Confused Μακαρι παντως...

Photobucket
Δεν έχει σημασία πόσο γρήγορο αυτοκίνητο έχεις, αλλά πόσο γρήγορα μπορείς να το πας!!!
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Yahoo Messenger MSN Messenger
Ydwr (Πανος)
Δραστήριο μέλος
Δραστήριο μέλος

Peugeot 206 1.6 (16V) XS (2003)

Ένταξη: 28 Ιαν 2004
Τόπος: Πεντελη

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 05 Σεπ 2005, 14:54:55    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Φουσκα τεραστια ειναι και θα σπασει

Φανηκε και με το τρομοκρατικο χτυπημα στην Αγγλια που επεσε ξαφνικα απο τα 60 στα 38 αν θυμαμαι καλα.

Χαρακτηριστικη ηταν η κινηση του Forbes (o ιδιος που εκδιδει το Forbes 500) οτι η τιμη ειναι φουσκα. Μια κινηση για να φοβηθουν οι ευκαιριακοι και να μειωθει η ζητηση και κατα συνεπεια η τιμη. Wink

Πανω κατω,μπρος πισω και πλαγιως
Επιστροφή στην κορυφή
vinman 
Γεν. Γραμματέας

407 2.0

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 05 Σεπ 2005, 20:24:09    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

vinman έγραψε:

....Το Σαββατο 1,06....και σημερα 1,09....παντα το ιδιο βενζιναδικο....δηλαδη μεσα σε ενα τριημερο 14 λεπτα πανω.... Mad Mad
Επισης σημερα στα δελτια ειδησεων εδειχναν οτι τα περισσοτερα πρατηρια στην Αττικη παιζουν κοντα στο 1,10 με ακριβοτερη μια ΕΚΟ (που ειναι και κρατικη-και η κυβερνηση εκλιπαρει τους βενζινοπωλες για συγκρατηση των τιμων με την κρατικηη εταιρεια να δεινει το καλο παραδειγμα... Silly Evil Evil ) που ειχε 1,13... Evil Evil
Επιστροφή στην κορυφή
STELIOS 
Moderator

Little Bastard

Ένταξη: 18 Οκτ 2003

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 06 Σεπ 2005, 09:27:42    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Aν υποθεσουμε οτι οι σημερινες τιμες (διεθνος) στα καυσιμα ειναι αποτελεσμα παραγοντων οπως:

- Φησικες καταστροφες
- Πολεμος
- Αυξιμενη ζητηση
- Κερδοσκοπια

Οταν πραγματικα αρχισει να τελειωνει το πετρελαιο τι θα γινει ???

Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα
Baphomet (Πέτρος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Citroen C4 1.6 (16V) VTR (2007)

Ένταξη: 06 Νοέ 2003
Τόπος: Αθήνα - Γαλάτσι

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 06 Σεπ 2005, 09:36:08    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

STELIOS έγραψε:

MAD MAX
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα Yahoo Messenger MSN Messenger
netblaster (Γιώργος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 06 Σεπ 2005, 13:57:23    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Baphomet έγραψε:
STELIOS έγραψε:

MAD MAX

Οταν πλησιαζει αυτη η στιγμη να εισαι σιγουρος οτι θα μας εχουν ηδη πασαρει τις "εναλλακτικες" λυσεις... Wink

Photobucket
Δεν έχει σημασία πόσο γρήγορο αυτοκίνητο έχεις, αλλά πόσο γρήγορα μπορείς να το πας!!!
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Yahoo Messenger MSN Messenger
nido (Νίκος)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

206 2.0 RC (2005)

Ένταξη: 10 Δεκ 2004

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 06 Σεπ 2005, 17:19:07    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Baphomet έγραψε:
STELIOS έγραψε:

MAD MAX

Laughing Smile Rolling eyes Sad

Την προηγούμενη φορά που γέμισα αμόλυβδη στη Shell της γειτονιάς μου μπήκαν 21 λίτρα με 20 ευρώ. Σήμερα τα λίτρα έγιναν 19 με τα ίδια χρήματα.

Με μέση κατανάλωση 10lt/100km θα κάνω 20km λιγότερα. Το είπα σ' ένα φίλο. Μου λεει "Φαντάσου να παίρνεις ταξί, να πληρώνεις (και πάλι) 20 ευρώ, όπως προχθές, αλλά αυτή τη φορά να σε κατεβάζει 20 χιλιόμετρα πιο πριν από τον προορισμό σου!!!"
Rolling eyes Twisted evil

Curse Of The Traveller
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email
Baphomet (Πέτρος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 06 Σεπ 2005, 17:23:03    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

εγώ γέμισα προχτές Bp ultimate... 43 λίτρα=50 ευρω... Evil
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα Yahoo Messenger MSN Messenger
STELIOS 
Moderator

Little Bastard

Ένταξη: 18 Οκτ 2003

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 06 Σεπ 2005, 17:37:07    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Εγω χθες εβαλα πρωτη φορα βενζινη (απλη 95αρα) με πανω απο 1 ευρω..... Τελευταια φορα που εβαλα ηταν τη προϊγουμενη εβδομαδα με 91.70....(ΕΚΟ οδος Κλεισθενους στο Γερακα)

Επιστροφή στην κορυφή
Divim (Divim)
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

Ένταξη: 08 Ιούν 2005

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 06 Σεπ 2005, 18:01:02    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Εχτές πρώτη φορά που υπό normal συνθήκες έκανα Αθήνα - Πάτρα πάνω από 2 ώρες. Έκαψα 12-13 λίτρα, με κόστος 0,988 το λίτρο, μισή τιμή η διαδρομή!! την προηγούμενη φορά έκαψα 25 λίτρα, Αθήνα - Πάτρα express!

Νομίζω ότι εκεί που έχει φτάσει η αμόλυβδη δεν θα ανυσηχώ σε λίγο για randar. Silly
Επιστροφή στην κορυφή
netblaster (Γιώργος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 06 Σεπ 2005, 20:17:52    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Εγω τις 100αρες τις εχω κοψει!!! Μονο σε κανα ταξιδι... Μεσα στην Αθηνα μια χαρα ειναι και 95αρα!!!

Photobucket
Επιστροφή στην κορυφή
gianic (Γιάννης)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

mx-5 1.8

Ένταξη: 02 Ιούλ 2004
Τόπος: Αγ.Παρασκευη

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 06 Σεπ 2005, 23:49:42    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

τι 95αρα ρε .... νερακι απ τη βρυση . τι οι βενζιναδες καλυτεροι ειναι ??

bye bye cc , welcome miata
Fuck army...
Επιστροφή στην κορυφή
Baphomet (Πέτρος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 06 Σεπ 2005, 23:51:04    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

giannis_cc έγραψε:

όντως δεν είναι καλύτεροι... εκεί που γέμισα 100αρα σίγουρα δεν ήταν 100% ultimate... Mad Mad Mad ετσι μου 'ρχεται να τους στειλω κανα κλιμάκιο να φάνε κανα πρόστιμο. Evil
Επιστροφή στην κορυφή
vinman 
Γεν. Γραμματέας

407 2.0

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 07 Σεπ 2005, 06:11:37    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Baphomet έγραψε:
giannis_cc έγραψε:

όντως δεν είναι καλύτεροι... εκεί που γέμισα 100αρα σίγουρα δεν ήταν 100% ultimate... Mad Mad Mad ετσι μου 'ρχεται να τους στειλω κανα κλιμάκιο να φάνε κανα πρόστιμο. Evil

Στειλε τους αν εισαι σιγουρος....
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση όλων των Δημοσιεύσεων που έγιναν πριν από:   
Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Γενικές Συζητήσεις περί αυτοκινήτων Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες
Μετάβαση στη σελίδα Προηγούμενη  1, 2, 3, 4, 5  Επόμενη
Σελίδα 3 από 5

Μετάβαση στη:  
Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Δ.Συζήτησης