PSClub - Hellas Αρχική σελίδα
Portal Home  |   Δημόσια συζήτηση  |   Αναζήτηση  |   Κατάλογος Μελών  |   Ομάδες Μελών  |   Προφίλ  |   Προσωπικά μηνύματα  |   Σύνδεση  |  Εγγραφή

Γιατί δεν κυκλοφορούν πολλά Peugeot 607;
Μετάβαση στη σελίδα Προηγούμενη  1, 2, 3, 4  Επόμενη

Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Αυτή η Θ.Ενότητα έχει κλειδώσει, δεν μπορείτε να απαντήσετε ή να επεξεργασθείτε συζήτηση σ' αυτή    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Γενικές Συζητήσεις περί αυτοκινήτων Printable version
Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας  
Συγγραφέας Μήνυμα
gianic (Γιάννης)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

mx-5 1.8

Ένταξη: 02 Ιούλ 2004
Τόπος: Αγ.Παρασκευη

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 29 Αύγ 2005, 10:22:54    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

netblaster έγραψε:
Παιδια, κακα τα ψεματα, οταν καποιος αποφασιζει να παρει αυτοκινητο της συγκεκριμενης κλασης η ποιοτητα ειναι ενα απο τα πρωτα που κοιταει!!! Τωρα, το αν θανεβει πρωτο το 607 (και το καθε "607") στο βουνο ειναι κατι πολυ δευτερευον στην κλαση αυτη...

Σε θεματα ποιοτητας οι Γερμανοι ειναι ενα κλικ πιο πανω απο καθε αλλον σε αυτες τις κατηγοριες!!! Μεχρι και τη κατηγορια του Golf τα πραγματα ειναι λιγο πολυ τα ιδια!!! Συγκρινοντας την 5αρα του πατηρ με το 607 σε θεμα ποιοτητας δεν υπαρχουν τρελες διαφορες, απλα στην 5αρα το αφρωδες πλαστικο καλυπτει μεγαλυτερο μερος του ταμπλω, το δερμα επισης μεγαλυτερες επιφανειες και τα διαφορα κουμπακια-μοχλοι εχουν πιο ωραια αισθηση!!! Λεπτομερειες σιγουρα, αλλα αυτες ειναι που κανουν τη διαφορα σαυτη την κατηγορια!!! Αυτο που θα μπορουσε να βελτιωθει στο 607 ειναι το φινιρισμα-ποιοτητα κατασκευης!!! Τα υλικα ειναι μια χαρα... Wink

Ειναι βεβαια και το θεμα του Image, πραγμα που το πληρωνεις!!! Εξου και οι τρελες τιμες των BMW, Mercedes και Αudi (τις οποιες και δεν δικαιολογουν)!!! Ενα χαρακτηριστικο παραδειγμα του ποσο "μετραει" το image στην τιμη του αυτοκινητου ειναι το Golf με το A3!!! Μηχανικα ειναι τα ιδια και εχουν πανω κατω τα ιδια υλικα!!! Βρειτε μου απο που προερχεται η διαφορα των ~3000Ε στα 1.6FSI (και υποψιν οτι οι τιμες του Α3 στα περιοδικα ΔΕΝ περιλαμβανουν το Α/C)?!?!

Γιωργο δεν σκεφτονται ολοι ετσι.
Ο πατερας μου που πηγαινε και τα σκαγε σε μεγαλα citroen (2 DS , 2 CX 1 XM, προσεχως και η 3λιτρη XM) 30 χρονια τωρα , δεν αναζητουσε την ποιοτητα εκτος των αλλων ?
απλα ειναι must για τον ελληνα wannabe onasis μολις βγαλει τα πρωτα του λεφτα να αγορασει κατι γερμανικο και μην μιλησω περι υλικων και αξιοπιστιας polo-golf που προαναφερθηκαν γιατι θα γελαμε μεχρι το αλλο πρωι ...

το '85 οταν η BMW σου εδινε αυτο σαν 5αρα

http://bilder.mobile.de/images/autos/515301/11111111178455204-28226-1124877903_4.bild

η citroen απαντουσε καπως ετσι με την cx

bye bye cc , welcome miata
Fuck army...
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
netblaster (Γιώργος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Peugeot 206 1.4 (16v) XS (2005)

Ένταξη: 14 Νοέ 2003
Τόπος: Αθήνα-Άλιμος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 29 Αύγ 2005, 10:23:52    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Χμ... Να σου κανω μια ερωτηση κρισεως τωρα φιλε Μανο!!! Η μανα μου εχει μια 316Ci η οποια κοστισε ουτε λιγο ουτε πολυ 33.000Ε χωρις να βαλουμε κατι εξτρα (και ειχε και κασετοφωνο, οχι CD)!!! Δε λεω, μαρεσει πολυ και οταν μου δινεται η ευκαιρια της ξηγιεμαι (οσο μπορω με τα 116ps που εχει)!!! Ουτε μια στιγμη ομως δεν με εχει πεισει για τα λεφτα της!!! Γιατι μην ξεχνας οτι ειναι ενα αυτοκινητο 1600cc!!! Θεωρεις λοιπον εσυ λογικη αυτη την τιμη για ενα αυτοκινητο 1600cc???

Photobucket
Δεν έχει σημασία πόσο γρήγορο αυτοκίνητο έχεις, αλλά πόσο γρήγορα μπορείς να το πας!!!
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Yahoo Messenger MSN Messenger
manosm3 (manos)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

207 RC F/L '10 & Peugeot 206 1.4 XT

Ένταξη: 17 Ιούν 2005
Τόπος: Βριλησσια

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 29 Αύγ 2005, 10:33:21    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

netblaster έγραψε:
Χμ... Να σου κανω μια ερωτηση κρισεως τωρα φιλε Μανο!!! Η μανα μου εχει μια 316Ci η οποια κοστισε ουτε λιγο ουτε πολυ 33.000Ε χωρις να βαλουμε κατι εξτρα (και ειχε και κασετοφωνο, οχι CD)!!! Δε λεω, μαρεσει πολυ και οταν μου δινεται η ευκαιρια της ξηγιεμαι (οσο μπορω με τα 116ps που εχει)!!! Ουτε μια στιγμη ομως δεν με εχει πεισει για τα λεφτα της!!! Γιατι μην ξεχνας οτι ειναι ενα αυτοκινητο 1600cc!!! Θεωρεις λοιπον εσυ λογικη αυτη την τιμη για ενα αυτοκινητο 1600cc???

Γιωργο, μην ξεχνας ομως τι πηρες με αυτα τα λεφτα. Οικογενειακο αυτοκινητο με 2 πορτες. Δεν πηρες 206 ή 307 ωστε να τα συγκρινεις. Εγω πιστευω οτι αυτα τα λεφτα θα αποσβεστουν σε λιγα χρονια οταν δε θα σου "ζηταει" για συντηρηση. Δε λεω οτι ειναι ΑΠΟΛΥΤΑ λογικα λεφτα... Αλλωστε μην ξεχνας και τα toyota που ειναι ελαφρως τσιμπημενα...Wink

Υ/Γ: Γιατι δεν μου βγαινει η εικονα στην υπογραφη σου;

Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email
netblaster (Γιώργος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 29 Αύγ 2005, 10:45:23    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

giannis_cc έγραψε:
netblaster έγραψε:
...

Γιωργο δεν σκεφτονται ολοι ετσι.
Ο πατερας μου που πηγαινε και τα σκαγε σε μεγαλα citroen (2 DS , 2 CX 1 XM, προσεχως και η 3λιτρη XM) 30 χρονια τωρα , δεν αναζητουσε την ποιοτητα εκτος των αλλων ?
απλα ειναι must για τον ελληνα wannabe onasis μολις βγαλει τα πρωτα του λεφτα να αγορασει κατι γερμανικο και μην μιλησω περι υλικων και αξιοπιστιας polo-golf που προαναφερθηκαν γιατι θα γελαμε μεχρι το αλλο πρωι ...

το '85 οταν η BMW σου εδινε αυτο σαν 5αρα

http://bilder.mobile.de/images/autos/515301/11111111178455204-28226-1124877903_4.bild

η citroen απαντουσε καπως ετσι με την cx

Σαφως και αναζητα και την ποιοτητα!!! Δεν ειπα εξαλλου οτι πασχουν τα Γαλλικα αυτης της κλασης, απλα στις λεπτομερειες οι Γερμανοι ειναι καλυτεροι και αυτο ειναι που κανει τη διαφορα στις κατηγοριες αυτες!!!

Οσο για την αντιπαραθεση θα συμφωνησω οτι σε θεματα σχεδιασμου και τεχνολογιας οι Γαλλοι εκεινη την περιοδο ηταν πολυ μπροστα απο τους συντηρητικους Γερμανους!!! Επειδη ομως εχει τυχει να μπω και στα δυο (το CX ειχε ~180.000km και το BMW ~230.000km) πιστεψε με, δεν υπαρχει θεμα συγκρισης ποιοτικα!!! Το CX ειχε εμφανη προβληματα εφαρμογης στο ταμπλω, τριγμους και πολυυυ (σκληρο) πλαστικο!!! Και υπολογισε οτι ο τυπος τη CX την εχει απο καινουρια και την προσεχει σαν αυτοκινητο αντικα!!! Το BMW ηταν 2ο χερι και εκανε καθε μερα 2km χωματοδρομο για να βγει στο δρομο!!!

Photobucket
Δεν έχει σημασία πόσο γρήγορο αυτοκίνητο έχεις, αλλά πόσο γρήγορα μπορείς να το πας!!!
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Yahoo Messenger MSN Messenger
netblaster (Γιώργος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 29 Αύγ 2005, 11:10:07    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

manosm3 έγραψε:

Problem fixed!!!

Και μην ξαχναμε και την απαραδεκτη εγγυηση των Γερμανων στα μηχανικα μερη, 2χρονια ΜΟΝΟ!!! Θα μου πεις, μα και οι Γαλλοι (και αρκετοι αλλοι) τοσο εχουν!!! Ναι αλλα τα Γαλλικα στις ιδιες κατηγοριες κοστιζουν αρκετααα λιγοτερα...

Photobucket
Επιστροφή στην κορυφή
manosm3 (manos)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 29 Αύγ 2005, 12:15:25    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

netblaster έγραψε:
manosm3 έγραψε:

Problem fixed!!!

Σωστος!
netblaster έγραψε:

Και μην ξαχναμε και την απαραδεκτη εγγυηση των Γερμανων στα μηχανικα μερη, 2χρονια ΜΟΝΟ!!! Θα μου πεις, μα και οι Γαλλοι (και αρκετοι αλλοι) τοσο εχουν!!! Ναι αλλα τα Γαλλικα στις ιδιες κατηγοριες κοστιζουν αρκετααα λιγοτερα...

Ενα τελευταιο θα πω γιατι θα με τιμωρησετε δια λιθοβολισμου εδω μεσα... Ποτε δε χρειαστηκα την εγγυηση, ΕΙΔΙΚΑ ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ ΜΕΡΩΝ, αντιθετα με το 206 που την χρειαστηκα σε 3 πραγματα μεχρι τωρα...

Επιστροφή στην κορυφή
Baphomet (Πέτρος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Citroen C4 1.6 (16V) VTR (2007)

Ένταξη: 06 Νοέ 2003
Τόπος: Αθήνα - Γαλάτσι

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 29 Αύγ 2005, 13:54:20    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

33.000 euros Και Γιώργο με το 206 την περνάς από πάνω... και σου εμεναν και 20.000 στην τσέπη Laughing Laughing Laughing Laughing
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα Yahoo Messenger MSN Messenger
UnderTaker (Παναγιώτης)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

Αυτοκίνητο? Μπα....

Ένταξη: 18 Νοέ 2004

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 29 Αύγ 2005, 16:38:57    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Θέατρο του παραλόγου έχει γίνει το forum TeaseTeaseTeaseTeaseTeaseTeaseTeaseTeaseTeaseTease

Ρε συνέλθετε...
Crazy Crazy Crazy Crazy Crazy

Τι συγκρίνετε? Η αξία ενός αυτοκινήτου είναι οι επιδόσεις? Το 206 περνάει από πάνω 316? So?

Τσάμπα λεφτά η 316? Όταν την πουλήσεις μετά από 10 χρόνια που θα έχει χάσει ένα πολύ μικρό ποσοστό της αξίας της, ξαναπέστο αυτό...

Ερώτηση: πόσο πωλούνται τώρα τα 406 Coupe? Ένα από τα ωραιότερα σχήματα στην ιστορία της αυτοκίνησης? 15.000 ευρώ και δεν τα παίρνει κανείς! Δίλιτρα, μοντέλα κοντά στο millenium!!!! 406 βρίσκεις με 10.000 ευρώ! Και είναι αυτοκίνητο μόλις 4 ετών!

Ξέρετε πόσο βρίσκεις 405 μοντέλο 93? 3.000 ευρώ...

Σαφώς και δεν είναι συγκρίσιμα τα μεγέθη. Αλλά δείτε τιμές για BMW Ε30 μοντέλα οριακά καταλυτικά, που πωλούνται ακόμα 5.000 ευρώ και γίνονται ανάρπαστα [κυρίως λόγω πίσω κίνησης].

Ποια CX? Θυμάται κανείς τις ΧΜ? Που στη Γαλλία της πετάγανε στα σκουπίδια αγανακτισμένοι από τα χιλιάδες ηλεκτρολογικά προβλήματα...; Ή τα GS? Που πήγαινες να ανέβεις σε πεζοδρόμιο με την όπισθεν, και ξεκούμπωναν τα ημιαξόνια... Ή τα αμαρτωλά ΒΧ με το πλαίσιο τσίχλα...?
Για να μην αναφέρω κάτι 205 που τα έβαζες στο γρύλλο και δεν ανοιγόκλειναν οι πόρτες από τις στρεβλώσεις του σασί...

Σχεδίαση διάβασα? Δηλαδή οι 2002 ήταν άσχημες? Δηλαδή οι Ε30 δε σας άρεσαν?

Περνάς από πάνω με το 206 1.6? Και...? Και ένα 1.3 rallye περνάει μια 316. Είναι καλύτερο αυτοκίνητο? Όταν πάτε ταξίδι και σε δύο ώρες έχει γίνει το κεφάλι σας καζάνι, δεν σας πειράζει? Τι συγκρίνετε?

Και παρεπιπτόντως, είμαι φαντατικός αντιμπεμβεδάκιας! Όλοι το ξέρουν αυτό... Evil Evil Evil Evil Evil

WELCOME TO THE DARK SIDE!!!!!
(.....we have cookies....)
Επιστροφή στην κορυφή
kanelj (Γιαννης)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

PEUGEOT 206 1.6 8v rallye 109+ ?

Ένταξη: 27 Μάρ 2003
Τόπος: Γαλατσι

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 29 Αύγ 2005, 16:45:15    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

manosm3 έγραψε:

Που κολλαει το διπλωμα με το BMW;

Κολλαει γιατι απ'οτι καταλαβα.......οδηγεις BMW χωρις διπλωμα?!?! (ή αλλο αυτοκινητο τελοσπαντων)

www.secret-rooms.gr
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Yahoo Messenger
gianic (Γιάννης)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

mx-5 1.8

Ένταξη: 02 Ιούλ 2004
Τόπος: Αγ.Παρασκευη

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 29 Αύγ 2005, 18:54:19    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

ο μιλαω με επιχειρηματα έγραψε:
Ποια CX? Θυμάται κανείς τις ΧΜ? Που στη Γαλλία της πετάγανε στα σκουπίδια αγανακτισμένοι από τα χιλιάδες ηλεκτρολογικά προβλήματα...;

xm μοντ '92 2λιτρο 300.000 + απροβληματιστα χλμ χωρις καν αλλαγη δισκου πλατω . πως σου φαινεται ? μην λεμε οτι θελουμε , το συγκεκριμενο ειναι τερας αξιοπιστιας το αμαξι . το μονο που του εχει κοστισει του πατερα μου ειναι βενζινες,λαστιχα,τακακια,σφαιρες, και ολα τ αλλα αναλωσιμα που αλλαζουν ολοι.
για την cx δεν το συζηταω ειχαμε μπει μεσα οικονομικα απ τα συνεργεια ... αλλα το αυτοκινητο ειναι ασυλληπτο ακομα και τωρα .

bye bye cc , welcome miata
Fuck army...
Επιστροφή στην κορυφή
netblaster (Γιώργος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 30 Αύγ 2005, 02:17:10    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

UnderTaker έγραψε:
Θέατρο του παραλόγου έχει γίνει το forum TeaseTeaseTeaseTeaseTeaseTeaseTeaseTeaseTeaseTease

Ρε συνέλθετε...

...

Evil Evil Evil Evil Evil

Κανεις δεν ειπε οτι επειδη το 206 περναει την 316 (η την καθε 316) ειναι και καλυτερο αυτοκινητο!!! Αλλα πιστεψε με, επειδη συμβιωνω και με τα δυο αυτοκινητα το 206 δεν εχει να ζηλεψει και παααρα πολλα!!! Το 407 ομως που ειναι αμεσα συγκρισιμο δειχνει σε μερικα σημεια το δρομο στις 3αρες (οχι σε επιδοσεις ή ποιοτητα, αλλα σε θεματα χρηστικοτητας, ανεσης, χωρων)!!! Η 3αρα βεβαια ειναι και αλλου υφους αυτοκινητο, οχι τοσο οικογενειακο οσο σπορτιφ!!!

Δικιο εχεις για την μεταπωληση και αυτο σιγουρα αποτελει κινητρο αγορας!!! Αλλα +30.000Ε για ενα αυτοκινητο 1600cc??? Που στο κατω κατω ουτε τρελο εξοπλισμο εχει, ουτε την κορυφαια ασφαλεια πλεον (την παθητικη τουλαχιστον) και εχει και ΜΟΝΟ 2 χρονακια εγγυηση (για να μη μιλησω για το aftersales γιατι το εχω ζησει κιαυτο)!!! Αν ηξερες πια ειναι η τιμη CIF των αυτοκινητων αυτων θα γελαγες!!! Δες τις τιμες τους στη Γερμανια (και των μεταχειρισμενων) και θα δεις γιατι δεν αξιζουν τα χιλιαδες ευρω (παραπανω) που κανουν στην Ελλαδα!!!

Οσον αφορα το σχεδιασμο ειναι κατι πολυ υποκειμενικο οποτε και δεν το σχολιαζω!!!

Αν και ειμαι φανατικος BMWδακιας δεν μπορω να μην εκφρασω τις καφριλες στην τιμολογιακη πολιτικη τους (στην Ελλαδα κυριως) και κατ' επεκταση την πολιτικη του καθε Γερμανου premium κατασκευαστη!!! Πολυ καλα αυτοκινητα, πισωκινητα ( Twisted evil ), αλλα ΥΠΕΡτιμημενα!!!

Photobucket
Επιστροφή στην κορυφή
vinman 
Γεν. Γραμματέας

407 2.0

Ένταξη: 21 Φεβ 2005

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 30 Αύγ 2005, 06:05:15    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

netblaster έγραψε:
......Το 407 ομως που ειναι αμεσα συγκρισιμο δειχνει σε μερικα σημεια το δρομο στις 3αρες (οχι σε επιδοσεις ή ποιοτητα, αλλα σε θεματα χρηστικοτητας, ανεσης, χωρων)!!! Η 3αρα βεβαια ειναι και αλλου υφους αυτοκινητο, οχι τοσο οικογενειακο οσο σπορτιφ!!!.......

Mε ολο τον εξοπλισμο και τα ηλεκτρονικα βοηθηματα που εχει το 407,αν ειχε το σημα της BMW θα κοστιζε αλλα 5 με 6 χιλιαδες ευρω παραπανω απο οτι εχει τωρα.....
Τι λεμε δηλαδη....Ουτε τον μισο εξοπλισμο ασφαλειας που εχει standard το 407 δεν εχει η 316 (7 αεροσακους+2 εξτρα για το 407 οταν η 316 εχει λιγοτερους....) Wink
Επιστροφή στην κορυφή
UnderTaker (Παναγιώτης)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

Αυτοκίνητο? Μπα....

Ένταξη: 18 Νοέ 2004

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 30 Αύγ 2005, 17:56:22    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Για τον Γιάννη CC...

Η ΧΜ ήταν ΤΡΑΓΙΚΟ αυτοκίνητο όσον αφορά την αξιοπιστία του...
Μπορώ να δεχθώ ότι ήταν εξαιρετικό σε άλλα πράγματα, αλλά όχι στην αξιοπιστία... Το γεγονός ότι της οικογένειας η ΧΜ δεν είχε πρόβλημα, δεν αλλάζει τον γενικό κανόνα.
Μπορώ να σου βρω χιλιάδες αυτοκίνητα πατεράδων που έκαναν πάρα πολλά απροβλημάτιστα χιλιόμετρα, ακόμα και αν ήταν Dacia...
Αυτό φαίνεται και από την μη αλλαγή δίσκου... Εσύ υποστηρίζεις ότι ο δίσκος είναι τέρας αξιοπιστίας.
Εγώ ότι είχε πάρα πολύ καλή [μαλθακή] χρήση Wink Wink Wink Wink Wink Wink Wink
Ερώτηση κρίσεως: Τι αγοραστική αξία έχει σήμερα η ΧΜ? Και ποια μία 520 αντίστοιχης χρονολογίας? Ακόμα και η άριστη οδική συμπεριφορά της ΧΜ, μάλλον επισκιάζεται από την κίνηση στο σωστό άξονα της 520. Αλλά αυτό είναι υποκειμενικό...
Σου ξαναλέω ότι ΧΜ θα έπαιρνα πολύ πιο εύκολα από 520 ... Αλλά προς το
παρόν ψάχνω 200SX... Wink Wink Wink Wink Wink Wink Wink
Kάνε και μια βόλτα σε συνεργεία και αν βρεις ΕΝΑΝ μηχανικό να σου συστήσει να πάρεις ΧΜ μεταχειρισμένη, εγώ θα γράψω
σε όλα τα τόπικ του φόρουμ ότι κάνω λάθος... Wink Wink Wink Wink Wink Wink Wink

Για τον Netblaster:

Δεκτά όλα τα παράπονα για την τιμολογιακή πολιτική της εταιρείας. Αλλά
και πάλι σε μια 316 έχεις πάρα πολλά σημεία στα οποία μπορείς να πατήσεις για να δικαιολογήσεις την αξία της...
Στη Γερμανία δεν πρόκειται να βρεις 316...
Φαντάσου ότι ανεξάρτητα τιμών, η σειρά 3 βρίσκει τον χαρακτήρα της στα
εξακύλινδρα μοντέλα...

Για τον Μάνο
Ρε τρελοκομείο, δεν έχεις δίπλωμα...????? Ο χάρος βγήκε παγανιά...Laughing Laughing Laughing Laughing Shocked Shocked Shocked

WELCOME TO THE DARK SIDE!!!!!
(.....we have cookies....)
Επιστροφή στην κορυφή
netblaster (Γιώργος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 31 Αύγ 2005, 11:09:44    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Στη Γερμανια δε βγαινει 316 πλεον, αλλα εβγαινε με μοτερ 1800 8ν και αποδοση 105ps (οσα και το παλιο 1600 8ν)!!! Wink

Και για τα 6κυλινδρα παντως η κατασταση στην τιμη δεν ειναι καλυτερη!!! Οταν ο πατερας μου λεει οτι τα λεφτα της 520 Ε60 που εχει ειναι υπερβολικα κατι παραπανω θα ξερει αφου ζει με το αμαξι και εχουν περασει απο τα χερια του ενα σωρο αυτοκινητα της κλασης αυτης!!!

Photobucket
Επιστροφή στην κορυφή
christhehealer (Celebrity)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Jazzmobile

Ένταξη: 19 Ιούν 2002
Τόπος: Αθήνα - Γκύζη

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 31 Αύγ 2005, 11:31:04    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Προς τι η απορία γιατί δεν κυκλοφορούν στην Eλλάδα πολλά 607?

Tο περίεργο θα ήταν να κυκλοφορούν.

Ποιος ο λόγος να αγοράσει κάποιος ένα αυτοκίνητο που θυμίζει έντονα κάποιο άλλο, το οποίο κυριαρχεί κάμποσες δεκαετίες στην κατηγορία?

Mπορεί το 607 να είναι καλό και άγιο αυτοκίνητο αλλά του λείπει το σημαντικότερο στοιχείο που χαρακτηρίζει αυτή την κατηγορία. Δεν είναι status symbol...

Όταν αποφασίζει κάποιος ν' αγοράσει αυτοκίνητο αυτής της κατηγορίας, το κάνει κατά 99% για να δείξει και να δειχτεί... Tα υπόλοιπα είναι ιστορίες για αγρίους...

Επιστροφή στην κορυφή
geo1st487 (Γιώργος)
Μέλος
Μέλος

206 ΧΤ 1.4 16V 90hp

Ένταξη: 04 Μάϊ 2004

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 01 Σεπ 2005, 21:49:53    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Emena exei vare8ei to mati mou na vlepei ta klasika mercedes BMW audi klp. Otan etyxe na vre8w se meros opou yphrxan akriva amaksia to mati mou epese sto 607 dioti opos eipa kai parapanw to mati mou exei korestei na vlepei ta klasika germanika autokinhta. To 607 einai mia politeleia pou ksexorizei dioti spanizei. Very happy Auta pou travoun thn prosoxh tou kosmou einai politelh amaksia pou spanizoun kai pou isos den ta exei ksanadei. Me to 607 ksexorizeis opos kai na to kanoume dioti einai kai politelh kai spanio enw me p.x. me thn mercedes compresor pou exei ginei soupa...eisai enas apo tous pollous compresakides
Επιστροφή στην κορυφή
STELIOS 
Moderator

Little Bastard

Ένταξη: 18 Οκτ 2003

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 01 Σεπ 2005, 22:28:06    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

geo1st487 έγραψε:
Emena exei vare8ei to mati mou na vlepei ta klasika mercedes BMW audi klp. Otan etyxe na vre8w se meros opou yphrxan akriva amaksia to mati mou epese sto 607 dioti opos eipa kai parapanw to mati mou exei korestei na vlepei ta klasika germanika autokinhta. To 607 einai mia politeleia pou ksexorizei dioti spanizei. Very happy Auta pou travoun thn prosoxh tou kosmou einai politelh amaksia pou spanizoun kai pou isos den ta exei ksanadei. Me to 607 ksexorizeis opos kai na to kanoume dioti einai kai politelh kai spanio enw me p.x. me thn mercedes compresor pou exei ginei soupa...eisai enas apo tous pollous compresakides

Eσυ προφανος εισαι σχετικα νεαρης ηλικιας (σιγουρα κατω των 40) και το ματι σου καθως και οι αποψεις σου ειναι λιγο πιο "προχορημενες και συγχρονες" απ'του μεσου-τυπικου αγοραστη πολητελους αυτοκινητου.

Αλλα εδω ο μεσος - τυπικος αγοραστης Mercedes και ΒΜW ειναι κατι πανω απ'τα 40, εχει μεγαλωσει και μαθει να βλεπει το Γερμανικο ως πολυτελες και ΠΟΛΥ ΔΥΣΚΟΛΑ θα τον πεισεις πως κατι αλλο πιο "σπανιο και ομορφο" θα τον κανει να ξεχωριζει, εξαλου το πιθανοτερο ειναι πως δεν θελει να ξεχωριζει για την εμφανηση αλλα για τo ΚΥΡΟΣ του. Πραγματι αυτα που τραβουν τη προσοχη του κοσμου ειναι τα σπανια και πολυτελη αυτοκινητα αλλα αν πας να ρωτησεις εναν Ελληνα στο δρομο να σου αναφερει ενα σπανιο και πολυτελες αυτοκινητο σιγουρα δεν θα σου πει Peugeot 607, το πιθανοτερο ειναι να ακουσεις για Ferrari και Porsche. Και οταν λες σπανιο καταλαβαινω πως εννοεις στην Ελλαδα, γιατι αν πας στο εξωτερικο πχ. Γαλλια εκει το 607 δεν ειναι σπανιο και αυτο ειναι απλουστατο γιατι συμβαινει:

christhehealer έγραψε:
Mπορεί το 607 να είναι καλό και άγιο αυτοκίνητο αλλά του λείπει το σημαντικότερο στοιχείο που χαρακτηρίζει αυτή την κατηγορία. Δεν είναι status symbol...

Όταν αποφασίζει κάποιος ν' αγοράσει αυτοκίνητο αυτής της κατηγορίας, το κάνει κατά 99% για να δείξει και να δειχτεί... Tα υπόλοιπα είναι ιστορίες για αγρίους...

Αυτο ειναι δεδομενο, συμφωνω οτι το 607 ειναι και υπεροχο και φοβερο και τρομερο και πολυτελες και μπορει να μην υποληπεται σε τιποτα απ'τον ανταγωνησμο αλλα ΕΔΩ ΣΤΟ ΕΛΛΑΔΑ αυτη (christhehealer) ειναι η κυριαρχη αποψη. Εχουμε μεγαλωσει με αυτη τη νοοτροπια, οι παλιοτεροι την εχουν πιο εντονη γιατι ετσι μεγαλωσαν και οι νεοτεροι ισως την εχουν λιγοτερο εντονη καθως θα βλεπουν τα πραγματα πιο αντικειμενικα και καθως αλλες εταιριες εισχωρουν σ'αυτο το κομματι της αγορας.

ΥΓ. Σημασια παιζει φησικα και οτι οι τοπικες κηβερνησεις παντα φροντιζουν να υποστηριζουν την εγχωρια αυτοκινητοβιομηχανια, γι'αυτο θα δεις πολλα κυβερνιτικα αμαξια Peugeot στη Γαλλια, πολλες Alfa και Lancia στην Ιταλια και παλιοτερα πολλες Rover στην Αγγλια. Οταν εχεις αρχηγους κρατων, κυβερνητικους και επησιμους να κυκλοφορουν με τετοια αμαξια αυτο σιγουρα ανεβαζει το κυρος της εταιριας στην εγχωρια αγωρα. Εδω ομως δεν εχουμε αυτοκινητοβιομηχανια οποτε αρκουμαστε σ'αυτο που ΔΙΕΘΝΟΣ αναγνωριζεται ως πολυτελες.

Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα
manosm3 (manos)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 02 Σεπ 2005, 01:03:22    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Οποιος λεει για μεσους και τυπικους αγοραστες bmw ανω των 40 ας περασει μαι βολτα απο τα κλαμπ bmw! ΔΕΝ ΚΑΝΩ ΕΠΙΘΕΣΗ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑΝ! ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΑ ΤΟ ΛΕΩ! Ξερω οτι υπαρχουν και ανθρωποι ανω των 40 που παιρνουν τετοια αυτοκινητα! Wink

Επιστροφή στην κορυφή
STELIOS 
Moderator

Little Bastard

Ένταξη: 18 Οκτ 2003

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 02 Σεπ 2005, 08:51:42    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

manosm3 έγραψε:
Οποιος λεει για μεσους και τυπικους αγοραστες bmw ανω των 40 ας περασει μαι βολτα απο τα κλαμπ bmw! ΔΕΝ ΚΑΝΩ ΕΠΙΘΕΣΗ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑΝ! ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΑ ΤΟ ΛΕΩ! Ξερω οτι υπαρχουν και ανθρωποι ανω των 40 που παιρνουν τετοια αυτοκινητα! Wink

Οταν λεω μεσο-τυπικο αγοραστη πολυτελους αυτοκινητου δεν εννοω μονο BMW. Ενταξει η BMW εχει και λιγο πιο σπορτιβ χαρακτηρα και καποιοι "νεοτεροι" θα τη προτημησουν απ'τα αντιστιχα Mercedes. Τωρα αυτο για το BMW Club ειναι λιγο ασχετο γιατι ο μεσος-τυπικος αγοραστης πολυτελους αυτοκινητου (BMW, Mercedes κτλ) δεν εχει ουτε το χρονο ουτε τη διαθεση ουτε ισως και τις γνωσεις να ασχολειτε με αυτοκινητηστικα Club στο Internet πολυ απλα γιατι εχει αλλες πιο σημαντικες ασχολειες (πχ. δουλεια). Οποτε αυτοι που θα ειναι και θα ασχολουντε στο Club θα ειναι κατα πλειοψοιφια "νεοι".
Οποτε καταλαβαινεις πως "νεος" ειναι ο αγοραστης που ΚΑΙ παιρνει ΒΜW ΚΑΙ αχολειται με τα Clubs, αυτο δεν σημαινει πως ο μεσος αγοραστης ειναι "νεος".

Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα
netblaster (Γιώργος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 02 Σεπ 2005, 10:48:49    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Το κυρος, η ποιοτητα και ολα τα υπολοιπα στις κατηγοριες αυτες ειναι κατι που οι Γερμανοι τα "εχτισαν", τα κατεκτισαν!!! Δεν βγηκε μια μερα ενας και ειπε οτι θα βαφτισουμε τα γερμανικα ποιοτικα και με κυρος!!! Οπως οι Γαλλοι εχουν παραδοση στα καλοστημενα αυτοκινητα, ετσι και οι Γερμανοι!!! Μπορει βεβαια οι διαφορες του παρελθοντος να εχουν μειωθει σημαντικα, αλλα δεν παυει ομως να ειναι εκαστος στο ειδος του (και ο Λουμιδης στους καφεδες Laughing )!!! Δεν πρεπει να τα ριχνουμε ολα στη νοοτροπια του Ελληνα!!! Γιατι αν κοιταξετε και στην Ευρωπη (που δεν εχουν τετοια κολληματα) θα δειτε οτι τις πωλησεις στις κατηγοριες αυτες τις μοιραζονται οι Γερμανοι και οχι τυχαια!!!

Η Peugeot, ειχε δοκιμασει και παλιοτερα στην κατηγορια αυτη με το 605!!! Και απετυχε παταγωδως!!! Και τοτε, το 605 ειχε πολυ δυναμικη συμπεριφορα, τεραστιους χωρους καλο εξοπλισμο, αλλα τοτε σε θεματα ποιοτητας ηταν ακομα πιο πισω με αποτελεσμα να φαινεται αυτοκινητο κατωτερης κλασης!!! Αυτο ειναι κατι που βελτιωθηκε στο 607, αλλα οχι τοσο ωστε να φτασει τα στανταρντ των Γερμανων!!! Μιλαμε παντα για συγκριση στις λεπτομερειες!!!

Και στο κατω κατω, και η ιδια η Peugeot δεν πιστευω οτι βασιζεται στο ποιοτικο και πολυτελες προφιλ που προβαλει το 607, οσο στη διαφορετικοτητα του!!! Και ευτυχως ειναι διαφορετικα ομορφο κα οχι απλα διαφορετικο οπως το Vel Satis της Renault!!!

Photobucket
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση όλων των Δημοσιεύσεων που έγιναν πριν από:   
Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Αυτή η Θ.Ενότητα έχει κλειδώσει, δεν μπορείτε να απαντήσετε ή να επεξεργασθείτε συζήτηση σ' αυτή    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Γενικές Συζητήσεις περί αυτοκινήτων Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες
Μετάβαση στη σελίδα Προηγούμενη  1, 2, 3, 4  Επόμενη
Σελίδα 3 από 4

Μετάβαση στη:  
Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Δ.Συζήτησης