PSClub - Hellas Αρχική σελίδα
Portal Home  |   Δημόσια συζήτηση  |   Αναζήτηση  |   Κατάλογος Μελών  |   Ομάδες Μελών  |   Προφίλ  |   Προσωπικά μηνύματα  |   Σύνδεση  |  Εγγραφή

206 - Πλύσιμο αυτοκινήτου
Μετάβαση στη σελίδα Προηγούμενη  1, 2, 3 ... 9, 10, 11, 12  Επόμενη

Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Εσωτερικό και Αμάξωμα Printable version
Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας  
Συγγραφέας Μήνυμα
kovac (Χρήστος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Peugeot 206 masturbisio!!!

Ένταξη: 13 Ιούλ 2003
Τόπος: Νίκαια

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 16 Μάϊ 2005, 02:12:32    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Μια μικρή παράκληση προς τους υπεύθυνους...
Αφού λοιπόν "λύθηκαν οι όποιες παρεξηγήσεις", καλό θα ήταν αν μπορούσατε να διαγράψετε τα "άστοχα" (χωρίς παρεξήγηση παίδες) δημοσιεύματα.
Δεν κάνω υποδείξεις, απλά δε νομίζω να εξυπηρετούν σε τίποτα (πια)... Wink

Και τα παπούτσια μέσα...
ΒΤΤ
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα Yahoo Messenger
MEMsound 
Υπεύθυνος Συνεργασιών
Επίσημο Μέλος

206gti

Ένταξη: 17 Σεπ 2004
Τόπος: Στροφοδιαδρομές

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 16 Μάϊ 2005, 02:20:22    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Χρήστο δεν έχεις άδικο. Wink

η πιο ωραία βόλτα...
ειναι η επόμενη...
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Yahoo Messenger MSN Messenger
AUTOPAINTER (DIMOS)
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

Ένταξη: 11 Μάϊ 2005
Τόπος: ATTIKH

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 16 Μάϊ 2005, 18:47:11    Θέμα δημοσίευσης: Xρήσιμες οι πληροφορίες! Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

STELIOS ΟΚ, πολυ χρησιμες οι πληροφοριες αλλα αυτο που δεν καταλαβα εγω ειναι τι σχεση εχει το χρωμα του αυτοκινητου με τα λιπη ???? Τα υγρα σαπουνια για πιατα σιγουρα διαλυουν λιπη (φητικα και ζωικα). Το βερνικι και το χρωμα γιατι το καταστρεφουν ???

ΦΙΛΕ ΣΤΕΛΙΟ
Τα σαπούνια για τα πιάτα έχουν καυστικά !... γ’αυτό και χαλάνε το χρώμα και το βερνίκι , και όσο και να σου φανεί παράξενο τα χρώματα και τα βερνίκια είναι σαν τα φυτά, δηλαδή-
Ότι παθαίνε ένα φυτό από τις καιρικές συνθήκες το ίδιο παθαίνουν και τα χρώματα!
Τα αυτοκίνητα που κατασκευάζονται για το κλήμα της Ελλάδος είναι διαφορετικά από αυτά που προορίζονται για την Σουηδία η την κεντρική Αφρική.
Σε ένα αυτοκίνητο που είναι για την Ελλάδα εάν θα μείνουν πολλές μέρες χιόνια επάνω του θα πάθει ότι και ένα φυτό ( και μην με ρωτήσετε τώρα τι σχέση έχουν τα χιόνια- γενικές πληροφορίες ) αν πάρουμε το ίδιο αυτοκίνητο και το πάμε στην Αφρική το σίγουρο είναι ότι το χρώμα/ βερνίκι του θα καεί !

CC-GioΚανω καλα που αγοραζω σαμπουαν για το αυτοκινητο που εχει και λιγο κερι μεσα απο το πρακτικερ??? η κανει κακο στο χρωμα!?!?!

Επισης....Μπορω να αγορασω οποιο κερι θελω και να το περναω στο αυτοκινητο μου μονος μου με τον γνωστο τροπο???

ΦΙΛΕ ΓΙΩΡΓΟ
Θα έλεγα ότι κάνεις καλά : Προσοχή όμως, αν το αυτοκίνητο σου είναι κερωμένο, σαμπουάν με κερί, αν όμως είναι περασμένο με πολυμερή αλοιφή τότε θα πρέπει να αγοράσεις το ανάλογο σαμπουάν.
Ναι μπορείς να αγοράσεις όποιο κερί θέλεις! Το κερί δεν κάνει ζημιά!
Και κάτι άλλο : αποφεύγετε τις αλοιφές που περιέχουν ΤΕΦΛΟΝ.

ΔΩΣΤΕ ΧΡΩΜΑ ΣΤΗΝ ΖΩΗ ΣΑΣ
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα MSN Messenger
CC-Gio (Γιώργος)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

CC-PUG ('04)

Ένταξη: 31 Αύγ 2004
Τόπος: Κέντρο-Εξάρχεια

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 16 Μάϊ 2005, 19:40:18    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

ΤΕΦΛΟΝ???

Οι αλοιφες που ειναι για τις γρατζουνιες εχουν τεφλον??? Rolling eyes

Νομίζω πως 2 πράγματα είναι χειρότερα για μια απόφαση,η βιασύνη και η οργή...
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email
BUBA (Alexandros)
Μέλος
Μέλος

206 GTi 2.0 (2002)

Ένταξη: 30 Σεπ 2003
Τόπος: Παπάγου/Αθήνα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 17 Μάϊ 2005, 01:01:08    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Aντε, να πω και εγω την γνωμη μου πανω στο θεμα πλυσιμο μιας και εχω πληνει το αμαξι αμετρητες φορες (περιπου 2-3 φορες το μηνα) και απο την προσωπικη εμπειρια εχω ανακαλυψει μερικα "tips" που θα αναφερω

1. ΟΧΙ ΣΤΕΓΝΟ Arrow Καταρχην αποφευγουμε οσο το δυνατον το στεγνο ξεσκονισμα ειτε με πανι ειται με κατι φτεροτα που κυκλοφορουν ως γρηγορη λυση εαν το αμαξι δεν ειναι πραγματικα βρωμικο αλλα εχει μονο σκονη. Οι λογοι ειναι προφανεις, οι κοκοι σκονης οσο μικροι και να ειναι χαραζουν. Το παραπανω ισχυει ακομα περισοτερο στο μαυρο χρωμα στο οποιο η παραμικρη γρατζουνια/θαμπαδα ειναι ορατη

2. ΠΛΥΣΙΜΟ/ΣΑΜΠΟΥΑΝ Arrow Χρησιμοποιω εδω και 1,5 χρονο το σαμπουαν της AutoGlym, εχει μεσα καιρι αλλα κανει και πολυυυυυ σαπουναδα με μικρη ποσοτητα. Νομιζω οτι ειναι απλα καταπληκτικο. Μετα και το ραντισμα του αυτοκινητου με το λαστιχο ποτισματος για να φυγουν οι σαπουναδες , πρακτικα το περισοτερο νερο φευγει απο μονο του. Αναφερομαι στα πλαινα του αυτοκινητου , το καπο και το πισω μερος. Λογω της μεγαλης κλησης σε αυτα σημεια οτι νερο πεφτει πανο στο αμαξι , "ενωνεται" σε μεγαλες σταγονες (δυναμεις συνοχης) οι οποιες απο μονες τους κυλουν προς το εδαφος, αφηνοντας στεγνη την μεταλικη επιφανεια. Κατι σαν την συμπεριφορα του υδραργυρου. Εδω λοιπον νομιζω οτι ενα καλο σαμπουαν με κερι εχει πλεονεκτημα σε σχεση με ενα σαμπουαν/αφρολουτρο σωματος. Μενει λοιπον η οροφη οπου ολο το νερο απο το ξεπλυμα εχει μαζευτει σε τεραστιιες σταγονες.
1o Tip : Για να απομακρυνω οσο το δυνατον περισοτερο νερο απο την επιφανεια πριν περασω στο στεγνωμα χρησιμποιω την παλαμη του χεριου. Δεν θελει δυναμη αλλα ταχυτητα στα σημεια που ειναι μαζεμενες σταγονες

3. ΣΤΕΓΝΩΜΑ Arrow Το πιο χρονοβορο βαρετο και κουραστικο μερος. Με ενα τυπικο δερμα εμποριου απαιτουνται τουλαχιστον 25-30 λεπτα για να μαζευτει οτι νερο εχει απομυνει μετα και το ξεπλυμα. Το προβλημα με τα δερματα ειναι το μικρο τους μεγεθος και το οτι αμα παρουν αρκετη υγρασια μετα δεν τραβανε νερο με την ιδια αποτελεσματικοτητα με αποτελεσμα η διαδικασια να γινεται κουραστικη και χρονοβορα
2o Tip : Σε αντιθεση με τις υποδειξεις ειδικων που λενε να μην χρησιμοποιουμε πανι, εγω χρησιμοποιω πανι αλλα τι πανι... Μπουρνουζι ολοκληρο σαν αυτο που παμε στην παραλια, μαλακο "πετσετε". Λογω μεγεθους και παχους εχει τεραστια χωρητικοτητα σε αποθηκευση νερου ,ιδιαιτερα οσο πιο στεγνο ειναι τοσο πιο υδροφυλο ειναι. Προσοχη ομως δεν θελει δυναμη αλλα τροπο. Π.χ. στην οροφη και στο καπο που οι επιφανεις ειναι μεγαλες απλα απλωνοντας το μπουρνουζι - αυτο κολαει λογω της υγρασιας - και μετα τραβοντας το κατα μηκος της οροφης και μετα του καπο με δυο τετοια περασματα η επιφανεια εχει πρακτικα στεγνωσει.

Συνολικος χρονος για πλυσιμο/στεγνωμα οπως τα ανεφερα παραπανω ειναι κατω απο 45 λεπτα. Αλλα με αποτελεσμα ενα κλικ πιο πανω απο το πλυσιμο που κανουν στα πλυντηρια και καταπωνηση χρωματος πολααααα κλικ πιο κατω απο αυτην που προκαλουν οι βουρτσες των πλυντηριων.

Αυτα τα ολιγα, ελπιζω να βοηθησα.
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα
gianic (Γιάννης)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

mx-5 1.8

Ένταξη: 02 Ιούλ 2004
Τόπος: Αγ.Παρασκευη

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 17 Μάϊ 2005, 02:07:29    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

γιατι τοσο χρονοβορες διαδιακασιες ?
εγω το μονο που κανω ειναι πλυσιματακι με πιεση, σαμπουαν αυτοκινητου με σφουγγαρι , ξεπλυμα , πετσι για στεγνωμα και τελος .

το αποτελεσμα ειναι σαν να το πηρα απο την αντιπροσωπεια κι ουτε μπλεξιμο με κερια αλοιφες κλπ .

bye bye cc , welcome miata
Fuck army...
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
Baphomet (Πέτρος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Citroen C4 1.6 (16V) VTR (2007)

Ένταξη: 06 Νοέ 2003
Τόπος: Αθήνα - Γαλάτσι

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 17 Μάϊ 2005, 02:15:37    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

εγω 1,5 χρονο αντε να το εχω πλυνει 10 φορες...και για κεριά ούτε λόγος. Βέβαια στο πλυντήριο που το πάω λενε οτι μαζι με το σαπουνι εχει και κερι... ποιος ξερει...παντως το σκεφτόμουν να ριξω ένα κέρωμα... Very happy
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα Yahoo Messenger MSN Messenger
kogos (Kogos)
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

Peugeot 307 1.6 (16V) XT Premium (2003)

Ένταξη: 29 Ιούν 2005
Τόπος: Αθήνα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 31 Αύγ 2005, 14:55:14    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

εγώ πειράζει που μετά από το πλύσιμο δεν το στεγνώνω καθόλου, αλλά το αφήνω σε σκιά να στεγνώσει από τον αέρα;;;

Κάτι ακόμα: Θέλω να κερώσω το 307 μου, και λέω να το κάνω μόνος μου (ένας φίλος το έχει δοκιμάσει με σκληρό κερί SONAX σε σπρέι από πρακτικερ)... Αξίζει να το πλύνω με σαμπουάν που έχει και γυαλιστικό μέσα, ή με το κέρωμα γυαλίζει κιόλας (οπότε δεν χρειάζετε γυάλισμα);;;
Με λίγα λόγια: πλύσιμο-->γυάλισμα-->κέρωμα;;; Ή πλύσιμο-->κέρωμα και τέλειωσα;;;
Επιστροφή στην κορυφή
DIMCHRI (ΔΗΜΗΤΡΗΣ)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

406 coupe 2.2 2005

Ένταξη: 31 Οκτ 2004
Τόπος: Νικαια city

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 31 Αύγ 2005, 15:53:19    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

παντως παιδια η και η αλοιφη της autoglym είναι καταπληκτική. αρκείενα πέρασμα και το αμαξι δεν κρατάει σταγόνα νερού για πάνω από 10 πλυσίματα. οπότε γλυτώνεις και το πετσί.

Το κυριότερο δε σε αντίθεση με τα άλλα κερια/αλοιφες είναι ότι με το που την αλοίφεις μόλις πας να την βγάλεις από το αμάξι βγαίνει με ένα απλό πέρασμα του πανιού, χωρίς τριψίματα κ.τ.λ.
Βγαίνει αμέσως και για πλάκα !!!!
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email MSN Messenger
kogos (Kogos)
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

Peugeot 307 1.6 (16V) XT Premium (2003)

Ένταξη: 29 Ιούν 2005
Τόπος: Αθήνα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 01 Σεπ 2005, 09:52:24    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

στο chipsaway που πήγα σήμερα μου είπαν πως γυάλισμα και κέρωμα κάνει 150ευρώ... Λίγο ακριβά δεν είναι;;; ή εγώ έχω βγάλει καβούρια στις τσέπες;;;
Επιστροφή στην κορυφή
netblaster (Γιώργος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Peugeot 206 1.4 (16v) XS (2005)

Ένταξη: 14 Νοέ 2003
Τόπος: Αθήνα-Άλιμος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 01 Σεπ 2005, 14:52:54    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Εχω ακουσει και χειροτερα!!! Για παραδειγμα η ιδια διαδικασια στην DAUDAK κανει 200Ε?!?!? Εγω για πλυσιμο (εξωτερικο) και κερωμα στην AUTOGLYM πληρωσα 80Ε παντως!!! Υπαρχουν και φθηνοτερες τιμες αν πας σε ιδιωτες (και μερικοι κανουν και καλυτερη δουλεια), αλλα πρεπει να το ψαξεις λιγο... Wink

Photobucket
Δεν έχει σημασία πόσο γρήγορο αυτοκίνητο έχεις, αλλά πόσο γρήγορα μπορείς να το πας!!!
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Yahoo Messenger MSN Messenger
volvos (volvos)
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!
Επίσημο Μέλος

Ένταξη: 08 Απρ 2004

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 01 Σεπ 2005, 17:12:20    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

εχει πανω απο την autoglym στην πλατεια πριν βγεις αργυρουπολεως ενα μαγαζι που κανει τετοιες δουλειες που τα παιδια ειναι....αλλου.
οσες φορες εχω παει απο εκει η δουλεια τους και η συμπεριφορα τους με εχει σκλαβωσει...

επισης εχω επισκευτει και τη σοναξ στη μεταμορφωση οι οποιοι ηταν πολυ καλοι αλλα οπως και η auto glym π α ν α κ ρ ι β ο ι . . . .
Επιστροφή στην κορυφή
zafeirop (Αναστάσης)
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

Peugeot 307 1.4 (8V) XR (2001)

Ένταξη: 30 Αύγ 2005

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 18 Σεπ 2005, 02:43:36    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Κε AUTOPAINTER,

Η συμβουλή σας για το BABY OIL πραγματικά έγραψε. Προς το παρόν δεν γυάλισα ταμπλό αλλά πέρασα ένα χεράκι όλα τα εξωτερικά πλαστικά μέρη του 307 και πήραν άλλη όψη. Σα να τα βαψα. Το ίδιο έκανα και παλιά με ένα spray σιλικόνης το οποίο βέβαια στοίχιζε $$$ και το τσιγκουνευόμουνα.

Προσωπικά, χύνω μία μικρή ποσότητα σε ένα μικρό σφουγγάρι, το συμπιέζω για να απλωθεί καλά και μετά περνάω τις επιφάνειες με απαλές, ευθείες κινήσεις... Χερούλια, bumbers, φρύδια, τριμ, βάση κεραίας, πιτσιλιτίρες, βάσεις σχάρας, σίτα εισαγωγής αέρα στις ψύκτρες, καθρέφτες όλα είναι πλέον απαλά σαν το ποπό ενός μωρού :PPPPP

Πέρασα και τα ελαστικά ένα χέρι BABY OIL, λέτε να κανα μαλ***α? Δε νομίζω να πειράζει;;; Σίγουρα τα λάστιχα δε λάμπουν όπως με άλλα γυαλιστικά ελαστικών αλλά το BABY OIL είναι πολύ πιο αγνό. Wink

Λέω να περάσω και το εσωτερικό ένα χεράκι... Shocked

My brain is runnin lean
Επιστροφή στην κορυφή
crusader (Σπύρος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Ένταξη: 26 Μάρ 2004

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 18 Σεπ 2005, 09:32:15    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

zafeirop έγραψε:
Πέρασα και τα ελαστικά ένα χέρι BABY OIL, λέτε να κανα μαλ***α? Δε νομίζω να πειράζει;;; Σίγουρα τα λάστιχα δε λάμπουν όπως με άλλα γυαλιστικά ελαστικών αλλά το BABY OIL είναι πολύ πιο αγνό. Wink

Η καλύτερη και φθηνότερη λύση για να κάνεις τα ελαστικά σου να γυαλίζουν σαν καινούρια είναι το ζαχαρόνερο!!
Διάλυσε λίγη ζάχαρη σε χλιαρό νερό, μούσκεψε ένα πανί ή σφουγγάρι με αυτό και πέρασέ τα.

Θα με θυμηθείς! Wink

®
Επιστροφή στην κορυφή
307 ARMY! (ΝΙΚΟΣ)
Δραστήριο μέλος
Δραστήριο μέλος

307xsi (16V) 1600cc (Mάιος 2002)

Ένταξη: 26 Νοέ 2004
Τόπος: ΣΚΥΔΡΑ- Ν.ΠΕΛΛΑΣ

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 18 Σεπ 2005, 10:02:50    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

volvos έγραψε:
εχει πανω απο την autoglym στην πλατεια πριν βγεις αργυρουπολεως ενα μαγαζι που κανει τετοιες δουλειες που τα παιδια ειναι....αλλου.
οσες φορες εχω παει απο εκει η δουλεια τους και η συμπεριφορα τους με εχει σκλαβωσει...

επισης εχω επισκευτει και τη σοναξ στη μεταμορφωση οι οποιοι ηταν πολυ καλοι αλλα οπως και η auto glym π α ν α κ ρ ι β ο ι . . . .

Καλημέρα φίλε Παναγιώτη. Επειδή ενδιαφέρομαι για κάτι τέτοιο, αλλά τα οικονομικά δεν είναι ανθηρά αυτή την εποχή, μπορείς να μου πεις πόσο σου κόστισε,τη δουλειά σου εκαναν και που ακριβώς είναι το μαγαζί;

KING LION(Armed)
Επιστροφή στην κορυφή
DIMCHRI (ΔΗΜΗΤΡΗΣ)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

406 coupe 2.2 2005

Ένταξη: 31 Οκτ 2004
Τόπος: Νικαια city

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 18 Σεπ 2005, 16:14:54    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

zafeirop έγραψε:
Κε AUTOPAINTER,

Η συμβουλή σας για το BABY OIL πραγματικά έγραψε. Προς το παρόν δεν γυάλισα ταμπλό αλλά πέρασα ένα χεράκι όλα τα εξωτερικά πλαστικά μέρη του 307 και πήραν άλλη όψη. Σα να τα βαψα. Το ίδιο έκανα και παλιά με ένα spray σιλικόνης το οποίο βέβαια στοίχιζε $$$ και το τσιγκουνευόμουνα.

Προσωπικά, χύνω μία μικρή ποσότητα σε ένα μικρό σφουγγάρι, το συμπιέζω για να απλωθεί καλά και μετά περνάω τις επιφάνειες με απαλές, ευθείες κινήσεις... Χερούλια, bumbers, φρύδια, τριμ, βάση κεραίας, πιτσιλιτίρες, βάσεις σχάρας, σίτα εισαγωγής αέρα στις ψύκτρες, καθρέφτες όλα είναι πλέον απαλά σαν το ποπό ενός μωρού :PPPPP

Λέω να περάσω και το εσωτερικό ένα χεράκι... Shocked

μάλλον όταν το αφήσες λίγες φορές στον ήλιο , θα σπάσουν , σκάσουν τα πλαστικά που άλοιψες με baby oil. είναι σαν να βάλεις baby oil στο σώμα σου όταν κάθεσαι στην παραλία . παθαίνεις εγκάυματα αμέσως.

οχι λάδι και βαζελίνη στο ταμπλο. αν δεν θέλεις να πληρώνεις σε spray, καλύτερα μην βάζεις τίποτα.
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email MSN Messenger
MEMsound 
Υπεύθυνος Συνεργασιών
Επίσημο Μέλος

206gti

Ένταξη: 17 Σεπ 2004
Τόπος: Στροφοδιαδρομές

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 19 Σεπ 2005, 10:56:30    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

crusader έγραψε:
...Η καλύτερη και φθηνότερη λύση για να κάνεις τα ελαστικά σου να γυαλίζουν σαν καινούρια είναι το ζαχαρόνερο!!
Διάλυσε λίγη ζάχαρη σε χλιαρό νερό, μούσκεψε ένα πανί ή σφουγγάρι με αυτό και πέρασέ τα.

Θα με θυμηθείς! Wink

στρατιωτικά κόπλα.... Laughing Laughing Laughing

η πιο ωραία βόλτα...
ειναι η επόμενη...
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Yahoo Messenger MSN Messenger
manosm3 (manos)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

207 RC F/L '10 & Peugeot 206 1.4 XT

Ένταξη: 17 Ιούν 2005
Τόπος: Βριλησσια

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 01 Οκτ 2005, 15:12:50    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Εχει πεσει πολυ ρετσινι στην οροφη!!! Τι να κανω; Βοηθεια!!!

Επιστροφή στην κορυφή
manosm3 (manos)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

207 RC F/L '10 & Peugeot 206 1.4 XT

Ένταξη: 17 Ιούν 2005
Τόπος: Βριλησσια

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 04 Οκτ 2005, 17:55:33    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Παιδια ειναι μεγαλη αναγκη!!!! Πειτε μου πως να βγαλω το ρετσινι απο το χρωμα! Εχει πεσει αρκετα μεγαλη ποσοτητα!

Επιστροφή στην κορυφή
BUBA (Alexandros)
Μέλος
Μέλος

206 GTi 2.0 (2002)

Ένταξη: 30 Σεπ 2003
Τόπος: Παπάγου/Αθήνα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 04 Οκτ 2005, 21:16:45    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

manosm3 έγραψε:
Παιδια ειναι μεγαλη αναγκη!!!! Πειτε μου πως να βγαλω το ρετσινι απο το χρωμα! Εχει πεσει αρκετα μεγαλη ποσοτητα!

Yπαρχει μια σειρα σκευασματων για διαφορων ειδων λεκεδες που λεγεται "Ο Διαβολακος του Λεκε"
Ψαξτο σε SuperMarket, παρε αυτο που ειναι για ρετσινι.
Το εχω δοκιμασει στο δικο μου αμαξι και χωρις ιδιαιτερο τριψιμο διαλυει το ρετσινι και το καθαριζεις ευκολα με λιγο βαμβακι
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα
Επισκόπηση όλων των Δημοσιεύσεων που έγιναν πριν από:   
Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Εσωτερικό και Αμάξωμα Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες
Μετάβαση στη σελίδα Προηγούμενη  1, 2, 3 ... 9, 10, 11, 12  Επόμενη
Σελίδα 10 από 12

Μετάβαση στη:  
Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Δ.Συζήτησης