PSClub - Hellas Αρχική σελίδα
Portal Home  |   Δημόσια συζήτηση  |   Αναζήτηση  |   Κατάλογος Μελών  |   Ομάδες Μελών  |   Προφίλ  |   Προσωπικά μηνύματα  |   Σύνδεση  |  Εγγραφή

Ανεξήγητος θόρυβος
Μετάβαση στη σελίδα Προηγούμενη  1, 2

Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Βλάβες - Επισκευές - Συνεργεία - Ανταλλακτικά Printable version
Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας  
Συγγραφέας Μήνυμα
Baphomet (Πέτρος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Citroen C4 1.6 (16V) VTR (2007)

Ένταξη: 06 Νοέ 2003
Τόπος: Αθήνα - Γαλάτσι

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 31 Αύγ 2005, 14:02:48    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

καμμία σχέση...δεν έχει σχέση με κάτι που έκανα στο αυτοκίνητο σίγουρα.
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα Yahoo Messenger MSN Messenger
TONY PAP (Aντώνης)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

206 1,6 16V 5θ

Ένταξη: 22 Μάϊ 2003
Τόπος: Μοσχάτο

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 31 Αύγ 2005, 14:24:07    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

SNAKE ΜΟΥ ΠΑΤΗΣΕΣ ΤΟΝ ΚΑΛΟ!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ 9ΜΗΝΟ: 3 ΒΑΣΕΙΣ ΜΗΧΑΝΗΣ-ΚΡΕΜΑΓΙΕΡΑ-ΑΜΟΡΤΙΣΕΡ-TOP MOUNT (XΡEIAZOMAI KAI ΚΟΛΩΝΑ ΤΙΜΟΝΙΟΥ) Evil

θα μου πεις ότι έτσι το αμάξι είναι σαν καινούργιο....

ΝΑΙ ΑΛΛΑ ΡΕ ΓΑ..ΤΟ ΟΛΟ ΚΑΤΙ ΤΡΙΖΕΙ, ΣΦΥΡΙΖΕΙ, ΚΟΥΔΟΥΝΙΖΕΙ ΣΥΝΤΟΝΙΖΕΙ.... Evil

TONY PAP
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
SnakeMJK (Ζήσης)
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!
Επίσημο Μέλος

Renault Clio 1.5 (8V) Dynamic (2015)

Ένταξη: 27 Φεβ 2003
Τόπος: Αθήνα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 31 Αύγ 2005, 14:35:17    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Τι να πω... Είναι τι θα σου κάτσει!
Το δικό μου το σκίζω τα τελευταία 3,5 χρόνια και το μόνο που έχει ζητήσει είναι λάδια και ένα σασμάν Razz Απο τριγμούς λίγα πράματα και αυτό πιστεύω λόγω σκληρών αμορτισέρ. Και η χρήση που του κάνω δεν είναι και ότι καλύτερο. Κόφτες, χειρόφρενα, χωμάτινες ειδικές διαδρομές, πλαγιάσματα, με ζεστούς και κρύους κινητήρες! Τρελό ζόρισμα και καθόλου φροντίδα, πχ για 20.000χλμ να μην το πάω ούτε για λάδια, να έχω να καθαρίσω το φίλτρο πάνω από 35.000χλμ κλπ. Τώρα αν τα βγάλει πιο μετά τα προβλήματα δεν με νοιάζει και πολύ. 1,5 χρόνο του δίνω ακόμα κ μετά θα γίνει rallye (αν με το καλό βγει).

Απ την άλλη μία γνωστή μου είχε πάρει 206 1.1. Το φρόντιζε σαν τα μάτια της. Όσο το φρόντιζε, τόσα προβλήματα έβγαζε. Η 1η ταχύτητα να θέλει βαριοπούλα να μπει, να αλλάζει δισκόφρενα κάθε λίγο και λιγάκι, και μερικές φορές να δίνει γκάζι μόνο του το αυτοκίνητο (εκεί που κάθεσαι στο φανάρι να χώνει 2,5-3,5 χιλιάδες στροφές)!! Το έδωσε και ΞΑΝΑΠΗΡΕ 206 1.1. Ε το δεύτερο το εχει κανα δυο χρόνια και δεν της έχει βγάλει απολύτως τίποτα.

Είναι τι θα σου κάτσει...

Επιστροφή στην κορυφή
zafeirop (Αναστάσης)
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

Peugeot 307 1.4 (8V) XR (2001)

Ένταξη: 30 Αύγ 2005

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 01 Σεπ 2005, 04:02:24    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Baphomet έγραψε:
καμμία σχέση...δεν έχει σχέση με κάτι που έκανα στο αυτοκίνητο σίγουρα.

Φίλε επειδη ψάχνομαι και γω εδώ και πάρα πολύ καιρό για ένα θόρυβο στις 2800-3000 rm και βρήκα μια (ανεπιβεβαιώτη) λύση στο ιντερνετ δες μήπως κάνει τίποτα.

http://206gti.net/enginecover/

Το άρθρο αναφέρει ότι συντονίζει το καπάκι της μηχανής με την ίδια την μηχανή σε κάποιο συγκεκριμένο εύρος στροφών και ακούγεται σαν "κροτάλισμα".

Αυτό που θέλει να κάνεις είναι να βάλεις πλαστικά μονωτικά ανάμεσα στο καπάκι της μηχανής και την πατούρα του. Έχει και φωτογραφείες. Σόρρυ για την ορολογία μου Sad

Τι να πω, καλή τυχή.
Δε ξες καμιά φορά.

Εγώ θα πάω για τον δικό μου ήχο στον μάστορα μου σε κανα μήνα μπας και όντως είναι από αυτό...

Αν έχεις νέα πες μας.

My brain is runnin lean
Επιστροφή στην κορυφή
Baphomet (Πέτρος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Citroen C4 1.6 (16V) VTR (2007)

Ένταξη: 06 Νοέ 2003
Τόπος: Αθήνα - Γαλάτσι

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 01 Σεπ 2005, 12:32:55    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

αυτο που δειχνεις φιλε μου ειναι για το διλιτρο...εμένα δεν είναι έτσι και ούτως ή άλλως τα πλαστικά καπάκια έχουν δει τον δρόμο για την αποθήκη εδώ και καιρό... άρα ούτε αυτό ειναι Confused
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα Yahoo Messenger MSN Messenger
Επισκόπηση όλων των Δημοσιεύσεων που έγιναν πριν από:   
Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Βλάβες - Επισκευές - Συνεργεία - Ανταλλακτικά Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες
Μετάβαση στη σελίδα Προηγούμενη  1, 2
Σελίδα 2 από 2

Μετάβαση στη:  
Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Δ.Συζήτησης