PSClub - Hellas Αρχική σελίδα
Portal Home  |   Δημόσια συζήτηση  |   Αναζήτηση  |   Κατάλογος Μελών  |   Ομάδες Μελών  |   Προφίλ  |   Προσωπικά μηνύματα  |   Σύνδεση  |  Εγγραφή

206 Dynamic?
Μετάβαση στη σελίδα 1, 2, 3  Επόμενη

Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Νέα Printable version
Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας  
Συγγραφέας Μήνυμα
vanvan (vangelis)
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

206 XS

Ένταξη: 20 Ιούν 2004
Τόπος: Νεα Σμύρνη

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 29 Αύγ 2005, 09:21:26    Θέμα δημοσίευσης: 206 Dynamic? Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Εχω δεί 2 τέτοια με ζάντες και αεροτομές σε ένα χρώμα κατακόκκινο (λίγο Lada δεκαετίας 70 θυμίζει το χρώμα καθώς δεν είναι μεταλικό). Είναι μαρκετινίστικα κόλπα ή έχουν κάτι καινούργιο ?
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
netblaster (Γιώργος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Peugeot 206 1.4 (16v) XS (2005)

Ένταξη: 14 Νοέ 2003
Τόπος: Αθήνα-Άλιμος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 29 Αύγ 2005, 11:28:25    Θέμα δημοσίευσης: Re: 206 Dynamic? Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

vanvan έγραψε:
Εχω δεί 2 τέτοια με ζάντες και αεροτομές σε ένα χρώμα κατακόκκινο (λίγο Lada δεκαετίας 70 θυμίζει το χρώμα καθώς δεν είναι μεταλικό). Είναι μαρκετινίστικα κόλπα ή έχουν κάτι καινούργιο ?

Αυτη ειναι μια καινουρια (απο τον Απριλιο βγαινει) εκδοση, η οποια ειναι η βασικη ας πουμε, μαζι με την Color Line!!! Απλα, επειδη εχει τα προβολακια μπροστα τη λενε Dynamique!!! Αντε, εχει και clima!!! Αλλα απο την αλλη, δεν εχει τα σπορ καθισματα, ουτε δισκους πισω, ουτε ηλεκτρικους καθρεπτες... Εχει τη μεγαλυτερη εκπτωση ομως!!! Wink

Photobucket
Δεν έχει σημασία πόσο γρήγορο αυτοκίνητο έχεις, αλλά πόσο γρήγορα μπορείς να το πας!!!
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Yahoo Messenger MSN Messenger
MEMsound 
Υπεύθυνος Συνεργασιών
Επίσημο Μέλος

206gti

Ένταξη: 17 Σεπ 2004
Τόπος: Στροφοδιαδρομές

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 29 Αύγ 2005, 11:39:35    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Νομίζω ότι χρειάζεστε μια πιο εμπεριστατωμένη ανάλυση επί του θέματος....

Sir Stevon...your "lights" please... Wink

η πιο ωραία βόλτα...
ειναι η επόμενη...
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Yahoo Messenger MSN Messenger
Stevon ("Κουμπάρος" John Φυστίκη...)
Τμήμα Δημοσίων Σχέσεων
Επίσημο Μέλος

VF7 + VF3 = P.S.A.

Ένταξη: 22 Απρ 2004

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 29 Αύγ 2005, 12:10:03    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Λοιπόν...
Αρχικώς η έκδοση XS μας τελείωσε...(το λέω για να μήν έχουμε σύγκριση μεταξύ XS και Dynamic,C.line etc...

Εξοπλισμοί...

Αξεσουάρ.................................C.line.....Dynamic.........Dynamic2
Y/T ............................................YES........YES..................YES
2A/B...........................................YES........YES..................NO
6A/B...........................................OPT........OPT.................YES
A/C............................................YES.........NO...................NO
CLIMA........................................OPT.........YES.................YES
ABS............................................YES........YES..................YES
R/CD..........................................YES........YES..................YES
ΗΛΕΚ.ΚΑΘΡΕΠΤΕΣ.........................NO.........NO...................YES
ΔΕΡΜ.ΤΙΜΟΝΙ..............................OPT........OPT..................YES
ΠΙΣΩ ΔΙΣΚΟΥΣ..............................NO.......(1.6).................(1.6)
ΠΡΟΒ.ΟΜΙΧΛΗΣ...........................YES........YES..................YES
ΠΑΚ.ΑΛΟΥΜΙΝΙΟΥ.........................NO.........NO..................YES
TRIP COMPUTER..........................ΝΟ.........άν είμαστε τυχεροί μόνο τα 1,6
ΕΞΩΤΕΡΙΚΗ ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ............NO.........YES..................YES

Όπως καταλάβατε έγραψα τα κυριότερα στοιχεία εξοπλισμού και για τα 3 μοντέλα,επίσης τα πρώτα Dynamic κυκλοφορούν απο τον 3/2005 ενώ τα καινούρια θα έρθουν 09-10/2005.

Σημείωση κανένα απο τα 3 μοντέλα δέν φοράει τα semi bucket του XS ΑΛΛΑ δέν έχει και τα τελείως απλά όπως του XΤ...είναι μία ενδιάμεση κατάσταση.
Αυτά... Arrow

Άαααααααααα επίσης το c.line έρχεται με τον προφυλακτήρα με το μεγάλο χαμόγελο..... Laughing

Δέν προλάβαμε να το "τουρμπίσουμε" και μας άφησε ο 3ος...
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα MSN Messenger
netblaster (Γιώργος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 30 Αύγ 2005, 02:28:23    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Καπως μπαχαλο η κατασταση!!! Οι 6 αεροσακοι δεν ειναι ασχημοι, αλλα μου φαινεται οτι οσοι προλαβαμε να παρουμε XS ειμαστε πολυ τυχεροι!!! Wink

Photobucket
Δεν έχει σημασία πόσο γρήγορο αυτοκίνητο έχεις, αλλά πόσο γρήγορα μπορείς να το πας!!!
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Yahoo Messenger MSN Messenger
shark_zak (ΖΑΧΑΡΙΑΣ)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

peugeot 206 1.4 (8V) QUIKSILVER 2002

Ένταξη: 09 Δεκ 2002
Τόπος: ΑΘΗΝΑ - Ν.ΕΡΥΘΡΑΙΑ

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 30 Αύγ 2005, 06:32:44    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Stevon έγραψε:
Λοιπόν...
Αρχικώς η έκδοση XS μας τελείωσε...(το λέω για να μήν έχουμε σύγκριση μεταξύ XS και Dynamic,C.line etc...

τι δεν το ξανα βγαζουν δλδ... Question

"Εικονικό το γέλιο μου και με μεγάλο κόπο, το κάνω για να ξεγελώ τα μάθια των ανθρώπων..."
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα
Τμήμα Δημοσίων Σχέσεων
Επίσημο Μέλος

VF7 + VF3 = P.S.A.

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 30 Αύγ 2005, 08:23:07    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

shark_zak έγραψε:
Stevon έγραψε:
Λοιπόν...

τι δεν το ξανα βγαζουν δλδ... Question

Nope...... Wink

Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα MSN Messenger
netblaster (Γιώργος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 30 Αύγ 2005, 08:57:33    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Και να σου πω φιλε Σταυρο, οι τιμες του Dynamic2 που αποτι καταλαβαινω αντικαθιστα την ΧS θα ειναι στα ιδα επιπεδα με την XS???

Ετσι απο περιεργια κιολας, αν ξερεις, γιατι την σταματησαν την XS???

Photobucket
Επιστροφή στην κορυφή
Τμήμα Δημοσίων Σχέσεων
Επίσημο Μέλος

VF7 + VF3 = P.S.A.

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 30 Αύγ 2005, 10:57:15    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

netblaster έγραψε:
Και να σου πω φιλε Σταυρο, οι τιμες του Dynamic2 που αποτι καταλαβαινω αντικαθιστα την ΧS θα ειναι στα ιδα επιπεδα με την XS???

Ενδεικτικά οι τιμές για το 1,4 3θυρο είναι 13890+Μεταλλικο.. - έκπτωση 2100ευρώ not bad για αυτά που δίνει. Wink

τώρα για το δευτερο που ρωτάς θα σου πώ ότι έχει καταργηθεί και το 1,6 το XS ...το γιατί...ευελπιστώ ότι θα το μάθετε συντομα.... Laughing

Επιστροφή στην κορυφή
SnakeMJK (Ζήσης)
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!
Επίσημο Μέλος

Renault Clio 1.5 (8V) Dynamic (2015)

Ένταξη: 27 Φεβ 2003
Τόπος: Αθήνα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 30 Αύγ 2005, 11:17:46    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Stevon έγραψε:
...τώρα για το δευτερο που ρωτάς θα σου πώ ότι έχει καταργηθεί και το 1,6 το XS ...το γιατί...ευελπιστώ ότι θα το μάθετε συντομα.... Laughing

r...a...l...l...y...e...??????

Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
Τμήμα Δημοσίων Σχέσεων
Επίσημο Μέλος

VF7 + VF3 = P.S.A.

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 30 Αύγ 2005, 11:40:12    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

SnakeMJK έγραψε:
Stevon έγραψε:
...τώρα για το δευτερο που ρωτάς θα σου πώ ότι έχει καταργηθεί και το 1,6 το XS ...το γιατί...ευελπιστώ ότι θα το μάθετε συντομα.... Laughing

r...a...l...l...y...e...??????

Κοιτα να δείς ...για να είμαστε καλυμένοι όλοι...ακόμα ας πούμε ότι δέν υπάρχει τίποτα!
Αλλά όπως είπα ελπίζω ότι σύντομα θα μπορώ να το πώ επίσημα Wink

Επιστροφή στην κορυφή
MEMsound 
Υπεύθυνος Συνεργασιών
Επίσημο Μέλος

206gti

Ένταξη: 17 Σεπ 2004
Τόπος: Στροφοδιαδρομές

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 30 Αύγ 2005, 11:57:02    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

καλά ανεπίσημα το ακούμε πόσο καιρό....

το θέμα είναι αν και πότε θα γίνει επίσημα...

Παρεπιπτόντως ΘΑ ΠΑΡΑΚΑΛΕΣΩ τους περαιτέρω 206ο-rallo-προβληματισμούς μας να τους συζητήσουμε εδώ: 206 rallye?

η πιο ωραία βόλτα...
ειναι η επόμενη...
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Yahoo Messenger MSN Messenger
nOkpos (Δημήτρης)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

peugeot 207 1.6 GT (2009)

Ένταξη: 10 Ιούλ 2005
Τόπος: ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 01 Σεπ 2005, 08:04:57    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

παιδες αυτο πηρα εδω και 2 μηνες τωρα αν θελεται μπορω να σας απαντησω σε οτι διποτε για το αυτοκινητο...εμενα εχει CLIMA παντος δωρο και καλα....και εχω αυτο το κοκκινο...εχω φτιαξει site σαν υπογραφη το εχω οποιος θελει μπορει να το δει..
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα MSN Messenger
nOkpos (Δημήτρης)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 01 Σεπ 2005, 08:06:14    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

oxi to rallye θα ηθελα πολυ Very happy
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα MSN Messenger
nOkpos (Δημήτρης)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 01 Σεπ 2005, 08:13:16    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

α και χωρις το μεταλλικο χρομα μου βγηκε 11600 αν θυμαμε καλα... Very happy
Επιστροφή στην κορυφή
shark_zak (ΖΑΧΑΡΙΑΣ)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

peugeot 206 1.4 (8V) QUIKSILVER 2002

Ένταξη: 09 Δεκ 2002
Τόπος: ΑΘΗΝΑ - Ν.ΕΡΥΘΡΑΙΑ

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 02 Σεπ 2005, 05:56:39    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

καλοταξιδο και με προσοχη λοιπον... Wink

"Εικονικό το γέλιο μου και με μεγάλο κόπο, το κάνω για να ξεγελώ τα μάθια των ανθρώπων..."
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα
monographix 
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

Ένταξη: 04 Οκτ 2005

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 04 Οκτ 2005, 10:03:25    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

1. To Colorline εχει μεγαλυτερο "χαμογελο" (αεραγωγος F-16 lol) απο το Dynamic ?

2. Εχω παρατηρησει οτι τα 3θυρα εχουν μεγαλυτερο αεραγωγο απο τα 5πορτα, η πιθανη διαφορα αναμεσα στις μουρες των Dynamic και Colorline αφορα αυτές τις μάσκες ?

3. Bγαινει καποιο απο τα δυο μηπως με τα κοντερ του XT premium ? [αν οχι ποσο μπορει να κοστιζει να μπει το κοντερ του ΧΤ-premium (κλασσικο μαυρο φοντο αλλα με ασημι κυκλικες στεφανες - ίδιο με του GTi - RC ? ) ]

4. Exει κανενα απο τα δυο πισω δισκοφρενα? (To dynamic? αν οχι ποσο μπορει να κοστιζει μια τετοια μεταττροπή?) λεμε τωρα .... Razz

5. με τι διαστασεις λαστιχα ερχονται τα Colorline kai Dynamic ?

6. Φοραει κανενα απο τα δυο αεροτομή ?

7. Υπαρχει και colorline2?

8. Εικονες απο τα σαλονια, ταπετσαριες, καθισματα κλπ απο τiς οικογενεις colorline και dynamic ?

9. κανενα νεο για τα ΧS και Rallye?

Ευχαριστώ :D

YΓ :

Παντως νομιζω οτι αρκετες εταιρίες και η peugeot μεσα εχουν προβλημα συντονισμου marketing και τελικης παρουσιασης στον πελατη. Εκτος και εαν εχω πεσει σε περιοδο ανακαταταξεων και αλλαγων μοντελων απο τις εταιριες. το πιο συνηθες ειναι οτι ο υποψηφιος πελατης ΔΕΝ εχει εικονα του αυτοκινητου που τον ενδιαφερει / προτεινεται εκτος και αν τυχει να υπαρχει κατα τυχη και συμπτωση στο showroom. Τα εντυπα ΔΕΝ εχουν τα μοντελα που προωθουνται (αργος ρυθμος updating) αλλα ουτε ΚΑΙ στο ιντερνετ υπαρχουν εικονες για να δει καποιος τι του προτεινουν ΝΑ ΠΑΡΑΓΓΕΙΛΕΙ (στα τυφλα? ...) και η σουμα (πληροφορηση) των χαρακτηριστικών της καθε εκδοσης ειναι ελλιπής , ολα αυτα ειναι αποθαρυντικα για πελατες που δεν πανε προαποφασισμενοι ας πουμε για Peugeot 206 για τον αλφα ή βητα λόγο. (καλά τι να πω για την Hyundai , oπου και να πηγα οποτε και να πηγα τα τελευταια χρόνια ποτε μα ποτε δεν ειδα ουτε υπηρχε ουτε ενα prospectus να μη πω για σπασμενα εξαρτημο μεσα σε αυτοκινητο του showroom (πολυ επαγγελματικο, πολυ καλη εντυπωση, ποσο κοπο κανει μια αντικατασταση με καινουριο ανταλλακτικο) και για την ενοχλητικη τακτική των πωλητων να παιρνουν τηλεφωνο καθε 15 μερες λες και ΕΜΕΙΣ ΞΕΧΑΣΑΜΕ οτι θελουμε να παρουμε αυτοκινητο, να μας θυμησουν οτι θελουμε να παρουμε αυτοκινητο και μαλιστα απο αυτους -- αντε γεια -- . Εδω εταιριες με πολυ μικροτερη οικονομικη επιφανεια απο τις αυτοκινητοβιομηχανιες βαζουν καθε κυριακη ενθετα εντυπα με χαρτι illustration στις εφημεριδες και δεν μπορει η hyundai που πουλαει σαν τρελη να βγαλει ενα prospectus ? ή η Peugeot να ανανεωσει το εντυπα της με τα καινουρια μοντελα ή τα site και να κανεις σαν πελατης σχεδια για quickilsver ?
Επιστροφή στην κορυφή
Τμήμα Δημοσίων Σχέσεων
Επίσημο Μέλος

VF7 + VF3 = P.S.A.

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 04 Οκτ 2005, 15:09:28    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Λοιπόν my friend τα ερωτήματα που έθεσες έχουν ώς εξής
1)Και το c.line(το ΝΕΟ) & το dynamic έχουν προφυλακτήρα με μεγάλο χαμόγελο.
2)Και τα 3θυρα και τα 5θυρα c.line & dynamic έχουν τον ίδιο προφυλακτήρα (κανένα 5πορτο εκτός του r.garros και του look και των προαναφερθεν δέν είχε βγεί απο το εργοστάσιο με μεγάλο χαμόγελο)
3)Όχι , και τα δύο μοντέλα έχουν πίνακα οργάνων με γκρί ΄φόντο χωρίς θερμοκρασία λαδιού ( άν θελήσεις τόν πίνακα του Gti etc θα υπολογίσεις περίπου 320 ευρώ)
4)Όχι (και εδώ Laughing ) κανένα δέν έχει πίσω δισκόφρενα εκτός του Dynamic 1.6.
5)Στα 1,4 λίτρα με 175/65/14 ενώ το Dynamic στα 1,6 με 195/55/15
6)Ξανά όχι...το μοναδικό 206 που έρχεται απο το εργοστάσιο με αεροτομή είναι το RC.
7)Υπάρχει πλέον C.line & dynαmic με τον κωδικό 4 που δηλώνει ότι είναι τα τελευταία.
8)Δύσκολο.....γιατί τα αυτοκίνητα δέν έχουν έρθει ακόμα Ελλάδα.
9)Το XS ΤΕΛΟΣ το Rallye άστο μήν το ψάχνεις.

Πιστευω σε κάλυψα.

βέβαια για αυτό...
Παράθεση:
και για την ενοχλητικη τακτική των πωλητων να παιρνουν τηλεφωνο καθε 15 μερες λες και ΕΜΕΙΣ ΞΕΧΑΣΑΜΕ οτι θελουμε να παρουμε αυτοκινητο, να μας θυμησουν οτι θελουμε να παρουμε αυτοκινητο και μαλιστα απο αυτους -- αντε γεια -- .

να σου πώ ότι δέν είναι ζήτημα πωλητή αλλά εταιρείας ,καθώς βέβαια και ότi δείχνει το ενδιαφέρον του για το άτομο σου,επίσης ονομάζεται follow up. Wink

Επιστροφή στην κορυφή
monographix 
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

Ένταξη: 04 Οκτ 2005

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 04 Οκτ 2005, 15:24:51    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Τhanks Σταυρο Smile

5. και τo dynamic 3d 1.4 16v και αυτο με 175/65/14 ειναι ?

8. Αν τυχει και μαθεις κανενα link με φωτο (απο τα εσωτερικα των αυτοκινητων) ή πεσουν στα χερια σου κανε ενα post αν γινεται Thumb Left

για τις εταιριες ελεγα, (οι πωλητες δεν κανουν του κεφαλιου τους), απο τις κατασκευαστριες μεχρι τους κυριους / επισημους αντιπροσωπους. Και αυτο το follow up δεν εχει καμμια αξια αν με ρωτησεις προσωπικα σαν πελατη παρα μονο αρνητική
Επιστροφή στην κορυφή
Τμήμα Δημοσίων Σχέσεων
Επίσημο Μέλος

VF7 + VF3 = P.S.A.

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 04 Οκτ 2005, 15:58:56    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

monographix έγραψε:

5. και τo dynamic 3d 1.4 16v και αυτο με 175/65/14 ειναι ?

untill now.....yeap

monographix έγραψε:
8. Αν τυχει και μαθεις κανενα link με φωτο (απο τα εσωτερικα των αυτοκινητων) ή πεσουν στα χερια σου κανε ενα post αν γινεται

Άν έχεις υπομονή κανα μήνα θα γίνει και αυτό!!

Τώρα για το follow up ,άστο καλύτερα δέν χρειαζεται να το σχολιάσουμε άλλο πιστευω.

Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση όλων των Δημοσιεύσεων που έγιναν πριν από:   
Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Νέα Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες
Μετάβαση στη σελίδα 1, 2, 3  Επόμενη
Σελίδα 1 από 3

Μετάβαση στη:  
Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Δ.Συζήτησης