PSClub - Hellas Αρχική σελίδα
Portal Home  |   Δημόσια συζήτηση  |   Αναζήτηση  |   Κατάλογος Μελών  |   Ομάδες Μελών  |   Προφίλ  |   Προσωπικά μηνύματα  |   Σύνδεση  |  Εγγραφή

Συνεργείο για...υγρά φρένων, τακάκια, αλλαγή μπαταρίας!
Μετάβαση στη σελίδα Προηγούμενη  1, 2, 3  Επόμενη

Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Βλάβες - Επισκευές - Συνεργεία - Ανταλλακτικά Printable version
Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας  
Συγγραφέας Μήνυμα
Αλεξ@νδρος (Αλέξανδρος)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

Peugeot 206 1.4(8V) XS 4/2004

Ένταξη: 20 Απρ 2002
Τόπος: Παλαιό Ηράκλειο

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 09 Ιούν 2002, 15:24:33    Θέμα δημοσίευσης: ΓΙΟΥΠΙΙΙΙΙ Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Vini επιτελους.Δεν θελω συγνωμες αλλωστε δεν ημουν σιγουρος για την μαρκα απλως μου ειχε εντυπωθει στην μνημη καπως το σχεδιο της φιαλης.Πως σε κοιταζαν?Σαν τους Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing ΡΟΦΟΥΣ Laughing Laughing Laughing

Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email
Vini (Nick)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

*** Groupe PSA ***

Ένταξη: 12 Απρ 2002
Τόπος: Athens

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 09 Ιούν 2002, 18:06:00    Θέμα δημοσίευσης: ΓΙΟΥΠΙΙΙΙΙ ΓΙΟΥΠΙΙΙΙΙ ΓΙΑΑΑΑΑ Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

alexandros έγραψε:
Vini επιτελους.Δεν θελω συγνωμες αλλωστε δεν ημουν σιγουρος για την μαρκα απλως μου ειχε εντυπωθει στην μνημη καπως το σχεδιο της φιαλης.Πως σε κοιταζαν?Σαν τους Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing ΡΟΦΟΥΣ Laughing Laughing Laughing

Ναι! και ξέρεις γιατί? Επειδή τα προιόντα της WURTH δεν υπάρχουν σε καταστήματα...αλλά μόνο σε βενζινάδικα....θέμα πολιτικής της εταιρίας μου είπαν σε ένα βενζινάδικο!

Το κακό είναι ότι αυτά που θέλω δεν υπάρχουν στα βενζινάδικα γιατί ΔΕΝ τα ζητάει κανείς...!!
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
Miltellas (Μίλτος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Peugeot 206 1.6 16V XSM 2001

Ένταξη: 24 Μάϊ 2002
Τόπος: Θεσσαλονίκη

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 10 Ιούν 2002, 03:19:24    Θέμα δημοσίευσης: Τριζάτη πόρτα Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Κάποιος που δεν συγκράτησα είπε ότι τρίζει η πόρτα του όταν οδηγάει. H Lion του είπε ότι φταίει η κλειδαριά. Μάλλον έχουν δίκιο. Πάρε ένα σπρέι λιπαντικό και ψέκασε σε όλες τις κλειδαριές. Εγώ το έκανα και πλέον δεν ακούγεται τίποτα.

Ελληνική Λέσχη Φίλων της Πραγματικής Οδήγησης

Performance of Real Cardriving Club
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος MSN Messenger
konstantinos 
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

Peugeot 206 1.4 (8V) XΤ (1999)

Ένταξη: 30 Μάϊ 2002
Τόπος: Μελίσσια

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 14 Ιούν 2002, 08:57:29    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Καλημέρα παιδιά...
η δική μου ημέρα ξεκίνησε στραβά... και εξηγώ

κατεβαίνω απο το σπίτι σήμερα το πρωί στις 8:30, ξεκλειδώνω το 206 (βγάζω συναγερμό), στρογγυλοκάθομαι (οπως πάντα), ανοίγω το παράθυρο, και γυρίζω το κλειδί για να ακούσω το ευχάριστο ήχο του "τέρατος" και............ αμ δέ..... τα πάντα νεκρά..... οι ενδείξεις στο ταμπλό να είναι νορμάλ, τα φώτα σβημένα, ράδιο κλειστό... τι γίνεται λέω??? αμάν πάει η μπαταρία μουουουου...
Ανοίγω το καπό μήπως έχει φύγει κανένας πόλος... τίποτα όλα κανονικά...
το μόνο που μπόρεσα να παρατηρήσω ήταν ο θόρυβος της αντλίας της βενζίνης που διαρκούσε πολύ περισσότερο απο οτι υπό κανονικές συνθήκες. Δεν προσπάθησα να κάνω κάτι άλλο γιατί ήδη είχα καθυστερήσει, κλείδωσα το αμάξι (χωρίς τον συναγερμό) και το απόγευμα θα προσπαθήσω με έναν φίλο, με την βοήθεια καλωδίων, μπας και δώσουμε πνοή στο "τέρας" για να δούμε...

Λέτε να φταίει κάτι άλλο ή ....???

Αυτά για σήμερα... T.G.I.F.

Τελικά... θα πάει κανείς απο τον Μπάκα???!!!???
http://www.bakas.gr/

Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα
Vini (Nick)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

*** Groupe PSA ***

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 14 Ιούν 2002, 11:14:00    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Κώστα η "μίζα" έπαιξε καθόλου την άκουσες?

Η μπαταρία? Είναι Οκ? Εβαλες το hifi να δεις μήπως τα έφτυσε η μπταρία και δεν είχε να δώσει τίποτα στον πολλαπλασιαστή?

Δεν σου έδωσε κάποιο alarm στα όργανα ? ?
Βάζεις συναγερμό?
Πόσο καιρό έχεις την μπαταρία? Είναι η εργοστασιακή?

Θα προσπαθήσω να βοηθήσω την κατάσταση....
Επιστροφή στην κορυφή
konstantinos 
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 14 Ιούν 2002, 11:29:51    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Νίκο ευχαριστώ για το ενδιαφέρον,

Δεν ακούστηκε καθόλου ο ήχος της μίζας (3 φορές προσπάθησα... όχι παραπάνω).

Δεν δοκίμασα να βάλω ράδιο, τα παράθυρα που είχα ανοίξει μετά βίας κλείσανε.

Την μπαταρία την έχω απο την αρχή (3 μιση χρόνια δηλαδή) και είναι εργοστασιακή.

Οι ενδείξεις των οργάνων ήταν όπως και σε normal κατάσταση.

Ο συναγερμός ήταν ενεργοποιημένος καθ' όλη την νύχτα (δεν τον άκουσα να χτυπάει καθόλου). Τον απενεργοποίησα τώρα (μην τυχόν αρχίσει και χτυπάει)

Μάλον πρέπει να προχωρήσω σε αλλαγή και αγορά νέας μπαταρίας. Ακούω προτάσεις απο όλους σας.

ps Παρατήρησα οτι η μπαταρία είναι κλειστού τύπου δηλ. δεν δέχεται συμπλήρωμα στα υγρά???

Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα
DimiP 
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!

Peugeot 206xt,Μazda 3MPS,Peugeot 207GT

Ένταξη: 16 Απρ 2002
Τόπος: Πειραιάς

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 14 Ιούν 2002, 11:42:08    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

φιλε p206cfu, στο παλαιοτερο forum υπαρχει (υπαρχει ακομα?) αναλυτικο topic με θεματα μπαταριας οταν το ειχα ανοιξει γιατι κι εμενα μου βγηκε αχρηστη και ειχα περιπου τα δικα σου προβληματα. Εμενα ειχε μεινει λιγο ρευμα ευτυχως.
ριξε μια ματια.

Επιστροφή στην κορυφή
Vini (Nick)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

*** Groupe PSA ***

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 14 Ιούν 2002, 11:44:28    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Aλλαγή ΜΠΑΤΑΡΙΑΣ...χωρίς δεύτερη κουβέντα....
Αν έχεις βάλει δικό σου ΗIFI τότε πάρε και λίγα αμπερώρια παραπάνω από την εργοστασιακή....αφού βάζεις και συναγερμό....
Αν θέλεις την γνώμη μου...και έχεις τρόπο....πάρε μια μπαταρία μόνος σου...και βάλτην χωρίς να το πας σε συνεργείο....

Τα ίδια συμπτώματα είχα ακριβως και στο HYUNDAI....

Επίσης προτείνω να μην κάνεις άλλες προσπάθειες να βάλεις μπροστά...γιατί υποχρεώνεις την αντλία βενζίνης να δίνει βενζίνη χωρίς ανταπόκριση....
Επιστροφή στην κορυφή
konstantinos 
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 14 Ιούν 2002, 11:49:10    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

2 πραγματάκια ακόμη για να τελειώσουμε το θέμα που προέκυψε.

1α.Ποια είναι τα χαραχτηριστικά που θα πρέπει να έχει η μπαταρία (μέγεθος κλπ κλπ) β.ποιας μάρκας μπορώ να πάρω.

2. Μπορώ να την εγκαταστήσω μόνος μου... τι χρειάζεται???

Ευχαριστώ εκ τω προτέρω όλους σας...

Επιστροφή στην κορυφή
Vini (Nick)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

*** Groupe PSA ***

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 14 Ιούν 2002, 11:57:15    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

p206cfu έγραψε:
2 πραγματάκια ακόμη για να τελειώσουμε το θέμα που προέκυψε.

1α.Ποια είναι τα χαραχτηριστικά που θα πρέπει να έχει η μπαταρία (μέγεθος κλπ κλπ) β.ποιας μάρκας μπορώ να πάρω.

2. Μπορώ να την εγκαταστήσω μόνος μου... τι χρειάζεται???

Ευχαριστώ εκ τω προτέρω όλους σας...

Απλά πράγματα...

1. Κοιτάς τα Χαρακτηρηστικά:

α. Εγγύηση
β. Καλή Τιμή (περίπου σιτς 15000δρχ-20000δρχ)
γ. Ημερομηνία κατασκευής
δ. Αμπερώρια...δηλαδή αν η εργοστασιακή είναι 45Αh τότε πάρε μια 55άρα δηλαδή 10 αμπερώρια παραπάνω....όχι διαφορά πάνω από 10 γιατί μπορεί να προκύψει πρόβλημα με το δυναμό....
ε. Μάρκα? Χιλιάδες! Βρες κάποια Γερμανική ή Ιταλική ή Ιαπωνική....

2. Πανεύκολο! 1 Γαλλικό κλειδί....βγάζεις πρώτα το θετικό πόλο και μετά την γείωση....βάζεις την άλλη και τέλος.... Καλό θα είναι να έχεις και ένα σπρέυ αγωγίμοτητας-μόνωσης για να ψεκάσεις τους πόλους ώστε να μην δημιουργηθούν άλατα από την υγρασία και το βρασμό της μπαταρίας....
Επιστροφή στην κορυφή
konstantinos 
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 14 Ιούν 2002, 13:32:41    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Νίκο σε ευχαριστώ πολύ.

Το απόγευμα θα προχωρήσω στην αγορά και στην αλλαγή.

Επιστροφή στην κορυφή
Vini (Nick)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

*** Groupe PSA ***

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 14 Ιούν 2002, 13:48:51    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

p206cfu έγραψε:
Νίκο σε ευχαριστώ πολύ.

Το απόγευμα θα προχωρήσω στην αγορά και στην αλλαγή.

Προσοχή! Οταν βάλεις την καινούρια συνδέεις πρώτα το θετικό πόλο και μετά την γείωση (μαύρος πόλος)....Διαφορετικά μπορεί να σε τινάξει το ρεύμα αν τα συνδέσεις αντίθετα....

Αντε καλη τοποθέτηση!
Επιστροφή στην κορυφή
konstantinos 
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 17 Ιούν 2002, 12:50:15    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Επιτέλους... η μπαταρία μπήκε.

Η διαδικασία απλή, κράτησε 5 λεπτά και όλα οκ.

Χρειάστηκε 2 κλειδιά γαλλικά 10 Νο και 8 Νο για την βάση στήριξης και τους πόλους (συγκεκριμένα για τον έναν). Ο θετικός πόλος έχει κάτι σαν κλιπ και βγαίνει πολύ εύκολα, για τον άλλον χρειάζεται το κλειδί Νο8.

Βγάζω τον θετικό και μετά τον αρνητικό...
Βγάζω την παλαιά και τοποθετώ στην θέση της την νέα.
Βάζω τον Θετικό πόλο και στην συνέχεια τον αρνητικό.
Βιδώνω την βάση στήριξης της μπαταρίας και τέλος.

Κάνω check σε όλα τα ηλεκτρονικά και είμαι οκ.

Το κόστος της μπαταρίας 60 ευρώ.

Αυτάαααα...

Επιστροφή στην κορυφή
PoLiThS (Νικόλας)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

306 Cabriolet 1.6 Full (2001)

Ένταξη: 15 Ιούν 2002
Τόπος: Κατηχώρι Πορταριάς Βόλος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 18 Ιούν 2002, 02:16:43    Θέμα δημοσίευσης: Katarameno sfyrigma..... Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Loipoooooon...
to ta peri sprei gia takakia einai @@ries:) apla ta prwta takakia paizane panw stis asfalies tous kai psiloakoumpontas tous diskouskanan auto to sfyrigma... me ta kainouria oute logos..... ektos kai an exeis kanei kamia KAtabash gam.....ntas kai ta kokkinhses (to kanw syxna gia na zestainontai ta aimata).
Oson afora gia ta ygra frenwn kai ta DOt5 EINAI SYMBATA me to systhma tou 206 an en8ymoumai kalws... (na kai mia kalh metatroph stous 1100/1400) brhte kanena metaxeirismeno set (dagkanes diskoplakes apo Rallye megaaaaaalh diafora.. an kai egw sto diko mou foraw apo 306GTi race logw anomalias pou koubalaw kata thn odhghsh(Topos: Phlion) auta ta elaxista:)
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα Yahoo Messenger MSN Messenger
Vini (Nick)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

*** Groupe PSA ***

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 18 Ιούν 2002, 07:12:08    Θέμα δημοσίευσης: Re: Katarameno sfyrigma..... Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

PoLiThS έγραψε:
Loipoooooon...
to ta peri sprei gia takakia einai @@ries:) apla ta prwta takakia paizane panw stis asfalies tous kai psiloakoumpontas tous diskouskanan auto to sfyrigma... me ta kainouria oute logos..... ektos kai an exeis kanei kamia KAtabash gam.....ntas kai ta kokkinhses (to kanw syxna gia na zestainontai ta aimata).

Φίλε Polith να σε καλοσωρίζω και εγώ...

Θα ενημερώσω για το θόρυβο στα τακάκια, ότι τουλάχιστον εγώ έχω το 206 2μήνες και έχω αυτό το θόρυβο μόλις ζεσταθούν τα τακάκια με τους δίσκους. Δεν έχω κάνει καμιά ανάβαση ούτε κατάβαση. Στην Peugeot στην αρχή μου είπαν να μην ρίχνω νερό στα λάστιχα γιατί μένουν άλατα πάνω στο δίσκο. Την δεύτερη φορά που ρώτησα πήρα άλλη απάντηση. Έτσι κάνουν μέχρι να στρώσουν τα τακάκια. Μάλιστα μου είπαν να πατήσω το φρένο δυνατα κανά δυο φορές για να έρθουν τα τακάκια στα ίσα τους....
Ελα όμως που όποτε πατώ "καλά" το φρένο μπαίνει το ABS και τελικά ΔΕΝ γίνεται τίποτα.

Οσο για το σπρέυ αλουμινίου ΔΕΝ μπορώ να το βρω αν και υπάρχει...

Πάντως ο θόρυβος είναι εκνευριστικός έως και απαράδεκτος!
Επιστροφή στην κορυφή
PoLiThS (Νικόλας)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

306 Cabriolet 1.6 Full (2001)

Ένταξη: 15 Ιούν 2002
Τόπος: Κατηχώρι Πορταριάς Βόλος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 18 Ιούν 2002, 10:00:16    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

File vini..
Oson afora to sray alouminiou....... esw oti eri3es... me 2-3 frenarismata h rkousta pou 8a exei piasei 8a liwsei panw stous diskous opote pame pali sta idia...(mporeis na rixneis spray ana 3 frenarismata?.. apla na tou peis ekei pou to kaneis service oti prepei na einai apo xalares asfalies sta takakia (kat eme kai symfwna me dikh mou empeiria einai to pi8anotero)... mhn fantasteis den einai kati to epikyndino anti8etws den ti8etai 8ema asfaleias milame gia mia kinhsh elaxistotath... sta kainouria takakia symfwna me tis plhrofories mou den yparxei auto to problhma:)
Xmmmm....... mpws prepei na arxisete na erxeste Bolo gia Service.... to edw e3ousiodothmeno suynergeio einai to kalytero se olh thn ellada symfwna me persynh meleth ths Lion Hellas

Le Tavernier....

Η Κουλαρα Ποτε δεν πεθαίνει δεν την σκιάζει φοβέρα καμια.. μονο λίγο καιρο ξαποσταίνει και ξανα προς τα γκαζια τραβα τραβα τραβα και ξανα προς τα γκαζια τραβααααα
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα Yahoo Messenger MSN Messenger
Vini (Nick)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

*** Groupe PSA ***

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 18 Ιούν 2002, 17:43:54    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

PoLiThS έγραψε:
File vini..
Oson afora to sray alouminiou....... esw oti eri3es... me 2-3 frenarismata h rkousta pou 8a exei piasei 8a liwsei panw stous diskous opote pame pali sta idia...(mporeis na rixneis spray ana 3 frenarismata?.. apla na tou peis ekei pou to kaneis service oti prepei na einai apo xalares asfalies sta takakia (kat eme kai symfwna me dikh mou empeiria einai to pi8anotero)... mhn fantasteis den einai kati to epikyndino anti8etws den ti8etai 8ema asfaleias milame gia mia kinhsh elaxistotath... sta kainouria takakia symfwna me tis plhrofories mou den yparxei auto to problhma:)
Xmmmm....... mpws prepei na arxisete na erxeste Bolo gia Service.... to edw e3ousiodothmeno suynergeio einai to kalytero se olh thn ellada symfwna me persynh meleth ths Lion Hellas

χμμμ....με βλέπω στο Βόλο για service...

Λοιπόν όσο αφορά τις τακακολογίες....έμαθα ότι τα νέα τακάκια (εργοστασιακά) είναι χωρίς αμίαντο λόγω οικολογικών παρεμβάσεων (ΕΟΚ)....οπότε για αυτό σφυρίζουν σαν ΚΑΝΑΡΙΝΙΑ!....! 8O 8O 8O

Αντε να λιώσουν να πάω να πάρω καινούρια με βασικό συστατικό τον ΑΜΙΑΝΤΟ.... Rolling eyes Rolling eyes Rolling eyes Wink Wink
Επιστροφή στην κορυφή
Sidobre (Τάσος)
Πρόεδρος - Webmaster
Πρόεδρος - Webmaster
Επίσημο Μέλος

Peugeot 206 XS evo2

Τόπος: Αθήνα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 18 Ιούν 2002, 17:58:19    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

vini έγραψε:
Αντε να λιώσουν να πάω να πάρω καινούρια με βασικό συστατικό τον ΑΜΙΑΝΤΟ.... Rolling eyes Rolling eyes Rolling eyes Wink Wink

Αντιοικολόγε, Παλιοβρωμερέ πειρατή, δεν σκέφτεσαι καθόλου το μέλλον των παιδιών σου;

Ναι ρε, άντε βάλε τακάκια από αμίαντο, βγάλε και τον καταλύτη, βάλε και λίγο ουράνιο στον κινητήρα για tuning και.... οποιον πάρει ο χάρος

ΠΡΟΣΟΧΗ παιρνάει ο sVini... Razz Razz Razz

Aν λιώσουν να κοιτάξεις κάτι σε Mintex 1144...
Tουλάχιστον θα φρενάρεις άψογα.

If everything seems under control, you're just not going fast enough...
Επιστροφή στην κορυφή
Vini (Nick)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

*** Groupe PSA ***

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 18 Ιούν 2002, 18:23:14    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Sidobre έγραψε:
vini έγραψε:

Αντιοικολόγε, Παλιοβρωμερέ πειρατή, δεν σκέφτεσαι καθόλου το μέλλον των παιδιών σου;

Ναι ρε, άντε βάλε τακάκια από αμίαντο, βγάλε και τον καταλύτη, βάλε και λίγο ουράνιο στον κινητήρα για tuning και.... οποιον πάρει ο χάρος

ΠΡΟΣΟΧΗ παιρνάει ο sVini... Razz Razz Razz

Aν λιώσουν να κοιτάξεις κάτι σε Mintex 1144...
Tουλάχιστον θα φρενάρεις άψογα.

Εδώ sVini από GreenPeace... Mr. Green

χμμμ! Μήπως να τα άλλαζα νωρίτερα ΤΑ ΤΑ-ΚΑΚΙΑ??

mintex? Ουά!
Τέλω πληροφορίες?
Τα'χεις βάλει Sidobre? :puppydogeyes: :puppydogeyes:
Επιστροφή στην κορυφή
Sidobre (Τάσος)
Πρόεδρος - Webmaster
Πρόεδρος - Webmaster
Επίσημο Μέλος

Peugeot 206 XS evo2

Τόπος: Αθήνα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 18 Ιούν 2002, 18:47:09    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Οχι ακόμα Sad Sad

Τον τελευταίο καιρό φρενάρω με το πόδι... 8O

Λίαν συντόμως (από εβδομάδα)

Να εξηγήσω όμως, την τελευταία φορά που έκανα service έπρεπε να αλλάξω τακάκια, αλλά τότε δεν τα είχα βρεί για το 206. Ολοι μου λέγανε σε κανένα μήνα. Το τελευταίο service το είχα κάνει το Πάσχα άρα τώρα υπάρχουν (νομίζω).

If everything seems under control, you're just not going fast enough...
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση όλων των Δημοσιεύσεων που έγιναν πριν από:   
Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Βλάβες - Επισκευές - Συνεργεία - Ανταλλακτικά Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες
Μετάβαση στη σελίδα Προηγούμενη  1, 2, 3  Επόμενη
Σελίδα 2 από 3

Μετάβαση στη:  
Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Δ.Συζήτησης