PSClub - Hellas Αρχική σελίδα
Portal Home  |   Δημόσια συζήτηση  |   Αναζήτηση  |   Κατάλογος Μελών  |   Ομάδες Μελών  |   Προφίλ  |   Προσωπικά μηνύματα  |   Σύνδεση  |  Εγγραφή

Γιατί δεν κυκλοφορούν πολλά Peugeot 607;
Μετάβαση στη σελίδα Προηγούμενη  1, 2, 3, 4  Επόμενη

Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Αυτή η Θ.Ενότητα έχει κλειδώσει, δεν μπορείτε να απαντήσετε ή να επεξεργασθείτε συζήτηση σ' αυτή    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Γενικές Συζητήσεις περί αυτοκινήτων Printable version
Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας  
Συγγραφέας Μήνυμα
geo1st487 (Γιώργος)
Μέλος
Μέλος

206 ΧΤ 1.4 16V 90hp

Ένταξη: 04 Μάϊ 2004

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 10 Αύγ 2005, 18:10:17    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Αν η peugeot εβγαζε απο την αρχη μονο 407 και 607 με 1.8κεκ και ανω τοτε και τα peugeot θα ηταν για τα ματια του κοσμου αυτοκινητα με κυρος οπως τα mercedes audi BMW κλπ. Απλα επειδη η peugeot βγαζει και μικρα αμαξια με λιτο εξοπλισμο και επειδη οι περισσοτεροι που δεν εχουν την δυνατοτητα να αγορασουν ακριβα αμαξια τα προτιμουν συμβαινει π.χ. πολλοι ασχετοι να συγκρινουν 206 με mercedes επειδη δεν ξερουν οτι υπαρχουν μοντελα με κυρος οπως 607 και 907.
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
Stevon ("Κουμπάρος" John Φυστίκη...)
Τμήμα Δημοσίων Σχέσεων
Επίσημο Μέλος

VF7 + VF3 = P.S.A.

Ένταξη: 22 Απρ 2004

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 10 Αύγ 2005, 18:37:52    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Baphomet έγραψε:
Εγγύηση και οι 2 εταιρίες προσφέρουν την ίδια. Α! και η κατανάλωση του Α6 είναι +2lt/100 περίπου από αυτή του 607.
Όσο για την ποιότητα των γερμανικών αυτοκινήτων και το service τους έχω πολλές ενστάσεις από ιδία πείρα...
Και εμφανισιακά μάλλον το 607 είναι πιο όμορφο...

Να παραθέσω και εγώ κάποια επιπλέον στοιχεία για τις παροχές της Lion στους ιδιοκτήτες κάθε καινούριου 607 ...

<<Είμαστε επίσης στην ευχάριστη θέση να σας ανακοινώσουμε ότι η ΛΑΙΟΝ ΕΛΛΑΣ ΑΕ σε συνεργασία με το ΕΠΙΣΗΜΟ ΔΙΚΤΥΟ της θα συνεχίσει να προσφέρει το 607 "LION PACK", δηλαδή μια σειρά από ελκυστικά προνόμια στον υποψήφιο αγοραστή του νέου 607, με δεδομένο ότι πρόκειται για καταναλωτή πολύ υψηλών απαιτήσεων.
Πιο συγκεκριμένα κάθε πελάτης του 607 θα έχει για τρία χρόνια ή 100.000 Km:
1)Εγγύηση για μηχανικά, ηλεκτρικά και ηλεκτρονικά μέρη
ΔΩΡΕΑΝ τακτική συντήρηση όπως αυτή προδιαγράφεται από τον κατασκευαστή,
2)ΔΩΡΕΑΝ αντικατάσταση ( εργασία και ανταλλακτικά ) των εξαρτημάτων που υπόκεινται σε φυσιολογική φθορά λόγω χρήσης του αυτοκινήτου,
3)ΔΩΡΕΑΝ οδική βοήθεια 24 ώρες το 24ωρο και 7 ημέρες την εβδομάδα,
4)ΔΩΡΕΑΝ διάθεση αυτοκινήτου κατά τη διάρκεια των επισκευών, της τακτικής συντήρησης κ.λπ. σε περίπτωση ανάγκης για μακρά παραμονή του αυτοκινήτου στο συνεργείο
Τα παραπάνω προνόμια περιγράφονται αναλυτικά στο γνωστό ένθετο για το 607 "LION PACK". >>

Δέν προλάβαμε να το "τουρμπίσουμε" και μας άφησε ο 3ος...
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα MSN Messenger
Tiesto (Vassilis)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

Opel Astra GTC 1.8 Cosmo

Ένταξη: 02 Ιούν 2005
Τόπος: Athens

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 11 Αύγ 2005, 00:08:14    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Φιλε Πετρο, η ποιοτητα του εσωτερικου του νεου Α6 δεν εχει καμια σχεση με του 607. Οπως και δεν εχει καμια σχεση με οποιοδηποτε Toyota. Σε αυτοκινητο τετοιας κατηγοριας σε ενδιαφερει περα απο τον εξοπλισμο κτλ και ο χωρος μεσα στον οποιο ζεις. Επαναλαμβανω πως εχω μπει και στα δυο αυτοκινητα και αν το κανετε και εσεις θα δειτε οτι ετσι ειναι τα πραγματα. Εξ αλλου αυτο φαινεται και στην τιμη γιατι ως γνωστον οτι πληρωνεις παιρνεις.

Επισης, το Α6 εχει και το ΜΜΙ που ειναι ενα φανταστικο συστημα.

Ολα αυτα δεν τα λεω για να μειωσω την Peugeot και τετοιες βλακειες. Μεγαλα παιδια ειμαστε. Το ιδιο θα ελεγα αν καποιος μου συγκρινε το Vectra με το Α4. Τα παντα ειναι θεμα αντικειμενικοτητας κατα την γνωμη μου...

Δεν ξερω ποσοι απο εσας εχετε μπει σε Audi (αναφερομαι συνεχεια σε αυτην επειδη ειναι πιο φθηνη απτις ΒMW και Mercedes και κατα την γνωμη μου με καλυτερη ποιοτητα) αλλα αν το κανετε σας βεβαιω πως δεν θα ξεχασετε ποτε την ποιοτητα του εσωτερικου του. Μιλαμε γι αυτοκινητα αλλης κλασης εντελως!

Πετρο, μια ερωτηση, σε ποιους τομεις θεωρεις την Peugeot και την Toyota καλυτερες εταιρειες απτην Audi και την VW?

"The world's best Dj! Dj Tiesto!" - Cream Amnesia Ibiza 10/08/2002

www.tiesto.gr
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email
Baphomet (Πέτρος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Citroen C4 1.6 (16V) VTR (2007)

Ένταξη: 06 Νοέ 2003
Τόπος: Αθήνα - Γαλάτσι

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 11 Αύγ 2005, 00:27:07    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Έχω μπει σε αρκετά audi (οχι Α6 όμως) και επειδή τυχαίνει να έχουν 2 φίλοι μου audi ξέρω οτι αυτά που έχουν τραβήξει με την "ποιότητα" των αυτοκινήτων είναι πάρα πολλά... Και μιλάω για τον εσωτερικό κυρίως χώρο. Καλά για τα Polo και τα Golf (τα παλιά, τα νέα δεν ξερω) μη το συζητήσουμε... εκτός του οτι όλα είναι Χ5 σε τιμή (ανταλλακτικά, εργασία κτλ) ξέρω άνθρωπο που έχει αλλάξει 3 φορές όλη την κονσόλα επειδή έσκαγε από τον ήλιο!!! Shocked Και άλλα πολλά ευτράπελα που δεν συγκρίνονται με τα δικά μας παράπονα για "τριγμούς" και ηλεκτρικά...
Όσο για την οδική συμπεριφορά των εν λόγω αυτοκινήτων δε χρειάζεται καν να το ψάξουμε ποιο εκ των Α6 και 607 ανεβαίνει γρηγορότερα το βουνό έτσι...?
Για την toyota μη το ψάχνεις... σε τι υστερεί? κορυφαίοι κινητήρες, απίστευτη αξιοπιστία, το καλύτερο after sales, φθηνά ανταλλακτικά και συντήρηση. Οκ οδική συμπεριφορά δεν είναι η καλύτερη αλλά σε όλα τα άλλα την θεωρώ πιο αξιόπιστη και με μεγαλύτερο κύρος από όλο το VW group μαζί.
Προσωπικά δεν μπορώ να φανταστώ πάντως πως κάποιος θα προτιμήσει το Α6 από το 607 ή κάποιο άλλο επειδή το εσωτερικό του είναι πιο εκλεπτυσμένο (αν ειναι)... Μάλλον αυτό ειναι το τελευταίο που κοιτά κανείς στην αγορά ενός αυτοκινήτου και στην τελική είναι και θέμα γούστου. Και φυσικά δεν νομίζω να πιστεύεις πως τα υλικά που βάζει η audi ειναι ανώτερης ποιότητας από αυτά που βάζει η peugeot... Αυτό είναι αστείο. Όσο για το ότι πληρώνεις παίρνεις διαφωνώ κάθετα...Όπως είπαν κι άλλοι πιο πριν αν και η audi εβγαζε μικρά καθημερινά αυτοκίνητα δε θα την είχαν τοσο περι πολλου... Αυτό πληρώνεις!! Το ότι το χειρότερο audi που θα πετύχεις στον δρόμο θα ειναι 1.6 και θα έχει 115 άλογα. Ενώ το χειρότερο peugeot θα είναι 1.0 και θα έχει 60. Με άλλα λόγια πληρώνεις την μούρη... Confused Και ειδικά στην ελλάδα όπως ξέρεις αυτό είναι κερδοφόρα επιχείρηση...
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα Yahoo Messenger MSN Messenger
Tiesto (Vassilis)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

Opel Astra GTC 1.8 Cosmo

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 11 Αύγ 2005, 00:57:06    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

αυτο με τη μουρη συμβαινει με την bmw και την merc. με την audi δεν συμβαινει κατι τετοιο.

τα υλικα που χρησομοποιει η audi ειναι μακραν καλυτερα απτης peugeot. αν θελεις, κανονιζουμε μια μερα να παμε απο δυο αντιπροσωπειες να δουμε και τα δυο αυτοκινητα και αν και τοτε πιστευεις το ιδιο παω πασο Smile

μην συγκρινεις τα παλια αυτοκινητα με τα καινουρια, οπως και την παλια audi με την καινουρια. Ειχαμε και μεις το Α6 το προηγουμενο απτο '98 μεχρι το '04, 1.8Τ με 130.000km και δεν εχει παθει ποτε τπτ! αυτα ειναι τυχη παρα πολλες φορες.

για την bmw, γι αυτο σου λεω εγω πως η audi εχει καλυτερη ποιοτητα Wink

αυτο που δεν εχει η toyota friend, ειναι ποιοτητα εσωτερικου! εχει ενας φιλος το τελευταιο RAV4 (πριν το facelift) και σε διαβεβαιω πως το corsaki μου εχει καλυτερη ποιοτητα εσωτερικου! δεν ξερω με την corola και το avensis τι παιζει ομως. σε αυτα δεν εχω μπει.

πιστεψε με, οταν καποιος ειναι διατεθημενος να δωσει τοσα χρηματα για να παρει αυτοκινητο κοιταει ΤΑ ΠΑΝΤΑ. Εννοειται και την ποιοτητα του εσωτερικου.

Παντως σοβαρα αυτο που σου πα (να παμε να δουμε και τα δυο αυτοκινητα) ισχυει. Αν θελεις και εσυ πες μου.

www.tiesto.gr
Επιστροφή στην κορυφή
Baphomet (Πέτρος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Citroen C4 1.6 (16V) VTR (2007)

Ένταξη: 06 Νοέ 2003
Τόπος: Αθήνα - Γαλάτσι

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 11 Αύγ 2005, 09:38:54    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

σώπα ρε που θα τρέχουμε στις αντιπροσωπείες Laughing Laughing Laughing
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα Yahoo Messenger MSN Messenger
gianic (Γιάννης)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

mx-5 1.8

Ένταξη: 02 Ιούλ 2004
Τόπος: Αγ.Παρασκευη

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 12 Αύγ 2005, 10:19:18    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

το κορσακι το οδηγουσα περιπου για ενα μηνα και καθε φορα που εμπαινα να το οδηγησω εκανα τον σταυρο μου . Rolling eyes

το αμαξι οπως ηταν με καινουρια λαστιχα και 25000 χλμ δεν εστριβε, δεν φρεναρε ,δεν επιταχυνε κι οταν με τρακαραν (ευτυχως απο πισω) το πισω μερος εγινε κομματια . (σταματημενος σε φαναρι και επεσε μια κουλη πανω μου με χαμηλη ταχυτητα)

η ποιοτητα του εσωτερικου του ηταν αθλια οπως οπως και η θεση οδηγησης.
θυμαμαι χαρακτηριστικα οτι καθε φορα που οδηγουσα για πανω απο 10 λεπτα με επιανε η μεση μου κι οταν εβγαινα κοντευα να παθω λουμπαγκο .
το μονο θετικο του ηταν το κιβωτιο που ηταν αρκετα ακριβες και απολυτο.
το αμαξι ηταν το 1.2 δεν θυμαμαι ποιας χρονολογιας ακριβως , παντως ηταν σχεδον καινουριο πριν εναμισι χρονο.

σπαταλησα πολυ χρονο κανοντας ερευνα αγορας και οδηγωντας , γι αυτο και κατεληξα στο 206 . (οταν ηταν να παρω το κλειστο ασχετο αν εκατσε το ανοιχτο λογω κωλοφαρδιας)

και λεω εγω αγαπητε Tiesto αφου εισαι τοσο γνωστης της ποιοτητας υλικων των αυτοκινητων (ενδεχομενος να εισαι και τεχνολογος υλικων) γιατι πηρες το κορσα ενω μπορουσες να παρεις στα ιδια λεφτα καποιο πολυ πιο ποιοτικo αυτοκινητo ?

προφανως εισαι κολλημενος γερμανοφιλος οπως κι ολοι οι γερμανοφιλοι ...Cool

μα ειναι αυτο εσωτερικο αυτοκινητου ?? χαλια χαλια .... Laughing

bye bye cc , welcome miata
Fuck army...
Επιστροφή στην κορυφή
Vaggelis (Βάγγος - Ιδρυτικό μέλος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Peugeot 206 1.4 (8V) XR (2000)

Ένταξη: 10 Οκτ 2002
Τόπος: Αμπελογκάρντεν

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 12 Αύγ 2005, 11:21:17    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

giannis_cc έγραψε:

ε, μα δεν βλέπεις το δέρμα στην επένδυση της πόρτας που κάνει πτυχές;;;;
αίσχος, ντροπή, μα τι ποιότητα κατασκευής είναι αυτή;;;

Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Yahoo Messenger MSN Messenger
gianic (Γιάννης)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

mx-5 1.8

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 12 Αύγ 2005, 16:24:58    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Vaggelis έγραψε:
giannis_cc έγραψε:

ε, μα δεν βλέπεις το δέρμα στην επένδυση της πόρτας που κάνει πτυχές;;;;
αίσχος, ντροπή, μα τι ποιότητα κατασκευής είναι αυτή;;;

ε βεβαια και το δα . φταιει το οτι ειναι δερμα κατσικας κι οχι καμηλας που χρησιμοποιουν οι γερμανοι ! Very happy

Fuck army...
Επιστροφή στην κορυφή
Tiesto (Vassilis)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

Opel Astra GTC 1.8 Cosmo

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 12 Αύγ 2005, 16:49:41    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

giannis_cc έγραψε:
το κορσακι το οδηγουσα περιπου για ενα μηνα και καθε φορα που εμπαινα να το οδηγησω εκανα τον σταυρο μου . Rolling eyes

το αμαξι οπως ηταν με καινουρια λαστιχα και 25000 χλμ δεν εστριβε, δεν φρεναρε ,δεν επιταχυνε κι οταν με τρακαραν (ευτυχως απο πισω) το πισω μερος εγινε κομματια . (σταματημενος σε φαναρι και επεσε μια κουλη πανω μου με χαμηλη ταχυτητα)

η ποιοτητα του εσωτερικου του ηταν αθλια οπως οπως και η θεση οδηγησης.
θυμαμαι χαρακτηριστικα οτι καθε φορα που οδηγουσα για πανω απο 10 λεπτα με επιανε η μεση μου κι οταν εβγαινα κοντευα να παθω λουμπαγκο .
το μονο θετικο του ηταν το κιβωτιο που ηταν αρκετα ακριβες και απολυτο.
το αμαξι ηταν το 1.2 δεν θυμαμαι ποιας χρονολογιας ακριβως , παντως ηταν σχεδον καινουριο πριν εναμισι χρονο.

σπαταλησα πολυ χρονο κανοντας ερευνα αγορας και οδηγωντας , γι αυτο και κατεληξα στο 206 . (οταν ηταν να παρω το κλειστο ασχετο αν εκατσε το ανοιχτο λογω κωλοφαρδιας)

και λεω εγω αγαπητε Tiesto αφου εισαι τοσο γνωστης της ποιοτητας υλικων των αυτοκινητων (ενδεχομενος να εισαι και τεχνολογος υλικων) γιατι πηρες το κορσα ενω μπορουσες να παρεις στα ιδια λεφτα καποιο πολυ πιο ποιοτικo αυτοκινητo ?

προφανως εισαι κολλημενος γερμανοφιλος οπως κι ολοι οι γερμανοφιλοι ...Cool

σ ευχαριστω για τα καλα σου λογια για το αυτοκινητο μου. Δεν θα σταθω ουτε σε αυτο, ουτε στο κολλημενος γερμανοφιλος, ουτε στα ειρωνικα post ουτε σε διαφορα τετοια σχολια. Επισης δεν θ απαντησω στο γιατι προτιμισα το corsa σε καποιον που δεν ξερω. Αν σε ηξερα καλα οπως τον στελιο πχ θα σου λεγα...

θ απαντησω οπως στην φωτο σου μ ενα link

http://www.audi.gr/site/cars.asp?catid=115

επειδη ομως στην φωτο δεν φαινεται η απιστευτη ποιοτητα, επαναλαμβανω πως οποιος θελει, κανονιζουμε να παμε να δουμε τα δυο αυτοκινητα.

Απτις φωτο δεν βγαζεις ακρη. Πρεπει να μπεις στο αυτοκινητο για να καταλαβεις περι τινος προκειται...

www.tiesto.gr
Επιστροφή στην κορυφή
volvos (volvos)
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!
Επίσημο Μέλος

Ένταξη: 08 Απρ 2004

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 13 Αύγ 2005, 12:04:40    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

επειδη ημουν κατοχος ενος κορσα του94 για 10χρονια σχεδον το οποιο ειχε φαει τις απιστευτες ταλαιπωριες και τρακες απλα κανω ΤΟ ΣΤΑΥΡΟ ΜΟΥ να αντεξει το πεζο εστω και τα μισα που αντεξε το κορσα χωρις να τριξει και να με ταλαιπωρησει ποτε....

μην τα ισοπεδωνουμε ολα....καλα τα πεζο αλλα αλλο π****τσες και αλλο βουρτσες....
ΕΛΕΟΣ.

για οσους δεν καταλαβαν βουρτσα ειναι τα πεζο απο ποιοτητα κατασκευης-συναρμολογησης...

Έχει επεξεργασθεί από τον/την volvos στις Σαβ 27 Αύγ 2005, 10:07:52, 1 φορά
Επιστροφή στην κορυφή
gianic (Γιάννης)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

mx-5 1.8

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 26 Αύγ 2005, 12:44:18    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

καλυτερα να χεις π.....α κατω απ τα σκελια σου παρα βουρτσα ... Very happy

Fuck army...
Επιστροφή στην κορυφή
MEMsound 
Υπεύθυνος Συνεργασιών
Επίσημο Μέλος

206gti

Ένταξη: 17 Σεπ 2004
Τόπος: Στροφοδιαδρομές

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 26 Αύγ 2005, 12:54:57    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

σεμνά.... Laughing

η πιο ωραία βόλτα...
ειναι η επόμενη...
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Yahoo Messenger MSN Messenger
SnakeMJK (Ζήσης)
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!
Επίσημο Μέλος

Renault Clio 1.5 (8V) Dynamic (2015)

Ένταξη: 27 Φεβ 2003
Τόπος: Αθήνα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 26 Αύγ 2005, 13:17:22    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

να και μια λέξη που ξέφυγε απ την sencored list Razz
(εκτός αν το έγραψε με λατινικό όμικρον....)

Επιστροφή στην κορυφή
netblaster (Γιώργος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Peugeot 206 1.4 (16v) XS (2005)

Ένταξη: 14 Νοέ 2003
Τόπος: Αθήνα-Άλιμος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 28 Αύγ 2005, 16:38:26    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Παιδια, κακα τα ψεματα, οταν καποιος αποφασιζει να παρει αυτοκινητο της συγκεκριμενης κλασης η ποιοτητα ειναι ενα απο τα πρωτα που κοιταει!!! Τωρα, το αν θανεβει πρωτο το 607 (και το καθε "607") στο βουνο ειναι κατι πολυ δευτερευον στην κλαση αυτη...

Σε θεματα ποιοτητας οι Γερμανοι ειναι ενα κλικ πιο πανω απο καθε αλλον σε αυτες τις κατηγοριες!!! Μεχρι και τη κατηγορια του Golf τα πραγματα ειναι λιγο πολυ τα ιδια!!! Συγκρινοντας την 5αρα του πατηρ με το 607 σε θεμα ποιοτητας δεν υπαρχουν τρελες διαφορες, απλα στην 5αρα το αφρωδες πλαστικο καλυπτει μεγαλυτερο μερος του ταμπλω, το δερμα επισης μεγαλυτερες επιφανειες και τα διαφορα κουμπακια-μοχλοι εχουν πιο ωραια αισθηση!!! Λεπτομερειες σιγουρα, αλλα αυτες ειναι που κανουν τη διαφορα σαυτη την κατηγορια!!! Αυτο που θα μπορουσε να βελτιωθει στο 607 ειναι το φινιρισμα-ποιοτητα κατασκευης!!! Τα υλικα ειναι μια χαρα... Wink

Ειναι βεβαια και το θεμα του Image, πραγμα που το πληρωνεις!!! Εξου και οι τρελες τιμες των BMW, Mercedes και Αudi (τις οποιες και δεν δικαιολογουν)!!! Ενα χαρακτηριστικο παραδειγμα του ποσο "μετραει" το image στην τιμη του αυτοκινητου ειναι το Golf με το A3!!! Μηχανικα ειναι τα ιδια και εχουν πανω κατω τα ιδια υλικα!!! Βρειτε μου απο που προερχεται η διαφορα των ~3000Ε στα 1.6FSI (και υποψιν οτι οι τιμες του Α3 στα περιοδικα ΔΕΝ περιλαμβανουν το Α/C)?!?!

Photobucket
Δεν έχει σημασία πόσο γρήγορο αυτοκίνητο έχεις, αλλά πόσο γρήγορα μπορείς να το πας!!!
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Yahoo Messenger MSN Messenger
manosm3 (manos)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

207 RC F/L '10 & Peugeot 206 1.4 XT

Ένταξη: 17 Ιούν 2005
Τόπος: Βριλησσια

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 29 Αύγ 2005, 00:13:12    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Miας κ αναφερθηκαμε σε ακριβα γερμανικα, να πεταξω κι εγω αυτο που μου κατεβηκε στην κουδουνα μου! οπως εχω ξαναπει, ειμαι κια κατοχος μιας 325. Μπορει να πληρωθηκε λιγο παραπανω απο αυτοκινητα ανταγωνισμου, αλλα δε ζηταει τπτ!!!!!! Τα μονα που εχει ζητησει κι ειναι εκτος του βασικου σερβις ειναι φλαντζα καπακι βαλβιδων και σφιξιμο αξονα σασμαν και νομιζω οτι χρειαζεται αλλαγη τωρα το AFM.Ολα αυτα μετα τα 228.000 χλμ. Οποτε αυτα τα λεφτα εξοικονομουνται στη συντηρηση... Στο 206 μου αλλαξαν φλαντζα στα 40.000 χλμ στον Κανελλη χωρις να το ζητησω. Αξιζει να ημειωσω οτι το 325 κακομεταχειριζεται σχετικα μιας και ειναι παρα πολλες φορες στην τσιτα ενω το 206 πολυ λιγες φορες εχει οδηγηθει σε σχετικο οριο...

Έχει επεξεργασθεί από τον/την manosm3 στις Δευ 29 Αύγ 2005, 09:44:34, 1 φορά
Επιστροφή στην κορυφή
kanelj (Γιαννης)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

PEUGEOT 206 1.6 8v rallye 109+ ?

Ένταξη: 27 Μάρ 2003
Τόπος: Γαλατσι

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 29 Αύγ 2005, 00:54:43    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Off Topic
σορρυ κιολας αλλα επειδη κατι μου εχει διαφυγει μαλλον θα ρωτησω εδω....
Σε ενα αλλο ποστ ρωταγες κατι περι διπλωματα οδηγησης....
Εχεις διπλωμα οδηγησης?με μπερδεψες...Αν θελεις βεβαια απαντας Exclamation Razz
Απλα τωρα αναφερεις 325 BMW και χαθηκα λιγο....!
ΥΓ:φανταζομαι οτι εισαι και σχετικα μικρος,αφου εισαι ακομα πορωμενος με αυτοκινητα οπως BMW!!Kαι εγω στα 16 μου ετσι ημουν...μεχρι να μαθεις ειναι! Laughing χαβαλε κανω,ετσι?!

www.secret-rooms.gr
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Yahoo Messenger
manosm3 (manos)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 29 Αύγ 2005, 09:43:31    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

kanelj έγραψε:
Off Topic
σορρυ κιολας αλλα επειδη κατι μου εχει διαφυγει μαλλον θα ρωτησω εδω....
Σε ενα αλλο ποστ ρωταγες κατι περι διπλωματα οδηγησης....
Εχεις διπλωμα οδηγησης?με μπερδεψες...Αν θελεις βεβαια απαντας Exclamation Razz
Απλα τωρα αναφερεις 325 BMW και χαθηκα λιγο....!
ΥΓ:φανταζομαι οτι εισαι και σχετικα μικρος,αφου εισαι ακομα πορωμενος με αυτοκινητα οπως BMW!!Kαι εγω στα 16 μου ετσι ημουν...μεχρι να μαθεις ειναι! Laughing χαβαλε κανω,ετσι?!

Γιαννη, ενημερωτικα ρωτησα για το αν ειναι υποχρεωτικο το διπλωμα στο rwyb με τη λογικη οτι δεν ειναι δημοσιος χωρος κυκλοφοριας...
Δυστυχως η ηλικια μου δεν μου επιτρεπει να εχω διπλωμα, αλλα θα παω απο Σεπτεμβρη στο Μοναστηρακι να βγαλω! Tease Tease Tease Tease
Που κολλαει το διπλωμα με το BMW;
Δεν νομιζω να ειμαι ποτε πορωμενος με peugeot μιας και δεν καλυπτουν καποιες βασικες απαιτησεις μου.

Επιστροφή στην κορυφή
netblaster (Γιώργος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Peugeot 206 1.4 (16v) XS (2005)

Ένταξη: 14 Νοέ 2003
Τόπος: Αθήνα-Άλιμος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 29 Αύγ 2005, 10:07:16    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

manosm3 έγραψε:
Miας κ αναφερθηκαμε σε ακριβα γερμανικα, να πεταξω κι εγω αυτο που μου κατεβηκε στην κουδουνα μου! οπως εχω ξαναπει, ειμαι κια κατοχος μιας 325. Μπορει να πληρωθηκε λιγο παραπανω απο αυτοκινητα ανταγωνισμου, αλλα δε ζηταει τπτ!!!!!! Τα μονα που εχει ζητησει κι ειναι εκτος του βασικου σερβις ειναι φλαντζα καπακι βαλβιδων και σφιξιμο αξονα σασμαν και νομιζω οτι χρειαζεται αλλαγη τωρα το AFM.Ολα αυτα μετα τα 228.000 χλμ. Οποτε αυτα τα λεφτα εξοικονομουνται στη συντηρηση... Στο 206 μου αλλαξαν φλαντζα στα 40.000 χλμ στον Κανελλη χωρις να το ζητησω. Αξιζει να ημειωσω οτι το 325 κακομεταχειριζεται σχετικα μιας και ειναι παρα πολλες φορες στην τσιτα ενω το 206 πολυ λιγες φορες εχει οδηγηθει σε σχετικο οριο...

Φιλε Μανο κεγω φαν της BMW ειμαι, αλλα στην προκειμενη περιπτωση ειναι λιγο αδικο να συγκρινεις μια 325 (εστω και με 228.000km) με ενα 206!!!

Photobucket
Δεν έχει σημασία πόσο γρήγορο αυτοκίνητο έχεις, αλλά πόσο γρήγορα μπορείς να το πας!!!
Επιστροφή στην κορυφή
manosm3 (manos)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 29 Αύγ 2005, 10:10:30    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

netblaster έγραψε:
manosm3 έγραψε:

Φιλε Μανο κεγω φαν της BMW ειμαι, αλλα στην προκειμενη περιπτωση ειναι λιγο αδικο να συγκρινεις μια 325 (εστω και με 228.000km) με ενα 206!!!

Δεν τα συγκρινω ως αυτοκινητα, αλλα ως ποιοτητα κατασκευης, εξοδα κλπ. Ολα αυτα θα ηταν ιδια και σε 316. Απλα επειδη καποιος ανεφερε οτι ειναι ακριβα. Εγω πιστευω οτι αξιζουν τα λεφτα τους... Wink

Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση όλων των Δημοσιεύσεων που έγιναν πριν από:   
Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Αυτή η Θ.Ενότητα έχει κλειδώσει, δεν μπορείτε να απαντήσετε ή να επεξεργασθείτε συζήτηση σ' αυτή    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Γενικές Συζητήσεις περί αυτοκινήτων Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες
Μετάβαση στη σελίδα Προηγούμενη  1, 2, 3, 4  Επόμενη
Σελίδα 2 από 4

Μετάβαση στη:  
Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Δ.Συζήτησης