Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας |
Συγγραφέας |
Μήνυμα |
Ghost Dog (John Φυστίκης) Ταμίας

206 wRC + 2008 allure 1.2 puretech 130
Ένταξη: 18 Ιούν 2002 Δημοσιεύσεις: 5423 Τόπος: Μερικεεές στροφές μπροστά...(\στη χωρα που γεννηθηκε ο πολιτισμος)
|
Δημοσιεύθηκε: Δευ 22 Αύγ 2005, 12:54:01 Θέμα δημοσίευσης: Καταζητειται...Χαρος! |
|
|
Εστω και αργοπορημενα:
"Σημερα ξημερωματα στη λεωφορο Καβαλας,αγνωστης ταυτοτητας μαυρο honda civic θεωρησε καλο να κλεισει με το αυτοκινητο του ασπρο peugeot gti ριχνοντας το πανω σε κολωνα και στεροντας τη ζωη απο ενα φιλο μου..ακομα δεν ξερω λεπτομερειες αλλα παρακαλω οποιον ειδε κατι να το αναφερει γιατι τετοιες πραξεις πρεπει να πληρωνονται...οποιος μπορει να το μεταφερει και σε αλλη αντιστοιχη λεσχη αυτοκινητου θα τον ευχαριστουσα θερμα..."
Απο το Stiloclub forum.
http://www.stiloclub.gr/index.php?name=PNphpBB2&file=viewtopic&t=1273&postdays=0&postorder=asc&start=0  |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
UnderTaker (Παναγιώτης) Τρελλαμένο μέλος

Αυτοκίνητο? Μπα....
Ένταξη: 18 Νοέ 2004 Δημοσιεύσεις: 823
|
Δημοσιεύθηκε: Δευ 22 Αύγ 2005, 12:57:29 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Τι έγινε με αυτό ρε συ... Από το πρωί μου το έχουνε πει άλλα δύο άτομα...
WELCOME TO THE DARK SIDE!!!!!
(.....we have cookies....) |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
UnderTaker (Παναγιώτης) Τρελλαμένο μέλος

Αυτοκίνητο? Μπα....
Ένταξη: 18 Νοέ 2004 Δημοσιεύσεις: 823
|
Δημοσιεύθηκε: Δευ 22 Αύγ 2005, 13:05:22 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
...αλλά δεν πήρε τίποτα το αυτί μου... Ούτε πότε έγινε δεν ήξερα...
WELCOME TO THE DARK SIDE!!!!!
(.....we have cookies....) |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
MEMsound Υπεύθυνος Συνεργασιών

206gti
Ένταξη: 17 Σεπ 2004 Δημοσιεύσεις: 31104 Τόπος: Στροφοδιαδρομές
|
Δημοσιεύθηκε: Δευ 22 Αύγ 2005, 13:44:30 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
stilobatis(από το www.stiloclub.gr), στις 15/07/2005 έγραψε: | Μολις γυρισα απο το Αγρινιο οπου εγινε η κηδεια...ο μαρτυρας ειπε τα εξης..ηταν αριστερη λωριδα το 106 και απο τη μεσαια του εκανε προσπεραση ενα αυτοκινητο και αμεσως μπηκε μπροστα του,την ωρα που εκανε αυτη την κινηση χτυπησε τη δεξια μπροστα μερια του 106 και το αμαξι καβαλησε τη διαχωριστκη ,χτυπησε σε μια κολωνα και αρχισε να κανει σβουρες..επανω στο αυτοκινητο υπαρχει κοκκινη μπογια απο το αμαξι του μαγκα...η τροχαια ειπε οτι οι καμερες μπορει να μην ηταν σε λειτουργια εκεινη την ωρα..και οι 4??τι σκ**α τι πληρωνουμε δηλαδη?για να ειναι κλειστες?στην αττικη οδο παντα ανοιχτες ειναι και σου στελνουν την κληση την αλλη μερα... |
Τελικά γύρω μας κυκλοφορούν απίστευτοι δολοφόνοι...
Δεν ξέρω αν από τότε βρήκαν καμία άκρη για το ποιος ήταν αυτός ο ασυνείδητος αλλά μακάρι...
η πιο ωραία βόλτα...
ειναι η επόμενη... |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
Ghost Dog (John Φυστίκης) Ταμίας

206 wRC + 2008 allure 1.2 puretech 130
Ένταξη: 18 Ιούν 2002 Δημοσιεύσεις: 5423 Τόπος: Μερικεεές στροφές μπροστά...(\στη χωρα που γεννηθηκε ο πολιτισμος)
|
Δημοσιεύθηκε: Τρι 23 Αύγ 2005, 11:55:09 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
MEMsound έγραψε: | Τελικά γύρω μας κυκλοφορούν απίστευτοι δολοφόνοι...
... |
Και δεν ειναι η πρωτη φορα (μαλλον) που το κανει! Μου εχουν πει αλλα 2-3 ατομα για αντιστοιχα περιστατικα (και ολα στην Καβαλας!) με πρωταγωνιστη μαυρο civic, αλλα ευτυχως χωρις τετοια καταληξη...  |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
HYPER_Piccolo (Γιάννης) Δραστήριο μέλος

206 XT 1.4 90Hp
Ένταξη: 29 Ιούλ 2004 Δημοσιεύσεις: 293 Τόπος: Ηράκλειο Κρήτης
|
Δημοσιεύθηκε: Πεμ 25 Αύγ 2005, 13:36:56 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
κατι παρομοιο ειχε συμβει και στον αδερφο μου... αυτος ειχε ενα IBIZA 111 υπους ηταν απο τα πρωτα αν οτι το πρωτο που κυκλοφορουσε στο ηρακλειο... ο αδερφος μου το πατησε το πατησε και ο αλλος και ενω ειχε χωρο να κανει δεξια να τον προσπερασει ο bro αυτος εμεινε στην μεση του δρομου και εκανε και τιμονια (απο οτι θυμαται) και τον εστειλε πανω στο πεζοδρομειο μετα απο δυο τουμπες, δυο προσκρουσεις σε πεζοδρομειο και αλλη μια τελικη πανω σε ενα δεντρο τελικα ζησανε ολοι (φτου φτου φτου)
αλλα υπαρχουν μερικοι πολυ ηλιθιοι οδηγοι... και εχει μεγαλη διαφορα αναμεσα στον οδηγο που τρεχει απο τον οδηγο που ειναι επικυνδηνος... |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
|