PSClub - Hellas Αρχική σελίδα
Portal Home  |   Δημόσια συζήτηση  |   Αναζήτηση  |   Κατάλογος Μελών  |   Ομάδες Μελών  |   Προφίλ  |   Προσωπικά μηνύματα  |   Σύνδεση  |  Εγγραφή

Αρυθμίες στο ρελαντί
Μετάβαση στη σελίδα 1, 2, 3  Επόμενη

Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Βλάβες - Επισκευές - Συνεργεία - Ανταλλακτικά Printable version
Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας  
Συγγραφέας Μήνυμα
chorian2 
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

Ένταξη: 03 Αύγ 2005

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 03 Αύγ 2005, 10:34:30    Θέμα δημοσίευσης: Αρυθμίες στο ρελαντί Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Γεια χαρά σας!

Είμαι καινούργιος στο club οπότε ...ελπίζω ότι δεν κάνω καμιά πατάτα που ρωτάω τεχνικό θέμα. Τέλος πάντων.

Έχω ένα 306 του 98 με 95000 km. Εδώ και 1 χρόνο παρουσιάζει αστάθεια στις στροφές στο ρελαντί. Πολλές φορές σβήνει κιόλας. Το έχω πάει σε 3 διαφορετικά εξουσιοδοτημενα συνεργεία και το πρόβλημα δεν έχει λυθεί!!!
Μου έλεγαν ότι δεν 'έβγαλε κάτι το computer' και ότι φταίει ο αισθητήρας λ, τον καθάριζαν και η κατάσταση βελτιωνόταν κάπως, για να ξαναγυρίσει μετά στην αρχική κατάσταση.

Το παράδοξο είναι ότι το κάνει μόνο το καλοκαίρι, όταν ανεβαίνουν οι θερμοκρασίες.

Στην τελευταία επίσκεψη στο συνεργείο μου άλλαξαν τον αισθητήρα αλλά το πρόβλημα δεν διοθρθώθηκε....οπότε τώρα το αποδίδουν στη βενζίνη.

Έχει κανείς καμμία πρόταση για το τι φταίει και πού να το πάω και τι να κάνω?

Ευχαριστώ προκαταβολικά

Αντώνης
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
Touristas (Αργύρης)
Τεχνικός Σύμβουλος

Peugeot Geopolis RS 300

Ένταξη: 15 Φεβ 2004
Τόπος: Νικαια-Περιστέρι

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 03 Αύγ 2005, 10:43:16    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Καλώς ήρθες στην παρέα μας .. Smile

Έναν έλεγχο στο μοτέρ ρελαντί αν λειτουργεί σωστά , να καθαριστεί και αν το ξανακάνει θα χρειαστεί αλλαγή.
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος MSN Messenger
gianic (Γιάννης)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

mx-5 1.8

Ένταξη: 02 Ιούλ 2004
Τόπος: Αγ.Παρασκευη

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 03 Αύγ 2005, 15:35:12    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

και μενα τωρα με τις ζεστες αρχισε να μου κανει κατι τετοια κολπα αλλα μονο με του που το βαζω μπρος. . τον αισθητηρα τον εχω αλλαξει πριν μηνες .

επισης δεν παιρνει μπρος οπως επαιρνε τον χειμωνα-ανοιξη . γιατι αυτο ???

bye bye cc , welcome miata
Fuck army...
Επιστροφή στην κορυφή
nOkpos (Δημήτρης)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

peugeot 207 1.6 GT (2009)

Ένταξη: 10 Ιούλ 2005
Τόπος: ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 15 Αύγ 2005, 08:35:45    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

εμενα ρε παιδια οταν το βαλω μπρος μεχρι να ζεσταθη κουναει λιγο....σαν να τρεμει...και μερικες φορες δεν εχει σταθερο ρελαντι... γιατι??? ειναι 2 μηνων το αυτοκινητο.....
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα MSN Messenger
netblaster (Γιώργος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Peugeot 206 1.4 (16v) XS (2005)

Ένταξη: 14 Νοέ 2003
Τόπος: Αθήνα-Άλιμος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 26 Σεπ 2005, 09:29:33    Θέμα δημοσίευσης: Μικρές αρρυθμίες στο ρελαντί! Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Τις τελευταιες δυο εβδομαδες παρατηρω αρρυθμιες στο ρελαντι!!! Αυτο γινεται αφου εχω διανυσει καποια (λιγα) χιλιομετρα και ΜΟΝΟ βραδινες ωρες!!! Χωρις να εχω κανει "σκισιματα" και αλλα τετοια και με τη θερμοκρασια παντα στο 90!!!

Εκει που σταματαω στο φαναρι και η βελονα δειχνει γυρω στις 900σαλ και δεν υπαρχει ιχνος κραδασμου, ξαφνικα βλεπω τη βελονα να "παιζει" λιγο πανω, λιγο κατω (πιο συνηθες) και την παρουσια κραδασμων!!! Δεν υπαρχει προβλημα οταν παταω το γκαζι, ανεβαζει μια χαρα χωρις κενα και αλλα ευτραπελα!!! Και επαναλαμβανω οτι αυτο γινεται μονο βραδινες ωρες!!!

Photobucket
Δεν έχει σημασία πόσο γρήγορο αυτοκίνητο έχεις, αλλά πόσο γρήγορα μπορείς να το πας!!!
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Yahoo Messenger MSN Messenger
kanelj (Γιαννης)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

PEUGEOT 206 1.6 8v rallye 109+ ?

Ένταξη: 27 Μάρ 2003
Τόπος: Γαλατσι

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 26 Σεπ 2005, 09:34:30    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Μηπως βγαινεις και ξενυχτας πολυ?!?!
Ξερεις τωρα....λιγα ποτακια,γυναικες...!!!
Πλακα κανω Exclamation Laughing
Μηπως στο κανει μονο τις ζυγες μερες?
Παλι πλακα κανω Exclamation Laughing Laughing
Αν ναι θελεις να αλλαξουμε?εμενα το κανει τις μονες!
Τωρα δεν κανω πλακα Exclamation Shocked

www.secret-rooms.gr
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Yahoo Messenger
Vaggelis (Βάγγος - Ιδρυτικό μέλος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Peugeot 206 1.4 (8V) XR (2000)

Ένταξη: 10 Οκτ 2002
Τόπος: Αμπελογκάρντεν

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 26 Σεπ 2005, 10:57:55    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Μάλλον χρειάζεται ένα καθαρισμό το μοτεράκι του ρελαντί...

Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Yahoo Messenger MSN Messenger
DIMCHRI (ΔΗΜΗΤΡΗΣ)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

406 coupe 2.2 2005

Ένταξη: 31 Οκτ 2004
Τόπος: Νικαια city

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 26 Σεπ 2005, 11:46:39    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

μήπως το κάνει΄την στιγμή που παίρνει μπρος το κομπρεσερ του A/C

PS FERRIES
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email MSN Messenger
nikq (Nikos)
Φανατικό μέλος
Φανατικό μέλος

206 1.4 quiksilver (8/2001)

Ένταξη: 09 Ιούλ 2003
Τόπος: ΠΕΙΡΑΙΑΣ

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 26 Σεπ 2005, 12:09:32    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Μήπως φταίει η βενζίνη Confused
Επιστροφή στην κορυφή
Sidobre (Τάσος)
Πρόεδρος - Webmaster
Πρόεδρος - Webmaster
Επίσημο Μέλος

Peugeot 206 XS evo2

Ένταξη: 12 Απρ 2002
Τόπος: Αθήνα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 26 Σεπ 2005, 12:16:13    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

kanelj έγραψε:
εμενα το κανει τις μονες!
Τωρα δεν κανω πλακα Exclamation Shocked

Vaggelis έγραψε:

Μάλλον χρειάζεται ένα καθαρισμό το μοτεράκι του ρελαντί...

DIMCHRI έγραψε:

μήπως το κάνει΄την στιγμή που παίρνει μπρος το κομπρεσερ του A/C

nikq έγραψε:

Μήπως φταίει η βενζίνη

Mήπως φταίνε τα φεγγάρια;;

Γιάννη, να το κυκλοφορείς τις ζυγές
Βαγγέλη, τα 16v δεν έχουν μοτεράκι ρελαντί
Dimchri ακόμα το καλοκαίρι σκέφτεσαι;

netblaster
Μέχρι στιγμής ο πιο σωστός φαίνεται ο Nikq...
Aν συνεχίσει να στο κάνει (αλήθεια φοράς σκούπα;) μήπως φταίει κανένας map. Nα αρχίσεις να ανησυχείς όταν ΔΕΝ θα σου κρατάει ρελαντί. Οχι όταν παίζει....

If everything seems under control, you're just not going fast enough...
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα
netblaster (Γιώργος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 26 Σεπ 2005, 12:32:00    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Οχι, ουτε σκουπα ουτε τιποτα!!! Το αυτοκινητο ειναι "μαμα" και με 7000km!!! Wink

Λετε να φταει η βενζινη??? Rolling eyes Αν ηταν η βενζινη δεν θα ειχα και πυρρακια στις χαμηλες στροφες με μεγαλη σχεση στο σασμαν και αλλα τετοια ωραια??? Rolling eyes

Το μονο που δεν μπορω να καταλαβω παντως ειναι γιατι το κανει μονο το βραδυ (αρα και με χαμηλοτερες θερμοκρασιες περιβαλλοντος)!!! Confused

Photobucket
Δεν έχει σημασία πόσο γρήγορο αυτοκίνητο έχεις, αλλά πόσο γρήγορα μπορείς να το πας!!!
Επιστροφή στην κορυφή
nikq (Nikos)
Φανατικό μέλος
Φανατικό μέλος

206 1.4 quiksilver (8/2001)

Ένταξη: 09 Ιούλ 2003
Τόπος: ΠΕΙΡΑΙΑΣ

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 26 Σεπ 2005, 12:39:00    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

netblaster έγραψε:
Οχι, ουτε σκουπα ουτε τιποτα!!! Το αυτοκινητο ειναι "μαμα" και με 7000km!!! Wink

Λετε να φταει η βενζινη??? Rolling eyes Αν ηταν η βενζινη δεν θα ειχα και πυρρακια στις χαμηλες στροφες με μεγαλη σχεση στο σασμαν και αλλα τετοια ωραια??? Rolling eyes

Το μονο που δεν μπορω να καταλαβω παντως ειναι γιατι το κανει μονο το βραδυ (αρα και με χαμηλοτερες θερμοκρασιες περιβαλλοντος)!!! Confused

Δες και το ενδεχόμενο να φταίει η μπαταρία αφού το βραδύ έχεις κ μεγαλύτερη κατανάλωση
Επιστροφή στην κορυφή
netblaster (Γιώργος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 26 Σεπ 2005, 12:43:30    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Μπαταρια??? Shocked Ποτε προλαβε??? Shocked Δεν εχει κλεισει ουτε 6 μηνες το αυτοκινητο!!! Και το λαμπακι ειναι καταπρασινο!!! Wink Και αν ηταν μπαταρια, σε βαθμο να εχει "προβλημα" στο ρελαντι, θα ειχα και ρυθμικα λαμπακια στο ταμπλω-κονσολα!!! Θα κοιταξω το ενδεχομενο της βενζινης...

Photobucket
Επιστροφή στην κορυφή
Baphomet (Πέτρος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Citroen C4 1.6 (16V) VTR (2007)

Ένταξη: 06 Νοέ 2003
Τόπος: Αθήνα - Γαλάτσι

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 26 Σεπ 2005, 14:04:14    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

κι εμένα το κάνει αυτό όταν είναι κρύο ακόμα όμως...δεν νομίζω να ειναι κατι ανησυχητικό.
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα Yahoo Messenger MSN Messenger
Spyros_L 
Μέλος
Μέλος

Old school

Ένταξη: 25 Σεπ 2005
Τόπος: Κορυδαλλός-Κεφαλονιά

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 26 Σεπ 2005, 21:58:17    Θέμα δημοσίευσης: Re: Μικρές αρρυθμίες στο ρελαντί! Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

[quote="netblaster"]Τις τελευταιες δυο εβδομαδες παρατηρω αρρυθμιες στο ρελαντι!!! Αυτο γινεται αφου εχω διανυσει καποια (λιγα) χιλιομετρα και ΜΟΝΟ βραδινες ωρες!!! Χωρις να εχω κανει "σκισιματα" και αλλα τετοια και με τη θερμοκρασια παντα στο 90!!!

Εκει που σταματαω στο φαναρι και η βελονα δειχνει γυρω στις 900σαλ και δεν υπαρχει ιχνος κραδασμου, ξαφνικα βλεπω τη βελονα να "παιζει" λιγο πανω, λιγο κατω (πιο συνηθες) και την παρουσια κραδασμων!!! Δεν υπαρχει προβλημα οταν παταω το γκαζι, ανεβαζει μια χαρα χωρις κενα και αλλα ευτραπελα!!! Και επαναλαμβανω οτι αυτο γινεται μονο βραδινες ωρες!!![/q

Όλα το κάνουν αυτό οταν δουλεύει το βεντιλατέρ του αυτοκινήτου και είναι στο ρελαντί...Και το Peugeot που έχω και το Toyota έτσι κάνουν. Όσον αφορά τις βραδυνές ώρες είναι πραγματικά αξιοπερίεργο.
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα MSN Messenger
CC-Gio (Γιώργος)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

CC-PUG ('04)

Ένταξη: 31 Αύγ 2004
Τόπος: Κέντρο-Εξάρχεια

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 27 Σεπ 2005, 13:17:39    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Sidobre έγραψε:
.

Εχουν!!! Wink Cool

Νομίζω πως 2 πράγματα είναι χειρότερα για μια απόφαση,η βιασύνη και η οργή...
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email
Touristas (Αργύρης)
Τεχνικός Σύμβουλος

Peugeot Geopolis RS 300

Ένταξη: 15 Φεβ 2004
Τόπος: Νικαια-Περιστέρι

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 27 Σεπ 2005, 13:42:34    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Όσα έχουν ηλεκτρική πεταλούδα ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ μοτερ ρελαντί
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος MSN Messenger
CC-Gio (Γιώργος)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

CC-PUG ('04)

Ένταξη: 31 Αύγ 2004
Τόπος: Κέντρο-Εξάρχεια

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 27 Σεπ 2005, 15:28:16    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Οχι επειδη ειναι 16ν,δεν εχει μοτερακι ρελαντι!

Νομίζω πως 2 πράγματα είναι χειρότερα για μια απόφαση,η βιασύνη και η οργή...
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email
Sidobre (Τάσος)
Πρόεδρος - Webmaster
Πρόεδρος - Webmaster
Επίσημο Μέλος

Peugeot 206 XS evo2

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 27 Σεπ 2005, 18:55:38    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

CC-Gio έγραψε:
Sidobre έγραψε:
.

Εχουν!!! Wink Cool

CC-Gio έγραψε:
Οχι επειδη ειναι 16ν,δεν εχει μοτερακι ρελαντι!

Απάντηση:

netblaster: Aυτοκίνητο 206 1,4 16v.

EXEIΣ ΔΕΙ ΠΟΛΛΑ 1,4 16V ΧΩΡΙΣ ΗΛΕΚΤΡΟΓΚΑΖΟ??????

Κοιτάμε πρώτα Γιώργο μου Wink . Απάντησα ότι τα 16v δεν έχουν γιατί μιλάγαμε για 1,4.

1,6 16v με μοτεράκι ρελαντί έχω και εγώ! (και τα ραλλύ και και και)

Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα
Sidobre (Τάσος)
Πρόεδρος - Webmaster
Πρόεδρος - Webmaster
Επίσημο Μέλος

Peugeot 206 XS evo2

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 27 Σεπ 2005, 19:48:52    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Kαι για να το αναπτύξουμε λίγο, μέχρι τώρα οι πεταλούδες με ντίζα κλείναν εντελώς και ανοίγαν μόνο με το πάτημα του πενταλ.

Επειδή όμως το αυτοκίνητο το πρωϊ ή με aircondition ή για οποιοδήποτε λόγο έπρεπε να αυξομειώνει το ρελαντί, προστέθηκε το βηματικό μοτεράκι ρελαντί ώστε να δίνει τον απαιτούμενο αέρα όταν η πεταλούδα είναι κλειστή.

Συνήθως αυτό το εξάρτημα χαλάει από την βρώμα που δημιουργείται από τις αναθυμιάσεις λαδιού που περνάνε μέσα στην εισαγωγή αλλά και από τα βρώμικα φίλτρα αέρα.

Σήμερα οι ηλεκτρικά ρυθμιζόμενες πεταλούδες ανοίγουν όσο χρειάζεται ηλεκτρικά ώστε να έχουν τις επιθυμητές στροφές ρελαντί και έτσι το μοτεράκι ρελαντί μπήκε στο χρονοντούλαπο.

Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση όλων των Δημοσιεύσεων που έγιναν πριν από:   
Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Βλάβες - Επισκευές - Συνεργεία - Ανταλλακτικά Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες
Μετάβαση στη σελίδα 1, 2, 3  Επόμενη
Σελίδα 1 από 3

Μετάβαση στη:  
Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Δ.Συζήτησης