PSClub - Hellas Αρχική σελίδα
Portal Home  |   Δημόσια συζήτηση  |   Αναζήτηση  |   Κατάλογος Μελών  |   Ομάδες Μελών  |   Προφίλ  |   Προσωπικά μηνύματα  |   Σύνδεση  |  Εγγραφή

206 - Αφρός για καθαρισμό σαλονιού
Μετάβαση στη σελίδα 1, 2, 3, 4, 5, 6  Επόμενη

Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Εσωτερικό και Αμάξωμα Printable version
Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας  
Συγγραφέας Μήνυμα
Αλεξ@νδρος (Αλέξανδρος)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

Peugeot 206 1.4(8V) XS 4/2004

Ένταξη: 20 Απρ 2002
Τόπος: Παλαιό Ηράκλειο

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 13 Ιούν 2002, 20:56:16    Θέμα δημοσίευσης: Δερμάτινο σαλόνι και καθαρισμός Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Ψαχνω να βαλω καλυμματα στα καθισματα.Ομως τα μισα που κυκλοφορουν ειναι γυφτολε(κατι με σνουπι ,ντοναλτ ,Ραλλυ κτλ)και τα υπολοιπα στο κουτι λενε οτι ειναι για το 205.Τα προτιμω μονοχρωμα προς το σκουρο μπλε η μαυρο.Μπορει να βοηθησει κανεις?

Τα τόπικ "Καλύματα καθισμάτων", "Καθαρισμός δερμάτινου σαλονιού" ενσωματώθηκαν στο παρών

Εκ της MOD Team
MEMsound

Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email
Sidobre (Τάσος)
Πρόεδρος - Webmaster
Πρόεδρος - Webmaster
Επίσημο Μέλος

Peugeot 206 XS evo2

Ένταξη: 12 Απρ 2002
Τόπος: Αθήνα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 13 Ιούν 2002, 21:01:45    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

... και εγώ ψάχνω....

Μπράβο Alexandre, μου θύμισες κάτι που είχα ξεχάσει!

Λοιπόν και εγώ ψάχνω αλλά δεν μ'αρέσουν τα υφάσματα που έχουν.

Θέλω κανονικά καλύμματα και όχι φορετά του ...ραφιού.

Επίσης θέλω συγκεκριμένο σχέδιο (άρα κατασκευή) το οποίο θα τους το υποδείξω εγώ (δίχρωμα με το σημα της Peugeot στην πλάτη του επιβάτη)

Αμα ξέρετε κανένα χωρίς να Bluegrab θέλω!

If everything seems under control, you're just not going fast enough...
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα
Vini (Nick)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

*** Groupe PSA ***

Τόπος: Athens

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 13 Ιούν 2002, 21:26:49    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Oποιος θέλει να καλύψει το 206 με μαύρο δέρμα bucket Γερμανίας σε καλή τιμή (κάτω από 80000δρχ) μπρος-πίσω να μου πει...

Ξέρω καλό μαγαζί, prive, που ασχολειται με πατρόν πάνω στα αυτοκίνητα για τέλεια εφαρμογή....

Εγώ είχα βάλει στο COUPE μου και όποιος θέλει φωτό μπορώ να του στείλω...φοβερή δουλειά....

Για ποιο φτηνές καταστάσεις...κάτω από 30000δρχ...και για bucket υφασματοδιχρωμίες ξέρω την AUTOFAST....καλή δουλειά, όμορφο αποτέλεσμα....αλλά ύφασμα....

Επίσης νέα πηγή με πολύ καλά πράγματα και φτηνά!!!....δυστυχώς λίγο μακριά...στην Σύρο....αλλά το παληκάρι μας τα στέλνει με αντικαταβολή!!!
Δίχρωμα καλύμματα από οικολογικό δέρμα!!! Παραγγελία στα μέτρα του 206 (τέλεια εφαρμογή) σε χρώματα ΜΑΥΡΟ γυρω-γύρω και στη μέση ΜΠΛΕ (dimip που είσαι?), ΚΟΚΚΙΝΟ (pezomania που είσαι?), ΓΚΡΙ. Τιμή 150 ΕΥΡΩ....εγκατάσταση εύκολη ακόμη και σε βενζινάδικο....
Η πηγή αυτή έχει και άλλα πολλά πράγματα από διάφορα είδη σε πολύ καλές τιμές....

Δεν τα αναφέρω για να μην θεωρηθεί διαφήμιση....
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
Nikel 
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Ένταξη: 30 Μάϊ 2002
Τόπος: Πειραιάς-Κερατσίνι

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 14 Ιούν 2002, 01:06:54    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Re si Vini endiaferomai gia derma (tora oikologiko thanai apo katsika thanai posos me endiaferei arkei na einai kali piotia) dixromia alla anarotiemai POU k'POSO. Dioti ego den thelo apla na ntiso ta kathismata alla kai tis tapetsaries stis portes opos kai to ntoulapaki. Den ksero an katalaves ti ennoo alla an exeis dei CC me derma mesa nomizo pos katalaves.

A CC & a Strong Hair-Gel Are 2 Things That Go Together
Επιστροφή στην κορυφή
Vini (Nick)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

*** Groupe PSA ***

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 14 Ιούν 2002, 07:47:18    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Nikel έγραψε:
Re si Vini endiaferomai gia derma (tora oikologiko thanai apo katsika thanai posos me endiaferei arkei na einai kali piotia) dixromia alla anarotiemai POU k'POSO. Dioti ego den thelo apla na ntiso ta kathismata alla kai tis tapetsaries stis portes opos kai to ntoulapaki. Den ksero an katalaves ti ennoo alla an exeis dei CC me derma mesa nomizo pos katalaves.

Καλημέρα NIKEL....
Κατάλαβα τι θέλεις...θέλεις διχρωμία δέρμα/bucket καλής ποιότητας και χωρίς να δώσεις ένα σωρό λεφτά.....

Προσοχή όμως! Οταν λέμε δέρμα δεν εννοούμε φυσικά για δέρμα του στυλ CONOLLY αλλά δέρμα λεπτό που εφαρμόζει πάνω στα σημεία χωρίς να κάνει τις ζάρες που κάνει το δέρμα....Πάντως σε bucket καθίσματα το θέαμα είναι ΦΟΒΕΡΟ!! Και η διχρωμία ακόμη καλύτερη!!

Λοιπόν όσο για αυτό που ζητάς η λύση των καλυμμάτων που αναφέρω παραπάνω για το φίλο από Σύρο είναι πολύ καλή απλά θα πρέπει να βρεις κάποιο κατάστημα ή βενζινάδικο να στα βάλουν...

Εγώ αυτό που μπορώ να κάνω είναι να ζητήσω φωτογραφία αυτοκινήτου που έχει φτιάξει ώστε να δούμε και το αποτέλεσμα.....Επίσης μπορώ να σου δώσω και το τηλέφωνο του παιδιού να μιλήσετε και μαζί και να του ζητήσεις και ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ αλλο....και όταν λέω ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ το εννοώ!
Επιστροφή στην κορυφή
DimiP 
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!

Peugeot 206xt,Μazda 3MPS,Peugeot 207GT

Ένταξη: 16 Απρ 2002
Τόπος: Πειραιάς

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 14 Ιούν 2002, 08:32:36    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

VINI, οταν λες δερμα bucket , τι ακριβως εννοεις ? γιατι τα καθισματα στο δικο μου δεν ειναι bucket.
μηπως (αυτο με τις 80.000 δρχ) δεν θα εφαρμοζει καλα? η μηπως δεν θα ειναι τοσο ομορφο σε μη bucket καθισμα?
Αν θελεις διευκρινησε το.
Καμια φωτογραφια θα ηταν καλοδεχουμενη στο γνωστο e-mail.

επισης το αλλο με το γυρω-γυρω μαυρο και στη μεση μπλε θα ηταν φο-βε-ρο!!!

Οσο για την Auto fast μονον η δερματινη τους αξιζει κατ'εμέ, το αλλο το υφασμα με την οψη δερματος δε μου αρεσε - ασε που μολις χρησιμοποιηθει θα φυγουν οι ζαρες και το υφασματο-δερμα θα γινει απλο υφασμα - νομιζω.

Επιστροφή στην κορυφή
Vini (Nick)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

*** Groupe PSA ***

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 14 Ιούν 2002, 11:00:08    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

dimp αρχικά να πω ΜΑΚΡΥΑ από όλες τις δερματίνες της AUTOFAST....είναι μούφα εντελώς....είναι τεχνικές όλες με ύφασμα από κάτω και μετά από κάποιο διάστημα ξεφλουδίζουν...

Αξίζει όμως το αντίστοιχο κάλυμμα που έχει σε ύφασμα...αλλά και αυτό θέλει προσοχή γιατί χάνει την ελαστικότητά του...

Τώρα όταν λέω δέρμα bucket εννοώ το δέρμα που παίρνει την μορφή του καθίσματος χωρίς να έχει μαλακά σημεία οπότε στο bucket φαίνεται φοβερά!
Να φανταστείς ότι ράβεται πάνω στο κάθισμα σε ορισμένα σημεία του bucket ώστε να κάνει ακριβώς τα αυλάκια και τα πλαινά ανοίγματα....

Στα άλλα τύπου καθίσματα σε ορισμένους δεν αρέσει γιατί θυμίζει πολύ κατάσταση ΤΑΞΙΤΖΙΔΙΚΗ...

Το μειονέκτημα από τα μαύρα δέρματα είναι ότι το καλοκαίρι ΔΕΝ μπορείς κάτσεις επάνω από την πολύ ζέστη.....

Πάντως ΛΕΕΙ πολύ η διχρωμία....παίρνει άλλο αέρα το εσωτερικό του αυτοκινήτου...

Φωτογραφίες θα ζητήσω και θα τις στείλω....
Επιστροφή στην κορυφή
DimiP 
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 14 Ιούν 2002, 11:29:53    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

μωρε δωσε μου εμενα το sparco model:milano ανακλινομενο των 850$ και δε θελω ουτε δερμα ουτε διχρωμια
αλλα πουντα τα ατιμα τα $ ?

:angel:

Επιστροφή στην κορυφή
Αλεξ@νδρος (Αλέξανδρος)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 14 Ιούν 2002, 23:00:07    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

vini έγραψε:
Oποιος θέλει να καλύψει το 206 με μαύρο δέρμα bucket Γερμανίας σε καλή τιμή (κάτω από 80000δρχ) μπρος-πίσω να μου πει...

Ξέρω καλό μαγαζί, prive, που ασχολειται με πατρόν πάνω στα αυτοκίνητα για τέλεια εφαρμογή....

Εγώ είχα βάλει στο COUPE μου και όποιος θέλει φωτό μπορώ να του στείλω...φοβερή δουλειά....

Για ποιο φτηνές καταστάσεις...κάτω από 30000δρχ...και για bucket υφασματοδιχρωμίες ξέρω την AUTOFAST....καλή δουλειά, όμορφο αποτέλεσμα....αλλά ύφασμα....

Επίσης νέα πηγή με πολύ καλά πράγματα και φτηνά!!!....δυστυχώς λίγο μακριά...στην Σύρο....αλλά το παληκάρι μας τα στέλνει με αντικαταβολή!!!
Δίχρωμα καλύμματα από οικολογικό δέρμα!!! Παραγγελία στα μέτρα του 206 (τέλεια εφαρμογή) σε χρώματα ΜΑΥΡΟ γυρω-γύρω και στη μέση ΜΠΛΕ (dimip που είσαι?), ΚΟΚΚΙΝΟ (pezomania που είσαι?), ΓΚΡΙ. Τιμή 150 ΕΥΡΩ....εγκατάσταση εύκολη ακόμη και σε βενζινάδικο....
Η πηγή αυτή έχει και άλλα πολλά πράγματα από διάφορα είδη σε πολύ καλές τιμές....

Δεν τα αναφέρω για να μην θεωρηθεί διαφήμιση....

Σιγα Vini σιφουνα μας εκανες ανω κατω
α.Δερμα κατω απο 80000?? Question Question Question Question
β.Διευθυνση της aUTOFAST?
γ.Τι ειναι το οικολογικο δερμα?Το μπλέ ειναι ελεκτρικ η αρζαν?(μα τι λεω παλι?).

Επιστροφή στην κορυφή
Vini (Nick)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

*** Groupe PSA ***

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 15 Ιούν 2002, 07:45:27    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

alexandros έγραψε:

Σιγα Vini σιφουνα μας εκανες ανω κατω
α.Δερμα κατω απο 80000?? Question Question Question Question
β.Διευθυνση της aUTOFAST?
γ.Τι ειναι το οικολογικο δερμα?Το μπλέ ειναι ελεκτρικ η αρζαν?(μα τι λεω παλι?).

Kαλημέρα στο team!

1. Αλέξανδρε...δεν είναι το κλασικό δέρμα που έχουν τα ΠΑΝΑΚΡΙΒΑ αυτοκίνητα, το μαλακό που κάνει ζάρες....Αυτό που λέω είναι σαν το δέρμα του Gti το λεπτό που τεντώνεται και παίρνει την μορφή του καθίσματος και είναι ποιο σκληρό. Δεν είναι ελληνικό αλλά Γερμανικό με πιστοποίηση και άριστη ποιότητα. Πολύ το θεωρούν και δερματίνη επειδή δεν είναι το κλασικό αλλά πιστεψέ με το αποτέλεσμα είναι πολύ καλό...

2 Αutofast ... Καραθεωδωρή
είναι κάθετος στην Κατεχάκη πριν βγεις Μεσογείων...

3. Το οικολογικό δέρμα φαντάζομαι ότι είναι δέρμα τεχνικό δηλαδή δεν είναι φυσικό....φαντάζομαι ότι θα είναι κάτι σαν την δερματίνη....Δυστυχώς δεν το έχω δει απο κοντά για να έχω καλύτερη άποψη...
Επιστροφή στην κορυφή
Nikel 
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 01 Ιούλ 2002, 01:36:39    Θέμα δημοσίευσης: Δερμάτινο σαλόνι και καθαρισμός εσωτερικού Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Akouo protasis:
Idea Nai i Oxi sto dermatino saloni?
Ean Oxi giati? (ektos tis timis, tou oti tha kaei o kolos Embarassed to kalokairi & tha glistras oligon ti)
Ean Nai:
Idea Derma i dermatini?
Idea Pou kai poso?

Επιστροφή στην κορυφή
christhehealer (Celebrity)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Jazzmobile

Ένταξη: 19 Ιούν 2002
Τόπος: Αθήνα - Γκύζη

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 01 Ιούλ 2002, 16:31:29    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Kατά, για τους λόγους που περιγράφεις φίλε Nikel αλλά και γιατί χρειάζονται και πολύ προσοχή, plus συντήρηση κάθε χρόνο, όπως όλα τα δερμάτινα είδη.

Πάντως αν θες να κάνεις την κίνηση, πήγαινε στην Cononly (Mεσογείων, απέναντι από το Σωτηρία), ασυζητητί οι καλύτεροι στο είδος τους. Yπολόγιζε μισό εκατομύριο περίπου (περσινή τιμή).

Επιστροφή στην κορυφή
Vini (Nick)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

*** Groupe PSA ***

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 01 Ιούλ 2002, 17:09:35    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Αξίζει το κόπο τόσα λεφτά για δέρμα που κατά την πώληση δεν θα κερδίσεις μία?

χμμμ...πιστεύω πως όχι....

ακόμη και η δερματίνη δεν πολυαξίζει....ξέρω από πρώτο χέρι....είμαι παθών.... Πάντως όσοι έχουν ΓΥΝΑΙΚΑ θα συμβούλευα όχι στο ΔΕΡΜΑ και στην ΔΕΡΜΑΤΙΝΗ....
Δεν έχω κάτι με τα θηλυκά (το αντίθετο μάλλον) αλλά ορισμένα πράγματα δεν τα κατανοούν εύκολα.... Wink Wink Wink Rolling eyes Rolling eyes Rolling eyes

Αν θέλεις μπορώ να σου εξηγήσω τους λόγους .... Wink Wink
Επιστροφή στην κορυφή
Αλεξ@νδρος (Αλέξανδρος)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 01 Ιούλ 2002, 17:17:46    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

μηπως θα σε βολευε κατι σαν του quicksilver?

Τι υπονοεις Vini?(σκρτς,πρτς) Embarassed

Επιστροφή στην κορυφή
Vini (Nick)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

*** Groupe PSA ***

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 01 Ιούλ 2002, 17:29:20    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΑΠΟ ΑΣΤΕΙΟ..........

Ετσι είναι ο Ελληνας....ο γνωστός Έλληνας....
Φιλαράκια....σκεφτείτε και προβληματιστείτε....Vini speaking.... Wink Wink Wink

Mετά από ένα ΗΟΤ DOG μπάνιο στην καυτή την αμμουδιά βάλτε την Ελληνίδα Φρατζέσκα στο δέρμα να κάτσει (όπως είναι αλατισμένη και πιπεράτη) και αν έχετε και κανένα παιδάκι τότε καλύτερα! Βάλτε το πίσω....και ξαφνικά το δέρμα (το καλό, το όμορφο, το έτσι) θα αλλάξει χρώμα! Χαμαιλέων το δέρμα σου λέω!...
Τώρα? Μιλάμε ή Κλ8Oν8Oυμ:P ? ? ?

Και την επομένη....ραντεβού στου CONOLLY....για άλλες 500ευρώπες....

Αλλά εσείς ακούτε τους Πανούτσους και τους Καρπετόπουλους....ο γνωστός ο Ελληνας....ο ετσι ο γιουβέτσι.....

Φιλαράκια....σκεφτείτε και προβληματιστείτε....Vini speaking.... Wink Wink Wink
Επιστροφή στην κορυφή
DimiP 
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 01 Ιούλ 2002, 18:21:16    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

VINI, Η ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΣΟΥ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΟΒΑΡΗ!
ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΛΑ ΜΗΝ ΑΝΥΣΗΧΕΙΣ!
ΘΑ ΣΟΥ ΠΕΡΑΣΕΙ. ΑΠΛΑ ΜΠΕΣ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ(ΜΗΝ ΚΑΘΕΣΑΙ ΣΤΟΝ ΗΛΙΟ ΜΕΤΕΤΟΙΕΣ ΖΕΣΤΕΣ) ΚΑΙ ΑΝΟΙΞΕ ΤΟ ΑΙΡCONDITION.\
ΠΙΕΣ ΚΑΙ ΛΙΓΟ ΝΕΡΑΚΙ ΚΑΙ ΘΑ ΣΟΥ ΠΕΡΑΣΕΙ
ΑΝΤΕ ΠΑΙΔΑΚΙ ΜΟΥ ΓΙΑΤΙ ME ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΓΡΑΦΕΙΣ ΚΑΤΙ ΣΑΝ ΗΛΙΑΣΗ ΜΟΥ ΚΑΝΕΙ.
ΣΩΣΤΤΟΟΟΟΣΣΣΣΣ>?

ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟ ΣΑΛΟΝΙ ΤΟ ΔΕΡΜΑΤΙΝΟ , ΑΞΙΖΕΙ ΜΟΝΟ ΑΝ ΔΕΝ ΕΧΕΙς ΣΥΝΟΔΗΓΟ (ΚΑΒΑΛΑΣ ΤΟ 206 ΜΟΝΟΣ ΣΟΥ) ΚΑΙ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΧΕΙΜΩΝΑς.
ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ, ΤΑ ΜΠΑΝΙΑ, ΚΑΙ Η ΠΟΛΥΚΟΣΜΙΑ ΒΛΑΠΤΟΥΝ ΣΟΒΑΡΑ ΤΟ ΔΕΡΜΑ.

Επιστροφή στην κορυφή
Vini (Nick)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

*** Groupe PSA ***

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 01 Ιούλ 2002, 18:25:11    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

DIMIP έγραψε:
VINI, Η ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΣΟΥ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΟΒΑΡΗ!
ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΛΑ ΜΗΝ ΑΝΥΣΗΧΕΙΣ!
ΘΑ ΣΟΥ ΠΕΡΑΣΕΙ. ΑΠΛΑ ΜΠΕΣ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ(ΜΗΝ ΚΑΘΕΣΑΙ ΣΤΟΝ ΗΛΙΟ ΜΕΤΕΤΟΙΕΣ ΖΕΣΤΕΣ) ΚΑΙ ΑΝΟΙΞΕ ΤΟ ΑΙΡCONDITION.\
ΠΙΕΣ ΚΑΙ ΛΙΓΟ ΝΕΡΑΚΙ ΚΑΙ ΘΑ ΣΟΥ ΠΕΡΑΣΕΙ
ΑΝΤΕ ΠΑΙΔΑΚΙ ΜΟΥ ΓΙΑΤΙ ME ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΓΡΑΦΕΙΣ ΚΑΤΙ ΣΑΝ ΗΛΙΑΣΗ ΜΟΥ ΚΑΝΕΙ.
ΣΩΣΤΤΟΟΟΟΣΣΣΣΣ>?

ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟ ΣΑΛΟΝΙ ΤΟ ΔΕΡΜΑΤΙΝΟ , ΑΞΙΖΕΙ ΜΟΝΟ ΑΝ ΔΕΝ ΕΧΕΙς ΣΥΝΟΔΗΓΟ (ΚΑΒΑΛΑΣ ΤΟ 206 ΜΟΝΟΣ ΣΟΥ) ΚΑΙ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΧΕΙΜΩΝΑς.
ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ, ΤΑ ΜΠΑΝΙΑ, ΚΑΙ Η ΠΟΛΥΚΟΣΜΙΑ ΒΛΑΠΤΟΥΝ ΣΟΒΑΡΑ ΤΟ ΔΕΡΜΑ.

Άλλος γύρισε από διακοπές....δεν γύρισα εγώ....

Εγώ μάλλον έχω πάθει από "ηλίαση" γραφείου.... Exclamation Rolling eyes
Επιστροφή στην κορυφή
Byron206 (Αρης)
Δραστήριο μέλος
Δραστήριο μέλος

Peugeot 206 1.6 (16v) GTi (2003)

Ένταξη: 06 Ιούν 2002
Τόπος: Αθήνα Βύρωνα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 01 Ιούλ 2002, 21:47:53    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

ΠΑΝΤΩΣ ΕΓΩ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑ ΑΝ ΑΠΑΝΤΗΣΕ ΚΑΝΕΙΣ ΣΤΗΝ ΕΡΩΤΗΣΗ ΤΟΥ ΦΙΛΟΥ ΜΑΣ..........

BYRON206
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email MSN Messenger
Nikel 
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 02 Ιούλ 2002, 01:15:09    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

BYRON206 έγραψε:

Auto ksanapesto...Ase to leo ego gia sena
Ekserite o filos christhehealer

BYRON206 έγραψε:

:scrambleup: :changes: :smilecolros: :changes: :scrambleup:

Επιστροφή στην κορυφή
Vini (Nick)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

*** Groupe PSA ***

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 02 Ιούλ 2002, 06:54:39    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Καλημέρα
Επειδή μάλλον δεν καταλάβατε τι εννοούσα στο προηγούμενο post μου...εξηγούμαι....

Ο κακός αντίπαλος του δέρματος & της δερματίνης είναι το αλάτι....Τρώει το δέρμα, το ξεφλουδίζει, το θαμπώνει ακόμη και του αλλάζει το χρώμα αν είναι βαμμένο (που όλα τα δέρματα είναι βαμμένα)....

Η Ελλάδα έχει πολύ αλάτι....π.χ. ρούχα, σώμα μετά από ένα μπάνιο, ιδρώτας, ατμόσφαιρα κοντά στην θάλασσα....Αυτά μαζί με την ζέστη & την υγρασία σπάνε το δέρμα....το καταστρέφουν..... Είναι πολύ δύσκολο να συντηρήσεις ένα δέρμα....

Μπορείτε να κάνετε ένα απλό πείραμα (οι περισσότεροι θα το έχουν δει) με το δέρμα που στεγνώνουμε το αυτοκίνητο μετά από πλύσιμο....όποιος καταφέρει και κρατήσει το δέρμα σε καλή κατάσταση πάνω από 6μηνο είναι τυχερός....

Απλά αυτό ανέφερα....
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση όλων των Δημοσιεύσεων που έγιναν πριν από:   
Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Εσωτερικό και Αμάξωμα Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες
Μετάβαση στη σελίδα 1, 2, 3, 4, 5, 6  Επόμενη
Σελίδα 1 από 6

Μετάβαση στη:  
Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Δ.Συζήτησης