Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας |
Τουρ με τα 206 μας..... |
Είμαι ήδη εκεί και σας περιμένω πίνοντας ζεστό καφέ!!! |
|
29% |
[ 5 ] |
Μέσα, αλλά το οικονομικό........να κάνουμε κάτι γιαυτό? |
|
11% |
[ 2 ] |
Αν με βολεύει το ΣΚ θα έρθω σίγουρα |
|
35% |
[ 6 ] |
Ε..να ....και....που.....μμμμμ......θα δούμε..... |
|
11% |
[ 2 ] |
Δεν το βλέπω ....... |
|
5% |
[ 1 ] |
Είστε ένα μάτσο κόπανοι και σας έχω χεσ...ς |
|
0% |
[ 0 ] |
Αν είναι ο Μίλτος εγώ δεν έρχομαι!!! |
|
5% |
[ 1 ] |
Αμα δεν πέσει παντόφλα.... |
|
0% |
[ 0 ] |
|
Σύνολο Ψήφων : 17 |
|
Συγγραφέας |
Μήνυμα |
pduke (Πάνος) Έχω ξεφύγει !!!

206 GT 2.0 16V
Ένταξη: 17 Ιούλ 2002 Δημοσιεύσεις: 1311 Τόπος: Scholarington(Duke of..)
|
Δημοσιεύθηκε: Τετ 06 Νοέ 2002, 11:21:46 Θέμα δημοσίευσης: Ας αρχίσει ο τουρισμός!!!! |
|
|
Αχεμ αχεμ,
Χωρίς καμία συνενόηση με τους administrators αλλά με διάθεση καλοφουσκωμένου ποτάμούπου παρασύρει ότι βρει μπροστά του προτείνω...:
ΝΑ ΑΡΧΊΣΕΙ Ο ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ,ΤΟ ΚΛΑΜΠ ΝΑ ΒΓΕΙ ΑΠΟ ΤΟ ΚΥΒΕΡΝΟΚΑΒΟΥΚΙ ΤΟΥ ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΤΟ ΤΑΞΙΔΙ ΓΙΑ ΤΟ ΤΑΞΙΔΙ .....
Η πρόταση έχει τις εξής παραλλαγές :
1.α)Εκδρομή στο πήλιο με tour σε πολλά μέρη του.
Συνάντηση στο Βόλο και ομαδική τουριστική ανάβαση.(ο σκοπός δεν είναι τα γκάζια,ΠΡΟΣΟΧΗ,πολλοί τρελοί μαζί παρασύρονται και δεν είμαστε για τέτοια).
β)διανυκτέρευση σε ξενώνα με κιθάρες, τζάκια,ζάντες ,λάστιχα και ότι άλλο κάνει τον καθένα πιο χαμογελαστό γύρω από τη φωτιά!!
γ)Ατελείωτες διαδρομές ,κουβέντες και φαγητά κατα τη διάρκεια της ημέρας
δ)επιστροφή κυριακή κατά ομάδες.
ε)θα είναι ο Μίλτος να τον γνωρίσετε!!!!!!ναι ναι αυτός ο Μύθος του 206club...Γατί παντού υπάρχει ένας μύθος!!!
2.α)Εκδρομή στο περτούλι με διαμονή στην Ελάτη ή στο Περτούλι.Τοπία απίστευτα,διαδρομές ονειρεμένες και γλυκά του κουταλιού να γλύφεσαι δυο μέρες!!!Το ίδιο θέμα με το πρώτο,κουβέντα και καλή παρέα.
3.Θα ήταν ίσως καλύτερο(απλά δεν γνωρίζω μέρη που να βολεύουν νότιους....)να μέναμε σε καταφύγια(χαμηλα σε υψόμετρο) για να μην τεθεί θέμα κόστους.Ένα που ξέρω είναι στα Πιέρια.Πάντος σαν γκρουπ θα πετύχουμε τιμές.
Για να σας δω.....
GT όπως Μέγας Τουρίστας
Don't forget the boogie ... and those marvellous bastards ! |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
Sidobre (Τάσος) Πρόεδρος - Webmaster

Peugeot 206 XS evo2
Ένταξη: 12 Απρ 2002 Δημοσιεύσεις: 6846 Τόπος: Αθήνα
|
Δημοσιεύθηκε: Τετ 06 Νοέ 2002, 11:37:53 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Ωραίο, συμφωνώ και επαυξάνω.
Είναι μία από τις κινήσεις που είναι στα άμεσα σχέδια να γίνουν.
Ωραίο και το μέρος συμφωνώ απόλυτα αν δεν το βρίσκουν μακρυά οι άλλοι.
1. Θα πρέπει να συμφωνήσουμε σε ημερομηνία που να συμφωνούν και οι υπόλοιποι. Για αυτό το Σ/Κ π.χ. είναι δύσκολο να αποφασιστεί λόγο λίγου χρόνου και απόφασης.
Ετσι θα πρέπει να βρούμε ημερομηνία που να μπορούν όσο το δυνατόν περισσότεροι.
2. Θα πρέπει να κανονιστεί/οργανωθεί άψογα για να μην υπάρξουν προβλήματα.
3. Τελος πάντων αν συμφωνούν όλοι για το Turing, τότε τα κανονίζουμε.
If everything seems under control, you're just not going fast enough... |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
Ady (Αδριανός) Έχω ξεφύγει !!!

Peugeot 206 1.4 (8V) XS (2001)
Ένταξη: 03 Σεπ 2002 Δημοσιεύσεις: 1468 Τόπος: Αθήνα - Ν. Ερυθραία
|
Δημοσιεύθηκε: Τετ 06 Νοέ 2002, 12:21:50 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Μην τολμήσετε να κανονίσετε κάτι τέτοιο μεταξύ 24 Νοεμβρίου και 4 Δεκεμβρίου γιατί θα είμαι στο Λονδίνο και θα σας φάω ζωντανούς !!!!
Κατά τ' άλλα είμαι ήδη εκεί και σας περιμένω πίνοντας ζεστό καφέ!!!
Τσαφ...τσουφ...τσαφ...τσουφ... |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
Vini (Nick) Έχω ξεφύγει !!!

*** Groupe PSA ***
Ένταξη: 12 Απρ 2002 Δημοσιεύσεις: 3374 Τόπος: Athens
|
Δημοσιεύθηκε: Τετ 06 Νοέ 2002, 12:52:19 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Eπειδή Είμαι ήδη εκεί και σας περιμένω πίνοντας ζεστό καφέ!!! , είμαι
Μέσα, αλλά το οικονομικό........να κάνουμε κάτι γιαυτό?
Και Αν με βολεύει το ΣΚ θα έρθω σίγουρα...
Αλλά αν πουν οι άλλοι, Ε..να ....και....που.....μμμμμ......θα δούμε.....
Οπότε τότε, Δεν το βλέπω .......
Γιατί εάν ΔΕΝ πείτε κάτι τότε Είστε ένα μάτσο κόπανοι και σας έχω χεσ...ς
Και στην τελική Αν είναι ο Μίλτος εγώ δεν έρχομαι!!!
Και Αμα δεν πέσει παντόφλα.... τελικά δεν θα γίνει τίποτα.....
Τι να ψηφίσω??
Σοβαρά τώρα...
Προσωπικά, δύσκολα θα έρθω....οι λόγοι είναι καθαρά προσωπικοί.... |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |

206 GT 2.0 16V
|
Δημοσιεύθηκε: Τετ 06 Νοέ 2002, 13:01:34 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Vini έγραψε: | Eπειδή Είμαι ήδη εκεί και σας περιμένω πίνοντας ζεστό καφέ!!! , είμαι
Μέσα, αλλά το οικονομικό........να κάνουμε κάτι γιαυτό?
Και Αν με βολεύει το ΣΚ θα έρθω σίγουρα...
Αλλά αν πουν οι άλλοι, Ε..να ....και....που.....μμμμμ......θα δούμε.....
Οπότε τότε, Δεν το βλέπω .......
Γιατί εάν ΔΕΝ πείτε κάτι τότε Είστε ένα μάτσο κόπανοι και σας έχω χεσ...ς
Και στην τελική Αν είναι ο Μίλτος εγώ δεν έρχομαι!!!
Και Αμα δεν πέσει παντόφλα.... τελικά δεν θα γίνει τίποτα.....
Τι να ψηφίσω??
Σοβαρά τώρα...
ΑΑΑΑΑΑΑΑΑχαχαχαχαχαχαχαχαχα!!!είσαι ωραίος..........αλλά θα έρθεις θες δε θες..........
GT όπως Μέγας Τουρίστας
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
Ady (Αδριανός) Έχω ξεφύγει !!!

Peugeot 206 1.4 (8V) XS (2001)
Ένταξη: 03 Σεπ 2002 Δημοσιεύσεις: 1468 Τόπος: Αθήνα - Ν. Ερυθραία
|
Δημοσιεύθηκε: Τετ 06 Νοέ 2002, 13:38:20 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Vini έγραψε: |
Σοβαρά τώρα...

Τσαφ...τσουφ...τσαφ...τσουφ... |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
Vaggelis (Βάγγος - Ιδρυτικό μέλος) Έχω ξεφύγει !!!

Peugeot 206 1.4 (8V) XR (2000)
Ένταξη: 10 Οκτ 2002 Δημοσιεύσεις: 1865 Τόπος: Αμπελογκάρντεν
|
Δημοσιεύθηκε: Τετ 06 Νοέ 2002, 13:46:57 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Κανονίστε μέρα και ώρα και θα είμαι εκεί. Ήδη φαντάζομαι την "φάλαγγα" που θα σχηματίσουν τα 206 στην εθνική.
Προσοχή! Εκεί που θα πάμε να μην έχει χιόνι και κολλήσουν οι "σαύρες"... (γιατί μέχρι να το οργανώσουμε, θα πιάσουν τα χιόνια στα βουνά)
  |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
christhehealer (Celebrity) Έχω ξεφύγει !!!

Jazzmobile
Ένταξη: 19 Ιούν 2002 Δημοσιεύσεις: 3066 Τόπος: Αθήνα - Γκύζη
|
Δημοσιεύθηκε: Τετ 06 Νοέ 2002, 16:15:40 Θέμα δημοσίευσης: Re: Ας αρχίσει ο τουρισμός!!!! |
|
|
Χωρίς καμία συνενόηση με τους administrators
Eλπίζω να το συζήτησες με τον Miltella.
ΝΑ ΑΡΧΊΣΕΙ Ο ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ,ΤΟ ΚΛΑΜΠ ΝΑ ΒΓΕΙ ΑΠΟ ΤΟ ΚΥΒΕΡΝΟΚΑΒΟΥΚΙ ΤΟΥ ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΤΟ ΤΑΞΙΔΙ ΓΙΑ ΤΟ ΤΑΞΙΔΙ .....
Σαν βγεις στον πηγαιμό για την Iθάκη
είσαι τόσο μ@$%^κας που θα βρεθείς στην Θράκη.
Η πρόταση έχει τις εξής παραλλαγές :
1.α)Εκδρομή στο πήλιο με tour σε πολλά μέρη του.
Kαλή πρόταση. Tην αποδέχομαι. Bουρ για Πήλιο λοιπόν. Tην ακριβή διαδρομή θα την κοιτάξω το βράδυ
Συνάντηση στο Βόλο και ομαδική τουριστική ανάβαση.
... και στάση για ιερό προσκύνημα στο Nαό του Aι Γιάννη
(ο σκοπός δεν είναι τα γκάζια,ΠΡΟΣΟΧΗ,πολλοί τρελοί μαζί παρασύρονται και δεν είμαστε για τέτοια).
Aρχίσαμε τα KO KO KO!!!!!!!
β)διανυκτέρευση σε ξενώνα με κιθάρες,
Mυρίζομαι Kακοφωνίξ. Ήταν ένα μικρό γαλατικό χωριό που οδηγούσαν όλοι 206
τζάκια,ζάντες ,λάστιχα και ότι άλλο κάνει τον καθένα πιο χαμογελαστό γύρω από τη φωτιά!!
Poliths κάνε κάτι να γλυτώσουμε από τους παντρεμένοι και τους Kακοφωνίξ.
γ)Ατελείωτες διαδρομές ,κουβέντες και φαγητά κατα τη διάρκεια της ημέρας
Kαλά τις διαδρομές τις έχω έτοιμες. Pάλυ κένταυρος το σύνθημα. Φαγητό στον Πολίτη.
δ)επιστροφή κυριακή κατά ομάδες.
Kαι άμα δεν θέλω να γυρίσω;
ε)θα είναι ο Μίλτος να τον γνωρίσετε!!!!!!ναι ναι αυτός ο Μύθος του 206club...Γατί παντού υπάρχει ένας μύθος!!!
Tον ξέρουμε, αλλά να τον ξαναδούμε.
2.α)Εκδρομή στο περτούλι με διαμονή στην Ελάτη ή στο Περτούλι.Τοπία απίστευτα,διαδρομές ονειρεμένες και γλυκά του κουταλιού να γλύφεσαι δυο μέρες!!!
Για τις διαδρομές δεν θα το ξαναπώ. Για τα γλυκά μετά από κανα κοψίδι και καμιά στέρνα τσίπουρο.
Nα μην ξεχάσω να φέρω και καμιά ντραμιτζάνα, γιατί οι φιλοί μου δεν θα με συγχωρέσουν ποτέ. Nα πάω στην πηγή και να μην φέρω τίποτα.
3.Θα ήταν ίσως καλύτερο(απλά δεν γνωρίζω μέρη που να βολεύουν νότιους....)να μέναμε σε καταφύγια(χαμηλα σε υψόμετρο) για να μην τεθεί θέμα κόστους.Ένα που ξέρω είναι στα Πιέρια. Kαι ένα στα Tρία Πέντε Πηγάδια... νάτο σιγά σιγά έρχεται. 1ο Tour του 206club στη Xαλκιδική.
Πάντος σαν γκρουπ θα πετύχουμε τιμές.
Kαι κανένα αγριογούρουνο στα κάρβουνα άμα πετύχουμε, εγώ θα το τιμήσω.
Για να σας δω.....
... στο Πήλιο λοιπόν. 17/11 είναι καλά;
 |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |

206 GT 2.0 16V
|
Δημοσιεύθηκε: Τετ 06 Νοέ 2002, 17:18:56 Θέμα δημοσίευσης: Re: Ας αρχίσει ο τουρισμός!!!! |
|
|
παραβλέπω τα μ*^%$*ας , τα κοκο και τα περί κακοφωνιξ(γιατί αλλιώς θα σε λιώσω στον τερλέγκα και θα πηδήξουμε και οι δύο από κανα γκρεμό πηλιότικο!!!!) και κρατώ την καλή σου διάθεση μπας και το κάνουμε το ταξιδάκι!!!
κακομαθημένε μπλουζάκια!!!!!!θα σου φέρω και Ηλία!!!!
GT όπως Μέγας Τουρίστας
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
Nikel Έχω ξεφύγει !!!

Ένταξη: 30 Μάϊ 2002 Δημοσιεύσεις: 1054 Τόπος: Πειραιάς-Κερατσίνι
|
Δημοσιεύθηκε: Τετ 06 Νοέ 2002, 19:10:53 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Αν με βολεύει το ΣΚ, εχω στρωσει το αυτοκινητο μου (διοτι το τουρμπιζω) και μπορει και η γυναικα μου (διοτι τα τζακια και οι κιθαρουλες καλα αλλα τα ζεστα σεντονια ακομα καλυτερα ) θα έρθω σίγουρα 
A CC & a Strong Hair-Gel Are 2 Things That Go Together |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |

206 GT 2.0 16V
|
Δημοσιεύθηκε: Τετ 06 Νοέ 2002, 19:17:15 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Ρε όχι γιαυτό το ΣΚ!!!!είπαμε ,αλλά να οργανωθούμε!!!!
Άσε που άμα το τουρμπίζει ο νικελένιος πρέπει να του ρίξω κι εγώ τίποτα επάνω!!!Μην έρθουμε έτσι....με άδεια χέρια!!! :D
GT όπως Μέγας Τουρίστας
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
christhehealer (Celebrity) Έχω ξεφύγει !!!

Jazzmobile
Ένταξη: 19 Ιούν 2002 Δημοσιεύσεις: 3066 Τόπος: Αθήνα - Γκύζη
|
Δημοσιεύθηκε: Τετ 06 Νοέ 2002, 22:28:54 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
pduke έγραψε: | (γιατί αλλιώς θα σε λιώσω στον τερλέγκα και θα πηδήξουμε και οι δύο από κανα γκρεμό πηλιότικο!!!!) |
Να τα ξεχάσεις αυτά. Κρατάω τον Ηλία (έχω άπαντα, εκτός από δυο -το "they call me EZ" και ένα που έπαιζε με ένα jazz group, εποχή αμέσως μετά Blues Gang-, που βγήκαν όταν ήμουν στρακατιώτης και δεν τα βρήκα ποτέ μετά), βάζω στο κουντού το "Off the box" για να είμαι μέσα στο θέμα και ξεκινώ...
Eάν πάρω σαν αφετηρία το Βόλο έχουμε και λέμε....
Βόλος - Στεφανοβίκι - Κανάλια - Κερασιά - Βόλος
Περί της λίμνης Κάρλας για καμπίσιους, τουρμπάτους κ.α. Μην τους αρχίσουμε με τα δύσκολα.
Μετά Βόλος - Πορταριά - Μακρινίτσα - Πορταριά - Χάνια - Ζαγορά - Μακρυράχη - Ανήλιο - Κισσό - Μούρεσι - Τσαγκαράδα - Ξουρίχτι - Λαμπινού - Μηλιές - Βυζίτσα - Βόλο.
Ο γύρος του Πηλίου δεν σας είπα και τίποτα φοβερό.
Εάν όμως κάνεις την διαδρομή ανάποδα και αντί για Bυζίτσα φτάσεις μέχρι Καλά Νερά και από εκεί πας Μηλιές και από Μούρεσι για Μακρυράχη πας μέσω Αγ. Δημητρίου είναι η διαδρομή του Ράλυ Κένταυρος. Ή μια απ' όλες τέλος πάντων, γιατί την αλλάζουνε κατά καιρούς.
Πανοδούκα μου ήθελα να βάλω Ελάτη και Πετρούλι αλλά παρόλη την καλή διάθεση τα πιο καντινά που βρήκα σε Ελάτη και Πετρούλι ήταν πίσω από τον Όλυμπο. Εκεί στα Πιέρια. Πες μου τώρα φταίω εγώ άμα ξαναπώ για τη Θράκη τίποτα; Μίλτο έχε τον από κοντά όταν θα έρχεστε γιατί θα τον ψάχνουμε μέσω Ερυθρού Σταυρού, αυτόν.
Προτείνω εκίνηση Παρασκευή βράδυ κατά τις 6,00 για να μην χάσουμε το Σάββατο και ημερομηνίες Σαββατοκύριακων
16-17/11
23-24/11
30/11 - 01/12
Ακούω γνώμες, αλλαγές , και αυτόν που είπε ότι ψάχνω για διαδρομές.
Και μόλις τώρα είδα το post του Nikel δεν μπορώ να μην το σχολιάσω, να γίνει λίγο χαβαλές. Εκδρομή κανονίζουμε.
εχω στρωσει το αυτοκινητο μου (διοτι το τουρμπιζω) νατα τα ΚΟ ΚΟ ΚΟ αλλά αυτός ακούει Γεωργίου, δεν ακούει Πανουτσοκαρπετόπουλους που ακούω εγώ. Γι' αυτό αγορίνα μου σου έβαλα και Λίμνη Κάρλα. Για να γουστάρεις στο ισιάδι, τα τουρμπίσια αλόγατα.
Αν με βολεύει το ΣΚ........ και μπορει και η γυναικα μου Εδώ πήγαμε στην κατηγορία "παντόφλα". Την κάνω με βαριά άλματα και δεν λέω τίποτα.
διοτι τα τζακια και οι κιθαρουλες καλα αλλα τα ζεστα σεντονια ακομα καλυτερα Εάν βρεις τα ζεστά σεντόνια μετά από μια στέρνα τσίπουρο είσαι ΤΕΡΑΣΤΙΟΣ. Προσκυνώ το μεγαλείο του ανδρός.
 |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
Nikel Έχω ξεφύγει !!!

|
Δημοσιεύθηκε: Πεμ 07 Νοέ 2002, 01:39:36 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
christhehealer έγραψε: |
Και μόλις τώρα είδα το post του Nikel δεν μπορώ να μην το σχολιάσω, να γίνει λίγο χαβαλές. Εκδρομή κανονίζουμε.
εχω στρωσει το αυτοκινητο μου (διοτι το τουρμπιζω) νατα τα ΚΟ ΚΟ ΚΟ αλλά αυτός ακούει Γεωργίου, δεν ακούει Πανουτσοκαρπετόπουλους που ακούω εγώ. Γι' αυτό αγορίνα μου σου έβαλα και Λίμνη Κάρλα. Για να γουστάρεις στο ισιάδι, τα τουρμπίσια αλόγατα.
Αν με βολεύει το ΣΚ........ και μπορει και η γυναικα μου Εδώ πήγαμε στην κατηγορία "παντόφλα". Την κάνω με βαριά άλματα και δεν λέω τίποτα.
διοτι τα τζακια και οι κιθαρουλες καλα αλλα τα ζεστα σεντονια ακομα καλυτερα Εάν βρεις τα ζεστά σεντόνια μετά από μια στέρνα τσίπουρο είσαι ΤΕΡΑΣΤΙΟΣ. Προσκυνώ το μεγαλείο του ανδρός. |
Αφου θες χαβαλε θα τον εχεις:
Ta ΚΟ-ΚΟ-ΚΟ μπορει να τα ακουσουμε...απο πιο αυτοκινητο δεν ξερω ομως Ακου μαγκα...η μπαλα στο μπακλαβωτο...Γεωργιου speaking
Moυ μιλησες για παντοφλα πραγμα που δεν ισχυει μιας και αγαπαω αρκετα την γυναικα μου ωστε να την παρατησω να περναω εγω καλα ξερωντας οτι εκεινη περναει χαλια...Να δεχτω ομως για λιγο την περιπτωση που προωθεις πως τρωω παντοφλα...πες λοιπον οτι αδιαφορω για την πολυσυζητημενη παντοφλα και ερχομαι μονος, λυσε μου ρε γιατρε ενα προβλημα...Εγω στον καθαρο αερα κατι παθαινω και θελω νααα....βρες μου λοιπον εσυ καποια να μου κατσει και εγω ερχομαι και χωρις γυναικα! Να την φαω την παντοφλα αλλα να υπαρχει λογος!
Μια στερνα τσιπουρο??? Ρε συ δεν ειπαμε αλκοολ και οδηγηση δεν πανε παρεα??? Και μην μου πεις πως θα τα πιουμε στο ξενοδοχειο... Ασε που αν παμε θα ειμαστε αρκετοι για να δινουμε στους φιλους μας τους μπατσους στοχο...ΑΡΑ τα σεντονια μου θα τα βρω και θα ειναι ΚΡΥΑ μιας και δεν το βλεπω να δινεις λυση στην περιπτωση που θα ερθω μονος...
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
Miltellas (Μίλτος) Έχω ξεφύγει !!!

Peugeot 206 1.6 16V XSM 2001
Ένταξη: 24 Μάϊ 2002 Δημοσιεύσεις: 3657 Τόπος: Θεσσαλονίκη
|
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |

206 GT 2.0 16V
|
Δημοσιεύθηκε: Πεμ 07 Νοέ 2002, 10:08:04 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Ρε Χρηστάρα το Πετρούλι που το βρήκες???
Στο περτούλι λέω και ελάτη,δίπλα στα τρίκαλα!!!!Έχει τόσο στροφιλίκι εκεί,που θα μας πέσουν τα μπουλόνια!!
Πάντως το πήλιο φαντάζει σαφώς καλύτερο για να λέμε την αλήθεια.
επανέρχομαι after work
GT όπως Μέγας Τουρίστας
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
Rally (Γιάννης) Μέλος

106 RALLYE 16v
Ένταξη: 15 Οκτ 2002 Δημοσιεύσεις: 138 Τόπος: Καλλιθεα-Αθηνα
|
Δημοσιεύθηκε: Πεμ 07 Νοέ 2002, 10:26:53 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Nikel έγραψε: | christhehealer έγραψε: |
διοτι τα τζακια και οι κιθαρουλες καλα αλλα τα ζεστα σεντονια ακομα καλυτερα Εάν βρεις τα ζεστά σεντόνια μετά από μια στέρνα τσίπουρο είσαι ΤΕΡΑΣΤΙΟΣ. Προσκυνώ το μεγαλείο του ανδρός. |
Αφου θες χαβαλε θα τον εχεις:
Ta ΚΟ-ΚΟ-ΚΟ μπορει να τα ακουσουμε...απο πιο αυτοκινητο δεν ξερω ομως Ακου μαγκα...η μπαλα στο μπακλαβωτο...Γεωργιου speaking
Moυ μιλησες για παντοφλα πραγμα που δεν ισχυει μιας και αγαπαω αρκετα την γυναικα μου ωστε να την παρατησω να περναω εγω καλα ξερωντας οτι εκεινη περναει χαλια...Να δεχτω ομως για λιγο την περιπτωση που προωθεις πως τρωω παντοφλα...πες λοιπον οτι αδιαφορω για την πολυσυζητημενη παντοφλα και ερχομαι μονος, λυσε μου ρε γιατρε ενα προβλημα...Εγω στον καθαρο αερα κατι παθαινω και θελω νααα....βρες μου λοιπον εσυ καποια να μου κατσει και εγω ερχομαι και χωρις γυναικα! Να την φαω την παντοφλα αλλα να υπαρχει λογος!
Μια στερνα τσιπουρο??? Ρε συ δεν ειπαμε αλκοολ και οδηγηση δεν πανε παρεα??? Και μην μου πεις πως θα τα πιουμε στο ξενοδοχειο... Ασε που αν παμε θα ειμαστε αρκετοι για να δινουμε στους φιλους μας τους μπατσους στοχο...ΑΡΑ τα σεντονια μου θα τα βρω και θα ειναι ΚΡΥΑ μιας και δεν το βλεπω να δινεις λυση στην περιπτωση που θα ερθω μονος... |
νικελ ελα πηλιο και
ποτο και οδηγηση δεν πανε μαζι, το τσιπουρο ομως παει με ολα!
θα σου βρω εγω γυναικα, εσυ φυσικα κρατα λεφτα!!!!
οσο για μπασκινους το πηλιο δεν διαθετει πολλους και αυτοι που ειναι εκει ειναι γκολ απο τα τσιπουρα.
τελος, αξιζει το αμαξακι σου αυτην την διαδρομη, αναβαση πηλιου μμμ ειδικα το κοματι βυζιτσα-μηλιες-τζαγκαραδα ειναι κ@υλα!!! |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
Sidobre (Τάσος) Πρόεδρος - Webmaster

Peugeot 206 XS evo2
Ένταξη: 12 Απρ 2002 Δημοσιεύσεις: 6846 Τόπος: Αθήνα
|
Δημοσιεύθηκε: Πεμ 07 Νοέ 2002, 10:42:43 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Miltellas έγραψε: | Και γαμ* τα στροφιλίκια. Να είμαι εγκρατής; Γίνεται; Να στερηθώ την χαρά να κόψω καναν κ*λαράκο;;
 |
Να δω πιο κ*λαράκο θα κόψεις! Μόνο μην είναι ο δικός σου!
Αντε γιατί θα βάλω την κρανούμπα στην Ηelzi και μετά να σε δω...
Ημερομηνία για να τα κανονίσουμε όλα μου ταιριάζει η 31/11-1/12
Θα έχω τελειώσει και με το σπίτι, θα έχουμε πληρωθεί ρε παιδιά (αυτό το ξεχάσατε!)
Αντε γιατί θα ποτίσω μια στέρνα τσίπουρο και το 206 και θα είναι σαν να έχω βάλει νίτρο!
Chris ο καλός ο παντοφλιάρης, κανονίζει να έχει πιεί και μια στέρνα τσίπουρο και να καταφέρει να βάλει μετά φωτιά στα σεντόνια!
Τι στο.. τόσο τσίπουρο τσάμπα θα πάει... κάπως πρέπει να το αποβάλουμε 
If everything seems under control, you're just not going fast enough... |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
Vaggelis (Βάγγος - Ιδρυτικό μέλος) Έχω ξεφύγει !!!

Peugeot 206 1.4 (8V) XR (2000)
Ένταξη: 10 Οκτ 2002 Δημοσιεύσεις: 1865 Τόπος: Αμπελογκάρντεν
|
Δημοσιεύθηκε: Πεμ 07 Νοέ 2002, 10:58:57 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Ειρήνη ημίν!!!!!!
Παιδιά, για βόλτα πάμε, όχι για διαξιφισμούς :agrue: . Εξάλλου, θα υπάρχει και άμαχος (γυναικείος) πληθυσμός στο δεξί μπάκετ (ή ημιμπάκετ).
Και στην τελική, στα στροφιλίκια υπερέχουν οι "σαυρες" και όχι τα turbo. Ας "πυροβολούν" όσο θέλουν, δεν χαμπαριάζουμε οι υπόλοιποι...
Συμφωνώ και εγώ για 30/11 - 01/12 (Sidobre ερωτευμένε...)
Καλή αντάμωση
  |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
Nikel Έχω ξεφύγει !!!

|
Δημοσιεύθηκε: Πεμ 07 Νοέ 2002, 11:59:23 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Rally έγραψε: | νικελ ελα πηλιο και
ποτο και οδηγηση δεν πανε μαζι, το τσιπουρο ομως παει με ολα!
θα σου βρω εγω γυναικα, εσυ φυσικα κρατα λεφτα!!!!
οσο για μπασκινους το πηλιο δεν διαθετει πολλους και αυτοι που ειναι εκει ειναι γκολ απο τα τσιπουρα.
τελος, αξιζει το αμαξακι σου αυτην την διαδρομη, αναβαση πηλιου μμμ ειδικα το κοματι βυζιτσα-μηλιες-τζαγκαραδα ειναι κ@υλα!!! |
Τελικα θα παμε για το ποτο που λεγαμε στην εθνικη 
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
Nikel Έχω ξεφύγει !!!

|
Δημοσιεύθηκε: Πεμ 07 Νοέ 2002, 12:01:33 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Vaggelis έγραψε: | Ειρήνη ημίν!!!!!!
Παιδιά, για βόλτα πάμε, όχι για διαξιφισμούς :agrue: . Εξάλλου, θα υπάρχει και άμαχος (γυναικείος) πληθυσμός στο δεξί μπάκετ (ή ημιμπάκετ).
Και στην τελική, στα στροφιλίκια υπερέχουν οι "σαυρες" και όχι τα turbo. Ας "πυροβολούν" όσο θέλουν, δεν χαμπαριάζουμε οι υπόλοιποι...
Συμφωνώ και εγώ για 30/11 - 01/12 (Sidobre ερωτευμένε...)
Καλή αντάμωση |
Χαβαλε κανουμε Βαγγελη don't worry.....
Τωρα για το ποιος θα υπερεχει στις στροφες.....υδομεν
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
|