PSClub - Hellas Αρχική σελίδα
Portal Home  |   Δημόσια συζήτηση  |   Αναζήτηση  |   Κατάλογος Μελών  |   Ομάδες Μελών  |   Προφίλ  |   Προσωπικά μηνύματα  |   Σύνδεση  |  Εγγραφή

Συναντήσεις - Εκδηλώσεις PSClub Β.Ελλάδος
Μετάβαση στη σελίδα Προηγούμενη  1, 2, 3 ... 75, 76, 77 ... 127, 128, 129  Επόμενη

Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Αυτή η Θ.Ενότητα έχει κλειδώσει, δεν μπορείτε να απαντήσετε ή να επεξεργασθείτε συζήτηση σ' αυτή    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Κοινωνικές Εκδηλώσεις Printable version
Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας  
Συγγραφέας Μήνυμα
shark_zak (ΖΑΧΑΡΙΑΣ)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

peugeot 206 1.4 (8V) QUIKSILVER 2002

Ένταξη: 09 Δεκ 2002
Τόπος: ΑΘΗΝΑ - Ν.ΕΡΥΘΡΑΙΑ

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 03 Αύγ 2005, 11:03:50    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

bakclima έγραψε:
Με πηρε τηλεφωνο ο Ζαχαριας και με ειπε οτι μαλλον αυριο θα μου στειλει τις καρτουλες ολων μας στη Θεσσαλονικη οποτε λογικα μεσα στην εβδομαδα θα τις εχω στα χερια μου

Τις καρτουλες σας τις έστειλα την Δευτέρα 1/8 φυσιολογικά μέχρι Παρασκευή θα τις πάρετε...ενημέρωσε με.... Wink

"Εικονικό το γέλιο μου και με μεγάλο κόπο, το κάνω για να ξεγελώ τα μάθια των ανθρώπων..."
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα
DRAKE (ΚΥΡΙΑΚΟΣ)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

207 Le Mans No 0638, 106 1,1

Ένταξη: 29 Αύγ 2003
Τόπος: ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 03 Αύγ 2005, 13:50:39    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

SIBBA έγραψε:
ΔΕΝ ΜΟΥ ΛΕΤΕ ΚΥΡΙΟΙ....ΠΕΘΥΜΙΣΕ ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΝΑ ΣΤΡΙΨΙΜΟ ΣΤΑ ΚΑΡΤ?
ΕΚΤΟΣ ΑΝ ΚΥΝΗΓΑΤΕ ΟΛΟΙ ΠΙΠΙΝΙΑ ΣΤΙΣ ΠΑΡΑΛΙΕΣ. Ε?

Κάθε Δευτέρα εκεί είμαστε... Εσύ πού χάθηκες;;;

Πάρα πολύ κ@λ@παιδο ο Κυριάκος ρε Κούλα...
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email
tsosmoulis (μητσάκος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!
Επίσημο Μέλος

106 rallye x 2

Ένταξη: 03 Ιούν 2004
Τόπος: ΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛ

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 03 Αύγ 2005, 20:16:45    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

ολα τα κανουμε sibba!!κυνηγαμε σαββατοκυριακο και τα παμε δευτερα στα καρτ για στριψιμο (και ζαλισμα) ελπιζω να σε δουμε συντομα!
ΜΗΤΣΟ!!!!!που εισαι ρε συ!!!!
συναντηση χωρις lucifer δεν ξανακανω.ΤΕΛΟΣ.

τί κάνετε? ράλλυ???
στο ΔΝΤ αμέσως!!!
Επιστροφή στην κορυφή
bakclima (ΓΕΩΡΓΙΟΣ)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

PEUGEOT 206 2.0 (16V) RC (2004) Α7

Ένταξη: 30 Δεκ 2003

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 03 Αύγ 2005, 20:28:05    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Πουσε ρε Γιωργο που χαθηκες;;;;;;;;;;;Ζαχαρια μολις τις παρω θα σε παρω τηλ. Wink .Μητσο που σε αγορι μου που χαθηκε ο κοκκινος διαολος εχει δικαιο ο tsosmoulis

DBH ENERGY SOLUTIONS
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα
DrJekyll (Αλέκος)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

Ένταξη: 30 Νοέ 2004
Τόπος: Serres

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 04 Αύγ 2005, 09:38:52    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Μάγκεςςς....

Πέρα από την πλάκα μου έτυχαν κάποια τρελά προβλήματα και δεν μπόρεσα να έρθω αυτές τις δύο εβδομάδες....(τα είπα εν ολίγης στον Μπουμπούλη....τον είδα στον δρόμο τυχαία...)

Την Δευτέρα που μας έρχεται θα έρθω από εκεί να τα πούμε και από κοντά...Δεν πρόκειται να χάσω αυτήν την συνάντηση με τίποτα....Το υποσχομαι...

Μητσάρα μ'! Έχουμε πολλά να πούμε (που τα αφήσαμε στην μέση..) - ξέρεις εσύ...για το @ (σαλιγκαράκι) μιλάω & για όλα τα άλλα...παρελκόμενα και μη Wink

Γιώργο! Σήμερα (Αμήν!) θα κάνω αυτό που λέγαμε (τα $$$) θα σε τηλεφωνήσω αργότερα να σου πω....

Μάκη!!!Σε είδα την προηγούμενη εβδομάδα να μπαίνεις στην AUDI (ΠΡΟΔΟΤΗ Twisted evil ) ... και ούτε καν γύρισες να μας δεις... Laughing

Ηλία!!! Που 'εφυγες τ'αγόριμ και δεν πρόλαβα ούτε καν να σε χαιρετήσω....
Την τρέλα μου...Ελπίζω να είναι εύκολα εκεί πάνω και να μην σε ζορίζουν πολύ πολύ....αντε συντομα πάλι κοντά μας γιατί μένω πάλι ο μονος με 307 1.6 - & ποιόν θα έχω τώρα να κερνάω κρύπ - παγωμένο τσαγάκι?????....μπούχου ούχου ούχου....

Ερώτηση:Ο ΑΡΓΥΡΗΣ ΗΡΘΕ ΚΑΘΟΛΟΥ???? Very happy

Ελπίζω με την επιστροφή όλων μας από τις διακοπές, να ξαναβρεθούμε.... - καλά να περνάτε Pezumbes μου!!!!Προσοχή στους δρόμους!!!
Επιστροφή στην κορυφή
kavaliotis (Μάκης)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

Peugeot 307 cc 1.6

Ένταξη: 01 Ιούν 2003
Τόπος: Καβάλα - Θεσσαλονίκη

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 04 Αύγ 2005, 14:01:34    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

307Lucifer έγραψε:
Μάκη!!!Σε είδα την προηγούμενη εβδομάδα να μπαίνεις στην AUDI (ΠΡΟΔΟΤΗ Twisted evil ) ... και ούτε καν γύρισες να μας δεις... Laughing

Ο father πηρε καινουργιο αμαξι και πηγα να το παραλαβω απο την AUDI (αν και τελικα πηγα στο Καλοχωρι μιας και εκει ητανε και οχι στην εκθεση), εγω δεν αλλαζω τον πεζουλα μου! Wink Πατα και εσυ μια φωνη να σε καταλαβω! Razz

StreetRacing is NOT a crime!
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
bakclima (ΓΕΩΡΓΙΟΣ)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 04 Αύγ 2005, 22:38:35    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Σημερα παρελαβα και τις καρτες μας, οποιος εχει υπομονη μεχρι την Δευτερα, οποιος δεν εχει με περνει τηλ και κανονιζουμε Wink

DBH ENERGY SOLUTIONS
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα
kavaliotis (Μάκης)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

Peugeot 307 cc 1.6

Ένταξη: 01 Ιούν 2003
Τόπος: Καβάλα - Θεσσαλονίκη

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 04 Αύγ 2005, 22:59:51    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

bakclima έγραψε:
Σημερα παρελαβα και τις καρτες μας, οποιος εχει υπομονη μεχρι την Δευτερα, οποιος δεν εχει με περνει τηλ και κανονιζουμε Wink

To welcome pack ειναι αυτο? Ή ειναι ξεχωριστα? Γιατι ακομα δεν μου εχει ερθει εκεινο.... Evil Evil Evil

StreetRacing is NOT a crime!
Επιστροφή στην κορυφή
307 S16 (ΓΙΩΡΓΟΣ)
Νέος χρήστης
Νέος χρήστης

PEUGEOT 307

Ένταξη: 02 Αύγ 2005
Τόπος: ΠΤΟΛΕΜΑΙΔΑ

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 05 Αύγ 2005, 17:31:55    Θέμα δημοσίευσης: AYTO EINAI TO PUG ΜΟΥ Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟ PUG ΜΟΥ. ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΒΡΕΘΟΥΜΕ ΠΟΛΥ. ΜΕ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΘΑ ΚΑΤΕΒΩ ΘΕΣ/ΝΙΚΗ ΔΕΥΤΕΡΑ. Twisted evil Twisted evil

PUG S16
Επιστροφή στην κορυφή
MEMsound 
Υπεύθυνος Συνεργασιών
Επίσημο Μέλος

206gti

Ένταξη: 17 Σεπ 2004
Τόπος: Στροφοδιαδρομές

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 05 Αύγ 2005, 17:40:10    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Θα ήθελα να συγχαρώ όλα τα παιδια της Θεσσαλονίκης για την προβολή του Συλλόγου μας στην συνάντηση των αυτοκινητιστικών λεσχών Β.Ελλάδος που έγινε πριν λίγο καιρό.

Άριστα κύριοι!! Thumbs Up Clapping

Πάρτε το τεύχος 13 (Αύγουστος 2005) του Faster και θα καταλάβαιτε τι εννοώ (σελίδες 83-84). Wink Wink

η πιο ωραία βόλτα...
ειναι η επόμενη...
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Yahoo Messenger MSN Messenger
Sidobre (Τάσος)
Πρόεδρος - Webmaster
Πρόεδρος - Webmaster
Επίσημο Μέλος

Peugeot 206 XS evo2

Ένταξη: 12 Απρ 2002
Τόπος: Αθήνα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 05 Αύγ 2005, 18:10:20    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Whistling Whistling Whistling Whistling

If everything seems under control, you're just not going fast enough...
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα
MEMsound 
Υπεύθυνος Συνεργασιών
Επίσημο Μέλος

206gti

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 05 Αύγ 2005, 20:02:02    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Sidobre έγραψε:
Whistling Whistling Whistling Whistling

το έχω πιάσει το υπονοούμενο κ.Πρόεδρε πριν καν αρχίσεις το σφύριγμα...
Wink
Άριστη προβολή.... Wink αλλά υπάρχει κι άλλη.
Για ρίξτε μια ματιά εδώ...

η πιο ωραία βόλτα...
ειναι η επόμενη...
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Yahoo Messenger MSN Messenger
DrJekyll (Αλέκος)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 05 Αύγ 2005, 21:09:04    Θέμα δημοσίευσης: Re: AYTO EINAI TO PUG ΜΟΥ Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

307 S16 έγραψε:
ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟ PUG ΜΟΥ. ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΒΡΕΘΟΥΜΕ ΠΟΛΥ. ΜΕ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΘΑ ΚΑΤΕΒΩ ΘΕΣ/ΝΙΚΗ ΔΕΥΤΕΡΑ. Twisted evil Twisted evil

Γιώργο!
Καλησπέρα και καλως ήρθες και από μένα!
Είναι κούκλα το 307 σου και πρέπει να σε έχω δει παρκαρισμένο μια φορά στην Ερμού και Καρόλου Ντήλ (Αριστοτέλους) πριν κανά δίμηνο...
Αν φοράς το bodykit της Carcept, lexus πίσω και εξάτμιση αλά Jap τότε λογικά ήσουν εσυ....φτου φτου - super το έκανες - μου θύμησε το 307 του Γιώτη με τα 205 άλογα...!
Σε περιμένουμε όποτε σε βολέψει να έρθεις να τα πούμε και από κοντά!
Εμείς κάθε Δευτέρα είμαστε εκεί!! (**&^%$...καλά!καλά!χάνουμε και καμιά συνάντηση αλλά μόνο όταν ο κόσμος χαλάει.... Afroman )

ΜΑΝΘΟ ΤΟ ΕΙΔΑ ΤΟ FASTER - ΕΓΙΝΕ ΟΝΤΩΣ ΠΟΛΥ ΚΑΛΗ ΠΡΟΒΟΛΗ ΤΟΥ CLUB...!
Ελπίζω να έχει και συνέχεια η όλη ιστορία Rolling eyes ....
Επιστροφή στην κορυφή
bouboulis (Δημήτρης)
Μέλος
Μέλος

307 1.4 XS

Ένταξη: 18 Φεβ 2003
Τόπος: Θεσσαλονίκη

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 05 Αύγ 2005, 23:42:11    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Σαββατοκύριακο θα είμαι Χαλκιδική (2ο πόδι) κατά Τορώνη μεριά. Ποιος/οι άλλοι θα είναι προς τα εκεί? (Κυριάκο, Μήτσε ακούτε?) Δευτέρα θα είμαι και εγώ στη συνάντηση (ελπίζω μαυρισμένος, όχι μουτζουρωμένος). Α!!! Κάτι άλλο. Αλέξανδρε είδα σήμερα το αμάξι σου στην Newland, καλύτερο από καινούριο έγινε. Γ@μάτα τα φώτα και ο νέος προφυλακτήρας!!! Άντε με γεια και όχι πια άλλες πίκρες. Τα λέμε...

Have Fun!!
Επιστροφή στην κορυφή
MEMsound 
Υπεύθυνος Συνεργασιών
Επίσημο Μέλος

206gti

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 06 Αύγ 2005, 01:01:49    Θέμα δημοσίευσης: Re: AYTO EINAI TO PUG ΜΟΥ Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

307Lucifer έγραψε:
307 S16 έγραψε:
ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟ PUG ΜΟΥ. ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΒΡΕΘΟΥΜΕ ΠΟΛΥ. ΜΕ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΘΑ ΚΑΤΕΒΩ ΘΕΣ/ΝΙΚΗ ΔΕΥΤΕΡΑ.

...Είναι κούκλα το 307 σου .........

ΜΑΝΘΟ ΤΟ ΕΙΔΑ ΤΟ FASTER - ΕΓΙΝΕ ΟΝΤΩΣ ΠΟΛΥ ΚΑΛΗ ΠΡΟΒΟΛΗ ΤΟΥ CLUB...!
Ελπίζω να έχει και συνέχεια η όλη ιστορία Rolling eyes ....

Όντως είναι πολύ όμορφο το 307 σου Γιώργο και φυσικά καλώς ήρθες!! Wink

Όσο για την "συνέχεια" Δημήτρη αυτό να μην σε ανυσηχεί καθόλου.... Wink Wink

η πιο ωραία βόλτα...
ειναι η επόμενη...
Επιστροφή στην κορυφή
PICASO (HLIAS)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

207 cc 1,6Τ

Ένταξη: 09 Ιαν 2005
Τόπος: THESSALONIKI

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 07 Αύγ 2005, 17:58:25    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Να 'μαι πεζουμπες!!!!!!
Σας ελειψα καθολου????
Γιωργο καλως ηρθες και απο μενα αν και θα σε βριζω λιγακι!!!
Αλλαξες τηλ. και δεν ειπες τιποτα????Παιρνω και ξαναπαιρνω........πουθενα ο Γιωργος!!!
Ειχα δει μια μερα στην Σερρες στα dragster το αμαξι αλλα πουθενα εσυ!!!

Μητσο τ'αγοριμ!!!Περιμενε να κατεβω με αδεια τωρα για να σε κερασω παγακια απο τσαι!!
τοσο κρυο θα το πιεις!!!
Ξερεις τι λεω!!!Την κοντρα στην εγνατια που λεγαμε?????

Γιωργιο θα σας περιμενω ποιο συντομα να μου φερετε και την καρτουλα μου!!!!

http://eirhnikos.blogspot.gr/
Το καλύτερο ραδιόφωνο του internet!!!!
Επιστροφή στην κορυφή
tsosmoulis (μητσάκος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!
Επίσημο Μέλος

106 rallye x 2

Ένταξη: 03 Ιούν 2004
Τόπος: ΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛ

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 08 Αύγ 2005, 11:39:18    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Ελπιζω Ηλια ολα καλα εκει ψηλα.αλλα δεν εχεις αναγκη μαχιμος εισαι εσυ!
κυριοι σημερα δεν θα ερθω συναντηση ειμαι χαλκιδικη γραφω την πτυχιακη μου.Ξερετε,ηρεμια,beach bar κτλ.χαχα.
οποιος βρεθει 2ο ποδι χτυπαει τηλεφωνο αμεσως!!!
χθες στισ 3μιση το βραδυ εκανα recruit στο club ενα 206 GTI. ευτυχως ημασταν στους δικουσ μου δρομους και τον περασα για να τον σταματησω!μαχιμο τον ειδα ψημενος για βουμ βουμ!σε 2 βδομαδες λεει κατεβαινει σαλονικα και θα ερθει.
εσεις τι λεει ρεεεεεεεεεεεεεεε!!!!!
που μπανιαριζεστε!!!!!

τί κάνετε? ράλλυ???
στο ΔΝΤ αμέσως!!!
Επιστροφή στην κορυφή
bakclima (ΓΕΩΡΓΙΟΣ)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 08 Αύγ 2005, 12:40:34    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Κριμα ρε Μητσαρα, περα απο τις καρτουλες σημερα σας εχω και μια αλλη εκπληξη,ελπιζω οι υπολοιποι να ερθετε.bouboulis τι εγινε ο καλτσας πηρε το 206 του;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;

DBH ENERGY SOLUTIONS
Επιστροφή στην κορυφή
mourgos7 (sakis)
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

peugeot 206 qs

Ένταξη: 15 Μάϊ 2004
Τόπος: Θεσσαλονίκη

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 08 Αύγ 2005, 12:43:12    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

παιδια που μαζευεστε τις Δευτερες?
στο Ρυσιο στην πιστα θα σας βρω?
μεσα στο καφε ειστε?
Επιστροφή στην κορυφή
DrJekyll (Αλέκος)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 08 Αύγ 2005, 13:31:07    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

mourgos7 έγραψε:
παιδια που μαζευεστε τις Δευτερες?
στο Ρυσιο στην πιστα θα σας βρω?
μεσα στο καφε ειστε?

Γεια σου ρε Σάκη!Εκεί στο Ρύσιο μαζευόμαστε κάθε Δευτέρα....
Δεν πρέπει να γνωριστήκαμε οπότε σήμερα αν θέλεις περνάς στις 21:30 - θα είμαστε εκεί...εγω τουλάχιστον, με τον bakclima και όποιον άλλον έρθει... Smile

tsosmoulis έγραψε:
κυριοι σημερα δεν θα ερθω συναντηση ειμαι χαλκιδικη γραφω την πτυχιακη μου.Ξερετε,ηρεμια,beach bar κτλ.χαχα.
οποιος βρεθει 2ο ποδι χτυπαει τηλεφωνο αμεσως!!!

Άρε Μητσάρα!!!Να περνάς καλά...Εγω σήμερα θα πάω από Ρύσιο και την άλλη εβδομάδα την κάνω για νησί...Λήμνο από ότι βλέπω...Θα τα πούμε για τα "Γνωστά" μάλλον την παρα-άλλη Δευτέρα.... Wink

PICASO έγραψε:
Σας ελειψα καθολου????

Φυσικά Ρε Ηλία!!!! - Που είσαι ρε γα**το??????Σου εύχομαι το λιγότερο να περνάς τέλεια!!!Πότε θα σε δούμε πάλι Σαλόνικα????Πότε θα πάρεις άδεια???
PICASO έγραψε:
Μητσο τ'αγοριμ!!!Περιμενε να κατεβω με αδεια τωρα για να σε κερασω παγακια απο τσαι!!
τοσο κρυο θα το πιεις!!!
Ξερεις τι λεω!!!Την κοντρα στην εγνατια που λεγαμε???

Καλά ρε συ Λιάκο τ'αγόριμ'!!!!???!!!!!
Δεν σε έχω πει ΜΗΝ κάνεις δηλώσεις????? Laughing Laughing Laughing
Ήδη 2 φορές το έχεις πιεί το τσαγάκι σου.... Beer Βίαια κιόλας....
Αντε και είχα πει στον ευατό μου να μην το κοινοποιούσα..... Afroman ....να μην σε χαλούσα - όχι τίποτα άλλο....
αλλά εσυ εκεί!!! Laughing Laughing

C U around Boyaz.....
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση όλων των Δημοσιεύσεων που έγιναν πριν από:   
Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Αυτή η Θ.Ενότητα έχει κλειδώσει, δεν μπορείτε να απαντήσετε ή να επεξεργασθείτε συζήτηση σ' αυτή    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Κοινωνικές Εκδηλώσεις Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες
Μετάβαση στη σελίδα Προηγούμενη  1, 2, 3 ... 75, 76, 77 ... 127, 128, 129  Επόμενη
Σελίδα 76 από 129

Μετάβαση στη:  
Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Δ.Συζήτησης