PSClub - Hellas Αρχική σελίδα
Portal Home  |   Δημόσια συζήτηση  |   Αναζήτηση  |   Κατάλογος Μελών  |   Ομάδες Μελών  |   Προφίλ  |   Προσωπικά μηνύματα  |   Σύνδεση  |  Εγγραφή

Γυρίζω το κλειδί και τσαφ...

Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Βλάβες - Επισκευές - Συνεργεία - Ανταλλακτικά Printable version
Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας  
Συγγραφέας Μήνυμα
liakos (Ηλίας)
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

Peugeot 206 1.6 (16V) CC (2002)

Ένταξη: 13 Ιαν 2005
Τόπος: Πειραιάς

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 26 Ιούν 2005, 22:15:00    Θέμα δημοσίευσης: Γυρίζω το κλειδί και τσαφ... Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Ένα καινούργιο,πρωτότυπο πρόβλημα που μου πέταξε η Γαλλίδα μου.

Κατεβάζω σαν μάγκας την οροφή,γυρίζω το κλειδί στη μίζα και μετά ΤΣΟΥΦ. Νεκρώσαν όλα τα ηλεκτρικά. Σαν να μην είχε μπαταρία το αυτοκίνητο. Μέτα από ένα πεντάλεπτο και αφού είχα δει όλες τις ασφάλειες, ανοίγω το πορτ-παγκάζ για να τσεκάρω την οροφή. ΑΝΑΣΤΑΣΗ. Ανοίξανε όλα τα φώτα και οι ενδείξεις…

Λέω ρε γμτ, θα έγινε κατά λάθος. Ύστερα παρατηρώ ότι είχαν κάνει reset όλες οι ενδείξεις στην κονσόλα (ημ/νια, ώρα κλπ.) Δεν έδωσα πολύ σημασία. Μέχρι που τον τελευταίο καιρό μου το κάνει συνέχεια και δίχως να κατεβάζω οροφή. Είναι γελοίο το θέαμα να βλέπεις κάποιον να βάζει το κλειδί στη μίζα και μετά να ανοίγει πόρτες και πορτ-μπαγκάζ, χώρια που ρυθμίζω τις ενδείξεις από την αρχή.

Κατά τα άλλα, το αυτοκίνητο πάει κυριλέ και δεν μου έχει κάψει καμιά ασφάλεια. Μηχανικά μια χαρά. Αυτό που με ανησυχεί είναι η προϊστορία που είχα με τα ηλεκτρικά, όταν του είχα αλλάξει τα πίσω φώτα και αυτά βραχυκύκλωσαν με το σασί. Αποτέλεσμα ήταν η αλλαγή της πίσω πλεξούδας. Τότε όμως είχα ενδείξεις από καμένες ασφάλειες. Τώρα τίποτα.

Την Τρίτη θα περάσω από την Peugeot για να το κοιτάξουν. Μέχρι τότε περιμένω τις δικές σας απαντήσεις. Πιστεύετε ότι απλά έχει φάει φρίκη ο εγκέφαλος και θα την βγάλω καθαρή με έναν απλό επαναπρογραμματισμό ή πάμε για σφιχταγκαλιάσματα.

Υ.Γ. Η μίζα δεν δίνει καθόλου. Με το που γυρίζω το κλειδί στην ανάφλεξη, το αυτοκίνητο νεκρώνει…

Saxo and Xsara and Scenic and 206 CC - être continué...
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα
Touristas (Αργύρης)
Τεχνικός Σύμβουλος

Peugeot Geopolis RS 300

Ένταξη: 15 Φεβ 2004
Τόπος: Νικαια-Περιστέρι

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 27 Ιούν 2005, 06:42:16    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Με όλα αυτά τα συμπτώματα που λες μάλλον πας για μπαταρία.
Πως το βάζεις μπροστά αφού η μίζα δεν κάνει τίποτα όπως λες ?
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος MSN Messenger
liakos (Ηλίας)
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 27 Ιούν 2005, 11:55:59    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Η μίζα δίνει κανονικά. Απλά όταν την γυρίζω στην ανάφλεξη, το αυτοκίνητο σβήνει. Η μπαταρία δεν δίνει καθόλου ρεύμα στον κινητήρα. Όπως λέει και ο τίτλος του post, γυρίζω το κλειδί και ΤΣΑΦ...

Όσο για την μπαταρία, αφού βγω και ανοιγοκλείσω τις πόρτες, δίνει κανονικότατα ρεύμα...Άντε βγάλε άκρη...

Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα
UnderTaker (Παναγιώτης)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

Αυτοκίνητο? Μπα....

Ένταξη: 18 Νοέ 2004

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 27 Ιούν 2005, 15:08:25    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Δες τον πόλο της μπαταρίας σου. Ξεκίνα από τα απλά πράγματα... Βγάλτους, τρίψτους με συρματόβουρτσα και ξανασφίχτους καλά. Δεν ξέρω για ποιο λόγο, αλλά πάντα [είναι τσεκαρισμένο αυτό] όταν ο πόλος δεν κάνει καλεί επαφή, το αυτοκίνητο νεκρώνει όταν πας να βάλεις μπροστά. Γυρνάς το κλειδί στην μίζα, ανάβουν τα λαμπάκια στο ταμπλό κανονικά, και όταν δίνεις να πάρει, τίποτα, νεκρώνει το αυτοκίνητο. Κάτι τέτοιο παθαίνεις και εσύ αν κατάλαβα καλά...
Το γεγονός ότι το αυτοκίνητό σου κάνει reset, σημαίνει ότι συμβαίνει ακριβώς αυτό: μένεις ολοκληρωτικά από ρεύμα. Και αυτό μπορεί να γίνει μόνο από την καλωδίωση της μπαταρίας. Αν η μπαταρία σου απλά ήταν πεσμένη, δεν θα γινόταν reset. Οι μπαταρίες δεν τα φτύνουν τόσο πολύ ώστε να νεκρώσουν εκτός και αν μείνει κάτι ανοικτό ή αν η μπαταρία κάτσει μήνες αχρησιμοποίητη.
Αν το συνεργείο σου βγάζει τον πόλο κάθε φορά που το πας, είναι πιθανόν και να έχει ξεχάσει να σου σφίξει τον πόλο...
Αυτά. Ξεκίνα από εδώ πριν μπλέξεις με ηλεκτρολόγο και καλά ξεμπερδέματα...

WELCOME TO THE DARK SIDE!!!!!
(.....we have cookies....)
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email
marios206 (Κώστας)
Μέλος
Μέλος

peugeot 207GT rouge ADEN

Ένταξη: 13 Ιούλ 2003

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 24 Ιούλ 2005, 00:37:27    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

έχεις πιθανόν πρόβλημα με κάποια γείωση.
πέσ τους να τεκάρουν την κεντρική γείωση που υπάρχει κάτω από την μπαταρία του αυτοκινήτου.κάτω από την βάση της μπαταρίας.
Και έναν έλεγχο σε πιθανές γειώσεις σε σημείο που έγινε επισκευή του αυτοκινήτου.
Πιθανόν έχεις ξεβιδωμένη κάποια γείωση.
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Yahoo Messenger MSN Messenger
307 turbo-nos (giotis)
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

307 turbo-nos

Ένταξη: 22 Φεβ 2005
Τόπος: Τρικαλα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 24 Ιούλ 2005, 11:57:59    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ Η BSA TOU ΕΓΚΕΦΑΛΟΥ

ΤΟΥΡΜΠΙΣΤΕ ΚΑΙ ΨΕΚΑΣΤΕ
http://www.psclub.gr/forum/album_pic.php?pic_id=483
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
Lef205 (Λευτέρης) (νομίζω)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Peugeot 205 rallye/gti

Ένταξη: 07 Ιαν 2005
Τόπος: στους αγωνες

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 24 Ιούλ 2005, 15:39:06    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Τελευταιο ποστ πριν απο ενα μηνα!Χμμμ!Ισως η βλαβη να εχει αποκατασταθει! Laughing Laughing Very happy

Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα MSN Messenger
liakos (Ηλίας)
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 02 Σεπ 2005, 02:04:30    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Sorry παιδιά που δεν απάντησα νωρίτερα.

Τελίκα ήταν χαλαρά βιδωμένος ο πόλος της μπαταρίας. Δικό μου λάθος αυτό, καθότι την είχα αλλάξει πρόσφατα δίχως να της δώσω την πρέπουσα σημασία. Το γέλιο της υπόθεσης ήταν όταν πήγα στην αντιπροσωπία και ένοιωσα τελείως μ....ας. Τους έλεγα για εγκέφαλο και ιστορίες και ο μηχανικός έκανε την δουλειά του με ένα κλειδάκι. Παλιές καλές λύσεις...

Εδώ να τονίσω την πολύ καλή εξυπηρέτηση στην καινούργια αντιπροσωπία της Peugeot στο Ηράκλειο Κρήτης, Πολύ καλά οργανωμένη, ευγενικοί και σύγχρονη. Μακάρι να ήταν έτσι και η Peugeot του Πειραιά, όπου είναι το μόνιμο σπίτι μου.

Αυτά. Ευχαριστώ για την βοήθεια

Επιστροφή στην κορυφή
shark_zak (ΖΑΧΑΡΙΑΣ)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

peugeot 206 1.4 (8V) QUIKSILVER 2002

Ένταξη: 09 Δεκ 2002
Τόπος: ΑΘΗΝΑ - Ν.ΕΡΥΘΡΑΙΑ

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 02 Σεπ 2005, 06:43:16    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

liakos έγραψε:
Sorry παιδιά που δεν απάντησα νωρίτερα.

Τελίκα ήταν χαλαρά βιδωμένος ο πόλος της μπαταρίας. Δικό μου λάθος αυτό, καθότι την είχα αλλάξει πρόσφατα δίχως να της δώσω την πρέπουσα σημασία. Το γέλιο της υπόθεσης ήταν όταν πήγα στην αντιπροσωπία και ένοιωσα τελείως μ....ας. Τους έλεγα για εγκέφαλο και ιστορίες και ο μηχανικός έκανε την δουλειά του με ένα κλειδάκι. Παλιές καλές λύσεις...

Εδώ να τονίσω την πολύ καλή εξυπηρέτηση στην καινούργια αντιπροσωπία της Peugeot στο Ηράκλειο Κρήτης, Πολύ καλά οργανωμένη, ευγενικοί και σύγχρονη. Μακάρι να ήταν έτσι και η Peugeot του Πειραιά, όπου είναι το μόνιμο σπίτι μου.

Αυτά. Ευχαριστώ για την βοήθεια

καλοί άνθρωποι οι Κρητική εεε Wink Silly

"Εικονικό το γέλιο μου και με μεγάλο κόπο, το κάνω για να ξεγελώ τα μάθια των ανθρώπων..."
Επιστροφή στην κορυφή
tgi (Τάσος)
Νέος χρήστης
Νέος χρήστης

Citroen C4 GP

Ένταξη: 27 Σεπ 2003
Τόπος: N.Iraklio - Athens - Hellas

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 02 Σεπ 2005, 12:41:58    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Αυτό το πρόβλημα μου θυμίζει λίγο την Microsoft!!!
"Βγες και ξαναμπές", κάνε reboot!!! Laughing Laughing Laughing

Ισως κανένα Service Pack λύσει το πρόβλημα αλλίώς πρέπει να πήράξεις το registry!!!!
χαχαχαχαχα Yahoo!

tgi wrote... Scripta manent
I am moving with LPG without oil charger @ 40.000 Km and still moving....
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email
Επισκόπηση όλων των Δημοσιεύσεων που έγιναν πριν από:   
Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Βλάβες - Επισκευές - Συνεργεία - Ανταλλακτικά Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες
Σελίδα 1 από 1

Μετάβαση στη:  
Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Δ.Συζήτησης