PSClub - Hellas Αρχική σελίδα
Portal Home  |   Δημόσια συζήτηση  |   Αναζήτηση  |   Κατάλογος Μελών  |   Ομάδες Μελών  |   Προφίλ  |   Προσωπικά μηνύματα  |   Σύνδεση  |  Εγγραφή

206 GTI 1.6 vs Ibiza FR
Μετάβαση στη σελίδα Προηγούμενη  1, 2, 3, 4

Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Γενικές Συζητήσεις περί αυτοκινήτων Printable version
Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας  
Συγγραφέας Μήνυμα
ultra-one (Χάρης)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Peugeot 206 1.6 GTi 2004 Blue Recife :)

Ένταξη: 13 Οκτ 2004
Τόπος: Αθήνα Κέντρο Σταθμός Λαρίσης

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 20 Ιούλ 2005, 15:07:27    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Tomakos έγραψε:
Nομίζω ότι γινεσαι λιγακι υπερβολικός... Rolling eyes

Αν δηλαδή έχει το 206 τόσο χάλια τιμόνι τότε την να πούν τα υπόλοιπα αυτοκίνητα στη κατηγορία του;;;;;;; Shocked Μήπως έτυχε να οδηγήσεις το c2 vts;Μεγάλη απογοήτευση!!Όπως και τα υπόλοιπα (βλ. ibiza, fiesta, corsa, κλπ)

Έ όχι και χάλια το τιμόνι του fiesta!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Είναι έτη φωτός καλύτερο σε ακρίβεια και αίσθηση από το 206, με πολύ λιγότερο τζόγο και πιο γρήγορο!!!!!!

Για τα υπόλοιπα είμαι σίγουρος ότι μπορεί να είναι και χειρότερα από του 206.
Στο δε Corsa διότι τα τιμόνια της Opel ήταν ΠΑΝΤΑ τρισάθλια και στο Ibiza επειδή βασίζεται στο Polo που ως γερμανικό έχει τζόγους, μέτρια αίσθηση κλπ. + επιπλέον την ηλεκτρική υποβοήθηση (που δεν είναι απαραίτητα κακή)
Το προηγούμενο Ibiza είχε για μένα ένα από τα πιο ανακριβή τιμόνια που είχα δει ποτέ. Τώρα την (αρνητική) πρωτιά την έχει το 206......

Το λυπηρό της υπόθεσης είναι ότι η Peugeot είχε πάντοτε κορυφαία σε αίσθηση και (κυρίως) ακρίβεια στο παρελθόν.....

Επιτέλους το 206 μου άρχισε να γίνεται αυτοκίνητο Twisted evil
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email
gianic (Γιάννης)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

mx-5 1.8

Ένταξη: 02 Ιούλ 2004
Τόπος: Αγ.Παρασκευη

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 20 Ιούλ 2005, 23:21:46    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

ρε παιδια τι διαφορες εχει το διλιτρο το 206 απ το 16αρι στο στησιμο που το κανει τοσο διαφορετικο ?

bye bye cc , welcome miata
Fuck army...
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
Lef205 (Λευτέρης) (νομίζω)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Peugeot 205 rallye/gti

Ένταξη: 07 Ιαν 2005
Τόπος: στους αγωνες

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 21 Ιούλ 2005, 01:38:07    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

kαταρχην οι αναρτησεις,του διλιτρου ειναι πιο σκληρες
κατα δευτερον οι διαστασεις ζαντων και ελαστικων.

Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα MSN Messenger
volvos (volvos)
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!
Επίσημο Μέλος

Ένταξη: 08 Απρ 2004

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 21 Ιούλ 2005, 09:21:21    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

εγω μανθο καταλαβαινω το σαζμαν (ΒΕ)
αναρτηση πιο σκληρη και πισω 21χιλ αντιστρεπτικη
μοτερ αλλο
λαστιχα αλλα

αλλα αυτο που δε καταλαβαινω ειναι το τιμονι???
απο που και που διαφορετικο?
μηπως ενα 1.6 με αναρτηση εχει καλυτερο τιμονι (λογω μικροτερου βαρους και αλλων ελαστικων εμπρος)?

υ.γ μανθο το 1.6 σου ηταν προ φεις λιφτ?
Επιστροφή στην κορυφή
Stevon ("Κουμπάρος" John Φυστίκη...)
Τμήμα Δημοσίων Σχέσεων
Επίσημο Μέλος

VF7 + VF3 = P.S.A.

Ένταξη: 22 Απρ 2004

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 21 Ιούλ 2005, 09:28:39    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

volvos έγραψε:

αλλα αυτο που δε καταλαβαινω ειναι το τιμονι???
απο που και που διαφορετικο?

Παναγιώτη κάποια απο τα 2λιτρα GTI είχαν μεταβαλόμενη υποβοήθηση (όπως και το RC) τώρα ποιά ακριβώς και άν έχει και του Μάνθου ΑΣΤΑ αυτό το ξέρει ΜΟΝΟ η Peugeot δυστηχώς.... Sad

Υ.Γ: Δέν λέω για την Lion αλλά τους Γάλλους.

Δέν προλάβαμε να το "τουρμπίσουμε" και μας άφησε ο 3ος...
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα MSN Messenger
MEMsound 
Υπεύθυνος Συνεργασιών
Επίσημο Μέλος

206gti

Ένταξη: 17 Σεπ 2004
Τόπος: Στροφοδιαδρομές

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 21 Ιούλ 2005, 10:19:40    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

volvos έγραψε:
...αναρτηση πιο σκληρη και πισω 21χιλ αντιστρεπτικη
....
λαστιχα...

υ.γ μανθο το 1.6 σου ηταν προ φεις λιφτ?

Δεν ξέρω αν έχει μεταβαλλόμενη υποβοήθηση (θα το μάθω όμως σύντομα... Αργύρη να σου πω...έχεις πμ...) αλλά θεωρώ ότι οι αλλαγές στην ανάρτηση και τα ελαστικά (16άρια) έχουν επιρεάσει και την αίσθηση του τιμονιού.

Αν ποτέ βρεθούμε να στο δώσω μια βόλτα να μου πεις την γνώμη σου.
Το προηγούμενο ήταν 16άρι XS μετά facelift φυσικά με multiplex και όλα τα σχετικά.

Επίσης (σχετικο-άσχετο και ολίγον off-topic) χθες του φόρεσα τα "aftermarket" F1 195/45-16 D3 που είχα από το προηγούμενο και άφησα τα μαμά F1 205/45-16 D2 για αργότερα...
Εντυπώσεις στριψίματος από την αλλαγή εντός των ημερών γιατί εχθές δεν πρόλαβα/"μπορούσα" να το "στρίψω" πουθενά, αν και από 1-2 διακριτικά ανοίγματα δείχνει να ανοιγεί λιιιίγο (... Wink ) καλύτερα ενώ έπεσε κι άλλο η μέση κατανάλωση στο 10,0lt/100km (από 10,1-10,2) που ήμουν.

η πιο ωραία βόλτα...
ειναι η επόμενη...

Έχει επεξεργασθεί από τον/την MEMsound στις Πεμ 21 Ιούλ 2005, 11:17:21, 1 φορά
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Yahoo Messenger MSN Messenger
christhehealer (Celebrity)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Jazzmobile

Ένταξη: 19 Ιούν 2002
Τόπος: Αθήνα - Γκύζη

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 21 Ιούλ 2005, 11:02:32    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Stevon έγραψε:
Παναγιώτη κάποια απο τα 2λιτρα GTI είχαν μεταβαλόμενη υποβοήθηση (όπως και το RC)

Mεταβαλόμενη υποβοήθηση έχει και το δικό μου.

H υποβοήθηση της Peugeot ήταν πανταχόθεν μεταβαλόμενη. Aπό τα 80's θυμάμαι...

Επιστροφή στην κορυφή
Touristas (Αργύρης)
Τεχνικός Σύμβουλος

Peugeot Geopolis RS 300

Ένταξη: 15 Φεβ 2004
Τόπος: Νικαια-Περιστέρι

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 21 Ιούλ 2005, 11:08:26    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

christhehealer έγραψε:
Stevon έγραψε:
Παναγιώτη κάποια απο τα 2λιτρα GTI είχαν μεταβαλόμενη υποβοήθηση (όπως και το RC)

Mεταβαλόμενη υποβοήθηση έχει και το δικό μου.

H υποβοήθηση της Peugeot ήταν πανταχόθεν μεταβαλόμενη. Aπό τα 80's θυμάμαι...

Shocked Shocked Shocked Shocked από πότε..................... Shocked Shocked Shocked Shocked Question Question
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος MSN Messenger
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Jazzmobile

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 21 Ιούλ 2005, 11:18:47    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Mατάκια μου [τον ξέρανα τώρα] στο δικό μου η υποβοήθηση μειώνεται αυξανουμένων των χιλιομέτρων.

Για έλα να παρκάρεις το 404 και το δικό μου, να δεις τη διαφορά

Επιστροφή στην κορυφή
MEMsound 
Υπεύθυνος Συνεργασιών
Επίσημο Μέλος

206gti

Ένταξη: 17 Σεπ 2004
Τόπος: Στροφοδιαδρομές

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 21 Ιούλ 2005, 11:26:34    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

christhehealer έγραψε:
Mατάκια μου [τον ξέρανα τώρα] στο δικό μου η υποβοήθηση μειώνεται αυξανουμένων των χιλιομέτρων.

χαχαχαχαχ
ε τότε να μας γράψεις το πως το αισθάνεσαι το μεταβαλλόμενό σου τιμόνι στις "βλάβες".....
χαχαχα
ρε τι παιδί είσαι εσύ.. Cool Laughing

η πιο ωραία βόλτα...
ειναι η επόμενη...
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Yahoo Messenger MSN Messenger
Touristas (Αργύρης)
Τεχνικός Σύμβουλος

Peugeot Geopolis RS 300

Ένταξη: 15 Φεβ 2004
Τόπος: Νικαια-Περιστέρι

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 21 Ιούλ 2005, 11:27:35    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

christhehealer έγραψε:

Δεν παίζει με τίποτα αυτό που λες, κανένα 206 εκτός του RC δεν έχουν μεταβλητή υποβοήθηση.

άκου ματάκια μου
Rolling eyes Rolling eyes
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος MSN Messenger
volvos (volvos)
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!
Επίσημο Μέλος

Ένταξη: 08 Απρ 2004

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 21 Ιούλ 2005, 12:12:48    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

εγω παντως με οσα εχω ακουσει για το τιμονι του rc δεν το θεωρω και προτερημα το νεο μαραφετι της πεζο....

αυτα ολα ειναι σχετικα...εχω μπει σε γκολφ 4 gti που το τιμονι του μαμα ειναι απο αισχρο εως επικινδυνο και τραβαγα τα μαλλια μου.
με συνεμπλοκ απο s3 αντιστρεπτικη 26χιλ και αναρτηση το τιμονι εκοβε σα ξυραφι ειχε φοβερη αισθηση και μου θυμισε αρκετα κλιο williams....
ελπιζω (και παρακαλαω πλεον) και το 206 μου οταν βαλω ολα αυτα να αποκτησει ενα τετοιο τιμονι - μου αρκει εμενα!
Επιστροφή στην κορυφή
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Jazzmobile

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 21 Ιούλ 2005, 12:38:48    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Touristas έγραψε:
Δεν παίζει με τίποτα αυτό που λες, κανένα 206 εκτός του RC δεν έχουν μεταβλητή υποβοήθηση.

άκου ματάκια μου
Rolling eyes Rolling eyes

Δεν θα με τρελλάνεις εσύ... Θα σου κάνω περικυκλωτική κίνηση B52... Silly Tease

Yπάρχει βέβαια μεγάλη πιθανότητα άλλο πράγμα να είναι η μεταβλητή υποβοήθηση και αυτό που εννοώ εγώ και αυτό που εννοώ να περιγράφεται με άλλο όρο... Rolling eyes

Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση όλων των Δημοσιεύσεων που έγιναν πριν από:   
Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Γενικές Συζητήσεις περί αυτοκινήτων Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες
Μετάβαση στη σελίδα Προηγούμενη  1, 2, 3, 4
Σελίδα 4 από 4

Μετάβαση στη:  
Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Δ.Συζήτησης