PSClub - Hellas Αρχική σελίδα
Portal Home  |   Δημόσια συζήτηση  |   Αναζήτηση  |   Κατάλογος Μελών  |   Ομάδες Μελών  |   Προφίλ  |   Προσωπικά μηνύματα  |   Σύνδεση  |  Εγγραφή

206 GTI 1.6 vs Ibiza FR
Μετάβαση στη σελίδα Προηγούμενη  1, 2, 3, 4  Επόμενη

Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Γενικές Συζητήσεις περί αυτοκινήτων Printable version
Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας  
Συγγραφέας Μήνυμα
Makis77 (Μάκης)
Μέλος
Μέλος

206 1.6 GTi (Αυγ 2003)

Ένταξη: 07 Ιούλ 2003
Τόπος: Περιστέρι

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 19 Ιούλ 2005, 09:39:21    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Θάνος έγραψε:
Εγώ το πήρα τον Απρίλιο. Όντως από κινητήρα δεν έχω τρελαθεί αλλά από κρατήματα είναι τζάμι. (Τουλάχιστον συγκρινόμενο με punto sporting που είχα πριν). Ρε παιδιά μια ερώτηση τα 9.3 που του δίνουν όλοι 0-100 όντως ισχύουν?

Από 4τροχοί:
9.4" το 1.6 ΧΤ 5d Μάρτιος 2001 (με 14αρες ζάντες).
9.6" το 1.6 XS Μάιος 2001 (με 15άρες ζάντες και 185/55 λάστιχο).
9.9" τo 1.6 GTi Μάρτιος 2005 (με 15άρες ζάντες και 195/55 λάστιχο).
Πλέον δεν έχουμε 110+ αλλά 110- Sad

Day Dreamer
Flying Low
Looking For The Big L

Έχει επεξεργασθεί από τον/την Makis77 στις Τετ 20 Ιούλ 2005, 09:16:21, 1 φορά
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
MEMsound 
Υπεύθυνος Συνεργασιών
Επίσημο Μέλος

206gti

Ένταξη: 17 Σεπ 2004
Τόπος: Στροφοδιαδρομές

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 19 Ιούλ 2005, 09:39:46    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

volvos έγραψε:
συμφωνω απολυτα με οσα ειπε ο chris....
αλλα εγω θετω και ενα αλλο ερωτημα.
εχετε δει ποσο εχει πλεον το λεον το 180???
και βεβαια μιλαμε για αλλη κλαση αυτοκινητο που με 2-3 μικρες-μελετημενες κινησεις στην αναρτηση γινεται δολοφονος και σε στριψιμο...

Και γω συμφωνώ με τον Χρήστο.
Παρεπειπτόντως το FR θα πρέπει να συγκρίνεται με το 2λιτρο 206 (138Ps) και όχι με το 1,6.

Επίσης το Leon είναι πλέον σε πολύ καλή τιμή.

SnakeMJK έγραψε:
Ibiza που στρίβει; Θα τρελαθούμε τελειώς;
Για το τιμόνι του ibiza δεν έχουμε κάποιο σχόλιο;
Δεν ξέρω αν έχει διαφορά, αλλά το ibizάκι με τα 101 που το πήγα μια και δυο βόλτες, δεν πάει βήμα... Και στις στροφές δεν έμπαινε με τίποτα.. Καλά για αυτό βέβαια φταίει στάνταρ ότι δεν το είχα μάθει. Δεν εμπνέει εμπιστοσύνη να το χώσεις..

Προφανώς δεν το έχεις οδηγήσει το FR....
Όσοι σχέση έχει το 2λιτρο 206 με το 1,6 άλλη τόση έχει το FR με το 1400άρι Ibiza.
Πήγαινε σε μία Seat και ζήτα να το κάνεις test drive και θα καταλάβεις.

Υ.Γ. Ευχαριστώ για τις τιμές Σταύρο Wink

η πιο ωραία βόλτα...
ειναι η επόμενη...
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Yahoo Messenger MSN Messenger
manosm3 (manos)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

207 RC F/L '10 & Peugeot 206 1.4 XT

Ένταξη: 17 Ιούν 2005
Τόπος: Βριλησσια

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 19 Ιούλ 2005, 10:58:05    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

SnakeMJK έγραψε:
Ibiza που στρίβει; Θα τρελαθούμε τελειώς; Very happy

Δεν ξέρω αν έχει διαφορά, αλλά το ibizάκι με τα 101 που το πήγα μια και δυο βόλτες, δεν πάει βήμα... Και στις στροφές δεν έμπαινε με τίποτα.. Καλά για αυτό βέβαια φταίει στάνταρ ότι δεν το είχα μάθει. Δεν εμπνέει εμπιστοσύνη να το χώσεις..

EΝας φιλος μου εχει αυτο με τα 180 αλογα και ειναι ξυραφι!!! Πολυ καλο στησιμο και μπαινει με τα οσα στις στροφες! Πολυ καλο!

Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email
Ghost Dog (John Φυστίκης)
Ταμίας
Επίσημο Μέλος

206 wRC + 2008 allure 1.2 puretech 130

Ένταξη: 18 Ιούν 2002
Τόπος: Μερικεεές στροφές μπροστά...(\στη χωρα που γεννηθηκε ο πολιτισμος)

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 19 Ιούλ 2005, 11:47:26    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

manosm3 έγραψε:
EΝας φιλος μου εχει αυτο με τα 180 αλογα και ειναι ξυραφι!!! Πολυ καλο στησιμο και μπαινει με τα οσα στις στροφες! Πολυ καλο!

Εσυ μιλας για το cupra, το οποιο δεν εχει καμια σχεση με τα υπολοιπα ibiza, ουτε καν με το fr... Wink
Επιστροφή στην κορυφή
Θάνος (Αθανάσιος)
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

Peugeot 206 1.6 xs (2005)

Ένταξη: 09 Μάϊ 2005

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 19 Ιούλ 2005, 15:26:19    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Ερώτηση:

1ον. Έχουν γίνει αλλαγές στο κινητήρα (206 1.6) και μειώθηκαν οι ίπποι τώρα τελευταία?

20ον. Τα περιοδικά όλα λεν ότι είναι 1025 κιλά, ενώ το βιβλιαράκι 1100-1120. Τι ισχύει?
Επιστροφή στην κορυφή
Tomakos (Γεράσιμος)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

Peugeot 206 1.6 16V

Ένταξη: 05 Ιούλ 2005

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 19 Ιούλ 2005, 16:46:12    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Θάνος έγραψε:
Ερώτηση:

1ον. Έχουν γίνει αλλαγές στο κινητήρα (206 1.6) και μειώθηκαν οι ίπποι τώρα τελευταία?

20ον. Τα περιοδικά όλα λεν ότι είναι 1025 κιλά, ενώ το βιβλιαράκι 1100-1120. Τι ισχύει?

Τα πρώτα 1.6 16v (2001) δεν είχαν multiplexing και απέδιδαν στο δυναμόμετρο 115-118 άλογα.Μετά multiplexing τα πράγματα μπερδεύτηκαν και κάποια άλογα πήγαν περίπατο... Rolling eyes Shocked

The italian job.......!!!!
Επιστροφή στην κορυφή
Steve (30cm) (Moderator)
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!
Επίσημο Μέλος

Citroen C4 (2012) 1.6 e-hdi DRAGSTER

Ένταξη: 21 Απρ 2003
Τόπος: Ψεσσαλονίκη

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 19 Ιούλ 2005, 19:17:49    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

volvos έγραψε:
και βεβαια μιλαμε για αλλη κλαση αυτοκινητο που με 2-3 μικρες-μελετημενες κινησεις στην αναρτηση γινεται δολοφονος και σε στριψιμο...

Αααα ναι! Ήτανε ο Τοτός που λέτε... Laughing

https://www.makemuesli.gr/
http://facebook.com/makemuesli
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email MSN Messenger
MEMsound 
Υπεύθυνος Συνεργασιών
Επίσημο Μέλος

206gti

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 19 Ιούλ 2005, 20:00:17    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Steve έγραψε:
volvos έγραψε:

Αααα ναι! Ήτανε ο Τοτός που λέτε... Laughing

χαχαχαχα
Σιγά ρε Steve. Laughing Laughing
Μια χαρά είναι το Leon (στην κατηγορία του)

(αλλά δεν είναι αυτό το θέμα μας...)

η πιο ωραία βόλτα...
ειναι η επόμενη...
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Yahoo Messenger MSN Messenger
volvos (volvos)
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!
Επίσημο Μέλος

Ένταξη: 08 Απρ 2004

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 19 Ιούλ 2005, 20:52:29    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

ε ναι βεβαια ποιος ασχολειται με λεον οταν παιρναμε απο πανω τα s3 Laughing Laughing Laughing Laughing
Επιστροφή στην κορυφή
Steve (30cm) (Moderator)
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!
Επίσημο Μέλος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 19 Ιούλ 2005, 22:13:15    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Ααα ? s3? Laaast year!

Τώρα κάνω χάρη στα Scooby και ασχολούμαι μαζί τους Very happy

Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email MSN Messenger
Lef205 (Λευτέρης) (νομίζω)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Peugeot 205 rallye/gti

Ένταξη: 07 Ιαν 2005
Τόπος: στους αγωνες

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 20 Ιούλ 2005, 01:25:31    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

SnakeMJK έγραψε:

Γιατι,εχουμε για του 206? Laughing

Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα MSN Messenger
SnakeMJK (Ζήσης)
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!
Επίσημο Μέλος

Renault Clio 1.5 (8V) Dynamic (2015)

Ένταξη: 27 Φεβ 2003
Τόπος: Αθήνα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 20 Ιούλ 2005, 08:28:46    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Lef205 έγραψε:
SnakeMJK έγραψε:

Μια χαρά τιμόνι δεν έχουμε; Δεν έχω οδηγήσει πολλά αυτοκίνητα, αλλά ως τώρα είναι χαλαρά το καλύτερο. Όσο για του ibiza, έχει μία ασάφεια να το πω... Κάπου χάνεται στον δρόμο... Δεν ξέρω. Άσε το ηλεκτρουδραυλικό... Που ακούγεται σαν να κουνάς ρομποτάκι!

Επιστροφή στην κορυφή
christhehealer (Celebrity)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Jazzmobile

Ένταξη: 19 Ιούν 2002
Τόπος: Αθήνα - Γκύζη

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 20 Ιούλ 2005, 10:05:46    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

SnakeMJK έγραψε:
Lef205 έγραψε:
SnakeMJK έγραψε:

Μια χαρά τιμόνι δεν έχουμε; Δεν έχω οδηγήσει πολλά αυτοκίνητα, αλλά ως τώρα είναι χαλαρά το καλύτερο. Όσο για του ibiza, έχει μία ασάφεια να το πω... Κάπου χάνεται στον δρόμο... Δεν ξέρω. Άσε το ηλεκτρουδραυλικό... Που ακούγεται σαν να κουνάς ρομποτάκι!

Mε λίγα λόγια, απ' αυτά που διαβάζω, οδήγησες ένα 206/1400 κι ένα Ibiza/1400 και έβγαλες το συμπέρασμα ότι το τιμόνι του 206/1600 είναι πιο σαφές από του Ibiza FR...
Ωραίος!!!! Rolling eyes

Επιστροφή στην κορυφή
SnakeMJK (Ζήσης)
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!
Επίσημο Μέλος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 20 Ιούλ 2005, 10:38:17    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

christhehealer έγραψε:
Mε λίγα λόγια, απ' αυτά που διαβάζω, οδήγησες ένα 206/1400 κι ένα Ibiza/1400 και έβγαλες το συμπέρασμα ότι το τιμόνι του 206/1600 είναι πιο σαφές από του Ibiza FR...
Ωραίος!!!! Rolling eyes

I've been told Razz Razz

Όντως πολύ μαλ***α η σύγκριση που έκανα, απλά έγινε με την λογική ότι το τιμόνι ενός μοντέλου δεν αλλάζει και πολύ ανάλογα τον κυβισμό. ε; φανταστικέ θεραπευτά μου; Smile

Επιστροφή στην κορυφή
MEMsound 
Υπεύθυνος Συνεργασιών
Επίσημο Μέλος

206gti

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 20 Ιούλ 2005, 10:44:18    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Steve έγραψε:
Ααα ? s3? Laaast year!

Τώρα κάνω χάρη στα Scooby και ασχολούμαι μαζί τους Very happy

ότι .....(να 'ναι)
Ελπίζω / εύχομαι / ευελπιστώ να μην τα πιστεύεις αυτά που λες....
Laughing Laughing Laughing Laughing

η πιο ωραία βόλτα...
ειναι η επόμενη...
Επιστροφή στην κορυφή
ultra-one (Χάρης)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Peugeot 206 1.6 GTi 2004 Blue Recife :)

Ένταξη: 13 Οκτ 2004
Τόπος: Αθήνα Κέντρο Σταθμός Λαρίσης

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 20 Ιούλ 2005, 10:44:52    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

SnakeMJK έγραψε:
christhehealer έγραψε:
Ωραίος!!!! Rolling eyes

I've been told Razz Razz

Όντως πολύ μαλ***α η σύγκριση που έκανα, απλά έγινε με την λογική ότι το τιμόνι ενός μοντέλου δεν αλλάζει και πολύ ανάλογα τον κυβισμό. ε; φανταστικέ θεραπευτά μου; Smile

Με απόλυτα κριτήρια, το τιμόνι του 206 είναι πάρα, μα πάρα, μα πάρα πολύ χάλια! Puke right

Επιτέλους το 206 μου άρχισε να γίνεται αυτοκίνητο Twisted evil
Επιστροφή στην κορυφή
MEMsound 
Υπεύθυνος Συνεργασιών
Επίσημο Μέλος

206gti

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 20 Ιούλ 2005, 10:47:24    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

SnakeMJK έγραψε:
christhehealer έγραψε:
Ωραίος!!!! Rolling eyes

I've been told Razz Razz

U 've being told wrorg....!! Laughing Laughing

ΑΛΛΑΖΕΙ (στα Ibiza και τα 206 τουλάχιστον)

Ρε πήγαινε οδήγησέ το (το FR) και θα καταλάβεις και μετά πες μου να σου δώσω μια βόλτα το δικό μου να δεις τι σχέση έχει με το 1400άρι 206...

η πιο ωραία βόλτα...
ειναι η επόμενη...
Επιστροφή στην κορυφή
SnakeMJK (Ζήσης)
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!
Επίσημο Μέλος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 20 Ιούλ 2005, 11:09:59    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Πια scooby ρε Steve; Αυτά με τα 90 άλογα; Razz Twisted evil

Το σίγουρο είναι ότι ουτε to s3 αλλά ούτε κ το scooby(doo) μπορείς να πλησιάσεις (και σε στροφές κ σε ευθείες) αν έχουν έναν απλά καλό οδηγό. Πες ότι μπαίνετε σε μια στροφή με τα ίδια (άντε μπαίνεις εσύ με ελαφρώς περισσότερα, λόγω μπλοκέ). Με το που φτάσετε στην κορυφή της πρώτης στροφής κ πάει το γκάζι στο πάτωμα το αλογάτο το αμαξάκι θα εξαφανιστεί κ μετά άντε γεια.

Επιστροφή στην κορυφή
Steve (30cm) (Moderator)
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!
Επίσημο Μέλος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 20 Ιούλ 2005, 12:32:05    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Πού θα πάει... θα μπεί και η camera on board... Twisted evil Να έχω και κάτι το χειροπιαστό σε όσα λέω... Cool

(Ζήση απότι φαίνεται μάλλον σε χάλασε η βόλτα στη Λευκάδα... Razz Θα επανορθώσω Twisted evil )

Επιστροφή στην κορυφή
Tomakos (Γεράσιμος)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

Peugeot 206 1.6 16V

Ένταξη: 05 Ιούλ 2005

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 20 Ιούλ 2005, 14:31:02    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

ultra-one έγραψε:
Με απόλυτα κριτήρια, το τιμόνι του 206 είναι πάρα, μα πάρα, μα πάρα πολύ χάλια! Puke right

Nομίζω ότι γινεσαι λιγακι υπερβολικός... Rolling eyes

Αν δηλαδή έχει το 206 τόσο χάλια τιμόνι τότε την να πούν τα υπόλοιπα αυτοκίνητα στη κατηγορία του;;;;;;; Shocked Μήπως έτυχε να οδηγήσεις το c2 vts;Μεγάλη απογοήτευση!!Όπως και τα υπόλοιπα (βλ. ibiza, fiesta, corsa, κλπ)

The italian job.......!!!!
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση όλων των Δημοσιεύσεων που έγιναν πριν από:   
Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Γενικές Συζητήσεις περί αυτοκινήτων Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες
Μετάβαση στη σελίδα Προηγούμενη  1, 2, 3, 4  Επόμενη
Σελίδα 3 από 4

Μετάβαση στη:  
Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Δ.Συζήτησης