PSClub - Hellas Αρχική σελίδα
Portal Home  |   Δημόσια συζήτηση  |   Αναζήτηση  |   Κατάλογος Μελών  |   Ομάδες Μελών  |   Προφίλ  |   Προσωπικά μηνύματα  |   Σύνδεση  |  Εγγραφή

Ανταλλακτικά μαϊμού ή γνήσια ??? Πως τα ξεχωρίζουμε???
Μετάβαση στη σελίδα 1, 2, 3  Επόμενη

Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Βλάβες - Επισκευές - Συνεργεία - Ανταλλακτικά Printable version
Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας  
Συγγραφέας Μήνυμα
Vasso (Βάσω)
Φανατικό μέλος
Φανατικό μέλος

Peugeot 206 1.4 (8V) XS (2002)

Ένταξη: 09 Σεπ 2002
Τόπος: Fortaleza - Brasil (Νέα Σμύρνη)

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 05 Νοέ 2002, 15:19:58    Θέμα δημοσίευσης: Ανταλλακτικά μαϊμού ή γνήσια ??? Πως τα ξεχωρίζουμε??? Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Γειά σας παιδιά , καιρό έχω να γράψω αλλά μπαίνω κάθε μέρα και διαβάζω Smile
Βασικά αυτόν τον καιρό δεν πολυασχολούμαι με το αμάξι για να είμαι ειλικρινής.
Ήθελα πάντως να αναφέρω έναν διάλογο που έγινε χθές με το Τεχνικό τμήμα της Lion .
Πήρα τηλέφωνο για μια ξαδέρφη μου η οποία έχει 106 και είχε κάνει service στα 30.000 χλμ στην DAKAR. Αυτήν την εβδομάδα πήγε σε ένα εξωτερικό συνεργείο για το service των 40.000 χλμ. το έχει ένας κύριος που δούλευε 9 χρόνια στη Lion που έφυγε και άνοιξε δικό του συνεργείο στο Μοσχάτο. Δεν ξέρω αν κάποιος τον ξέρει από εσάς....
Τέλος πάντων την χρέωσε 120 ευρώ (καμία σχέση με τις υπερβολικές τιμές των ωρομίσθιων εξουσιοδοτημένων συνεργείων) και το έκανε τζάμι το αμαξάκι. Άλλαξε κάποια φίλτρα και κάποια άλλα τα οποία δεν θυμάμαι αυτήν τη στιγμή τα οποία ήταν όλα απ΄την χειρότερη μάρκα , ποιότητα που κυκλοφορεί στην αγορά.
Αυτά της τα είχαν βάλει στη dakar όταν είχε πάει πριν από 2 μήνες για τα 30.000 χλμ.
Πήρα τηλέφωνο τη Lion και ρώτησα αν τα ανταλλακτικά που τα είχε πληρώσει 210 ευρώ (μαζί και εργασία) έπρεπε να είναι γνήσια της Peugeot και μου είπαν πως τα εξουσιοδοτημένα δεν είναι υποχρεωμένα να βάζουν γνήσια της Peugeot όπως και τα γνήσια δεν φαίνονται αν είναι γνήσια ή όχι !!!!
Τον ρώτησα αν είναι με τα καλά του και μετά από μια συζήτηση λέγοντάς του πως πρέπει να βελτιώσουν 1000% την after sales εξυπηρέτησή τους , του ανέφερα το forum και του είπα να ρίξει μια ματιά να δεί κατά πόσο ευχαριστημένοι είναι οι πελάτες τους... και τι μου απάντησε ????
Σιγά μη δώσω βάση σε ένα αναξιόπιστο forum !!!!!!! Evil Evil
Ερώτηση ....
τι συμβαίνει με τα ανταλλακτικά?
μήπως μας έχουν γραμμένους ???????

Fortaleza !!

Ο ήλιος καίει .....
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email MSN Messenger
chatasos (Τάσος)
Developer - Administrator
Επίσημο Μέλος

Peugeot 207 1.6 (17V!) GT (2009)

Ένταξη: 12 Απρ 2002
Τόπος: Αθήνα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 05 Νοέ 2002, 15:32:02    Θέμα δημοσίευσης: Re: Ανταλλακτικά μαϊμού ή γνήσια ??? πως τα ξεχωρίζουμε??? Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

vassop26 έγραψε:
και τι μου απάντησε ????

Όσο και να με βρίσετε :agrue: Evil :agrue: , εγώ θα συμφωνήσω με την άποψη του υπαλλήλου από την στιγμή που όλοι μας/σας είμαστε/είσαστε ανώνυμοι μέσα σε αυτό το forum και ο καθένας μπορεί να λέει ότι του καπνίζει. Όταν ζητήσαμε επώνυμες αναφορές σε συγκεκριμένα περιστατικά, κανείς δεν έδειξε ενδιαφέρον.
Δυστυχώς αν δεν γίνουμε σύλλογος με την βούλα, πολύ δύσκολα θα γίνουμε αξιόπιστοι.

Ο φορουμάρχης επέστρεψε παντρεμένος & ανανεωμένος!
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα
Sidobre (Τάσος)
Πρόεδρος - Webmaster
Πρόεδρος - Webmaster
Επίσημο Μέλος

Peugeot 206 XS evo2

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 05 Νοέ 2002, 15:33:28    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Shocked Shocked Shocked Shocked Shocked

Eμεινα άναυδος!!!!

Δεν γνωρίζω αν τα ξέρει αυτά η Lion Ηellas αλλά ξαναφέρνω στο προσκήνιο μια παλαιότερη συζήτησή μας (με όλους).

Αντί όντως να ψάχνουμε να βρούμε φίλτρα-σκούπες-λάδια και λοιπά μικρά θεματάκια καλό είναι να ασχοληθούμε λίγο με πιο σοβαρά θέματα!

Ενα από αυτά είναι και αυτό που αναφέρεις Βάσω!

Καλό είναι να κάνουμε μια συζήτηση με την Lion αλλά έχω απογοητευθεί πλέον τόσο πολύ που αμφιβάλλω αν θα βγάλουμε κάποια άκρη.

Είναι προτιμότερο να κινηθούμε μόνοι μας και να κλείσουμε μια ειλικρηνή συμφωνία με 2-3 συνεργεία (εξουσιοδοτημένα και μη) και να κάνουμε την δουλειά μας χωρίς μ@λ@κ!Εs

If everything seems under control, you're just not going fast enough...
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα
Sidobre (Τάσος)
Πρόεδρος - Webmaster
Πρόεδρος - Webmaster
Επίσημο Μέλος

Peugeot 206 XS evo2

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 05 Νοέ 2002, 15:35:18    Θέμα δημοσίευσης: Re: Ανταλλακτικά μαϊμού ή γνήσια ??? πως τα ξεχωρίζουμε??? Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

chatasos έγραψε:
vassop26 έγραψε:
και τι μου απάντησε ????

Όσο και να με βρίσετε :agrue: Evil :agrue: , εγώ θα συμφωνήσω με την άποψη του υπαλλήλου από την στιγμή που όλοι μας/σας είμαστε/είσαστε ανώνυμοι μέσα σε αυτό το forum και ο καθένας μπορεί να λέει ότι του καπνίζει. Όταν ζητήσαμε επώνυμες αναφορές σε συγκεκριμένα περιστατικά, κανείς δεν έδειξε ενδιαφέρον.
Δυστυχώς αν δεν γίνουμε σύλλογος με την βούλα, πολύ δύσκολα θα γίνουμε αξιόπιστοι.

Τασούλη, εμείς τα λέμε αλλά εμείς τα ακούμε!

Γράψαμε και οι δύο παρόμοια απάντηση...

Δεν ξέρω τι άλλο να πώ... έχει μαλλιάσει η γλώσσα μου!

Επιστροφή στην κορυφή
teoman (Τεό)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

C230 Sport Coupe Kompressor

Ένταξη: 19 Αύγ 2002
Τόπος: Jurassic Park

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 05 Νοέ 2002, 15:36:08    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Μεταφέρω κάτι σωστό που πρέπει να ακούγεται:

christhehealer έγραψε:

Eίμαστε club σοβαρό, δεν είμαστε αρκουδιαρέοι.

Ότι αξίζει πονάει... Και είναι δύσκολο...
Επιστροφή στην κορυφή
Vasso (Βάσω)
Φανατικό μέλος
Φανατικό μέλος

Peugeot 206 1.4 (8V) XS (2002)

Ένταξη: 09 Σεπ 2002
Τόπος: Fortaleza - Brasil (Νέα Σμύρνη)

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 05 Νοέ 2002, 15:36:15    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

όταν λές επώνυμες αναφορές , εννοείς να στείλουμε πλήρη περιγραφή γεγονότων με όλα μας τα στοιχεία και τα στοιχεία των συνεργείων στο email που έχετε δώσει?
no problem Razz

Fortaleza !!

Ο ήλιος καίει .....
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email MSN Messenger
Sidobre (Τάσος)
Πρόεδρος - Webmaster
Πρόεδρος - Webmaster
Επίσημο Μέλος

Peugeot 206 XS evo2

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 05 Νοέ 2002, 15:39:37    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Sidobre έγραψε:
Απ’ότι είδαμε τα παράπονα για τα συνεργεία και τα εξουσιοδοτημένα είναι αρκετά και πλέον είναι απαραίτητο να τα συγκεντρώσουμε.

Έτσι θα θέλαμε να σας παρακαλέσουμε να μας αποστείλετε με e-mail στο info@206club.gr ένα κειμενάκι το οποίο θα περιγράφει τεκμηριωμένα και με τον καλύτερο τρόπο το/τα περιστατικό/α που σας ενόχλησαν σχετικά με το εξουσιοδοτημένο δίκτυο συνεργείων ή/και αντιπροσωπειών.

Η κίνηση αυτή θα μας βοηθήσει να βρεθούν λύσεις για την καλύτερη εξυπηρέτησή μας!

Επιστροφή στην κορυφή
pugsang (Μάκης)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Peugeot 207 Rallye

Ένταξη: 26 Απρ 2002
Τόπος: Ραφήνα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 05 Νοέ 2002, 15:44:08    Θέμα δημοσίευσης: Re: Ανταλλακτικά μαϊμού ή γνήσια ??? πως τα ξεχωρίζουμε??? Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

vassop26 έγραψε:

Άλλαξε κάποια φίλτρα και κάποια άλλα τα οποία δεν θυμάμαι αυτήν τη στιγμή τα οποία ήταν όλα απ΄την χειρότερη μάρκα , ποιότητα που κυκλοφορεί στην αγορά.

Αυτό τώρα πως το εξακρίβωσες?Αν γράφει valeo και δεν γράφει peugeot δεν σημαίνει οτι είναι & χείριστης ποιότητας.

vassop26 έγραψε:

Αυτά της τα είχαν βάλει στη dakar όταν είχε πάει πριν από 2 μήνες για τα 30.000 χλμ.

Αυτό τωρα είναι τραγικό.Είσαι σίγουρη?

vassop26 έγραψε:

τα γνήσια δεν φαίνονται αν είναι γνήσια ή όχι !!!!

Ναι δεν φαίνονται γι αυτο είναι σε κουτί που γράφει παντού peugeot

vassop26 έγραψε:

Τον ρώτησα αν είναι με τα καλά του και μετά από μια συζήτηση λέγοντάς του πως πρέπει να βελτιώσουν 1000% την after sales εξυπηρέτησή τους , του ανέφερα το forum και του είπα να ρίξει μια ματιά να δεί κατά πόσο ευχαριστημένοι είναι οι πελάτες τους... και τι μου απάντησε ????

Καλα σίγουρα δεν είναι με τα καλα του αλλα δεν χρειάζεται να το συζητάμε κιολας.Πάντως για μενα αν το ανταλλακτικό γράφει valeo,ngk,purflux ή τελος παντων μια μαρκα που εχω δει οτι τελικά ειναι αυτό που μου πουλάει και η peugeot δεν εχω κανενα πρόβλημα.Πάντως το πρόβλημα δεν είναι οι τιμές των ανταλλακτικών οσο η διαφορά στην χρέωση εργασίας.

Π.χ.φίλτρο λαδιού 106
6 Ευρώ τιμή peugeot
8 ευρώ σε μαγαζί με ανταλλακτικά peugeot

Τοποθέτηση φίλτρου & αλλαγή λαδιών στην peugeot 30Ευρώ (minimum χρέωση εργασίας)
Τοποθέτηση φίλτρου σε μαγαζί με λάδια Δωρεάν ή μεσα στην αξία των λαδιών

pedal to the metal
Επιστροφή στην κορυφή
Vini (Nick)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

*** Groupe PSA ***

Τόπος: Athens

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 05 Νοέ 2002, 15:53:38    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Kαταρχήν έχω να κάνω μία δήλωση!
ΖΗΤΩ ΟΙ ΣΚΟΥΠΕΣ!!!!!! (άσχετο!!! Rolling eyes Rolling eyes Rolling eyes )

Επίσης, όσο αφορά το σκηνικό που είπε η Βάσω....νομίζω ότι έχει ξαναειπωθεί πολλές φορές και σε άλλα τοπικ με παρόμοια περιστατικά...η ποιο απλή απόδειξη είναι τα λάδια που βάζουν τα εξουσιοδοτημένα....δεν έχουν καμιά σχέση με τις μάρκες που προτείνει η Peugeot....

Εγώ θα πω και κάτι ποιο απλό, στο συνεργείο που πάω αυτές τις δύο μέρες, όταν μπήκα μέσα νόμιζα ότι ήμουν σε εξουσιοδοτημένο.....όλα έδειχναν ότι το συνεργείο κάποια στιγμή είχε εξουσιοδότηση (ακόμη και οι αποδείξεις που έκοβε)... Και πραγματικά είχε, μέχρι την στιγμή που ασχολήθηκε ενεργά με το tuning και έκανε χαλάστρα στην Ελληνική Peugeot Sport.....εκεί στην Λ.Κηφισίας.....

Μην με ρωτήσετε αν θα γίνω πελάτης του συνεργείου που ανέφερα....μάλλον όχι....γιατί? α. Είναι πολύ μακριά για μένα...και β. ο χρόνος είναι χρήμα και στην τελική πλέον, όλους τους υποπτεύομαι...στην αρχή όλοι είναι καλοί...μετά γίνεται το πανηγύρι....

Οσο για τα σενάρια....περί LION, συλλόγους, clubs, boards, forums και τα ρέστα....θα μιλήσω πολύ αργότερα....
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
Rally (Γιάννης)
Μέλος
Μέλος

106 RALLYE 16v

Ένταξη: 15 Οκτ 2002
Τόπος: Καλλιθεα-Αθηνα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 05 Νοέ 2002, 17:39:34    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

φιλε VINI πρεπει να κανεις οπωσδηποτε κατι με το θεμα σκουπα Laughing Exclamation Laughing και ξερεις ποιον να ρωτησεις να σου πει για κατι σκουπιτσες που του ειπα:!: Exclamation
τωρα εγω εχω να πω κατι επι του θεματος.
για το συγκεκριμενο συνεργειο στο μοσχατο, το γνωριζω και εγω, μου προταθηκε απο ενα φιλο.αυτος που το εχει ηταν ο αρχιμηχανικος στην λιον και εφυγε. λενε οτι ειναι κορυφαιος και δεν υπαρχει περιπτωση να εχεις προβλημα και να μν το λυσει,μαλιστα αμα παρει το αμαξακι μια βολτα θα βρει αυτα που ουτε εμεις εχουμε εντωπισει.
ξαναπω κατι που εχω ξαναγραψει.αλλο εταιρεια αλλο συνεργειο. τα εξουσιοδοτημενα τρεχουν, τρεχουν να βαλουν μεσα το ενα αμαξι μετα το αλλο με σκοπο το κερδος. νομιζετε οτι ολος ο κοσμος ψαχνετε για το αμαξι του οπως εμεις?αλλοι δεν εχουν χρονο, αλλοι παλι δεν τους ενδιαφερει. ο μηχανικος ομως που εχει ενα συνεργειο για να ταισει τα παιδια του πρεπει να ειναι καλος και πρεπει να ασχολειται με το αυτοκινητο

SPEED AND TURN!!!

DO YOU SPEAK RALLYE???
Επιστροφή στην κορυφή
christhehealer (Celebrity)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Jazzmobile

Ένταξη: 19 Ιούν 2002
Τόπος: Αθήνα - Γκύζη

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 05 Νοέ 2002, 17:43:43    Θέμα δημοσίευσης: Re: Ανταλλακτικά μαϊμού ή γνήσια ??? πως τα ξεχωρίζουμε??? Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

vassop26 έγραψε:
Ερώτηση ....
τι συμβαίνει με τα ανταλλακτικά?
μήπως μας έχουν γραμμένους ???????

Mε αφήνει παγερά αδιάφορο η γνώμη του κάθε κύριου και κυρίας περί αξιοπιστίας του board... Tο πόσο αξιόπιστοι ή αναξιόπιστοι είμαστε το καθορίζουμε εμείς με αυτά που γράφουμε και κανένας άλλος. TEΛEIA ΠPΩTH EΔΩ.

Θα πρέπει να καθορίσουμε τι ενοούμε με τις λέξεις "γνήσια ανταλακτικά Peugeot". Kαι αυτό, γιατί ένα αυτοκίνητο αποτελείται από ένα εκατομύριο εξαρτήματα. Tα περισσότερα από αυτά όλες οι αυτοκινητοβιομηχανίες τα προμηθεύονται από τρίτους. Mάλιστα στο Block Exemption αναφέρεται ρητά, ότι πλέον οι αντιπροσωπείες θα μπορούν πλέον να προμηθεύονται ανταλακτικά, κατ' ευθείαν από τους προμηθευτές αυτούς, χωρίς την μεσολάβιση και μίζα του εργοστασίου. Έστι μεθερμηνευόμενον μάγκες ότι τους εγκέφαλους του 206 τους φτιάχνει η Bosch. Tώρα ο εγκέφαλος τι είναι; Γνήσιο ανταλακτικό Peugeot ή γνήσιο ανταλακτικό Bosch; Άρα θα πρέπει να ξέρουμε γιατί μιλάμε TEΛEIA ΔEYTEPH EΔΩ.

Για να σταθεί στο δικαστήριο μία μύνηση για "λάθος ανταλακτικό" θα πρέπει ο μηνυτής να αποδείξει αυτό το ανταλακτικό επηρεάζει την καλή λειτουργία του αυτοκινήτου. Oτιδήποτε άλλο είναι, κουβέντα να γίνεται TEΛEIA TPITH EΔΩ

Tα νεύρα είναι πάντα, κακός σύμβουλος TEΛEIA KAI ΠAYΛA

Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email
Vini (Nick)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

*** Groupe PSA ***

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 05 Νοέ 2002, 19:38:17    Θέμα δημοσίευσης: Re: Ανταλλακτικά μαϊμού ή γνήσια ??? πως τα ξεχωρίζουμε??? Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

christhehealer έγραψε:

Θα πρέπει να καθορίσουμε τι ενοούμε με τις λέξεις "γνήσια ανταλακτικά Peugeot". Kαι αυτό, γιατί ένα αυτοκίνητο αποτελείται από ένα εκατομύριο εξαρτήματα. Tα περισσότερα από αυτά όλες οι αυτοκινητοβιομηχανίες τα προμηθεύονται από τρίτους. Mάλιστα στο Block Exemption αναφέρεται ρητά, ότι πλέον οι αντιπροσωπείες θα μπορούν πλέον να προμηθεύονται ανταλακτικά, κατ' ευθείαν από τους προμηθευτές αυτούς, χωρίς την μεσολάβιση και μίζα του εργοστασίου. Έστι μεθερμηνευόμενον μάγκες ότι τους εγκέφαλους του 206 τους φτιάχνει η Bosch. Tώρα ο εγκέφαλος τι είναι; Γνήσιο ανταλακτικό Peugeot ή γνήσιο ανταλακτικό Bosch; Άρα θα πρέπει να ξέρουμε γιατί μιλάμε TEΛEIA ΔEYTEPH EΔΩ.

Chris μάλλον δεν έχεις στα χέρια σου το έντυπο της LION HELLAS και του ΔΙΚΤΥΟΥ PEUGEOT με τίτλο:
ΟΛΑ ΟΣΑ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟΥΣ ΕΛΕΓΧΟΥΣ
Λοιπόν σε αυτό το μικρό έντυπο ΓΙΝΕΤΑΙ μια αναφορά σε όλα τα ανταλλακτικά που θα πρέπει να μπαίνουν στο αυτοκίνητο σε όλες τις εργασίες. Έχει φωτογραφίες από όλα τα ανταλλακτικά (μέχρι και τακάκια) και όλα είναι σε συσκευασίες PEUGEOT.

Τελευταία σελίδα ΣΥΜΒΟΥΛΕΥΕΙ τον ΠΕΛΑΤΗ να ΖΗΤΑΕΙ γνήσια ΑΝΤΑΛΛΑΚΤΙΚΑ Peugeot για μερικούς λόγους καλά και ντε...όπου και αν κάνει Service...
Ενώ ΛΕΕΙ καθαρά στην 1η ΣΕΛΙΔΑ ότι, ως φυσικό, ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΣΩΣΤΑ ΣΤΑ ΕΞΟΥΣΙΟΔΟΤΗΜΕΝΑ.
Τώρα από την LION ακούμε άλλα....ότι ο καθένας έχει το ελευθερο να πράξει ανάλογα...

Προσοχή! Δεν λέω ότι τα ανταλλακτικά που ανέφερε η Βάσω είναι σώνει και καλά άχρηστα ή μη εγκεκριμένα.... αλλά νομίζω ότι η Peugeot και τα εξουσιοδοτημένα θα μπορούσαν να χρησιμοποιούν τα γνήσια ή τουλάχιστον ας κάνουν πράξη αυτά που συμβουλεύουν τους πελάτες τους.
Επιστροφή στην κορυφή
christhehealer (Celebrity)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Jazzmobile

Ένταξη: 19 Ιούν 2002
Τόπος: Αθήνα - Γκύζη

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 05 Νοέ 2002, 23:45:50    Θέμα δημοσίευσης: Re: Ανταλλακτικά μαϊμού ή γνήσια ??? πως τα ξεχωρίζουμε??? Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Vini έγραψε:
Chris μάλλον δεν έχεις στα χέρια σου το έντυπο της LION HELLAS και του ΔΙΚΤΥΟΥ PEUGEOT με τίτλο:

Όχι δεν το έχω και αγνούσα και την ύπαρξή του. Δέχομαι αυτά που λές, με μια ένσταση. Η κάθε αντιπροσωπεία υπερασπίζεται τα κέρδη της και εγώ την περιουσία ΜΟΥ ( το 206 εν προκειμένω) και τα λεφτά ΜΟΥ.

Αυτοί μπορούν να λένε ότι θέλουν, αλλά εγώ θα το ψάχνω πάντα και γι' αυτό είμαι και εδώ. Δεν ξεχνώ όμως και την ιστορία με τα ελατήρια. Μου έγινε πολύ καλό μάθημα.

Αρά αναλώσιμα ανταλακτικά (λάδια, τακάκια κλπ,) τα πέρνω μόνος μου και πάω να μου τα τοποθετήσουν αυτοί ή κάποιος άλλος. Από τη στιγμή που θα τα πληρώσω. θα διαλέξω ΕΓΩ που θα δώσω τα λεφτά μου.

Για τις συσκευασίες Peugeot ξαναδιάβασε την αναφορά μου στο Block Exemption και θα καταλάβεις, πόσο Peugeot είναι. Στα περισσότερα ανταλακτικά, μεταποιητές είναι οι άνθρωποι Wink

Επιστροφή στην κορυφή
Alex 
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Peugeot 206 1.4 (8V) XT (1999)

Ένταξη: 24 Ιούλ 2002
Τόπος: Αθήνα - Μαρούσι

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 06 Νοέ 2002, 01:28:45    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Καλα τα λες.. εμεις πληρωνουμε αρα και αποφασιζουμε που θα τα ακουμπησουμε.. Και σε γενικοτερο φαση να πω οτι επειδη αυτοι δεν μας "αναγνωριζουν" σαν "αξιοπιστους" δεν σημαινει οτι σταματαμε αυτοματως να διαθετουμε ενα αξιοσεβαστο κομματι αγοραστικης δυναμης που στην τελικη το κατευθυνουμε οπου θελουμε..

Εξαλλου οι αυτοκινητοβιομηχανιες ζουν απο τα ανταλλακτικα μιας και λογω ανταγωνισμου τα αμαξια πωλουνται σχεδον σε επιπεδα κοστους.. Το ιδιο ισχυει και απο τις αντιπροσωπειες. Δεν τα κονομανε απο τις πωλησεις αλλα απο τα σερβις.. Οσο και να προσπαθουν να μας "υποβαθμισουν" γνωριζουν καλα το ρολο του σερβις στα οικονομικα τους αποτελεσματα. Ετσι θελουν δε θελουν θα δειξουν επιπλεον προσοχη, οχι για καναν αλλο λογο, απλα επειδη θα δουν οτι χανουν λεφτα μιας και οι πελατες πανε αλλου (σε συνεργεια ιδιωτων για παραδειγμα)...

Εγω αυτο το βημα το εχω ηδη κανει απο το καλοκαιρι του 2000. Τοτε με ειδε τελευταια φορα επισημο συνεργειο Peugeot.. Αν δεν στρωσει η κατασταση ουτε και σκοπευω να ξαναπαω..
Επιστροφή στην κορυφή
Tomcat (Στελιος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Peugeot 206 1400 QS (V8) 55,927 kW+

Ένταξη: 30 Μάϊ 2002
Τόπος: Αθήνα-Καλλιθέα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 06 Νοέ 2002, 02:50:37    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Vini έγραψε:
Και πραγματικά είχε, μέχρι την στιγμή που ασχολήθηκε ενεργά με το tuning και έκανε χαλάστρα στην Ελληνική Peugeot Sport.....εκεί στην Λ.Κηφισίας.....

Μην με ρωτήσετε αν θα γίνω πελάτης του συνεργείου που ανέφερα....μάλλον όχι....γιατί? α. Είναι πολύ μακριά για μένα...και β. ο χρόνος είναι χρήμα και στην τελική πλέον, όλους τους υποπτεύομαι...στην αρχή όλοι είναι καλοί...μετά γίνεται το πανηγύρι....

Ξέρω ποιος είναι ναννανανανα α Wink Wink Wink Wink Wink Wink Wink
Για την ακρίβεια ήμουν το απογευματάκι από το μαγαζί του και μου έλεγε για τα fuchs που αναφέρω σ'αλλο topic!Ισως πάω από εκει αύριο το πρωι για τα λάδια!Θα κάνω μια πρώτη αναφορά για club να κόψω αντιδράσεις!Vini την πήγες καθόλου προς τα εκεί την κουβέντα?

Πάντως τώρα σχετικά μα τα immitation ανταλλακτικά θέλω να πω πως οτιδήποτε σχετίζεται με μηχανικά μέρη πάντα PUG!!!!Τώρα αν μιλήσουμε για ανταλλακτικά όπως πόρτες , καπώ , κτλ είναι πολύ πιθανό να έβαζα κάτι επάνω αν δεν είχα λεφτά!Θα σας αναφέρω ότι ψάχνω αεροτομή και ενώ η αντιπροσωπία μου είπε 220 euro την βρήκα immitation (από το ίδιο εργοστάσιο κατασκευής με αυτήν την peugeot) 85euro +50 βάψιμο τοποθέτηση.Μιλαμε για σχεδόν 85 Euro κάτω.PLs αναφέρετε γνώμες ή εμπειρίες γύρω από immitation ανταλλακτικά!
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα MSN Messenger
Svstouk (Στέφανος)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

Peugeot 206 1.4 (8V) Color Line (2002)

Ένταξη: 09 Αύγ 2002

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 06 Νοέ 2002, 10:10:13    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Προς Βάσω : Κούκλα μου, μην το πάρεις προσωπικά ή ρατσιστικά, αλλά πιστεύω ότι αυτός ο μα$άκας σου απάντησε έτσι, επειδή είδε ότι είσαι γυναίκα και κάπως έπρεπε να ικανοποιηθεί ο φαλλοκρατικός εγωισμός του Shocked (μετάφρ. έπρεπε να σου την πει τελευταίος, κι όχι να του την βγεις εσύ - έτσι είμαστε εμείς οι αρσενικοί, γουρούνια Shocked :D ). Αν μιλούσε με άντρα δεν ξέρω αν θα έλεγε κάτι τέτοιο.... Confused

Όσον αφορά τα ανταλλακτικά, οι προλαλήσαντες με κάλυψαν πλήρως. Ρε παιδιά, η Peugeot και η κάθε Peugeot αγοράζει από κάποιες εταιρίες τα διάφορα αναλώσιμα ανταλλακτικά, τους κολλάει την ετικέτα της και σου το μοστράρει για δικό της! Έχει βέβαια τεστάρει τα διάφορα ανταλλακτικά, ώστε να μπορεί να δίνει εγγύηση ενός έτους για αυτά, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι τα κατασκευάζει η ΙΔΙΑ. Γιατί λοιπόν εγώ να πάω να πάρω ένα φίλτρο λαδιού, που να είναι σε συσκευασία Peugeot και να το πληρώσω 10 ευρώ, και να μην πάρω το ΙΔΙΟ της PURFLUX (και τώρα πλέον JURID ) με 8 ευρώ; Και μιλάμε για το ΙΔΙΟ φίλτρο, το ΙΔΙΟ υλικό! Wink

Με την ίδια λογική, γιατί να πάω στη LION και να μην πάω να πάρω μόνος μου τα ανταλλακτικά και να πάω σε ένα μηχανικό της εμπιστοσύνης μου για τα περαιτέρω; Question

Να το πω κι αλλιώς. Αν έβρισκα έναν αντιπρόσωπο της Peugeot, με αξιόπιστα άτομα, δεν θα ήταν το τέλειο;

Be ware! Lion within!
Επιστροφή στην κορυφή
Vini (Nick)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

*** Groupe PSA ***

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 06 Νοέ 2002, 11:12:19    Θέμα δημοσίευσης: Re: Ανταλλακτικά μαϊμού ή γνήσια ??? πως τα ξεχωρίζουμε??? Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

christhehealer έγραψε:
Vini έγραψε:

Όχι δεν το έχω και αγνούσα και την ύπαρξή του. Δέχομαι αυτά που λές, με μια ένσταση. Η κάθε αντιπροσωπεία υπερασπίζεται τα κέρδη της και εγώ την περιουσία ΜΟΥ ( το 206 εν προκειμένω) και τα λεφτά ΜΟΥ.

Αυτοί μπορούν να λένε ότι θέλουν, αλλά εγώ θα το ψάχνω πάντα και γι' αυτό είμαι και εδώ. Δεν ξεχνώ όμως και την ιστορία με τα ελατήρια. Μου έγινε πολύ καλό μάθημα.

Αρά αναλώσιμα ανταλακτικά (λάδια, τακάκια κλπ,) τα πέρνω μόνος μου και πάω να μου τα τοποθετήσουν αυτοί ή κάποιος άλλος. Από τη στιγμή που θα τα πληρώσω. θα διαλέξω ΕΓΩ που θα δώσω τα λεφτά μου.

Για τις συσκευασίες Peugeot ξαναδιάβασε την αναφορά μου στο Block Exemption και θα καταλάβεις, πόσο Peugeot είναι. Στα περισσότερα ανταλακτικά, μεταποιητές είναι οι άνθρωποι Wink

Συμφωνώ 100%...σε ότι λες...
Επιστροφή στην κορυφή
Vini (Nick)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

*** Groupe PSA ***

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 06 Νοέ 2002, 11:15:21    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Tomcat έγραψε:
Vini έγραψε:
Και πραγματικά είχε, μέχρι την στιγμή που ασχολήθηκε ενεργά με το tuning και έκανε χαλάστρα στην Ελληνική Peugeot Sport.....εκεί στην Λ.Κηφισίας.....

Ξέρω ποιος είναι ναννανανανα α Wink Wink Wink Wink Wink Wink Wink
Για την ακρίβεια ήμουν το απογευματάκι από το μαγαζί του και μου έλεγε για τα fuchs που αναφέρω σ'αλλο topic!Ισως πάω από εκει αύριο το πρωι για τα λάδια!Θα κάνω μια πρώτη αναφορά για club να κόψω αντιδράσεις!Vini την πήγες καθόλου προς τα εκεί την κουβέντα?

Οχι .... γιατί .... διάβασε το PM που σου έχω στείλει ....
Επιγραμματικά αναφέρω, ότι μιλάω για σύλλογο εκεί που πρέπει και εκεί που θα έχουμε όλα τα παιδιά φανερό όφελος .... σε όλα τα σημεία ....
Επιστροφή στην κορυφή
Miltellas (Μίλτος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Peugeot 206 1.6 16V XSM 2001

Ένταξη: 24 Μάϊ 2002
Τόπος: Θεσσαλονίκη

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 07 Νοέ 2002, 05:16:11    Θέμα δημοσίευσης: Re: Ανταλλακτικά μαϊμού ή γνήσια ??? πως τα ξεχωρίζουμε??? Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

chatasos έγραψε:
vassop26 έγραψε:
και τι μου απάντησε ????

Συγνώμη, για να καταλάβω!
Να φανούμε αξιόπιστοι σε ποιούς; Στην ΑΝΑΞΙΟΠΙΣΤΗ Lion με τους αναξιόπιστους συνεργάτες και αναξιόπιστους υπαλλήλους της;
Για ποιόν λόγο; Θα κερδίσουμε τίποτα που δεν μπορούμε να το πάρουμε;

Έχω παράπονα από την Lion και τον συρφετό της τόσα πολλά που δεν έχω καμία διάθεση να της τα μεταφέρω, γιατί δεν έχω κανέναν σαφή σκοπό να πετύχω μεταφέροντάς τα σε αυτήν! Μου αρκεί να τα μεταβιβάζω σε ομοιοπαθείς(!!) να τους "σώζω" και να με "σώζουν". Δεν περιμένω να με σώσει η Lion από τίποτα... Να με κάψει μάλλον! Βρε, ουστ! Μακρυά από μένα!

Σαν Club το μόνο σχετικό που έχει να μας ενδιαφέρει με την Lion, είναι να σώζουμε όλους αυτούς τους ταλαίπωρους πελάτες της που επιθυμούν να απελευθερωθούν από τα γαμψά της νύχια! Νομίζει κανείς ότι η Lion μας περιμένει εναγωνίως να την σώσουμε από... τον κακό της εαυτό; Μας θέλει μόνο σαν πελάτες της, ειδάλλως θα λένε παντού και πάντα αγόγγυστα και αψήφιστα ότι είμαστε αναξιόπιστοι... Είπε ο γάιδαρος τον πετεινό "κεφάλα"!

Στην Θεσσαλονίκη, ενώ μέχρι τώρα μπορούσα να παραγγείλω κάτι τηλεφωνικώς, τώρα πλέον πρέπει να πάω να τους το παραγγείλω αυτοπροσώπως. Στην άλλη άκρη της πόλης, περί τα 25 χλμ!! Το ίδιο κάνει και με τα συνεργεία-πελάτες της!!!! Shocked Έχει, λέει, οδηγίες τέτοιες από τα κεντρικά στην Αθήνα! Shocked

Ξου! Ξου! 666! Σατανάς!! Evil Ουουουου!!!! Laughing

Ελληνική Λέσχη Φίλων της Πραγματικής Οδήγησης

Performance of Real Cardriving Club
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος MSN Messenger
chatasos (Τάσος)
Επίσημο Μέλος

Peugeot 207 1.6 (17V!) GT (2009)

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 07 Νοέ 2002, 07:29:05    Θέμα δημοσίευσης: Re: Ανταλλακτικά μαϊμού ή γνήσια ??? πως τα ξεχωρίζουμε??? Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Miltellas έγραψε:
chatasos έγραψε:
vassop26 έγραψε:
και τι μου απάντησε ????

Συγνώμη, για να καταλάβω!
Να φανούμε αξιόπιστοι σε ποιούς; Στην ΑΝΑΞΙΟΠΙΣΤΗ Lion με τους αναξιόπιστους συνεργάτες και αναξιόπιστους υπαλλήλους της;
Για ποιόν λόγο; Θα κερδίσουμε τίποτα που δεν μπορούμε να το πάρουμε;

Δυστυχώς Μίλτο, εδώ οι απόψεις μας διαφωνούν...
Μπορούμε να κερδίσουμε πάρα πολλά και πρώτα από όλα τον σεβασμό τους. Να δείξουμε ότι είμαστε "κάποιοι" και όχι ένα τσούρμο άσχετοι.
Όσο και να έχεις δίκιο για την απαράδεκτη συμπεριφορά (πολλές φορές) των υπαλλήλων της, η άποψή μου είναι ότι από την στιγμή που είναι η επίσημη αντιπροσωπία της Peugeot (καλώς ή κακώς), θα πρέπει να "ασχοληθούμε" μαζί τους (γενικότερα να τους τα "πρήξουμε") και όχι να κοιτάμε να την κάνουμε με ελαφρά πηδηματάκια.

Ο φορουμάρχης επέστρεψε παντρεμένος & ανανεωμένος!
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση όλων των Δημοσιεύσεων που έγιναν πριν από:   
Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Βλάβες - Επισκευές - Συνεργεία - Ανταλλακτικά Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες
Μετάβαση στη σελίδα 1, 2, 3  Επόμενη
Σελίδα 1 από 3

Μετάβαση στη:  
Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Δ.Συζήτησης