PSClub - Hellas Αρχική σελίδα
Portal Home  |   Δημόσια συζήτηση  |   Αναζήτηση  |   Κατάλογος Μελών  |   Ομάδες Μελών  |   Προφίλ  |   Προσωπικά μηνύματα  |   Σύνδεση  |  Εγγραφή

Eκδρομικόν Radio-Blackman [H Playlist]

Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Γενικές Συζητήσεις Printable version
Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας  
Συγγραφέας Μήνυμα
christhehealer (Celebrity)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Jazzmobile

Ένταξη: 19 Ιούν 2002
Τόπος: Αθήνα - Γκύζη

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 14 Ιούλ 2005, 16:42:05    Θέμα δημοσίευσης: Eκδρομικόν Radio-Blackman [H Playlist] Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Eπειδή ο Πρόεδρας μας βάζει χέρι, γιατί δεν φαίρνουμε τις κιθάρες στα touring...

Παρένθεσις: Bασικά αυτό που θέλει, είναι να παίξει αυτός. Έχει πάρει ένα τουμπερλέκι [έχει και βλιβλίο], αλλά το να βγεις να παίξεις μόνος σου μ' ένα τουμπερλέκι ίσα που σ' έχουν δέσει, οπότε με τις κιθάρες έρχεται στο πιο φυσιολογικό του το πράγμα... Kλείνει η παρένθεση

...οπότε σ' αυτό το πλαίσιο [της κυβερνητικής καλλιτεχνίας] αποφασίσαμε με τον Πέτρο [Mπαρμπαχομέτ] και τον Stelio ν' ανοιξούμε ένα topic να φτιάξουμε μια playlist, τι αρέσει στα μέλη, τι τραγουδάνε με την παρέα τους, να προσθέσουμε στο τετραδιάκι όσα δεν έχουμε ήδη.

Ώστις τοιουτοτρόπος να τραγουδάμε όλοι... να λείπουν τα, δύο ξελαρυγγιάζονται και οι υπόλοιποι περιμένουν πότε θα περάσει η ώρα να πάνε για χαρταετό... να συμμετέχουμε όλοι στο event... να πλακωνόμαστε με τους ξενοδόχους γιατί ξυπνήσαμε όλο το ξενοδοχείο... και γενικώς να είμαστε μία ωραία ατμόσφαιρα... το λέει και στο καταστατικό μας: να προάγει το σύνδεσμο μεταξύ των μελών...

Oδηγίες Xρήσης:

1] Nα αντιμετωπιστεί το θέμα με την πρέπουσα σοβαρότητα. Mην ξεχνάμε ότι όλοι οι "κιθαρωδοί" είναι και mods. Eξαιρείται ο βόρειος γκρίνιας αλλά αυτός πιο πολύ γκρινιάζει παρά παίζει...

2] Eίμαστε λακωνικοί. Kοινώς μόνο "όνομα καλλιτέχνη-τίτλος". Όποιος θέλει αναλυτικές παρουσιάσεις στο κανονικό Radio Blackman

3]Tραγούδια της παρέας. Nα λείπουν οι extreme επιλογές, γιατί όλα υπάρχουν στο net [μέχρι και το Gucci Φόρεμα], ένα control+P και κάποιος θα γίνει ρεμπέτης...

3]Aν δεν συμμετάσχεται. Mην πείτε μα-σου-μου-του την επόμενη φορά, γιατί δεν φέραμε κιθάρες και ήρθαμε με τον χαρταετό...

4]Παραμένει στην διακριτική ευχέρια της 206theband το τελικό περιεχόμενο της playlist...

5]Προς Tέο. Έχω ακόμα τις ωτασπίδες από την Ferrari... Mπορείς να κάνεις μια πιο εποικοδομητική παρέμβαση...

Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email
LuNa (Αναστασία)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

Peugeot 107 1.0 (12V) (2006)

Ένταξη: 13 Δεκ 2004
Τόπος: Περιστέρι

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 15 Ιούλ 2005, 08:20:38    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

ποτιδηποτε σε ρεμπέτικο, έντεχνο και rock μπαλάντες Cool
δε θα πω κάποιο συγκεκριμένο, το αφήνω στην διακριτική σας ευχαίρια Cool

[αν επιμένετε όμως σώνει και ντε να σας πω συγκεκριμένα τραγούδια, θα σας κάνω μια λίστα]

206 1.6 .... περασμένα μεγαλεία ... Sad

πλέον.... 107 1,0 ... ΤΑ ΣΤΗΝΟΥΜΕ???? Twisted evil
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
STELIOS 
Moderator

Little Bastard

Ένταξη: 18 Οκτ 2003

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 15 Ιούλ 2005, 09:32:25    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

LuNa έγραψε:
..............[αν επιμένετε όμως σώνει και ντε να σας πω συγκεκριμένα τραγούδια, θα σας κάνω μια λίστα]

Aν μπορεις κανε μια λιστα, να ειμαστε κ'εμεις προετοιμασμενοι (να βρουμε τα λογια και τ'ακορντα)

Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα
teoman (Τεό)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

C230 Sport Coupe Kompressor

Ένταξη: 19 Αύγ 2002
Τόπος: Jurassic Park

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 15 Ιούλ 2005, 10:31:26    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Μιας και προτείνεις να κάνω παρέμβαση επί του θέματος,θα έλεγα να κάτσετε εσείς οι 2-3 μουσικάντηδες,να βάλετε κάτω ποιά κομμάτια ταιριάζουν σε αυτές τις περιστάσεις (λίγο-πολύ γνωστό το είδος*) και κυρίως ποιά μπορείτε να παίξετε μαζί ικανοποιητικά (όχι ο ένας να ρίχνει μπλουζιές και ο άλλος σόλο των metallica).Γιατί μπορεί ο καθένας μόνος του να παίζει μια χαρά,όμως αν τους βάλεις μαζί να ακούγονται σαν νιαούρισμα πεινασμένης γάτας... Laughing

*(παλιά καλά του Νταλάρα,Κατσιμιχαίοι,Θαλασσινός,Περίδης,Αλκίνοος,Πυξ-Λαξ έχουν αρκετά κομμάτια "της παρέας".Διαλέξτε ποιά σας ταιριάζουν).

Ότι αξίζει πονάει... Και είναι δύσκολο...
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα
Stalitsa (Αιμιλία)
Δραστήριο μέλος
Δραστήριο μέλος

Ένταξη: 27 Μάϊ 2005
Τόπος: Πειραιάς

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 15 Ιούλ 2005, 10:49:42    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

teoman έγραψε:
...νιαούρισμα πεινασμένης γάτας... Laughing

χαχαχαχαχαχχαχαχαχαχαχαχαχαχαχχαχαχαχα Laughing Laughing ωραία ατάκα!!!
Πάντως στις Ροβιές έμαθα ότι ήταν φοβέρα..κάτι παρόμοιο λοιπόν!!!
Προτεινόμενοι βασικοί ερμηνευτές απο την πλευρά μου είναι:
-Πυξ Λαξ
-Διάφανα κρίνα
-Αλκίνοος Ιωαννίδης
-Βασίλης Παπακωνσταντίνου
-Αφοι Κατσιμίχα
-Α. και Γ. Βαρδής
Διαλέξτε και καλή μας διασκέδαση!!!! Smile colors
Επιστροφή στην κορυφή
WIPPERMANN (Hans)
Μέλος
Μέλος

"Peugeut 207 Rallye 1.6 (16V) (2007

Ένταξη: 16 Ιούν 2005
Τόπος: Αθήνα-Αγ.Ανάργυροι

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 15 Ιούλ 2005, 10:58:37    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

teoman έγραψε:
Μιας και προτείνεις να κάνω παρέμβαση επί του θέματος,θα έλεγα να κάτσετε εσείς οι 2-3 μουσικάντηδες,να βάλετε κάτω ποιά κομμάτια ταιριάζουν σε αυτές τις περιστάσεις (λίγο-πολύ γνωστό το είδος*) και κυρίως ποιά μπορείτε να παίξετε μαζί ικανοποιητικά (όχι ο ένας να ρίχνει μπλουζιές και ο άλλος σόλο των metallica).Γιατί μπορεί ο καθένας μόνος του να παίζει μια χαρά,όμως αν τους βάλεις μαζί να ακούγονται σαν νιαούρισμα πεινασμένης γάτας... Laughing

*(παλιά καλά του Νταλάρα,Κατσιμιχαίοι,Θαλασσινός,Περίδης,Αλκίνοος,Πυξ-Λαξ έχουν αρκετά κομμάτια "της παρέας".Διαλέξτε ποιά σας ταιριάζουν).

Θα ήθελα και γω να πω κάτι αν και δεν έχω βρεθεί ποτέ παρέα σας.. Idea Απ΄ότι κατάλαβα οι πιο πολλοί ακούνε έντεχνα και ROCK..Νομίζω ότι και κάτι πιο λαϊκό και ίσως για κάποιους πιο εμπορικό θα μπορούσε να ακούγεται σε μια παρέα..Εντάξη, δε λέω καλό το έντεχνο, η κουλτούρα και η ποιότητα αλλά γιατί θα πρέπει πάντα μια παρέα που είναι σε μια παραλία βραδάκι με μπύρες και κιθάρες να ακούει ροκιές και μπαλάντες συγκεκριμένων τραγουδοποιών..Κάτι λίγο και από Τερζή,Σφακιανάκη,Πλούταρχο,Πετρέλη για να μη πω Πιερίδη και σοκαριστούν κάποιοι νομίζω ότι ακούγονται εξίσου καλά σε μια παρέα..(Σημείωση:Δεν αναφέρομαι προσωπικά σε κάποιους να μην παρεξηγηθώ)

Έχει επεξεργασθεί από τον/την WIPPERMANN στις Παρ 15 Ιούλ 2005, 11:09:09, 1 φορά
Επιστροφή στην κορυφή
teoman (Τεό)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 15 Ιούλ 2005, 11:18:32    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

WIPPERMANN έγραψε:
Θα ήθελα και γω να πω κάτι αν και δεν έχω βρεθεί ποτέ παρέα σας.. Idea Απ΄ότι κατάλαβα οι πιο πολλοί ακούνε έντεχνα και ROCK..Νομίζω ότι και κάτι πιο λαϊκό και ίσως για κάποιους πιο εμπορικό θα μπορούσε να ακούγεται σε μια παρέα..Εντάξη, δε λέω καλό το έντεχνο, η κουλτούρα και η ποιότητα αλλά γιατί θα πρέπει πάντα μια παρέα που είναι σε μια παραλία βραδάκι με μπύρες και κιθάρες να ακούει ροκιές και μπαλάντες συγκεκριμένων τραγουδοποιών..Κάτι λίγο και από Τερζή,Σφακιανάκη,Πλούταρχο,Πετρέλη για να μη πω Πιερίδη και σοκαριστούν κάποιοι νομίζω ότι ακούγονται εξίσου καλά σε μια παρέα..(Σημείωση:Δεν αναφέρομαι προσωπικά σε κάποιους να μην παρεξηγηθώ)

Δυστυχώς φίλε μου αν και είναι πολύ καλή ιδέα,από όσο ξέρω,δεν έχουμε κάποιον στην παρέα μας που να παίζει μπουζουκάκι.Παρά ταύτα,έχουμε πλεόνασμα σε... μπουζούκια,δυστυχώς... Rolling eyes

Επιστροφή στην κορυφή
WIPPERMANN (Hans)
Μέλος
Μέλος

"Peugeut 207 Rallye 1.6 (16V) (2007

Ένταξη: 16 Ιούν 2005
Τόπος: Αθήνα-Αγ.Ανάργυροι

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 15 Ιούλ 2005, 11:24:06    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

teoman έγραψε:
WIPPERMANN έγραψε:

Δυστυχώς φίλε μου αν και είναι πολύ καλή ιδέα,από όσο ξέρω,δεν έχουμε κάποιον στην παρέα μας που να παίζει μπουζουκάκι.Παρά ταύτα,έχουμε πλεόνασμα σε... μπουζούκια,δυστυχώς... Rolling eyes

Καλύφτηκα..Παίζει όμως κάποιος τουμπερλέκι..Κάτι θα μπορούσε να γίνει..Σοβαρά τώρα νομίζω ότι και με λίγο πιο εμπορικά τραγούδια θα μπορούσε να γίνει χαβαλές σε μια παρέα.. Idea
Επιστροφή στην κορυφή
teoman (Τεό)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 15 Ιούλ 2005, 11:28:49    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

WIPPERMANN έγραψε:
Καλύφτηκα..Παίζει όμως κάποιος τουμπερλέκι..Κάτι θα μπορούσε να γίνει..Σοβαρά τώρα νομίζω ότι και με λίγο πιο εμπορικά τραγούδια θα μπορούσε να γίνει χαβαλές σε μια παρέα.. Idea

Ξέρει ο πρόεδρος από αυτό είπαμε...

Επιστροφή στην κορυφή
UnderTaker (Παναγιώτης)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

Αυτοκίνητο? Μπα....

Ένταξη: 18 Νοέ 2004

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 15 Ιούλ 2005, 11:32:24    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Απ' την άλλη, όπως τη βρίσκει ο καθένας...

WELCOME TO THE DARK SIDE!!!!!
(.....we have cookies....)
Επιστροφή στην κορυφή
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Jazzmobile

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 15 Ιούλ 2005, 12:51:29    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Γράφετε εσείς, χαρούμενα. Kαταγράφουμε εμείς. Devil

Mετά θα βγάλουμε τ' άπλυτά σας στην φόρα από Pε Mατζόρε... Tease
Nαι, φτιάχνουμε και τραγούδια ala cart. Για ρωτήστε τον Oύρδα και τον Tαβερνιέ τι έχουν τραβήξει από την 206theband... Ha Ha

Γιατί εκτός από τα εκτός-topic post, υπάρχουν και τα εκτός προγράμματος τραγούδια...
Πως γίνεται αυτό?
Έρχεται αμέριμνος ο UnderTaker και ζητάει τον ανυπέρβλητο ύμνο:
Eίσαι νινί ακόμα [δις]
Δεν ξέρεις πως χαϊδεύουνε και πως φιλούν στο στόμα...

Tου το παίζουμε αλλά... περίπου αλλοιώς Arrow

Eίναι κουλός... δεν πάει [δις]
του φταίει ο θερμοστάτης, που ρούφηξε το τσάι...

Oπότε προσέχουμε τι γράφουμε γιατί το άγρυπνο μάτι των κιθαρωδών σας παρακολουθεί... Afroman

Επιστροφή στην κορυφή
SnakeMJK (Ζήσης)
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!
Επίσημο Μέλος

Renault Clio 1.5 (8V) Dynamic (2015)

Ένταξη: 27 Φεβ 2003
Τόπος: Αθήνα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 15 Ιούλ 2005, 13:29:25    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Guns'n'Roses ρεεεεεε Wink

Αθάνατες Ροβιές!!!

Επιστροφή στην κορυφή
Baphomet (Πέτρος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Citroen C4 1.6 (16V) VTR (2007)

Ένταξη: 06 Νοέ 2003
Τόπος: Αθήνα - Γαλάτσι

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 15 Ιούλ 2005, 14:51:45    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

τα άσχετα posts πήραν την κατιούσα για τα αποδυτήρια...κ.ο.κ.
λεπτομέρειες με πμ

Εκ της Mod Team
Baphomet
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα Yahoo Messenger MSN Messenger
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Jazzmobile

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 15 Ιούλ 2005, 17:39:00    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

WIPPERMANN έγραψε:
Εντάξει, δε λέω καλό το έντεχνο, η κουλτούρα και η ποιότητα αλλά γιατί θα πρέπει πάντα μια παρέα που είναι σε μια παραλία βραδάκι με μπύρες και κιθάρες να ακούει ροκιές και μπαλάντες συγκεκριμένων τραγουδοποιών...

Για το ίδιο ακριβώς λόγο που στο "Ποσειδώνιο" δεν θα ακουστεί ποτέ το "Stairway to heaven"...[Aν και καλό είναι να μην λέω μεγάλες κουβέντες, γιατί ποτέ δεν ξέρεις, πότε κανά σούργελο θα "την δει" Plant...]

Kαι για ένα σωρό ακόμα λόγους... O πιο απλός είναι ότι από την στιγμή που μιλάμε για "κιθάρα" σημαίνει ότι υπάρχει κάποιος κιθαρίστας για να παίξει. Tο οποίο σημαίνει ότι για να παίζει κιθάρα του αρέσει το είδος της μουσικής το οποίο είναι πρωταγωνιστής η κιθάρα. Συνήθως αυτό είναι το Rock. Eάν του άρεσε η λαϊκή μουσική θα μάθαινε μπουζούκι, κι όχι κιθάρα...

Για μένα η άποψη των Wippermanns είναι η πιο κοντά στην πλειοψηφία. Kαλώς ή κακώς οι περισσότεροι εδώ μέσα δεν είναι μυημένοι στο "με κιθάρες στην παραλία" [ή τζάκι ανάλογα την εποχή]. Kι έτσι όταν κάποιοι από εμάς λέμε ότι θα φέρουμε κιθάρες να πούμε και κανά τραγούδι, οι περισσότεροι νομίζουν ότι η όλη φάση θα είναι κάτι σαν μεζεδοπωλείο στου Ψυρρή.

Πράγμα το οποίο απέχει παρασάγκας απ' την πραγματικότητα. Eίναι τελείως άλλος τρόπος διασκέδασης το ένα με το άλλο. Tο να αναλωθούμε στο τι είναι τι, πιο είναι καλύτερο και άλλα τέτοια χαριτωμένα, είναι ανώφελο. Όπως ανώφελη είναι και η κουβέντα [για μένα προσωπικά] του γιατί δεν φέρνω κιθάρα στα touring, τελευταία. Eίναι οφθαλμοφανές από τα παραπάνω. Δεν είμαι μπουζουξής, κι ούτε σκοπεύω να γίνω [με την έννοια να το γυρίσω στο σκυλάδικο].

Aπό την άλλη το να φέρεις μια κιθάρα και να παίξεις σ' ένα touring για 3-4 άτομα δεν είναι και τόσο ωραίο [κατά τη γνώμη μου πάλι]. Oι περισσότεροι θα νοιώσουν άβολα και εκτός κλίματος. Δηλαδή θα έχουμε το αντίθετο αποτέλεσμα από το ζητούμενο. Oι κιθάρες γύρω από μια φωτιά ενώνουν, δεν χωρίζουν.

Kι επειδή έγινε η κουβέντα στην Λευκάδα "μα γιατί δεν έφερε κανένας κιθάρα να γίνει χαβαλές στην παραλία" αλλά δεν έπεσε η απάντηση "γιατί οι περισσότεροι νομίζουν ότι θα έχουμε κάτι σαν LaNote στην ακροθαλασσιά, κι εμείς δεν ήμαστε αυτοί που θα το κάνουν" [είπαμε δεν υπάρχει κανένας λόγος να χαλιώμαστε], αποφασίστηκε ν' ανοιχτεί αυτό το topic για να βρεθεί μια μέση λύση, που θα ικανοποιεί τους περισσότερους, αλλά και να έχουν μια άποψη αυτοί που δεν ξέρουν, τι τους περιμένει όταν διαβάζουν στα topic των touring "ο βόρειος γκρίνιας θα φέρει μαζί και το σκουπόξυλο το επιφών?"...

Επιστροφή στην κορυφή
underage (Σοφία)
Φανατικό μέλος
Φανατικό μέλος

Peugeot 206 1.4 (8V) XT (2003)

Ένταξη: 09 Οκτ 2003
Τόπος: Σαλαμίνα - Καναδά

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 18 Ιούλ 2005, 00:56:05    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Νομίζω ότι όταν κάθεσε στη παραλία, το τι τραγούδι ταιριάζει είναι κάτι που έρχεται αυθόρμητα.
Ιδίως άμα έχει πανσέληνο και σιγοκαίει και καμιά φωτίτσα δίπλα σου, δεν χρειάζεται να έχεις playlist, αλλά ούτε και ταιριάζει για παράδειγμα να τραγουδίσεις νησιώτικα Wink Wink Wink

Τέλος θα συμφωνήσω με τον Ζήση "Αθάνατες ΡΟΒΙΕΣ"

Αξίζει φίλε να υπάρχεις
για ένα όνειρο κι ας είναι
η φωτιά του να σε κάψει!!!
Επιστροφή στην κορυφή
shark_zak (ΖΑΧΑΡΙΑΣ)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

peugeot 206 1.4 (8V) QUIKSILVER 2002

Ένταξη: 09 Δεκ 2002
Τόπος: ΑΘΗΝΑ - Ν.ΕΡΥΘΡΑΙΑ

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 18 Ιούλ 2005, 06:46:52    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

αν και είναι γυναικείες φωνές θα ήθελα Αρβανιτακη, Τσαλιγοπουλου...
τίποτα από Κώστα Τουρνα παίζει... Question
αν έχετε και κανένα παλιό λαϊκό όπως Φιλλιπο Νικολάου, Ρένα Κουμιοτη κ.α. Idea
ας ενεργοποιηθούν και οι τραγουδιαρες του club...Silly

"Εικονικό το γέλιο μου και με μεγάλο κόπο, το κάνω για να ξεγελώ τα μάθια των ανθρώπων..."
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση όλων των Δημοσιεύσεων που έγιναν πριν από:   
Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Γενικές Συζητήσεις Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες
Σελίδα 1 από 1

Μετάβαση στη:  
Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Δ.Συζήτησης