PSClub - Hellas Αρχική σελίδα
Portal Home  |   Δημόσια συζήτηση  |   Αναζήτηση  |   Κατάλογος Μελών  |   Ομάδες Μελών  |   Προφίλ  |   Προσωπικά μηνύματα  |   Σύνδεση  |  Εγγραφή

Νεο τροχαίο δυστύχημα στον Μαλιακό
Μετάβαση στη σελίδα Προηγούμενη  1, 2

Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Γενικές Συζητήσεις περί αυτοκινήτων Printable version
Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας  
Συγγραφέας Μήνυμα
MEMsound 
Υπεύθυνος Συνεργασιών
Επίσημο Μέλος

206gti

Ένταξη: 17 Σεπ 2004
Τόπος: Στροφοδιαδρομές

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 12 Ιούλ 2005, 13:59:25    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

vinman έγραψε:
..... Οι νεκροί μόνο θα ήταν από το ρεύμα που οδηγεί προς Λαμία και όχι από το αντίθετο. Όσοι δρόμοι και να κατασκευασθούν αν δεν αλλάξει η συμπεριφορά των οδηγών στο τιμόνι δεν πρόκειται να μειωθούν οι νεκροί από τροχαία δυστυχήματα

Έχεις απόλυτο δίκιο Μάνο.
Συγνώμη για την εκφραση αλλά ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΠΑΛΙΟΜΑΛΑΚΕΣ που κάνουν διπλές προσπεράσεις στις Εθνικές επείδη πήραν κάποια στιγμή στην ζωή τους ένα αυτοκίνητο με κάμποσα άλογα έχουν καταντήσει ΑΗΔΙΑ!

Ίσως βέβαια στο συγκεκριμένο να εφταιγε και η οδηγός του IX και να ξεκίνησε την πρόσπεραση, χωρίς να δει από τον καθρέπτη της το τζιπ που επιτάχυνε για να την προσπεράσει, αλλά και πάλι αυτό δεν δικαιολογεί τον οδηγό του τζιπ που πήγε να τους προσπεράσει όλους μαζί.

Αν περίμενε λίγο δεν θα είχε συμβεί τίποτα...

Αυτή η ηλίθια ανυπομονεσία που μας πιάνει όλους ώρες-ώρες είναι που προκαλεί το μεγαλύτερο ποσοστό από τα συνολικά άπειρα ατυχήματα που γίνονται στους δρόμους μας.

Αφού ρε γα**το το ξέρουμε ότι τα ΣΚ στις εθνικές είναι απίστευτα ευκολο να γίνει ατύχημα γιατί τρέχουμε έτσι βλακωδώς??

Υ.Γ. κατά στην επιστροφή μου από Λευκάδα με 2πλοπροσπέρασαν 2 φορές (εγώ πήγαινα με 110 εκείνη την στιγμή...), σε κάποια άλλη στιγμή και μου κόλλησε από πίσω μια νταλίκα και μου έκανε και φώτα και ήμουν με 120+ και έτοιμος να προσπεράσω φορτηγό μόλις άδειαζε ο δρόμος ενώ σε κάποιο άλλο σημείο της Πάτρας-Κορίνθρου μια νταλίκα από τις μεγάλες προσπέρασε πουλμαν σε ανηφορικό κομμάτι και πάνω σε δεξιά καμπή του δρόμο όντας για πάνω από 20sec η μισή στο αντίθετο ρεύμα

Έλεος δηλαδή!!
Που πάνε οι παπάρες με τα φορτηγά με τέτοιες ταχύτητες??
Αν χρειαστεί να φρενάρουν πώς και που (αν...) θα σταμάτησουν??

η πιο ωραία βόλτα...
ειναι η επόμενη...
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Yahoo Messenger MSN Messenger
vinman 
Γεν. Γραμματέας

407 2.0

Ένταξη: 21 Φεβ 2005

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 13 Ιούλ 2005, 08:27:22    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Η τοποθετηση σου Μανθο με βρισκει απολυτα συμφωνο.... Wink
Καλη η ταχυτητα,δεν λεω αλλα να γινεται σε τετοιες συνθηκες ωστε να μην κινδυνευουμε ουτε εμεις αλλα ουτε και αλλοι συνανθρωποι μας... Wink
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
Ydwr (Πανος)
Δραστήριο μέλος
Δραστήριο μέλος

Peugeot 206 1.6 (16V) XS (2003)

Ένταξη: 28 Ιαν 2004
Τόπος: Πεντελη

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 13 Ιούλ 2005, 09:52:58    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

SnakeMJK έγραψε:
vinman έγραψε:
η άλλη οδηγός Σοφία Κακλαμάνου, 67 ετών

Μήπως πρέπει να μπουν κάποια όρια ηλικίας; Η μάνα μου που είναι γύρω στα 55 παραπονιέται ότι δεν μπορεί να οδηγήσει με τίποτα, την στιγμή που πριν 10 χρόνια ήταν ότι καλύτερο είχα δει σε γυναίκα οδηγό.

Για εμενα μαζι με τα χαρτια που υποβαλεις για να παρεις την συνταξη πρεπει να σου περνουν και το διπλωμα. Αγαπητε συνταξιουχε παραπονιεσαι οτι δεν εισαι πλεον ικανος να δουλεψεις. Γιατι να εισαι ικανος να οδηγησεις.

Εαν θες να οδηγεις εξετασεις καθε χρονο.

40 χρονια πριν δεν υπηρχαν πολλα σηματα που βλεπεις σημερα, δεν υπηρχαν τοσα πολλα αμαξια, δεν υπηρχαν τοσα γρηγορα αμαξια...

MEMsound έγραψε:
...επείδη πήραν κάποια στιγμή στην ζωή τους ένα αυτοκίνητο με κάμποσα άλογα

Μα και καμποσα αλογα να μην ειχαν παλι τα ιδια θα καναν. Ειχαν πριν το lada, skoda η οποιο αλλο αμαξι 20 ετιας και ηξεραν οτι δεν παει. Αλλα τωρα πηραν το νεο βελτιωμενο πρι-πρι το δεν τριζει και ειναι καινουργιο και ως δια μαγιας στο μυαλο του μεταμορφώνονται σε Φιτιπαλντι.

Και για να λεμε τα πραγματα με το ονομα τους ποσα χλμ ειναι το πεταλο? 25 χλμ? Για να το περασεις με 80 χλμ θα κάνεις 20 λεπτα. Για να το περασεις με 150 θα κανεις 10 λεπτα. Αναρωτηθειτε ολοι αν αξίζει.

manosm3 έγραψε:
OI KAMEPEΣ ΔΕ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΥΝ!!!!!!!
Αλλα και να λειτουργουσαν δεν ειναι λυση αυτη! Αν, για παραδειγμα, παρω εγω το Μ5 και τρεχω εκει με 170 πως θα με σταματησουν οι καμερες; Και παλι, στην Αττικη οδο, ποιος με αποτρεπει απο το να 300αρισω;
Αυτα ειναι μετρα του *ωλου! αν δε σοβαρευτουν επιτελους και δε παρουν σοβαρα μετρα (καλυτεροι δρομοι κλπ) τα ατυχηματα θα γινονται καιο κοσμος θα συνεχισει να σκοτωνεται! Αντι να θελουν να βγαλουν λεφτα, ας δωσουν για να μην υπαρξουν αλλα τετοια δυστυχηματα!

Manosm3 δεν σε γνωριζω και ουτε θελω να στην πω, αλλα για εμενα προσωπικα η παραπάνω αποψη σου ειναι επίσης του *ωλου! Αν δεν σοβαρευτεις επιτελους και δεν παρεις στα σοβαρα την οδηγηση τα ατυχήματα θα γινονται και ο κοσμος θα συνεχίσει να σκοτώνεται Twisted evil

Εσυ θες εναν καλυτερο δρομο για να πηγαινεις πιο γρηγορα και ασφαλεστερα. Εγω θελω κατ'αρχην καλυτερους οδηγους που να σεβονται τους συναθρωπους/ συνταξιδιωτες τους. Αν το μυαλο ηταν μεσα στο κεφαλι ολων αυτων που περνανε το πεταλο τα ατυχήματα θα ηταν λιγοτερα.

Το πεταλο δεν ειναι ασφαλης δρομος και το ξερουν ολοι Πανελλαδικα. Αφου λοιπον ο δρομος δεν ειναι ασφαλής γιατι συνεχιζουν να τρέχουν???
Για τον ιδιο ανεξηγητο λογο που προσπερνουν απο δεξια, που βγαινουν αντιθετο για να προσπερασουν, που δεν χρησιμοποιουν φλας, που δεν αφηνουν "κατωτερα" αμαξια να τους περασουν και ολα αυτα τα φαινομενα που οφειλονται στο κομπλεξ ανωτεροτητας οπως το αποκαλω

Η εθνικη δεν ειναι το μέρος που θα δείξει ο οποιοσδηποτε το ποσο γρηγορο αυτοκινητο εχεις, το ποσο χερας ειναι και να βρεις τα ορια του αυτοκινητου σου ..Αυτα ειναι για τις πιστες.

Ελπίζω να μην παρεξηγηθηκα.Στοχος μου δεν ειναι να βάλλω εναντιον σου αλλα κατα τετοιων αποψεων απο οποιος και αν εκφραζονται Confused

Και για να κλεισω, το 90% των Ελληνων θελουν δρομους προδιαγραφων 250χλμ/ωρα και βάλε, οι οποιοι να έχουν οριο 120, για να πηγαινουν με 170.

Πανω κατω,μπρος πισω και πλαγιως
Επιστροφή στην κορυφή
christhehealer (Celebrity)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Jazzmobile

Ένταξη: 19 Ιούν 2002
Τόπος: Αθήνα - Γκύζη

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 13 Ιούλ 2005, 10:16:31    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Γιατί κατηγορούμε πάντα τους άλλους και δεν αρχίζουμε από την αυλή μας;

Στο πρόσφατο touring είχαμε δύο προσπεράσεις πάνω σε στροφή χωρίς ορατότητα. Άγιο είχαμε που δεν έγινε τίποτα. Eάν τα μέλη ενός club αυτοκινήτου δεν είναι ευαισθητοποιημένα με την οδική ασφάλεια στην πράξη [στα λόγια είμαστε όλοι], τότε τι περιμένουμε από τους "βάρβαρους"? Nα γίνουν άνθρωποι? Δεν πρόκειται.

Σ' έναν χώρο [όπως αυτός εδώ] που υποτίθεται ό,τι αντικείμενό του είναι η οδήγηση, υπάρχει ένας, που να έχει δώσει έστω κι ένα ευρώ να βελτιώσει τον εαυτό του;

Aντίθετα όλοι έχουμε δώσει τσουβάλια ευρώ για να "βελτιώσουμε" [και ομορφήνουμε] τα αυτοκίνητά μας. Πιστεύοντας ότι αυτό αρκεί. Tο ίδιο ακριβώς πίστευε κι αυτός με το τζιπ. Ότι εάν πάρει το super-dupper θωρικτό περίπτερο με ρόδες, όλα θα είναι O.K. Tο αποτέλεσμα το διαβάσαμε όλοι.

Eπί της ουσίας και αυτός κι εμείς έχουμε ακριβώς τις ίδιες αντιλήψεις, νοοτροπία και πρακτικές. Tο γεγονός ότι είμαστε κάτω από την ομπρέλα ενός club αυτοκινήτου, μας κάνει εκτός από όλα τ' άλλα και υποκριτές...

Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email
Lef205 (Λευτέρης) (νομίζω)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Peugeot 205 rallye/gti

Ένταξη: 07 Ιαν 2005
Τόπος: στους αγωνες

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 13 Ιούλ 2005, 10:36:06    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

christhehealer έγραψε:

Aντίθετα όλοι έχουμε δώσει τσουβάλια ευρώ για να "βελτιώσουμε" [και ομορφήνουμε] τα αυτοκίνητά μας. Πιστεύοντας ότι αυτό αρκεί.

Ο Χρηστος εχει ΑΠΟΛΥΤΟ ΔΙΚΙΟ.Οι περισσοτεροι εδω μεσα και γενικα στον χωρο της αυτοκινησης δινουμε χιλιδες ευρα για να αυξησουμε τα ορια των αυτοκινητων μας,χωρις να εχουμε ανακαλυψει καν τα δικα μας.

Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα MSN Messenger
chatasos (Τάσος)
Developer - Administrator
Developer - Administrator
Επίσημο Μέλος

Peugeot 207 1.6 (17V!) GT (2009)

Ένταξη: 12 Απρ 2002
Τόπος: Αθήνα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 13 Ιούλ 2005, 10:56:26    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

vinman έγραψε:
... την ώρα που πραγματοποιούσαν, σύμφωνα με μαρτυρίες, διπλή προσπέραση....

Την ίδια εξυπνάδα έκανε και σε εμένα στην επιστροφή μου από το Ακρόπολις (στον δρόμο από Λαμία προς Κ.Βούρλα) κάποιος που νόμιζε πως επειδή είχε Renault "φτιαγμένο", μπορούσε να περνάει πάνω από νταλίκες!

Φυσικά την στιγμή που αυτός έκανε διπλή προσπέραση -1η εξυπνάδα- σε μένα και στην νταλίκα (γιατί νόμιζε πως είναι μόνο 1 μπροστά μου -2η εξυπνάδα-), εγώ προσπερνούσα την 1η νταλίκα με σκοπό να χωθώ πίσω από την 2η. Στην μέση της προσπέρασης συνηδειτοποίησε ότι υπήρχε άλλη μία νταλίκα εμπρός και ότι ερχόταν και 3η νταλίκα από το αντίθετο ρεύμα, οπότε αποφάσισε να κάνει δεξιά για να χωθεί ανάμεσα στις 2 νταλίκες -3η εξυπνάδα- την στιγμή που και εγώ προσπαθούσα να κάνω το ίδιο. Τελικά για να αποφύγω τα χειρότερα και για να μη γίνω φυσαρμόνικα ανάμεσα σε αυτόν και τις νταλίκες, φρέναρα και έμεινα πίσω από την νταλίκα, ενώ αυτός συνέχισε ακάθεκτος σαν να μην έγινε τίποτα.
Η 4η εξυπνάδα? Τον πέτυχα παρακάτω στα φανάρια (πριν μπεις στα Κ.Βούρλα) -γιατί άραγε έτρεχε?- και λυπήθηκα που δεν είχα το σκίτσο του καραγκιόζη να του καδράρω τη μάπα. Evil

Ο φορουμάρχης επέστρεψε παντρεμένος & ανανεωμένος!
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα
manosm3 (manos)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

207 RC F/L '10 & Peugeot 206 1.4 XT

Ένταξη: 17 Ιούν 2005
Τόπος: Βριλησσια

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 13 Ιούλ 2005, 11:03:05    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Ydwr έγραψε:

manosm3 έγραψε:
OI KAMEPEΣ ΔΕ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΥΝ!!!!!!!
Αλλα και να λειτουργουσαν δεν ειναι λυση αυτη! Αν, για παραδειγμα, παρω εγω το Μ5 και τρεχω εκει με 170 πως θα με σταματησουν οι καμερες; Και παλι, στην Αττικη οδο, ποιος με αποτρεπει απο το να 300αρισω;
Αυτα ειναι μετρα του *ωλου! αν δε σοβαρευτουν επιτελους και δε παρουν σοβαρα μετρα (καλυτεροι δρομοι κλπ) τα ατυχηματα θα γινονται καιο κοσμος θα συνεχισει να σκοτωνεται! Αντι να θελουν να βγαλουν λεφτα, ας δωσουν για να μην υπαρξουν αλλα τετοια δυστυχηματα!

Manosm3 δεν σε γνωριζω και ουτε θελω να στην πω, αλλα για εμενα προσωπικα η παραπάνω αποψη σου ειναι επίσης του *ωλου! Αν δεν σοβαρευτεις επιτελους και δεν παρεις στα σοβαρα την οδηγηση τα ατυχήματα θα γινονται και ο κοσμος θα συνεχίσει να σκοτώνεται Twisted evil

Εσυ θες εναν καλυτερο δρομο για να πηγαινεις πιο γρηγορα και ασφαλεστερα. Εγω θελω κατ'αρχην καλυτερους οδηγους που να σεβονται τους συναθρωπους/ συνταξιδιωτες τους. Αν το μυαλο ηταν μεσα στο κεφαλι ολων αυτων που περνανε το πεταλο τα ατυχήματα θα ηταν λιγοτερα.

Το πεταλο δεν ειναι ασφαλης δρομος και το ξερουν ολοι Πανελλαδικα. Αφου λοιπον ο δρομος δεν ειναι ασφαλής γιατι συνεχιζουν να τρέχουν???
Για τον ιδιο ανεξηγητο λογο που προσπερνουν απο δεξια, που βγαινουν αντιθετο για να προσπερασουν, που δεν χρησιμοποιουν φλας, που δεν αφηνουν "κατωτερα" αμαξια να τους περασουν και ολα αυτα τα φαινομενα που οφειλονται στο κομπλεξ ανωτεροτητας οπως το αποκαλω

Η εθνικη δεν ειναι το μέρος που θα δείξει ο οποιοσδηποτε το ποσο γρηγορο αυτοκινητο εχεις, το ποσο χερας ειναι και να βρεις τα ορια του αυτοκινητου σου ..Αυτα ειναι για τις πιστες.

Ελπίζω να μην παρεξηγηθηκα.Στοχος μου δεν ειναι να βάλλω εναντιον σου αλλα κατα τετοιων αποψεων απο οποιος και αν εκφραζονται Confused

Και για να κλεισω, το 90% των Ελληνων θελουν δρομους προδιαγραφων 250χλμ/ωρα και βάλε, οι οποιοι να έχουν οριο 120, για να πηγαινουν με 170.

Πανο, αν δεις καλυτερα γραφω "(καλυτεροι δρομοι κλπ)".
Δεν ειπα μονο "καλυτεροι δρομοι". Αυτο ηταν το πρωτο που μου ηρθε.
Αλλιως αν ηταν να τα εηραφα ολα θα εγραφα για ΚΤΕΟ, σχολες οδηγων, διαφθορα, δρομους και ολα τα αλλα.
Αλλα φαντασου, αν ειχαν γινει τα εργα που εδω και τοσα χρονια λενε, θα υπηρχαν αυτα τα θυματα;

Επιστροφή στην κορυφή
underage (Σοφία)
Φανατικό μέλος
Φανατικό μέλος

Peugeot 206 1.4 (8V) XT (2003)

Ένταξη: 09 Οκτ 2003
Τόπος: Σαλαμίνα - Καναδά

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 14 Ιούλ 2005, 00:37:08    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Ydwr έγραψε:
vinman έγραψε:

Για εμενα μαζι με τα χαρτια που υποβαλεις για να παρεις την συνταξη πρεπει να σου περνουν και το διπλωμα. Αγαπητε συνταξιουχε παραπονιεσαι οτι δεν εισαι πλεον ικανος να δουλεψεις. Γιατι να εισαι ικανος να οδηγησεις.

Τότε αφού ο υποψήφιος συνταξιούχος δεν είναι ικανός να δουλέψει, δεν είναι ικανός να οδηγήσει, ας ανοίξουμε έναν λάκο να τον χώσουμε μέσα να τελείωνει.......

Κάποιος που υποβάλλει τα χαρτιά του για να πάρει σύνταξη δεν σημαίνει ότι είναι ανίκανος να δουλέψει, αλλά ότι του αξίζει να απολαύσει και λίγο τη ζωή του......

Όσο για το όριο ηλικιάς και την ικανότητα ενός ατόμου να οδηγήσει θα πρέπει να το αποφασίζει πρώτα ο ίδιος και φυσικά να υποβάλλεται και σε αυστηρότατες εξετάσεις.

Η ηλικία των 67 της συγκεκριμένης γυναίκας μου φαίνεται υπερβολική, αλλά όταν και αν θα φτάσω στα 60 πως θα μου φαίνεται??

Σημειωτέον ότι εδώ και 3 εβδομάδες περίπου δεν οδηγώ, γιατί έχει πρηστεί υπερβολικά το δεξί μου πόδι και νιώθω τις κινήσεις μου περιορισμένες, λόγω της εγκυμοσύνης. Αυτό είναι καθαρά απόφαση δική μου και κανενός άλλου, κανένας γιατρός ή αστυνομικός δεν θα μου πει ότι δεν είμαι ικανή να οδηγήσω, το θέμα είναι πως αισθάνομαι εγώ απέναντι στο μωρό, στους συνανθρώπους και στον εαυτό μου

Christhehealer έγραψε:
Γιατί κατηγορούμε πάντα τους άλλους και δεν αρχίζουμε από την αυλή μας;

Τελευταία όλο και περισσότερο συμφωνώ μαζί σου, επιτέλους γράψε κάτι που να διαφωνώνω για να σου πάω κόντρα Mad
Αυτά που κάνουμε εμείς δεν μας φαίνονται, αυτά που κάνουν οι υπόλοιποι ξέρουμε να τα κατακρίνουμε, μας είναι ποιο εύκολο, όχι μόνο στην οδήγηση αλλά γενικώς στη ζωή μας.

Αξίζει φίλε να υπάρχεις
για ένα όνειρο κι ας είναι
η φωτιά του να σε κάψει!!!
Επιστροφή στην κορυφή
STELIOS 
Moderator

Little Bastard

Ένταξη: 18 Οκτ 2003

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 14 Ιούλ 2005, 00:53:54    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Ydwr έγραψε:
vinman έγραψε:

Eνταξει μην γινομαστε υπερβολικοι, το οτι καποιος βγαινει στη συνταξη δεν σημαινει οτι δεν μπορει να οδηγησει. Παντως σωστα θα πρεπει να εξεταζεται συχνα (π.χ. καθε χρονο) στην οδηγικη ικανοτητα.

Εντομεταξει μην ξεχναμε πως οι ανθρωποι που ειναι τωρα στα 60κατι ειτε πηραν το διπλομα σε μεγαλη ηλικια ειτε οταν το πηραν νεοι το εξεταστικο σηστημα ηταν πρακτικα ανυπαρκτο.

Το καλο-παρηγορο ειναι πως οι νεοτερες γενιες θα ειναι καλητεροι οδηγοι στα 50 και 60 τους απ'τους σημερινους "ηλικιομενους".

Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα
scrat (Διονύσης)
Δραστήριο μέλος
Δραστήριο μέλος

Peugeot 206 1.6 (16V) GTi (2004)

Ένταξη: 24 Μάϊ 2004
Τόπος: Αθήνα, GR

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 14 Ιούλ 2005, 11:31:30    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

underage έγραψε:
Αυτό είναι καθαρά απόφαση δική μου και κανενός άλλου, κανένας γιατρός ή αστυνομικός δεν θα μου πει ότι δεν είμαι ικανή να οδηγήσω, το θέμα είναι πως αισθάνομαι εγώ απέναντι στο μωρό, στους συνανθρώπους και στον εαυτό μου

Πολύ σωστό Smile πόσοι όμως πιστεύεις ότι σκέφτονται έτσι και πραγματικά μπορούν να ελέγξουν τον εαυτό τους; Και πόσοι θα πουν κάποια στιγμή "δεν πειράζει, θα πάρω το αυτοκίνητο και ας είμαι στην "α" κατάσταση... δεν έγινε και τίποτα, απλά θα προσέχω λίγο παραπάνω"; Ή ακόμα χειρότερα, δε θα παραδέχονται ότι έχουν πρόβλημα;
Γι' αυτό το λόγο τελικά χρειάζεται μια επανεξέταση ανά τακτά χρονικά διαστήματα, μετά από πρόκληση ατυχήματος και εκτίμηση της κατάστασης σε κάθε αλλαγή στην κατάσταση του ατόμου (π.χ. γύψος στο χέρι/πόδι; Χ μέρες off, έγκυος; από τον Χ μήνα off).
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα MSN Messenger
manosm3 (manos)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 14 Ιούλ 2005, 11:42:37    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Mην τους βαζουμε ολους στο ιδιο σακκουλι!
Υπαρχουν καποιοι που ειναι 60+ οδηγουν καλυτερα απο τους 20αρηδες. ΟΚ, ισως εχουν μειωμενα αντανακλαστικα αλλα εχουν μεγαλυτερη οδηγικη εμπειρια.
Αλλα ξεχνατε ποσοι 20αρηδες με αυτοκινητα ελαφρια και γρηγοαρα εχουν σκοτωσει κοσμο; Το σημερινο εξεταστικο συστημα στην ουσια δεν ειναι ανυπαρκτο; Ποσοι παιρνουν αυτοκινητο χωρις να ξερουν καν που ειναι η μιζα; Ποσοι λαδωνουν για να παρουν διπλωμα;

Επιστροφή στην κορυφή
ice gus (ΚΩΣΤΑΣ)
Μέλος
Μέλος

206 1.6(8v)xs 2000

Ένταξη: 17 Οκτ 2002
Τόπος: ΕΞΑΡΧΕΙΑ-ΕΛΕΥΣΙΝΑ

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 14 Ιούλ 2005, 19:37:43    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

στη θεωρια ολοι ειμαστε πρωτοι το θεμα ειναι τι γινεται στην πραξη.
το σιγουρο ειναι οτι δεν εχουμε οδιγικη παιδια και αυτο γιατι κανενας
<κρατος> δεν ενδιαφερθηκε-εται να μας μαθει.
το μονο που τους καιει ειναι να ειμαστε παντα παραβατες για να μας
παιρνους ζεστα και ευκολα<ευρωπουλα>.
οδηγο περι τα 15 χρονια τωρα και αυτο που εχω καταλαβει ειναι οτι το σ/κ
ειναι να μην περνεις οσο μπορεις βεβαια το τουτου σου.
οποται τυχενει να ειμαι στο εθνικο δυκτιο σ/κ κανω 40 φορες το σταυρο μου.
ο λογος απλος. ολο το στρες την πιεση της εβδομαδας ,την γκρινια στο σπιτι την καταπιεση και ταπινωση του αφεντικου στη δουλεια την βγαζουμε
το σ/κ στο τουτου μας. ολοι γυνονται μηγες κατω απο το δεξι μας ποδι
που πρεπει να εξολοθρευτουν.
αυτα γιατι πηρα φορα.

Image hosted by Photobucket.com ΤΟ ΠΙΟ ΓΛΥΚΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΗΣ ΖΩΗΣ ΜΟΥ!
Επιστροφή στην κορυφή
underage (Σοφία)
Φανατικό μέλος
Φανατικό μέλος

Peugeot 206 1.4 (8V) XT (2003)

Ένταξη: 09 Οκτ 2003
Τόπος: Σαλαμίνα - Καναδά

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 14 Ιούλ 2005, 23:46:25    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Είχα ακούσει περίπτωση, έγκυος μέχρι λίγες μέρες πριν γεννήσει σε καθημερινή βάση κατέβαινε κάθε πρωί το Σχιστό - προς Ασπρ/γο - από το αντίθετο ρεύμα (συχνοί χρήστες του δρόμου αυτού το συνηθίζουν).
Και μετά καθόμαστε εμείς και συζητάμε για οδηγική παιδία και για το κράτος, δηλαδή αν τη σταμάταγε ο τροχονόμος τι άλλο θα μπορούσε να κάνει, εκτός από τα προβλεπόμενα για μια τροχαία παράβαση???????

Πρέπει από μόνοι μας να θέσουμε κάποια όρια, τι να το κάνω εγώ αν το δίπλωμά μου λήγει στα 65 μου, αλλά στα 50 έχω πάθει την χ αρρώστια των ματιών και δεν βλέπω την τύφλα μου. Εγώ οδηγάω ή το μη ληγμένο δίπλωμα που είχα βγάλει όταν ήμουν 18?
Ποιος μεθυσμένος κλειδώνει το αυτοκινητό του και πάει σπίτι του με ταξί, μετά από ένα γερό ξενύχτι? ΚΑΝΕΝΑΣ!!!!!! Όλοι αισθάνονται και "είναι" νηφάλιοι ας έχουν πιει τα αντερά τους Confused
Ποιος φταίει όταν η χ πρόσφατα μανούλα κρατάει το βρέφος στην αγκαλιά της στο μπροστινό κάθισμα, και καμαρώνει σαν γύφτικο σκερπάνι?
Ποιος φταίει που ο 18αρης πιτσιρικάς οδηγάει και η μουσική του ακούγεται σε ακτίνα χιλιομέτρων.
Δε φταίει η ΔΕΗ που έβαλε την κολώνα της στην άκρη του δρόμου, ούτε και ο κατασκευαστής του αυτοκινήτου, αλλά αυτός που το οδήγαγε και έπεσε πάνω της.
Επιτέλους να μπει κάτω η λογική, να σταματήσει το παράλογο και να μην τα ρίχνουμε όλα στους άλλους.
Πάντα οι άλλοι φταίνε ποτέ εμείς

Αξίζει φίλε να υπάρχεις
για ένα όνειρο κι ας είναι
η φωτιά του να σε κάψει!!!
Επιστροφή στην κορυφή
manosm3 (manos)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 15 Ιούλ 2005, 00:05:07    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Σοφια, για την κολωνα της ΔΕΗ μην εισαι απολυτη! Υπαρχει μια στα Βριλησσια που εινα ιστη μεση του δρομου, ευτυχως ομως δεν ειναι πυκνης κυκλοφοριας!

Επιστροφή στην κορυφή
ePhI (Eφη)
Φανατικό μέλος
Φανατικό μέλος

206 1.6(16V) xs3/z4

Ένταξη: 02 Σεπ 2003
Τόπος: always ΒΠ

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 15 Ιούλ 2005, 10:00:47    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

για δειτε και αυτο.....

Χρηματική αποζημίωση για θάνατο μοτοσικλετιστή εξαιτίας λακκούβας στο δρόμο

http://www.in.gr/news/article.asp?lngEntityID=638281&lngDtrID=244

``Δύο πράγματα είναι αιώνια,το σύμπαν και η ανθρώπινη βλακεία,αν και δεν είμαι σίγουρος για το πρώτο``
ΑΙΝΣΤΑΙΝ
Επιστροφή στην κορυφή
STELIOS 
Moderator

Little Bastard

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 15 Ιούλ 2005, 10:12:25    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

underage έγραψε:
Δε φταίει η ΔΕΗ που έβαλε την κολώνα της στην άκρη του δρόμου, ούτε και ο κατασκευαστής του αυτοκινήτου, αλλά αυτός που το οδήγαγε και έπεσε πάνω της.
Επιτέλους να μπει κάτω η λογική, να σταματήσει το παράλογο και να μην τα ρίχνουμε όλα στους άλλους.
Πάντα οι άλλοι φταίνε ποτέ εμείς

Eνταξει μην υπερβαλουμε υπαρχουν πολυ λογοι γιατι καποιος μπορει να πεσει σε μια κολονα.
1-Μπορει να ειχε ατυχημα (στο οποιο δεν εφταιγε) πιο πριν και μετα η πορεια του αυτοκινητου να καταληξει στη κολονα.
2-Μπορει να ειναι βρεγμενος ο δρομος ή να εχει λαδια, να γληστραει με αποτελεσμα να καταληξει στη κολονα χωρις να πηγαινει γυρευοντας.
3-Μπορει να σκασει ενα ελαστικο με αποτελεσμα να χασει τον ελεγχο και να πεσει στη κολονα.
4-Μπορει να προσπαθει να αποφηγει καποιο σκυλο-γατα-κατσικα-προβατο-αλογο και να πεσει στη κολονα
Κτλ.
Τελος παντων υπαρχουν πολυ λογοι γιατι καποιος μπορει να χασει τον ελεγχο του αυτοκινητου του. Πρεπει να το πληρωσει με τη ζωη του δηλαδη ??? Ακομα και να φταιει, πρεπει να σκοτωθει ???

Έχει επεξεργασθεί από τον/την STELIOS στις Παρ 15 Ιούλ 2005, 10:16:21, 1 φορά
Επιστροφή στην κορυφή
STELIOS 
Moderator

Little Bastard

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 15 Ιούλ 2005, 10:14:17    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

ePhI έγραψε:
για δειτε και αυτο.....

Χρηματική αποζημίωση για θάνατο μοτοσικλετιστή εξαιτίας λακκούβας στο δρόμο

http://www.in.gr/news/article.asp?lngEntityID=638281&lngDtrID=244

Ετσι....
Για να πληρωσουν και αυτοι λιγο, γιατι ολο να ζητανε ξερουν. Ετσι ΙΣΩΣ αρχισουν να παιρνουν το θεμα "δρομοι" λιγο πιο σοβαρα...

Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση όλων των Δημοσιεύσεων που έγιναν πριν από:   
Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Γενικές Συζητήσεις περί αυτοκινήτων Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες
Μετάβαση στη σελίδα Προηγούμενη  1, 2
Σελίδα 2 από 2

Μετάβαση στη:  
Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Δ.Συζήτησης