PSClub - Hellas Αρχική σελίδα
Portal Home  |   Δημόσια συζήτηση  |   Αναζήτηση  |   Κατάλογος Μελών  |   Ομάδες Μελών  |   Προφίλ  |   Προσωπικά μηνύματα  |   Σύνδεση  |  Εγγραφή

Υπό παρακολούθηση!
Μετάβαση στη σελίδα 1, 2  Επόμενη

Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Γενικές Συζητήσεις Printable version
Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας  
Συγγραφέας Μήνυμα
crusader (Σπύρος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Ένταξη: 26 Μάρ 2004

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 14 Ιούλ 2005, 09:39:14    Θέμα δημοσίευσης: Υπό παρακολούθηση! Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Σκληρά μέτρα από την Ε.Ε. για την αντιμετώπιση των τρομοκρατικών επιθέσεων

Την ώρα που στη Βρετανία συνεχίζονται με αμείωτο ρυθμό οι έρευνες για τον εντοπισμό υπόπτων για το τρομοκρατικό χτύπημα της 7ης Ιουλίου, στις Βρυξέλλες, οι Ευρωπαίοι Υπουργοί Δικαιοσύνης και Εσωτερικών Υποθέσεων αποφάσισαν να προχωρήσουν στη λήψη σκληρότερων μέτρων, για τον περιορισμό των δράσεων των τρομοκρατικών ομάδων.
Οι συζητήσεις επικεντρώθηκαν στις νομοθετικές ρυθμίσεις που αφορούν την αποθήκευση και καταγραφή των τηλεπικοινωνιών από και προς τις χώρες της Ε.Ε., θέμα το οποίο έχει προκαλέσει ποικίλες αντιδράσεις.

Σε γενικές γραμμές, αποφασίστηκε:

• Η επιτάχυνση της νομοθετικής ρύθμισης του ζητήματος της αποθήκευσης και της καταγραφής των τηλεπικοινωνιακών συνδέσεων από και προς την Ε.Ε. Με τη ρύθμιση αυτή, οι εταιρείες θα πρέπει να διατηρούν αποθηκευμένα αρχεία με όλες τις κλήσεις, SMS και email που πραγματοποιούνται στην Ε.Ε.
    Το χρονικό διάστημα της αποθήκευσης θα είναι ένας χρόνος, ενώ θα αποθηκεύονται ο χρόνος, η διάρκεια και ο τόπος από τον οποίο γίνονται οι επικοινωνίες, αλλά όχι το περιεχόμενό τους . Σημειώνεται ότι, η ρύθμιση αυτή συναντά αρκετές δυσκολίες, λόγω των διαφορετικών νομικών καθεστώτων των κρατών-μελών της Ε.Ε.
  • Τα κράτη-μέλη θα πρέπει να βαδίσουν προς την εναρμόνιση των χαρακτηριστικών ασφαλείας που έχουν οι ταυτότητες των κρατών-μελών.
  • Να εναρμονιστούν οι βίζες , που παίρνουν οι υπήκοοι των τρίτων κρατών όταν επισκέπτονται χώρες της Ε.Ε.
  • Η ενίσχυση της δικαστικής συνεργασίας καθώς και η συνεργασία της αστυνομίας, των αντιτρομοκρατικών ομάδων και των υπηρεσιών πληροφοριών των χωρών-μελών σε θέματα τρομοκρατίας.
  • Να ενισχυθεί η ασφάλεια βασικών ευρωπαϊκών υποδομών , όπως είναι λιμάνια και αεροδρόμια.
  • Στο πλαίσιο του συνολικού νομοθετικού πακέτου, η Κομισιόν θα πρέπει να προτείνει μέτρα για την αντιμετώπιση του προβλήματος της κυκλοφορίας εκρηκτικών υλών στο εσωτερικό της Ευρωπαϊκής Ένωσης.
  • Τέλος, θα πρέπει να ληφθούν μέτρα και για τον περιορισμό των οικονομικών δυνατοτήτων και των οικονομικών ροών προς τις τρομοκρατικές ομάδες. Στο πλαίσιο αυτής της ρύθμισης, οι ταξιδιώτες θα πρέπει να δηλώνουν στις αρμόδιες αρχές όταν μεταφέρουν χρηματικό ποσό άνω των 10.000 ευρώ κατά την έξοδό τους από τη χώρα.

Όλο το άρθρο εδώ.

®
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
crusader (Σπύρος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Ένταξη: 26 Μάρ 2004

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 14 Ιούλ 2005, 09:42:17    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Με τις υγείες μας και καλορίζικα τα νέα μέτρα... Confused Confused Rolling eyes

®
Επιστροφή στην κορυφή
SnakeMJK (Ζήσης)
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!
Επίσημο Μέλος

Renault Clio 1.5 (8V) Dynamic (2015)

Ένταξη: 27 Φεβ 2003
Τόπος: Αθήνα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 14 Ιούλ 2005, 10:04:20    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Είναι μέχρι να γίνουμε Gattaca... Confused Τώρα δεν μας πολυνοιάζει (εκτός αν είσαι τρομοκράτης), αλλά η αρχή έχει γίνει. Κ στο πολύ κοντινό μέλλον η ελευθεριά μας θα είναι ελεγχόμενη..

Επιστροφή στην κορυφή
ePhI (Eφη)
Φανατικό μέλος
Φανατικό μέλος

206 1.6(16V) xs3/z4

Ένταξη: 02 Σεπ 2003
Τόπος: always ΒΠ

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 14 Ιούλ 2005, 14:26:15    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

για δειτε και αυτο.....

http://www.in.gr/tech/london-tube-body-scanners.asp

Shocked Shocked Shocked

``Δύο πράγματα είναι αιώνια,το σύμπαν και η ανθρώπινη βλακεία,αν και δεν είμαι σίγουρος για το πρώτο``
ΑΙΝΣΤΑΙΝ
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email
MEMsound 
Υπεύθυνος Συνεργασιών
Επίσημο Μέλος

206gti

Ένταξη: 17 Σεπ 2004
Τόπος: Στροφοδιαδρομές

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 14 Ιούλ 2005, 19:20:19    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

ePhI έγραψε:
για δειτε και αυτο.....

Μετά από αυτό που έγινε στο Λονδίνο το εν λόγω μηχάνημα δεν είναι καθόλου κακό...

Οι τηλεφωνίες όμως είναι κάτι τελείως διαφορετικό...

η πιο ωραία βόλτα...
ειναι η επόμενη...
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Yahoo Messenger MSN Messenger
STELIOS 
Moderator

Little Bastard

Ένταξη: 18 Οκτ 2003

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 14 Ιούλ 2005, 19:39:32    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Βασικα τι να πει κανεις ???
Ενταξει αδικο δεν εχουν οι ανθρωποι, καπος πρεπει να προστατευτουν.
Αυτο που εχω καταλαβει ομως εγω ειναι πως: Οι Αμερικανοι με τους Εγγλεζους ξεκινησαν εναν πολεμο για να "Απελευθερωσουν" λαους και να "Εξαφανισουν" τη τρομοκρατια. Τελικα οχι μονο δεν απελευθερωσαν αλλα αντιθετος τα προσωπικα δικαιωματα και ελευθεριες των "ελευθερων" (εμεις οι Δυτικοι και οι Ευρωπαιοι) περιοριζονται σταδιακα και οι διεθνης τρομοκρατια (Αλ-Καϊντα) εξαπλωνεται σε χωρες που πριν δεν ειχε δρασει ποτε (Ισπανια - Αγγλια).
Το καλο ειναι οτι προς το παρων εμεις ως γνησιοι Ελληναρες κραταμε αποσταση απο αυτα και πολυ καλα κανουμε.

Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα
MEMsound 
Υπεύθυνος Συνεργασιών
Επίσημο Μέλος

206gti

Ένταξη: 17 Σεπ 2004
Τόπος: Στροφοδιαδρομές

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 14 Ιούλ 2005, 20:05:53    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

STELIOS έγραψε:
....Το καλο ειναι οτι προς το παρων εμεις ως γνησιοι Ελληναρες κραταμε αποσταση απο αυτα και πολυ καλα κανουμε.

Ακριβώς αυτό!

η πιο ωραία βόλτα...
ειναι η επόμενη...
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Yahoo Messenger MSN Messenger
manosm3 (manos)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

207 RC F/L '10 & Peugeot 206 1.4 XT

Ένταξη: 17 Ιούν 2005
Τόπος: Βριλησσια

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 15 Ιούλ 2005, 00:11:26    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Να ρωτησω κατι: τα ταχυδρομικα περιστερια ποιος τα ελεγχει; Laughing Laughing
Εγω λεω οτι σαν να το εχουν παραξηλωσει καποιοι!

Επιστροφή στην κορυφή
shark_zak (ΖΑΧΑΡΙΑΣ)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

peugeot 206 1.4 (8V) QUIKSILVER 2002

Ένταξη: 09 Δεκ 2002
Τόπος: ΑΘΗΝΑ - Ν.ΕΡΥΘΡΑΙΑ

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 15 Ιούλ 2005, 07:34:09    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

ePhI έγραψε:
για δειτε και αυτο.....

Shocked Shocked Shocked

αυτό μου θυμίζει κάτι από terminator... Silly

"Εικονικό το γέλιο μου και με μεγάλο κόπο, το κάνω για να ξεγελώ τα μάθια των ανθρώπων..."
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα
ePhI (Eφη)
Φανατικό μέλος
Φανατικό μέλος

206 1.6(16V) xs3/z4

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 15 Ιούλ 2005, 10:24:42    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Αποδεκτές οι βρετανικές προτάσεις για την παρακολούθηση των τηλεπικοινωνιών στην ΕΕ

Βρυξέλλες

Οι υπουργοί Εσωτερικών και Δικαιοσύνης της ΕΕ αποδέχθηκαν την Τετάρτη την πρόταση της Βρετανίας για την τήρηση αρχείων με τις κινήσεις στα δίκτυα τηλεφωνίας και στο Interner, με στόχο της καταπολέμηση της τρομοκρατίας.

Στη συνάντηση των Ευρωπαίων υπουργών στις Βρυξέλλες, η Βρετανία εισηγήθηκε οι εταιρείες τηλεφωνίας και οι πάροχοι Διδικτύου να κρατούν αρχεία για διάστημα που θα φτάνει ακόμη και τα τρία χρόνια. Όπως είχε διευκρινίσει ο Βρετανός υπουργός Εσωτερικών Τσαρλς Κλαρκ, η πρόταση δεν αφορά την καταγραφή του περιεχομένου των τηλεφωνικών συνδιαλέξεων, ή της ηλεκτρονικής επικοινωνίας γενικότερα, αλλά την τήρηση αρχείου με τις κλήσεις που έχουν πραγματοποιηθεί

Η λίστα περιλαμβάνει τις τηλεφωνικές κλήσεις, τις ηλεκτρονικές διευθύνσεις που επισκέπτεται κάθε χρήστης του Διαδικτύου, την ανταλλαγή sms αλλά και e-mail.

Η αποδοχή της βρετανικής πρότασης από τους Ευρωπαίους υπουργούς ουσιαστικά επισπεύδει -και κάνει πιο αυστηρή- την εφαρμογή Οδηγίας που επεξεργάζεται η Ευρωπαϊκή Επιτροπή για την παρακολούθηση των τηλεπικοινωνιών. Η πρόταση της Κομισιόν απαιτεί την έγκριση του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου, το οποίο είναι ιδιαίτερα ευαισθητοποιημένο στα θέματα προστασίας των ατομικών και πολιτικών δικαιωμάτων και πριν από δύο μήνες είχε απορρίψει το προηγούμενο αντίστοιχο σχέδιο της Ευρωπαϊκής Επιτροπής.

Τώρα, οι «25» ουσιαστικά συμφωνήσουν μεταξύ τους για τους νέους κανονισμούς, αποκλείοντας το Κοινοβούλιο και την Επιτροπή, προκειμένου να επιταχυνθεί η διαδικασία.

Η βρετανική πρόταση, που προβλέπει τήρηση τηλεπικοινωνιακών αρχείων για διάστημα έως τριών ετών, είχε κατατεθεί μετά τις βομβιστικές επιθέσεις της Μαδρίτης, με την υποστήριξη της Ιρλανδίας, της Γαλλίας και της Σουηδίας.

Μετά την έγκρισή της την Τετάρτη, η πρόταση αναμένεται να τεθεί σε ισχύ τον Οκτώβριο.

news.in.gr, με πληροφορίες από Associated Press

``Δύο πράγματα είναι αιώνια,το σύμπαν και η ανθρώπινη βλακεία,αν και δεν είμαι σίγουρος για το πρώτο``
ΑΙΝΣΤΑΙΝ
Επιστροφή στην κορυφή
underage (Σοφία)
Φανατικό μέλος
Φανατικό μέλος

Peugeot 206 1.4 (8V) XT (2003)

Ένταξη: 09 Οκτ 2003
Τόπος: Σαλαμίνα - Καναδά

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 18 Ιούλ 2005, 01:10:15    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

......Όχι πολλά χρόνια πριν από εμάς, γονείς ορισμένων από εμάς ίσως να τα πρόλαβαν, πέρναγε ο "ραδιοφωνιάς" από τα σπίτια και σφράγιζε τα ράδια ώστε να μην μπορείς να ακούσεις ότι εσύ θέλεις.
Επίσης πίσω από την εξώπορτα του κάθε σπιτιού, αναγραφόνταν τα άτομα της οικογένειας που είχαν το δικαίωμα να διανυκτερεύσουν μέσα στο σπίτι.......
Τώρα είναι λίγο πιο εξελιγμένα τα μέτρα......
Μήπως προσπαθούν να μας γυρίσουν αρκετά χρόνια πίσω Question Question

Εγώ προσωπικά, δε με νοιάζει το να παρακολουθεί κάποιος την συνομιλία ή το Email μου γιατί δεν έχω τίποτα να κρύψω από κανέναν, όμως αν το βάλεις κάτω πλέον ΔΕΝ υπάρχει προσωπική ζωή, σε τσαλαπατάνε.
Να μου πεις το κάνουν για τη δική σου προστασία (γιατί υποτίθεται ότι σκοπός τους θα είναι να βρουν τον τρομοκράτη πριν χτυπήσει σε σημείο που ενδέχεται να ήσουν ακόμα και εσύ ο ίδιος).

Αξίζει φίλε να υπάρχεις
για ένα όνειρο κι ας είναι
η φωτιά του να σε κάψει!!!
Επιστροφή στην κορυφή
manosm3 (manos)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

207 RC F/L '10 & Peugeot 206 1.4 XT

Ένταξη: 17 Ιούν 2005
Τόπος: Βριλησσια

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 18 Ιούλ 2005, 10:36:39    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

underage έγραψε:
Εγώ προσωπικά, δε με νοιάζει το να παρακολουθεί κάποιος την συνομιλία ή το Email μου γιατί δεν έχω τίποτα να κρύψω από κανέναν, όμως αν το βάλεις κάτω πλέον ΔΕΝ υπάρχει προσωπική ζωή, σε τσαλαπατάνε.

Αν τους αφησεις ετσι ομως θα παρουν θαρρος και για αλλα χειροτερα. Θα φτασουν να μας βαλουν καμερα μεσαστο σπιτι μας με προφαση π.χ. οτι ισως το κανουμε γιαφκα! Evil

Επιστροφή στην κορυφή
pygolabida (Γιάννα)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

Fiat 500άκι C 1.4 100hp 16V Lounge

Ένταξη: 05 Αύγ 2004
Τόπος: London

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 22 Ιούλ 2005, 18:45:39    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Το πιο ανησυχητικό στην όλη υποθεση είναι ότι ο Blair ώς προεδρεύων της Ε.Ε προτείνει νέες περιστολές στα ανθρώπινα δικαιώματα (βρίσκοντας πάτημα στην υποστήριξη του κόσμου στην πατρίδα του λόγω των πρόσφατων επιθέσεων) οι οποίες γίνονται άμεσα δεκτές υπό το καθεστώς φόβου που έχει δημιουργηθεί....& ο φόβος αυτός ακριβώς που συσπειρώνει τον κόσμο κατά της τρομοκρατίας στην ουσία πλήττει μακροπρόθεσμα κάποιες δεδομένες αξίες του πολιτισμού μας... Confused

Οι κυβερνήσεις έχουν εξαπολύσει κυνήγι μαγισσών & το αξιοπερίεργο είναι ότι αρνούνται κατηγορηματικά ότι ή συμμετοχή στον πόλεμο του Ιρακ παίζει ρόλο στις τρομοκρατικές επιθέσεις, τη στιγμή όπου όλες οι μελέτες δείχνουν ότι οι χώρες που συμμετείχαν βρίσκονται στη λίστα υψηλού κινδύνου, με την πλειοψηφεία του κόσμου να πιστεύει το ίδιο....

Ένα σωρό χρήματα σπαταλούνται άμεσα-έμμεσα στον πόλεμο κατά της τρομοκρατίας τα οποία δέν έχουν αποδώσει (& ούτε πρόκειται), με τον κόσμο να πληρώνει την επί σειρά ετών πολιτική των κυβερνήσεών του στη Μέση Ανατολή, υπό ένα καθεστώς δημοκρατίας στο οποίο αναδυκνείονται κυβερνήσεις από ένα εκλογικό σώμα λιγότερο του 1/2 των εν δυνάμει ψηφοφόρων.....Evil

Και ο Blair μιλάει για freedom-tolerance-respect τη στιγμή που περίπου 800 άμαχοι χάνουν κάθε μήνα την ζωή τους στο Ιράκ με ένα συνολικό απολογισμό να φτάνει τους 25.000 μέχρι σήμερα....Sad

Επιστροφή στην κορυφή
UnderTaker (Παναγιώτης)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

Αυτοκίνητο? Μπα....

Ένταξη: 18 Νοέ 2004

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 22 Ιούλ 2005, 20:48:12    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Οφείλω να ομολογήσω ότι εξεπλάγην από το παραπάνω post, παρόλο που θα μου επιτρέψει η αγαπητή κωλοφωτιά Twisted evil Twisted evil Twisted evil να διαφωνήσω μερικώς μαζί της.
Δέχομαι απόλυτα ότι ο σύγχρονος κόσμος έχει εμπλακεί σε ένα ανελέητο αλισβερίσι, στο οποίο διαπραγματεύεται τις ατομικές του ελευθερίες. Ξαφνικά γέμισε η παγκόσμια αγορά από προστάτες που υπόσχονται ασφάλεια με αντάλλαγμα κάποιους περιορισμούς. Άσε με να σε ελέγχω, για να μην πάθεις κακό. Το αν αυτοί οι περιορισμοί είναι δικαιολογημένοι και ποιοι είναι διατεθειμένοι να τους αποδεχτούν, είναι άλλο θέμα. Το θέμα είναι ότι η ελευθερία δε χρειάζεται προστάτες και πολύ περισσότερο δεν χρειάζεται νταβατζήδες...
Η έννοια της δημοκρατίας όμως είναι τελείως διαφορετική. Και αυτό γιατί η ωμή πραγματικότητα, θέλει την δημοκρατία να διαμορφώνεται από ένα νομικό και θεσμικό πλαίσιο, το οποίο καθορίζεται από τις εκάστοτε κοινωνικοπολιτικές συνθήκες. Και μπορεί εσένα να σε ξενίζει το γεγονός ότι κυβερνήσεις εκλέγονται χωρίς να έχουν την αποδοχή της πλειοψηφίας του εκλογικού σώματος, αλλά μην ξεχνάς ότι έχουν την αποδοχή του μεγαλύτερου μέρους του.
Και να θυμάσαι ότι μέσα σε αυτά τα πλαίσια της δημοκρατίας που εσύ επικρίνεις, έχεις το δικαίωμα να κατέβεις και να κλείσεις το δρόμο, να φωνάξεις, να διαδηλώσεις, παρόλο που ένα μέρος του υπόλοιπου κοινωνικού συνόλου θα δυσανασχετήσει. Οι ατομικές ελευθερίες ουσιαστικά εξασφαλίζονται μέσα από τους δημοκρατικούς θεσμούς της κοινωνίας, έτσι όπως αυτοί εκφράζονται από το νομοθετικό πλαίσιο. Και μπορεί να δυσανασχετείς μερικές φορές, αλλά κανόνες πάντα θα υπάρχουν προκειμένου να υπάρχει ομαλή συμβίωση μιας ομάδας ανθρώπων σε ένα ευρύτερο κοινωνικό σύνολο.
Το πρόβλημα είναι ότι το νομοθετικό πλαίσιο αλλάζει, και πλέον οι ατομικές ελευθερίες περιορίζονται. Μήπως όμως τότε μιλάμε για αλλαγή καθεστώτος και όχι για πρόβλημα της δημοκρατίας; Αν δε σου αρέσει η νέα της μορφή, έχεις κάθε δικαίωμα να συμβάλλεις στην αλλαγή της και στην αναδιαμόρφωσή της. Πάλι μέσω των ελευθεριών που αυτή σου παρέχει. Αν δε σου παρέχει, τότε δεν πρόκειται για δημοκρατία!
Είναι λάθος όμως να πιστεύει κανείς ότι η επεκτατική πολιτική ορισμένων χωρών, είναι αυτή που δημιουργεί την έκρυθμη παγκόσμια κατάσταση. Την επιδεινώνει, ναι. Αλλά η αναταραχή είναι αναπόφευκτο να δημιουργηθεί όταν εντείνονται οι αντιθέσεις στον σύγχρονο κόσμο. Όταν ένα μέρος του πληθυσμού λιμοκτονεί, θα κλέψει ή θα σκοτώσει για να φάει. Όταν εγώ δεν έχω δικαίωμα στη στέγαση και εσύ έχεις τέσσερα εξοχικά σε τρεις χώρες, δεν θα απαιτήσω τα δικαιώματά μου, θα τα διεκδικήσω. Με κάθε τρόπο. Το αν η αφορμή θα είναι η επεκτατική [πολεμική] κίνηση κάποιας χώρας, ή ένα αεροπλάνο που πέφτει σε έναν πύργο, μου είναι αδιάφορο. Πρόκειται απλά για κινήσεις που εκφράζουν τις αντιθέσεις του σύγχρονου κόσμου, και αποτελούν αφορμές για ακόμα περισσότερα τέτοια φαινόμενα. Και θα ενταθούν όσο η κοινωνική ανισότητα μεγαλώνει. Και επειδή πλέον μιλάμε για εποχή παγκοσμιοποίησης, η έννοια της κοινωνίας διευρύνεται. Το ίδιο και οι αντιθέσεις...

Να είστε καλά, θυμήθηκα τα χρόνια μου στα αμφιθέατρα...
Τώρα συγγνώμη, πρέπει να ξαναβάλω τον 14χρονο εαυτό μου...

WELCOME TO THE DARK SIDE!!!!!
(.....we have cookies....)
Επιστροφή στην κορυφή
Lef205 (Λευτέρης) (νομίζω)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Peugeot 205 rallye/gti

Ένταξη: 07 Ιαν 2005
Τόπος: στους αγωνες

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 23 Ιούλ 2005, 01:41:19    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Η αντιμετωπιση της τρομοκρατιας,δεν ειναι θεμα καλης αστυνομευσης,αλλα θεμα καλης πολιτικης της καθε χωρας.

[underTaker, να τα θυμασαι πιο συχνα.]

Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα MSN Messenger
UnderTaker (Παναγιώτης)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

Αυτοκίνητο? Μπα....

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 23 Ιούλ 2005, 11:10:34    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Και όμως η "τρομοκρατία" μήπως πλέον είναι πολιτική κάθε χώρας...;

Επιστροφή στην κορυφή
pygolabida (Γιάννα)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

Fiat 500άκι C 1.4 100hp 16V Lounge

Ένταξη: 05 Αύγ 2004
Τόπος: London

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 25 Ιούλ 2005, 08:58:34    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Ώπα Κε Νεκροθάφτα........Smile

Διευκρινίζω τη μομφή γιατί δεν έγινε ορθώς αντιληπτή......δεν αφορούσε το θεσμό, αλλά ήταν περισσότερο μία νύξη στο γεγονός ότι όταν κάποια δικαιώματα δεν εξασκούνται από όλους μας έχει ως αποτέλεσμα οι τύχες ένα σωρό εθνών να καθορίζονται έμμεσα από κάποιους αντιπροσώπους που ίσως να μην βρίσκονταν εκεί που είναι τώρα αν όλοι πήγαιναν να ψηφίσουν........και εφόσον είναι νομίμως εκλεγμένοι όλες οι αντιπολεμικές διαδηλώσεις & πορείες ανά τον κόσμο δεν μπορούν να φέρουν αποτέλεσμα (το αν θα έπρεπε βέβαια να εισακουστούν από τους ηγέτες είναι μία άλλη ιστορία).

Τον Αμερικάνο βέβαια ποσώς τον απασχολεί η εξωτερική πολιτική της χώρας τους που δεν έχει & τόσο άμεσο αντίκτυπο στην καθημερινότητά του καθώς τον απασχολούν κυρίως τα εσωτερικά θέματα, όταν όμως ο Άραβας είναι μάρτυρας μίας εθνοκάθαρσης που κρατάει για πολλές δεκαετίες με χιλιάδες θύματα (και ο U.N γλάστρα Evil ), αντιδράει «οφθαλμόν αντί οφθαλμού» & εκεί που πονάει.

Και πιστεύω ότι αυτό είναι το κύριο αίτιο για την σημερινή κατάσταση & όχι οι αντιθέσεις των οικονομικά εύρωστων δυτικών χωρών με τις φτωχές χώρες της Μέσης Ανατολής (γιατί άμα ήταν έτσι όλοι οι πεινασμένοι στην Αφρικη θα είχαν γίνει τρομοκράτες).......δεν είναι στο στόχαστρο ο δυτικός τρόπος ζωής, όπως διακηρύσσει ο Bush προσπαθώντας να αποπροσανατολίσει την κοινή γνώμη........
Ούτε στοχεύουν στην παγκόσμια κυριαρχία του Ισλάμ ενάντια στον Χριστιανισμό, (αλλιώς μέχρι κι εμείς θα είχαμε πρόβλημα)…αυτοί οι άνθρωποι έχουν συγκεκριμένα ζητήματα......άρση στρατευμάτων από το Ιράκ, επιστροφή των καταπατηθέντων εδαφών του Ισραήλ, διακοπή συνεργασιών Αραβικών καθεστώτων με δυτικά συμφέροντα......εκεί είναι το πρόβλημα.

P.S.1 Η Lampyris εξεπλάγην παρομοίως (ευχάριστα) για τo παραπάνω topic σου. Razz

P.S.2 Άσχετο: Όταν σκοτώθηκε ο Βρετανός πρέσβης από τη 17Ν, οι ΗΠΑ & η Αγγλία είχαν εκδώσει ταξιδιωτική οδηγία για τη χώρα μας ως προορισμός ανασφαλής λόγω τρομοκρατίας........θα 'θελα να 'ξερα ποιες χώρες έχουν κάνει το ίδιο αυτή την εποχή προς την Αγγλία......Scratch

P.S.3 Να δω πότε επιτέλους οι Έλληνες δημοσιογράφοι θα συνειδητοποιήσουν ότι ή είδηση δεν είναι κινηματογραφική ταινία ούτε έκθεση ιδεών & θα την πουν όπως πρέπει να λέγεται....... Evil Evil

UnderTaker έγραψε:
Και όμως η "τρομοκρατία" μήπως πλέον είναι πολιτική κάθε χώρας...;

Η πολιτική κάθε χώρας είναι αιώνιος πόλεμος για να επιτευχθεί η αιώνια ειρήνη (κάπου το άκουσα αυτό).........

Επιστροφή στην κορυφή
UnderTaker (Παναγιώτης)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

Αυτοκίνητο? Μπα....

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 25 Ιούλ 2005, 11:35:29    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Παράθεση:
Η πολιτική κάθε χώρας είναι αιώνιος πόλεμος για να επιτευχθεί η αιώνια ειρήνη (κάπου το άκουσα αυτό).........

Αν θμάμαι καλά κάπως έτσι έχει γραφτεί στην Τέχνη του Πολέμου...

Δεν το πας άσχημα αλλά δεν θα καταλήξει κάπου έτσι... Τα υπόλοιπα περί του θέματος, από κοντά. Αν και όποτε ... Wink Wink Wink Wink Wink Wink Wink Wink Wink Wink Wink

Επιστροφή στην κορυφή
ePhI (Eφη)
Φανατικό μέλος
Φανατικό μέλος

206 1.6(16V) xs3/z4

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 12 Σεπ 2005, 13:42:42    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Σε τρεις με τέσσερις μήνες ενεργοποιείται το νέο σύστημα παρακολούθησης των τηλεπικοινωνιών, το οποίο μεταξύ άλλων προβλέπει τήρηση αρχείου όλων των τηλεφωνικών κλήσεων, ακόμα και των αναπάντητων, και επιτρέπει την καταγραφή της κίνησης υπόπτων.

Σύμφωνα με απόρρητα έγγραφα που επικαλείται το Σάββατο Το Βήμα, η εφαρμογή των μέτρων, τα οποία επιβλήθηκαν από την ΕΕ έπειτα από τις επιθέσεις στο Λονδίνο, συζητήθηκε στις 10 Αυγούστου σε σύσκεψη στο υπουργείο Δικαιοσύνης, με τη συμμετοχή της ΕΛ.ΑΣ, των εταιρειών τηλεφωνίας, καθώς και εκπροσώπους της Αρχής Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων και της Αρχής Διασφάλισης Απορρήτου Επικοινωνιών.

Τα νέα μέτρα προβλέπουν:

-Η τήρηση αρχείου με τις τηλεφωνικές συνδιαλέξεις επεκτείνεται από τους έξι μήνες στον ένα χρόνο. Τα αρχεία θα περιλαμβάνουν στο εξής και τις αναπάντητες κλήσεις -πολύ περισσότερες από τις συνδιαλέξεις- διογκώνοντας τον όγκο των πληροφοριών που πρέπει να αποθηκευτούν. Η απόφαση που προκάλεσε την αντίδραση των εταιρειών, καθώς τελικά εκτίναξε το συνολικό κόστος στα οκτώ εκατ. ευρώ (δύο εκατ. ανά εταιρεία)

-Επιβάλλεται η καταγραφή του «αναγνωριστικού κελιού, πλην του αρχικού κελιού». Αυτό σημαίνει ότι θα σημειώνιονται για κάθε εξερχόμενη κλήση οι κυψέλλες (κεραίες) που χρησιμοποιήθηκαν. Η καταγραφή της αρχικής και της τελικής κεραίας που χρησιμοποίησε ο ύποπτος οι Αρχές θα μπορούν να συμπεραίνουν το δρομολόγιό του.

Στη σύσκεψη του υπουργείου Δικαιοσύνης, οι εκπρόσωποι της αστυνομίας ζήτησαν την καταγραφή ακόμα περισσότερων στοιχείων από αυτά που απαιτεί η ΕΕ, όπως την ηλεκτρονική ταυτότητα της συσκευής (ΙΜΕΙ). Από την άλλη πλευρά, η Αρχή Διασφάλισης Απορρήτου Επικοινωνιών εξέφρασαν επιφυλάξεις για την επεξεργασία δεδομένων κινητής τηλεφωνίας.

Οι τελικές ρυθμίσεις για το θέμα συζητώνται το τελευταίο τριήμερο στις Βρυξέλλες, όπου έχουν μεταβεί εκπρόσωποι του υπουργείου Δικαιοσύνης και της ΑΔΑΕ.

news.in.gr

ΑΙΝΣΤΑΙΝ
Επιστροφή στην κορυφή
Wagner669 (Αλέξανδρος)
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

Ένταξη: 12 Σεπ 2005

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 12 Σεπ 2005, 15:02:05    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Tην εντολη της Βρετανικης αστυνομιας, μετα τις βομβηστικες επιθεσεις την εχετε μαθει;;;;;

"Αν καποιος ιδρωνει υπερβολικα, πυροβοληστε τον, ειναι τρομοκρατης"

Μωλις αξκυρωσα επαγγελματικο ταξιδη, ιδρονω πολυ......

...Πίστα; Ποιά πίστα; ΠΑΡΑΛΙΑ TM Νasos Smile

Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση όλων των Δημοσιεύσεων που έγιναν πριν από:   
Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Γενικές Συζητήσεις Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες
Μετάβαση στη σελίδα 1, 2  Επόμενη
Σελίδα 1 από 2

Μετάβαση στη:  
Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Δ.Συζήτησης