PSClub - Hellas Αρχική σελίδα
Portal Home  |   Δημόσια συζήτηση  |   Αναζήτηση  |   Κατάλογος Μελών  |   Ομάδες Μελών  |   Προφίλ  |   Προσωπικά μηνύματα  |   Σύνδεση  |  Εγγραφή

Θρυλικά Peugeot
Μετάβαση στη σελίδα Προηγούμενη  1, 2, 3, 4  Επόμενη

Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Γενικές Συζητήσεις περί αυτοκινήτων Printable version
Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας  
Συγγραφέας Μήνυμα
Lef205 (Λευτέρης) (νομίζω)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Peugeot 205 rallye/gti

Ένταξη: 07 Ιαν 2005
Τόπος: στους αγωνες

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 06 Ιούλ 2005, 12:05:40    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Χαρη ειναι γνωστο πως "δεν τα φτιαχνουν οπως παλια".

Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα MSN Messenger
Ronin (Πάνος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

206 Grand Tourisme 2.0 16v

Ένταξη: 08 Δεκ 2002
Τόπος: ΑΘΗΝΑ

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 06 Ιούλ 2005, 12:18:55    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

ultra-one έγραψε:
Απλά σας λέω ότι συγκριτικά το 206GTi είναι σαν πατίνι για παιδάκια...... (Μεγάλη απογοήτευση......)

Άντε βρε σαχλαμάρα Silly Silly Silly
Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα
STELIOS 
Moderator

Little Bastard

Ένταξη: 18 Οκτ 2003

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 06 Ιούλ 2005, 15:24:16    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

ultra-one έγραψε:
Για να μην ανοίγω άλλο τόπικ αφού ελάχιστα 309GTi πουλήθηκαν στην Ελλάδα και μάλλον.....

Tωρα που το αναφερεις ειδα ενα χθες το βραδυ στον Αγ. Στεφανο σε αθλια κατασταση. Πως ειναι κατι ταλαιποριμενα Ιαπονεζικα που τα χρησιμοποιουν οι εργατες των οικοδομων να κυκλοφορουν και να μεταφερουν ???? Ετσι ακριβως ηταν, το λυπηθικα...

Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Peugeot 205 rallye/gti

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 06 Ιούλ 2005, 16:39:54    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Μιας και ο Χαρης εκανε αναφορα σε ενα αλλο "ιστορικο" πεζω,προγονο του 306 και επειδη οπως 306 ετσι και 309 δεν εχουν κυκλοφορησει πολλα στην ελλαδα,μετετρεψα τον τιτλο του τοπικ ωστε να μπορουμε να κουβεντιαζουμε και για αυτο το μοτελο. Wink

Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα MSN Messenger
Timour21 (Stathis)
Μέλος
Μέλος

Peugeot 306 GTI-6

Ένταξη: 28 Ιούν 2004
Τόπος: Αθήνα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 06 Ιούλ 2005, 20:39:27    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

ας προσθέσουμε τότε και τα επίσης αρκετά σπάνια 205 mi16 και 405 mi16 για να ολοκληρώσουμε το τοπικ. Wink
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
ΝΙΚΟΣ (ΛΥΣΣΑ ΚΑΚΙΑ)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

CLIO RENAULTSPORT CUP 182hp!!!

Ένταξη: 09 Νοέ 2002
Τόπος: Were the Eagles fly higher

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 06 Ιούλ 2005, 20:42:25    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Πολυ ωραιο αυτοκινητο.Το 306 Rallye που λεγοτανε στο εξωτερικο,στην Ελλαδα λεγοτανε RACE απλα δεν ειχε τα αυτοκολλητακια like 106.Οσο για το αν πιανεις EVO η απαντηση ειναι ΟΧΙ.Θα πρεπει ο οδηγος του EVO να ειναι εντελως ασχετος και φυσικα και παλι παιζετε να τον περασεις μιας και τα EVO απλα σε κανουν ''μαγκα'' και ας μην ξερεις να τα οδηγεις.Ουτε στα 4-10 να μην ξερεις να το πηγαινεις,αυτο κινητε ηδη πολυ ποιο γρηγορα απο οτιδηποτε αλλο.Και λογο του οτι εχουν γινει σαν τα 106 που ολοι μα ολοι τα πειραζουν,δεν ξερεις αν ειναι ''μαμα'' αν ειναι πειραγμενο και φυσικα το ΠΟΣΟ πειραγμενο ειναι.Να πω πχ μιας και εχω αρκετη εμπειρια συμβιωσης με ενα δαυτο,οτι (ιεροσυλια που θα το πω) στους Ελληνικους επαρχιακους δρομους (αλλα και σε ευθειες) δεν ασχολεισε ουτε καν με SUPERCARS like 360 modena-911 ktl.Σορρυ αν ξεφυγα λιγο απο το θεμα μας.

Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα AIM διεύθυνση Yahoo Messenger MSN Messenger
ultra-one (Χάρης)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Peugeot 206 1.6 GTi 2004 Blue Recife :)

Ένταξη: 13 Οκτ 2004
Τόπος: Αθήνα Κέντρο Σταθμός Λαρίσης

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 07 Ιούλ 2005, 10:48:32    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Ronin έγραψε:
ultra-one έγραψε:
Απλά σας λέω ότι συγκριτικά το 206GTi είναι σαν πατίνι για παιδάκια...... (Μεγάλη απογοήτευση......)

Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing

ΜΕΡΑ - ΝΥΧΤΑ η διαφορά Πάνο .............. Sad

Επιτέλους το 206 μου άρχισε να γίνεται αυτοκίνητο Twisted evil
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email
Ronin (Πάνος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

206 Grand Tourisme 2.0 16v

Ένταξη: 08 Δεκ 2002
Τόπος: ΑΘΗΝΑ

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 07 Ιούλ 2005, 10:50:45    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

ultra-one έγραψε:
Ronin έγραψε:
ultra-one έγραψε:

ΜΕΡΑ - ΝΥΧΤΑ η διαφορά Πάνο .............. Sad

ε δε θα το'λεγα Χάρη μου... Wink
Επιστροφή στην κορυφή
volvos (volvos)
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!
Επίσημο Μέλος

Ένταξη: 08 Απρ 2004

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 07 Ιούλ 2005, 13:18:42    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

σημερα περασα απο κονδωρα και ειχε ενα 406 mι-16....
με 137000χλμ σε αρκετα καλη κατασταση.
μιλαμε για το απολυτο q-car.......................................
Επιστροφή στην κορυφή
ultra-one (Χάρης)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 07 Ιούλ 2005, 13:30:52    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

volvos έγραψε:

Έτυχε να οδηγήσω και να πάω αρκετές φορές βόλτα με 405Mi16 και μπορώ να πω ότι από συμπεριφορά, απόκριση, αίσθηση και κράτημα δεν είχε να ζηλέψει τίποτα από τα μικρότερα αδέλφια του (205Gti, 309GTi). Χώρια που λόγο μεταξονίου (2,67m) ο κώλος γυρίζε πολύ προοδευτικά και το αυτοκίνητο ήταν βράχος στις ψηλές ταχύτητες.
Είναι πραγματικά ένα 4πορτο καρτ με μήκος 4,40m

Μόνο αρνητικό σημείο (πέρα από τα πλαστικά και την κακή παθητική ασφάλεια στις μετοπικές....) είναι ότι τα Μι16 που είχαν ABS της τότε γενιάς φρέναραν πολύ χειρότερα από τα μοντέλα χωρίς διότι το ABS ήταν υπερευαίσθητο και έμπαινε με το παραμικρό!!!

Επιστροφή στην κορυφή
Touristas (Αργύρης)
Τεχνικός Σύμβουλος

Peugeot Geopolis RS 300

Ένταξη: 15 Φεβ 2004
Τόπος: Νικαια-Περιστέρι

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 07 Ιούλ 2005, 13:47:16    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

ultra-one έγραψε:
volvos έγραψε:

Μόνο αρνητικό σημείο (πέρα από τα πλαστικά και την κακή παθητική ασφάλεια στις μετοπικές....) είναι ότι τα Μι16 που είχαν ABS της τότε γενιάς φρέναραν πολύ χειρότερα από τα μοντέλα χωρίς διότι το ABS ήταν υπερευαίσθητο και έμπαινε με το παραμικρό!!!

μέχρι το 89/90 ναι ήταν χάλια ....τα μετά όμως ήταν πολύ καλύτερα Wink
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος MSN Messenger
ultra-one (Χάρης)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 07 Ιούλ 2005, 15:22:10    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Timour21 έγραψε:
ας προσθέσουμε τότε και τα επίσης αρκετά σπάνια 205 mi16 και 405 mi16 για να ολοκληρώσουμε το τοπικ. Wink

Δεν είναι καθόλου άσχημη ιδέα!

Και να αλλάξουμε τον τίτλο του τόπικ σε "Τα τελευταία Peugeot φτιαγμένα για Οδήγηση......." Silly

Επιστροφή στην κορυφή
volvos (volvos)
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!
Επίσημο Μέλος

Ένταξη: 08 Απρ 2004

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 07 Ιούλ 2005, 15:24:01    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

το 405 τι-16 ποτε βγηκε?
αν θυμαμαι καλα ηταν ππερα απο τετρακινητο και τουρμπο με οβερμπουστ για καποια δευτερολεπτα 220 αλογα...

αρε σουμπαρου και εβο αγεννητα ηταν εκεινες τις εποχες...
Επιστροφή στην κορυφή
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Peugeot 205 rallye/gti

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 07 Ιούλ 2005, 17:34:04    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

volvos έγραψε:
αρε σουμπαρου και εβο αγεννητα ηταν εκεινες τις εποχες...

we were making racing history before bmw was making cars. Wink

Επιστροφή στην κορυφή
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Peugeot 205 rallye/gti

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 07 Ιούλ 2005, 17:57:38    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Tελευταια μετατροπη στον τιτλο!Μη δω αναφορα σε αλλο αυτοκινητο! Hunter Armed Blink

Επιστροφή στην κορυφή
Sidobre (Τάσος)
Πρόεδρος - Webmaster
Πρόεδρος - Webmaster
Επίσημο Μέλος

Peugeot 206 XS evo2

Ένταξη: 12 Απρ 2002

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 07 Ιούλ 2005, 18:17:41    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Επειδή πιάσατε ωραίο θέμα, μην αρχίσω να μιλάω για...

If everything seems under control, you're just not going fast enough...
Επιστροφή στην κορυφή
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Peugeot 205 rallye/gti

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 07 Ιούλ 2005, 18:52:10    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Sidobre έγραψε:

Hunter Armed Blink

Επιστροφή στην κορυφή
Sidobre (Τάσος)
Πρόεδρος - Webmaster
Πρόεδρος - Webmaster
Επίσημο Μέλος

Peugeot 206 XS evo2

Ένταξη: 12 Απρ 2002

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 07 Ιούλ 2005, 19:03:29    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Lef205 έγραψε:
Sidobre έγραψε:

Hunter Armed Blink

Whistling Whistling Whistling Whistling Whistling

If everything seems under control, you're just not going fast enough...
Επιστροφή στην κορυφή
STELIOS 
Moderator

Little Bastard

Ένταξη: 18 Οκτ 2003

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 07 Ιούλ 2005, 19:06:27    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Επειδη πραγματι πιασατε ωραιο θεμα, θα αρχισω την ιστορια της ζωης μου.....

Το πρωτο μας Peugeot στην οικογενεια. Peugeot 304, με πηγενε και με εφερνε απ'το σχολειο (Δημοτικο-Γημνασιο), ειχε και ηλιοροφη....

Το δευτερο μας Peugeot. Peugeot 504, με πηγενε και με εφερνε απ'το σχολειο (Ληκειο), δεν ειχε ηλιοροφη αλλα ειχε κατι καλητερο ΠΙΣΩ ΚΙΝΗΣΗ και 1800 κηβικα.... Θηριο σας λεω, 5μελης οικογενεια μας γυρισε ολη την Ελλαδα (και τα νησια) χωρις να διαμαρτηρηθει ποτε.....

Οποτε οταν μεγαλωσα πως γινοταν να επιλεξω κατι αλλο εκτος απο αυτο ???????

Να δουμε τι μας επιφηλασει το μελλον .....

Επιστροφή στην κορυφή
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Peugeot 205 rallye/gti

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 07 Ιούλ 2005, 19:46:07    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Beer Tease Devil

Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση όλων των Δημοσιεύσεων που έγιναν πριν από:   
Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Γενικές Συζητήσεις περί αυτοκινήτων Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες
Μετάβαση στη σελίδα Προηγούμενη  1, 2, 3, 4  Επόμενη
Σελίδα 2 από 4

Μετάβαση στη:  
Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Δ.Συζήτησης