PSClub - Hellas Αρχική σελίδα
Portal Home  |   Δημόσια συζήτηση  |   Αναζήτηση  |   Κατάλογος Μελών  |   Ομάδες Μελών  |   Προφίλ  |   Προσωπικά μηνύματα  |   Σύνδεση  |  Εγγραφή

206 - Πρόσθεση φίλτρου βενζίνης
Μετάβαση στη σελίδα 1, 2  Επόμενη

Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Κινητήρας Printable version
Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας  
Συγγραφέας Μήνυμα
Vini (Nick)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

*** Groupe PSA ***

Ένταξη: 12 Απρ 2002
Τόπος: Athens

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 12 Ιούν 2002, 12:49:19    Θέμα δημοσίευσης: Φίλτρο Βενζίνης? Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Yπάρχει στο 206 φίλτρο βενζίνης? Confused Confused Confused
Αν ναι...που βρίσκεται? Confused Confused Confused
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
Byron206 (Αρης)
Δραστήριο μέλος
Δραστήριο μέλος

Peugeot 206 1.6 (16v) GTi (2003)

Ένταξη: 06 Ιούν 2002
Τόπος: Αθήνα Βύρωνα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 12 Ιούν 2002, 13:09:00    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

VINI ΑΝ ΔΕΝ ΚΑΝΩ ΛΑΘΟΣ Η PEUGEOT ΤΟΠΟΘΕΤΕΙ ΤΟ ΦΙΛΤΡΟ ΒΕΝΖΙΝΗΣ ΣΤΗΝ ΠΙΣΩ ΔΕΞΙΑ ΠΛΕΥΡΑ ΤΟΥ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ (ΥΠΟΛΟΓΙΖΕ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΟ ΠΙΣΩ ΚΑΘΙΣΜΑ)..... 8)

BYRON206
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email MSN Messenger
Αλεξ@νδρος (Αλέξανδρος)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

Peugeot 206 1.4(8V) XS 4/2004

Ένταξη: 20 Απρ 2002
Τόπος: Παλαιό Ηράκλειο

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 12 Ιούν 2002, 15:48:01    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Το φιλτρο βενζινης βρισκεται απο κατω απο το αυτοκινητο πισω δεξια κοντα στην δεξια πισω ροδα οπως λεει και ο Byron.Αν ακολουθησεις το σωληνακι που περναει θα το βρεις(μοιαζει με το σωληνακι των φρενων).Ημουν μπροστα οταν μου το αλλαξαν (ειναι φθηνο σχετικα)Ολα τα αμαξια νομιζω εχουν φιλτρο αλλιως ολα τα σκ..τα της βενζινης θα πηγαιναν στον κινητηρα.Μηπως ψαχνεις την αντλια βενζινης τελικα?

Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email
Vini (Nick)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

*** Groupe PSA ***

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 04 Νοέ 2002, 19:25:24    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Eπειδή ψαχνόμασταν με το σενάριο φίλτρου βενζίνης...σήμερα έμαθα ότι ΥΠΑΡΧΕΙ κανονικό φίλτρο βενζίνης...κλεισμένο μέσα σε ένα μεταλλικό κύλινδρο πριν το ρεζερβουάρ....
Μάλιστα είναι καλό να το αλλάζουμε κάθε 10.000χλμ...

H επίσημη Peugeot, από ότι μου είπαν, δεν το αλλάζει γιατί είναι ιστορία να σηκώσεις το αυτοκίνητο, να ξεβιδώσεις, να βάλεις το νέο φίλτρο και άντε πάλι να βιδώσεις....και να κατεβάσεις το 206....
Εξαιτίας αυτού του γεγονότος είναι πολλά 206 με προβλήματα εκκίνησης, αρρυθμιών στο ρελαντί και ποιο ευαίσθητα γενικά....

Μάλιστα έμαθα ότι το φίλτρο μας είναι τόσο ισχυρό που στα 10.000χλμ αυτό που μαζεύει, το κατάλοιπο, είναι σαν πίσα!!
Επιστροφή στην κορυφή
Sidobre (Τάσος)
Πρόεδρος - Webmaster
Πρόεδρος - Webmaster
Επίσημο Μέλος

Peugeot 206 XS evo2

Τόπος: Αθήνα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 05 Νοέ 2002, 09:25:15    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Vini έγραψε:
...σήμερα έμαθα ότι ΥΠΑΡΧΕΙ κανονικό φίλτρο βενζίνης...κλεισμένο μέσα σε ένα μεταλλικό κύλινδρο πριν το ρεζερβουάρ....

Shocked

Aμα το βρείς.....

ΣΦΥΡΑ ΜΟΥ!

Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green

Yπάρχει κάπου μια εκτενής ανάλυση κάπου στις βλάβες για το φίλτρο βενζίνης!

If everything seems under control, you're just not going fast enough...
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα
Vini (Nick)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

*** Groupe PSA ***

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 05 Νοέ 2002, 09:27:34    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Sidobre έγραψε:
Vini έγραψε:
...σήμερα έμαθα ότι ΥΠΑΡΧΕΙ κανονικό φίλτρο βενζίνης...κλεισμένο μέσα σε ένα μεταλλικό κύλινδρο πριν το ρεζερβουάρ....

Shocked

Aμα το βρείς.....

ΣΦΥΡΑ ΜΟΥ!

Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green

Yπάρχει κάπου μια εκτενής ανάλυση κάπου στις βλάβες για το φίλτρο βενζίνης!

Το θέμα δεν είναι να το βρώ εγώ....
Απλά εχθές ο άνθρωπος στο συνεργείο μου είπε ότι κάθε 10.000χλμ το αλλάζουν...και μου έδειξε και ένα σηκωμένο 206 που του είχαν αλλάξει το φίλτρο....
Επιστροφή στην κορυφή
Byron206 (Αρης)
Δραστήριο μέλος
Δραστήριο μέλος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 05 Νοέ 2002, 09:33:51    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Παιδια το φιλτρο αυτο ειναι εμφανεστατο και αλλαζει σε 2' λεπτα ΟΥΤΕ κοβεις καλωδια ουτε κατι αλλο.Τα σολινακια ειναι με ασφαλιες πανω στο κυλινδικο μεταλικο φιλτρο.Αν οι μηχανικοι της LION δεν προλαβαινουν να κανουν αυτην την αλλαγη τοτε σιγουρα δεν μας κανουν αλλαγη λαδιων κ.τ.λ :D .
Τωρα εγω να σφυριξω Τασουλη Question
Το φιλτρο ή τρυπαει πραγμα δυσκολο εκει που ειναι τοποθετημενο ή βουλωνει.....

BYRON206
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email MSN Messenger
Sidobre (Τάσος)
Πρόεδρος - Webmaster
Πρόεδρος - Webmaster
Επίσημο Μέλος

Peugeot 206 XS evo2

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 05 Νοέ 2002, 09:38:17    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Ναι, πρίν το 2001!

Μετά τον Πούλ@

Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα
Byron206 (Αρης)
Δραστήριο μέλος
Δραστήριο μέλος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 05 Νοέ 2002, 09:46:55    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

ΠΕΡΙΜΕΝΕ ΚΑΛΩ LION ΚΑΙ ΣΟΥ ΑΠΑΝΤΩ!!!!!!

BYRON206
Επιστροφή στην κορυφή
Sidobre (Τάσος)
Πρόεδρος - Webmaster
Πρόεδρος - Webmaster
Επίσημο Μέλος

Peugeot 206 XS evo2

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 05 Νοέ 2002, 09:48:35    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Byron206 έγραψε:
ΠΕΡΙΜΕΝΕ ΚΑΛΩ LION ΚΑΙ ΣΟΥ ΑΠΑΝΤΩ!!!!!!

Rolling eyes Rolling eyes Rolling eyes

Δεν χρειάζεται να περιμένω... την ξέρω την απάντηση!

Επιστροφή στην κορυφή
Byron206 (Αρης)
Δραστήριο μέλος
Δραστήριο μέλος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 05 Νοέ 2002, 09:54:43    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΑΠΟ LION ΟΛΑ ΤΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΥ ΜΟΝΤΕΛΟΥ ΚΑΙ ΧΡΟΝΙΑΣ ΑΛΛΑ ΒΑΣΗ ΑΡΙΘΜΟΥ ΠΑΡΑΓΩΓΗΣ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΦΙΛΤΡΟ ΒΕΝΖΙΝΗΣ.

BYRON206
Επιστροφή στην κορυφή
Vini (Nick)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

*** Groupe PSA ***

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 05 Νοέ 2002, 09:58:19    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Kαλά ναι με πείσατε....
Ανακοίνωση από Lion και πράσινα άλογα....
Επιστροφή στην κορυφή
Sidobre (Τάσος)
Πρόεδρος - Webmaster
Πρόεδρος - Webmaster
Επίσημο Μέλος

Peugeot 206 XS evo2

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 05 Νοέ 2002, 09:59:37    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Byron206 έγραψε:
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΑΠΟ LION ΟΛΑ ΤΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΥ ΜΟΝΤΕΛΟΥ ΚΑΙ ΧΡΟΝΙΑΣ ΑΛΛΑ ΒΑΣΗ ΑΡΙΘΜΟΥ ΠΑΡΑΓΩΓΗΣ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΦΙΛΤΡΟ ΒΕΝΖΙΝΗΣ.

Mr. Green Birthday Cussing out

Aλλη φορά να τον ακούτε τον Sidobre!

Μετά από τόσο καιρό και τόσες επισκέψεις σε συνεργεία, μπορώ να σας απαντήσω σε ΌΛΕΣ τις ερωτήσεις και απορίες σε σχέση με το 206!

Επιστροφή στην κορυφή
Sidobre (Τάσος)
Πρόεδρος - Webmaster
Πρόεδρος - Webmaster
Επίσημο Μέλος

Peugeot 206 XS evo2

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 05 Νοέ 2002, 10:01:34    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Vini έγραψε:
Kαλά ναι με πείσατε....
Ανακοίνωση από Lion και πράσινα άλογα....

Υπάρχει λύση....

Κάθε 10.000 να αλλάζεις το... ΡΕΖΕΡΒΟΥΑΡ!

Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green

Μήν επιμένεις, το έχουμε ψάξει.

Υπάρχει φίλτρο βενζίνης, αλλά ΔΕΝ αλλάζει.

Είναι μόνιμο.

Επιστροφή στην κορυφή
Byron206 (Αρης)
Δραστήριο μέλος
Δραστήριο μέλος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 05 Νοέ 2002, 10:02:30    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

2gunfire Μην πυροβολειτε Κυριε Σ Υ Γ Ν Ω Μ Η αλλα κρινω εξ' ιδιων.

BYRON206
Επιστροφή στην κορυφή
XS 
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

206 XS 1.4lt (not mine lolz!)

Ένταξη: 03 Σεπ 2002

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 05 Νοέ 2002, 10:11:53    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Δεν αλλάζει;; Αμάν, τι πολιτική είναι αυτή της Peugeot; Με τόση σαβούρα που μαζεύει από τα ελληνικά βενζινάδικα δεν κινδυνεύει να βουλώσει; Υπάρχει τουλάχιστον κάποια ειδική συντήρηση που του γίνεται;
Επιστροφή στην κορυφή
Sidobre (Τάσος)
Πρόεδρος - Webmaster
Πρόεδρος - Webmaster
Επίσημο Μέλος

Peugeot 206 XS evo2

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 05 Νοέ 2002, 10:17:18    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Είχε γράψει ο Miltellas κάτι που είναι ιδιαίτερα σοφό.

Υπάρχει ειδικό υγρό που μπαίνει στο ρεζερβουάρ και διαλύει όλα τα κατάλοιπα και σκουπίδια. Βεβαια αυτά θα καούν στην πορεία.

Στην ουσία τα υγρά αυτά ρευστοποιούν όποια κατάλοιπα υπάρχουν στο ρεζερβουάρ.

Επιστροφή στην κορυφή
Rally (Γιάννης)
Μέλος
Μέλος

106 RALLYE 16v

Ένταξη: 15 Οκτ 2002
Τόπος: Καλλιθεα-Αθηνα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 05 Νοέ 2002, 11:27:52    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

αμα δεν αλλαζει τοτε ποια η λογικη του φιλτρου.μμμμμμ κατι βρωμαει εδω, και βρωμαει λιον??

SPEED AND TURN!!!

DO YOU SPEAK RALLYE???
Επιστροφή στην κορυφή
Αλεξ@νδρος (Αλέξανδρος)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

Peugeot 206 1.4(8V) XS 4/2004

Ένταξη: 20 Απρ 2002
Τόπος: Παλαιό Ηράκλειο

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 06 Νοέ 2002, 00:35:21    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Byron206 έγραψε:

δεν νομιζω να ενοουν και τα 1100 γιατι εγω εχω αλλαξει φιλτρο.Ημουν παρον και ειδα και τι σκ@τ@ λασπη ειχε μαζεψει

Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email
Svstouk (Στέφανος)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

Peugeot 206 1.4 (8V) Color Line (2002)

Ένταξη: 09 Αύγ 2002

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 06 Νοέ 2002, 10:26:02    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Alexandros έγραψε:
Byron206 έγραψε:

δεν νομιζω να ενοουν και τα 1100 γιατι εγω εχω αλλαξει φιλτρο.Ημουν παρον και ειδα και τι σκ@τ@ λασπη ειχε μαζεψει

Σκέψου φίλε τα δικά μας που δεν έχουν τι θα έχουν μαζέψει! Confused

Το ξαναλέω. Εμένα μηχανικός της αντιπροσωπείας, και μου είπε ότι δεν υπάρχει φίλτρο που να αλλάζει, και μου έδειξε το σωληνάκι βενζίνης που έφευγε από το ρεζερβουάρ και δεν υπάρχει κανένας κύλινρος, καμία ένωση, τίποτα από το ρεζερβουάρ μέχρι τον κινητήρα!!!

Κάτι για αυτό που αναφέρθηκε για τα καθαριστικά. Μέχρι πριν 1000 χλμ ο κινητήρας μου άρχισε να βαράει πυράκια σε ανησυχητικό βαθμό μάγκες. Μέχρι τότε χρησιμοποιούσα απλή αμόλυβδη από μεγάλο και κεντρικό πρατήριο SHELL. Σε ένα ταξίδι 700 χιλιομέτρων, το είχα γεμίσει με σούπερ αμόλυβδη της EKO. Επιστρέφοντας, και ενώ το είχα σκίσει γέμισα με απλή αμόλυβδη ΕΚΟ από το ίδιο πρατήριο, βάζοντας και ένα μικρό καθαριστικό REDEX που είχα χρησιμοποιήσει και πριν κάνα μήνα.

Ε, τι να σας πω. Τα πυράκια έχουν εξαφανιστεί τελείως και ο κινητήρας μου τραβάει πολύ καλύτερα από χαμηλά. Αυτό με οδηγεί σε δύο συμπεράσματα. Πρώτον, ότι η βενζίνη της SHELL ήταν μάπα, πράγμα δύσκολο γιατί το πρατήριο είναι ιδιοκτησία της SHELL και ελέγχεται συνέχεια. Δεύτερον, ότι τα καθαριστικά, κάνουν όντως δουλειά σε συνδυασμό με ένα καλό ξεκάπνισμα. Και τώρα που το σκέφτομαι, και ένα τρίτο. Ότι επειδή το δικό μου δεν έχει φίλτρο βενζίνης, μαζεύονται λάσπες και κατάλοιπα, με αποτέλεσμα ο κινητήρας να βαράει πυράκια και χρειάζεται η χρήση αυτών των καθαριστικών. Wink

Το είχα ρωτήσει και πιο πριν, αλλά απάντηση δεν πήρα. Δεν θα μπορούσαμε να κόψουμε το σωληνάκι της βενζίνης σε κάποιο σημείο και να βάλουμε εμείς ένα φίλτρο; Πόσο δύσκολο μπορεί να είναι; Εξάλλου ένας μηχανικός θα κάνει τη δουλειά, όχι εμείς.

Be ware! Lion within!
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση όλων των Δημοσιεύσεων που έγιναν πριν από:   
Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Κινητήρας Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες
Μετάβαση στη σελίδα 1, 2  Επόμενη
Σελίδα 1 από 2

Μετάβαση στη:  
Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Δ.Συζήτησης