Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας |
Συγγραφέας |
Μήνυμα |
Alexandra (Αλεξάνδρα) Μόλις έγραψα

Peugeot 206 1.4 (8V) XS?! ('99)
Ένταξη: 14 Ιούν 2005 Δημοσιεύσεις: 15 Τόπος: Βόλος
|
Δημοσιεύθηκε: Τρι 05 Ιούλ 2005, 14:35:11 Θέμα δημοσίευσης: Τσαμπουκάδες... |
|
|
edited by PSClub Mod Team-Pugsang
Η Πήζουλα!  |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
pugsang (Μάκης) Έχω ξεφύγει !!!

Peugeot 207 Rallye
Ένταξη: 26 Απρ 2002 Δημοσιεύσεις: 1292 Τόπος: Ραφήνα
|
Δημοσιεύθηκε: Τρι 05 Ιούλ 2005, 14:53:31 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Αγαπητη Αλεξάντρα,
Μήπως να μας τα έλεγες λίγο πιο απλοικά και με πιο ευγενικους χαρακτηρισμούς σεβόμενη πάντα το πλαίσιο κοσμιότητας που προσπαθούμε να κρατήσουμε στο club?
Το μήνυμα σου διαγράφηκε.Θα σε παρακαλούσα να το ξαναγράψεις σε πιο ήπιο τόνο , διορθώνοντας ασφαλώς και τον τίτλο σε κατι πιο ήπιο και κατανοητό.
Ευχαριστώ
Μάκης
pedal to the metal |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |

|
Δημοσιεύθηκε: Τρι 05 Ιούλ 2005, 15:20:28 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Χμμ.. Οκ Μάκη αν και δεν κατάλαβα ακριβώς τι το κακό είπα αφού έβαλα μόνο τα αστεράκια αφήνοντας το να εννοηθεί..!
Λοιπόν ξαναγράφω..(ούφ)
Την περασμένη βδομάδα πάρκαρα πάνω στον πεζόδρομο για 1΄ μέχρι η φίλη μου (συνοδηγός) να πάει στο απέναντι μαγαζί και να γυρίσει αμέσως. Όσο περιμένω έρχεται ένας κύριος να μου λέει με τσαμπουκαλίστικο ύφος "φύγε να περάσω" (είχε άφθονο χώρο να περάσει απ το δρόμο) κι εγω να αδιαφορώ παντελώς κι εκτος αυτού τραβούσε ζόρια και μου ξαναλέει πάλι με τσαμπουκαλίστικο ύφος: "περίμενε και θα δείς" χασκογελώντας και φωνάζει μια αστυνομικίνα που ερχόταν από λιγα μέτρα μακριά (έκοβε κλήσεις) να της λέει να με γράψει κι εγώ παίρνοντας τα στην κράνα βγαίνω απ το αυτοκίνητο βροντοτας την πόρτα να του την λέω κι από πάνω (η αστυνομικίνα δεν μου λέει τιποτα στο μεταξύ,το παιξε διατητής) και να μου λέει διάφορες δικαιολογίες ότι δεν μπορούσε να περάσει κτλ κατόπιν έρχεται η φίλη μου και ηρεμεί τα πνεύματα (η αστυνομικίνα πάλι τίποτα δεν είπε) και ετοιμάζομαι να φύγουμε. Πρωτού ξεκινήσω όμως βλέπω απ τον καθρέφτη την αστυνομικινα να μιλάει με τον κύριο και να γράφει στο μπλόκο της, μάλλον τον αριθμό μου.
Τώρα αυτό τι είναι πάλι??
Μάλλον με φοβήθηκε η αστυνονμικίνα όσο με τον κύριο και μετά μόλις φύγω κάνει το "καθήκον" της??
Περιττό να σας πώ πως αν δεν με προλάβαινε η φίλη μου θα μπορούσα (και ευχαρίστως) να τον είχα κάνει !

Η Πήζουλα!  |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
ePhI (Eφη) Φανατικό μέλος

206 1.6(16V) xs3/z4
Ένταξη: 02 Σεπ 2003 Δημοσιεύσεις: 322 Τόπος: always ΒΠ
|
Δημοσιεύθηκε: Τρι 05 Ιούλ 2005, 15:24:21 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Alexandra έγραψε: | Χμμ.. Οκ Μάκη αν και δεν κατάλαβα ακριβώς τι το κακό είπα αφού έβαλα μόνο τα αστεράκια αφήνοντας το να εννοηθεί..!
Λοιπόν ξαναγράφω..(ούφ)
Την περασμένη βδομάδα πάρκαρα πάνω στον πεζόδρομο για 1΄ μέχρι η φίλη μου (συνοδηγός) να πάει στο απέναντι μαγαζί και να γυρίσει αμέσως. Όσο περιμένω έρχεται ένας κύριος να μου λέει με τσαμπουκαλίστικο ύφος "φύγε να περάσω" (είχε άφθονο χώρο να περάσει απ το δρόμο) κι εγω να αδιαφορώ παντελώς κι εκτος αυτού τραβούσε ζόρια και μου ξαναλέει πάλι με τσαμπουκαλίστικο ύφος: "περίμενε και θα δείς" χασκογελώντας και φωνάζει μια αστυνομικίνα που ερχόταν από λιγα μέτρα μακριά (έκοβε κλήσεις) να της λέει να με γράψει κι εγώ παίρνοντας τα στην κράνα βγαίνω απ το αυτοκίνητο βροντοτας την πόρτα να του την λέω κι από πάνω (η αστυνομικίνα δεν μου λέει τιποτα στο μεταξύ,το παιξε διατητής) και να μου λέει διάφορες δικαιολογίες ότι δεν μπορούσε να περάσει κτλ κατόπιν έρχεται η φίλη μου και ηρεμεί τα πνεύματα (η αστυνομικίνα πάλι τίποτα δεν είπε) και ετοιμάζομαι να φύγουμε. Πρωτού ξεκινήσω όμως βλέπω απ τον καθρέφτη την αστυνομικινα να μιλάει με τον κύριο και να γράφει στο μπλόκο της, μάλλον τον αριθμό μου.
Μάλλον με φοβήθηκε η αστυνονμικίνα όσο με τον κύριο και μετά μόλις φύγω κάνει το "καθήκον" της??
Περιττό να σας πώ πως αν δεν με προλάβαινε η φίλη μου θα μπορούσα (και ευχαρίστως) να τον είχα κάνει !
 |
λες να εφαγε κληση ο ``κυριος`` 
``Δύο πράγματα είναι αιώνια,το σύμπαν και η ανθρώπινη βλακεία,αν και δεν είμαι σίγουρος για το πρώτο``
ΑΙΝΣΤΑΙΝ |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |

|
Δημοσιεύθηκε: Τρι 05 Ιούλ 2005, 15:34:48 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Λες βρε Έφη? Μακάρι να τρωγε την κλήση ο "κύριος" αλλά ,μου φάνηκε πως πρέπει να την "έφαγα" εγω τελικά! Θα το ρισκάρω πάντως αν δεν έρθει τίποτα στο σπίτι μου θα το παω δικαστικώς κι ας μην αθωωθώ! Όχι πως μ'αρεσει να τραβάω ζόρια απλά τολμώ να σηκώσω το κεφάλι μου ψηλά στους ανωτερους μου! 
Η Πήζουλα!  |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
Baphomet (Πέτρος) Έχω ξεφύγει !!!

Citroen C4 1.6 (16V) VTR (2007)
Ένταξη: 06 Νοέ 2003 Δημοσιεύσεις: 4616 Τόπος: Αθήνα - Γαλάτσι
|
Δημοσιεύθηκε: Τρι 05 Ιούλ 2005, 18:07:07 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
αν όντως χώραγε να περάσει γιατί να σε γράψει...? με ποια δικαιολογία? |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
vinman Γεν. Γραμματέας
407 2.0
Ένταξη: 21 Φεβ 2005 Δημοσιεύσεις: 4577
|
Δημοσιεύθηκε: Τρι 05 Ιούλ 2005, 18:17:31 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Baphomet έγραψε: | αν όντως χώραγε να περάσει γιατί να σε γράψει...? με ποια δικαιολογία? |
Προφανως με την δικαιολογια οτι πανω σε πεζοδρομο απαγορευεται η σταση και σταθμευση....και μπορει ο συγκεκριμενος κυριος να ζητησε απο την αστυνομικο να εφαρμοσει το γραμμα του νομου,πραγμα που ειναι υποχρεωμενη να το κανει απο την στιγμη που θα της γινει υποδειξη απο πολιτη...αλλιως κινδυνευει και η ιδια για παραβαση καθηκοντως....Ενω εαν δεν ελεγε κατι αυτος στην αστυνομικο,μαλλον θα εκανε τα στραβα ματια συμφωνα με την περιγραφη της ιστοριας απο την Αλεξανδρα... |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |

|
Δημοσιεύθηκε: Τρι 05 Ιούλ 2005, 18:21:19 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
και πάλι νομίζω οτι εφόσον η οδηγός ήταν παρούσα το όργανο πρέπει να της δώσει την κλήση επιτόπου...αλλιώς την αφήνει στο παρμπριζ. Δεν την στέλνει σπίτι. |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
vinman Γεν. Γραμματέας
407 2.0
|
Δημοσιεύθηκε: Τρι 05 Ιούλ 2005, 18:26:20 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Baphomet έγραψε: | και πάλι νομίζω οτι εφόσον η οδηγός ήταν παρούσα το όργανο πρέπει να της δώσει την κλήση επιτόπου...αλλιώς την αφήνει στο παρμπριζ. Δεν την στέλνει σπίτι. |
Σωστο και αυτο...
Μπορει λοιπον να μην εκοβε κληση αλλα να σημειωνε το τηλεφωνο του κυριου....γιατι μπορει να της γυαλισε...
Σοβαρα τωρα...θα δειξει στη συνεχεια τι ακριβως εχει γινει...  |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |

|
Δημοσιεύθηκε: Τρι 05 Ιούλ 2005, 18:37:44 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Σπίτι έρχονται μόνο κλήσεις για υπερβολική ταχύτητα με φωτορανταρ και για λεωφορειόδρομο...νομίζω...  |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |

|
Δημοσιεύθηκε: Τρι 05 Ιούλ 2005, 19:00:05 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Αρα την γλύτωσα λέτε? Αυτό μου λέτε? Θα μπορούσε άνετα να μου κόψει κλήση αφού δε βιαζόμουν να φύγω, έφευγα σαν κυρία και χωρίς να το πατήσω τόσο ώστε να γίνω καπνός! Όντως απαγορευόταν να σταθμέυσω πάνω σε πεζόδρομο (έστω και για 1') αλλά αν δεν είχε κάνει την μαγκιά ο "κύριος" τίποτα απ΄όλη την ιστορία δεν θα χε γίνει! Θα ζούσε καλά ο "κύριος" κι εγώ καλύτερα!
Πάντως με την απορία θα μείνω τι έγραψε η αστυνομικός στο μπλόκο της και θα δείξει η πορεία που λέτε...
Η Πήζουλα!  |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
vinman Γεν. Γραμματέας
407 2.0
|
Δημοσιεύθηκε: Τρι 05 Ιούλ 2005, 19:54:21 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Baphomet έγραψε: | Σπίτι έρχονται μόνο κλήσεις για υπερβολική ταχύτητα με φωτορανταρ και για λεωφορειόδρομο...νομίζω...  |
Σωστα νομιζεις Πετρο...
Τωρα και εγω περιμενω μια...  |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
Anthi (Ανθή) Νέος χρήστης

Peugeot 206 RC
Ένταξη: 21 Μάϊ 2005 Δημοσιεύσεις: 71 Τόπος: Χαϊδάρι
|
Δημοσιεύθηκε: Τρι 05 Ιούλ 2005, 21:29:33 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Baphomet έγραψε: | και πάλι νομίζω οτι εφόσον η οδηγός ήταν παρούσα το όργανο πρέπει να της δώσει την κλήση επιτόπου...αλλιώς την αφήνει στο παρμπριζ. Δεν την στέλνει σπίτι. |
Κι εγώ αυτό ξέρω...
Επίσης, σε μια ανάλογη περίπτωση ως προς το θέμα της κλίσης που είχε τύχει σε μένα (για κινητό) , με σταμάτησε το στρουμφάκι και κάτι έγραψε στα χαρτιά του, δε μου έδωσε να υπογράψω τίποτα, ανέβηκε στη μηχανή του και έφυγε χωρίς να μου πει τίποτα... φυσικά είχα μείνει... Καμία κλίση δε μου ήρθε πάντως... (το σκηνικό έγινε πριν ενάμισι χρόνο. λέτε να την περιμένω ακόμα?!)
Οπότε, πιστεύω, Αλεξάνδρα μου πως δεν έχεις να φοβηθείς τίποτα, εφόσον ήσουν εκεί αλλά η αστυνομικός δε σου είπε τίποτα, ούτε υπέγραψες τίποτα...
 |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
STELIOS Moderator
 Little Bastard
Ένταξη: 18 Οκτ 2003 Δημοσιεύσεις: 2664
|
Δημοσιεύθηκε: Τρι 05 Ιούλ 2005, 23:40:06 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Anthi έγραψε: | Baphomet έγραψε: | και πάλι νομίζω οτι εφόσον η οδηγός ήταν παρούσα το όργανο πρέπει να της δώσει την κλήση επιτόπου...αλλιώς την αφήνει στο παρμπριζ. Δεν την στέλνει σπίτι. |
Κι εγώ αυτό ξέρω...
Επίσης, σε μια ανάλογη περίπτωση ως προς το θέμα της κλίσης που είχε τύχει σε μένα (για κινητό) , με σταμάτησε το στρουμφάκι και κάτι έγραψε στα χαρτιά του, δε μου έδωσε να υπογράψω τίποτα, ανέβηκε στη μηχανή του και έφυγε χωρίς να μου πει τίποτα... φυσικά είχα μείνει... Καμία κλίση δε μου ήρθε πάντως... (το σκηνικό έγινε πριν ενάμισι χρόνο. λέτε να την περιμένω ακόμα?!)
Οπότε, πιστεύω, Αλεξάνδρα μου πως δεν έχεις να φοβηθείς τίποτα, εφόσον ήσουν εκεί αλλά η αστυνομικός δε σου είπε τίποτα, ούτε υπέγραψες τίποτα... |
Anthi φοβαμαι πως σ'αυτην την περιπτωση ναι, συνηθος σου ερχεται στο σπιτι κληση για δικαστηριο (σε 2-3 χρονια). Αν καταλαβα καλα σου πηρε τα στοιχεια και τα εγραψε σε μια κολα χαρτι ???
ΑΝ σου ερθει δεν ειναι τιποτα, πας εκει και πληρωνεις ενα προστημο.
Για σενα Alexandra δεν νομιζω να υπαρχει λογος να ανησιχεις, αν ηταν να σου κανει κατι θα το εκανε επιτοπου. Εξαλου και η μπατσινα ειδες οτι ουτε καν ηθελε να ασχοληθει, ειδικα αν καταλαβε πως ο αλλος ηταν μαλ....ας, το πολυ πολυ να εγραψε τη κληση για να ηρεμισει ο αλλος και μετα θα τη πεταξε.
 |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |

|
Δημοσιεύθηκε: Τρι 05 Ιούλ 2005, 23:55:53 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Σας ευχαριστώ παιδιά που με υποστηρίξατε, με βοηθήσατε..! Όντως δεν υπάρχει λόγος να ανησυχώ, το σκέφτηκα κι αυτό αλλά μπορεί και ο "κύριος" να την υποχρέωσε να με γράψει δια νόμου διότι μπορεί να έδινε αναφορά στους ανωτερους της και δεν θα μπορούσε παρά να υπακούσει κι εγω αν τελικά μου έρθει κλήση θα πώ στα δικαστήρια ότι δεν μ'εγραψε επιτόπου αλλά ποιον να πιστέψει ο δικαστής (εκτός αν είναι δικαστίνα τότε που ξέρεις ). Θα σας πω σε 2-3 χρόνια ΑΝ έρθει τίποτα αλλά μέχρι τότε θα έχω πουλήσει το 206 μου (πάω για το 307 cc μάλλον) και ίσως γλυτώσω! 
Η Πήζουλα!  |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
STELIOS Moderator
 Little Bastard
Ένταξη: 18 Οκτ 2003 Δημοσιεύσεις: 2664
|
Δημοσιεύθηκε: Τετ 06 Ιούλ 2005, 00:28:47 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Χαλαρωσε, δεν πας δικαστηριο για παρανομη σταση/σταθμευση.
 |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
klain (giorgos) Δραστήριο μέλος

Peugeot 207 1.4 (16V) SpPk (2006)
Ένταξη: 08 Ιούν 2003 Δημοσιεύσεις: 211 Τόπος: Θεσσαλονίκη
|
Δημοσιεύθηκε: Παρ 08 Ιούλ 2005, 13:38:48 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Μέχρι το δήμο πάς για, να πληρώσεις μαμισιάτικα και να πάρεις τις πινακίδες σου πίσω...
Στην περίπτωση σου πάντως προφανώς "έκανε" πως γράφει την κλήση για να την παρατήσει ήσυχη και κατα τα άλλα... όλα καλά! 
Για δες καιρό που διάλεξε.. ο χάρος να το πάρει...
Farewell 206 Xs (8V) 1,4 (2003)
 |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
manosm3 (manos) Τρελλαμένο μέλος

207 RC F/L '10 & Peugeot 206 1.4 XT
Ένταξη: 17 Ιούν 2005 Δημοσιεύσεις: 908 Τόπος: Βριλησσια
|
Δημοσιεύθηκε: Παρ 08 Ιούλ 2005, 13:55:47 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Alexandra έγραψε: | Χμμ.. Οκ Μάκη αν και δεν κατάλαβα ακριβώς τι το κακό είπα αφού έβαλα μόνο τα αστεράκια αφήνοντας το να εννοηθεί..!
Λοιπόν ξαναγράφω..(ούφ)
 |
Καγκαριοζηδες υπαρχουν πολλοι! Και θελουν απιστευτο ξυλο!  |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
UnderTaker (Παναγιώτης) Τρελλαμένο μέλος

Αυτοκίνητο? Μπα....
Ένταξη: 18 Νοέ 2004 Δημοσιεύσεις: 823
|
Δημοσιεύθηκε: Παρ 08 Ιούλ 2005, 14:39:44 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Χαλαρώστε ρε παιδιά. Σιγά μην πάει δικαστήριο για παράνομο παρκάρισμα. Και ένοχη να βγει, το πρόστιμο ποιο θα είναι δηλαδή; Να γράψει εκατό φορές στον πίνακα "δεν θα ξαναπαρκάρω στο πεζοδρόμιο"; Ή να περάσει αύριο με τον κηδεμόνα της για να τον ενημερώσει ο δικαστής;
Πάντως το σκηνικό πρέπει να ήταν πολύ καλό! Ακόμα καλύτερο θα ήταν αν σου την έλεγε γυναίκα και έβγαινες έξω και μαλλιοτραβιόσασταν [σε έκοψα για τσαμπουκαλού]! Απόλαυση!!!
Και μετά να ερχόταν και η φίλη σου! Και η μπατσίνα! Και να γινόταν ένα συνοθύλευμα από μαλλιοτραβιόντα θυληκά! ΚΟΛΑΣΗ!!!

WELCOME TO THE DARK SIDE!!!!!
(.....we have cookies....) |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
kanelj (Γιαννης) Έχω ξεφύγει !!!

PEUGEOT 206 1.6 8v rallye 109+ ?
Ένταξη: 27 Μάρ 2003 Δημοσιεύσεις: 2206 Τόπος: Γαλατσι
|
Δημοσιεύθηκε: Παρ 08 Ιούλ 2005, 14:45:34 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
UnderTaker έγραψε: | Χαλαρώστε ρε παιδιά. Σιγά μην πάει δικαστήριο για παράνομο παρκάρισμα. Και ένοχη να βγει, το πρόστιμο ποιο θα είναι δηλαδή; Να γράψει εκατό φορές στον πίνακα "δεν θα ξαναπαρκάρω στο πεζοδρόμιο"; Ή να περάσει αύριο με τον κηδεμόνα της για να τον ενημερώσει ο δικαστής;
Πάντως το σκηνικό πρέπει να ήταν πολύ καλό! Ακόμα καλύτερο θα ήταν αν σου την έλεγε γυναίκα και έβγαινες έξω και μαλλιοτραβιόσασταν [σε έκοψα για τσαμπουκαλού]! Απόλαυση!!!
Και μετά να ερχόταν και η φίλη σου! Και η μπατσίνα! Και να γινόταν ένα συνοθύλευμα από μαλλιοτραβιόντα θυληκά! ΚΟΛΑΣΗ!!!
 |
Χαλαρωσε φαντασιοπληκτε......
(και μετα να ερθει και μια νοσοκομα με ζαρτιερες και.... )
www.secret-rooms.gr |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
|