PSClub - Hellas Αρχική σελίδα
Portal Home  |   Δημόσια συζήτηση  |   Αναζήτηση  |   Κατάλογος Μελών  |   Ομάδες Μελών  |   Προφίλ  |   Προσωπικά μηνύματα  |   Σύνδεση  |  Εγγραφή

Τσαμπουκάδες...
Μετάβαση στη σελίδα 1, 2  Επόμενη

Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Γενικές Συζητήσεις περί αυτοκινήτων Printable version
Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας  
Συγγραφέας Μήνυμα
Alexandra (Αλεξάνδρα)
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

Peugeot 206 1.4 (8V) XS?! ('99)

Ένταξη: 14 Ιούν 2005
Τόπος: Βόλος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 05 Ιούλ 2005, 14:35:11    Θέμα δημοσίευσης: Τσαμπουκάδες... Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

edited by PSClub Mod Team-Pugsang

Η Πήζουλα! Wink
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email
pugsang (Μάκης)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Peugeot 207 Rallye

Ένταξη: 26 Απρ 2002
Τόπος: Ραφήνα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 05 Ιούλ 2005, 14:53:31    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Αγαπητη Αλεξάντρα,

Μήπως να μας τα έλεγες λίγο πιο απλοικά και με πιο ευγενικους χαρακτηρισμούς σεβόμενη πάντα το πλαίσιο κοσμιότητας που προσπαθούμε να κρατήσουμε στο club?

Το μήνυμα σου διαγράφηκε.Θα σε παρακαλούσα να το ξαναγράψεις σε πιο ήπιο τόνο , διορθώνοντας ασφαλώς και τον τίτλο σε κατι πιο ήπιο και κατανοητό.

Ευχαριστώ

Μάκης

pedal to the metal
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα
Alexandra (Αλεξάνδρα)
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 05 Ιούλ 2005, 15:20:28    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Χμμ.. Οκ Μάκη αν και δεν κατάλαβα ακριβώς τι το κακό είπα αφού έβαλα μόνο τα αστεράκια αφήνοντας το να εννοηθεί..!

Λοιπόν ξαναγράφω..(ούφ) Smile

Την περασμένη βδομάδα πάρκαρα πάνω στον πεζόδρομο για 1΄ μέχρι η φίλη μου (συνοδηγός) να πάει στο απέναντι μαγαζί και να γυρίσει αμέσως. Όσο περιμένω έρχεται ένας κύριος να μου λέει με τσαμπουκαλίστικο ύφος "φύγε να περάσω" (είχε άφθονο χώρο να περάσει απ το δρόμο) κι εγω να αδιαφορώ παντελώς κι εκτος αυτού τραβούσε ζόρια και μου ξαναλέει πάλι με τσαμπουκαλίστικο ύφος: "περίμενε και θα δείς" χασκογελώντας και φωνάζει μια αστυνομικίνα που ερχόταν από λιγα μέτρα μακριά (έκοβε κλήσεις) να της λέει να με γράψει κι εγώ παίρνοντας τα στην κράνα βγαίνω απ το αυτοκίνητο βροντοτας την πόρτα να του την λέω κι από πάνω (η αστυνομικίνα δεν μου λέει τιποτα στο μεταξύ,το παιξε διατητής) και να μου λέει διάφορες δικαιολογίες ότι δεν μπορούσε να περάσει κτλ κατόπιν έρχεται η φίλη μου και ηρεμεί τα πνεύματα (η αστυνομικίνα πάλι τίποτα δεν είπε) και ετοιμάζομαι να φύγουμε. Πρωτού ξεκινήσω όμως βλέπω απ τον καθρέφτη την αστυνομικινα να μιλάει με τον κύριο και να γράφει στο μπλόκο της, μάλλον τον αριθμό μου.

Τώρα αυτό τι είναι πάλι?? Confused Confused Confused

Μάλλον με φοβήθηκε η αστυνονμικίνα όσο Bad talk με τον κύριο και μετά μόλις φύγω κάνει το "καθήκον" της?? Nod

Περιττό να σας πώ πως αν δεν με προλάβαινε η φίλη μου θα μπορούσα (και ευχαρίστως) να τον είχα κάνει Tease !

Thumbs Up Thumbs Up Thumbs Up

Η Πήζουλα! Wink
Επιστροφή στην κορυφή
ePhI (Eφη)
Φανατικό μέλος
Φανατικό μέλος

206 1.6(16V) xs3/z4

Ένταξη: 02 Σεπ 2003
Τόπος: always ΒΠ

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 05 Ιούλ 2005, 15:24:21    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Alexandra έγραψε:
Χμμ.. Οκ Μάκη αν και δεν κατάλαβα ακριβώς τι το κακό είπα αφού έβαλα μόνο τα αστεράκια αφήνοντας το να εννοηθεί..!

Την περασμένη βδομάδα πάρκαρα πάνω στον πεζόδρομο για 1΄ μέχρι η φίλη μου (συνοδηγός) να πάει στο απέναντι μαγαζί και να γυρίσει αμέσως. Όσο περιμένω έρχεται ένας κύριος να μου λέει με τσαμπουκαλίστικο ύφος "φύγε να περάσω" (είχε άφθονο χώρο να περάσει απ το δρόμο) κι εγω να αδιαφορώ παντελώς κι εκτος αυτού τραβούσε ζόρια και μου ξαναλέει πάλι με τσαμπουκαλίστικο ύφος: "περίμενε και θα δείς" χασκογελώντας και φωνάζει μια αστυνομικίνα που ερχόταν από λιγα μέτρα μακριά (έκοβε κλήσεις) να της λέει να με γράψει κι εγώ παίρνοντας τα στην κράνα βγαίνω απ το αυτοκίνητο βροντοτας την πόρτα να του την λέω κι από πάνω (η αστυνομικίνα δεν μου λέει τιποτα στο μεταξύ,το παιξε διατητής) και να μου λέει διάφορες δικαιολογίες ότι δεν μπορούσε να περάσει κτλ κατόπιν έρχεται η φίλη μου και ηρεμεί τα πνεύματα (η αστυνομικίνα πάλι τίποτα δεν είπε) και ετοιμάζομαι να φύγουμε. Πρωτού ξεκινήσω όμως βλέπω απ τον καθρέφτη την αστυνομικινα να μιλάει με τον κύριο και να γράφει στο μπλόκο της, μάλλον τον αριθμό μου.

Μάλλον με φοβήθηκε η αστυνονμικίνα όσο Bad talk με τον κύριο και μετά μόλις φύγω κάνει το "καθήκον" της?? Nod

Περιττό να σας πώ πως αν δεν με προλάβαινε η φίλη μου θα μπορούσα (και ευχαρίστως) να τον είχα κάνει Tease !

λες να εφαγε κληση ο ``κυριος`` Question Rolling eyes Rolling eyes Rolling eyes Rolling eyes Shocked Shocked Shocked

``Δύο πράγματα είναι αιώνια,το σύμπαν και η ανθρώπινη βλακεία,αν και δεν είμαι σίγουρος για το πρώτο``
ΑΙΝΣΤΑΙΝ
Επιστροφή στην κορυφή
Alexandra (Αλεξάνδρα)
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 05 Ιούλ 2005, 15:34:48    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Λες βρε Έφη? Μακάρι να τρωγε την κλήση ο "κύριος" αλλά ,μου φάνηκε πως πρέπει να την "έφαγα" εγω τελικά! Θα το ρισκάρω πάντως αν δεν έρθει τίποτα στο σπίτι μου θα το παω δικαστικώς κι ας μην αθωωθώ! Όχι πως μ'αρεσει να τραβάω ζόρια απλά τολμώ να σηκώσω το κεφάλι μου ψηλά στους ανωτερους μου! Rolling eyes

Η Πήζουλα! Wink
Επιστροφή στην κορυφή
Baphomet (Πέτρος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Citroen C4 1.6 (16V) VTR (2007)

Ένταξη: 06 Νοέ 2003
Τόπος: Αθήνα - Γαλάτσι

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 05 Ιούλ 2005, 18:07:07    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

αν όντως χώραγε να περάσει γιατί να σε γράψει...? με ποια δικαιολογία?
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα Yahoo Messenger MSN Messenger
vinman 
Γεν. Γραμματέας

407 2.0

Ένταξη: 21 Φεβ 2005

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 05 Ιούλ 2005, 18:17:31    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Baphomet έγραψε:
αν όντως χώραγε να περάσει γιατί να σε γράψει...? με ποια δικαιολογία?

Προφανως με την δικαιολογια οτι πανω σε πεζοδρομο απαγορευεται η σταση και σταθμευση....και μπορει ο συγκεκριμενος κυριος να ζητησε απο την αστυνομικο να εφαρμοσει το γραμμα του νομου,πραγμα που ειναι υποχρεωμενη να το κανει απο την στιγμη που θα της γινει υποδειξη απο πολιτη...αλλιως κινδυνευει και η ιδια για παραβαση καθηκοντως....Ενω εαν δεν ελεγε κατι αυτος στην αστυνομικο,μαλλον θα εκανε τα στραβα ματια συμφωνα με την περιγραφη της ιστοριας απο την Αλεξανδρα...
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
Baphomet (Πέτρος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 05 Ιούλ 2005, 18:21:19    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

και πάλι νομίζω οτι εφόσον η οδηγός ήταν παρούσα το όργανο πρέπει να της δώσει την κλήση επιτόπου...αλλιώς την αφήνει στο παρμπριζ. Δεν την στέλνει σπίτι.
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα Yahoo Messenger MSN Messenger
vinman 
Γεν. Γραμματέας

407 2.0

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 05 Ιούλ 2005, 18:26:20    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Baphomet έγραψε:
και πάλι νομίζω οτι εφόσον η οδηγός ήταν παρούσα το όργανο πρέπει να της δώσει την κλήση επιτόπου...αλλιώς την αφήνει στο παρμπριζ. Δεν την στέλνει σπίτι.

Σωστο και αυτο...
Μπορει λοιπον να μην εκοβε κληση αλλα να σημειωνε το τηλεφωνο του κυριου....γιατι μπορει να της γυαλισε... Twisted evil Twisted evil Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing
Σοβαρα τωρα...θα δειξει στη συνεχεια τι ακριβως εχει γινει... Wink
Επιστροφή στην κορυφή
Baphomet (Πέτρος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 05 Ιούλ 2005, 18:37:44    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Σπίτι έρχονται μόνο κλήσεις για υπερβολική ταχύτητα με φωτορανταρ και για λεωφορειόδρομο...νομίζω... Confused
Επιστροφή στην κορυφή
Alexandra (Αλεξάνδρα)
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 05 Ιούλ 2005, 19:00:05    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Αρα την γλύτωσα λέτε? Αυτό μου λέτε? Θα μπορούσε άνετα να μου κόψει κλήση αφού δε βιαζόμουν να φύγω, έφευγα σαν κυρία και χωρίς να το πατήσω τόσο ώστε να γίνω καπνός! Όντως απαγορευόταν να σταθμέυσω πάνω σε πεζόδρομο (έστω και για 1') αλλά αν δεν είχε κάνει την μαγκιά ο "κύριος" τίποτα απ΄όλη την ιστορία δεν θα χε γίνει! Θα ζούσε καλά ο "κύριος" κι εγώ καλύτερα!

Πάντως με την απορία θα μείνω τι έγραψε η αστυνομικός στο μπλόκο της και θα δείξει η πορεία που λέτε...

Η Πήζουλα! Wink
Επιστροφή στην κορυφή
vinman 
Γεν. Γραμματέας

407 2.0

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 05 Ιούλ 2005, 19:54:21    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Baphomet έγραψε:
Σπίτι έρχονται μόνο κλήσεις για υπερβολική ταχύτητα με φωτορανταρ και για λεωφορειόδρομο...νομίζω... Confused

Σωστα νομιζεις Πετρο... Wink
Τωρα και εγω περιμενω μια... Confused
Επιστροφή στην κορυφή
Anthi (Ανθή)
Νέος χρήστης
Νέος χρήστης

Peugeot 206 RC

Ένταξη: 21 Μάϊ 2005
Τόπος: Χαϊδάρι

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 05 Ιούλ 2005, 21:29:33    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Baphomet έγραψε:

Κι εγώ αυτό ξέρω...
Επίσης, σε μια ανάλογη περίπτωση ως προς το θέμα της κλίσης που είχε τύχει σε μένα (για κινητό) , με σταμάτησε το στρουμφάκι και κάτι έγραψε στα χαρτιά του, δε μου έδωσε να υπογράψω τίποτα, ανέβηκε στη μηχανή του και έφυγε χωρίς να μου πει τίποτα... Shocked φυσικά είχα μείνει... Καμία κλίση δε μου ήρθε πάντως... (το σκηνικό έγινε πριν ενάμισι χρόνο. λέτε να την περιμένω ακόμα?!)
Οπότε, πιστεύω, Αλεξάνδρα μου πως δεν έχεις να φοβηθείς τίποτα, εφόσον ήσουν εκεί αλλά η αστυνομικός δε σου είπε τίποτα, ούτε υπέγραψες τίποτα...

Επιστροφή στην κορυφή
STELIOS 
Moderator

Little Bastard

Ένταξη: 18 Οκτ 2003

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 05 Ιούλ 2005, 23:40:06    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Anthi έγραψε:
Baphomet έγραψε:

Κι εγώ αυτό ξέρω...
Επίσης, σε μια ανάλογη περίπτωση ως προς το θέμα της κλίσης που είχε τύχει σε μένα (για κινητό) , με σταμάτησε το στρουμφάκι και κάτι έγραψε στα χαρτιά του, δε μου έδωσε να υπογράψω τίποτα, ανέβηκε στη μηχανή του και έφυγε χωρίς να μου πει τίποτα... Shocked φυσικά είχα μείνει... Καμία κλίση δε μου ήρθε πάντως... (το σκηνικό έγινε πριν ενάμισι χρόνο. λέτε να την περιμένω ακόμα?!)
Οπότε, πιστεύω, Αλεξάνδρα μου πως δεν έχεις να φοβηθείς τίποτα, εφόσον ήσουν εκεί αλλά η αστυνομικός δε σου είπε τίποτα, ούτε υπέγραψες τίποτα...

Anthi φοβαμαι πως σ'αυτην την περιπτωση ναι, συνηθος σου ερχεται στο σπιτι κληση για δικαστηριο (σε 2-3 χρονια). Αν καταλαβα καλα σου πηρε τα στοιχεια και τα εγραψε σε μια κολα χαρτι ???
ΑΝ σου ερθει δεν ειναι τιποτα, πας εκει και πληρωνεις ενα προστημο.

Για σενα Alexandra δεν νομιζω να υπαρχει λογος να ανησιχεις, αν ηταν να σου κανει κατι θα το εκανε επιτοπου. Εξαλου και η μπατσινα ειδες οτι ουτε καν ηθελε να ασχοληθει, ειδικα αν καταλαβε πως ο αλλος ηταν μαλ....ας, το πολυ πολυ να εγραψε τη κληση για να ηρεμισει ο αλλος και μετα θα τη πεταξε.

Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα
Alexandra (Αλεξάνδρα)
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 05 Ιούλ 2005, 23:55:53    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Σας ευχαριστώ παιδιά που με υποστηρίξατε, με βοηθήσατε..! Όντως δεν υπάρχει λόγος να ανησυχώ, το σκέφτηκα κι αυτό αλλά μπορεί και ο "κύριος" να την υποχρέωσε να με γράψει δια νόμου διότι μπορεί να έδινε αναφορά στους ανωτερους της και δεν θα μπορούσε παρά να υπακούσει κι εγω αν τελικά μου έρθει κλήση θα πώ στα δικαστήρια ότι δεν μ'εγραψε επιτόπου αλλά ποιον να πιστέψει ο δικαστής (εκτός αν είναι δικαστίνα τότε που ξέρεις Laughing ). Θα σας πω σε 2-3 χρόνια ΑΝ έρθει τίποτα αλλά μέχρι τότε θα έχω πουλήσει το 206 μου (πάω για το 307 cc μάλλον) και ίσως γλυτώσω! Razz

Η Πήζουλα! Wink
Επιστροφή στην κορυφή
STELIOS 
Moderator

Little Bastard

Ένταξη: 18 Οκτ 2003

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 06 Ιούλ 2005, 00:28:47    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Χαλαρωσε, δεν πας δικαστηριο για παρανομη σταση/σταθμευση.

Επιστροφή στην κορυφή
klain (giorgos)
Δραστήριο μέλος
Δραστήριο μέλος

Peugeot 207 1.4 (16V) SpPk (2006)

Ένταξη: 08 Ιούν 2003
Τόπος: Θεσσαλονίκη

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 08 Ιούλ 2005, 13:38:48    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Μέχρι το δήμο πάς για, να πληρώσεις μαμισιάτικα και να πάρεις τις πινακίδες σου πίσω... Shoot Hunter

Στην περίπτωση σου πάντως προφανώς "έκανε" πως γράφει την κλήση για να την παρατήσει ήσυχη και κατα τα άλλα... όλα καλά! Wink

Για δες καιρό που διάλεξε.. ο χάρος να το πάρει...
Farewell 206 Xs (8V) 1,4 (2003)
Silly
Επιστροφή στην κορυφή
manosm3 (manos)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

207 RC F/L '10 & Peugeot 206 1.4 XT

Ένταξη: 17 Ιούν 2005
Τόπος: Βριλησσια

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 08 Ιούλ 2005, 13:55:47    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Alexandra έγραψε:

Καγκαριοζηδες υπαρχουν πολλοι! Και θελουν απιστευτο ξυλο! Mad
Επιστροφή στην κορυφή
UnderTaker (Παναγιώτης)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

Αυτοκίνητο? Μπα....

Ένταξη: 18 Νοέ 2004

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 08 Ιούλ 2005, 14:39:44    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Χαλαρώστε ρε παιδιά. Σιγά μην πάει δικαστήριο για παράνομο παρκάρισμα. Και ένοχη να βγει, το πρόστιμο ποιο θα είναι δηλαδή; Να γράψει εκατό φορές στον πίνακα "δεν θα ξαναπαρκάρω στο πεζοδρόμιο"; Ή να περάσει αύριο με τον κηδεμόνα της για να τον ενημερώσει ο δικαστής;

Πάντως το σκηνικό πρέπει να ήταν πολύ καλό! Ακόμα καλύτερο θα ήταν αν σου την έλεγε γυναίκα και έβγαινες έξω και μαλλιοτραβιόσασταν [σε έκοψα για τσαμπουκαλού]! Απόλαυση!!! Razz Razz Razz Razz Razz Razz

Και μετά να ερχόταν και η φίλη σου! Και η μπατσίνα! Και να γινόταν ένα συνοθύλευμα από μαλλιοτραβιόντα θυληκά! ΚΟΛΑΣΗ!!!
Twisted evil Twisted evil Twisted evil Twisted evil Twisted evil Twisted evil Twisted evil

WELCOME TO THE DARK SIDE!!!!!
(.....we have cookies....)
Επιστροφή στην κορυφή
kanelj (Γιαννης)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

PEUGEOT 206 1.6 8v rallye 109+ ?

Ένταξη: 27 Μάρ 2003
Τόπος: Γαλατσι

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 08 Ιούλ 2005, 14:45:34    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

UnderTaker έγραψε:
Χαλαρώστε ρε παιδιά. Σιγά μην πάει δικαστήριο για παράνομο παρκάρισμα. Και ένοχη να βγει, το πρόστιμο ποιο θα είναι δηλαδή; Να γράψει εκατό φορές στον πίνακα "δεν θα ξαναπαρκάρω στο πεζοδρόμιο"; Ή να περάσει αύριο με τον κηδεμόνα της για να τον ενημερώσει ο δικαστής;

Πάντως το σκηνικό πρέπει να ήταν πολύ καλό! Ακόμα καλύτερο θα ήταν αν σου την έλεγε γυναίκα και έβγαινες έξω και μαλλιοτραβιόσασταν [σε έκοψα για τσαμπουκαλού]! Απόλαυση!!! Razz Razz Razz Razz Razz Razz

Και μετά να ερχόταν και η φίλη σου! Και η μπατσίνα! Και να γινόταν ένα συνοθύλευμα από μαλλιοτραβιόντα θυληκά! ΚΟΛΑΣΗ!!!
Twisted evil Twisted evil Twisted evil Twisted evil Twisted evil Twisted evil Twisted evil

Shocked Shocked Shocked
Χαλαρωσε φαντασιοπληκτε...... Laughing
(και μετα να ερθει και μια νοσοκομα με ζαρτιερες και.... Cool Cool Cool )

www.secret-rooms.gr
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Yahoo Messenger
Επισκόπηση όλων των Δημοσιεύσεων που έγιναν πριν από:   
Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Γενικές Συζητήσεις περί αυτοκινήτων Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες
Μετάβαση στη σελίδα 1, 2  Επόμενη
Σελίδα 1 από 2

Μετάβαση στη:  
Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Δ.Συζήτησης