PSClub - Hellas Αρχική σελίδα
Portal Home  |   Δημόσια συζήτηση  |   Αναζήτηση  |   Κατάλογος Μελών  |   Ομάδες Μελών  |   Προφίλ  |   Προσωπικά μηνύματα  |   Σύνδεση  |  Εγγραφή

Ανεξήγητος θόρυβος
Μετάβαση στη σελίδα 1, 2  Επόμενη

Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Βλάβες - Επισκευές - Συνεργεία - Ανταλλακτικά Printable version
Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας  
Συγγραφέας Μήνυμα
Baphomet (Πέτρος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Citroen C4 1.6 (16V) VTR (2007)

Ένταξη: 06 Νοέ 2003
Τόπος: Αθήνα - Γαλάτσι

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 03 Ιούλ 2005, 18:42:17    Θέμα δημοσίευσης: Ανεξήγητος θόρυβος Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

εδώ και κάποιον καιρό ακούω ένα θόρυβο σαν συντονισμό (μέταλλο με μέταλλο) από τον χώρο του κινητηρα. Επειδή ο θόρυβος ξεκίνησε ταυτόχρονα με την τοποθέτηση της σκούπας σκεφτόμουν οτι κάτι από εκεί χτύπαγε και δεν έδινα σημασία. Τελίκά ασχολήθηκα και κατάλαβα οτι η σκούπα ήταν μια χαρά και ο θόρυβος ήταν από αλλού. Το αστείο είναι οτι ακούγεται μόνο μέσα στην καμπίνα και ειδικά με κλειστά παράθυρα. Απ'έξω ακόμα και με ανοιχτό καπώ δεν ακούγεται. Ο θόρυβος συντονισμός ακούγεται απόι τις 3800σαλ μέχρι τις 4.200σαλ και μόνο στο αφημα του γκαζιού. Με μια γρήγορη ματιά στον μηχανικό όταν φτιάχναμε το πρόγραμμα ανιχνεύθηκε ο θόρυβος στον χώρο αριστερά του κινητήρα (όπως τον κοιτάμε με ανοιχτό καπώ), δηλαδή κάπου κάτω από τον εγκέφαλο και προς το παγούρι του ψυγείου... Τι μπορεί να είναι????? Shocked
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα Yahoo Messenger MSN Messenger
madjas (ΚΩΝ/ΝΟΣ)
Νέος χρήστης
Νέος χρήστης

206 GTi 1.6 - Golf GT

Ένταξη: 09 Μάρ 2004
Τόπος: ΒΡΙΛΗΣΣΙΑ

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 03 Ιούλ 2005, 19:18:40    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Δες καλύτερα τις βάσεις του "παγουριού", μήπως το παγούρι έχει βγει από την θέση του και τσέκαρε τις βίδες του εγκέφαλου και των λοιπών μεταλλικών εξαρτημάτων και ρίξε και λίγο αντισκουριακό σε όλα τα μεταλλικά μέρη. Το ίδιο έκανε και μένα (όχι μόνο σε εκείνο το φάσμα των στροφών) και το πήγα στην αντιπροσωπεία όπου μετά από όλα τα παραπάνω ο ήχος εξαφανίστηκε.

Paris '96 - Thessaloniki '00 - Bologna '02 - Αthens '07...Madrid '08???
Tzigger ο ΠΑΟ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΕΤΟΧΕΣ, ΕΙΝΑΙ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΠΡΑΣΙΝΕΣ ΚΑΡΔΙΕΣ!
Ο ΠΑΟ δεν είναι αυτοκινητάκι, γύρνα στο Ακρόπολις ανίκανε Γιαννάκη!
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
Baphomet (Πέτρος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 03 Ιούλ 2005, 19:24:29    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

δυστυχως δεν ειναι τιποτα απο αυτα...
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα Yahoo Messenger MSN Messenger
pygolabida (Γιάννα)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

Fiat 500άκι C 1.4 100hp 16V Lounge

Ένταξη: 05 Αύγ 2004
Τόπος: London

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 03 Ιούλ 2005, 23:33:47    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Μήπως είναι σπασμένη βάση μηχανής..... Question Question

Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email
Baphomet (Πέτρος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 03 Ιούλ 2005, 23:39:36    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

pygolabida έγραψε:

Κατά 90% πιστέυω κι εγώ πλέον πως ο θόρυβος είναι από εκεί...τώρα δεν ξέρω αν έχει σπάσει ή κάτι άλλο χτυπάει...
Επιστροφή στην κορυφή
CC-Gio (Γιώργος)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

CC-PUG ('04)

Ένταξη: 31 Αύγ 2004
Τόπος: Κέντρο-Εξάρχεια

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 04 Ιούλ 2005, 02:55:01    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Baphomet έγραψε:
pygolabida έγραψε:

Κατά 90% πιστέυω κι εγώ πλέον πως ο θόρυβος είναι από εκεί...τώρα δεν ξέρω αν έχει σπάσει ή κάτι άλλο χτυπάει...

Shocked Shocked Shocked

Τα καταφερες ρε αθεοφοβε???

Ελπιζω να μην ειναι κατι σημαντικο!

Νομίζω πως 2 πράγματα είναι χειρότερα για μια απόφαση,η βιασύνη και η οργή...
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email
crusader (Σπύρος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Ένταξη: 26 Μάρ 2004

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 04 Ιούλ 2005, 07:51:13    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Κάποια βίδα που σου είχε πέσει από αυτές που συγκρατούν τον εγκέφαλο την βρήκες; Μήπως είναι αυτό;

®
Επιστροφή στην κορυφή
kanelj (Γιαννης)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

PEUGEOT 206 1.6 8v rallye 109+ ?

Ένταξη: 27 Μάρ 2003
Τόπος: Γαλατσι

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 04 Ιούλ 2005, 07:59:02    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Πετρο ακριβως αυτον τον θορυβο ειχα και εγω και ακριβως στις ιδιες στροφες!!
Τελικα τι ηταν?!
Τσεκαρες την βαση του εγκαφαλου?Εννοω την μεταλικη πλακα που βιδωνετε πανω ο εγκεφαλος!
Για τραβα λιγο τον εγκεφαλο προς το μερος σου και αστον αποτομα να δεις αν θα ακουμπησει πανω στην βαση και αν θα κανει τον ιδιο θορυβο Wink Wink

www.secret-rooms.gr
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Yahoo Messenger
Baphomet (Πέτρος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 04 Ιούλ 2005, 08:56:37    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

θα πάω την τετάρτη να το βρούμε τι είναι... βίδες κτλ αποκλείονται. Μάλλον βάση μηχανής θα είναι... υπομονή. Confused
Επιστροφή στην κορυφή
TONY PAP (Aντώνης)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

206 1,6 16V 5θ

Ένταξη: 22 Μάϊ 2003
Τόπος: Μοσχάτο

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 06 Ιούλ 2005, 12:27:15    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Τώρα αν πω εγω ότι ακούω ένα παρόμοιο θόρυβο και έχω αλλάξει το τελευταίο εξάμηνο βάσεις μηχανής,αμορτισέρ και κρεμαγιέρα... (όλα γνήσια peugeot ανταλλακτικά) Evil
Μήπως φταίει το μεσαίο καζανάκι ?

TONY PAP
Επιστροφή στην κορυφή
Baphomet (Πέτρος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 06 Ιούλ 2005, 13:03:21    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

καζανάκι και εξατμίσεις ελεχθηκαν πρώτα από όλα...η θόρυβος ειναι εκεί που σας είπα. Έβαζε το κατσαβίδι στο σημείο και σταμάταγε. Πήγα σήμερα αλλά επειδή φάγαμε όλο το πρωι με το πρόγραμμα δεν ασχοληθήκαμε με αυτό... μετά την Λευκάδα. Confused
Επιστροφή στην κορυφή
Baphomet (Πέτρος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 21 Ιούλ 2005, 15:04:43    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

ξανα ελεγχος σημερα για να εντοπισουμε τι φταίει...μάταια... όταν ακουμπάει το κατσαβίδι την βάση και την σπρώχνει λίγο το τρίξιμο σταματάει. Οι βάσεις βγήκαν και είναι οκ όμως... ελεγχθηκαν και ολα τα γυρω γυρω, σφιξίματα κτλ...τίποτα...ο θόρυβος παραμένει. Μετά το καλοκαίρι θα τις αλλάξω όλες τις βάσεις μάλλον να βρω την υγειά μου... Laughing
Επιστροφή στην κορυφή
TONY PAP (Aντώνης)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

206 1,6 16V 5θ

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 21 Ιούλ 2005, 16:11:41    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Πέτρο εμένα ξεκίνησε αφου μου άλλαξαν το ψυγείο a/c και έλεισαν το ταμπλώ...

TONY PAP
Επιστροφή στην κορυφή
kanelj (Γιαννης)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

PEUGEOT 206 1.6 8v rallye 109+ ?

Ένταξη: 27 Μάρ 2003
Τόπος: Γαλατσι

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 22 Ιούλ 2005, 04:06:53    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

kanelj έγραψε:

Τσεκαρες την βαση του εγκαφαλου?Εννοω την μεταλικη πλακα που βιδωνετε πανω ο εγκεφαλος!
Για τραβα λιγο τον εγκεφαλο προς το μερος σου και αστον αποτομα να δεις αν θα ακουμπησει πανω στην βαση και αν θα κανει τον ιδιο θορυβο Wink Wink

www.secret-rooms.gr
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Yahoo Messenger
marios206 (Κώστας)
Μέλος
Μέλος

peugeot 207GT rouge ADEN

Ένταξη: 13 Ιούλ 2003

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 23 Ιούλ 2005, 23:55:00    Θέμα δημοσίευσης: να βοηθήσω? Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

μπορεί να είναι πολυ απλό.Τσεκάρισε τους σωλήνες τροφοδοσίας την βενζίνης που έρχονται πίσω από τον κινητήρα.Είναι 2 σωλήνες μαζί. σε κάποιο σημείο πρός την αριστερή μεριά όπως βλέπεις τον κινητήρα, τα σωληνάκια ενώνονται με έναν πλαστικό σύνδεσμο.Βάλε κάποιον να κουνήσει τον σύνδεσμο ενώ εσύ κάστε μέσα στο αυτοκίνητο για να δείς αν σταματάει ο συντονισμός .Ο συντονισμός που ακούς μέσα στην καμπίνα προέρχεται από το χτήπημα που κάνουν τα σωληνάκια της βενζίνης και ακούγετε σαν μεταλλικός θόρυβος.just try it.
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Yahoo Messenger MSN Messenger
Baphomet (Πέτρος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 02 Αύγ 2005, 15:21:18    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

βάση ήταν τελικά... άλλαξα σήμερα βάση σαζμαν και μηχανής και όλα καλά... Wink
Επιστροφή στην κορυφή
Baphomet (Πέτρος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 03 Αύγ 2005, 00:25:51    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Κολοκύθια...όλα καλά για λίγες μόνο ώρες...το τρίξιμο επανεμφανίστηκε και μάλιστα πιο έντονο. Sad
Επιστροφή στην κορυφή
TONY PAP (Aντώνης)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

206 1,6 16V 5θ

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 04 Αύγ 2005, 08:04:57    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Μπορείτε να μου θυμήσετε πού βρίσκεται το συνεργείο που δουλεύει ένα μέλος του club κάπου στου Ρέντη ??
Οι διάφοροι θόρυβοι με έχουν τρελάνει και εμένα Evil

TONY PAP
Επιστροφή στην κορυφή
Baphomet (Πέτρος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 31 Αύγ 2005, 13:14:33    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Αν εννοείς τον τηλέμαχο και την Action Peugeot βρισκεται στην Νίκαια

ACTION SPORT PEUGEOT
ΧΡ.ΔΕΛΛΑΠΟΡΤΑΣ & ΥΙΟΙ ΟΕ
ΕΞΕΙΔΙΚΕΥΜΕΝΟ ΣΥΝΕΡΓΕΙΟ PEUGEOT
ΚΑΥΚΑΣΟΥ 51 ΝΙΚΑΙΑ
2105617306 2105697890
6947123587 Τηλεμαχος

Ο θόρυβος έχει ενταθεί τελευταια και δεν αντέχεται πια... θα κάνω μια επίσκεψη στον Ντάσσιο και για κατι άλλα ψιλοπράγματα και θα δω μηπως καταλαβουν αυτοί τι είναι...Με έχει τρελλάνει... Evil
Επιστροφή στην κορυφή
SnakeMJK (Ζήσης)
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!
Επίσημο Μέλος

Renault Clio 1.5 (8V) Dynamic (2015)

Ένταξη: 27 Φεβ 2003
Τόπος: Αθήνα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 31 Αύγ 2005, 14:01:16    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Baphomet έγραψε:
Ο θόρυβος έχει ενταθεί τελευταια και δεν αντέχεται πια... θα κάνω μια επίσκεψη στον Ντάσσιο και για κατι άλλα ψιλοπράγματα και θα δω μηπως καταλαβουν αυτοί τι είναι...Με έχει τρελλάνει... Evil

Μήπως όταν πειράζεις το αυτοκίνητο σου μετά σε πειράζει και αυτό;
Ο Νο.1 λόγος που δεν θα κάνω ποτέ σοβαρό πείραγμα στο αμάξι, αλλά θα προτιμήσω να πάρω άλλο, καλύτερο.

Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση όλων των Δημοσιεύσεων που έγιναν πριν από:   
Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Βλάβες - Επισκευές - Συνεργεία - Ανταλλακτικά Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες
Μετάβαση στη σελίδα 1, 2  Επόμενη
Σελίδα 1 από 2

Μετάβαση στη:  
Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Δ.Συζήτησης